Beste body til baby 2024: Det ultimate plagget for små babyer


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En babybody er ikke bare et plagg som holder barnet varmt og beskyttet, men den fungerer også som en myk og koselig klem for den lille. I denne artikkelen vil vi gå gjennom noen av våre babybody-favoritter for å finne de beste typene!

En blå body ligger på gulvet med teksten "babybody".

Hvilken babybody er best i test?

Vi elsker designetName It-bodyene. De er supersøte og fås i mange forskjellige farger og stiler. Funksjonelle babyklær fra et nordisk toppmerke!

✅ Vakre babyklær

Tidløs baby body fra danske Name It.

En selvfølgelig klassiker vi må anbefale er Polarn O. Pyrets babybody. Et mykt og behagelig plagg i bomull som flere generasjoner har hatt i spedbarnsgarderoben!

✅ En stripete klassiker

Klassisk baby body fra Polarn O. Pyret i skandinavisk design.

Et annet flott alternativ er å sjekke utvalget av babybodies hos Lindex. De har alltid et bredt sortiment med mange søte mønstre og stiler, til gode priser!

✅ Bredt utvalg og gode priser

Lindex baby body med omlott-design.

Hvis du ønsker noe mer personlig, kanskje som en gave, kan du prøve Smartphotos babybody. Der kan du designe din egen body og gjøre den helt unik!

✅ Design med bilde eller tekst

Baby body med personlig bilde fra Smartphoto.

Mange flere babybodies finner du lenger ned i artikkelen!

Trenger du noe varmt og trygt for babyens søvn? Sjekk ut disse fine soveposene!

Liste over mange forskjellige bodies fra forskjellige merker

Her lister vi opp mange forskjellige bodies fra en rekke forskjellige merker. Finn noe som passer din smak, eller kanskje noe å gi bort som en gave?

Polarn O. Pyret Body

Klassisk baby body fra Polarn O. Pyret i skandinavisk design.

Polarn O. Pyret har lenge vært kjent for sine klassiske, skandinaviske stiler, og denne stripete bodyen er intet unntak. Med en tidløs stripet design, vil denne bodyen garantert bli et must i enhver babys garderobe.

Laget av 100% økologisk bomull, setter denne bodyen både ditt barns velvære og vår planets helse i fokus. Materialet er utrolig mykt og skånsomt mot babyens følsomme hud, noe som sikrer komfort gjennom hele dagen.

En spesiell egenskap ved denne bodyen er dens omsluttende skuldre, som ikke bare gir en unik estetikk, men også forenkler prosessen med å ta den av og på. Trykknappene, strategisk plassert, garanterer en smidig og rask bleieskift, noe alle foreldre sikkert vil sette pris på.

Med Polarn O. Pyrets ikoniske ”SEASONAL STRIPE” og et ethos som sier ”KLASSIKER I NY FARGE”, tilbyr denne bodyen en kombinasjon av tradisjon og modernitet. Den er ikke bare et moteplagg, men også et symbol på bærekraft og kvalitet.

Så, hvis du er på utkikk etter den perfekte gaven til nybakte foreldre, eller bare ønsker å gi ditt eget barn noe ekstra spesielt, er Polarn O. Pyrets stripete body det opplagte valget. Med sin lange tradisjon for kvalitet og stil, vil den sjarmere både deg og din baby.


Lindex Omlottbody

Lindex baby body med omlott-design.

Å velge den perfekte babybodyen kan noen ganger føles overveldende, men Lindex Omlottbody gjør valget enkelt. Lindex, kjent for sin høykvalitetsdesign og bærekraftige materialvalg, introduserer her en body som er like praktisk som den er stilig.

Med sitt sjarmerende mønster over hele plagget vil din baby garantert stjele oppmerksomheten. Men det er ikke bare utseendet som imponerer. Takket være Lindex sin smarte ”Extended Size Solution” får du mer for pengene. Lange mansjetter på ermene og doble rader med trykknapper i skrittet betyr at denne bodyen kan vokse med babyen din, noe som gir deg enda lengre brukstid.

Materialvalget sier også mye om Lindex sitt engasjement for bærekraft. Denne bodyen er laget av 95% økologisk bomull og 5% elastan, noe som gir en perfekt blanding av mykhet og elastisitet. Enda viktigere er at den er GOTS-sertifisert, noe som betyr at hvert trinn i produksjonen oppfyller strenge sosiale og miljømessige krav.

Omlottmodellen med trykknapper på siden gjør påkledningen enklere, og den brettbare mansjetten gir en tilpasset passform for den lille. Det er ikke bare en body; det er en kombinasjon av komfort, bærekraft og stil.

Ta vare på din Lindex Omlottbody ved enkelt å maskinvask den på 60°. Med sitt engasjement for kvalitet og bærekraft, tilbyr Lindex deg og din baby det aller beste innen mote og komfort.


Smartphoto Personlig Babybody

Baby body med personlig bilde fra Smartphoto.

La din baby skinne i en unik outfit med Smartphotos personlige babybody. Denne babybodyen gir en ny definisjon av personlig uttrykk, hvor du har friheten til å designe med ditt eget bilde eller en spesiell tekst. Forestill deg din lille skatt i en body med et bilde fra hans eller hennes første smil, eller kanskje en søt melding som ”Mammas lille stjerne”.

Utover dens unike design, står Smartphotos babybody for kvalitet. Laget av 100% hvit bomull, garanterer den en myk og behagelig følelse mot babyens hud. Med trykknapper i skrittet, blir bleieskift raske og enkle, noe som gjør den ideell for daglig bruk.

Leter du etter den perfekte gaven til nybakte foreldre? Denne personlige babybodyen blir en uvurderlig gave ved spesielle anledninger som dåp, navnefest eller barnets første bursdag. Det er ikke bare en praktisk gave, men også et kjært minne å ta vare på.

Bodyen kommer i tre størrelser, perfekt for å passe ditt barn gjennom det første året. Og med en bildeflate på 13 cm x 9,5 cm, får ditt valgte bilde eller melding all oppmerksomheten den fortjener.

Sist, men ikke minst, for å bevare kvaliteten på ditt bilde og bodyen, anbefales det å vaske tekstilet ved eller under 30°C.

Smartphoto har virkelig tenkt på alt når det kommer til å skape et minneverdig babyprodukt. Med en kombinasjon av høy kvalitet og personlig preg, blir Smartphoto Babybody med bilde en uslåelig favoritt i ethvert barns garderobe.


Lil’Atelier Dry Rose Nala Slim Body

Elegant rosa baby body fra Lil’Atelier.

Lil’Atelier Body er en drøm for enhver liten fashionista. Med sitt sjarmerende og feminine design, vil denne bodyen umiddelbart bli en favoritt i garderoben. Den myke jerseytekstilen omslutter barnets hud med en følelse av luksus, samtidig som den gir den nødvendige elastisiteten for alle dagens små eventyr.

Den klassiske bestefarkragen gir et snev av nostalgi, mens de lange ermene sørger for at den lille holder seg varm selv på kjøligere dager. Den unike kombinasjonen av elegante knapper og trykknapper gjør påkledningen til en lek, og de søte volangene legger til det lille ekstra.

Men det som virkelig skiller Lil’Atelier Body fra mengden, er dens forpliktelse til miljøet. Den er laget av økologisk bomull, dyrket uten skadelige kjemikalier, noe som betyr at ikke bare er den skånsom mot barnets hud, men også mot vår planet. Med Lil’Atelier Body kan du være sikker på at du gir barnet ditt det aller beste, både i stil og komfort.


MarMar Copenhagens Leo Babybody

Lekfull baby body med leolignende design fra MarMar Copenhagen.

For den lille eventyreren i ditt liv introduserer MarMar Copenhagen sin Leo babybody. Et dansk merke kjent for sin kvalitet og stil, har MarMar skapt et plagg som kombinerer komfort med et lekent design.

Ditt lille spilloppmaker vil lyse opp ethvert rom med dette sjarmerende løvemønsteret, som reflekterer den uendelige energien og nysgjerrigheten hver baby har. Og mens stil er viktig, er funksjonalitet like essensielt. Takket være de praktiske trykknappene på skulderen og i skrittet, blir påkledning og bleieskift en lek.

Foreldre kan velge mellom et spekter av størrelser, fra den nyfødte 2-måneders størrelsen til den mer aktive 1-åringen. Og for de som foretrekker en enklere estetikk, tilbyr MarMar også ensfargede alternativer for å matche enhver stemning og anledning.

Når det gjelder materiale, er Leo babybody laget av en myk og elastisk blanding av 93% viskose og 7% elastan. Dette gir en smidig passform som omslutter ditt barn uten å begrense bevegelsesfriheten. Og når det er tid for vask? Ingen bekymringer – den kan maskinvaskes på 30 grader, noe som gjør livet litt enklere for travle foreldre.

Hvis du er på utkikk etter en kombinasjon av skandinavisk design, komfort og funksjonalitet, er MarMar Copenhagens Leo babybody det opplagte valget. Gi ditt barn den stilen og kvaliteten de fortjener.


Name It Body

Tidløs baby body fra danske Name It.

Introduserer Name It Body, en uunnværlig del av enhver liten garderobe. Denne bodyen, fra det populære danske merket Name It, kombinerer tidløs stil med funksjonalitet og komfort. Med sitt ribbestrikkede design gir den en klassisk, men samtidig moderne look som passer til alle anledninger.

Finnes i mange stilarter, slik at du kan finne den perfekte match for ditt barns unike personlighet. Denne bodyen er ikke bare stilig, men også økonomisk. Med en fordelaktig prislapp og ofte solgt i praktiske to-pakninger, får du både kvalitet og verdi for pengene.

Lange ermer sørger for at ditt barn holder seg varmt, mens trykknappene sikrer enkel påkledning og skifte. Og som en ekstra bonus, med to-pakningen, har du alltid en ekstra body tilgjengelig for de uforutsette øyeblikkene.

Velg Name It Body for en kombinasjon av dansk design, komfort og verdi.


Devold Duo Active Babybody

Aktiv baby body designet av Devold for små eventyrere.

Devold Duo Active Babybody er den perfekte babybodyen for aktive små eventyrere. Denne babybodyen er spesielt designet med to lag for optimal komfort og funksjonalitet. Det ytre laget er laget av 80% merinoull og 20% polyamid, noe som gir naturlig varme og mykhet. Det indre laget består av 100% Thermolite, en høykvalitets funksjonsfiber som effektivt transporterer bort fukt fra kroppen for å holde barnet tørt og komfortabelt.

Devold Duo Active Babybody er utstyrt med trykknapper over den ene skulderen og i skrittet for enkel av- og påkledning. Denne praktiske funksjonen gjør det lettere for foreldre og muliggjør rask og smidig bleieskift eller påkledning av barnet.

En annen fordel med denne babybodyen er dens pustende egenskaper. Den tillater luftsirkulasjon og hjelper med å regulere kroppstemperaturen, noe som er viktig for å holde barnet varmt og komfortabelt uavhengig av aktivitet eller værforhold.

Oppsummert er Devold Duo Active Babybody det perfekte valget for foreldre som ønsker å gi barna sine best mulig komfort og beskyttelse. Med sitt doble lag av merinoull og Thermolite, trykknapper for enkel påkledning, og Devolds pålitelige kvalitet, er denne babybodyen et utmerket valg for små eventyrere i alle værforhold.


En Fant Vevd Bodykjorte

Elegant vevd bodykjorte fra En Fant.

En Fant Vevd Bodykjorte er den perfekte kombinasjonen av stil og komfort for ditt lille barn. Denne mørkeblå bodykjorten har korte ermer og er laget av 100% bomull, noe som gir en myk og behagelig følelse mot huden.

En Fant er et selskap kjent for sine høykvalitets barneklær og deres fokus på både design og funksjonalitet. Produktene deres er godt gjennomtenkte og laget med omsorg.

Denne bodykjorten har klassiske skjortedetaljer som tre-fargede knapper foran, en liten brystlomme og en kort krage. Disse detaljene gir et stilig utseende og gjør bodykjorten til et perfekt valg for både hverdagslige og mer formelle anledninger.

Fordelene med En Fant Vevd Bodykjorte inkluderer elastikk i benåpningene, som gir en behagelig passform og sikrer at bodykjorten holder seg på plass under barnets bevegelser. I tillegg har den praktiske knapper i skrittet, noe som gjør det enkelt å kle av og på barnet.

Bodykjorten er laget av 100% bomull, noe som gjør den pustende og skånsom mot barnets følsomme hud. Den kan vaskes i maskin på 40 grader, noe som gjør den enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Med En Fant Vevd Bodykjorte får du et stilig og komfortabelt klesplagg som passer både til hverdags og til spesielle anledninger. Velg En Fant for deres høye kvalitet og omsorg for barnets velvære og stil.


Buddy & Hope Nils GOTS 2 Omslagsbodyer

To økologiske omslagsbodyer fra Buddy & Hope.

Her presenterer vi Nils GOTS 2 Omslagsbodyer fra Buddy & Hope, det perfekte tilskuddet til babyens garderobe. Disse 2 babybodyene kommer dels i et vakkert grønnprikket mønster og en mer stilren beige, og har en unik omslagsdesign som gir personlighet og funksjonalitet til plaggene.

Med trykknapper på siden og i skrittet blir det enkelt å kle av og på babyen. Nils GOTS 2 Omslagsbodyer er designet med komfort i tankene for både foreldre og barn. Den GOTS-sertifiserte produksjonen sikrer at disse bodyene er laget av økologisk materiale og følger strenge sosiale og miljømessige standarder.

En av fordelene med disse bodyene er deres overlegne kvalitet og omtanke for barnets velvære. Laget av sertifisert økologisk materiale, er de myke og skånsomme mot babyens følsomme hud. Du kan være trygg på at Buddy & Hope tar ansvar for å tilby produkter av høyeste standard.

I tillegg er Nils GOTS 2 Omslagsbodyer allsidige og passer perfekt for ulike anledninger. Enten det er til daglig bruk eller spesielle anledninger, vil babyen din være både komfortabel og stilig i disse bodyene. Omslagsdesignen gir en ekstra touch av stil og gjør dem til et populært valg for foreldre som ønsker å gi babyen sin en trendy, men samtidig funksjonell antrekk.

Så gi babyen din den beste starten med Nils GOTS 2 Omslagsbodyer fra Buddy & Hope. Deres økologiske kvalitet, komfortable passform og stilige design gjør dem til et utmerket valg for bevisste foreldre som ønsker å gi barna sine det beste. La barnet ditt nyte komfort og stil i disse flotte og omhyggelig produserte babybodyene.


Molo Langermet Body Water Lily

Langermet baby body med vannlilje design fra Molo.

Molo Langermet Body Water Lily er den perfekte kombinasjonen av stil og komfort for ditt lille barn. Denne vakre Molo bodyen kommer i en nydelig rosa farge med et vakkert trykk av vannliljer i nyanser av grønt og rosa på forsiden. Dette gir bodyen en leken og fargerik touch.

Bodyen har lange ermer og en behagelig rund hals. For enkel påkledning og bleieskift er den utstyrt med praktiske trykknapper på begge skuldrene og mellom bena. I tillegg har den ribbede mansjetter i alle åpninger for en perfekt passform og ekstra komfort.

Molo Langermet Body Water Lily er laget av en myk og elastisk bomullskvalitet. Med 95% økologisk bomull og 5% elastan er den både skånsom mot sensitiv hud og gir bevegelsesfrihet for barnet ditt.

En fordel med denne bodyen er at den er GOTS-sertifisert. Dette betyr at den oppfyller strenge krav til økologiske materialer og rettferdige arbeidsforhold i produksjonsprosessen. Du kan føle deg trygg på at Molo tar ansvar for både barnets velvære og miljøet.

Oppsummert er Molo Langermet Body Water Lily en fantastisk kombinasjon av stil, komfort og bærekraft. Med sitt vakre trykk, behagelige passform og økologiske materialvalg er denne Molo bodyen et utmerket valg for foreldre som søker et kvalitetsprodukt til sitt lille barn.


Buddy & Hope Viola GOTS Blomstrete Omslagsbody

Blomstrete omslagsbody fra Buddy & Hope.

Denne sjarmerende babybodyen fra Buddy & Hope kommer i en vakker kremhvit farge med et sjarmerende blomstermønster, skapt med omtanke og stil.

Med sine puffermer og omslagsdesign tilbyr Viola GOTS Blomstrete Omslagsbody en komfortabel og trendy stil for din baby. Trykknappene på siden og i skrittet gjør det enkelt å kle av og på babyen, noe som forenkler hverdagen for både foreldre og barn.

En av de største fordelene med denne bodyen er at den er GOTS-sertifisert. Dette betyr at den er laget av sertifisert økologisk materiale og produsert i henhold til de strengeste sosiale og miljømessige standardene. Du kan være trygg på at Buddy & Hope tar ansvar for å tilby produkter av høyeste kvalitet, samtidig som de tar vare på miljøet.

Viola GOTS Blomstrete Omslagsbody er ikke bare bærekraftig og miljøvennlig, den er også utrolig behagelig for babyen din. Det sertifiserte økologiske materialet føles mykt og skånsomt mot babyens sensitive hud, noe som gir en ekstra grad av komfort og velvære.

Gi babyen din den beste starten med Viola GOTS Blomstrete Omslagsbody fra Buddy & Hope. Denne bodyen kombinerer det beste av økologisk kvalitet og trendy design. Med sitt vakre blomstermønster og overlegne kvalitet vil babyen din både se søt ut og føle seg komfortabel i denne bodyen.

Så fyll garderoben med nøye produserte og miljøvennlige babybodyer. Med Viola GOTS Blomstrete Omslagsbody kan du gi babyen din det beste, samtidig som du tar ansvar for en bærekraftig fremtid.


Luca & Lola Babybody Bunnyland

Søt baby body med kaninmotiv fra Luca & Lola.

Gi din lille skatt en sjarmerende og komfortabel look med Luca & Lola Babybody Bunnyland. Denne søte bodyen er laget av 100% økologisk bomull, noe som garanterer en myk og skånsom følelse mot barnets følsomme hud. Med sitt festlige trykk passer denne bodyen perfekt for både høytider som jul og for daglig bruk gjennom året.

Denne babybodyen har trykknapper i skrittet og ved halsen, noe som gjør det enkelt å kle av og på barnet. Dette gir deg som forelder en smidigere og raskere håndtering ved bleieskift og klesskift. I tillegg sikrer de trygge trykknappene at bodyen sitter på plass hele dagen.

Fordelene med Luca & Lola Babybody Bunnyland inkluderer bruken av 100% økologisk bomull, som ikke bare er skånsomt mot babyen din, men også mot miljøet. Den myke og komfortable følelsen lar barnet ditt bevege seg fritt og komfortabelt gjennom hele dagen. I tillegg er det festlige trykket et sjarmerende tillegg til din lille engels garderobe.

Med Luca & Lola Babybody Bunnyland får du en søtt designet body som gir både stil og komfort til din lille skatt. Velg Luca & Lola for deres kvalitetsprodukter og omtanke for både barnet ditt og miljøet.


Pippi Langstrømpe Babybody / Sparkedress

Babybody med Pippi Langstrømpe motiv.

Her presenterer vi den sjarmerende Palmetre Sparkedressen, et perfekt plagg for solrike og varme sommerdager. Denne kortermede sparkedressen med korte ben kommer i en forfriskende mintgrønn farge og er prydet med et lekent heldekkende mønster av den elskede Pippi Langstrømpe, hennes følgesvenn Herr Nilsson og en tiger.

Palmetre Sparkedressen er laget av myk og behagelig BCI-bomull, noe som garanterer en komfortabel og hudvennlig følelse for din lille skatt. BCI står for Better Cotton Initiative, og betyr at bomullen produseres med tanke på miljøet og de menneskene som jobber med dyrkingen. Med Pippi Langstrømpe Palmetre Sparkedress kan du føle deg trygg med at du gir babyen din et plagg av høyeste kvalitet, samtidig som du bidrar til en bærekraftig fremtid.

Sparkedressen er designet med praktiske trykknapper på den ene skulderen og i skrittet, noe som gjør det enkelt å kle av og på babyen, samt letter ved bleieskift. Dens lekne design og fargerike mønster gjør at babyen din vil skille seg ut og spre glede hvor enn han eller hun er.

Med Pippi Langstrømpe Palmetre Sparkedress kan du skape sommerens mest minneverdige øyeblikk sammen med babyen din. Det er et plagg som ikke bare er komfortabelt og funksjonelt, men også sprer glede med sitt sjarmerende Pippi Langstrømpe-tema.

Gi babyen din det beste av både stil og komfort med Pippi Langstrømpe Palmetre Sparkedress. La din lille skatt utforske verden med lekenhet og fargeglede i dette herlige sommerplagget.


Hva er en body?

En babybody er et klesplagg for spedbarn og småbarn. Den ligner en t-skjorte, men har også en del som omslutter barnets bakdel og festes med trykknapper mellom bena.

Dette designet hjelper til med å holde bleien på plass og forhindrer at plagget sklir opp. Den er ment å være enkel og praktisk å åpne for bleieskift på babyer.

Babybodies finnes i mange forskjellige farger, mønstre og materialer. De er praktiske for daglig bruk og gjør det enkelt å skifte bleie.

Det finnes bodyer i litt forskjellige stiler og materialer, men grunnfunksjonen er den samme.


Finn flere tips om babyklær!

Recent Posts