Beste Nintendo Switch-spill for barn 2024: Spillglede for hele familien


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Leter du etter nye spill til Nintendo Switch? Her er noen nye og klassiske spill som passer for barn! Finn de beste spillene du og barna kan spille sammen på Nintendo Switch!

Beste spill til Nintendo Switch

Hvilke Nintendo Switch-spill er best for barn og familier?

En av de mest ikoniske seriene fra Nintendo er Legend of Zelda. Flere av spillene er tilgjengelige for Switch, og alle er verdt å spille. Men vi må virkelig trekke frem det nye The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Et fantastisk eventyr å oppdage! Passer for alle, bortsett fra de minste barna.

✅ Episk eventyr i en av de beste seriene gjennom tidene

Link i et storslått landskap i The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom.

Sjekk prisen på:


Hvis vi snakker om klassiske serier, må vi nevne den ikoniske figuren Mario. Det finnes en håndfull gode Mario-titler til Nintendo Switch. De to titlene som etter vår mening gir flest morsomme timer med spilling, er Mario Kart 8 Deluxe og det koselige og skumle Luigi’s Mansion 3. Begge har noen år på baken, men er kjempegøy for både barn og voksne!

✅ Fartsfylt action for hele familien

Mario og venner konkurrerer i et fartsfylt løp i Mario Kart 8 Deluxe.

Sjekk prisen på:


✅ Superkoselig spilleventyr med ikoniske figurer

Luigi utforsker et hjemsøkt slott i Luigi's Mansion 3 på Nintendo Switch.

Sjekk prisen på:


Et annet mindre kjent spill som vi må benytte anledningen til å trekke frem, er det fantastisk morsomme Splatoon 3. Et ganske barnevennlig spill, til tross for at det er et skyte- og krigsspill. Kampene består av våpen som skyter farger på fiendene! Ekstremt morsomt, bra solo, men fremfor alt utrolig morsomt å spille i flerspillermodus.

✅ Fargerikt flerspillerskytespill i barnevennlig stil

Fargede blekkslag i det actionfylte spillet Splatoon 3.

Sjekk prisen på:


Liste over 20 flotte spill til Nintendo Switch

Her har vi samlet mange flotte spill som passer for hele familien. Les mer om spillene og finn en ny favoritt, for mange timer med god spillunderholdning!

Luigi’s Mansion 3

Luigi utforsker et hjemsøkt slott i Luigi's Mansion 3 på Nintendo Switch.

Sjekk prisen på:

Bli med Luigi på et spøkelsesaktig eventyr i spillet ”Luigi’s Mansion 3” til Nintendo Switch! Dette spillet, som er utviklet av Nintendo, tar spilleren med til et luksuriøst hotell som forvandles til et mareritt når kong Boo kidnapper Luigis bror Mario, prinsesse Peach og alle paddene som var med på turen.

I ”Luigi’s Mansion 3” får Luigi hjelp av professor E. Gadd og hans oppgraderte spøkelsesfanger, Poltergust G-00. Med dette kraftige verktøyet kan Luigi bekjempe spøkelser og bruke ulike angrep som Slam, Suction Shot og Burst for å overvinne fiendene.

En spennende nyhet er muligheten til å tilkalle Gooigi, en helt grønn dobbeltgjenger som kan gli gjennom trange rom, gå på pigger og hjelpe Luigi med å overvinne hindringer han ikke klarer alene. Dette gjør det også mulig for to spillere å samarbeide og styre både Luigi og Gooigi samtidig.

”Luigi’s Mansion 3” tar spilleren gjennom ulike temaeventyr fylt med spøkelsesaktige fiender og vanskelige gåter. Utforsk det mystiske hotellet The Last Resort og kjemp deg gjennom utfordringene for å redde Mario og vennene dine.

For de som liker flerspillerspill, finnes det en ScareScraper-modus der opptil åtte spillere kan delta i ulike tidsbegrensede oppdrag. Denne modusen kan spilles både online og lokalt hvis du har tilgang til flere Nintendo Switch-konsoller.

”Luigi’s Mansion 3” gir barn og foreldre en spennende og underholdende spillopplevelse på Nintendo Switch. Med sin engasjerende historie, unike karakterer og spennende spillmekanikk er dette et spill som egner seg for både enspillermodus og flerspillerspill med venner og familie.

Gi barnet ditt muligheten til å utforske Luigis uhyggelige verden og redde Mario og hans venner med spillet ”Luigi’s Mansion 3” til Nintendo Switch. Dette er et spill som garantert vil gi timevis med underholdning og spenning for hele familien!


The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom

Link i et storslått landskap i The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom.

Sjekk prisen på:

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom til Nintendo Switch er utvilsomt det beste spillet på plattformen og en klar oppgradering fra forgjengeren Breath of the Wild. Som Tom Marks i IGN skrev: ”Breath of the Wild føltes langt fra ufullstendig, men på en eller annen ufattelig måte har Tears of the Kingdom klart å gjøre det til et førsteutkast.”

Tears of the Kingdom tar Hyrule-verdenen fra Breath of the Wild til et helt nytt nivå med en større skala, større dybde og en mer engasjerende historie. De bedre fangehullene, de mer kreative våpnene og den utrolig robuste byggemekanikken bygger videre på den allerede imponerende spillingen fra Breath of the Wild. Det er en merkbar forbedring av det som allerede ble kåret til tidenes beste spill av IGN.

Spillet har solgt mer enn Resident Evil 4 Remake og Star Wars Jedi: Survivor til sammen. Og det er gode grunner til suksessen. I oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild bestemmer du selv din egen vei gjennom det enorme landskapet i Hyrule og de mystiske øyene som svever på himmelen over deg. Vil du klare å utnytte kraften i Links nye evner til å stå imot de ondsinnede kreftene som truer riket?

Med Links nye evner som Recall, Fuse, Ultrahand og Ascend kan du manipulere tiden, lage nye våpen, konstruere kjøretøy og til og med teleportere deg gjennom tak og opp på fjelltopper. Disse fascinerende evnene gir deg nye og spennende måter å navigere og samhandle med spillverdenen på.

Spillet er også kompatibelt med Amiibo. Link (Tears of the Kingdom) Amiibo lanseres samtidig med spillet, og ved å skanne denne Amiibo’en kan du få våpen og materialer, samt et spesielt stoff til Links paraglider. Hvis du skanner en Amiibo fra The Legend of Zelda-serien, kan du i tillegg få ekstra materialer, våpen eller et paragliderstoff basert på den skannede Amiibo’en.

Med en dypere og mer engasjerende historie, forbedret spillopplevelse og Amiibo-kompatibilitet er The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom et fantastisk valg for barn og voksne som elsker eventyr og kreativitet. Utforsk den nye og forbedrede Hyrule-verdenen og se hva dette Nintendo-mesterverket har å by på!


Minecraft

En spiller bygger en verden i Minecraft på Nintendo Switch.

Sjekk prisen på:

Den moderne spillklassikeren Minecraft i Nintendo Switch-versjon er det perfekte spillet for alle unge, kreative eventyrere der ute! Dette verdensfenomenet gir deg muligheten til å utforske en tilfeldig generert verden og bygge fantastiske konstruksjoner, fra enkle strukturer til gigantiske slott. Enten du spiller i kreativ modus med ubegrensede ressurser eller i overlevelsesmodus der du må forsvare deg mot farlige skapninger med våpen og rustning, vil dette spillet by på timevis med eventyr og kreativitet.

En av fordelene med Minecraft til Nintendo Switch er muligheten til å spille sammen med andre. Opptil åtte spillere kan delta i online flerspillermodus, og hvis du spiller lokalt hjemme, kan du og tre andre spillere spille sammen foran TV-en eller på Nintendo Switch-skjermen i Tabletop Mode. Dette gir en sosial og interaktiv spillopplevelse for hele familien.

Som en ekstra bonus inkluderer denne versjonen av Minecraft DLC-en Super Mario Mash-Up Pack fra starten av. Det betyr at du får oppleve en verden med kjente figurer og steder fra den populære Super Mario-verdenen. Dette gir en ekstra dimensjon av spenning og nostalgi for både barn og voksne spillere.

Minecraft er kjent for sine stadige oppdateringer og muligheten til å dele og utforske kart og minispill laget av spillere. Takket være det store Minecraft-fellesskapet er det alltid noe nytt å oppdage og utforske. I tillegg kan du spille og dele eventyret med venner som spiller på mobil, PC eller konsoll, noe som gjør det til et flott flerspillerspill på tvers av plattformer.

Med fordelene ved å spille og dele med venner, den endeløse kreativiteten og den medfølgende Super Mario Mash-Up Pack er Minecraft til Nintendo Switch et godt valg for barn som ønsker å uttrykke fantasien og ha det gøy samtidig. Bli med inn i denne digitale verdenen av klosser og eventyr og opplev alt Minecraft har å by på!


Super Smash Bros. Ultimate

Kjemper slåss i Super Smash Bros. Ultimate på Nintendo Switch.

Sjekk prisen på:

Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch er den ultimate inkarnasjonen av Nintendos nå 20 år gamle kampspillserie. Det er en feiring av Smash Bros. som helhet, fylt med flere fightere og nivåer enn noen gang før, og fullpakket til randen med over 1000 figurer fra hele spillverdenen. ”Alle er her!” var kanskje bare et slagord i starten, men det er et slagord som Nintendo på imponerende vis har levd opp til, noe som gjør Ultimate til det definitive Smash Bros.-spillet for lang tid fremover.

Med opptil åtte spillere som kan konkurrere mot hverandre i actionfylte kamper for å slå motstanderne av banen, byr Super Smash Bros. Ultimate spenning og underholdning for hele familien. Spill med ekstra Joy-Cons for å inkludere alle i spillfesten – en flott måte å oppmuntre til lagarbeid og strategisk tenkning samtidig som du har det gøy!

I tillegg har spillet en enspillermodus på over 20 timer med avanserte sjefskamper og enorme verdenskart. Det er lett å fortape seg i det store utvalget av spillbare figurer og ulike spillverdener. Super Smash Bros. Ultimate hadde mye å leve opp til med navnet sitt, men det har det utvilsomt gjort.

Spillet er kompatibelt med både Nintendo Switch og Switch Lite, noe som gjør det tilgjengelig for alle spillere uansett hvilken konsoll de foretrekker.

Hvis barnet ditt elsker actionfylte spill med en rekke ikoniske figurer og utallige nivåer å utforske, er Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch det perfekte valget. Gjør deg klar for den ultimate kampen og nyt all moroa som Super Smash Bros. Ultimate har å by på!


Mario Kart 8 Deluxe

Mario og venner konkurrerer i et fartsfylt løp i Mario Kart 8 Deluxe.

Sjekk prisen på:

Mario Kart 8 Deluxe til Nintendo Switch er ikke bare en gjenoppliving av det elskede Mario Kart 8, men også en forbedret versjon fylt med nye og gamle favoritter. Denne versjonen inneholder alle de flotte DLC-banene, pluss gjester fra Splatoon-universet. Det er kanskje ikke et helt nytt spill, men det er så bra at det fortjener å nå et større publikum på Switch med en gang.

Med flere flerspillermoduser kan du og barna dine konkurrere mot hverandre på land, under vann, i luften og til og med på vegger og i tak på ikke mindre enn 48 forskjellige baner. Alle banene og figurene fra Mario Kart 8 til Wii U er tilbake i Mario Kart 8 Deluxe, inkludert tidligere nedlastbare baner inspirert av blant annet The Legend of Zelda, Animal Crossing og Excitebike. I tillegg introduseres nye figurer som Inkling Boy og Inkling Girl fra Splatoon, King Boo, Dry Bones og Bowser Jr!

Dette spillet er det hittil mest solgte Switch-spillet med over 48 millioner solgte eksemplarer. Og det er mer å glede seg til: Mario Kart 8 Booster Course Pass vil legge til 48 baner i spillet før 2023 er omme.

Mario Kart 8 Deluxe er kompatibelt med både Nintendo Switch og Switch Lite, noe som gjør det tilgjengelig for alle spillere uansett hvilken konsoll de foretrekker.

Hvis barna dine elsker spennende løp, flotte figurer og mange baner å oppdage, er Mario Kart 8 Deluxe til Nintendo Switch det perfekte valget. Hopp inn i en gokart og opplev all moroa Mario Kart 8 Deluxe har å by på!


Super Mario Odyssey

Mario hopper gjennom et magisk landskap i Super Mario Odyssey.

Sjekk prisen på:

Super Mario Odyssey til Nintendo Switch er et mesterverk innen 3D-plattformspill. Det kombinerer det beste fra nesten alle tidligere Mario-spill med en hel portefølje av nye spillteknikker for å skape noe både nostalgisk og dristig.

Nye spillere vil elske å trampe rundt i de livlige og ekspansive nye verdenene, mens erfarne veteraner vil bli værende etter rulleteksten for å låse opp de hundrevis av utfordringene som venter på deres dyktighet og fingerferdighet. Kort sagt er Super Mario Odyssey ren og skjær spilleglede og et av de beste Super Mario-spillene noensinne.

I dette eventyret er Marios oppdrag å samle måner for å skyte opp luftskipet Odyssey og redde prinsesse Peach fra Bowsers bryllupsplaner. Ved hjelp av sine fantastiske nye evner tar Mario fatt på denne utfordringen i et 3D-sandkasselignende Mario-spill, det første siden det elskede Super Mario 64 i 1996 og klassikeren Super Mario Sunshine fra 2002.

For å gjøre eventyret enda morsommere kan du dele det med en venn! Super Mario Odyssey har en tospiller-modus der den ene spilleren styrer Mario og den andre styrer den magiske hatten hans, Cappy. Dette gir en sosial og interaktiv spillopplevelse, der både samarbeid og dyktighet blir viktige elementer i oppdraget med å redde prinsesse Peach.

Super Mario Odyssey er kompatibelt med både Nintendo Switch og Switch Lite, noe som betyr at du kan nyte spillet uansett hvilken konsoll du velger.

Hvis barnet ditt elsker eventyr og utfordringer og har en forkjærlighet for ikoniske figurer og fargerike verdener, er Super Mario Odyssey til Nintendo Switch det perfekte valget. Gjør deg klar for et eventyr fullt av glede og oppdagelser!


Lego City Undercover

En LEGO-detektiv i jakten på forbrytere i Lego City Undercover.

Sjekk prisen på:

Lego City Undercover er et spennende Nintendo Switch-spill som tar deg med på et eventyr i LEGO City som aldri før. Du tar på deg rollen som Chase McCain, en modig politimann som går undercover for å stoppe den beryktede forbryteren Rex Fury og sette en stopper for kriminalitetsbølgen som herjer byen.

I dette åpne eventyret kan både erfarne spillere og nybegynnere utforske den gigantiske LEGO-byen. Med over 20 unike bydeler å utforske og mange spennende aktiviteter å delta i, er det alltid noe nytt å oppdage. Fang biltyver, kjør rundt i ulike kjøretøy, fang mystiske romvesener, finn morsomme filmreferanser, redd bortkomne griser og samle hundrevis av gjenstander underveis. Med 15 spesialoppdrag å fullføre får du en spennende og variert spillopplevelse.

En av de store fordelene med Lego City Undercover er det store antallet kjøretøy du kan kjøre. Med over 100 forskjellige kjøretøy å velge mellom kan du sette deg bak rattet i alt fra sportsbiler og motorsykler til helikoptre. Enten du vil jakte på tyver eller bare nyte en avslappende kjøretur gjennom byen, finnes det alltid et kjøretøy som passer din smak.

Spillet byr også på mye humor og referanser til kjente filmer og musikk, noe som gjør spillopplevelsen enda morsommere. LEGO City Undercover er en underholdende og spennende reise for spillere i alle aldre.

Lego City Undercover er utviklet av TT Games og er en del av den populære LEGO videospillserien. Med sitt kreative design og underholdende gameplay har TT Games etablert seg som en ledende produsent av spill for barn og familier.

Gi barnet ditt muligheten til å utforske den fengslende LEGO-byen og nyte spenningen og eventyret i Lego City Undercover til Nintendo Switch. Det er et spill som byr på en unik og underholdende spillopplevelse for både barn og voksne.


LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Iconic Star Wars-karakterer som LEGO-figurer i The Skywalker Saga.

Sjekk prisen på:

LEGO Star Wars The Skywalker Saga er et spennende Nintendo Switch-spill som tar spillerne med på en unik reise gjennom hele Star Wars-sagaen. Spillet er utviklet av LEGO og inspirert av de ikoniske filmene, og byr på morsomme eventyr, finurlig humor og en følelse av frihet til å utforske Star Wars-universet som aldri før.

I LEGO Star Wars The Skywalker Saga får spillerne muligheten til å spille seg gjennom alle de ni Star Wars-filmene på en helt ny måte. Med friheten til å velge hvilken rekkefølge de vil spille trilogiene i, kan spillerne fordype seg i episke øyeblikk og uavbrutt action fra Skywalker-sagaen.

Spillet har over 300 spillbare figurer å velge mellom, inkludert ikoniske helter som Luke Skywalker og Leia Organa, og skurker fra den mørke siden som Darth Vader og Kylo Ren.

Noe av det unike med spillet er muligheten til å utforske legendariske steder fra Star Wars-filmene. Spilleren kan besøke kjente steder som Tatooine, Dagobah og Crait og låse opp nye oppdrag og spennende eventyr på 23 forskjellige planeter. I tillegg er det over 100 forskjellige kjøretøy å styre, inkludert Millennium Falcon og Resistance X-wings, slik at spilleren kan delta i luftkamper og spennende romfartseventyr.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga byr også på en dyptgående spillopplevelse med muligheten til å lage kombinasjoner av angrepskjeder og bruke ulike karakteregenskaper til å bekjempe fiender. Spilleren kan også utforske og finne Kyber-klosser som låser opp nye funksjoner og oppgraderte evner for ulike figurklasser.

I tillegg til det spennende gameplayet er LEGO Star Wars The Skywalker Saga også en familievennlig opplevelse. Spillet er designet for å være tilgjengelig for spillere i alle aldre og byr på morsom LEGO-humor som appellerer til både barn og voksne.

Gi barnet ditt muligheten til å utforske galaksen og oppleve spenningen i Star Wars-sagaen med LEGO Star Wars The Skywalker Saga. Det er et Nintendo Switch-spill som garantert vil underholde og engasjere både barn og voksne i timevis med moro og eventyr!


Pokémon: Let’s Go, Pikachu

En spiller i kamp med Pokémon i Pokémon: Let's Go, Pikachu.

Sjekk prisen på:

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! er det perfekte Nintendo Switch-spillet for alle Pokémon-elskere der ute! Dette spennende Pokémon-rollespillet byr på nydelig HD-grafikk og spillfunksjoner som både er enkle å lære for nybegynnere og dype nok for de mest erfarne Pokémon-veteranene.

En av fordelene med Pokémon: Let’s Go, Pikachu! er muligheten til å spille med en venn. Spillet støtter to spillere samtidig, noe som gir barn en interaktiv og morsom opplevelse som de kan dele med en venn eller et søsken. I tillegg er spillet nært knyttet til mobilspillet Pokémon Go, noe som gjør at fans av dette spillet får enda mer glede av Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Et spennende tilbehør til dette spillet er Poké Ball Plus, som selges separat. Poké Ball Plus er formet som en Poké Ball og kan brukes i stedet for Joy-Con-kontrollerne. Ved å gjøre en kastebevegelse med Poké Ball Plus kan du kaste Poké Balls i spillet.

Tilbehøret har også andre funksjoner som å lyse i ulike farger, vibrere og spille av lyder. I tillegg kan du ta med deg favoritt-Pokémonen din fra spillet ut i den virkelige verden og bruke Poké Ball Plus som Pokémon Go Plus-tilbehør mens du spiller Pokémon Go.

I Pokémon: Let’s Go, Pikachu! kan barnet ditt ta på seg rollen som Pokémon-trener og begi seg ut på et spennende eventyr med Pikachu. Spillet gir mulighet til å fange mange forskjellige Pokémon på en måte som er inspirert av Pokémon Go. I tillegg kan spilleren lære partneren sin spesielle manøvrer for å utforske verden og overvinne hindringer.

Fordelene med dette spillet strekker seg langt utover selve eventyret. Ved å spille Pokémon: Let’s Go, Pikachu! får barnet mulighet til å tenke strategisk, utvikle problemløsningsferdigheter og oppdage Pokémons spennende verden. Spillet gir også mulighet for sosial interaksjon gjennom muligheten til å spille sammen med en venn.

Konklusjonen er at Pokémon: Let’s Go, Pikachu! er et flott Nintendo Switch-spill for barn som elsker Pokémon. Med sin interaktive spillopplevelse, flerspillerfunksjonalitet og kobling til Pokémon Go byr det på en unik og morsom spillopplevelse som vil holde barna underholdt og engasjert i timevis. Gi barnet ditt muligheten til å bli Pokémon-trener og utforske en fantastisk verden full av eventyr og spennende møter!


Stardew Valley

En bonde tar vare på gården sin i Stardew Valley.

Sjekk prisen på:

Stardew Valley er et inspirerende Nintendo Switch-spill der du tar over bestefarens gamle gård i Stardew Valley. Bevæpnet med arvede redskaper og noen få mynter begir du deg ut på eventyr for å starte ditt nye liv som bonde. Utfordringen er å lære å leve av jorden og forvandle de gjengrodde åkrene til et frodig og blomstrende hjem.

Reisen din i Stardew Valley møter motstand når det grådige Joja Corporation etablerer seg i byen og truer med å utslette de gamle levemåtene. Borgerhuset, som en gang var byens hjerte, ligger nå i ruiner. Men det finnes håp og muligheter. Med engasjement og hardt arbeid kan du være den som gjenoppretter Stardew Valley til fordums prakt.

Spillet byr på en enestående spillopplevelse der du har friheten til å skape drømmegården din på ett av fem kartoppsett som passer din spillestil. Lær deg å drive jordbruk ved å avle dyr, dyrke avlinger, åpne en frukthage og bygge nyttige maskiner for å forvandle gården din til et blomstrende paradis.

Stardew Valley gir deg også muligheten til å bli en del av det pittoreske lokalsamfunnet og bli kjent med over 30 unike innbyggere i Pelican Town. Du kan tilpasse karakteren din med hundrevis av valgmuligheter, og nyte den romantiske siden av spillet ved å møte en av 12 karakterer, gifte deg og stifte familie.

Utforsk de store, mystiske grottene som er fylt med farlige monstre og verdifulle skatter. Ta en avslappende ettermiddag på fisketur på de lokale fiskeplassene, der vannet er fylt med forskjellige arter av deilig fisk. Lag deilig mat med over 100 oppskrifter og håndverk, og lag nyttige gjenstander som hjelper deg i hverdagen på gården.

Stardew Valley gir deg også muligheten til å samarbeide ved å invitere 1-3 spillere til å bli med deg i spillet. Sammen kan dere bygge opp en blomstrende gård, dele ressurser og bygge sterke relasjoner med byboerne eller med hverandre. Det er også gratis oppdateringer tilgjengelig via Nintendo Switch, som gir deg nye funksjoner og forbedringer slik at du kan fortsette å nyte spillet enda mer.

Gi barnet ditt sjansen til å utforske en fantasifull gård, kjenne på fellesskapet i Pelican Town og oppdage moroa i Stardew Valley på Nintendo Switch. Stardew Valley er en underholdende og lærerik spillopplevelse, perfekt for barn og familier som leter etter et spill som kombinerer eventyr, strategi og kreativitet.


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong i action i Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Sjekk prisen på:

Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et fantastisk eventyr til Nintendo Switch som vil trollbinde både barn og foreldre! I dette spillet blir du med Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong og den fantastiske surfeapen Funky Kong på et episk eventyr for å redde Donkey Kong Island fra de invaderende Snowmads som har frosset ned hele øya.

Det som gjør dette spillet så underholdende, er den spennende blandingen av plattformhopping, svømming, svinging og surfing gjennom øyer fulle av hindringer og skjulte samleobjekter. Hver figur har sine egne unike bevegelser, noe som gir spilleren muligheten til å utforske alle kriker og kroker på øyene og finne spesielle gjenstander og skjulte utganger.

En av de mest spennende nyhetene i Switch-versjonen er den eksklusive spillmodusen ”Funky Town”. Her får du styre den kule apen Funky Kong, som kan dobbelthoppe, sveve, rulle og skru under vann så lenge du vil! Takket være det slitesterke surfebrettet er ingen hindringer for vanskelige for ham, og selv de farligste banene er en lek.

Foreldre vil sette spesielt stor pris på muligheten til å spille sammen med en venn eller et søsken i samarbeidsmodus for to personer. Å jobbe sammen som et team for å sette Snowmads planer på is gir en herlig følelse av samhold og skaper minner for livet.

Med Donkey Kong Country: Tropical Freeze på Nintendo Switch får du en fantastisk spillopplevelse med fine detaljer og nydelig HD-grafikk. Spillet passer perfekt for barn fra 3 år og oppover, noe som gjør det til en familievennlig opplevelse som kan nytes av hele familien.

At spillet først ble utviklet til Wii U, men nå er oppgradert og tilpasset Nintendo Switch, gjør det enda mer attraktivt. Det er et bevis på spillets popularitet og kvalitet, og nå får enda flere sjansen til å oppleve det fantastiske eventyret til Donkey Kong og hans venner på Switch-konsollen.

Så hvis du er på utkikk etter et underholdende og spennende Nintendo Switch-spill som passer for både barn og voksne, er Donkey Kong Country: Tropical Freeze et opplagt valg. Bli med Kong-familien på et eventyr som vil gi deg timevis med moro og latter, enten du spiller alene eller sammen i co-op-modus.

Hvem vil vel gå glipp av sjansen til å redde Donkey Kong Island og nyte den fantastiske verdenen i Donkey Kong Country? Gi barnet ditt og hele familien muligheten til å oppdage den magiske verdenen i Donkey Kong Country: Tropical Freeze på Nintendo Switch!


Splatoon 3

Fargede blekkslag i det actionfylte spillet Splatoon 3.

Sjekk prisen på:

Nintendo fortsetter å forbløffe med sine kreative spillkonsepter, og Splatoon 3 er intet unntak. Dette spillet, som er utviklet for både Nintendo Switch og Switch Lite, tar barna med på et eventyr i Splatlands, en solstekt ørken der kampherdede Inklings og Octolings bor.

Splatoon 3 introduserer spillerne for Splatsville, også kjent som City of Chaos, som ligger i hjertet av den støvete ødemarken. Til tross for de ganske øde omgivelsene er Turf-krigen fortsatt i full gang, og kampene utkjempes på nye baner i den omkringliggende villmarken. Dynamiske, nye bevegelsesmønstre hjelper stridsvognene med å unngå angrep og dekke større områder, i tillegg til et nytt bueformet våpen for å kaste blekk.

Splatoon 3 er ikke bare en utmerket flerspilleropplevelse, men byr også på en mer utviklet enspillerkampanje. Den forførende ”Return of the Mammalians”-kampanjen byr på 70 smart utformede oppdrag, fem minneverdige bosskamper og et stilfullt lydspor.

Forbedringene av Splatoon 3s lagbaserte flerspillermodus gjør dette til seriens beste online-modus hittil. Nye våpen, fiender, tilpasningsmuligheter og et forbedret lobbysystem gjør flerspilleropplevelsen enda bedre enn i tidligere utgaver.

Enten barna dine liker å slåss i lagspill eller foretrekker å ta på seg spennende oppdrag på egen hånd, er Splatoon 3 et godt valg. De intuitive bevegelsesmønstrene og spennende nye våpnene vil holde barna engasjert i timevis. Gå inn i Splatlands og opplev all moroa og eventyret som Splatoon 3 har å by på!


Disney Classic Games Collection (Aladdin/The Lion King/The Jungle Book)

Klassiske Disney-figurer i spill som Aladdin, The Lion King og The Jungle Book.

Sjekk prisen på:

Disney Classic Games Collection er den ultimate samlingen av klassiske Disney-spill basert på noen av tidenes mest elskede Disney-filmer: Aladdin, Løvenes konge og Jungelboken! I denne samlingen kan du gjenoppleve de kritikerroste 16-bits konsollversjonene av ”Aladdin” og oppdage klassiske spill basert på Disneys ”Jungelboken”, noe som gir en nostalgisk og underholdende spillopplevelse for både barn og voksne.

I Disney Classic Games Collection kan du ta rollen som noen av dine favorittfigurer fra Disney, som Aladdin, Simba og Mowgli, og utforske spennende verdener inspirert av de populære filmene. Spillet byr på fantastisk grafikk som minner om den sjarmerende 16-bits-epoken, og du kan glede deg over flere versjoner av hvert av de inkluderte spillene med mange nye funksjoner og forbedringer.

En av de store fordelene med Disney Classic Games Collection er det store utvalget av spillversjoner. Du kan spille deg gjennom flere ulike versjoner av de populære Aladdin-, Løvenes konge- og Jungelboken-spillene, som har blitt laget i årenes løp og inkluderer både konsoll- og håndholdte versjoner.

I tillegg har du muligheten til å bruke ”Game Rewind” – en funksjon som gjør at du raskt kan spole tilbake i tid for å prøve vanskelige områder på nytt, noe som gir en mer avslappet og tilgjengelig spillopplevelse for yngre spillere.

En annen fordel er den interaktive spillfremviseren som lar deg se hele gjennomspillinger av spillene og hoppe fremover for å begynne å spille når som helst. Med lagringsfunksjonen kan du raskt lagre fremdriften i hvert spill og fortsette eventyret når som helst. I tillegg byr samlingen på spennende museumsfunksjoner som tar deg med bak kulissene og gir deg et innblikk i hvordan disse utrolige spillene ble til.

Disney Classic Games Collection er perfekt for barn og foreldre som ønsker å dele gleden ved tidligere tiders Disney-spill og skape nye minner sammen. Med sin nostalgiske sjarm og underholdende spilling er dette et must for alle som elsker Disney- og retrospill på Nintendo Switch!


Pikmin 4

Utforskning med små skapninger kalt Pikmin i Pikmin 4.

Sjekk prisen på:

La oss ta deg med på et magisk eventyr med de søte små skapningene – Pikmin! I Pikmin 4 til Nintendo Switch skal du lede disse nysgjerrige hjelperne på et stort og blomstrende oppdrag på en mystisk og fremmed planet.

Pikmin er små, plantelignende vesener som kommer i forskjellige typer, hver med sine egne unike evner. De modige røde Pikminene kan enkelt håndtere ild og flammende hindringer, mens de nyopprettede is-Pikminene kan fryse ned fiender og omgivelser for å hjelpe deg i dine utfordringer. Bruk Pikminenes miniatyrstyrke og en dose strategi for å utforske den fascinerende planeten full av gåter og mysterier.

Men det er ikke bare Pikmin som blir dine trofaste følgesvenner! Du får også selskap av Oatchi, en søt og pålitelig romhund. Sammen med Oatchi kan du knuse hindringer, bære Pikmin og overvinne alle utfordringene som står i veien for eventyret ditt.

Pikmin 4 byr på en engasjerende og underholdende spillopplevelse som er perfekt for barn på Nintendo Switch. Det er et eventyr fylt med spenning, gåter og fantastiske skapninger, noe som gjør spillet både morsomt og lærerikt for barn i alle aldre.

Så hvis du er på utkikk etter et Nintendo Switch-spill som lar barnet ditt utforske, lære og ha det gøy samtidig, er Pikmin 4 et godt valg. La barnet vokse, plukke og styre de søte Pikminene på deres eventyr gjennom den mystiske verdenen, og se fantasien og evnen til problemløsning blomstre. Benytt anledningen til å utforske sammen med dem, og skap uforglemmelige minner med Pikmin 4!


LEGO Harry Potter – Remastered Collection

Harry Potter-universet i LEGO-form i Remastered Collection.

Sjekk prisen på:

Ta med familien til Galtvorts magiske verden med LEGO Harry Potter – Remastered Collection til Nintendo Switch! Denne fantastiske samlingen gir oppdatert og forbedret grafikk til alle Harry Potters eventyr i LEGO-universet. Nå kan du oppleve både Harry Potter år 1-4 og Harry Potter år 5-7, sammen med DLC, på én enkelt disk.

Med denne samlingen kan du utforske den fortryllende verdenen med trylleformler, brygging av eliksirer, gåteløsning, dueller og mye mer. Med sju bøker og åtte filmer i ett spill kan du og barnet ditt bli med Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Granger på deres spennende eventyr gjennom Galtvort og trollmannsverdenen.

Noe av det mest spennende med denne remastrede samlingen er den forbedrede grafikken, miljøene, belysningen og de visuelle effektene. Alt for å gi deg en enda mer fengslende og fortryllende spillopplevelse. I tillegg inneholder samlingen to pakker med nedlastbart innhold (DLC) som gir deg enda mer innhold og eventyr å oppdage.

Foreldre vil sette pris på muligheten for lokalt samspill, der barnet kan spille med en venn eller et søsken i samarbeidsmodus for to spillere. Å jobbe sammen som et team for å fullføre utfordringer og oppdrag skaper ikke bare glede og latter, men styrker også samarbeidet og kommunikasjonen mellom spillerne.

Med LEGO Harry Potter – Remastered Collection får du virkelig en komplett og magisk spillopplevelse som hele familien kan glede seg over. Spillet passer for spillere i alle aldre og er perfekt for alle som elsker LEGO, Harry Potter eller bare er ute etter en morsom og underholdende spillopplevelse.

Så gi deg selv og barna dine muligheten til å dykke ned i Harry Potters fantastiske verden og oppleve eventyr, vennskap og trolldom i LEGO-stil. Med LEGO Harry Potter – Remastered Collection på Nintendo Switch får du timevis med magi og moro for hele familien!


51 Worldwide Games

Flere forskjellige klassiske spill i 51 Worldwide Games.

Sjekk prisen på:

51 Worldwide Games er en imponerende spillsamling til Nintendo Switch som samler klassiske brett- og kortspill fra hele verden. Med 51 forskjellige spill byr denne mangfoldige samlingen på en underholdende og lærerik spillopplevelse for barn og voksne i alle aldre.

Med spill som Mancala, Hanafuda, Backgammon, Sjakk, Yatzy, Biljard og mange flere er dette en flott mulighet for barn til å oppdage og lære ulike strategier og taktikker. Foreldre vil også kunne glede seg over nostalgiske spill de kanskje spilte som barn. I tillegg gir spillet mulighet til å lære nye spill gjennom leksjoner og bruke hjelpefunksjoner for å utvikle ferdighetene sine.

En av de store fordelene med 51 Worldwide Games er fleksibiliteten og muligheten til å spille på ulike måter. Du kan spille i bærbar modus på Nintendo Switch eller koble det til TV-en for morsomme spillkvelder med familie og venner. Det finnes også en spillmodus kalt Mosaic Mode, der du kan bruke opptil fire Nintendo Switch-konsoller for å skape unike spillopplevelser.

Den nettbaserte flerspillermodusen krever et Nintendo Switch Online-medlemskap, slik at du kan utfordre venner og andre spillere fra hele verden. Men hvis du vil spille alene, blir datamaskinen som motstander en tøff utfordring.

Et ekstra pluss er at hver gang du spiller et spill, låser du opp morsomme fakta, historier og annen interessant informasjon om spillene. Dette gir spillopplevelsen en ekstra dimensjon av læring og underholdning.

Så hvis du er på utkikk etter et Nintendo Switch-spill som byr på en rekke spill fra hele verden og lar deg ha det gøy med familie og venner, er 51 Worldwide Games et godt valg. Med sine mange spillalternativer og pedagogiske elementer vil dette spillet garantert bli en favoritt blant både barn og voksne. Gi barna og familiemedlemmene dine muligheten til å utforske og glede seg over disse tidløse brett- og kortspillene i én spillsamling på Nintendo Switch!


Just Dance-serien

Dansere har det gøy med Just Dance-serien på Nintendo Switch.

Sjekk prisen på:

Velkommen til dansens magiske verden med Just Dance 2023 – det ultimate danseeventyret til Nintendo Switch! La oss guide deg gjennom de fantastiske funksjonene i dette spektakulære spillet, der dans, musikk og glede går hånd i hånd.

Ubisoft har nok en gang overgått seg selv med Just Dance 2023 – en eksplosiv opplevelse som tar dansen til nye høyder. Med en svimlende spilleliste full av de nyeste hitene, inkludert BTS’ ”Dynamite” og Dua Lipas ”Physical”, er denne utgaven perfekt for å holde liv i dansefesten.

Nye funksjoner gjør spillet enda mer spennende. Ta danseferdighetene dine til neste nivå med online flerspiller, der du kan danse med venner og familie uansett hvor i verden de befinner seg. Opprett en privat gruppe og inviter opptil fem spillere til å dele dansegleden.

Et brukervennlig grensesnitt gjør det enkelt å finne favorittsangene og spillmodusene dine, og du kan tilpasse danseopplevelsen etter dine egne preferanser. Regelmessige oppdateringer holder deg engasjert med nye sanger og spennende temasesonger.

Det beste av alt er at du ikke trenger et kamera for å spille Just Dance 2023 Edition. Nintendo Switch-kontrollerne holder, og Joy-cons er allerede utstyrt med programvare for bevegelsessporing. Dette gjør det enkelt og greit å komme i gang med danseeventyret.

For de som ikke har opplevd magien i Just Dance før, vil hele Just Dance-serien (det vil si hvis du også kjøper tidligere utgaver av spillet) by på over 1700 sanger! Med så mange valgmuligheter kan du danse av hjertens lyst og aldri gå lei av den endeløse dansefesten.

Enten du er danseentusiast eller nybegynner, vil Just Dance 2023 Edition være et kjært tilskudd til spillopplevelsen din. Det er et spill som ikke bare lar deg ha det gøy og danse, men som også holder deg aktiv og energisk. Så slipp løs din indre dansestjerne og la Just Dance 2023 Edition ta deg med til en verden av musikk, bevegelse og glede! Dette er et spill som virkelig får hele familien til å danse sammen og skape uforglemmelige minner. Så hvorfor vente? Finn frem Joy-cons, sett på musikken og la dansefesten begynne!


Spyro Reignited Trilogy

Dragen Spyro i aksjon i Spyro Reignited Trilogy.

Sjekk prisen på:

Spyro er tilbake og hetere enn noensinne i Spyro Reignited Trilogy til Nintendo Switch! Denne fantastiske spillsamlingen kombinerer tre klassiske eventyr med den originale ildsjelen i fullstendig remastret og moderne grafikk. Med Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! og Spyro: Year of the Dragon kan barnet ditt utforske de enorme verdenene, gjenoppleve kjente figurer og oppleve eventyret i en fantastisk ny HD-opplevelse.

I Spyro the Dragon møter Spyro og vennen Sparx Dragonfly den onde Gnasty Gnorc, som har sluppet løs ond magi i Drageriket og fanget alle dragene i krystaller. Det er opp til Spyro å befri dragene, krysse seks hjemverdener og redde dagen ved å gli gjennom Drageriket, skyte på fargerike fiender og løse spennende gåter.

I Spyro 2: Ripto’s Rage! har Spyro kommet til Avalar for å bekjempe den onde trollmannen Ripto, som har ført krig mot Avalars hjemverdener. Hver hjemmeverden er erobret av Ripto og hæren hans, og Spyro må bruke kreftene sine til å beseire dem og gjenopprette freden i Avalar-riket. I dette eventyret skyter Spyro seg gjennom fiender med brannbomber, fullfører unike utfordringer og setter en stopper for Ripto.

I Spyro: Year of the Dragon feirer Drageriket ”Drageåret” når mystiske skikkelser dukker opp og stjeler alle drageeggene. En ond trollmann vokter nå de hjelpeløse eggene med en hær av Rhynocs i De glemte riker. Spyro får hjelp av gamle og nye venner til å finne de tapte eggene, beseire Rhynoc-hæren og stoppe den onde trollmannen. I løpet av eventyret utforsker Spyro mystiske riker og møter spennende utfordringer som å utføre heftige triks på skateboard og gå inn i en boksering.

Denne spillsamlingen inneholder over 100 nivåer, alle i ny drakt med flotte grafiske oppdateringer og forbedrede spillkontroller for en enda mer engasjerende spillopplevelse. Bli en del av Spyros magiske verden, der du og barnet ditt kan nyte timevis med underholdning og eventyr.

Spyro Reignited Trilogy på Nintendo Switch byr på en spillopplevelse som passer for barn i alle aldre, og er en fantastisk måte å introdusere barn for den elskede figurens univers og spennende eventyr på. Gi barnet ditt muligheten til å gjenoppdage Spyros brennende verden og nyt dette episke eventyret sammen!


Sonic Mania Plus

Sonic sprinter gjennom banen i Sonic Mania Plus.

Sjekk prisen på:

Sonic Mania Plus er den ultimate plattformopplevelsen til Nintendo Switch, og tar oss tilbake til den gylne epoken med nostalgiske 2D-spill. Spillet er en forbedret versjon av den digitale originalutgaven av Sonic Mania og har fått strålende kritikker som et av de beste plattformspillene i 2017. Med sin sjarmerende pikselgrafikk og nye spillmekanikk leverer Sonic Mania Plus en klassisk og underholdende spillopplevelse som engasjerer spillere i alle aldre.

I dette spillet får du muligheten til å gjenoppleve ikoniske soner fra tidligere Sonic-spill som Sonic 1, 2, 3, Sonic & Knuckles og Sonic The Hedgehog CD. Opplev den fartsfylte actionen som har gjort Sonic the Hedgehog til en av tidenes mest elskede spillfigurer. Spillet utfordrer spillerne med halsbrekkende fart og intrikate plattformhopp.

Sonic Mania Plus introduserer også to nye spillbare figurer, beltedyret Mighty og det flyvende ekornet Ray, som har sine egne unike evner og forbedrer spillopplevelsen. I tillegg har den nye Encore-modusen gitt de kjente stedene et nytt utseende, noe som gir en spennende vri for både nye og erfarne spillere.

Foreldre vil sette pris på Sonic Mania Plus på grunn av den klassiske tonen og den nostalgiske verdien, som gir dem muligheten til å dele noe av sin egen barndoms spilling med barna. Samtidig vil barna elske den raske og morsomme spillestilen, som er lett å komme inn i, men samtidig utfordrende nok til å holde interessen oppe lenge.

Sonic Mania Plus er en perfekt overføring av klassiske spillopplevelser til Nintendo Switch, slik at spillerne kan nyte det ikoniske blå pinnsvinet og eventyrene hans uansett hvor de befinner seg. Spillet tilbyr også flerspillermuligheter, inkludert konkurransemodus, der opptil fire spillere kan konkurrere mot hverandre i spennende og underholdende utfordringer.

Så hvis du er på utkikk etter et morsomt og nostalgisk spill for barn på Nintendo Switch, er Sonic Mania Plus et godt valg. Det gir en autentisk Sonic-opplevelse med moderne forbedringer som garanterer timevis med underholdning og lek for hele familien. Gi barna sjansen til å utforske det fartsfylte og fargerike Sonic-universet og la dem skape sine egne spennende eventyr med det ikoniske blå pinnsvinet!


LEGO Jurassic World

Dinosaureventyr med LEGO i LEGO Jurassic World.

Sjekk prisen på:

Velkommen til en fortryllende verden der du kan gjenoppleve spenningen og eventyret fra de klassiske Jurassic Park-filmene i LEGOs unike stil. LEGO Jurassic World er det perfekte spillet for alle unge eventyrere som elsker dinosaurer og fantasifulle reiser.

Produktbeskrivelse: LEGO Jurassic World tar deg med på en fantastisk reise gjennom alle de fire Jurassic-filmene, inkludert den elskede Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III og den actionfylte Jurassic World.

Utforsk de spennende og farlige øyene Isla Nublar og Isla Sorna, der du møter mer enn 20 forskjellige typer LEGO dinosaurer. Disse spenner fra vennlige triceratops til livsfarlige raptorer og den enorme T-Rex. Spill deg gjennom ikoniske scener fra filmene og opplev eventyret på en helt ny måte!

SPILLFUNKSJONER:

Gjenopplev spenningen: I LEGO Jurassic World kan du oppleve nøkkelscener fra alle de fire Jurassic-filmene på en morsom og leken måte. Kjenn adrenalinkicket når du navigerer deg gjennom farlige situasjoner og utfordringer.

Spill som en LEGO dinosaur: Hvem har sagt at dinosaurer ikke kan være søte? I spillet kan du velge mellom 20 forskjellige LEGO-dinosaurer og sette sammen ditt eget team av fascinerende skapninger. Ta kontroll over den mektige T-Rex eller gå på oppdagelsesferd som den livsfarlige Raptor.

Design din egen dinosaursamling: Samle LEGO klosser og slipp kreativiteten løs mens du eksperimenterer med DNA for å skape din helt egen unike dinosaur. Slipp fantasien løs og skap en spennende hybrid, kanskje en Dilophosaurus Rex?

Skap din egen Jurassic World: Befolk de legendariske øyene Isla Nublar og Isla Sorna med dine egne kreasjoner. Bygg innhegninger og sørg for at LEGO dinosaurene dine trives i sitt nye miljø. Spillet har også en lett tilgjengelig spillmodus der du kan spille sammen med familie og venner.

Med LEGO Jurassic World får du oppleve en fantasifull reise full av spennende eventyr og fantastiske dinosaurer. Spillet er perfekt for barn og barnet i oss alle. Så snør på deg eventyrskoene og legg ut på en uforglemmelig reise gjennom Jurassic Parks verden!


Se flere artikler om morsomme spill!

Recent Posts