Beste badestol og badestøtte 2024: Utstyr for trygt bading av babyen


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Når du skal bade en liten baby, er det viktig å ha et trygt og sikkert sted å gjøre det på. En babybadebalje kan være livsfarlig hvis babyen skulle komme under vannet, selv på noen få decimeters dybde.

Derfor anbefales det å bruke en badestol eller badestøtte, spesielt når barnet ikke kan sitte oppreist på egen hånd ennå. Her gir vi deg tips om gode badestoler og badestøtter for babyer!

badestøtte og badestol Tekst og bilde av en far som bader babyen sin i badekaret.

Hvilken badestøtte eller badestol for baby er best i test?

  • Når barnet er lite, bør du bruke en sikker badestøtte der barnet kan ligge ned.
  • Når de begynner å kunne sitte opp, blir det morsommere med en badestol, slik at de kan se, plaske og leke.

Blant badestøttene liker vi virkelig Skip Hop Moby. Den er mykere mot kroppen og barnet ligger tryggere enn i en glatt plaststøtte. Et topprodukt!

✅ Komfortabel og sikker

Skip Hop Moby badestøtte med hvaldesign for babyer.

Blant badestolene anbefaler vi OKBaby Flipper Evolution. Enkel, men sikker, og morsom for barnet å sitte og plaske i. Tilgjengelig i mange flotte farger!

✅ Enkel, men trygg

OKBaby Flipper Evolution badestol med ergonomisk design og sugekopper for stabilitet.

Flere badestøtter og badestoler for babyer finner du lenger ned i artikkelen!

Se også våre tips til gode babybad!

En liste over mange utmerkede badestøtter for de små

Les mer om et utvalg av alternativer. Vi har inkludert både stoler for de større barna og støtter som babyen ligger trygt i!

OKBaby Flipper Evolution Badestol

OKBaby Flipper Evolution badestol med ergonomisk design og sugekopper for stabilitet.

Her presenterer vi OKBaby Flipper Evolution Badestol – en innovativ løsning for foreldre som søker en sikker og behagelig badeopplevelse for sine små. OKBaby, et selskap kjent for sine høykvalitets- og praktiske babyprodukter, har skapt Flipper Evolution for å gjøre badetiden til en fornøyelig og sikker stund for både foreldre og barn.

Flipper Evolution imponerer med sitt ergonomiske design som prioriterer komfort og sikkerhet. Det høye ryggstøttet gir støtte til barnet gjennom hele badeopplevelsen og skaper et stabilt miljø for lek og rengjøring. Den smarte vannivåindikatoren hjelper til med å forsikre at vannet er på et sikkert nivå for barnets velvære.

Enestående i denne badestolens design er dens sikkerhetsfunksjoner. Badestolen festes enkelt med sugekopper som sitter fast i badekarets bunn og holder stolen på plass under hele badetiden. Dette reduserer risikoen for at stolen forflytter seg og gir foreldre en ekstra trygghet under badestunden.

OKBaby er kjent for å produsere produkter med praktiske og innovative funksjoner, og Flipper Evolution badestol er intet unntak. Den er designet for å gjøre badetiden til en behagelig stund for både barnet og foreldrene. Med sin anbefalte aldersbruk fra 6 månader, er dette en ideell løsning for å introdusere barnet til bading med tillit.

Fordelene med OKBaby Flipper Evolution Badestol er klare – dens ergonomiske design, sikkerhetsfunksjoner og enkel bruk gjør den til et fantastisk tillegg i ethvert baderom. Hvis du er på utkikk etter en badestol som kombinerer komfort, sikkerhet og praktisk bruk, er Flipper Evolution badestol fra OKBaby definitivt et produktvalg som fortjener din oppmerksomhet.


DOLU Badestol

DOLU badestol i fargerikt design, velegnet for babyer.

La oss presentere DOLU Badestol – et hendig og pålitelig badehjelpemiddel for foreldre som ønsker en komfortabel og sikker badeopplevelse for sine små engler. DOLU, et selskap dedikert til å skape praktiske og barnevennlige produkter, har designet denne badestolen for å gjøre badetiden enkel og morsom for både barn og foreldre.

DOLU Badestol er den perfekte løsningen for foreldre som ønsker at barna deres skal sitte komfortabelt og sikkert under bade- og dusjtid. Den ergonomiske designen støtter barnets oppreiste stilling og lar dem nyte vannet mens de sitter trygt og komfortabelt. Badestolen er allsidig og kan brukes i dusjen, badekaret eller i en babybadebalje – noe som gir fleksibilitet og bekvemmelighet for foreldre og barn.

En av de største fordelene med DOLU Badestol er dens praktiske design som tar hensyn til både komfort og sikkerhet. Stolen gir barnet et stabilt sted å sitte og leke under badeøyeblikkene. Med en anbefalt alder fra 6 månader og en maksimal vekt på 25 kg, kan badestolen brukes over lengre tid etter hvert som barnet vokser og utvikler seg.

DOLU er kjent for sine kvalitetsprodukter og fokus på brukervennlighet. DOLU Badestol er intet unntak. Med denne badestolen får foreldre et pålitelig hjelpemiddel som gjør badetiden til en enkel og trygg rutine. Med tilsyn fra en voksen kan barnet nyte lek i vannet uten bekymringer.

Fordelene med DOLU Badestol er mange – fra dens praktiske bruk i ulike badeomgivelser til fokus på sikkerhet og komfort. Hvis du er på utkikk etter en badestol som er smidig, sikker og brukervennlig, er DOLU Badestol definitivt et produkt som fortjener en plass på innkjøpslisten din. Med DOLU Badestol kan du se frem til badeøyeblikk fylt med glede og trygghet for både deg og ditt barn.


Beemoo CARE Badestøtte

Beemoo CARE badestøtte i mykt materiale for nyfødte.

Vi presenterer Beemoo CARE Badestøtte – et nyskapende badehjelpemiddel som tar badeopplevelsen for barnet ditt til et nytt nivå av komfort og trygghet. Beemoo, et selskap som prioriterer funksjonelle og sikre produkter for barn og foreldre, har skapt denne badestøtten for å gjøre badetiden til en behagelig og morsom stund for både de små og deres omsorgspersoner.

Beemoo CARE Badestøtte imponerer med sin intelligente design og fokus på både sikkerhet og praktikalitet. Med en sklisikker bunn står badestøtten stabilt i badekaret, og gir barnet et trygt sted å sitte under badeøyeblikkene. Den smarte konstruksjonen tillater foreldre å vaske og leke med barna sine samtidig som de har hendene frie, noe som gjør badetiden til en morsom felles aktivitet.

Det som gjør Beemoo CARE Badestøtte spesiell, er dens tilpasningsdyktighet. Badestøtten passer perfekt sammen med Beemoo Care Babybadebalje, som kan kjøpes separat. Ved å kombinere badestøtten med badebaljen, skapes et komfortabelt og sikkert miljø for barnet ditt å nyte vannet på en trygg måte.

Beemoo er kjent for sine pålitelige og kvalitative produkter for barn og foreldre. Beemoo CARE Badestøtte er ingen unntak. Med dette badehjelpemiddelet får foreldre en praktisk og funksjonell løsning som letter badetiden og skaper gledefylte øyeblikk. Den er anbefalt for bruk fra nyfødt til barnet er 8 kg, noe som gjør det til en ideell følgesvenn gjennom de første månedene av barnets liv.

Beemoo CARE Badestøtte tilbyr en rekke fordeler – fra dens stabilitet og sikkerhet til det smarte designet som gjør badetiden enklere og mer underholdende. Hvis du leter etter en badestøtte som er sikker, komfortabel og enkel å bruke, er Beemoo CARE Badestøtte et perfekt valg for deg. Med Beemoo CARE Badestøtte kan du og ditt barn nyte badetiden til det fulleste.


Thermobaby® Aquababy Badesete

Thermobaby® Aquababy badesete med sikkerhetsmekanismer.

Thermobaby® Aquababy badesete tilbyr en praktisk og trygg løsning for foreldre som ønsker å introdusere bade gleden for sine spedbarn fra 7 måneder og opp til omtrent 16 måneder. Setet er spesielt egnet når barnet begynner å utforske å sitte opp på egen hånd. Designet inkluderer både rygg- og armlener, som gir et ekstra lag med sikkerhet og komfort for det lille barnet under badestunden.

En tiltalende detalj er de tre pedagogiske lekene som er festet på forsiden av badesetet, noe som kan stimulere barnets utvikling og holde dem engasjerte i vannet. Sikkerheten forsterkes av de fire solide sugekoppene, som fester setet sikkert i badekaret og minimerer risikoen for å skli.

Fleksibiliteten er også en bonus; setet kan enkelt plasseres i dusjen, noe som lar foreldre dusje samtidig, eller ute, for eksempel i et hagebasseng. Enkel installasjon og hurtig fjerning fra badet er ytterligere fordeler som er verdsatt av brukere. En kunde deler at deres 5,5 måneder gamle datter, som tidligere ikke likte å bade i sitt eget lille badekar, nå kan nyte vannet i det store badekaret med stor glede og sikkerhet.

Oppsummert fremstår Thermobaby® Aquababy badesete som et trygt og innovativt produkt som tilbyr både sikkerhet og underholdning for barn under bade tiden.


Thermobaby® Badestøtte Atoll

Thermobaby® Atoll badestøtte i ergonomisk form.

Thermobaby® Bade støtte Atoll er en innovativ løsning designet for å gi de aller minste en trygg og behagelig badeopplevelse. Fra de første øyeblikkene i livet til rundt åtte måneders alder, eller et barn som veier opp til 8 kg, tilbyr denne badestøtten et stabilt sted for spedbarn å ligge på under badestunden.

Produktet er utviklet med tanke på komfort og hygiene. Overflaten er myk nok til å være skånsom mot nyfødtes sensitive hud, samtidig som den er hygienisk og motstandsdyktig mot mugg – en stor fordel for produkter som brukes i fuktige miljøer.

Når det gjelder materialkvaliteten, er Thermobaby® Bade støtte Atoll laget av høykvalitets plast som er komplementert med sugekopper for ekstra stabilitet. Disse sugekoppene sørger for at badestøtten ikke sklir, noe som bidrar til et sikrere bade miljø for barnet.

Kunder har bemerket at produktet passer perfekt i badekaret og er svært godt laget, uten skarpe kanter som kan skade et barns ømfintlige hud. Denne oppmerksomheten på detaljer gjør at foreldre kan nærme seg bade tiden med en avslappet holdning, vitende om at deres barn er i trygge hender.

Et mindre problem som har blitt påpekt, er at rester fra etiketten kan være vanskelig å fjerne. Dette er en mindre ulempe som kan påvirke den første opplevelsen av produktet, men det påvirker ikke den overordnede funksjonaliteten eller sikkerheten som bade støtten tilbyr.

Oppsummert er Thermobaby® Bade støtte Atoll et godt gjennomtenkt produkt som kombinerer sikkerhet, komfort og hygiene for å lette småbarns første badeopplevelser.


Disney Ole Brumm Badestøtte

Disney Ole Brumm-tematisert badestøtte for babyer.

Keeeper Disney Ole Brumm Badestøtte er det perfekte tillegget for å gjøre badetiden til en morsom og komfortabel opplevelse for barnet ditt. Keeeper, et selskap kjent for sin dedikasjon til å produsere praktiske og underholdende babyprodukter, har skapt denne badestøtten med et unikt Disney Ole Brumm-design som vil lyse opp enhver badestund.

Det første som fanger oppmerksomheten er det sjarmerende designet med Ole Brumm-motiv fra Disney. Dette tilfører en leken og kjent atmosfære til badetiden, noe som kan bidra til å gjøre opplevelsen mer avslappende og positiv for både foreldre og barn.

Keeeper Disney Ole Brumm Badestøtte har en ergonomisk form designet for å sikre at barnet ditt ligger komfortabelt under badet. Det ergonomiske støttet gir et sikkert og stabilt sted for barnet ditt å sitte i badekaret, noe som gjør det enkelt å vaske og samhandle med barnet ditt samtidig.

En annen viktig egenskap ved denne badestøtten er den sklisikre overflaten. Denne funksjonen minimerer risikoen for at støtten skal skli i badekaret og skaper et ekstra sikkert miljø for barnet ditt under badetiden.

Keeeper er kjent for sine pålitelige og innovative babyprodukter, og Keeeper Disney Ole Brumm Badestøtte er intet unntak. Laget av materialer av høy kvalitet som PP og TPE, og med en maksvekt på 9 kg, er denne badestøtten en pålitelig og praktisk følgesvenn i de første månedene av barnets badevaner.

Denne badestøtten er anbefalt for barn fra 0-12 måneder og har dimensjoner på 53 cm x 25 cm x 22 cm, noe som gjør den til en perfekt passform for små badekar og badestunder. Med Keeeper Disney Ole Brumm Badestøtte kan du skape en morsom, sikker og komfortabel badeopplevelse for barnet ditt, samtidig som du nyter den sjarmerende Disney-designen som vil bringe et smil til både foreldres og barns ansikter.


Skip Hop Moby Badestøtte

Skip Hop Moby badestøtte med hvaldesign for babyer.

Skip Hop, et anerkjent kvalitetsmerke innenfor babyprodukter, har lansert et innovativt og unikt produkt som vil forvandle badetiden til en koselig og trygg opplevelse for både barn og foreldre – Skip Hop Moby Badestøtte.

Skip Hop er et etablert multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på å skape praktiske og høykvalitetsprodukter for barn og deres foreldre. Med stolthet produserer de produkter som er sikre, komfortable og innovative for å lette hverdagen for foreldre og skape en hyggeligere opplevelse for barna.

Moby Badestøtte skiller seg ut med sitt myke og komfortable design. Denne badestøtten er utformet for å tilby en trygg og avslappende badeopplevelse for barnet ditt. I stedet for å bruke tradisjonelle plastbabybadekar, tilbyr Moby Badestøtte en unik myk overflate av bomullsfrotté som er både behagelig og skånsom mot barnets hud. Dessuten er støttens hodeparti mykt polstret for å gi ekstra støtte og beskyttelse for barnets hode.

Den smarte designen inkluderer en nettingbunn som lar vannet strømme gjennom under badingen, noe som minimerer vannsamling og gir en behagelig og sikker miljø for barnet ditt. I tillegg har Moby Badestøtte et borrelåsband som gjør det enkelt å henge opp støtten for rask tørking etter bruk.

I tillegg til å tilby overlegen komfort og sikkerhet, er Moby Badestøtte også utrolig praktisk. Den er ideell for bruk i de fleste standard badekar og dusjer, og med en maksvekt på 11 kg kan den brukes fra nyfødt til barnet er omkring seks måneder gammelt.

Skip Hop Moby Badestøtte har målene 49 cm x 30 cm x 18 cm og er dermed en flott størrelse for små baderom. Denne badestøtten er en utmerket måte å sørge for at barnet ditt er støttet og trygg, samtidig som det gir en varm og innbydende atmosfære med sitt sjarmerende design.

Disse produktene er en del av en større trend hvor tradisjonelle babyprodukter fornyes med smarte design og funksjonaliteter for å gi de beste mulige opplevelsene for både foreldre og barn. Med slike innovasjoner kan badetiden bli en spesiell stund for å knytte bånd og skape minner, alt mens barnets sikkerhet og komfort blir ivaretatt.


Skip Hop Moby Justerbar Badestøtte

Justerbar Skip Hop Moby badestøtte med fleksibelt design.

Skip Hop Moby Justerbar Badestøtte tilbyr en kombinasjon av sikkerhet og komfort for både foreldre og deres nyfødte opp til barn på rundt seks måneders alder. Med sin justerbare helning, gir den fleksibilitet til å tilpasse seg etter barnets vekst og komfort. Den brukervennlige utformingen med en plugg for enkel tømming og en praktisk krok for oppheng bidrar til enkel lagring og holder badestøtten tørr og hygienisk.

Den formtilpassede setet sikrer at babyen ligger komfortabelt og sikkert, og de anti-skli bena garanterer at støtten forblir på plass, enten den brukes i dusjen eller badekaret. Det er viktig å merke seg at badestøtten ikke bør brukes i et badekar fylt med vann, som er en viktig sikkerhetsforanstaltning å huske på.

Produktet er i samsvar med REACH og EU-standarder, noe som gir ekstra trygghet om at det er fritt for skadelige kjemikalier. Med en maksvekt på 9 kg og en størrelse på 56 x 33 x 24 cm, er denne badestøtten en praktisk løsning for de første badestundene. Til slutt er det en viktig påminnelse at barn aldri skal etterlates uten tilsyn i badestøtten, noe som Skip Hop også understreker for sikkerhetens skyld.


That’s Mine Badestol

That's Mine badestol i minimalistisk skandinavisk stil.

That’s Mine er et merke som forstår betydningen av sikkerhet, komfort og eventyr for små barn, og deres Badestol representerer nettopp dette.

Denne praktiske badestolen i elegant brun er perfekt for alle dine vannaktiviteter. Enten det er en tur langs stranden, et bad i badekaret eller en leken stund i barnebassenget, vil That’s Mine Badestol gjøre hver øyeblikk til en minneverdig opplevelse.

En av de mest imponerende egenskapene til denne badestolen er dens intelligente design. Stolen er utstyrt med praktiske sugekopper under, som gir en stabil og sikker sitteplass for barnet ditt. Dette gjør det enkelt for selv de minste å leke og utforske det spennende vannet, mens du kan være trygg på deres sikkerhet.

Det er viktig å merke seg at denne badestolen er ment for bruk når barnet kan sitte oppreist uten støtte. Det er alltid en god idé å overvåke ditt barn når de bruker badestolen og forsikre deg om at de har en herlig og sikker opplevelse.

That’s Mine Badestol måler 39,5 cm i lengde og 31 cm i bredde, og er laget av 100% hardplast for holdbarhet og enkel rengjøring. Det er det perfekte produktet for foreldre som ønsker å gi sine små en opplevelse av vannet på en sikker og spennende måte.

Sammenfattende tilbyr That’s Mine Badestol en enkel og sikker løsning for å introdusere barnet ditt til vannets gleder og eventyr. Med sitt fokus på sikkerhet, stabilitet og moro, er dette det perfekte produktet for ditt lille eventyrlystne barn. Gjør stundene i vannet minneverdige og spennende med That’s Mine Badestol.


BabyDan Baby Badesete

BabyDan baby badesete festet sikkert på badekarkanten, med anti-skli materiale og ergonomisk design for spedbarn.

BabyDan, et pålitelig merke innen barneutstyr, forstår viktigheten av dette og introduserer deres Baby Badesete – en uunnværlig følgesvenn for dine daglige badrutiner.

Baby Badesete er en smart løsning som gir både deg og din baby en komfortabel og sikker badeopplevelse. Dette produktet er designet for å gi barnet ditt støtte under bading, noe som betyr at du kan ha hendene fri til å samhandle med din baby og gjøre badestunden til en morsom og avslappende tid for dere begge.

Med Baby Badesete kan du nyte øyeblikkene med din nyfødte fra deres aller første bad til de er 6 måneder gamle. Dette gjør den til en langvarig og praktisk investering for barnets badebehov.

En av de største fordelene med Baby Badesete er dens enkle og pålitelige design. Krakken festes sikkert til kanten av badekaret, noe som gir en stabil og trygg plass for babyen din å sitte på gjennom hele badeopplevelsen. Du kan være trygg på at din lille skatt er sikker og komfortabel mens du har kontroll over hele badingen.

BabyDan er et respektert selskap som har skapt pålitelige og sikre produkter for barn i mange år. Deres forpliktelse til kvalitet og sikkerhet er tydelig i hvert produkt de tilbyr, og Baby Badesete er intet unntak.

Sammenfattet er BabyDan Baby Badesete en uvurderlig følgesvenn for alle foreldre som ønsker å gjøre badetiden til en fornøyelig og sikker stund for deres nyfødte. Med denne badekrakken i din eie kan du være sikker på at din baby er i gode hender, og at badingen blir en morsom og avslappende stund for dere begge.


Kaxholmen Badestol Star

Kaxholmen Badehjelp Star med justerbare funksjoner og antiskli-sugeføtter, dekorert med et stjernemotiv, i et babybadekar.

Kaxholmen er et firma som forstår behovet for praktiske og pålitelige produkter for foreldre og deres små engler.

Dette badehjelpemiddelet er spesielt designet for å passe perfekt i Kaxholmens babybadekar, men det fungerer også utmerket i vanlige badekar. Det er laget for å gi foreldre muligheten til å ha hendene fri under bading, noe som muliggjør vask og lek med barnet samtidig som det avlaster ryggen. Denne balansen mellom komfort og funksjon gjør Kaxholmen Badehjelp Star til et uunnværlig redskap for alle aspekter ved bade

Badehjelpen er justerbar og tilpasser seg etter barnets størrelse, noe som gir optimal passform og komfort. Dens antiskli-sugeføtter sørger for stabilitet og forhindrer at hjelpemiddelet sklir rundt i badekaret. Med Kaxholmen Badehjelp Star kan du og barnet ditt nyte avslappende og sikre badeøyeblikk uten bekymringer.

For å gjøre det enda mer underholdende og tiltalende for barnet, er badehjelpen dekorert med et stjernemotiv som legger til en leken touch ved badeøyeblikkene. Med Kaxholmen Badehjelp Star får du ikke bare et funksjonelt produkt, men også et sjarmerende og trygt sted for barnet ditt å nyte badet.

Sammenfattet er Kaxholmen Badehjelp Star den perfekte partneren for foreldre som søker en komfortabel og sikker løsning for badeøyeblikk. Med dens praktiske design, brukervennlige funksjoner og sjarmerende stjernemotiv, kan du skape minneverdige og gledefylte badeopplevelser for både deg og ditt kjære barn.


Twistshake Badekarpute

Twistshake Badestøtte, en flytende badekarpute i pustende meshmateriale med tre festepunkter for stabilitet.

Twistshake er et selskap som er dedikert til å tilby innovative og brukervennlige produkter for foreldre og deres små engler.

Denne badestøtten er spesialdesignet for å enkelt passe sammen med Twistshakes babybadekar. Med en flytende pute laget av mykt stoff som puster godt, kan du gi barnet ditt en behagelig opplevelse under badetiden. Puten er designet med tanke på både komfort og praktisk bruk, med tre festepunkter for stabilitet og muligheten til å justere lengden for en perfekt passform.

Laget av slitesterke materialer som polyester og elastan, garanterer Twistshake Badestøtte holdbarhet og langvarig bruk. Meshmaterialet puster utmerket, slik at barnet ditt ikke føler seg innestengt eller ukomfortabelt under badet. I tillegg tørker støtten raskt, noe som er en praktisk fordel som lar deg bruke den om og om igjen uten lange ventetider.

Med Twistshake Badestøtte får du ikke bare et høykvalitetsprodukt, men også en smidig og effektiv løsning for badetiden. Det er en del av Twistshakes forpliktelse til å tilby foreldre innovative produkter som gjør hverdagen enklere og mer fornøyelig. Med denne badestøtten kan du og barnet ditt nyte badetiden med komfort og glede, samtidig som dere har alt som trengs for et avslappende og trygt bad.


Stokke Flexi Bath Support

Stokke Flexi Bath Support, ergonomisk badestøtte for babyer fra nyfødte til 8 måneder eller 8 kg, L42 x B23 x H12 cm.

Stokke er et navn som er synonymt med kvalitet og innovasjon når det kommer til barneprodukter, og deres Flexi Bath Support er intet unntak.

Denne badestøtten er spesielt designet for å gi barnet ditt ekstra komfort under badetiden. Designet tar hensyn til barnets naturlige kroppsform og skaper en støttende og myk plass for dem å ligge. Den passer perfekt for nyfødte og kan brukes opp til 8 måneder eller opp til en maksvekt på 8 kg.

Flexi Bath Support er laget med omhu og oppmerksomhet på detaljer. Den er utformet for å passe perfekt i Stokkes Flexi Bath og Flexi Bath XL babybadekar. Med målene L42 cm, B23 cm og H12 cm, har den en ideell størrelse for ditt barns komfort og sikkerhet.

En av de mest fordelaktige egenskapene til Stokke Flexi Bath Support er dens kompatibilitet med det sammenleggbare Flexi-badekaret, noe som gjør hele badeopplevelsen enda mer smidig. Du kan enkelt montere badestøtten i badekaret og skape en sikker og behagelig plass for barnet ditt å nyte badet.

Stokke har lenge vært et pålitelig navn innen barneprodukter, og med Flexi Bath Support viser de igjen sitt engasjement for å tilby foreldre innovative og høykvalitetsprodukter. Med dette badestøtteproduktet kan du være sikker på at din lille skatt får den beste mulige badeopplevelsen, med en kombinasjon av komfort, sikkerhet og brukervennlighet.


Hva er en badestol/badestøtte for babyer, og hvorfor bruker man det?

En badestol eller badestøtte for babyer er en sikkerhetsinnretning ment for bruk i badekaret for å hjelpe til med å støtte små barn som ikke kan sitte opp på egenhånd under bading.

Disse støttende stolene er designet for å tilby en stabil og komfortabel plattform for barnet, samtidig som de reduserer risikoen for glatte ulykker og frigjør foreldrenes hender så de kan vaske barnet.

Funksjoner og fordeler:

Sikkerhet først: Badestoler og badestøtter er utstyrt med sugekopper eller andre mekanismer for å feste dem sikkert i badekaret, noe som minimerer risikoen for at stolen glir eller tipper over.

Ergonomisk design: De er ergonomisk utformet for å støtte barnets rygg og nakke og er ofte laget av myke materialer som er skånsomme mot barnets hud.

Brukervennlighet: Enkle å bruke og rengjøre, disse hjelpemidlene er populære blant foreldre fordi de gjør badetiden mindre stressende og mer underholdende.

Aldersjustering: De finnes i forskjellige størrelser og stiler for å passe ulike aldre og utviklingsfaser, fra nyfødte til småbarn som lærer seg å sitte.

Mobilitet: De er lette og bærbare, noe som gjør dem til et utmerket verktøy for foreldre som reiser eller trenger å flytte dem mellom forskjellige badesteder.

Når man vurderer å kjøpe en badestol eller badestøtte for babyer, er det viktig å tenke på barnets størrelse, vektkapasiteten for støtten, og å alltid følge produsentens instruksjoner for bruk. Det er også avgjørende å forstå at selv om en badestol tilbyr støtte, bør barn aldri etterlates uten tilsyn i badekaret.


Se flere tips om hygiene for barn!

Recent Posts