Beste kjole til barn 2024: Barnekjoler til alle anledninger


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Når det er varmt og komfortabelt ute, er det flott å kunne kle seg lett og uformelt. En kjole er det perfekte plagget, da det er både svalt, komfortabelt og utrolig søtt å se på. Vi elsker kjoler, og dette er årets beste barnekjoler ifølge oss!

Barn med kjole utendørs i naturen

Hvilke barnekjoler er best i test?

Det beste utvalget av barnekjoler er tilgjengelig hos Luksusbaby! Anbefales på det sterkeste å sjekke ut!

Våre absolutte favoritter er Polarn O. Pyret som lager så vakre barneklær. Kjolene deres er virkelig noe veldig spesielt, med veldig fine farger og mønstre.

Sist, men ikke minst, ønsker vi virkelig å anbefale A Happy Brand. De designer enkle, men super fine barnekjoler til svært lave priser.

10 utrolig søte barnekjoler og merker å sjekke ut

Her er en nærmere titt på alle de 10 barnekjolene vi har valgt fra forskjellige nettbutikker.

A Happy Brand – Billige stilige barnekjoler

A Happy Brand Kjole

Sjekk prisen på:

Det svenske klesmerket A Happy Brand produserer smarte barneklær med fokus på gode priser, men etterlater samtidig et så lite som mulig avtrykk på miljøet. I tillegg har selskapet et ansvarlig samarbeid med sine fabrikker som er WRAP-sertifisert. Det betyr bedre forhold for arbeidstakere og et godt arbeidsmiljø.

Kjolene deres er laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull og av høy kvalitet, samtidig som de er milde mot huden. De er tilgjengelige i mange forskjellige farger og flere forskjellige modeller. De fleste er enkle og monokrome, men de har også noen mønstrede varianter. De fleste kjolene består av 95% bomull og 5% elastan.

En Happy Brands kjoler er de rimeligste av alle varianter vi har sett på, og det er vel verdt å kjøpe et par stykker for alltid å ha noe rent i skapet. De er perfekte hverdagskjoler, men passer også perfekt på fester, for eksempel.

Hvis du vil ha gode billige barnekjoler, er A Happy Brand et merke du absolutt må sjekke ut!


Wheat – Barnekjoler med fancy design

Wheat Kjole

Sjekk prisen på:

Det danske selskapet Wheat har eksistert siden 2002. De designer fantastisk fine barneklær, og kjolene deres er tydelig verdt å sjekke ut. Temaet for klærne deres er skandinavisk designertradisjon, og de jobber mye med matte farger og tradisjonelle mønstre.

Materialene Wheat bruker til sine barnekjoler er ofte OEKO-tex-sertifisert bomull, og noen ganger en blanding av bomull, viskose og elastan. Plaggene er utrolig lette, men samtidig holdbare og komfortable.

Mange av Wheat kjoler kommer i et bredt spekter av størrelser, fra babyer opp til 7-8 år. Det er lett å finne noe som passer, og vi liker virkelig deres utvalg av stiler, både fargekombinasjoner og forskjellige kjoletyper.

Hvis du vil ha den klassiske skandinaviske, begrenset, men likevel rik på mønstre, uttrykk og kreativitet er Wheats barnekjoler noe du bare må se!


Polarn O. Pyret – Snurrekjole med enhjørninger

Polarn O Pyret Snurrekjole med enhjørninger

Sjekk prisen på:

Polarn O. Pyret er en konstant favoritt for oss i alle slags barneklær. Deres fancy kjoler er ikke noe unntak, og en av modellene som fanget oppmerksomheten vår i begynnelsen var denne søte varianten med enhjørninger.

Designet er muntert og lekent, og skjørtet på kjolen beveger seg pent når du snurrer den. Kjolen er laget av et nydelig GOTS-sertifisert økologisk bomullsmateriale som er både mykt og luftig, samt en liten mengde elastan. De mindre størrelsene har en knapp på skulderen for å hjelpe deg med klesskift.

Vi elsker det fine designet her og kombinert med den stadig høye kvaliteten på dette merket, er det ingen tvil om at Polarn O. Pyret Snurrekjole med enhjørninger er et alternativ verdt å sjekke ut!


Polarn O. Pyret – Prikkete snurrekjole i mørk marineblå

Polarn O Pyret Prikket snurrekjole med elastisk rynking

Sjekk prisen på:

Stilig og vakker snurrekjole fra Polarn O. Pyret for de litt større barna. Materialet består av 100% økologisk bomull, og det er helt mykt og glatt for huden når du føler det.

Utformingen av kjolen er klassisk og tidløs med marineblått og hvitt prikkmønster. Det passer ved de fleste anledninger, ute på byen, på fester, på skolen eller hvor det måtte være at kjolen skal brukes.

Hvis du liker nedstrippede, klassiske barnekjoler av tidløs kutt, er Polarn O. Pyret prikkete snurrekjole en sterk anbefaling fra oss.


Luca & Lola barnekjoler

Luca and Lola Barnekjole

Sjekk prisen på:

Luca & Lola har et bredt utvalg av barnekjoler. De fleste har en ganske nedstrippet og enkel design, men er definitivt veldig stilige og vakre. Kjolene er billige, men samtidig veldig fine og av høy kvalitet.

Mange av kjolene fra Luca & Lola er laget av 100% bomull, og noen inneholder litt elastan. Det har blitt et veldig populært merke, og det er lett å forstå hvorfor. Deres barnekjoler er sannsynligvis noen av de rimeligste du kan finne på markedet akkurat nå.

Sjekk ut hele spekteret av Luca & Lola kjoler til barn og se om noe kommer til din smak!


Pippi Langstrømpe Barnekjoler

Pippi Langstrømpe Barnekjole

Sjekk prisen på:

En av de mest populære figurene gjennom tidene er den klassiske Pippi Langstrømpe. Det er mange søte, vakre og noen litt ville kjoler med motivet til den elskede barnebokkarakteren.

Disse kjolene inneholder mange forskjellige motiver hentet fra bøkene og filmene om Pippi. De er laget av økologisk bomull og en mindre mengde elastan. De er komfortable og svale kjoler som er enkle å ha på og bevege seg rundt i.

Kort sagt, Pippi Langstrømpe kjoler er perfekte barneplagg å ha på seg i hverdagen. De passer like godt på vei til stranden som inne i byen. Hvis du vanligvis leser eller ser Pippi, er det gitt å sjekke ut disse kjolene også!


Louise Misha – Franske designer kjoler til barn

Louise Misha Barnekjole

Sjekk prisen på:

Det franske barneklærmerket Louise Misha gjør noe helt unikt med designet sitt. De er preget av oppmerksomhet på detaljer, og barnekjoler er utrolig nøye designet. Klærne er fargerike og utstråler kreativitet og nysgjerrighet.

Louise Misha er et moderne og bevisst selskap. De er et lite lokalt basert selskap i Frankrike og er opptatt av at materialet deres skal komme fra rettferdige forhold. Fabrikkene de bestiller fra, sørger de selv for å besøke for å sikre at arbeidsforholdene på stedet er gode.

Vi elsker mange av Louise Mishas barnekjoler. De er fargerike og vakre, samt lette og komfortable å ha på seg. De fleste er laget av en glatt og fin økologisk bomull. Kjolene er enkle å bevege seg rundt i og passer perfekt om sommeren.

Dette er et av de aller fineste merkene når det gjelder barnekjoler, noe som betyr at prisene er litt høyere. Men hvis det passer inn i budsjettet ditt, vil vi virkelig anbefale å ta en titt på Louise Mishas utvalg av barnekjoler!


Moomin Tulips

Moomin Tulips Kjole Barnebloggen

Sjekk prisen på:

Disse bedårende kjolene har fargerike mønstre og er utsmykket av de kjente figurene fra Moomintroll-verdenen.

Kjolene kommer i et par forskjellige farger og er laget av 95% økologisk bomull og 5% elastan. Det gir en lett, luftig følelse som har litt elastisitet. Kjolen er lett å bevege seg rundt i og fungerer både som en fin kjole og i hverdagen spill.

Moomin Tulips kan kombineres med en matchende lue for en stilig nydelig kostyme. Det er også andre klær i samme stil som pyjamas og barneklær.

I tillegg til å være et veldig søtt plagg, er Moomin Tulips sommerkjole også veldig rimelig. En god barnekjole til en god pris som vi absolutt anbefaler deg å sjekke ut!


Minymo

Minymo Kjole Baby

Sjekk prisen på:

Her har vi et annet dansk merke som designer virkelig søte babyklær. Deres design har et bredt spekter og kjolene spenner fra monokrome enkle varianter, til blomstermønstre og dyretemaer. De bruker farger som er komfortable å se på. Det er fargerikt, men nyansert.

Vi er utrolig glade i Minymo og deres kreative design på barnekjoler. Det er så stor variasjon på plaggene. I tillegg er de veldig komfortable, vanligvis laget av bomull, noen ganger med en liten mengde elastan. De er enkle å ha på, lett å ta vare på og fantastisk søte å se på.

Hvis du liker skandinavisk design med litt ekstra mål av kreativitet, anbefaler vi på det sterkeste at du sjekker ut utvalget av Minymo babykjoler!


Mini Rodini barnekjole

Mini Rodini Barnekjole

Sjekk prisen på:

Vi elsker Mini Rodini. Dette svenske barneklærmerket har eksistert siden 2006 og skiller seg virkelig ut med sine fantastiske design. Klærne deres har en enorm bredde når det gjelder farger og mønstre, og de har blitt et veldig populært merke blant designbevisste småbarnsforeldre.

Et annet viktig aspekt som gjør oss glade for å fremheve Mini Rodini er deres sosiale ansvar. Dette inkluderer:

  • Levedyktig lønn for arbeidstakere, mer enn minstelønnen.
  • Redusert miljøpåvirkning.
  • Inspisert av Fair Wear Foundation.

Vi liker utformingen av flere av deres bedårende kjoler. De er laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull og gir en lett og kul følelse.

Blant kjolene deres finner du mange forskjellige stiler. Noen har volanger, elastiske mansjetter og mer. I deres utvalg er det kjoler både med og uten ermer. Sjekk ut alle barnekjoler fra Mini Rodini!


Hvilke forskjellige typer kjoler til barn er det?

Når det gjelder barnekjoler, er fokuset ofte på bekvemmelighet. Ofte brukes bomull, eller blandinger av bomull og for eksempel elastan for passform og elastisitet. Men andre materialer som polyester, bambusfiber og lignende er selvfølgelig også til stede.

Det er nesten like mange typer kjoler til barn som det er for voksne. Men de typiske variantene du vanligvis finner i butikken er for eksempel:

  • Kortermet
  • Lange ermer
  • Med volanger eller uten
  • Snurrekjoler
  • Festkjoler
  • Sommerkjoler

Deretter er det selvfølgelig et uendelig antall design med forskjellige farger, mønstre, rosetter og andre detaljer. Det er noe vakkert med kjoler til barn som vi elsker, og det er veldig morsomt å handle. Hvis barnet er interessert, er gleden dobbel, og da vil det være lett å kjøpe en kjole, eller to, mer enn det var tenk. Men det pleier ikke å gjøre mye uansett.

Hvilken størrelse skal en barnekjole være?

Det vanligste målet på barneklær er centilong. Det er et enkelt tiltak å bruke fordi det tilsvarer lengden på barnet målt i centimeter. For eksempel, hvis barnet er 86 centimeter langt, vil størrelsen 86 på klærne være akkurat riktig størrelse. Men i så fall vil det anbefales å velge en størrelse større, fordi du vil ha noe å vokse i!

Her er en tabell som viser omtrent størrelsen på kjolen barnet vanligvis bruker i forskjellige aldre (men sørg for å sjekke om det er spesielle anbefalinger fra produsenten):

AlderStørrelse på barnekjole
Tidlig født 40
0-1 måneder50
1-2 måneder56
2-4 måneder62
4-6 måneder68
6-9 måneder74
9-12 måneder80
12-18 måneder86
1,5-2 år92
2-3 år98
3-4 år104
4-5 år110
5-6 år116
6-7 år122
7-8 år128
8-9 år134
9-10 år140
10-11 år146
11-12 år152
12-13 år158
13-14 år164
14-15 år170
15-16 år176
16+ år182

Recent Posts