Beste baderomskammel for barn 2024: Barneskammel på toalettet


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En skammel for barna inne på badet er en av de mest nyttige dingsene du vil kjøpe. De er billige, holdbare og brukes oftest i mange år. For å nå opp på toalettet, og som støtte når barnet er på toalettet. Eller for å nå opp til vasken for å vaske hendene, pusse tennene og så videre. En god skammel er et billig, men veldig nyttig produkt ganske enkelt. Her lister vi våre favoritter og de beste baderomskammelene for barn!

Barn rekker opp til vasken ved hjelp av skammel

Ofte kjøper foreldre en skammel samtidig som en potte og et toalettsete for barn. Her kan du se våre favoritter blant pottene.

Hvilken skammel er best i test?

Vår favoritt er BabyBjörn skammel. Vi har mye erfaring med denne stødige og ganske høye barneskammelen. Det varer mer eller mindre for alltid og er et produkt av ekte kvalitet.

Et litt billigere alternativ som er veldig bra er BabyDan skammel med to trinn. Det er en skammel med mange smarte funksjoner og en populær kvalitetsskammel for barn.

Sist men ikke minst må vi anbefale de populære skamlene med Disney-tema!

Anmeldelser og informasjon om alle skammelene vi så på

Her er en kort gjennomgang av alle baderomskammelene for barn som vi har sjekket ut litt ekstra.

Babybjørn barneskammel

BabyBjörn barneskammel

Sjekk prisen på:

Dette er vår favoritt som vi har erfaring med å bruke i mange år. BabyBjörn barneskammel er en solid og sikker skammel som er tilgjengelig i mange fine farger og kan matches med andre produkter fra BabyBjörn. Det er også inkludert i deres spesielle potte treningssett hvor du får med potte, toalett sete og skammel.

BabyBjörn skamler er produsert i Sverige og er kjent for sin høye kvalitet. Vi har selv erfaring med å bruke disse skammelene i over 5 år, uten det minste tegn på slitasje. Perfekt for familien med søsken der skammelen kommer i bruk i lang tid.

En viktig detalj på en skammel for barn er at den har sklisikker beskyttelse. På BabyBjörn er det en gummimatte der barnet står, noe som gir godt og trygt grep selv om føttene er våte. I tillegg er skammelen veldig stabil og står fortsatt på plass. Det er en veldig stabil og trygg barneskammel.

En detalj som vi alltid fremhever når det gjelder BabyBjörn er at plastproduktene deres alltid testes riktig. Derfor, trygt og inneholder ikke farlige stoffer som BPA og mer, noe som er spesielt viktig når det gjelder produkter for barn.

BabyBjörn barneskammel er 35 x 24 x 15 cm. Siden den består av bare ett trinn, er det en ganske høy skammel. Små barn kan trenge litt ekstra hjelp i begynnelsen for å nå opp, men samtidig anbefales det å alltid være med barnet i den alderen uansett. Noen foretrekker en skammel med et ekstra trinn, som kan ha sine fordeler.

I alle fall er vår kombinerte erfaring med denne skammelen ekstremt positiv. Det er en stilig, enkel og trygg barneskammel som vil vare i mange år. For oss er BabyBjörn barneskammel best i test og en gitt anbefaling fra vår side!


BabyDan skammel med to trinn

BabyDan skammel med to trinn

Sjekk prisen på:

En enkel, men virkelig god barneskammel fra BabyDan. Dette er et veldig populært og populært verktøy som barn drar nytte av inne på badet.

På undersiden av skammelen er det et sklisikkert materiale som gjør at det står fast. Også på toppen er det en riflet gummilignende overflate som gjør at føttene kan få et godt grep. Det er en veldig trygg og funksjonell skammel.

På siden av skammelen er det et par håndtak som gjør det enkelt å bevege den, uten å måtte ta tak i en skitten underside eller lignende, for eksempel. Det er en smart detalj som de fleste skamler ikke har.

BabyDan baderomskammel måler 26 centimeter i høyden, noe som er en god høyde som hjelper både den minste og kan brukes når barnet blir litt større. Siden skammelen har to trinn, vil det være enkelt for barnet å bruke skammelen selv gjennom årene, selv om det er viktig å være der hele tiden i begynnelsen.

Hvis du vil ha en billig baderomskammel for barn, med alle viktige funksjoner, er dette et veldig godt alternativ. Vi anbefaler BabyDan skammel med to trinn hvis du vil ha den beste billige skammelen!


Beemoo Care skammel

Beemoo Care skammel

Sjekk prisen på:

Stilig, enkel baderomskammel for barn fra Beemoo Care. Dette merket er et av de aller beste budsjettmerkene når det gjelder produkter for barn og babyer. Denne skammelen er av veldig høy kvalitet og er også tilgjengelig i en rekke virkelig fine farger. Det kan også kjøpes i en pakke med potte- og toalettsete. Du får utrolig god valuta for pengene her!

Selv om dette er et billig produkt, har det med de fleste smarte og viktige detaljer du trenger på en god barneskammel. Den har sklisikker beskyttelse både på toppen og bunnen. Der nede er hjørnene dekket av gummimateriale som hindrer skammelen i å bevege seg, og der barnet står er det et mønster av små gummistjerner som forhindrer at føttene glir.

Det er en ganske lav skammel med en høyde på 14 centimeter og består bare av ett trinn. Skammelen fungerer bra for småbarn som trenger å nå opp til vasken for å vaske hendene selv, men kan være litt for lav for de aller minste. Men det er standard for denne typen enklere fotskammel, og den er ganske egnet.

Ellers føles Beemoo Cares barneskammel ganske holdbar, og vi har ingenting å klage på i kvaliteten. Hvis du vil ha den billigste mulige skammelen, som fortsatt er robust og trygg, er dette et helt rimelig alternativ. Vi ser Beemoo Care skammel som en klar anbefaling hvis du ikke vil betale mer enn nødvendig for en stilig og praktisk baderomskammel for barn!


Maltex sklisikker skammel

Maltex sklisikker skammel

Sjekk prisen på:

En ganske enkel skammel fra Maltex-merket, med søt design og noen smarte små detaljer.

Det polske selskapet Maltex produserer plastprodukter, og en stor del av sortimentet er i barne- og spedbarnssegmentet. De er av meget høy kvalitet og er et populært valg hos forhandlere over hele verden. Ofte bruker de kjente figurer eller andre søte motiver i deres design.

Maltex barneskammel er et ganske enkelt produkt som barnet kan stå på for å nå vasken eller komme opp på toalettet med. På toppen er det sklisikker beskyttelse, og vi liker de søte fotavtrykkene som gir noe for barnet å plassere føttene på.

Skammelen er litt over 14 centimeter høy, noe som er et ganske vanlig mål på enkle skamler med bare ett trinn. Vi må imidlertid si at prisen føles litt unødvendig høy på Maltex. Det er til syvende og sist et ganske enkelt produkt, og lignende skamler er tilgjengelige for å bli betydelig billigere fra for eksempel Keeeper og deres Disney-skamler.

Det er absolutt ingenting galt med Maltex sklisikre skamler, men prisen på et så enkelt produkt gjør at vi foretrekker andre produkter faktisk. En ok skammel, men ikke noe spesielt etter vår mening.


Keeeper Selskapet

Selskapet som lager Paw Patrol og Disney skamler er den tyske Keeeper. De produserer mange forskjellige nyttige produkter for barn og familier. Alle skammelene deres er testet for å tåle en vekt på 120 kg. I tillegg har de en 10-års garanti for at plasten i produktene er fri for BPA.

Keeeper produserer skamler i mange forskjellige design og farger, og du kan sjekke ut hele spekteret her.


Paw Patrol skammel

Paw Patrol skammel

Sjekk prisen på:

Her er den perfekte skammelen hvis du har barn som liker de nydelige redningsdyrene fra Paw Patrol. Denne baderomskammelen har alle standard sikkerhetsfunksjoner som sklisikker beskyttelse både på undersiden og over.

Skammelen er av samme stil som Disney-barneskamler, så det er mange varianter å velge mellom der. Hvis du vil ha en baderomskammel for barn med fine motiver og figurer som barn gjenkjenner, anbefaler vi å sjekke ut disse alternativene.

Paw Patrol barneskammel er en 14 centimeter høy, søt, men enkel skammel. Det er et enkelt produkt som er godt nok når det gjelder kvalitet. Siden prisen er litt høyere enn for eksempel Beemoo Care, som fortsatt er et lignende produkt, vil vi hovedsakelig anbefale Paw Patrol skammelen til de som virkelig vil ha Paw Patrol som motiv.


Disney-barneskamler

Her er noen alternativer for de som ønsker en skammel med motiver fra kjente Disney-filmer. Noen av modellene er skamler med to trinn og noen enkle varianter med ett trinn.

Disney Frost skammel med to trinn

Disney Frost skammel med to trinn

Sjekk prisen på:

Dette er en to-trinns skammel med et fint motiv fra Frost-filmene. En virkelig solid variant med god sklisikker beskyttelse og en maksimal vekt på 120 kg!

Skammelen måler 21 centimeter i høyden og er lett å stå opp for selv for ganske små barn. En praktisk skammel med et veldig søtt motiv, men fargetema som passer med hvitt for snø og blått for isen, samt karakterene Elsa og Anna samt den sjarmerende snømannen Olof.

Hvis barnet ditt liker Frost-filmserien, er Disney Frost skammel et godt valg! En stilig og nyttig baderomskammel for barn ganske enkelt.


Disney Biler skammel med to trinn

Disney Biler skammel med to trinn

Sjekk prisen på:

Denne skammelen ligner den som er nevnt ovenfor fra Disney Frost. Også denne har to trinn og nøyaktig samme sklisikre funksjoner, dimensjoner og kapasitet.

Hvis barnet ditt liker biler og spesielt Disneys filmer om Lightning McQueen racerbilen og de andre, er dette et morsomt alternativ. Det er en veldig jevn skammel som garantert vil vare i mange år. Perfekt ved vasken, foran toalettet og så videre.

Hvis du vil ha en baderomskammel til en liten bilentusiast, er Disney Biler skammelen et godt valg!


Disney Ole Brumm skammel

Disney Ole Brumm skammel

Sjekk prisen på:

Her har vi en enkel skammel med bare ett trinn. Den har motiver fra Ole Brumm og er både søt og praktisk. Noen av de praktiske detaljene inkluderer sklisikre løsninger både over og under.

Disneys baderomskammel med Ole Brumm er 14 centimeter høy og laget av et hardt og solid plastmateriale. Det er et billig og veldig rimelig produkt, som er både holdbart og praktisk.

Hvis du vil ha en billig baderomskammel for barn, er dette et helt ok alternativ. Hvis du liker design og karakterer, er Disneys Ole Brumm skammel et utmerket valg.


Disney Mikke Mus skammel

Disney Mikke Mus skammel

Sjekk prisen på:

En stilig baderomskammel med Disneys Mikke og Minnie Mus. Det er en billig skammel med samme funksjon og størrelse som Ole Brumm-modellen.

For denne skammel kan du også kjøpe matchende potte- og toalettsete, hvis du vil ha et sett med toaletthjelpemidler for barn i samme farge og stil.

Totalt sett er disse skammelene fra Disney veldig gode. De er rimelige, har stilige motiver og er smart designet med god sikkerhetstenkning. I tillegg er de utrolig holdbare og vil mest sannsynlig vare mye lenger enn du trenger dem.

Hvis du liker disse ikoniske tegneseriefigurene, er Disney Mikke Mus skammel et flott og nyttig produkt som er verdt å anskaffe.


Liewood Ulla ståskammel

Liewood Ulla ståskammel

Sjekk prisen på:

Liewood tilbyr alltid noe unikt når det gjelder design. Dette selv når det gjelder baderomskammelene deres. De har en ganske enkel form og består av ett trinn. Men detaljene er mange, og de kommer i flere fine farger å velge mellom.

I midten er det et hull i form av en søt bamse. Overflaten der barnet står er dekket med små knopper som gjør det sklisikkert. Skammelen har en ganske minimalistisk design som gjør den stilig og passer godt inn nesten overalt.

Vi mener selv at prisen er noe høy for et så enkelt produkt som en ståskammel for barn. Samtidig er den ganske stilig i designet og kan også passe godt til å ha for eksempel på kjøkkenet når barnet blir litt større og kan lære å vaske opp eller lignende. Siden det er holdbart og stabilt, er det plass til å bruke det i mange år.

Liewood Ulla er en barneskammel for designbevisste. Det er en litt dyrere modell som vil avskrekke noen. Men det er både fancy og praktisk, og hvis du liker dette strippet ned med trendy stil, så er det et interessant alternativ vi tror.


Recent Posts