Best i test foret regntøy 2024: Holder seg tørr mot våt og slaps


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

I Norge er været upålitelig i vintermånedene. Vi opplever vanligvis flere svingninger av både regn, snø og slaps. Da er det godt å ha de riktige klærne til barna, for alle anledninger.

Når det er vått og temperaturen er rundt 0 grader, er foret regntøy trolig det beste valget. Sammen med et par varme støvler kan barnet bevege seg ute i både regn og slaps. I denne artikkelen har vi sjekket ut 7 forskjellige foret regntøy som vi kan anbefale på det sterkeste.

Sjekk ut våre forslag til de beste foret regntøy du kan kjøpe online akkurat nå! Det finnes også regndresser som ofte er veldig enkle å bruke for de yngre barna.

Smårolling med foret regntøy som leker med vann

Hvilket fôret regntøy er best i test?

En gammel favoritt er Didriksons Boardman. Det er en solid trofast klassiker som har holdt barna tørre i mange år. Et nordisk kvalitetsmerke!

✅ Pålitelig favoritt gjennom mange år

Didriksons Boardman Fôret Regntøy

Et prisgunstig alternativ som er veldig fint, er Kulings fôrede regntøy. De finnes i mange flotte farger og mønstre, og er av høy kvalitet!

✅ Overkommelig pris og god kvalitet

Kuling Ottawa Fôret Resirkulert Regnsett

Et annet alternativ er en fôret regndress. Dette er ofte mer behagelig for yngre barn.

Liste over fôret regntøy til barn

Her kan du lese mer om mange forskjellige fôrede regntøy til barn fra ulike merker.

CeLaVi Fodrat Regnsett

CeLaVi Regnsett Solid Fleece Slate Grey

Sjekk prisen på:

Dette unike og stilige regntøyet fra CeLaVi er perfekt når luften er våt og litt kjølig. Regntøyet er fôret med fleece, som er mykt og behagelig og holder deg skikkelig varm.

CeLaVis fôrede regntøy har god vanntetthet og en vannsøyle på opptil 10 000 mm. Både jakken og buksen er ugjennomtrengelige i regn og kald vind.

Regntøyet har selvfølgelig mange gode funksjoner, for eksempel

  • Elastiske mansjetter i erme- og benavslutninger som holder jakken tett.
  • Elastiske mansjetter som holder støvlene på plass.
  • Avtakbar hette som beskytter mot vær og vind.
  • Reflekser på både ben og ermer.

Sømmene rundt regnjakken og buksen er sveiset for å holde dem tette. Dette er et plagg av gjennomgående høy kvalitet fra et svært populært merke.

Vi liker designet, og CeLaVi jobber med unike farger, mønstre og kombinasjoner som virkelig skiller seg ut. CeLaVi har mange ulike modeller å velge mellom og er et svært populært valg i Danmark.

Regntøy med fôr fra CeLaVi kan etter vår mening ikke slå feil, og vi anbefaler disse stilige og varme regntøyene til barn på det varmeste!


Didriksons Boardman Foret Regntøy

Didriksons Boardman Fôret Regntøy

Sjekk prisen på:

Didriksons-merket er kjent for sin høye kvalitet i regntøy, både regntøy og støvler. Dette regntøyet holder seg tett mot både vind og vann og er laget av galon. Den er polstret med en varm, myk og koselig fleecefôr.

Regntøyet er dekorert med reflektorer på både kropp, armer og ben, noe som er mye nødvendig under mørke høst- og vinterdager. På jakken er en hette som kan løsnes og justeres ved hjelp av en borrelås.

Boardman er et regntøy av meget høy kvalitet, og det både slitesterkt og holdbart. På knærne er buksene ekstra sterke for å tåle lek og hardere bruk. Sømmene er sveiset for å holde tett og gi en god passform.

Didriksons Boardman er tilgjengelig i flere forskjellige farger.

Vi elsker dette regntøyet fra Didriksons og har veldig god akkumulert erfaring med å bruke det. Didriksons Boardman er vårt beste valg av alle regntøy vi har sett på! Hvis du vil ha et foret regntøy som garantert holder seg tørt og varmt og komfortabelt, er dette et av de absolutt beste alternativene du kan finne.


Tretorn Sunshower Set

Tretorn Sunshower Set

Sjekk prisen på:

Et godt eksempel på kvalitetsregntøy til barn kommer fra det svenske merket Tretorn, som i årevis har forsynt oss med velprøvde klær for vårt til tider vanskelige klima. Med Sunshower Set får barnet ditt en optimal kombinasjon av praktisk funksjonalitet og stilig design. Settet passer like godt til morgenturen til skolen som til ettermiddagens eventyr i regnværet.

Sunshower Set er et vanntett og vindtett regnsett som er designet for å holde barnet tørt og varmt under utelek på regnværsdager. Den avtakbare hetten er foret med et lunt fleecefôr av resirkulert polyester som gir ekstra varme og beskyttelse.

Buksene i settet er spesielt utviklet for aktive barn. De er utstyrt med forsterkninger på knærne og setet, noe som gir ekstra slitestyrke på de mest utsatte områdene. Seler med spenner gjør det enkelt å justere passformen individuelt, slik at buksen sitter på plass uansett aktivitet.

Både jakken og buksen har sveisede sømmer som effektivt stenger vannet ute og holder barnet tørt. I tillegg har klærne refleksmønster som øker barnets synlighet i skumringen, et sikkerhetsaspekt som ikke bør undervurderes.

Tretorn Sunshower Set er ikke bare funksjonelt og slitesterkt, det har også et utrolig vakkert design. Det er tilgjengelig i ulike farger og gir en visuelt tiltalende opplevelse, noe som gjør det til barnas favorittvalg på regnværsdager.

Tretorn, som lenge har produsert regntøy av høy kvalitet, leverer nok en gang et produkt som tåler vær og vind uten at det går på bekostning av stilen. Sunshower Set er lett å bevege seg i og gir barnet ditt den friheten det trenger for å utforske verden, uansett vær.

Som med alle Tretorn-produkter kan du forvente høyeste kvalitet når du velger Sunshower Set til barnet ditt. Med høy ytelse, holdbarhet og stil tilbyr dette regnsettet det beste av alt. Et opplagt valg for foreldre som ønsker det beste for barna sine!


Tretorn Cloudburst Set

Tretorn Cloudburst Set

Sjekk prisen på:

Når du er på jakt etter pålitelig regntøy av høy kvalitet til barn, trenger du ikke lete lenger enn til Tretorn og deres Cloudburst Set. Tretorn har en lang historie med å levere godt regntøy til det uforutsigbare nordiske været, og viser nok en gang at de er mestere på sitt felt.

Cloudburst Set er et vind- og vanntett regnsett som er designet for å beskytte barnet ditt under lek i både regn og vind. Settet består av en jakke og en høy bukse, begge med varmt fôr av resirkulert fleece. Jakken er basert på den klassiske Kids Wings Raincoat og har avtakbar hette. Både jakken og buksen har reflekstrykk for å øke barnets synlighet i mørket, noe vi alle setter pris på.

Buksene i Cloudburst-settet er designet med tanke på barns aktivitet. Den har forsterkninger på knærne og setet, noe som gir ekstra slitestyrke der det trengs mest. PU-stoffet går helt opp til brystet for optimal vannbeskyttelse, noe som betyr at buksen gir full beskyttelse selv uten jakke.

Sveisede sømmer sørger for at det ikke siver inn vann, slik at barnet holder seg tørt og komfortabelt. Seler med spenner gjør det enkelt å justere passformen individuelt for optimal komfort og bevegelighet.

Når det gjelder stil, leverer Cloudburst Set også på dette området. Det er et stilig regnsett fra et populært merke, og designet vil glede både foreldre og barn. Selv om vi kunne ønske oss en litt høyere vannsøyle, er det viktig å merke seg at Cloudburst Set er varmere enn Sunshower Set, noe som gjør det til et godt valg i kjøligere vær.

I tråd med Tretorns tradisjon for kvalitet og holdbarhet er Cloudburst Set et sikkert valg når det gjelder å holde barnet tørt og varmt. Med sine mange praktiske funksjoner og stilige design er det en utmerket investering for foreldre som ønsker det beste for barna sine.


Polarn O. Pyret foret galon – Regnjakke og regnbukser

Polarn O Pyret Regnjacka Regnbyxor Fôret Regntøy Jakke
Polarn O Pyret Regnbyxor Fôret Regntøy Bukser

Sjekk prisen på:

Foret regntøy fra Polarn O. Pyret er et trygt produkt å satse på. De er alltid av høy kvalitet og lager veldig stilig regntøy for barn. Denne jakken og buksen kjøpes separat, men passer veldig godt sammen.

Både bukser og jakker er vind og vanntette. Jakken er foret med fleece og er veldig myk og komfortabel på innsiden. Hetten kan løsnes og settes på plass ved hjelp av glatte knapper. Kragen er også foret slik at varmen holdes godt opp mot nakken. Glidelåsen på jakken er også designet med spesiell beskyttelse for å unngå at den gnager mot haken eller kinnene.

Jakken er pyntet med gode reflekser som er synlige fra alle sider. Sømmene på jakken er sveiset, noe som betyr at den sitter tett rundt hender og føtter og holder vinden og kulde ute.

Buksene er foret med et mykt materiale som holder seg varmt og lett å bevege seg i. Buksene har også sveisede sømmer og nederst sitter et par fotløkker som er gjenget over støvler og holder buksene på plass. Regnbuksene holdes opp med justerbare bukseseler som enkelt justeres til barnets størrelse.

Det er ingen tvil om at du får kvalitet når du kjøper et foret regntøy fra Polarn O. Pyret. Vi anbefaler ofte deres mest praktiske plagg, og disse er bare slik. Hvis du vil gå for et sikkert valg er dette forede regntøyet et veldig godt valg!


Helly Hansen Bergen Fôret Regntøy

Helly Hansen Bergen Fôret Regntøy

Sjekk prisen på:

Et av våre favorittmerker for ytre klær er den norske Helly Hansen. Deres foret regntøy er stilig, komfortabel og veldig bra når det gjelder å holde barn tørre og glade.

Deres regntøy bruker en spesiell teknikk som de kaller Helox+. Takket være dette er materialet på regntøyet helt tett mot både vind og vann. Klærne har sveisede sømmer og har et fôr som tørker raskt og er lett å holde rent og luktfritt.

Helly Hansen Bergen regntøy er laget av et PU-materiale som både er fritt for PVC og andre kjemikalier, og helt biologisk nedbrytbart.

Standarddetaljer og funksjoner er inkludert, for eksempel avtakbar hette, reflekterende materiale og stramme mansjetter med elastisk. Jakken har glidelåsen med stormklaff for å holde tett på alle punkter.

Vi liker regnstroppene. De er laget for det kalde, våte og slapsete klimaet vi er vant til her oppe i Norden. Helly Hansen er kjent for sin høye kvalitet, og du vet hva du får når du kjøper sine produkter. Et stort pluss for stilig og stilig design med fine fargekombinasjoner som virkelig passer på regntøy for barn.

Hvis du vil ha barnas regntøy som skiller seg ut og også får dem til en god pris, er dette helt klart en mulighet. Vi kan anbefale Helly Hansen Bergen fôret regntøy som et utmerket valg å ha klar når det begynner å blåse veldig kaldt om høsten og tidlig vinter!


Petite Chérie Atelier Amira Foret Regntøy

Petite Cherie Amira Fôret Regntøy

Sjekk prisen på:

Dette regntøyet fra Petite Chérie er både rimelig, søtt og funksjonelt. Det er tilgjengelig i flere forskjellige farger og mønstre og er av meget høy kvalitet.

Bukser og jakke har et mykt og innbydende fôr i materialet polyester fleece. Det gir regntøy en varm og komfortabel følelse og fungerer bra både når det er regnfullt og snødekte ute. Smarte reflekterende detaljer om ben, armer og rundt kroppen gir økt synlighet og sikkerhet nær trafikk.

Klærne passer godt og har sveisede ermer og ben for god passform og tetthet. Jakken har glidelås og kan også lukkes og holdes tett med knapper på utsiden. Buksene holdes på plass med bukseseler og ankelplater.

Petite Chérie Atelier Amira er et veldig søtt alternativ, og vi setter stor pris på utformingen av disse regntøyene. Sjekk ut de forskjellige variantene og se om noen av dem appellerer til deg og barnet ditt. Vi kan virkelig anbefale disse klærne og et stort pluss er helt klart prisen. Perfekt valg for de som ønsker et rimelig og funksjonelt alternativ når det gjelder foret regntøy for barn!


Nordbjørn Skagen Foret Regntøy

Nordbjorn Skagen Fôret Regntøy

Sjekk prisen på:

Dette regntøyet fra Nordbjørn er et annet svært rimelig og funksjonelt alternativ. Det kommer i en rekke flotte farger og er et veldig praktisk plagg i dager da det er vått og kaldt.

Jakken er utstyrt med fleecefôr som gjør det varmt og komfortabelt. Det har alle standarddetaljer du forventer fra et godt sett med regntøy for barn, for eksempel reflekser, avtakbar hette, elastikk i ermene og mer.

Buksene holdes opp ved hjelp av bukseseler som selvfølgelig kan justeres for å passe barnets høyde. Nederst er praktiske fotløkker slik at buksene holder tett mellom skoen og hems.

Hele Skagen sitt utvalg av regnklær er laget av et slitesterkt materiale som er designet for å holde alle mulige høst- og vinterleker, samt holde seg tett inn og ut.

Hvis du er ute etter et billig, men stilig og nyttig regntøy som passer både små og litt større barn, så er dette helt klart et alternativ du bør vurdere. Vi liker Nordbjørns regntøy og er veldig fornøyd med produktet. Stort pluss fordi det kommer i en rekke ulike farger og mønstre!


Lindberg Halmstad Foret Regntøy

Lindberg Halmstad Fôret Regntøy

Sjekk prisen på:

Det svenske merket Lindberg er populær for sine kvalitetsplagg, ikke minst regntøy og ute av tøy i vintermånedene. Disse foret klærne er designet med det skandinaviske klimaet i tankene, og de er veldig godt tilpasset både det våte og kalde.

Dette foret regntøy er veldig funksjonelt og godt gjennomtenkt for å beskytte barnet mot elementene. Ermer og ben har gode sveisede sømmer som holder tett og gjør plaggene passe godt. Hetten er avtakbar og rundt plagget er flere gode reflektorer som er godt synlige i mørket.

Vi setter pris på den søte designen på Halmstad regntøy og et stort pluss fordi det er tilgjengelig i en rekke fargealternativer. Det er et veldig søtt mønster med bjørn og skogtema på den.

Buksene kommer med en vest i fleecemateriale som også kan justeres på skuldrene for å sitte godt uavhengig av barnets kroppstype og høyde. Midjen har en elastisk som gjør buksene komfortable og nederst er det praktiske ankler som holder regnbuksene på plass over støvlene.

Alt i alt er Lindberg Halmstads foret regntøy et veldig fint valg. Det er søtt og også selvfølgelig veldig praktisk. Lindberg lager klær av meget høy kvalitet, og det er ingen tvil om at dette er et veldig godt regntøy for barn. Et godt valg hvis du vil ha en fin og godt designet foret regntøy!


Kuling Foret Regntøy

Kuling Douglas Resirkulert Fôret Regntrekk

Sjekk prisen på:

Et annet kvalitetsmerke når det gjelder regntøy, er Kuling. De er blant annet kjent for sine holdbare barneklær, som laget for aktiv lek i all slags vær. Dette settet fra Kuling – Ottawa foret regntøy, er en veldig fancy og funksjonell pakke med jakke og bukser som holder vind og regn ute.

Disse regnstroppene er både vann- og vindtette. De har sveisede sømmer for å holde tett, samt en avtakbar hette for å kunne tilpasse jakken etter behov. Utenfor glidelåsen er det knapper for å lukke og holde tett mot vinden når vinden blåser.

Kuling Ottawa er foret med et nydelig fleecemateriale og er ekstra sterk rundt knærne for aktiv lek i all slags vær. Under er et par fotløkker som er laget for å holde, i et slitesterkt silikonmateriale. Både bukser og jakke har refleksstropper for økt synlighet.

Buksene er satt på ved hjelp av borrelås rundt skuldrene. De har også en glidelås foran, noe som gjør det lettere når du tar klærne av og på. Hele regntøyet kan vaskes på 40 grader og er veldig lett å ta vare på.

Alt i alt er Kuling Ottawas foret regntøy et veldig godt og holdbart alternativ. Dette er klær som er laget for å tåle både vær og aktive barneleker. Vi liker dette foret regntøy skarpt og kan absolutt anbefale det hvis du vil ha noe tøft og holdbart!


Spørsmål og svar om foret regntøy

Her er svar på noen vanlige spørsmål som forbrukerne vanligvis spør seg selv når de tenker på å kjøpe foret regntøy.

Kan du bruke foret regntøy om vinteren?

Ja. Foret regntøy er perfekt for vinterens mildere dager. Når temperaturen beveger seg rundt null grader, er foret regntøy sannsynligvis det beste plagget et barn kan ha på seg. Men hvis det er veldig kaldt og bare snø og is, er det bedre å bruke ekte vinterklær som en kjeledress eller dekkbukser i stedet.

Når skal barn bruke foret regntøy?

I vintermånedene passer foret regntøy perfekt. Spesielt hvis det er vått eller fare for regn. Det du bør huske på er at det kan bli svett i foret galon klær hvis det er for mange pluss grader, fordi disse plaggene puster verre enn for eksempel tynnere jakker og liknende. Men på de fleste høstdager og alle vinterdager hvor det er litt vått eller slushy, er foret regntøy sammen med et par foret gummistøvler det klart beste valget.

Hva er det beste forede regntøyet?

Vår absolutte favoritt som vi så på er Didriksons Boardman foret regntøy.

Vi anbefaler imidlertid alle 7-modellene som vi inkluderte i denne artikkelen. Noen er litt billigere, og det er selvfølgelig også et spørsmål om smak når det gjelder utseende. Sjekk gjennom vår guide og se hvilke foret regntøy som virker best for deg!

Bør du ha på deg foret regntøy eller ikke?

Det er meningsforskjeller om hvilke regntøy som er best og hva barn skal ha på seg når det er vått og kaldt. Vårt faste syn basert på erfaring er at foret regntøy er helt best når det er kaldt, for eksempel et par plussgrader, og vått ut. Noen vintre er de fleste dager på denne måten, avhengig av hvor i landet du bor.

Det er imidlertid mulig å bruke uforet og deretter bruke ekstra tykke klær under i stedet, som noen foretrekker. Det er litt av et spørsmål om smak. Ulempen med foret er at de blir for varme og babyen kan bli svett hvis det er for varmt. Et alternativ som vanligvis fungerer bra hvis det er litt varmere er å bare bruke de foret galon buksene og en tykk genser på toppen. Deretter kan pytter utforskes uten at barnet fryser.

Til slutt er det et spørsmål om preferanse, og hvis økonomien tillater det kan være lurt å ha både foret og uforet, samt solide vinterklær når den tid kommer. I alle fall er vår konklusjon at foret regntøy er veldig praktisk og er mye brukt i typisk norsk vær i vintermånedene, så vel som inn i våren.

Recent Posts