Personvernpolicy og ansvarsfraskrivelse

Vi er opptatte av ditt personvern. På denne siden beskriver vi vår personvernpolicy og forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler og andre verktøy for å samle inn informasjon om brukerne våre. Vi beskriver også hvordan vi beskytter brukerens personvern.

Hvis du har spørsmål om dette, vennligst bruk vår kontakt-side for å nå frem til oss.

Informasjonskapsler, lenker og måleverktøy

Barnebloggen.com bruker informasjonskapsler for å forenkle hvordan nettsiden vår blir brukt og for å spesialtilpasse deler av innholdet til spesifikke brukere. En informasjonskapsel er en fil som blir sendt fra vår webserver til søkemotoren din. Den hjelper våre markedsføringssystemer med å huske hva slags type innhold/annonser du bruker på siden vår. Dataen blir lagret for å se hvordan du brukte siden vår og hvilke annonser du klikket på.

Vi bruker informasjonskapsler fra tredjeparter for å måte trafikk og for å ordne annonsene våre.

Du kan finne mer informasjon om informasjonskapsler ved å søke på nettet. Her er en nettside som besvarer de fleste spørsmålene du måtte ha om informasjonskapsler: www.allaboutcookies.org

Vi deltar i samarbeidsprogrammer som lar oss motta kommisjon når en besøkende bruker våre lenker for å besøke en selger eller kjøpe et produkt.

Ansvarsfraskrivelse

Vi hos Barnebloggen.com gjør alt vi kan for å gi leseren nøyaktig og god informasjon på vår nettside. Alt på siden er imidlertid:

  • Kun til informasjon
  • Ikke en tipsuttalelse fra profesjonelle på et spesielt felt

Du er ansvarlig for å lese all informasjon oppgitt av produsentene av et produkt vi anbefaler eller selger på denne siden. Vi fraskriver oss alt ansvar for ditt valg om du velger å kjøpe noen av disse produktene eller følge noen av tipsene våre.

Hvis du har spørsmål om ansvarsfraskrivelsen vår, vennligst gå til kontakt-siden vår for å nå frem til oss.