Beste godteributikk på nett 2024: Stort utvalg av søtsaker på nett


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

De fleste får lyst på noe søtt fra tid til annen, men det er ikke alltid det finnes en godteributikk i nærheten – i hvert fall ikke en som selger det du vil ha. Så hva er løsningen? Handle på nettet, selvfølgelig!

På nettet finner du flere forskjellige godteributikker som er veldig gode. Det varierer hva slags butikker det er og hva de tilbyr. Derfor kan det lønne seg å se nærmere på flere før du bestemmer deg for hvor du skal handle, slik at du finner den godteributikken som passer deg best.

Nærbilde av løsgodteri

Hvilken er den beste godteributikken på nettet?

Her er en kort oppsummering av butikkene vi har tatt med i artikkelen.

Cooper’s Candy har et fantastisk utvalg av unike produkter som du sjelden finner i andre butikker. Virkelig fint utvalg av både snacks, drikke og godteri!

✅ Bredt utvalg av godteri med nye unike varianter

Coopers Candy Logo

Tasty America er en annen butikk med et stort og unikt utvalg. De tar inn trendy og etterspurte søtsaker og snacks, ofte de som er populære på sosiale medier.

✅ Trendy godterimerker og unike produkter

Tasty America Logo

Coolstuff er ikke bare en godteributikk, men de har mye fint godteri, lakris og sjokolade. Veldig gode gaver som store sjokoladeegg, håndverkslakris og mye annet godt!

✅ Flotte, store godterigaver

CoolStuff Logo

Partyking er en annen populær festbutikk på nettet. Sortimentet er bredt og omfatter alt fra utkledning til leker, men også et godt utvalg av godteri og snacks.

✅ Populær festbutikk med mye søtsaker

Partykung Logo

Klippkungen er perfekt for deg som ønsker å bestille større kvanta til fester eller andre arrangementer. De selger blant annet hele esker med fint løsgodteri.

✅ Store bokser med løsgodteri

Klippkungen Logo

Du kan finne ut mer om disse godteributikkene via lenkene under hver enkelt butikk, eller ved å bla nedover i artikkelen der vi beskriver hver enkelt butikk nærmere.

Liste over godteributikker med nettsalg

Mange esker med godteri i en godteributikk

Her lister vi opp de mest populære godteributikkene med nettsalg. Noen er helt fokusert på godteri og snacks, mens andre har et bredt utvalg av gadgets med godteri som en del av sortimentet.

Cooper’s Candy

Coopers Candy Logo

Cooper’s Candy startet som USAGODIS. Det var en liten butikk i Stockholm som vokste seg større og også begynte å selge produktene sine på nettet. Nettbutikken fikk raskt mange kunder, og i forbindelse med dette valgte USAGODIS også å endre sortimentet.

Opprinnelig var tanken å tilby amerikanske og til dels britiske godbiter, men etter hvert som sortimentet vokste, begynte de å ta inn varer fra hele verden. Navnet føltes ikke lenger like bra, og de bestemte seg for å endre det til Cooper’s Candy.

Sortiment

I dag finnes det mange forskjellige typer godteri hos Cooper’s Candy. For å gjøre det enklere for deg å finne det du leter etter, har de delt det inn i kategorier som Barnas favoritter, Vegansk, Godteri fra TikTok og Sukkerfritt.

Det finnes også kategorier som sier mer om typen godteri, for eksempel Lakris, Løsvekt, Syrlig, Sjokolade og Godteriposer. Besøker du Cooper’s Candy for deres utvalg av amerikansk godteri?

Da har du ingen problemer med å finne det – alt er samlet i en egen kategori. Til og med asiatisk og meksikansk godteri er samlet slik at du enkelt kan finne det. Hvis det er et bestemt produkt du er ute etter, kan du også bruke søkefunksjonen og slippe å lete etter det.

I tillegg til godteri har Cooper’s Candy snacks som chips, popcorn, cheeseballs, barer, nøtter og tørket frukt, tørket kjøtt, kjeks og kringler. De har også et veldig godt utvalg av drikkevarer, inkludert brus, energidrikker og andre funksjonelle drikker. Totalt har de over 4000 forskjellige produkter i sortimentet, så det er mye å velge mellom.

Fordeler og ulemper

Cooper’s Candy har et veldig godt utvalg av produkter fra mange deler av verden, spesielt USA. Hvis du liker et spesielt godteri som er vanskelig å finne i Norge, er dette en stor fordel.

Det kan også være morsomt å prøve noe som de pleier å spise i filmer eller TV-serier. At du kan regne med å finne det hos Cooper’s Candy er en av butikkens fordeler, ettersom utvalget er stort.

En ulempe er at Cooper’s Candy fokuserer mer på å ha mange forskjellige produkter enn på å ha markedets laveste priser. Sammen med portokostnadene kan det føles dyrt, spesielt hvis du bare bestiller noen få varer.

Handle hos Cooper’s Candy


Tasty America

Tasty America Logo

Det er ikke vanskelig å gjette at Tasty America er en butikk som tilbyr søtsaker, snacks og andre produkter fra USA. Men de stopper ikke der, de tilbyr også meksikanske, engelske og japanske produkter.

Tasty America er ikke bare tilgjengelig på nettet, men har også flere butikker i Stockholm. På nettet sender de både til Norge og andre land i Europa.

Utvalg av produkter

Tasty America har mer enn 2000 produkter i sitt sortiment. I tillegg til godteri, snacks og brus tilbyr de bake- og matprodukter. Godterisortimentet omfatter alle typer godteri, for eksempel hardgodteri, mykgodteri, surgodteri, tyggegummi, sjokolade, karamell og geléfrukt.

De har også temagodteri som Harry Potter-godteri, godteri for voksne og godteri som trender på TikTok.

Blant snacksene finner du klassikere som chips, popcorn og cheeseburgere, men også pop tarts, saltkringler, tørket kjøtt, tacis, kjeks og kjeks. Når det gjelder drikke, er det brus som dominerer.

Det finnes varianter som ikke alltid er like lette å få tak i i Norge, og i det asiatiske sortimentet finnes blant annet bubble tea. Tasty America tilbyr også energi- og funksjonsdrikker, drikkeblandinger, kaffe, te og sjokolade.

Fordeler og ulemper

Tasty America er en butikk for deg som vil ha noe litt annerledes, eller som lengter etter noe som ikke inngår i det vanlige norske sortimentet. Det store utvalget er en fordel, men også at det er en nettbutikk med et tydelig fokus.

De har det man kan forvente av en butikk med dette fokuset – og faktisk mye mer enn det. En ulempe er at det kan være dyrt hvis du bare vil kjøpe litt godteri, ettersom det tilkommer fraktkostnader. Som i de fleste andre nettbutikker er det bedre å kjøpe mye på én gang.

Handle hos Tasty America


CoolStuff

CoolStuff Logo

Allerede i 1999 begynte grunnleggerne av CoolStuff å lete etter morsomme, annerledes og smarte ting som de kunne kjøpe på reiser og selge videre.

Nettstedet ble startet i 2004, og i 15 år hadde CoolStuff også en butikk i Malmö i Sverige.

I dag er CoolStuff en nettbutikk som i tillegg til Norge også finnes i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland. I CoolStuffs sortiment finner du hovedsakelig gadgets av ulike slag, men de har også mye godteri.

Utvalg av produkter

Tanken bak CoolStuffs godterisortiment er at det skal være mulig å finne flere morsomme varianter enn i de vanlige butikkene. Hos dem kan du finne det som er annerledes og litt spesielt. Det er med andre ord den samme tanken bak godterisortimentet som de har for resten av virksomheten.

I CoolStuffs sortiment finner du blant annet ulike typer løsgodteri i to-kilos esker og andre storpakninger som passer godt til fest. Det finnes også lakris av førsteklasses kvalitet, danske sjokoladepålegg og gaveesker med en ferdig godteriblanding.

Blant de mer spesialiserte godteriproduktene finner du blant annet Tetris-formede vingummier, krydret ingefærvingummi, råsalt av lakris, Bean Boozled, et spill med Jelly Beans, adventskalendere og popcorn der du popper en hel maiskolbe.

Du kan også velge å kjøpe gigantiske sjokoladeplater, en sjokoladefontene, en 3 kg stor krukke Nutella eller til og med en varm sjokoladebombe – formet som en hodeskalle.

Fordeler og ulemper

Dette er en butikk der fordelene og ulempene er de samme. Tilbudet er begrenset og består hovedsakelig av storpakker med godteri, der du får 2 kg av samme type godteri, og spesialprodukter.

Hvis du vil finne en morsom gave eller kjøpe store mengder godteri til en fest, er denne butikken perfekt som godteributikk, men hvis behovene dine er annerledes, er CoolStuff sannsynligvis ikke egnet i det hele tatt. Likevel kan man si at det å ha en spesifikk nisje stort sett er en fordel, selv om det ikke passer alle mennesker eller alle anledninger.

Handle hos Coolstuff!


PartyKing

Partykung Logo

PartyKing mener at det er viktig å ha det gøy – og at moroa skal ha det lille ekstra. Med sine produkter ønsker de å bekjempe kjedsomhet og spre glede. PartyKing har eksistert i Sverige siden 2009, og siden den gang har virksomheten også spredt seg til Norge, Finland og Danmark. PartyKing er kun tilgjengelig på nettet og har ingen fysiske butikker som kan besøkes.

Utvalg av produkter

PartyKing tilbyr alt du trenger til fester og andre morsomme anledninger – bartilbehør, festartikler, utkledningsartikler og temaprodukter til spesielle anledninger. I sortimentet finner du blant annet drikke, is, godteri, pantry og snacks.

Blant godteriene finner du mange forskjellige alternativer å velge mellom. De har alt fra vanlig sjokolade til ekstra salt lakris, og du kan kjøpe gelé, fudge, flytende godteri og glass med blandet løsgodteri.

Det er mulig å kjøpe mange av godteriene i storpakninger, noe som kan være perfekt hvis du skal ha fest. PartyKing har også valgt å tilby noen morsomme varianter, for eksempel kjempesjokolade, medaljer og lekne godterimaskiner.

Siden det er en nettbutikk, er iskremproduktene du kan kjøpe, tilbehør som strøssel, vaffeljern til å lage isvafler, isformer og lignende. Det finnes også Sun Lolly og andre ispinner du kan fryse selv hjemme.

Når det gjelder snacks, finnes det blant annet chips, popcorn, cheeseburgere og nøtter. Drikkevarekategorien domineres av brus og energidrikker, men de har også drikkemikser, funksjonelle drikker, juice og kaffe.

Fordeler og ulemper

Det er en fordel at det finnes både storpakker og mindre godteripakker, og det er også positivt at det finnes alternativer som kan være morsomme å gi bort i gave eller ha på fest. Det føles for eksempel bra å kunne ha en stor sjokoladeplate som premie i en konkurranse.

Det kan også være en fordel at de har andre fest- og feiringsprodukter i sortimentet, men det kan også oppleves som en ulempe. En butikk som fokuserer helt og holdent på godteri, har mulighet til å ha et større utvalg på akkurat det området. Hvis du ikke er interessert i festartikler, hadde det kanskje vært bedre med mer godteri i stedet.

Handle hos PartyKing!


Klippkungen

Klippkungen Logo

Hvis du elsker godteri i løsvekt, er Klippkungen en nettbutikk du kommer til å elske! De har faktisk et av verdens største utvalg av løsgodteri.

Klippkungen holder til i Växjö og har vært på nett siden 2016. Etter hvert som de har fått flere kunder, har sortimentet vokst, og det har gått så bra at de nå er en av de store aktørene på godterimarkedet. Og ikke bare i Sverige – de er også store i Danmark, Norge og Finland!

Utvalget av produkter

Hovedfokuset ligger på løsgodteri. Mye av godteriet kan kjøpes til gunstige priser i storpakninger som kan inneholde 1-3 kg av samme sort. Hvis du bare bestiller til familien, er det ingen grunn til bekymring, for det finnes mange varianter i mindre forpakninger også.

I tillegg til løsgodteri finnes det også kategorier som gaveesker, supportergodteri (der en del av overskuddet går til favorittlaget ditt), retro, godteri fra TikTok, vegansk og sukkerfritt. Hos Klippkungen finner du også amerikansk godteri, samt norske, danske og finske favoritter.

Sortimentet omfatter også snacks, drikke og helseprodukter. Helseproduktene består hovedsakelig av barer og funksjonelle drikker.

Blant drikkevarene finner du et bredt utvalg av energidrikker, men også brus, juice, helsedrikker, mineralvann og mye mer. Klippkungen tilbyr alle typer snacks, og også her finner du veganske alternativer i en egen kategori.

Fordeler og ulemper

Utvalget av løsgodteri er så stort at det er vanskelig å finne bedre andre steder, så det er selvfølgelig en fordel. Utvalget er også bredt, du kan finne det meste du trenger til festen eller arrangementet ditt i deres utvalg av godteri, drikke og snacks.

En fordel er også at det finnes en avdeling med alt godteri som nærmer seg utløpsdatoen. På den måten kan du finne godteri til gode priser og redusere matsvinnet.

En ulempe kan være at ikke alle typer godteri finnes i mindre forpakninger, og at det ikke alltid føles relevant å kjøpe flere kilo av noe bare fordi man tilfeldigvis er sulten på det.

Handle hos Klippkungen!


Recent Posts