Beste Nerf våpen 2024: Lekevåpen for barn som liker action


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Hvis du er ute etter et godt NERF våpen for barnet ditt eller deg selv, har du kommet til rett sted. Å finne riktig NERF våpen kan være en jungel. Det er derfor vi har vært på utkikk etter de beste NERF våpenet i denne artikkelen!

Barn løper og leker med lekevåpen fra NERF

Hvilket Nerf våpen er best i test?

Nerf Ultra One var den beste i test fordi det er våpenet som er kulest og skyter raskest av alle våpnene i den nye Ultra-serien.

NERF Ultra ONE

Sjekk prisen på:


NERF Ultra Dorado er den som skyter lengst av alle NERF-våpen.

NERF Ultra Dorado

Sjekk prisen på:


Det beste billige alternativet var Nerf Ultra Two eller Nerf Ultra AMP Blaster.

NERF Ultra Two

Sjekk prisen på:


Anmeldelser og gjennomgang av alle 10 Nerf våpen

Her er korte anmeldelser og en kort titt på alle Nerf-våpnene vi har sett på.

Nerf Ultra One – (Best i Test) Rask skyting og spektakulær

NERF Ultra ONE

Sjekk prisen på:

Dette er et hurtigskytingsvåpen med hele 25 runder i magasinet som også skyter opp til imponerende 25 meter. Pakken inneholder nok ammunisjon til å fylle hele lageret. Nerf Ultra One er en del av det nye satsningen for nye piler kalt Nerf Ultra. Pilene har fått noe kritikk for nøyaktigheten, men alle nye våpen vil inneholde Ultra Darts ifølge Nerf.

Våpenet er ikke anbefalt for barn under 8 år, ifølge selskapet,  noe som gjelder alle Nerf våpen nevnt i artikkelen.

Designet er veldig kult, i det meste hvitt med hint av gulldetaljer. Den absolutt beste delen av designet er det runde magasinet som vi virkelig liker. Når du skyter, snurrer bladet rundt på en veldig kul måte. En ting som er viktig å huske på med magasinet er å skyve pilene helt inn, ellers kan magasinet bli sittende fast når du skyter.

På pistolen kan du også sette på ekstra skudd som er en annen verdsatt detalj. Pistolen skyter automatisk i høy hastighet og med 25 skudd i magasinet vil det være mye skyteglede. For å avfyre våpenet er det nødvendig med fire C-batterier. Den klart største styrken av våpenet er designet der det som skiller seg ut mest er det runde magasinet med en kapasitet på 25 runder. Nerf Ultra One er i sin helhet rask skyting, spektakulære og vår favoritt av våpnene vi har sett på.


Nerf N-Strike: Mega Cycloneshock – Liten modell (Beste kompakte Nerf våpen)

NERF N-Strike Mega Cyclone Blaster

Sjekk prisen på:

Nerf N-strike Mega Cycloneshock er en del av Mega-serien, noe som betyr at pilene er litt større enn de andre. Nøyaktighet påvirkes ikke, men den eneste forskjellen er utseendet på pilene. Du kan laste opp opptil 6 runder om gangen som er perfekt for de som ønsker en mindre mega blaster.

Fordi våpenet er så kompakt, er det bare en taktisk grind hvor du kan feste ting til, men hvis det hadde vært mer, ville det bare ha vært en ulempe. Pistolen er lastet ved å trykke pilene inn fra forsiden som på de fleste av Nerfs våpen. For å skyte med pistolen, trekk i et håndtak på toppen av pistolen.

Et annet positivt trekk ved dette Nerf-våpenet er at det ikke krever batterier. Pistolen har en deilig rød design med et grått pent håndtak.  Dette er etter vår mening det beste kompakte Nerf-våpenet, og derfor anbefaler vi Mega Cycloneshock hvis du leter etter et mindre våpen i Mega-serien.


Nerf N-Strike Elite Jolt – Beste billige Nerf våpen

NERF N Strike Elite Jolt

Sjekk prisen på:

Nerf N-Strike Elite Jolt er en av de beste billige Nerf våpen. Våpenet er minimalistisk og har ingen direkte detaljer og har bare plass til en dart om gangen. Den leveres med to piler med våpenet i Elite-serien. Ingen batterier er nødvendig for å lade våpenet, men du trekker ned den oransje spaken på pistolen for å lade. Våpenet kommer i tre forskjellige farger, oransje, blå og grønn. Så det er en farge som passer alle smaker.

Dette er en liten pistol som kan være morsom å ha i tillegg til et større og kraftigere Nerf-våpen. Våpenet kan lett pakkes med på turer eller innkvarteres i bukselommen. I tillegg er Nerf N-Strike Elite Jolt perfekt for å snike seg opp på en fiende. For svært små barn kan dette være en perfekt liten pistol for å teste på Nerf, men det er ellers mye morsommere og kraftige våpen enn Nerf N-Strike Elite Jolt ifølge oss.


NERF Ultra Dorado – Skyter lengst av alle Nerf pistoler

NERF Ultra Dorado

Sjekk prisen på:

Dette er et veldig fint våpen i Ultra-serien som virkelig skiller seg ut med sine gulldetaljer. Av alle Nerf-våpnene er dette våpenet som skyter lengst: opp til hele 36 meter! Det er imidlertid verdt å huske at Nerf er glad for å overdrive rekkevidden av emballasjen i forhold til hvordan våpenet skyter utendørs der vind, osv. kan påvirke rekkevidden. Så forvent at våpenet skyter noen meter kortere enn emballasjen sier.

Dette våpenet krever 6 AA-batterier og er halvautomatisk med en taktisk skinne på toppen.  Nerf Ultra Dorado magasinet har mange dart som krever batterier, det vil si 6 stykker. Pakken inneholder 12 ultra dart i en gylden farge som vi virkelig liker. Gullelementer vevd på den for det meste hvite pistolen skaper en veldig fin eksteriør.

Som Nerf Ultra One, kan du lagre ekstra magasiner på våpenet som du kan se på bildet nedenfor. Nerf Ultra Dorado er ryddig, skyter lenge og klart et godt utvalg av Nerf våpen.


Nerf Ultra Two – Liten og effektiv

NERF Ultra Two

Sjekk prisen på:

Nerf Ultra Two kan beskrives som en variant av Nerf Ultra Dorado, men mindre og jevnere i pistolform. Dette våpenet er halvautomatisk og krever 6 AA-batterier for å fungere. Det er en taktisk på toppen av skinnen og en på undersiden for å feste ekstra utstyr til. Designet er hvitt og oransje med deilige gylne detaljer. Den leveres med 6 ultra dart i pakken.

Vi liker dette våpenet først og fremst fordi det gir følelsen av å være cowboy i det ville vesten. Vanligvis er Nerf våpen lastet ved å trykke ammunisjon bakfra, men med Nerf Ultra Two laster du pistolen som en ekte cowboy. Nerf Ultra Two er et lite og effektivt våpen som anbefales til alle som ønsker å få den virkelige Wild West-følelsen.


Nerf Nstrike Delta Trooper

Nerf Nstrike Delta Trooper

Sjekk prisen på:

Nerf Nstrike Delta Trooper er et langt våpen med avtakbar bak og foran med 12 inkludert Elite dart. Våpenet er en oppdatert versjon av Nerf Retaliator og passer hvis du vil ha et litt lengre våpen. Magasinet har plass til 12 piler og våpenet har Slam Fire. Det er en ekstra detalj som gjør det mulig å skyte flere skudd på rad veldig raskt.

Dette våpenet krever ikke batterier, men når du skyter i normal modus eller med Slam Fire, må du trekke glidebryteren oppå våpenet frem og tilbake. Dette er et allsidig våpen som kan brukes som en pistol hvis du tar av bak og foran eller som et lengre våpen med alle deler på den.

Det er ingen taktiske skinner på våpenet fordi Nerf har valgt en enklere og smalere modell i forhold til Retaliator. Designet er i blått og oransje som generelt gir inntrykk av et klassisk Nerf-våpen. Kort sagt, det er en oppdatert versjon av Retaliator med ekstra tillegg som Slam Fire og en slankere modell. Etter vår mening er dette et våpen som passer de fleste, og derfor er Nerf Nstrike Delta Trooper et veldig godt valg.


Nerf N-Strike Megalodon Blaster – Kul versjon med lydeffekter

Nerf N-Strike Megalodon Blaster

Ikke lenger solgt

Her er et kraftig våpen i Mega-serien. Nerf N-Strike Megalodon Blaster har en stor sylinder som du kan lade opptil 20 runder i, noe som er en svært høy kapasitet for Mega-serien. Våpenet bruker ikke batterier, men trekker i stedet håndtaket på våpenet for å bygge strøm. Slam brann er på dette våpenet som er super moro vurderer kapasiteten med så mye som 20 runder.

Det er ingen taktiske skinner på dette våpenet fordi det ikke er noe passende sted for det, og etter vår mening drar det ikke ned vurderingen av våpenet. En kul detalj er lydeffekten når du sender skuddene bort, som skiller våpenet fra mange andre Nerf-våpen. Med Nerf N-Strike Megalodon Blaster får du mye action og lydeffekter som gjør det til et veldig godt våpen som vi tydelig anbefaler!


NERF Fortnite AR-L Risky Reeler – Beste Fortnite Nerf pistolen

Nerf Fortnite AR-L Elite

Sjekk prisen på:

Det enormt populære spillet Fortnite har selvfølgelig sin egen Nerf pistol for alle fans. NERF Fortnite AR-L Risky Reeler har samme farge og design som blasteren i Fortnite. Magasinet er bøyd for å etterligne våpenet i Fortnite, men du kan bruke et hvilket som helst magasin for våpenet. Fortnite pistolen er halvautomatisk og krever fire AA-batterier for å fungere.

Våpenet har en taktisk skinne på toppen for ekstra utstyr. Pistolen bruker Elite dart og med emballasjen kommer 20 blå piler. Dette våpenet ligner en annen NERF-modell kalt Stryfe, men laget i Fortnite-design. Hvis barnet ditt ikke spiller Fortnite, er en Stryfe et billigere alternativ med samme nøyaktighet og kraft.

NERF Fortnite AR-L Risky Reeler styrke er utvilsomt design, og hvis barnet ditt er en Fortnite fan, er dette et naturlig valg!


NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 – Fantastisk design, men ellers mye å ønske seg

Nerf Elite 2.0 Phoenix CS 6

Sjekk prisen på:

Med Nerf N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 får du en veldig kul pistol som kan tilpasses med hele fem forskjellige taktiske skinner. Med våpenet kommer 12 Elite dart. Den kommer også med et sikte som du kan feste til våpenet. Sikte er imidlertid ikke veldig praktisk da det er tilstoppet med plast. Design og antall taktiske skinner på våpenet gjør det til et enormt kult våpen som kan tilpasses bygget på så mange forskjellige måter. Du kan sette på plasseringer av våpenet både bak og foran for å tilpasse bygge det enda mer.

I utseende er det super fint, men dessverre veier ikke innsiden av våpenet det opp. Bruk av våpenet i lengre perioder er vanskelig fordi de fire AA-batteriene ligger langt foran våpenet. Det skaper en fremtilt i vekten av våpenet, noe som gjør det vanskelig å sikte. Men hvis du bytter om på plasseringer på våpenet, er vekten bedre balansert.

Deretter er knappen for å ta ut magasinet ubeleilig plassert, noe som drar ned vår vurdering for våpenet. For de av dere som ønsker et veldig frekt våpen å skyte med fra tid til annen, kan dette være et ok valg. Nerf N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 er imidlertid ikke for de som skyter flere runder på rad som følge av at fremtilt og knappen til magasinet trekker ned opplevelsen.

Hvis du vil ha et ekstremt stilig våpen som kan bli spesielt designet på mange måter, og du planlegger å skyte bare for korte øyeblikk, er NERF N-Strike Elite 2.0 Phoenix CS-6 en ok leketøypistol for deg.


NERF Elite 2.0 Turbin CS 18 – Hurtigskytende automatisk glede

Nerf Elite 2.0 Turbine CS 18

Sjekk prisen på:

Her er hurtigskytingsgleden til Nerf Elite 2.0 Turbine CS 18 som er en oppdatert Rapid Strike med 24 piler som maksimal kapasitet. Dette våpenet kommer med 36 Elite dart og krever faktisk fire C-batterier som skal brukes som ingen andre våpen på listen kreves. Det er mulig å sette et ekstra syn på våpenet, men det blir litt ustabilt med et ekstra syn som følge av hvordan våpenet er bygget.

Det er totalt fire taktiske skinner på NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 som du kan bruke. Magasinet inkludert er ikke veldig bra, og mange ganger pilene blir sittende fast i bladet, og derfor anbefaler vi å bruke et magasin fra et annet våpen. Å få bladet ut gjør litt vondt fordi knappen er ganske stram.

NERF Elite 2.0 Turbine CS 18 har en veldig god balanse i våpenet og er fint å holde. Men lading av våpenet, samt størrelsen på bladet, er store minuser. Hvis du vil skyte flere magasiner på rad, er det vanskelig å laste våpenet på nytt, men ellers er det veldig bra.

Oppsummert kan Nerf Elite 2.0 Turbine CS 18 være riktig for deg, men det avhenger mye av hva du leter etter. Blant annet avhenger det av hvor mange magasiner du skyter på rad, og om du har tilgang til andre magasiner.


Spørsmål og svar om NERF (FAQ)

Her er noen vanlige spørsmål som folk vanligvis har rundt NERF og diverse tilbehør.

Hva er forskjellen mellom Nerf Elite og Nerf Mega?

Dette er Nerfs to vanligste typer våpen, begge laget av Hasbro. Den eneste store forskjellen er faktisk ammunisjonen. Nerf Elite er smalere piler som gjør det mulig å laste flere skudd samtidig. Mega er litt større piler som kan passe færre av om gangen i kanonene.

Mega piler kan ikke brukes i Elite våpen eller Elite dart i Mega våpen. Flyhastigheten og nøyaktigheten er den samme mellom våpnene, den eneste forskjellen er designet. Elite dart er den vanligste typen dart, men det vil endre seg i fremtiden.

Hva er NERF Ultra-serien?

Dette er Nerfs nye satsing i Ultra-serien som bare innebærer ny ammunisjon, mens våpendesignet er stort sett det samme. Fremover sier Nerf at alle våpen vil bli laget i Ultra-serien, noe som betyr at Elite og Mega ammunisjonen ikke vil fungere i nye våpen. Grunnen til at Nerf gjør dette alternativet er sannsynligvis å minimere at andre selskaper kan kopiere pilene som med Elite og Mega.

Mange kjøper vanligvis Nerfs våpen, men kjøper deretter andre piler fordi kvaliteten på Nerfs egne ikke er veldig bra. Ultra-serien piler er litt vanskeligere og ikke så fleksibel, men kvaliteten er ikke forbedret. Nerfs våpen er imidlertid overlegne, og det er nok like godt å bli vant til at ultraserien er fremtiden og håper at kvaliteten på pilene kan forbedres.

Hva er NERF Tactical Rails?

Nesten alle Nerf våpen har en eller flere taktiske skinner som du kan feste siktet, skjold, grep eller plass for ekstra ammunisjon på. Dette er en nyttig detalj som gjør det mulig å tilpasse bygge våpen med ekstra utstyr. Alle våpen har forskjellige antall skinner som vi nevner i anmeldelsene for hvert Nerf våpen.

Recent Posts