Beste bokhandler på nett 2024: Bøker og lydbøker online


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Bøker er alltid populære og det er mange butikker på nett. Utvalget av bøker og lydbøker er større enn noen gang før. Her er en liste over nettbokhandlere og våre tips om de beste stedene å handle!

Bøker på rad og logoer fra alle de beste bokhandlene og lydboktjenestene på nett

Hvem er den beste nettbokhandleren?

Når det gjelder tradisjonelle bokhandlere med et stort og bredt utvalg av bøker, liker vi best:

Ønsker du noe spesielt for barn, liker vi:

For aviser og blader anbefaler vi at du sjekker ut:

Hvilken er den beste lydbokstjenesten?

Hodetelefoner rundt en haug med bøker, som representerer lydbøker.

Våre favorittvalg blant lydbok-apper er:

1. Podimo – Både podcast og lydbok, gode priser og lang gratis prøveperiode!


2. BookBeat – God pris, veldig bra app for smarttelefon!


3. Nextory – Rikt utvalg av lydbøker for både barn og voksne!


4. Fabel – Veldig populær i Norge, sjenerøs prøveperiode.


5. Storytel – Noe unikt innhold, en av de første appene på markedet!


Sørg for at barna har en god skolesekk å bære skolebøkene i!


Liste over bokhandlere i Norge

ButikkBeskrivelse
AdlibrisEn av Norges største bokhandler.
ArkFra bøker til hjemmedekor og kontorustyr.
Barnas Beste Bok Ny bok pakke hver måned, med bamser!
Barnas Egen BokverdenBøker, leker og skoleutstyr til barn.
BladkongenAlt innenfor blader og tegneserier.
BokshopStort utvalg for studenter og mer.
Min Beste BokLag din egen bok for ditt barn.
NorliBillige e-boker og signerte bøker.
StabenfeldtKule magasiner og leker til barnet ditt, hver måned.

Liste over lydboktjenester

LydboktjenesteBeskrivelse
BookBeatBillig månedspris på lydbøker.
FabelNorges mest velkjente lydbokapp.
NextoryFantastisk pris for familie eller venner.
PodimoAlt innenfor podcaster men også et stort utvalg lydbøker.
StorytelLytt ubegrenset til en god pris.

Du vil kanskje også se våre tips om de beste butikkene for fotoprodukter!

Omtaler av 12 nettbutikker for bøker og blader


Adlibris

Adlibris.no Logo
 • Største utvalget av bøker i Norden
 • Alltid nye rabatter
 • Selger også hobby-og-kontorutstyr

Adlibris er Nordens største bokhandel. Med det store utvalget sitt, så gir det mening nå som de tilbyr over 10 millioner titler fra alle forskjellige sjangrer. Adlibris har et veldig variert utvalg av alle slags bøker. Bøker fra norske forfattere, og utenlandske bøker oversatt til norsk. Leter du lenge nok vil du definitivt finne noe for deg.

Selv om Adlibris er en bokhandel så selger de også kontorutstyr, hobbyprodukter, men også garn. På grunn av sin størrelse kan de tilby en billig pris på bøker, og de tilbyr til og med gratis frakt på bestillinger for større ordere. Er du ikke interessert i å ha en fysisk bok, kan du også kjøpe digitale bøker for en lavere pris, noe som ikke bare gjør det billigere å lese, men også enklere å lagre.


Min Beste Bok

Min Beste Bok Norge Logo
 • Lag din egen barnebok
 • Skreddersydde for ditt barn
 • Få en hovedperson er ligner barnet ditt

Min Beste Bok tilbyr en interessant ting som ikke mange bokhandler gjør. På denne nettsiden vil de finne en bok for barnet ditt, der hovedpersonen ikke bare ser ut som barnet ditt, men også oppfører seg likt.

Slik fungerer det:

 • Skriv inn navnet og kjønnet til barnet ditt
 • Finn en passende bok
 • Fyll så ut ekstra informasjon, som hårfarge, alder, favorittfarge osv.
 • Få en skreddersydd bok tilsendt hjem til deg!

Ikke bare er dette en innovativ gave for barnet ditt, men det er også en måte å lære barnet ditt å lese på en mer interessant måte. Boken kan holde oppmerksomheten på barnet ditt lengre, noe som kan være vanskelig for noen i en ung alder. Her kan du finne den beste førstegangs boken for barnet ditt. De har også spesiallagde plakater der du kan putte ditt eget navn på forskjellige dyr og stjernetegn!


Barnas Beste Bok

Barnas Beste Bok Logo
 • Abonnement-basert
 • Gratis velkomstpakke /m plakater & bamser
 • Eventyr-pakker hver måned

Er barnet ditt glad i at du leser for dem, eller kanskje de liker å lese selv? Barnas Beste Bok tilbyr et abonnement til en rimelig pris, så du alltid vil ha nye barnebøker å lese. Det er ingen bindingstid, og du kan si opp når som helst du vil

Den første måneden du skriver deg opp vil du få en gratis pakke av Astrid Lindgrens bøker, med også en plakat og bamse. Etter det vil du motta månedlige bokpakker fra forskjellige kjente krimforfattere som du kan si opp når som helst. Barnas Beste Bok tilbyr 8 bøker, abonnementet varer i maks 8 måneder.

Kjøp bare en pakke til å starte med, så vil du få din første Astrid Lindgren pakke gratis. Deretter vil du motta de andre 7 bokpakkene, en hver måned.

Se flere tips om barnebokpakker og abonnementer!


Barnas Egen Bokverden

Barnas Egen Bokverden
 • Tilbyr medlemsrabatt
 • Lav pris på barnebøker
 • Velkomstpakke

Hvis et abonnement ikke er noe du ser etter, men du fortsatt er på leting etter barnebøker, så er Barnas Egen Bokverden et perfekt sted å lete. Nettsiden tilbyr et stort utvalg av barnebøker til en rimelig lav pris. Men bøker er ikke alt de tilbyr. Ser du etter leker, krus, matbokser og til og med bergans-sekker, så har du alt på en nettside hvis du besøker Barnas Egen Bokverden. Gå til nettsiden for å se pristilbud

Melder du deg opp i bokklubben deres så får du en velkomstpakke med høykvalitets utstyr. Du kan velge mellom flere pakker, som en gratis bergans-sekk, hodetelefoner og mer. Du vil også få 3 gratis bøker med på mange av velkomstpakkene.

Barnas Egen Bokverden er ikke bare en bokhandel, de har et stort utvalg av utstyr og leker til barn og unge. Du vil alltid finne noe for alle barn!


Ark

Ark.no Logo
 • Stort utvalg av norske titler
 • Mye mer enn bare bøker
 • Klikk og hent

Når mange tenker på bokhandlere i Norge, så vil mange tenke på Ark. Ark har mange butikker spredt over Norge, og det er en grunn til det. Ikke bare tilbyr denne butikken et stort utvalg av bøker, men de har så mye mer. Fra leker og spill, til tegne-og-maleutstyr til et gigantisk sortiment av kontorutstyr og hjemmedekor. Ark har definitivt noe for alle, om du liker bøker eller ikke.

Når det kommer til bøker så har Ark over 3 millioner titler å velge mellom på nett, og de har alltid de nyeste norske titlene som du leter etter. Bøkene er priset rimelig, og for større ordre så tilbyr de gratis frakt. Ark har alltid salg på nettsiden sin, så for noen hundrelapper kan du kjøpe en håndfull av bøker og diverse.

Ser du etter å fylle opp kontoret ditt, eller gjøre deg klar for et nytt semester har Ark alt du trenger.


Norli

Norli Logo
 • Billige e-bøker
 • Stort utvalg av krim og romaner
 • Signerte bøker

Norli er enda en velkjent norsk bedrift som mange tenker på når du sier bokhandel. Nå i den digitale verden som vi lever i, så har Norli ekspandert sortimentet sitt med et stort utvalg av e-bøker, til en billig pris. Det er alltid salg på e-bøker, og du kan alltid finne noe for deg på nettbutikken. Ta en titt og finn en bok du liker.

Hvis signerte bøker er noe du lengter etter og du vil ikke lete på Finn, så har Norli mange forskjellige titler signert av forfatteren. Jo Nesbø og Tom Egeland for å nevne noen. Mange handler hos Norli også fordi de har de fleste krimromaner du kan finner, men de har så mye mer. Norli selger også kontor og skolesaker, men de skiller seg ut fra mengden med å også selge vesker og kofferter.


Allershopping

Allershopping Logo
 • Magasiner og blader
 • Velg abonnement eller engangs kjøp
 • Billig

På denne nettsiden kan du finne alle populære norske magasiner, som KK, Allers, Dagbladet og Se og Hør. Ikke bare kan du få tilsendt nye utgaver hjem på et abonnement, men du kan også kjøpe forskjellige pakker. Disse pakkene inkluderer eksklusiv tilgang til for eksempel KK Pluss, Se og Hør Pluss der du vil få tilgang til nye utgaver, artikler og videoer


Hvis det ikke er helt i din smak så tilbyr de også Elbil24 Pro abonnement, der du vil få tilgang til de nyeste elbil testene på markedet og annen informasjon om de nyeste elbilene på markedet. De har også en mobilpakke, der du vil ha tilgang til et stort utvalg av nettsider en også ha billig mobildata og ringetid.


Bladkongen

Bladkongen.no Logo
 • Variert utvalg av blader
 • Tegneserier
 • For menn, kvinner og barn

Er du en blad entusiast, men du ser etter noe mer enn Dagbladet og Se og Hør, så har Bladkongen definitivt noe for deg. Denne nettsiden tilbyr et stort variabelt utvalg av forskjellige magasiner og blader. Fra Illustrert Vitenskap, til kvinneblader, til herreblader, til Donald Duck & Co.

Bladkongen har noe for alle aldersgrupper og kjønn. Ikke bare har du tilgang til nye utgaver, men de har også eldre utgaver, hvis du ser etter et blad du ikke har lest på en stund. De har alle prisklasser, fra billig til høyere kvalitet. Gå til nettsiden for å se pristilbud. La deg inspirere av nye matblader, eller les igjennom en ny utgave av Donald Duck & Co.

Bladkongen har blader for alle, og hvis du ser etter en gave så vil du finne et blad spesialisert for alle du kjenner, om det er en liten nevø eller svigermor.


Bokklubben

Bokklubben.no
 • Tilgang til forskjellige bokklubber
 • Mer enn bøker
 • Elektronikk, velvære, kosmetikk

På denne nettsiden kan du finne alt fra et stort variabelt utvalgs av bøker, pocketbøker lydbøker, til hjemmedekor, sminke, friluftsklær og mer. På Bokklubben kan du finne litt av alt innenfor hobby utstyr. Ser du etter en gave, så har du masse å velge mellom her.

Utenom bøker og hobby utstyr så tilbyr Bokklubben flere bokklubber for mange sjangere. Noen av sjangrene på bokklubbene er krim, villmark, barn, ungdom og mer. Ser du etter å diskutere bøker eller bare ha noen å snakke med så kan du finne det på Bokklubben.

Når du er medlem i en bokklubb så får du eksklusive bøker anbefalt for deg, så du kan se hvilke nye bøker som er ledige for din sjanger. En fantastisk side for de som liker å lese mye, og liker å få tilsendt nytt lesestoff.


Stabenfeldt

Stabenfeldt Logo
 • Magasin og utstyrspakke for barn
 • Nye pakker hver 3-4 uke
 • Velg din favoritt pakke sjanger

Lesing er viktig for unge, men noen ganger kan det være kjedelig å bare lese skolebøker. Stabenfeldt tilbyr magasiner for unge som vil gjøre lesing mye lettere. Når du leser øker du ordforrådet ditt, som vil i gjengjeld gjøre at skolearbeidet går lettere unna. Det er viktig å gi leseglede til barna i en ung alder, og tunge sakprosabøker er ikke måten å gjøre det på. Stabenfeldt tilbyr interessant lesestoff for unge, i alle størrelser!

Om du er gutt eller jente med forskjellige interessert så har Stabenfeldt flere sjanger du kan velge mellom. I hver pakke får du tilsendt et magasin, en bok og forskjellige ting som nøkkelringer. Hver måned er det alltid noe å glede seg til!

Dette er en fantastisk måte å lære barnet ditt å lese mye, noe som vil hjelpe dem i fremtiden. Du får første måned gratis, bare betal frakt. Etter det betal en lav pris inkludert frakt. Gå til nettsiden for å se pristilbud. Du kan alltid avlyse abonnementet, det er ingen bindingstid.


Bokshop

Bokshop.no Logo
 • Stort utvalg av skolebøker
 • Tilbyr bok pant
 • Stort utvalg av diverse bøker

Er du student som ser etter skolebøker, eller kanskje du bare ser etter en hobbybok som du har lett etter lenge? Med over 35 000 titler så tilbyr Bokshop alltid noe for alle. På grunn av sitt store utvalgs kan du finne alt fra kokebøker, til skjønnlitteratur, til alle slags studiemateriale.

Selv om Bokshop kan tilby alt av skolebøker, så er de så mye mer. De har noe for alle. Å handle på nett er veldig lett på grunn av nettbutikkens lave fraktpris. Enklere og billigere blir det ikke. Og det beste er – når du er ferdig med studiebøkene dine kan du pante dem tilbake! Hvis du leverer inn en bok for pant, vil du på tilbake en stor prosent av boksens pris i et gavekort som du kan bruke i butikken. Perfekt tilbud for brukte studiebøker!


Tales

Tales.no Logo
 • Stort utvalg til lav pris
 • Fra skjønnlitterære bøker til brettspill
 • Alltid gratis frakt

Tales har et stort utvalg av norsk skjønnlitteratur, inkludert krim og andre sjanger. Tales er et bra økonomisk valg for deg som vil ha billig skjønnlitteratur til en bra kvalitet. Nettsiden har rabatter til tider og tilbyr alltid gratis frakt av bøker. Krim er en av de største sjangrene du vil finne på nettsiden, men du kan finne barnebøker som Harry Potter og andre store titler som Game of Thrones.

Bokhandelen har ikke bare norske bøker. Tales er fullt av utenlandske bøker, både oversatt og original. Er ikke fysiske bøker noe for deg så tilbyr de ikke bare e-bøker, men også lydbøker. Ser du etter brettspill, kort og puslespill er det også noe de tilbyr.

Som en konklusjon, hvis du er en som liker å hoppe inn i universene som skjønnlitterær bøker har å tilby, så har du et stort utvalg av titler å finne på Tales.


Anmeldelser av 5 lydboktjenester å prøve

Fabel

Fabel.no Logo
 • Lydbøker direkte på mobilen
 • En måned gratis prøveperiode
 • Lav pris for en bok eller litt mer for ubegrenset

Når det kommer til lydbok apper, så er Fabel en av de mest kjente i Norge. Og det er en god grunn til det. Først og fremst så har det et stort utvalg, så alle kan finne en lydbok som passer dem. Du vil aldri gå tom for titler å lytte til siden du har det store utvalget å velge mellom.

En annen viktig ting er hvor økonomisk det er. Hvis du vil kan du bare betale en lav pris i måneden for en bok, eller betale litt mer for ubegrenset lytting. Gå til nettsiden for å se pristilbud.  I stedet for å betale for et musikk abonnement så kan du betale for Fabel. Hvis du har en familie som lytter på mange bøker, så kan du abonnere på et dyrere abonnement og dele en familiekonto. Du bestemmer.

Appen i seg selv er lett å bruke. Den er sjeldent noe teknisk feil med den og den ser moderne og fin ut. Appen fungerer på alle plattformer og er lett å sette opp. Hvis du ikke liker appen så kan du avbestille før din gratis prøveperiode går ut, så her er det ikke noe å tape.


Storytel

Storytel.no Logo
 • Ubegrenset lytting
 • 14 dagers prøveperiode
 • Lytt offline

Storytel har sine fordeler når det kommer til lydbok apper. En av de viktigste er at du har ubegrenset med lyttetid, så du trenger ikke å bekymre deg om å gå tom. Du kan starte din prøveperiode, og hvis du ikke er fornøyd så kan du avlyse det når du vil! Hvis du er fornøyd så betaler du en lav pris per måned, men som sagt så har du ubegrenset med lytting. Gå til nettsiden for å se detaljert pristilbud.

Storytel er perfekt for de som liker å lytte mye, og mest sannsynlig kommer til å lytte igjennom flere bøker i løpet av en måned. Hvis du lytter flere timer per dag så er prisen ikke alt for mye for forhold til hva du måtte betale andre steder per bok. Storytel har over 400 000 titler, og du har bøker på flere språk hvis du ser etter det.


Podimo

Podimo.no Logo
 • Ubegrenset tilgang til podcaster
 • Gratis prøveperiode
 • Billig månedspris

For en lav kostnad kan du få tilgang til alle podcastene du vil, noe som jeg vil si er en bra deal hvis du liker å lytte på podcaster. På Podimo har de et stort utvalg av alle slags forskjellige podcaster og du kan være sikker på at du vil finne podcasten for deg. Hvis du ikke lytter for mye kan du velge å ha 10 timer med lyttetid i måneden, men hvis du lytter mye så tilbyr de også ubegrenset med lyttetid.

Hvis du vil se selv om dette er noe for deg, så kan du prøve en gratis prøveperiode. Det er mer enn nok av tid til å finne ut om du vil fortsette å betale for abonnementet hver måned. Det skader ikke å prøve, og du har ingen bindingstid.


BookBeat

Bookbeat.no Logo
 • Over 500 000 lydbøker
 • Forskjellige pristilbud
 • Legg til familiekonto for lav kostnad


Om du bare lytter litt, eller om du lytter mye så har Bookbeat flere alternativer å velge mellom for deg. Er du en som bare liker å lytte i helgene så kan du abonnere på Basic pakken for en billig pris per måned, eller så har du også muligheten for å betale litt mer i måneden for ubegrenset tilgang til alle lydbøkene du kan ønske deg. Gå til nettsiden for å se pristilbud!

Ikke bare har Bookbeat lydbøker, men de har også et stort utvalg av e-bøker hvis du er en som heller vil lese enn å lytte, men ikke vil kjøpe en fysisk bok. Det beste er at du ikke må kjøpe hver enkelt bok! Bare abonner og velg hva slags bok du vil ha.

Hos Bookbeat har du en gratis prøveperiode, så du kan gå inn og se på utvalget for å velge om dette er noe for deg. Hvis du ikke er fornøyd så han du avlyse helt kostnadsfritt.


Nextory

Nextory.no Logo
 • Størst på norske bøker
 • 4 profiler med ubegrenset lytting
 • 4 profiler med 20 timer lyttetid for en billigere pris

Har du en familie eller en vennekrets som elsker å lytte på norske bøker? Nextory tilbyr opp til 4 profiler, noe som er et knalltilbud for flere mennesker. Du kan velge mellom norske e-bøker eller lydbøker, og du trenger ikke å bekymre deg om å lytte for mye. Hvis du også vil at alle skal lytte samtidig så hadde jeg anbefalt familie pakken. Familiepakken lar 4 kontoer lytte samtidig. En fantastisk pris delt på 4. Gå til nettsiden for å se alle pristilbudene de tilbyr.

Jeg vil si hvis du har en gjeng som har en interesse av lydbøker så er Nextory et godt alternativ for deg. Med et stort utvalg av norske lydbøker og e-bøker så vil du aldri gå tom for innhold. Prisen de tilbyr delt på 4 personer er en fantastisk pris for en vennegjeng, så finn dine 3 og prøv Nextory sin gratis prøveperiode.


Et av de vakreste stedene å nyte en lydbok er når du ligger i hengekøyen!

Recent Posts