Anmeldelse av Sky Showtime 2024: Test av streamingtjenesten i Norge


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Sky Showtime har lansert sin streamingtjeneste i Norge. Den representerer en av de store kanalene for streaming av amerikanske storfilmer og serier, og tilbudet består av media fra en rekke ulike filmselskaper. Vi har testet tjenesten, og her er vår vurdering av Sky Showtime Norge!

Anmeldelse av Sky Showtime

Er det verdt å skaffe Sky Showtime? Vår vurdering

Hvis du ønsker tilgang til både ny og gammel klassisk underholdning, med fokus på amerikanske filmer og serier, er Sky Showtime et virkelig godt alternativ.

Deres tjeneste er relativt prisgunstig, og utvalget er virkelig godt. Her finnes det mange klassiske filmer og serier, samt mye nytt, og utvalget oppdateres kontinuerlig. Det er en stor mengde eksklusivt innhold som andre streamingtjenester ikke tilbyr.

Sky Showtime samarbeider med de store filmstudioene i Hollywood, som Universal, Paramount, Nickelodeon, og flere. Dette betyr at du vil finne mye kvalitetsunderholdning som du kjenner igjen hos Sky Showtime.

En ulempe er at det ikke er mulig å prøve tjenesten gratis. Det er imidlertid ikke spesielt dyrt å prøve en måned. Hvis tjenesten ikke faller i smak, kan du avslutte når som helst.

Fordeler

 • Prisgunstig
 • Godt utvalg
 • Enkel å bruke

Ulemper

 • Ingen gratis prøveperiode
 • Betalinger kun med kort og PayPal

Alt i alt er Sky Showtime en god streamingtjeneste med mye ferskt innhold. Det er ikke et utvalg av obskure titler, men velkjente kvalitetsfilmer og serier.

Prisen er veldig overkommelig, og dette kan helt klart være en utfordrer til andre store lignende tjenester!

Sky Showtime-logo

Hva koster Sky Showtime Norge?

Da vi sist sjekket (desember 2023) fantes det to alternativer:

 • 79 kroner per måned
Månedlig avgift for Sky Showtime-tjenesten

eller

 • 629 kroner per år
Pris Sky Showtime for årlig betaling

Det er betydelig billigere å betale årlig. Men hvis du bare ønsker å prøve tjenesten for å se om du kommer til å bruke den nok, kan du med fordel kjøpe en månedlig abonnement, som du kan avslutte når du vil.

Kan man avslutte abonnementet når som helst?

Ja, du kan avslutte ditt abonnement når du vil. Du kan fortsette å se så lenge du har betalt for, selv etter at du har sagt opp abonnementet.

Hvilke serier og filmer finnes på Sky Showtime?

Sky Showtime har et bredt utvalg av både nytt og gammelt, fra flere ulike produksjonsselskaper. Her er noen eksempler:

Skjermbilde av Sky Showtime-tilbudet

Nye og eksklusive serier

Sky Showtime tilbyr et imponerende og variert utvalg av nye og eksklusive serier, som reflekterer et bredt spekter av sjangere og temaer. Her er en kort oppsummering av deres nåværende tilbud:

Dramaserier: Med titler som ”Yellowstone” (5 sesonger), ”Fellow Travelers” (1 sesong), ”Tulsa King” (1 sesong) og ”1883” (1 sesong), tilbyr Sky Showtime sterke dramaserier som dekker alt fra moderne til historiske fortellinger.

Komedie og Dramakomedie: Serier som ”Frasier” (1 sesong), ”Poker Face” (1 sesong), og ”Dreamland” (1 sesong) blander humor med dypere temaer, tiltalende for et bredt publikum.

Action og Thriller: For de som søker spenning, finnes serier som ”Special Ops: Lioness” (1 sesong) og ”Mayor of Kingstown” (2 sesonger), som tilbyr actionfylte og fengslende historier.

Sci-Fi og Fantasy: Fans av science fiction og fantasy kan nyte ”Halo” (1 sesong), ”Star Trek: Strange New Worlds” (2 sesonger) og ”The Man Who Fell to Earth” (1 sesong).

Dokumentarer: Sky Showtime presenterer også en rekke dokumentarer som ”The Russell Murders: Who Killed Lin and Megan?” (1 sesong) og ”Scouting for Models: The Dark Side of Fashion” (1 sesong), som gir et innblikk i virkelige hendelser og historier.

Spesialiserte Sjangere: Med unike serier som ”Grease: Rise of the Pink Ladies” (Musikal, 1 sesong) og ”Vampire Academy” (Drama, 1 sesong), imøtekommer Sky Showtime også nisjeinteresser.

Lokale og Internasjonale Serier: Sky Showtime inkluderer også en rekke norske og internasjonale serier som ”Bjørnstad” (Drama, 1 sesong) og ”Welcome to Utmark” (Dramakomedie, 1 sesong), som viser deres engasjement for et globalt publikum.

Klassiske Filmsamlinger

Sky Showtime tilbyr en imponerende samling av velkjente og elskede filmserier som en del av sitt utvalg. Her er en kort oppsummering av noen av filmkolleksjonene som er tilgjengelige:

 • Transformers: En actionfylt serie med filmer som kombinerer sci-fi og spennende robotkamper.
 • Star Trek: Et ikonisk sci-fi-eventyr som utforsker rommet og menneskehetens fremtid.
 • Mission Impossible: En serie full av spenning og spektakulære stunts med agenten Ethan Hunt.
 • Tilbake til Fremtiden: En tidløs klassiker som blander komedie, eventyr og sci-fi med tidsreiser som sentralt tema.
 • Beethoven: En sjarmerende og familievennlig filmserie om den elskede og rampete Sankt Bernhardshunden Beethoven.
 • Indiana Jones: En eventyrserie med den ikoniske arkeologen Indiana Jones i spennende og historiske søk.
 • Gudfaren: En av filmhistoriens mest berømte serier, som skildrer livet i en mafiagfamilie.
 • Bourne Identity: En fengslende og actionfylt serie om Jason Bourne, en mann med tapt minne og ekstraordinære ferdigheter.
 • Mumien: En blanding av eventyr og overnaturlige elementer hvor hovedkarakterene møter antikke mysterier.
 • Shrek: En animert serie som med humor og sjarm forteller historien om ogeren Shrek og hans venner.
 • Despicable Me: En familievennlig animert serie om Gru, hans sjarmerende Minions og deres eventyr.
 • Madagascar: En underholdende og eventyrlig animert filmserie som følger en gruppe dyr fra Central Park Zoo i New York.

Mange av våre store favoritter fra 80-tallet finnes i Sky Showtimes katalog.


Store Filmsuksesser

Sky Showtime imponerer med sitt utvalg av noen av de største filmsuksessene gjennom tidene, som dekker en rekke sjangre og tiår. Her er en kort oppsummering av dette omfattende utvalget:

Action og Eventyr: Sky Showtime inkluderer klassikere som ”Transformers” (2007), ”Mission: Impossible – Ghost Protocol” (2011), og ”Indiana Jones og det siste korstog” (1989). Eventyrfilmer som ”Jurassic Park” (1993) og dens oppfølgere, samt ”Dungeons & Dragons: Honor among Thieves” (2023), tilbyr spennende og fantasifulle opplevelser.

Drama: Tidløse dramafilmer som ”Scarface” (1983) og ”Gudfaren” (1972) er også inkludert, som gir seerne kraftfulle fortellinger og minneverdige opptredener.

Skrøkk og Thriller: For fans av skrekk og thriller, finnes filmer som ”Shutter Island” (2010), ”Get Out” (2017) og ”A Quiet Place” (2018), som tilbyr spenning og overraskelser.

Sci-Fi og Fantasy: Sci-fi-favoritter som ”Tilbake til fremtiden” (1985) og ”Star Trek Beyond” (2016) er også med, sammen med fantasyfilmene ”The Huntsman: Winter’s War” (2016) og ”Snow White and the Huntsman” (2012).

Komedie: Lettere filmer som ”Ted” (2012), ”Baywatch” (2017), og ”Pitch Perfect” (2012) tilbyr latter og underholdning for en avslappende filmkveld.

Diverse Sjangere: Sky Showtime har også filmer som ”Gladiator” (2000), ”Lara Croft: Tomb Raider” (2001), og ”Saving Private Ryan” (1998), som representerer en blanding av episke fortellinger og actionfylte eventyr.

Hvilket utvalg har Sky Showtime for barn?

Sky Showtime tilbyr et omfattende utvalg av filmer og serier for barn, med en blanding av animerte eventyr, komedier og familievennlige actionfilmer.

Skjermbilde av Sky Showtimes barnefilmer

Gode barnefilmer på Sky Showtime

Sky Showtime tilbyr et omfattende utvalg av filmer for barn, med en blanding av animerte eventyr, komedier og familievennlige actionfilmer. Her er en kort oppsummering av deres barnefilmsamling:

Animerte Eventyr: Filmer som ”Pus med støvler 2” (2022), ”Marcel the Shell with Shoes On” (2021), og ”Kung Fu Panda 3” (2016) tilbyr underholdende og fantasifulle fortellinger som engasjerer unge seere.

Familievennlige Komedier: ”Ted Stones og Smaragdtavlen” (2022), ”Tøffingen” (2022), og ”Minions: Historien om Gru” (2022) er bare noen eksempler på de morsomme og lettstemte filmene som finnes i utvalget.

Klassiske Favoritter: Sky Showtime inkluderer også elskede klassikere som ”Grinchen” (2018), ”Shrek” (2001), og ”Madagaskar” (2005), som fortsatt er populære blant barn i alle aldre.

Musikaler og Fantasy: Med filmer som ”Shrek the Musical” (2013) og ”De fem legendene” (2012) tilbyr plattformen også musikaler og fantasyeventyr som lokker til sang og magi.

Action og Eventyr for Barn: ”Beethoven’s Treasure Tail” (2014), ”Mr. Peabody & Sherman” (2014), og ”Croods” (2013) blander eventyr med familievennlig action.

Høytidsspesifikke Filmer: For de som søker sesongbetont underholdning, finnes filmer som ”Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You” (2017) og ”Felix the Cat Saves Christmas” (2004).

Gode tv-serier for barn på Sky Showtime

Eventyrsserier: Serier som ”PAW Patrol” (9 sesonger), ”Dora Utforskaren” (8 sesonger), og ”Du og Blå løser gåter” (4 sesonger) tilbyr spennende eventyr som engasjerer og underholder yngre seere.

Komedie og Familievennlige Serier: ”Sam & Cat” (1 sesong), ”Henry Danger” (5 sesonger), og ”The Fairly OddParents” (3 sesonger) blander humor med hverdagssituasjoner og fantasielementer.

Animerte Actionserier: ”Teenage Mutant Ninja Turtles” (2012, 5 sesonger) og ”Blaze og monstermaskinene” (7 sesonger) tilbyr spennende action og eventyr for barn.

Sci-Fi og Fantasy: ”Star Trek: Prodigy” (1 sesong) og ”Nella the Princess Knight” (2 sesonger) tar barna med på fantastiske reiser til andre verdener og dimensjoner.

Langkørere og Nye Serier: Sky Showtime har langkørere som ”SvampeBob Firkant” (13 sesonger) samt nyere serier som ”The Really Loud House” (1 sesong) og ”Bosse Bjørn” (1 sesong).

Lærerike Serier: ”Team Umizoomi” (4 sesonger) og ”Bubble Guppies” (6 sesonger) kombinerer læring og underholdning på en kreativ måte.

Variasjon og Mangfold: I tillegg finnes en rekke andre serier som ”Victorious” (3 sesonger) og ”Lugn i stormen” (6 sesonger), som tilbyr en rik variasjon for barn i forskjellige aldre.

Er det norsk tekst / lyd hos Sky Showtime?

Ja, alt innhold har norske undertekster. De fleste barnefilmene har norsk tale tilgjengelig. Du kan selv velge språk på lyd og undertekster til det du ser på.

Har Sky Showtime noe unikt innhold?

Ja, Sky Showtime tilbyr unikt innhold i Norge, med en hel kategori av eksklusive filmer.

Deres utvalg strekker seg over flere sjangre og inkluderer mange nye titler som er sluppet i løpet av de siste årene. Her er noen eksempler på de eksklusive filmene tilgjengelig på Sky Showtime:

 • Violent Night (Action, 2022) – En actionfylt film med en spennende handling.
 • Top Gun: Maverick (Action, 2022) – En etterlengtet oppfølger til den klassiske filmen.
 • Minions: Historien om Gru (Komedie, 2022) – En familievennlig animasjonsfilm.
 • She Said (Drama, 2022) – En gripende dramafilm.
 • Watcher (Thriller, 2022) – En nervepirrende thriller.
 • Dungeons & Dragons: Honor among Thieves (Eventyr, 2023) – En eventyrfilm basert på det populære rollespillet.
 • Babylon (Drama, 2022) – En dramafilm som utforsker ulike temaer.
 • M3GAN (Skrøkk, 2022) – En skremmende skrekkfilm.
 • Infinity Pool (Skrøkk, 2023) – En annen spennende skrekkfilm.
 • Armageddon Time (Drama, 2022) – En tankevekkende dramafilm.

Totalt var det rundt 50 eksklusive filmer hos Sky Showtime da vi sjekket i desember 2023.

Hva er Sky Showtime?

SkyShowtime er en omfattende og ny strømmetjeneste som representerer et samarbeid mellom noen av verdens mest fremstående studioer og nettverk, inkludert:

 • Universal Pictures
 • Paramount Pictures
 • Nickelodeon
 • DreamWorks Animation
 • Paramount+
 • SHOWTIME®
 • Sky Studios
 • Peacock

Denne plattformen tilbyr en unik og mangfoldig katalog av underholdning, som dekker alt fra nye og eksklusive serier og filmer til familievennlig innhold, gripende virkelige historier, dokumentarer, samt et rikt arkiv av tidløse favoritter.

SkyShowtime ble lansert i Norge i 2023 og har raskt etablert seg som en populær strømmetjeneste, med sitt brede utvalg og tilgjengelighet i flere land over Europa.

SkyShowtimes suksess ligger i dens evne til å samle innhold fra noen av de mest innflytelsesrike og kreative kildene innen underholdningsindustrien.

Hvordan fungerer det å abonnere på Sky Showtime i Norge?

Å abonnere på Sky Showtime i Norge er en enkel og brukervennlig prosess. Her er stegene du går gjennom for å komme i gang:

Opprette en konto: Det første steget er å opprette en konto hos Sky Showtime. Dette gjøres vanligvis gjennom deres nettside eller app. Du må oppgi noen grunnleggende detaljer som din e-postadresse og lage et passord.

Velg betalingsplan: Når kontoen din er opprettet, får du muligheten til å velge mellom ulike betalingsplaner.

Sky Showtime tilbyr ofte to alternativer: månedlig betaling og årsbetaling.

Årsbetalingsalternativet pleier å tilby en betydelig rabatt sammenlignet med månedlig betaling, noe som kan være et kostnadseffektivt valg for de som er klare for et lengre abonnement.

Betalings- og profilinnstillinger: Etter at du har valgt betalingsplanen din og gjennomført betalingen, kan du begynne å tilpasse kontoen din.

Dette inkluderer muligheten til å legge til ulike profiler på kontoen din, som voksenprofiler eller barneprofiler.

Barneprofilene kan være spesielt nyttige for å sikre at yngre seere kun får tilgang til alderspassende innhold.

Utforske innholdet: Til slutt kan du begynne å utforske det brede utvalget av filmer og serier som Sky Showtime tilbyr.

Plattformen er organisert i ulike kategorier for å gjøre det enklere å finne noe som passer din smak. Du kan bla gjennom sjangere, se på nye og populære titler, eller utforske spesielle samlinger og anbefalinger basert på dine tidligere seervaner.

Sky Showtime er designet for å være så tilgjengelig og brukervennlig som mulig, noe som gjør det enkelt for abonnenter å nyte et bredt utvalg av høykvalitets underholdning.

Med enkel registrering, fleksible betalingsalternativer og et bredt spekter av innhold, er det et attraktivt alternativ for mange norske seere.

Opprett personlige brukerprofiler på Sky Showtime

SkyShowtime tilbyr en fleksibel og brukervennlig funksjon som lar brukere opprette flere personlige profiler, noe som er en stor fordel for husholdninger med ulike smaker og behov.

Denne funksjonen gjør det mulig for hvert familiemedlem å ha sin egen skreddersydde profil, komplett med personlig avatar og tilpasset innhold.

Foreldre vil sette pris på muligheten til å opprette barneprofiler, som tilbyr foreldrekontroll og sikrer at barna kun får tilgang til alderspassende materiale.

Voksne medlemmer i husholdningen kan på sin side nyte profiler som inneholder et fullt spekter av SkyShowtimes innhold, fra de nyeste filmene og seriene til klassiske favoritter.

Det å opprette og redigere disse profilene er enkelt. Brukere kan logge inn på sin konto via SkyShowtimes nettsted eller app, og derfra legge til eller redigere profiler med noen få klikk.

Hver profil kan tilpasses med et unikt navn og avatar, og for de som ønsker en mer personlig opplevelse, er det også mulig å tilpasse visningsspråk og aktivere spesifikke innstillinger som automatiske forhåndsvisninger.

Med muligheten til å opprette flere profiler, kan hvert familiemedlem få en personlig og tilpasset opplevelse, noe som forsterker SkyShowtimes posisjon som en allsidig og familievennlig strømmetjeneste.

Kan flere personer strømme samtidig?

Ja, SkyShowtime tilbyr muligheten til å strømme på opptil to enheter samtidig, noe som er en attraktiv funksjon for flerbrukerhusholdninger.

Denne funksjonen betyr at ulike familiemedlemmer kan nyte sine favorittprogrammer og filmer samtidig, uten å forstyrre hverandre. Det er perfekt for familier der smaken varierer, eller når én person ønsker å følge en serie mens en annen ser på en film.

I tillegg finnes det ingen begrensninger for nedlastet innhold. Dette betyr at brukerne har friheten til å laste ned sine favorittprogrammer og filmer for å se offline, noe som er spesielt nyttig for å se på under reiser eller i områder med begrenset internettforbindelse.

Er det mulig å avbryte abonnementet på Sky Showtime når man ønsker?

Ja, det er mulig å avbryte abonnementet på Sky Showtime når man ønsker. Sky Showtime er designet med brukervennlighet i tankene, og dette inkluderer fleksibiliteten til å håndtere ditt abonnement i henhold til dine behov.

Brukere kan enkelt avbryte sitt abonnement gjennom noen få trinn, vanligvis via sin konto på Sky Showtimes nettsted eller app.

Når abonnementet avbrytes, fortsetter tjenesten å være tilgjengelig frem til slutten av den gjeldende betalingsperioden.

Dette betyr at hvis du avbryter midt i en betalingssyklus, kan du fortsatt bruke Sky Showtime frem til den dagen neste betaling skulle ha skjedd.

Denne funksjonen er spesielt verdifull for de som foretrekker fleksibilitet i sine abonnementer, siden den gjør det mulig å prøve tjenesten uten et langsiktig engasjement.

I tillegg, for de som kanskje trenger å ta en pause fra tjenesten av ulike årsaker, tilbyr muligheten til å avbryte abonnementet når som helst en betydelig bekvemmelighet.

Sky Showtime – et utvalg for hele familien

Oppsummert tilbyr Sky Showtime i Norge en imponerende og diversifisert strømmeopplevelse som passer for et bredt publikum.

Med sitt rike utvalg av eksklusive serier, store filmsuksesser, familievennlige barneprogrammer og en rekke klassiske og moderne filmserier, er det noe for enhver smak og interesse.

I tillegg gir muligheten til å opprette flere brukerprofiler, muligheten til å strømme på flere enheter samtidig, og enkelheten ved å avbryte abonnementet, en brukervennlig og fleksibel tjeneste.

Sky Showtime imponerer med sin kombinasjon av kvalitetsinnhold og praktiske funksjoner, noe som gjør den til en konkurransedyktig aktør på det norske strømmemarkedet.

For norske seere som søker et bredt og kvalitativt utvalg av underholdning, er Sky Showtime definitivt en plattform verdt å vurdere.

Sky Showtime-logo

Recent Posts