Anmeldelse JBL JR 460NC (2024): Over ear-hodetelefoner for barn


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Dette er den mest påkostede modellen fra JBL blant barnas hodetelefoner. Et solid par over-ear hodetelefoner med en veldig behagelig passform og en rekke smarte funksjoner, inkludert aktiv støyreduksjon. Min 7 år gamle sønn og jeg har testet hodetelefonene, og her er vår anmeldelse av JBL JR 460 NC!

JBL JR 460NC i pakken

Er JBL JR 460NC bra? Vår vurdering

JBL JR 460NC blå

Veldig komfortabel

God batterilevetid

Blant de beste hodetelefonene for barn akkurat nå

Sjekk prisen:


JBL JR 460NC hodetelefoner er et godt valg for foreldre som ønsker trygge, komfortable og stilige hodetelefoner til barna sine. Med sitt elegante og moderne design ser disse hodetelefonene flotte ut og føles enda bedre takket være den myke polstringen som sitter komfortabelt på ørene.

Det er enkelt å koble til hodetelefonene, og selv barn kan gjøre det med letthet. Første gang må du kanskje hjelpe til ved å gå inn i innstillingene til Bluetooth. Etter det kobles den til automatisk når du slår på hodetelefonene.

Når den er koblet til, leverer JBL JR 460NC lyd av høy kvalitet som er veldig imponerende for et par hodetelefoner for barn.

Den innebygde støyreduserende funksjonen er spesielt nyttig for å holde barna fokusert på oppgavene sine, enten det er å lytte til musikk, se på et show eller lære på nettet.

Det er ikke mange hodetelefoner for barn med aktiv støyreduksjon, så dette er et veldig morsomt tillegg til markedet. Noen ganger vil du imidlertid ikke at barna dine skal ha støyreduksjon fordi de ikke vil høre deg rope fra kjøkkenet (personlig erfaring).

JBL JR 460NC hodetelefoner

Et annet kjennetegn ved JBL JR 460NC er den eksepsjonelle batterilevetiden. Med opptil 30 timers batterilevetid kan du bruke dem i flere dager uten å lade dem, noe som gjør dem ideelle for lange bilreiser, flyreiser eller bare lengre perioder med bruk.

Som forelder vil du sette pris på JBL Safe Sound-funksjonen, som sikrer at hodetelefonene er finjustert for barnas ører og hoder, med et maksimalt volum under 85 dB, noe som gjør dem trygge for selv de yngste lytterne. Dette er et krav til gode hodetelefoner for barn, og JBL gjør dette veldig bra.

JBL JR 460NC hodetelefoner L og R

Samlet sett er JBL JR 460NC hodetelefoner et alternativ som er veldig populært blant barn. De er perfekte for spill, snakk på Discord og se på YouTube, samt andre aktiviteter som krever lyd av høy kvalitet og en behagelig lytteopplevelse.

I tillegg til de ovennevnte funksjonene kommer JBL JR 460NC hodetelefoner med en rekke tilbehør som gjør dem enda mer allsidige.

For eksempel inkluderer de en 3,5 mm lydkabel og en Type-C-ladekabel, noe som gjør det enkelt å lade hodetelefonene mens du er på farten, eller koble dem til enheten din for lytting med ledning hvis du ikke vil gå trådløst eller på ikke-Bluetooth-enheter.

En ting som skiller JBL JR 460NC fra andre hodetelefoner for barn på markedet er den innebygde mikrofonen. Det fungerer veldig bra og er et nyttig verktøy både for fjernundervisning, samtaler med kjære og selvfølgelig for Discord og sosial spilling.

JBL JR 460NC knapper

Som vi har nevnt tidligere, er disse hodetelefonene mer komfortable enn tidligere JBL-hodetelefoner for barn. Dette er fordi de har en myk hodebøyle med ekstra polstring, noe som gjør dem mer behagelige å ha på seg i lange perioder.

De er også lette, noe som er viktig for yngre barn som kanskje ikke er vant til å bruke hodetelefoner i lange perioder.

Det er verdt å nevne at den myke polstringen, så vel som det faktum at det er en over-ear hodetelefon, betyr at de også har en innebygd støyreduksjon / lydisolasjonsfunksjon. Dette betyr også at barnet vil høre omgivelsene mindre godt med hodetelefonene på, selv om det ikke er lyd.

Det anbefales derfor ikke å la barn gå rundt med disse hodetelefonene utendørs, spesielt i et miljø der det er trafikk eller andre risikoelementer.

JBL JR 460NC hodetelefoner er imidlertid ypperlige for reiser, takket være dette designet og de sammenleggbare ørekoppene, som gjør dem enkle å pakke i en veske eller ryggsekk.

I tillegg støtter hodetelefonene flerpunktstilkobling, noe som betyr at de kan kobles til to enheter samtidig, noe som gjør det enkelt å bytte mellom å lytte til musikk og ta samtaler.

Samlet sett er JBL JR 460NC hodetelefoner et godt valg for foreldre som leter etter komfortable og trygge hodetelefoner av høy kvalitet til barna sine. De tilbyr en rekke funksjoner og tilbehør som gjør dem allsidige og enkle å bruke, og lydkvaliteten er eksepsjonell.

Vi anbefaler dem på det sterkeste for både yngre barn og barn i de tidlige tenårene!

JBL JR 460NC i tre forskjellige farger

Tilgjengelig i forskjellige farger på:


Fordeler

Sikkerhet for barn

JBL Safe Sound-funksjonen har et maksimalt volum på under 85 dB, noe som gjør dem trygge for barns ører.

Aktiv støyreduksjon

Denne funksjonen hjelper barna med å holde fokus enten de lytter til musikk, spiller spill eller lærer på nettet.

God mikrofon

Med den innebygde mikrofonen kan barna delta i videosamtaler, spille med venner og mer.

Komfortable

Myk polstring og god passform gjør dem behagelige å ha på over lengre tid.

Utmerket batterilevetid

Opptil 20 timer med ANC på og opptil 30 timer med ANC av.

Ulemper

Pris

Dyrere enn mange andre hodetelefoner for barn på markedet.

Problemer med ANC

Noen mennesker har rapportert at de har problemer med å få støydempingsfunksjonen til å fungere effektivt.


Alt i alt er vi ekstremt fornøyde med disse hodetelefonene. Spesielt den komfortable følelsen når de sitter på hodet, den lange batterilevetiden og hvor jevnt de fungerer, gjør at vi føler at JBL JR 460NC er et av de absolutt beste valgene for barn akkurat nå!

Er JBL JR 460NC hodetelefoner trygge for barns ører?

Ja, JBL JR 460NC hodetelefoner er trygge for barns ører. De har JBL Safe Sound-funksjonen, som er finjustert for barns ører og hoder, med et maksimalt volum på under 85 dB.

Dette sikrer at hodetelefonene ikke skader eller ødelegger barnas ører, og at de kan lytte trygt i lengre perioder.

Hvor lenge varer batteriet på JBL JR 460NC hodetelefoner?

JBL JR 460NC hodetelefoner har utmerket batterilevetid, med opptil 20 timers spilletid med Active Noise Cancelling (ANC) på og opptil 30 timers spilletid med ANC av.

Dette gjør dem ideelle for lange bilreiser, flyreiser eller bare lengre perioder med bruk.

Hva er JBL Safe Sound-funksjonen?

JBL Safe Sound-funksjonen er en funksjon designet for å gjøre JBL JR 460NC hodetelefoner trygge for barns ører.

Den sørger for at hodetelefonene er finjustert for barns ører og hoder, med maksimalt volum satt til under 85 dB, noe som gjør dem trygge for selv de yngste lytterne.

Hvordan fungerer den støyreduserende funksjonen på JBL JR 460NC hodetelefoner?

Den støyreduserende funksjonen til JBL JR 460NC hodetelefoner fungerer ved at en mikrofon fanger opp lyder utenfra og deretter skaper en motsatt lydbølge som fjerner dem.

Dette resulterer i en roligere lytteopplevelse og kan hjelpe barna med å holde fokus på oppgavene sine, enten det er å lytte til musikk, se på et show eller lære på nettet.

Er JBL JR 460NC hodetelefoner behagelige å ha på seg over lengre tid?

Ja, JBL JR 460NC hodetelefoner er designet for å være behagelige å ha på over lengre tid. De har myk polstring som sitter komfortabelt på ørene og en myk hodebøyle med ekstra polstring, noe som gjør dem mer behagelige å bruke i lengre perioder.

Kan JBL JR 460NC hodetelefoner brukes til spill og nettprat?

Ja, JBL JR 460NC hodetelefoner er ypperlige til spilling, chatting på Discord og YouTube, samt andre aktiviteter som krever lyd av høy kvalitet og en behagelig lytteopplevelse.

De har også en innebygd mikrofon, slik at barna enkelt kan chatte med venner og familie i ledige øyeblikk, eller til og med kommunisere med lærerne sine under nettstudier.

Hvilket tilbehør følger med JBL JR 460NC hodetelefoner?

JBL JR 460NC hodetelefoner leveres med en Type-C ladekabel, en 3,5 mm lydkabel, en hurtigstartveiledning/sikkerhetsark, et garanti- og advarselsark, og selvfølgelig selve hodetelefonene.

Hvor enkelt er det å koble JBL JR 460NC hodetelefoner til en enhet?
Det er veldig enkelt å koble til JBL JR 460NC hodetelefoner. De kan pares med en enhet via Bluetooth eller ved hjelp av den medfølgende 3,5 mm lydkabelen.

Når de er koblet til, leverer hodetelefonene lyd av høy kvalitet som garantert vil imponere.

Hvilken aldersgruppe er JBL JR 460NC hodetelefoner egnet for?

JBL JR 460NC hodetelefoner er egnet for barn i alle aldre, takket være JBL Safe Sound-funksjonen som garanterer et maksimalt volum på under 85 dB. De er designet for å være komfortable og enkle å bruke, noe som gjør dem til et godt valg for yngre lyttere.

Er mikrofonen på JBL JR 460NC hodetelefoner av god kvalitet?

Ja, mikrofonen på JBL JR 460NC hodetelefoner er av god kvalitet, slik at barn enkelt kan chatte med venner og familie på fritiden eller kommunisere med lærerne sine under nettstudier.


JBL JR 460NC blå

Bestill JBL JR 460NC på:

Recent Posts