Beste elbil for barn 2024: Elbiler som barn kan kjøre selv


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Mange barn får tidlig motorinteressen. Å kunne holde rattet og kontrollere ditt eget kjøretøy er en spesiell følelse. Det er også vanligvis morsomt som forelder å se barnet kjøre av gårde uavhengig i en liten elbil. Det er mange kule varianter på markedet, og i denne artikkelen prøver vi å finne ut hvilken som er den beste elbilen for barn!

Gutt som kjører en elbil for barn

Hvilken elbil for barn er best i test?

En virkelig kraftig modell som var en av de absolutt beste i vår sammenligning var Nordic Roll Pickup 4WD. God ytelse, stabil og lekker elbil i Jeep-modellen.

En annen virkelig god bil med et mer sporty utseende var Nordic Play Electric Car McLaren 720S. Den har fantastiske detaljer og fungerer veldig bra, med god batterilevetid.

Den beste billige elbilen for barn var Nordic Play bilen.

Til slutt vil vi benytte anledningen til å nevne Volvo XC90 Kinetic Electric Car. Det er en av de mest populære modellene. Det er i en prisklasse litt imellom og er både stilig, kjent og fungerer veldig bra.

Anmeldelser av alle 10 elektriske barnebiler vi så på

Her er litt mer informasjon og anmeldelser om alle 10 elbiler for barn som vi har sjekket ut litt ekstra.

Elbil Roll Pickup 4WD 12V

Elbil Roll Pickup 4WD 12V

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 23 kg
Alder: Fra 3 år

En heftig pickup for barn med plass til to. Dette er en veldig fin modell som virkelig skiller seg ut. I tillegg leverer den også når det gjelder ytelse.

Nordic Roll Pickup 4WD har flere funksjoner som er høyt verdsatt, inkludert:

 • God batterilevetid.
 • Innebygd stereo med både radio, MP3 og USB-kontakt.
 • Firehjulsdrift og fire motorer med god kapasitet.
 • Fjernkontroll med foreldres hastighetskontroll.

På bilen kan du åpne dørene på begge sider og døren til lagringen på baksiden, og til og med panseret kan åpnes. Elbilen har fullt funksjonell LED-belysning, noe som gjør hele opplevelsen mer autentisk og naturtro. Det er en god følelse å kjøre med musikken i høyttalerne og alle detaljene på plass.

Et godt trekk som skiller Nordic Roll Pickup fra billigere elbiler for barn, er den myke start- og stoppfunksjonen. Det vil ikke være noen rykkete bevegelser, men en fin og hyggelig tur fra stasjonær til maksimal hastighet.

Dekkene er store og robuste, laget av gummi. Sammen med støtdemperne gir dette en veldig jevn og komfortabel kjøreopplevelse hele veien. Det er en ekte drømmebil for små motorentusiaster, hvor det er tatt hensyn til alle de små detaljene som gjør kjøringen så mye morsommere.

Når elbilen er fulladet, varer batteriene et sted mellom 45-90 minutter, avhengig av hvordan den brukes. Det er betydelig bedre enn mange andre biler som ikke lever opp til det de lover når det gjelder batterilevetid. Det tar omtrent 8 timer å lade batteriene, som gjøres enkelt via den medfølgende laderen.

Nordic Roll Pickup 4WD er enkelt for barnet å styre med en gasspedalen og automatisk bremsing når pedalen slippes. I tillegg kan du også sette bilen i omvendt stilling. Rattet er lett å dreie og de fleste barn lærer å styre bilen under den første turen.

En veldig god ekstra funksjon er fjernkontrollen som gir deg som forelder muligheten til å hjelpe deg med å styre bilen for barnet. Det gir deg ekstra sikkerhet og kontroll, og muligheten til å hjelpe de yngste som ikke kan kontrollere helt på egen hånd. I tillegg setter du som forelder hastighetsmodus til denne kontrollen. Deretter kan du enkelt justere hastigheten i henhold til hva barnet kan håndtere.

Dette er en fullt utstyrt elbil for barn med en veldig kraftig motor, god batterilevetid og en fin design. Hvis du vil ha det beste på markedet, kan vi virkelig anbefale Roll Pickup 4WD 12V!


Nordic Roll Champion 12V

Nordic Roll Champion 12V Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 17,5 kg
Alder: Fra 3 år

Her har vi en veldig rimelig bil i jeep modell fra Nordic Roll. Det er en stor elbil for opptil to barn, med mange gode funksjoner og funksjoner.

Bilen har to motorer på 45W hver og drives av et 12V batteri. Noen av de smarte funksjonene i denne modellen er:

 • To hastighetsmoduser.
 • Myk start uten å runke.
 • God batterilevetid.
 • Fjernkontroll for voksne.

Andre morsomme detaljer som gir en morsommere kjøreopplevelse inkluderer bilens lys både foran, opp og bak i bilen. Du har et fungerende horn og også et stereoanlegg med muligheten til å koble til MP3-spillere og lytte til favorittmusikken din.

Nordic Roll Champion er veldig enkel å kontrollere, og i det laveste utstyret går det mellom 1-3 km/t og med høyere gir når det opp til 6 km/t. Oppstarten gjøres jevnt og kontrollert slik at barnet ikke blir utsatt for unødvendig rykk, da det ellers forekommer i noen billige elbiler for barn.

Bilen kan kjøre både forover og bakover, som enkelt stilles inn gjennom en spak. Det er også mulig å kontrollere bilen helt via en fjernkontroll, noe som gjør det enkelt for deg som forelder å følge med og hjelpe barnet med kjøringen om nødvendig.

Siden bilen er jeep-modell, har den store dekk som holder den stødig og kan håndtere litt terrengkjøring. Mange andre elbiler for barn kan bare kjøres på asfalt, men Nordic Roll Champion er for eksempel i stand til å komme seg rundt på plenen.

Batterilevetiden til denne elbilen er helt fin og gjør omtrent 45-60 minutters kjøring før det er på tide å lade. Leverandøren selv gir 1-2 timer, men det er sannsynligvis litt for optimistisk. Kjøretiden avhenger selvfølgelig av hvordan og hvor bilen brukes. I alle fall er det veldig enkelt å lade bilen med den medfølgende laderen.

Alt i alt er Nordic Roll Champion 12V en veldig rimelig og morsom elbil for barn. Det er enkelt å montere, lett å kjøre og er et heftig og stabilt leketøy gitt den lave prisen. De fleste barn vil finne glede i å kjøre denne, og det er et veldig fint produkt og en av de rimeligste elbilene for barn som vi har funnet!


Nordic Roll Sport – Beste billige elbil for barn

Nordic Roll Sport Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 16,08 kg
Alder: Fra 3 år

Denne modellen er en veldig rimelig liten elbil i sportsmodell. Den passer best for små barn, mellom ca. 3-6 år. Forskjellen mellom Nordic Roll Sport og andre dyrere modeller er fremfor alt at den er litt lettere og mer plastisk. Men likevel fungerer det bra og har også flere gode funksjoner som:

 • Lysene foran og bak.
 • Bilbelte.
 • Fjernkontroll for foreldrene.
 • Musikkanlegg.

Nordic Roll Sport har overraskende god batterilevetid på opptil 1 time ved normal bruk, drevet av et 12V-batteri. Bilen har 2 motorer på 20W som gir den en hastighet på litt over 4 km/t. En annen klar forskjell fra elbiler, en høyere prisklasse, er at Nordic Roll Sport bare har én hastighetsmodus.

På baksiden av bilen er det en liten lagringsplass, perfekt for å legge til tilbehør til bilen som laderen, fjernkontrollen og mer, når bilen er ladet. Når barnet kjører, kan det være lurt å ta med seg sine egne eiendeler på reisen dit i stedet.

Nordic Roll Sport er tilgjengelig i flere fine barnevennlige farger og er en helt ok bil, spesielt med tanke på prisen. Det er mye moro for pengene, og for de minste barna er det en perfekt start på en begynnende motorinteresse. Vi anbefaler denne bilen som førstevalget hvis du vil ha en billig, men god elbil for barn!


Nordic Play Elbil McLaren 720s

Nordic Play Elbil McLaren 720S

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 20 kg
Alder: Fra 3 år

En virkelig deilig elbil for barn i super sportsbilmodell. Designet bringer tankene til Batmans bil, og det er etter vår mening en av de flotteste bilene på dette markedet. Dørene åpnes skrått oppover som de virkelige sportsbilene.

McLaren 720S er utstyrt med mange kule detaljer og smarte funksjoner som:

 • Energieffektiv LED-belysning med ikonisk design.
 • Tut med naturtro lyd.
 • Tast med motorstøy når du starter bilen.
 • Motorstøy når du gasser.
 • Doble bakmotorer for kraftig styring.

Bilen har også musikksystemer med Bluetooth, USB, micro-SD og stikkontakter for AUX. Fra panelet kan du også sjekke lydeffektene som motorlyden.

Nordic Play McLaren 720S har et veldig komfortabelt skinnlignende sete og er utstyrt med sikkerhetsbelte. Bilen har hele 3 gir forover + 1 revers og den kjører i opptil 5 km/t.

Batteriet er et kraftig 12V10Ah-batteri og gir god driftstid. Bilen kan håndtere minst 1 times kjøring under normale forhold, og opptil ca. 1,5 timer i noen tilfeller. Den har 2 motorer på 35W, som er stabile og lar bilen komme seg på de mest egnede overflatene.

Dekkene på McLaren-bilen er laget av EVA-materiale, som er en gummilignende plast. Det gir en jevn og komfortabel kjøring og holder også bedre enn andre harde plasthjul.

Når vi sammenligner dette med andre lignende biler, merker vi raskt at dette er en av bilene av beste kvalitet. Det føles gjennomtenkt og har både førsteklasses utseende og funksjoner. Hvis du vil ha en sporty bil med god batterilevetid, kraftige motorer og godt utseende, er Nordic Play McLaren 720S et av våre absolutte favorittvalg!


Mercedes Benz A45 AMG Elbil

Mercedes Benz A45 Elbil AMG Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 19 kg
Alder: Fra 3 år

Denne stilige Mercedes-bilen har utrolig detaljert design med mange små funksjoner. Bilen har en autentisk Mercedes-logo og en stil som gjør at fans av dette tyske bilmerket blir varme inni.

I tillegg til det godt polerte eksteriøret har elbilen faktisk mange gode funksjoner også:

 • MP3- og USB-kontakt.
 • Fjernkontroll for voksne.
 • Støtdemper.
 • Lys opp frem og tilbake.

Bilen har en anstendig batterilevetid på opptil 50 minutter, men går ofte litt tidligere ut enn det, avhengig av hvordan den brukes. Den har to motorer, og kan byttes og kjøre både bakover og fremover. Motorene er imidlertid ikke veldig kraftige, og bilen kan bare kjøres på flate overflater.

Totalt sett er dette ikke bilen med best ytelse, batterilevetid eller styrke. Men det er en veldig stilig modell og fungerer helt fint. Gitt den rimelige prisen, er det faktisk en veldig rimelig variant. I tillegg er det veldig enkelt å montere, noe som er et stort pluss.

Det vi liker mest er alle de stilige detaljene og det realistiske utseendet på bilen. Begge dørene kan åpnes og lukkes, og barna som får sjansen til å kjøre Mercedes Benz A45 AMG elbil gjør det med stor stolthet i øynene. Vi liker bilen, og hvis du, eller barnet ditt tilfeldigvis er glad i Mercedes, er dette en veldig fin elbil for barn.


Volvo XC90 Kinetic Elbil

Volvo XC90 Kinetic Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 29 kg
Alder: Fra 3 år

En av de mest populære elbilene for barn er Volvo XC90. Den kommer i et par forskjellige versjoner fra forskjellige produsenter. Den vanligste modellen, og sannsynligvis den som selger mest, er den som heter XC90 Kinetic.

Det er en stilig elbil for barn med følelsen av en moderne Volvo. Den er utstyrt med mange kule detaljer og nyttige funksjoner:

 • Lys og lydeffekter.
 • Musikksystem med radio, USB og flere andre uttak.
 • Dører og panser som kan åpnes og lukkes.
 • Fjernkontroll for foreldre.
 • Startnøkkel knyttet til lydeffekt.

Montering av bilen er en enkel og grei prosess. Ofte er håndbøkene ganske dårlig designet på denne typen lekekjøretøy, men her har du også tilgang til en video som viser prosessen. Da er det utrolig enkelt å bare følge med trinn for trinn.

Batterilevetiden til Volvo XC90 er ikke altfor imponerende, med omtrent 45 minutter med effektiv kjøretid. Samtidig holder det det det lover ganske bra, i stedet for å overdrive beskrivelsen, som noen andre modeller pleier å gjøre.

Bilen har to gir og på høyere gir gjør den veien i ca. 5 km/t. Volvo er drevet av 2 motorer på 35W og er relativt kraftig, selv om den ikke er egnet for off-road eller oppoverbakke ski.

Alt i alt er Volvo XC90 Kinetic en helt grei elbil for barn, med stilig utseende og alle nødvendige funksjoner og funksjoner på plass. Det er rimelig i pris og gir en god kjøreopplevelse som barn vanligvis setter pris på. Vi ser denne elbilen som et ganske trygt kort som du mest sannsynlig vil være fornøyd med.


PegPérego John Deere Ground Traktor

PegPerego John Deere Ground Traktor Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 18,8 kg
Alder: Fra 3 år

Denne elektriske traktoren for barn er en kopi av en berømt traktormodell fra det kjente John Deere-merket. De er verdensledende innen blant annet maskineri for jordbruk og skogbruk, og den grønngule logoen med hjorten er godt kjent over hele verden.

Traktoren har en tilhenger, perfekt for enklere hagearbeid og frakt av verdifulle leketøysbelastninger og mer. Denne elbilen har mange funksjoner som gir mye glede, for eksempel:

 • To gir + revers gir.
 • Radio og andre realistiske lydfunksjoner.
 • Maksimal hastighet på 7 km/t.
 • Evne til å begrense maksimal hastighet.

PegPérego John Deere Ground Tractor er egnet for barn over 3 år som ønsker å kjøre ordentlig selv, og den har derfor en betydelig høyere maksimal hastighet enn de fleste andre elbiler for barn. Det er en veldig kul kjøreopplevelse, og det er lett å manøvrere når barnet har lært å kontrollere rattet og pedalen. Traktoren bremser automatisk så snart du letter opp gasspedalen.

Det som dessverre ikke er på toppen av denne elbilen, er batterilevetiden. Med et fulladet batteri kan det gå i omtrent 40 minutter før det er på tide å lade det opp. Samtidig avhenger dette av hvordan det drives og gitt at det er raskere enn de fleste elbiler for barn, er det fortsatt fornuftig. Den drives av et 12V / 8Ah batteri som er enkelt å lade.

Et annet negativt aspekt vi må markere i PegPérego traktoren er at den kommer umontert med svært mange deler, og dessverre noen ganger ganske vanskelig å tolke manuell. Det er litt av en pille å få det sammen, så tålmodighet er en nødvendighet. Dette er egentlig ikke vanskelige elementer i seg selv, men det krever fortsatt litt tanke.

Bortsett fra de negative delene vi har fremhevet, må vi fortsatt hylle denne elektriske traktoren. Det er en av de morsomste elbilene for barn som vi har funnet, og for barn som er interessert i gårdsliv og traktorer, er dette en gitt hit. Det er et fint produkt med veldig god ytelse som gir mye glede for pengene.

PegPérego John Deere Ground Tractor anbefales på det sterkeste hvis du er ute etter et annet kjøretøy og liker landbrukskjøretøy. En nydelig traktor for en fremtidig liten bonde!


Lamborghini Sian

Lamborghini Sian Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 13 kg
Alder: Fra 3 år

En kraftig og sporty Lamborghini med mange virkelig kule detaljer. Bilen er laget med en Lamborghini lisens og har et autentisk utseende. Denne elbilen er perfekt for de som har blitt interessert i stilige biler og ønsker å prøvekjøre på egen hånd.

Bilen drives av et 12V batteri som holder hele 4 motorer i gang. Dette gjør denne bilen til et ganske kraftig kjøretøy som er i stand til å kjøre på flere typer overflater, inkludert plenen og lignende. Som sagt har bilen mange detaljer i dekorasjonen, samt mange gode funksjoner som:

 • Musikkspiller.
 • Fjernkontroll for voksne.
 • Arbeidslys og bakspeil.
 • Ekte skinnseter.

Bilen kan kjøres i ca. 45 minutter som er godkjent, spesielt med tanke på at bilen er så kraftig som den er. Den har 2 gir og revers.

En annen virkelig god detalj hos Lamborghini Sian er at hjulene er laget av gummi, noe som gir en roligere og mer komfortabel tur, samtidig som de er mer holdbare.

Hvis det er sportsbiler som tiltrekker seg, er Lamborghini Sian elbil for barn et veldig godt valg, med god ytelse og en fantastisk detalj og kult eksteriør.


BMW X6 M-Sport

BMW X6 M Night 12V Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 33 kg
Alder: Fra 3 år

Denne bilen er en naturtro BMW med et stilig utseende. Det er en heftig bil på 33 kg når den er ferdig, noe som betyr at den står veldig stabil og ruller stabilt.

Bilen er kraftig med 2 12V motorer drevet av et 12V10Ah batteri. Når det gjelder funksjonalitet, inkluderer det meste:

 • 2 gir + revers.
 • Arbeidslys + horn.
 • Gummidekk av høy kvalitet.
 • Skinnseter.

Det er merkbart at produsenter ikke har skimped på denne BMW X6 M-Sport-modellen. Alle detaljene er på plass, og materialet i dekkene og setene er for eksempel av meget høy kvalitet. Bilen er tung og føles veldig robust og holdbar.

Bilens hastighet når opp til 6 km/t. Batterilevetiden varierer litt avhengig av hvordan den går, men den skal vare hvor som helst rundt 1 time til 1,5 timer normalt.

BMW X 6 M-Sport er definitivt en av de større elbilene for barn. Det er hele 145 centimeter langt, så hvis du vil ha noe ekte med en ekte kjørefølelse for barnet, er dette et flott alternativ!


Volvo S90 Elbil

Volvo S90 Elbil Barn

Sjekk prisen på:

Vekt:  Ca. 21 kg
Alder: Fra 3 år

Her har vi en annen Volvo, denne i en litt mer sporty modell. Det er en stilig og naturtro design med fine detaljer og interaktive deler. Funksjoner på bilen inkluderer:

 • Fjernkontroll.
 • Musikkspiller med USB, MP3 og mer.
 • Små hjul som ikke er synlige på baksiden, for enkel manuell bevegelse.

Volvo S90 elbil er 125 centimeter lang og ganske akkurat i både vekt og størrelse for de fleste i førskolealder. Bilen har fullt funksjonelle dører, gummihjul og komfortabelt sete med sikkerhetsbelte.

Bilen drives av et 12V7Ah batteri og to motorer som gir en jevn og kraftig tur. Hastigheten når opp til ca. 6 km/t og bilen har flere gir og kan kjøre både bakover og fremover. Det er generelt en veldig funksjonell og praktisk bil, i en veldig stilig sporty Volvo emballasje.

Du som forelder har selvfølgelig kontroll over kjøretøyet når det trengs ved hjelp av fjernkontrollen som følger med. I tillegg har denne bilen et par hjul på baksiden skjult under bilen. Ved hjelp av disse er det lett å snu, for eksempel hvis det blir overfylt eller hvis bilen sitter fast i et hjørne.

Volvo S90 elbil for barn er en veldig rimelig og stilig modell som er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Hvis du ser blant de litt billigere modellene, er dette helt klart en av våre favoritter!


Hvilken alder passer elbiler for barn?

De aller fleste elbiler for barn kommer med en anbefalt alder fra 3 år. Ofte er det mellom 3 og 6 år at de brukes omtrent.

Det skal imidlertid sies at det er fullt mulig å prøve å sette enda yngre barn i en elbil, så lenge de kan sitte opp på egen hånd. Men det er viktig å være oppmerksom og hjelpe. Hvis barnet ikke klarer å kontrollere på egen hånd, har de fleste modeller en fjernkontroll slik at du som forelder kan kjøre bilen på avstand. Hvis bilen er rykkete eller rask, er det sannsynligvis ikke lurt å la barn under 3 år sitte i den. Men for de fleste biler er det mulig å prøve med en 2-åring, med litt forsiktighet og sunn fornuft.

Hvordan lade en elbil for barn?

Elbiler for barn lades med den medfølgende laderen i en vanlig stikkontakt. Se i håndboken for anbefalt ladetid. Vanligvis belastes denne typen elbil på omtrent 10 timer. Men dette varierer selvfølgelig mellom forskjellige modeller.

Det er godt å koble fra laderen når bilen er fulladet, for å redusere risikoen for overoppheting. Hvis bilen ikke er i bruk på en stund, er det godt å opprettholde den med jevne mellomrom, for å øke batterilevetiden.

Hvor lenge varer batteriet for en elbil for barn?

Det varierer avhengig av modell og hvordan bilen brukes. Men for de aller fleste biler er batterilevetiden et sted mellom 40 minutter og 1,5 timer. Ting som påvirker er:

 • Bilmodell
 • Kjørestil
 • Fundament
 • Vekt i bilen
 • Hvor gammelt er batteriet

Recent Posts