Beste sovepose for baby 2024: Trygg og god babysøvn


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En sovepose sørger for at babyens søvn blir trygg og behagelig. Den hindrer dem i å trekke teppet over hodet, rulle rundt og vikle seg inn. En god sovepose er dessuten passe varm og tilpasses etter rommets temperatur. Her finner du tips til noen av markedets beste soveposer for babyer!

Babyen ligger i en sovepose. Tekst: "Sovepose for baby".

Hvilken sovepose for baby er best i test?

Et av de aller mest populære alternativene er soveposen Easygrow Nightbag. Superkomfortabel testvinner, som også er smart designet og kan brukes både i sengen, barnevognen og i babysetet i bilen!

✅ God design og funksjonalitet

Easygrow Nightbag Nattpose Rosa

Et annet markedsledende soveposemerke er Ergobaby. Deres On The Move-sovepose er perfekt formet etter babyens kropp, laget av myk og pustende bomull og er etter vår mening et av de beste alternativene. Finnes i ulike versjoner for ulike aldre og som swaddle for nyfødte.

✅ Tilgjengelig i mange ulike tykkelser og størrelser

Ergobaby On The Move sovepose i bevegelse.

En annen favoritt er Cam Cam sovepose i GOTS-sertifisert bomull. Den er laget av et musselinstoff som puster og føles lett og luftig, men som likevel holder på varmen når det trengs. Virkelig fine produkter som vi varmt kan anbefale!

✅ Fint musselinstoff som regulerer varme

Cam Cam GOTS muslin sovepose med blomsterprint.

Flere soveposer finner du lenger ned i artikkelen!

Når barna blir større, sover de aller best i en koselig pysjamas!

Liste over soveposer for baby

Her kan du lese mer om alle de ulike soveposene for babyer som vi har sett nærmere på.

Lindex Sovepose Med Lang Arm

Lindex sovepose med lange armer i mykt stoff.

Å finne den riktige soveposen for din baby kan være en utfordring, men når det kommer til kvalitet og holdbarhet, er Lindex i en klasse for seg. La oss dykke ned i denne enestående soveposen og oppdage hva den har å tilby.

Lindex, kjent for sitt engasjement for bærekraft og kvalitet, presenterer nå en sovepose med lang arm, som er like komfortabel som den er stilig. Med sin myke tekstur av økologisk bomull, vil din baby kunne drømme seg bort i en trygg og lun atmosfære hver natt.

Designen taler for seg selv. Den runde halsringningen gir en smidig passform, mens den lange armen sørger for at din lille skatt er dekket og varm. Den toveis glidelåsen foran gir deg enkel tilgang når det er tid for bleieskift, og den heldekkende designen gir et snev av eleganse til babyens sovested.

Det som skiller denne soveposen er dens GOTS-sertifisering. Det betyr at hvert trinn i produksjonen av dette plagget følger de strenge sosiale og miljømessige kravene til Global Organic Textile Standard. Dette er et tegn på at Lindex ikke bare bryr seg om barnets komfort, men også om vår planets velvære.

Og når det kommer til stell, har Lindex sørget for å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Maskinvask på 60°, og du har en ren og frisk sovepose klar for enda en natt med drømmer.

Hvis du er på jakt etter en kombinasjon av komfort, design og holdbarhet i en sovepose, trenger du ikke lete lenger. Lindex Sovepose med Lang Arm er ikke bare et plagg; det er et løfte om trygge netter og bærekraftige valg. En perfekt start på ditt barns sømneventyr!


Easygrow Nightbag Nattpose

Easygrow Nightbag i et elegant design.

Easygrow er et firma som fokuserer på produkter for de yngste, og en av deres kjente produkter er Nightbag nattpose. Denne soveposen har vunnet flere priser i ulike produkttester og har mange funksjoner som kan være av interesse for foreldre.

Produktegenskaper:

  • Materiale: Easygrow Nightbag er produsert i bambus, som er kjent for å være et mykt og komfortabelt materiale. Dette gir en behagelig overflate mot babyens hud.
  • Funksjonalitet: Posen har en praktisk glidelås i front, noe som forenkler prosessen med å legge babyen i posen. I tillegg er den utstyrt med hull for en 5 punktssele, slik at den kan brukes i både bilstol, vogn og seng.
  • Vaskeinstruksjoner: Posen kan vaskes i maskin, men det anbefales å unngå tørketromling.
  • Dimensjoner: Størrelsen på posen er 80 cm lang, 20-35 cm bred, og den er egnet for barn fra 0 til 18 måneder.
  • Sertifisering: Den er Øko-tex 100 sertifisert, noe som betyr at tekstilene er testet for skadelige stoffer.
  • Temperatur: Med en TOG verdi på 2.0, gir den et varmt og behagelig miljø for barnet.

Mange kunder har gitt positive tilbakemeldinger på produktet, og trekker spesielt frem komforten og funksjonaliteten. Det er verdt å merke seg at som med alle produkter, kan individuelle opplevelser variere.

Oppsummering: Easygrow Nightbag nattpose tilbyr en kombinasjon av funksjonalitet og komfort for de yngste. Den har en rekke egenskaper som kan gjøre nattetid enklere for både barn og foreldre.


Jollein Sovepose

Jollein baby sovepose i pastellfarge.

Når sommeren kommer med sine lune netter og varmende solstråler, er det viktig at din elskede baby sover trygt og behagelig. Her presenterer vi Jollein Sommer Sovepose, en vennlig og luftig sovepose som er spesielt designet for å gi ditt lille hjerte den ultimate søvnen under varme netter.

Spesifikasjoner og Fordeler:

Lett og Luftig: Jollein Sommer Sovepose er laget av 100 % myk bomull som puster. Dens luftige kvalitet hjelper til med å regulere temperaturen, så babyen din kan sove behagelig uten å bli overopphetet.

Praktisk Design: Den lange glidelåsen gjør bleieskift enkelt, slik at du kan ta vare på babyen din uten å forstyrre søvnen deres unødvendig.

Myk og Komfortabel: Inni soveposen er det en nøye utformet sovemiljø som gir babyen din en myk og trygg plass å drømme på. Den er laget med omsorg for å gi den ultimate komforten og støtten for din lille engel.

Jollein er et velrenommert merke som forstår viktigheten av barnets velvære. Deres produkter er kjente for å kombinere stil, kvalitet og funksjon for å skape en magisk opplevelse for både foreldre og barn. Hver sovepose fra Jollein er laget med nøyaktighet og omtanke, og Sommer Soveposen er intet unntak.

Sett kursen mot en sommer full av fredelige drømmer og deilig søvn med Jollein Sommer Sovepose. La babyen din oppleve den ultimate komforten og luftigheten med denne praktiske og vakre soveposen som er laget for å følge dere på alle deres eventyr. Din lille engel fortjener det beste, og Jollein leverer akkurat det!


Ergobaby On The Move Sovepose

Ergobaby On The Move sovepose i bevegelse.

Når det kommer til å velge en sovepose for din lille skatt, er komfort og brukervennlighet avgjørende faktorer. Her presenterer vi Ergobaby On The Move Sovepose – en allsidig og praktisk soveløsning som vil gjøre nattens hvile, så vel som dagens eventyr, til en smidig opplevelse.

Ergobaby, en autoritet innen barneprodukter, har skapt denne soveposen som kombinerer komfort, stil og funksjonalitet. Laget av 100% pustende bomull, garanterer den en myk og behagelig soveplass for din lille engel. Dens unike design gjør at du enkelt kan transformere den fra en tradisjonell sovepose til et par bukser med ben, som gir din lille eventyrer friheten til å bevege seg når de er våkne.

Ergobaby On The Move Sovepose er ikke bare praktisk, den er også designet med sikkerhet i tankene. Den toveis glidelåsen gjør bleieskift enkle og raske, og den justerbare lengden sørger for at den kan vokse med barnet ditt fra 6 til 18 måneder. Dens stofftykkelse gjør den perfekt for varmere netter og gir babyen din en behagelig og uforstyrret søvn.

Uansett om det er sommer eller vinter, vil Ergobaby On The Move Sovepose være en pålitelig følgesvenn for din baby. Om sommeren kan den brukes uten ermer, mens den om vinteren enkelt kan bæres over en pysjamas. Dens tilpasningsdyktige design og praktiske funksjoner, som for eksempel gjør den enkel å bruke i bilseter og gyngestoler, gjør den til en allsidig og uunnværlig del av babyens utstyr.

Så hvis du er på utkikk etter en sovepose som kombinerer komfort, sikkerhet og praktisk bruk, er Ergobaby On The Move Sovepose et utmerket valg. Gi babyen din den best mulige søvnen og friheten til å bevege seg med denne allsidige soveløsningen fra Ergobaby. Et trygt og behagelig valg for både dag og natt!


HALO® SleepSack® Sovepose

HALO® SleepSack® i en nøytral tone.

Søvn er avgjørende for din lille skatt, og valget av riktig sovepose kan utgjøre hele forskjellen. I over et kvart århundre har amerikanske foreldre stolt på HALO® for å gi barna sine den beste og tryggeste søvnen, og nå er det Europas tur til å oppleve magien med dette merket.

Start med firmaets omdømme: HALO® er ikke bare et navn, men et symbol på sikkerhet og kvalitet. Dette er grunnen til at over 1 700 sykehus i USA har valgt HALO® som sitt førstevalg når det kommer til barns søvn.

Men hva gjør HALO® SleepSack® så unik? Svaret er dens tilpasningsevne. Det er den eneste 3-veis svepen på markedet som er så fleksibel at den kan tilpasses etter ditt barns individuelle søvnstil.

Uansett om barnet ditt foretrekker å sove med armene fri, innesluttet eller med hendene nær ansiktet, kan SleepSack® tilpasses etter deres behov. Og med den broderte påminnelsen ”Back is Best”, vet du at hver gang barnet ditt legges ned, ligger de i den mest optimale og trygge posisjonen.

Detaljene i denne soveposen har blitt nøye overveid for å garantere både komfort og sikkerhet. Den inverterte glidelåsen gjør bleieskift til en lek, mens det romslige sekkdesignet er anerkjent av International Hip Dysplasia Institute som et design som fremmer sunn hofteutvikling.

Og siden foreldre alltid vil ha det beste for sine barn, har HALO® brukt et høykvalitets tigerstoff uten tilsetningsstoffer. Kombiner dette med 100% bomull, og du har en sovepose som er skånsom mot babyens hud, samtidig som den er maskinvaskbar og kan tørkes i tørketrommel for enkelhets skyld.

Hvis du er på utkikk etter en sovepose som kombinerer ekspertise innen sikker søvn med praktiske funksjoner og tilpasningsevne, er HALO® SleepSack® det opplagte valget. Et klokt valg for barnets komfortable og trygge netter.


Cam Cam GOTS Muslin Sovepose

Cam Cam GOTS muslin sovepose med blomsterprint.

Foreldrelykkens glede og ansvar blir levende når vi skaper et trygt og fredelig sovested for våre små kjære. Cam Cam har utviklet den ultimate løsningen med sin GOTS Muslin Sovepose, der både komfort og bærekraft er i fokus.

Denne herlige soveposen i en myk kremhvit nyanse er designet for å gi barnet ditt en trygg og behagelig søvnopplevelse. Den pustende bomullsmuslinen sørger for at babyen din kan sove rolig uten å bli overopphetet. En praktisk glidelås foran gjør det enkelt å ta av og på soveposen, noe som er spesielt nyttig ved bleieskift i løpet av natten.

Cam Cams engasjement for bærekraft og kvalitet viser seg klart i deres GOTS-sertifiserte produkt. Denne soveposen er laget av sertifisert økologisk materiale og følger de strengeste sosiale og miljømessige standardene gjennom hele produksjonsprosessen. Så du kan være trygg på at du ikke bare velger det beste for barnets komfort, men også for planetens velvære.

Det unike designet av GOTS Muslin Sovepose eliminerer risikoen for at små bein sparker av seg teppet og holder barnet ditt komfortabelt innpakket hele natten. Og med Cam Cams kontinuerlige jakt etter stil og funksjonalitet, er denne soveposen ikke bare et praktisk produkt, men også et smakfullt tillegg til barnets soverom.

Sov godt med kunnskapen om at du har valgt en Cam Cam GOTS Muslin Sovepose, der komfort, bærekraft og stil kombineres på beste måte. Gi barnet ditt den kjærligheten og tryggheten de fortjener med en sovepose som tar vare på dem og vår verden.


Buddy & Hope Muslin Sovepose

Buddy & Hope muslin sovepose i lyse toner.

Når det kommer til barnets søvn, er komfort og trygghet av høyeste prioritet. Buddy & Hope forstår dette godt og har skapt en kremhvit Muslin sovepose som omslutter din lille engel med omsorg og varme gjennom nattens drømmer.

Denne vakre soveposen er designet med krysskutt og en smart glidelås på siden, noe som gjør det lekende lett å ta den av og på. Den myke polstringen sørger for at babyen din kan nyte en behagelig og uforstyrret søvn gjennom hele natten. I tillegg er soveposen utstyrt med antiskli på baksiden, noe som sikrer at den forblir på plass selv under de mest aktive drømmene.

Buddy & Hope har virkelig tenkt på detaljene med denne Muslin soveposen. De har inkludert ferdige åpninger som er kompatible med sikkerhetsbelte, noe som gir ekstra trygghet og ro mens den lille skatten din sover. Enten det er en natt på reisefot eller en vanlig natt hjemme, kan du være sikker på at babyen din sover i trygghet og komfort.

Firmaet Buddy & Hope er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og design. Deres produkter er nøye utvalgte og designet med omtanke for å gi både foreldre og barn den beste mulige opplevelsen. Denne Muslin soveposen er intet unntak. Den er laget med nøye utvalgte materialer og en lidenskap for å skape et produkt som virkelig utgjør en forskjell.

Oppsummert tilbyr Buddy & Hope Muslin Sovepose en kombinasjon av stil, komfort og sikkerhet. Gi din lille engel en god natts søvn og deg selv ro i sjelen ved å velge denne muslin soveposen som en pålitelig og kjærlig følgesvenn gjennom nattens alle eventyr.


Petit Bateau Sovepose

Petit Bateau baby sovepose med marine tema.

Verden av søvn har aldri vært så koselig og innbydende som med Petit Bateau Sovepose – en blanding av komfort og omsorg som omslutter din lille engel når natten kommer. Denne soveposen er ikke bare et produkt, den er et symbol på trygghet og kjærlighet, laget av intet annet enn det fineste økologiske materialet for å gi babyen din en drømmende natt, enten det er vinter eller sommer.

Funksjoner som Gjør en Forskjell:

Mykhet i Sentrum: Den hvite Heart Print-soveposen fra Petit Bateau er laget med kjærlig omtanke for ditt barns velvære. Den myke polstringen og den deilig myke økologiske bomullen skaper en vuggende lullaby for din lille skatt.

Praktisk Design: Trykknapper på skuldrene og en skjult glidelås langs siden gjør at du enkelt kan legge i og ta ut babyen din med minimal forstyrrelse av søvnen deres.

Bærekraftig Skjønnhet: Denne soveposen er mer enn bare vakker; den er også miljøvennlig. Laget av bærekraftig dyrket økologisk bomull, kan du være sikker på at du bidrar til en bedre planet for babyen din å vokse opp på.

Petit Bateau har lenge vært synonymt med det beste innen barneklær og babyprodukter. Med tiår med erfaring og en lidenskap for å skape produkter som er like funksjonelle som de er vakre, har Petit Bateau en spesiell plass i hjertene til foreldre over hele verden.

Gi babyen din en natt fylt med drømmer og komfort med Petit Bateau Sovepose. Dette er mer enn bare en sovepose – det er en kjærlighetshandling, en omslutting av ditt barns søvnige verden, og en perfekt start på en herlig natt. Velg Petit Bateau – for hver natt og hver drøm.


Garbo & Friends Sovepose

Garbo & Friends sovepose med kunstnerisk trykk.

Når det kommer til å velge en sovepose for babyen din, er både komfort og design avgjørende. La oss introdusere garbo&friends Sovepose – en perfekt balanse mellom funksjonalitet og skjønnhet som vil gjøre nattesøvnen både behagelig og stilig.

garbo&friends, et navn som er synonymt med kvalitet og stil, har skapt denne fantastiske soveposen i et vakkert Beige Botany-design. Soveposen er mer enn bare et blikkfang, den er designet for å gi den lille engelen din en fredelig og uforstyrret nattesøvn.

Med trykknapper på skuldrene og en diskré glidelås på siden, er garbo&friends Sovepose enkel å bruke og trygg for babyen din. Den er uten ermer for å sikre frihet til å bevege seg og har en søt krage som gir den det lille ekstra. Den praktiske designen gjør det lett å justere temperaturen, og den er spesielt egnet for soverom med normale eller varme temperaturer.

Laget av 100% OEKO-TEX®-sertifisert bomullsmateriale, garanterer denne soveposen ikke bare en behagelig søvn for den lille, men den er også et miljøvennlig valg som er skånsomt mot sensitiv babyhud.

garbo&friends Sovepose er enkel å vedlikeholde og vaske. Den vil være din trofaste følgesvenn for å sikre en god natts søvn for babyen din. Med målene 35 x 70 cm og egnet for alderen 0-9 måneder, er den et perfekt tillegg til babyens soveutstyr.

Så hvis du er på utkikk etter en sovepose som kombinerer funksjonalitet og skjønnhet, er garbo&friends Sovepose det opplagte valget. Gi babyen din en vakker og komfortabel soveplass med dette designet som er like søtt som det er praktisk. Et must for foreldre som setter komfort og stil høyt for sin kjære lille engel!


Liewood Sovepose

Liewood sovepose i moderne design.

Når natten legger sin myke favn rundt den lille skatten din, la Liewood Sovepose være den magiske ledsageren som omslutter dem med en følelse av trygghet og varme. Liewood er en ledende merkevare som skaper høykvalitetsprodukter for de minste, og deres sovepose er et strålende eksempel på deres dedikasjon til både funksjonalitet og design.

Denne vakre Liewood Soveposen er laget med omsorg og oppmerksomhet på detaljer. I en nydelig beige fargetone dekorert med lekne ferskenmønster i rosa og grønt, blir denne soveposen en sjarmerende del av barnets soverutin.

Liewood Sovepose er praktisk designet med brede skulderstropper og smarte detaljer. Den lukkes enkelt med to trykknapper ved skuldrene og en glidelås som går langs siden. Soveposen er ikke bare et lag av varme og omsorg, den fungerer også som et pålitelig alternativ til tradisjonelle dyner som ofte blir sparket av i løpet av natten.

En av de mest tiltalende egenskapene til Liewood Sovepose er det høye fokuset på kvalitet og holdbarhet. Laget av 100% økologisk bomull, kan du være sikker på at den lille sover trygt omgitt av materialer som er snille mot både huden deres og planeten vår. Produktet er også Oekotex 100-sertifisert, noe som garanterer at det er fritt for skadelige stoffer.

Oppsummert tilbyr Liewood Sovepose en vakker kombinasjon av stil, komfort og holdbarhet. Gi barnet ditt den beste starten på dagen ved å velge denne fantastiske Flora Soveposen. La barnet ditt oppleve søte drømmer i den koselige favnen av Liewood Sovepose, hvor design og funksjonalitet går hånd i hånd for å skape en perfekt soverutin.


Hva er en sovepose?

En sovepose kan best beskrives som et bærbart teppe, spesielt designet for spedbarn. I motsetning til løse tepper eller dyner, er soveposen designet med en halsåpning og armhull.

Dette betyr at babyen din kan oppleve en stabil sovetemperatur gjennom natten uten risikoen for å bli innviklet eller få noe over ansiktet.

En annen fordel er at den, i motsetning til vanlige tepper, ikke kan sparkes av i løpet av natten. Med en sovepose får barnet ditt en sikker og behagelig søvn.

Er sovepose bedre enn vanlig dyne for babyen?

For nyfødte i løpet av det første leveåret anbefales definitivt en sovepose. Det er flere vesentlige grunner til dette valget:

Sikkerhet først: En sovepose reduserer risikoen for at babyen drar noe over ansiktet og risikerer å blokkere luftveiene.

Jevn temperatur: Soveposen gir bedre temperaturregulering, noe som hjelper med å holde babyen komfortabel hele natten.

Reduserer risiko for mageleie: Soveposen gjør det vanskeligere for spedbarnet å snu seg på magen – en posisjon som kan øke risikoen for at luftveiene blir blokkert.

Så, i sammenligning mellom dyne og sovepose for de yngste: soveposen vinner uten tvil med tanke på sikkerhet og komfort.

Hva skal babyen ha på seg i soveposen?

Valget av klær for babyen din inne i soveposen bør justeres basert på soveposens tykkelse og romtemperaturen. Her er en praktisk guide for å sikre at babyen din sover komfortabelt:

TemperaturType soveposeHvilke klær trengs?
24+ CHelårs-soveposeKun sovepose
24+ CTynn soveposeKun sovepose
22-24 CHelårs-soveposeKun sovepose
22-24 CTynn soveposeBabybody
18-21 CHelårs-soveposeBabybody
18-21 CTynn soveposePyjamas
15-17 CHelårs-soveposePyjamas

Hvert barn er unikt, og over tid vil du legge merke til hvilke klær som passer best for akkurat ditt barn. En god måte å avgjøre om barnet ditt har en behagelig temperatur på, er å kjenne på barnets nakke, siden barnets hender ofte kan føles kalde selv om de har en passende kroppstemperatur.

I hvilken alder bruker man sovepose?

Anbefalingene varierer litt mellom forskjellige produsenter. Men vanligvis kan en sovepose brukes fra nyfødt opp til omtrent 18 måneder. Du vil få mest bruk for den i løpet av barnets første år.


Se flere tips om god søvn for barnet!

Recent Posts