Beste babyrede 2024: Best i test soveplasser for baby


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Et babyrede, eller babynest, er et trygt sted å sove for babyer. Med en myk beskyttende ramme rundt, og en myk madrass å ligge på. Et babyrede gir deg både trygghet som forelder, da barnet er på et trygt sted, samt et ekstra koselig miljø for barnet selv å ligge på. I denne artikkelen tar vi en titt på de beste babyredene akkurat nå!

Baby som sover i babyrede

Hvilket babyrede / babynest er best i test?

Best av alt er Voksi Premium Babyrede. Den har den perfekte, akkurat riktige myke polstringen og er laget av virkelig fine premiummaterialer.

Et rimelig alternativ vi falt for er Done by Deer Cozy Nest. Vi er sjelden skuffet over babyprodukter fra Done by Deer.

Et annet fint alternativ som også er et av de billigere på listen er Minitude Babyrede. De er veldig søte og laget av myke fine materialer.

Anmeldelser og info om alle 10 babyreder

Her er en mer detaljert gjennomgang av alle de 10 babyredene som vi har sett nærmere på i vår sammenligning. Se gjerne også våre tips om fine vugger til de små babyene!

Voksi Premium Babyrede Flyr

Voksi Premium Flying Babyrede

Sjekk prisen på:

Dette babynest er et unikt produkt med en fantastisk luksuriøs følelse. En del av hemmeligheten ligger i madrassen, som er laget av såkalt 3D-nett. Det er et materiale som er luftig og lar luften sirkulere. Det blir ikke varmt eller fanget, men holder barnet ved moderat temperatur gjennom søvn.

En annen fantastisk detalj med Voksi Babyrede er at du kan justere den etter hvert som babyen vokser. På produktet er det et belte som du kan åpne, for å gjøre hele plassen større. På denne måten kan du justere babyredet for den lille babyen, opp til det er på tide å sove i en vanlig seng.

Det som virkelig gjør dette babyrede til et premiumprodukt, er de fine materialene som brukes i produksjonen. Hver del er nøye utvalgt og har Oeko-Tex sertifisering Standard 100 Klasse 1. Det er en garanti for at den ikke inneholder skadelige kjemikalier eller andre uønskede stoffer. I tillegg til dette gjennomgår Voksis-produkter en rekke tester og oppfyller de strenge sikkerhetskravene som finnes i EU rundt babyprodukter.

En viktig detalj i et godt babyrede er at skal ha en moderat myk. Ikke for myk, ikke for vanskelig. På Voksi Premium Babyrede er det en skummadrass som gir babyen en perfekt ergonomisk støtte, uten å være så myk at babyen synker ned. Rundt er det stabile, men myke kanter som holder barnet trygt på plass.

Vi har egentlig bare god erfaring med dette produktet. Du kan bruke babyredet direkte fra fødselen, opp til ca. 7-8 måneder, noe som er en perfekt og trygg start på livet. Hvis du vil ha det beste på markedet, er vår klare anbefaling at du sjekker ut Voksi Premium Flying Babyrede.


Done by Deer Babyrede

Done by Deer Babyrede

Sjekk prisen på:

En veldig koselig og utrolig søtt designet babyrede fra Done by Deer. Vi har veldig god erfaring med Done by Deer, og deres babynest er av samme høye kvalitet som deres andre utvalg.

Som vanlig når det gjelder denne produsenten, har vi her en god kombinasjon av stilig design og praktisk funksjon. Det er laget av et fint bomullsmateriale som er både mykt, glatt og føles godt for huden. Madrassen i seg selv er laget av PU-skum og er perfekt i hardhet. Det bør være litt motstand slik at barnet ikke synker ned, men samtidig være for hardt. Done by Deer har gjort det veldig bra på dette babyredet.

Du kan åpne babyredet ved hjelp av en godt skjult glidelås. På denne måten er det lett å vaske dekselet i vaskemaskinen om nødvendig.

I utgangspunktet er Done by Deer babyrede ganske enkelt. Men det skiller seg fortsatt ut når du føler det. Materialene er nøye utvalgt, og det opprettholder virkelig høyest mulig kvalitet. Det er nesten overraskende at dette er en rimelig billig babyrede, gitt at det fortsatt er av så høy kvalitet.

Vi slutter aldri å bli overrasket over den danske produsenten som leverer kvalitetsprodukter gang på gang. Hvis du vil ha et rimelig og veldig fint og komfortabelt soveplass for barnet ditt, kan vi absolutt anbefale Done by Deer Babyrede Cozy Plus Dreamy Dots!


Albero Mio Babyrede

Albero Mio Babyrede

Sjekk prisen på:

En veldig søt babyrede som både er rimelig, har en bedårende design og har mange gode kvaliteter i komfort og materialer. Albero Mio er definitivt en av de bedre babyredene i sin prisklasse.

Dekselet er laget av en silkeaktig bomulls sateng. Den er Oeko-Tex-sertifisert og er både bra for miljøet og skånsom mot huden. Fyllingen består av polyester og er solid og akkurat med en tallerken skumgummi.

Vi liker utseendet og utformingen av Albero Mio. Den er tilgjengelig i flere forskjellige farger, med forskjellige motiver i midten. En ting vi har lest flere negative kommentarer om, både hos Jollyroom og Amazon, er at fargene på noen av modellene varierer mellom produktbildene og virkeligheten. Hvis du er veldig forsiktig med dette, kan det være verdt å være årvåken om. Det er ikke noe vi selv har reflektert over, selv om vi bare har erfaring med den rosa modellen.

Det som skiller Albero Mio fra en litt mer overdådig babynest er hovedsakelig stabilitet. Det er ikke merkbart når barnet ligger, men hvis du for eksempel vil bære babyen i babyredet vil du legge merke til at det er litt ustabilt. Det er litt som om du får det du betaler for her, og dette er en mer forenklet modell enn for eksempel Voksi som er vår viktigste anbefaling.

Men alt i alt er Albero Mio Babyrede et veldig fint produkt og absolutt verdt prisen. Hvis du vil ha en søt babyrede, som er myk og komfortabel, til en rimelig pris, er dette et utmerket valg!


Jollein Babyrede

Jollein Babyrede

Sjekk prisen på:

Dette er en fin og ganske rimelig babyrede fra de nederlandske produsentene Jollein. Den er laget av Oeko-Tex-sertifisert bomull og er tilgjengelig i mange fine fargekombinasjoner og mønstre.

Til tross for den lave prisen er Jollein Babynest produsert i merkbart høy kvalitet. Du vil legge merke til det med en gang når du føler at det er et godt produkt. har en mild mykhet, uten å være for løs eller myk. De solide kantene holder babyen på plass og gir en koselig følelse for babyen som ligger i babyredet.

I tillegg til å bruke Jollein babyrede som soveplass i hjemmet, fungerer det bra å ta det med på turen og har for eksempel i barnevognen. Det er utrolig enkelt å bære med deg og kan plasseres nesten hvor som helst for å gi barnet et trygt soveplass når trettheten kommer krypende.

Ellers er det en lett-å-pleie babyrede, og du kan enkelt fjerne dekselet hvis det må vaskes. Materialene består av:

  • Et økologisk bomullsdeksel
  • Polstring i polyesterfiber
  • Madrass i PU-skum

Hvis du vil ha et babyrede av høy kvalitet, uten å betale mer enn nødvendig, er dette et veldig godt alternativ. Av alle de litt billigere variantene vi har prøvd, er Jollein Babynest den aller beste. Det er stabilt og holdbart og føles mer som et premiumprodukt enn en budsjettvariant. Vi anser Jollein for å være det rimeligste alternativet av alle babyrede akkurat nå!


Kaxholmen Babyrede

Kaxholmen Babyrede

Sjekk prisen på:

En av de billigste babyredene vi har sett på. Det er en populær variant som har mange fine kvaliteter, selv om designmessig er det kanskje ikke det morsomste alternativet.

Kaxholmen Babyrede er laget av 35% bomull og 65% polyester. Det gir en litt mer ”tøff” overflate og ikke helt den samme mykheten som på en babyrede med bomullsdeksel. Samtidig er det ikke et problem for de aller fleste, siden babyen som ligger der vanligvis vil være kledd. Men det gir fortsatt en litt mindre innbydende følelse enn den litt finere babynest.

Innvendig er Kaxholmen fylt med polyester, selv i polstringen på kantene. Det hele gir en luftig og lett følelse, og barnet som ligger i blir sjelden varmt eller ubehagelig. Hele babysettet gir en veldig behagelig følelse generelt, når det gjelder hardhet i konstruksjonen av substratet. På bunnen kan du åpne kantene og feste med en spenne. Dette gjør det enkelt å få tilgang til for eksempel når du bytter bleier.

Alt i alt må vi si at dette er et babyrede som er av virkelig god kvalitet gitt prislappen. Det vi kan gå glipp av er den koselige og innbydende følelsen som et veldig fin babyrede kan gi. Her er det mer strippet ned og fokus på funksjon. Og arbeid gjør det helt utmerket. Vi er heller ikke store fans av designet her, med noen kjedelige farger og enkle design. Men det er definitivt et spørsmål om smak.

Hvis du vil ha en billig og velfungerende babyrede som er utmerket, kan vi fortsatt anbefale Kaxholmen. Det er populært, og vi forstår tydelig hvorfor, selv om det ikke akkurat ble en favoritt for oss.


Liewood Babyrede

Liewood Babyrede

Sjekk prisen på:

Utrolig søt babyrede ligger i den litt høyere prisklassen. Liewood er kjent for sin elegante design og litt mer eksklusive babyprodukter. Imidlertid er det fortsatt helt ok i pris og opprettholder veldig god kvalitet.

En ting som skiller Liewoods babynest fra mange andre er at den også fungerer som en vognbag. Ved hjelp av de praktiske håndtakene kan du enkelt løfte babyen, for eksempel fra sengen til barnevognen. Det er veldig praktisk å kunne bære hele barnets soveplass, uten å måtte vekke barnet ditt.

Alle deler kan demonteres og babysettet består av:

  • Et overtrekk
  • En madrass
  • Et underlag av tre

Produktet er laget helt av økologisk bomull. Den har en fantastisk myk og nydelig følelse, og designet er utrolig søtt. Liewood babyrede er tilgjengelig for kjøp i mange forskjellige farger og mønstre. Utseendet er en av tingene vi liker mest med dette produktet.

Liewood Babynest er testet og godkjent i henhold til europeiske standarder, også for sin funksjon som vognbag. Det lar deg føle deg trygg og at barnet ditt er trygt til enhver tid.

Hvis du liker designet så mye som vi gjør, og du vil sette pris på å enkelt kunne flytte og bære babyen, er dette en perfekt løsning for deg. Vi kan anbefale Liewood Babyrede på det sterkeste, og det er et veldig fint produkt som du vil få mye bruk for.


NG Baby Lekerede

NG Baby Lekerede

Sjekk prisen på:

Dette er ikke en klassisk babyrede, men kalles i stedet for et lekerede. NG Baby har også et mer standard babyrede i sitt sortiment. Det er flere forskjeller mellom lekereder og de fleste andre produkter vi har inkludert i denne artikkelen.

Forskjellene mellom NG Baby lekerede og vanlige babyreder er:

  • Størrelse – Lekeredet har mer plass enn et babyrede
  • Fylling – På kantene av gyteskjeen er det fylling av styrolittkuler
  • Formen – Lekeredet er mer rund i formen og tilpasset å sitte og leke i, ikke bare å sove i

NG Baby lekerede er perfekt både som lekeplass for barnet og for nydelige koselige og hvilestunder. Det er et veldig populært produkt som er like bra både under lekeøkter, for å lære å sitte og krype og hvile når trettheten kommer krypende.

Dekselet er laget av linmateriale og kan fjernes og vaskes. Lekeredet er tilgjengelige i flere forskjellige farger og er ganske strippet ned i deres design. Det er lett å matche i de fleste rom og er hyggelig å se på. I tillegg er de tilgjengelige i flere forskjellige størrelser. Hvis du har flere barn, kan de lett passe sammen i en av de større modellene.

Hvis du vil ha noe mer enn bare en baby for å sove, så er NG Baby Lekerede et fint alternativ. Det er et fint produkt, selv om prisen er noe høy. Hvis du bare vil ha en klassisk babyrede, nettopp for å sove og hvile, foretrekker vi noen andre. Men hvis du vil ha noe litt ekstra, er dette definitivt et veldig fint valg!


Minitude Babyrede

Minitude Babyrede

Sjekk prisen på:

Her er en utrolig billig babynest fra Minitude. Den kommer i et par forskjellige farger og har en smart design som enkelt kan åpnes ved foten ved hjelp av en borrelås.

Dekselet til Minitude babyrede består av et polyestermateriale. Den er også Oeko-Tex-sertifisert og har en ganske myk og kul følelse. Det er imidlertid ikke så glatt og fint som for eksempel den litt finere bomulls babyredet som vi har testet. Men det er definitivt et godt materiale.

Minitude har gjort en god jobb, selv om vi kanskje tror at ikke er den beste. Det skal ikke være for mykt, men det føles nesten som om det er litt for tynt her. Mange andre babyrede har en tykkere bunn som lar deg sette den stort sett hvor som helst. Minitudes babyrede er best egnet til å sette på en overflate som allerede er litt myk, for eksempel en seng.

Bortsett fra den nederste delen, er dette en fin og ekstremt rimelig babyrede. Hvis du vil ha et enkelt, men fint sted hvor du trygt kan sette babyen din, er Minitude Babyrede tydelig verdt å sjekke ut litt nærmere. Det er et veldig rimelig produkt som vi anbefaler for de som ikke vil bruke mer enn nødvendig på en babyrede.


Carena Mysingen Babyrede

Carena Mysingen Babyrede

Sjekk prisen på:

Dette er en annen budsjettmodell, en enkel, men ganske fin og veldig billig babyrede fra Carena. Det er en monokrom modell tilgjengelig i flere forskjellige toner.

Det er et helt ok standardprodukt med flere fordeler. Akkurat riktig størrelse, lett å åpne og lukke i den ene enden og riktig mykhet. Dessverre er følelsen ikke så innbydende, og hele babyens ansikt kan lett oppleves litt kaldt og hardt. Det har egentlig ikke den innbydende følelsen som mange andre babyrede kan gi. Det kan være verdt å betale noen hundre pund ekstra for en litt bedre følelse.

I mellomtiden er Carena Mysingen et ok babyrede. Det ytre stoffet består av bomull og er polstret med polyester. Det er mulig å fjerne dekselet, og det er en jevn og lett å ta vare på.

Den største fordelen med denne babyrede er prisen. Vi gir det godkjenning generelt, men det er ikke vår favoritt hvis vi skal være ærlige. Hvis du vil ha enkel og veldig billig babyrede, er Carena Mysingen nok, og det er definitivt ikke et dårlig valg. Hvis du bare skal ha det i en kort periode, kan det være et smart valg å spare på kostnadene.


Buddy & Hope Babyrede

Produktet er ikke lenger tilgjengelig

Det svenske merket Buddy & Hope designer fine babyprodukter som ofte holder svært lave priser. Dette gjelder også deres bedårende babyrede som kommer i mange søte fargealternativer.

Det er en enkel, men fin babyrede som følger et klassisk design. Utsiden av kantene rundt den har ruffler som gir hele sengen et drømmeaktig utseende. Vårt førsteinntrykk er at det er en fin babyrede, men det skiller seg ikke ut på noen spesiell måte. Den oppfyller alle kravene til design og funksjon, men gir oss ingen wow-opplevelse med en gang.

Materialet består av bomull i det ytre stoffet og polstring av polyester. Det er mulig å vaske dekselet i en maskin ved 40 grader, noe som alltid er et pluss når det gjelder baby ting.

Hvis du vil ha en litt mer nedstrippet, grunnleggende babynest, kan Buddy & Hope være et helt ok alternativ. Det vi hovedsakelig liker med dette er de fine fargene og den søte designen. Kantene som er bundet sammen med en streng og ruffle detaljene rundt gjør det veldig søtt og innbydende. Et ok babyrede til en billig penge er vår vurdering!


Hva er forskjellen mellom babyrede og lekerede?

Lekerede er selskapet NG Babys navn for en litt større variant av en rundformet babyrede. Det er ment å brukes av større barn som for eksempel øver seg på å sitte opp, leke, krype eller hvile i. Det er litt som en mellomting mellom en babyrede og en babygym.

Recent Posts