Beste barnebokpakkene 2024: Abonner nå for å holde barna dine engasjert i lesing


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Er du på jakt etter den perfekte gaven til ditt barn eller barnebarn? Hvorfor ikke gi dem en gave som varer, med et abonnement på barnebokpakker? Vi har satt sammen en liste over de beste abonnementene på barnebøker akkurat nå, slik at du kan finne den perfekte pakken for å øke ditt barns lesemotivasjon og styrke deres språkferdigheter.

Mor og barn leser fra en barnebok

Hvilken barnebokpakke eller abonnementstjeneste er best?

Et nytt alternativ som vi liker er Leseløveklubben. De har superfine bokpakker for barn i alderen 4-6 og 6-9. Du forplikter deg kun til å kjøpe én pakke og kan deretter kansellere når du vil.

Leselover Logo

Et annet veldig godt alternativ er Stabenfeldt. Klassisk svensk selskap med mange år i bokbransjen. Velg bøker basert på interesse. Hyggelige velkomstpakker, rimelige priser og lett å avbestille, uten bindingstid. Sterkt anbefalt!

Stabenfeldt Logo

Les mer og se flere alternativer lenger ned i artikkelen! Se også vår lange liste over nettbokhandlere!

Sammenligning av forskjellige abonnementer og bokpakker for barn

Her lister vi opp ulike firmaer med bokpakker for barn som du kan bestille. Det er disse vi har sett nærmere på akkurat nå. Hvis nye interessante alternativer dukker opp, vil vi legge dem til fortløpende.

Leseløveklubben

Leselover Logo

Leter du etter en morsom og lærerik måte å oppmuntre barnets leseferdigheter på? Se ikke lenger enn Leseløveklubben! Som Norges ledende lettlestserie for barn, er Leseløve og Løveunge bokpakkene perfekte for de ferskeste leserne.

Som ny abonnent vil du motta en fantastisk velkomstpakke uten ekstra kostnad. Velg mellom to aldersgrupper:

  • Løveunge: 8 bokpakker (4-6 år)
  • Leseløve: 12 bokpakker (6-9 år)
Løveunge Bokpakke Leseløveklubben

Etter at du har mottatt velkomstpakken din gratis, må du kjøpe minst én vanlig bokpakke før du kan si opp abonnementet ved å kontakte kundeservice.

Disse bøkene vil ikke bare være flotte for barnets leseferdigheter, men vil også gi timer med moro og underholdning som du kan oppleve sammen med barnet.

Best av alt, det er ingen forpliktelse til å fortsette abonnementet utover den første bokpakken, og du kan si opp når som helst. Og hvis du ikke er helt fornøyd med tjenesten, har du en 14-dagers angrerett.

Leseløve Bokpakke Leseløveklubben

Så hvorfor ikke prøve Leseløveklubben i dag og gi barnet ditt gave av lesing? Med Løveunge og Leseløve bokpakkene, vil du støtte deres utdanning samtidig som du tilbringer kvalitetstid sammen.


Stabenfeldt

Stabenfeldt Logo

Stabenfeldt er en spennende tjeneste som gir barn økt lesemotivasjon ved å tilby bokpakker og apper knyttet til deres interesser. Du kan velge mellom en rekke pakker, og den første pakken er alltid gratis, med kun 29 kroner i frakt.

Hver pakke inneholder et morsomt magasin, en spennende bok, kule ting og en app. Disse produktene er utformet for å inspirere barn til å lese og dykke inn i en verden av fantasi og læring. Pakkene har en verdi på over 600 kroner og vil gi barnet ditt 100% glede knyttet til deres interesser.

Gjennom Stabenfeldt kan du velge mellom:

  • Penny & Friends
  • GIRL:IT
  • Kickerz

Disse bøkene passer for barn som er interessert i hester, eller for de som ønsker å oppleve spenningen i fotball, eller ønsker inspirerende girl power, samtidig som de oppdager gleden av å lese.

Penny and Friends bokpakke Stabenfeldt

Hvordan fungerer det? Det er enkelt! Velg den pakken som passer best for barnet ditt, og dere får deres første pakke gratis, med kun 29 kroner i frakt.

Deretter vil hver pakke bli sendt hjem til dere hver 3.–4. uke for kun 298 kroner per pakke inkludert frakt. Som abonnent vil barnet også ha fri tilgang til de ulike magasinappene, som er knyttet til bokpakkene.

Girl It Bokpakke Stabenfeldt

Dere kan enkelt hoppe over en pakke på ”Min side” hvis dere ønsker, og dere har ingen bindingstid, så dere kan fortsette å motta pakkene så lenge dere vil.

Bestill nå og gi barnet ditt gleden av å utforske en verden av lesing og læring gjennom sine interesser!

Kickerz bokpakke Stabenfeldt

Stabenfeldt har vært en ledende aktør innen barnelitteratur i over 30 år. De har skapt et bredt utvalg av spennende produkter for å gi barn en engasjerende opplevelse som gir dem motivasjon til å lese.

Disse produktene tar hensyn til barnas interesser og gir dem muligheten til å dykke inn i en verden av fantasi og læring.

Siden deres oppstart har Stabenfeldt gledet hundretusener av barn i Norge, Sverige og Finland og bidratt til å forme en generasjon av lesere. Selskapets hovedkontor ligger i den vakre byen Malmö i Sverige, og de er en del av det innovative konsernet Cydonia Development.


Barnas Beste Bok

Barnas Beste Bok Logo

Barnas Beste Bok er en fantastisk tjeneste som gir barn muligheten til å utforske en verden av lesing og læring. Siden 1994 har Barnas Beste Bok levert kvalitetsbøker til barn i alle aldre i Norge, og har hjulpet hundretusener av familier med å øke barnas lesemotivasjon og styrke deres språkferdigheter.

Barnas Beste Bok tilbyr et bredt utvalg av bøker i alle sjangere, inkludert skjønnlitteratur, faktabøker, lydbøker og e-bøker. Deres bøker er spesielt utvalgt av en gruppe erfarne pedagoger, forfattere og illustratører for å passe barns forskjellige aldersgrupper og interesser.

Som abonnent på Barnas Beste Bok vil barnet ditt motta en spennende bokpakke hver måned, som vil gi dem glede og motivasjon for lesing. Hver pakke inneholder en bok som er spesielt utvalgt for barnets alder og interesser, samt en spennende overraskelse.

Barnas Beste Bok tilbyr en fleksibel abonnementsordning som gir deg muligheten til å stoppe eller pause abonnementet når som helst etter at du har bestilt en ordinær bokpakke.

Etter at du har mottatt velkomstpakken din gratis, må du bestille minst én vanlig bokpakke før du kan si opp abonnementet ved å kontakte kundeservice.

Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp abonnementet. Som abonnent vil du også dra nytte av deres fleksible abonnementsordning og konkurranser som gir deg sjansen til å vinne fantastiske premier.

Bestill i dag og gi barnet ditt en gave som vil hjelpe dem med å utvikle sin leseferdighet og åpne en verden av muligheter!


Les flere artikler om bøker!

Recent Posts