Beste drikkeflaske for barn 2024: Ti barnevennlige vannflasker


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Hvis det er én ting du ikke bør glemme når du skal bort med familien, er det barnets drikkeflaske. Vannfylling er alltid nødvendig. En fin flaske eller to som blir barnets egen er morsomt. De er sølsikre og enkle å åpne, lukke og drikke fra. I denne artikkelen anbefaler vi våre favoritter og utnevner den beste drikkeflasken for barn.

Barn drikker av blå vannflaske

Hvilken drikkeflaske for barn er best i test?

Den mest unike flasken er drikkeflasken med lasergravert navn. Det er en flaske av rustfritt stål av høy kvalitet som du kan designe selv med barnets navn på!

Skjermbilde fra Nordicprint.no på drikkeflaske

Høyest kvalitet har Hydro Bottle Wide Mouth Kids.

Hydro Flask Kids' Wide

Tett etterpå kom Klean Kanteen Insulated Kid Classic.

Klean Kanteen Insulated Kid Classic 355 ml drikkeflaske stål

Den beste plastdrikkeflasken var Camelbak Eddy Kids.

Camelbak Eddy Kids 400 ml drikkeflaske

Til slutt inkluderte vi Philips Avent Sugerørsmugge som det beste billige og rimeligste alternativet.

Philips Avent Bendy 300 ml drikkeflaske barn

Rull ned for å lese alle anmeldelsene og se flaskene vi sammenlignet!

Alle 11 vannflaskene i vår test

Her er alle 11 flaskene vi har sett på.

Drikkeflaske med lasergravert navn

Skjermbilde fra Nordicprint.no på drikkeflaske

Sjekk prisen på:

På NordicPrint kan du kjøpe en utrolig fin vannflaske til barn med barnets navn gravert. Det er veldig praktisk når barnet tar med seg flasken, slik at det blir lett for ansatte i barnehagen og skolen å vite hvem sin flaske det er.

Flasken er sterk og robust i rustfritt stål og fungerer bra for både varme og kalde drikker. Varm drikke holder seg varm i opptil 12 timer, og den er i stand til å holde drikke kjølig i opptil 24 timer.

Disse flaskene er veldig fine gaver, og praktiske for deg og barnet ditt. Flasken er helt BPA-fri og rommer 0,5 liter.

Du designer flasken selv med barnets navn, forskjellige fonter og kan legge til symboler. Flasken kan også bestilles i forskjellige farger.

Dette er helt klart en av våre absolutte favoritter. Hvis du vil ha en vannflaske som er unik, sjekk ut NordicPrint og deres lasergraverte flasker!


Hydro Bottle Wide Mouth Kids – Best i Test vannflaske for barn

Hydro Flask Wide Mouth Kids drikkeflaske

Sjekk prisen på:

Hvis du vil ha en flaske som vil vare i mange år og være nyttig under alle tenkelige eventyr, må du sjekke ut Hydro Bottle Kids.

Flasken er laget av rustfritt stål og har isolasjon gjennom doble vegger og et vakuum imellom. Dette holder væsken i flasken kald hele dagen, opptil hele 24 timer!

Hydro Kolbe har sugerør i lokket som gjør det enkelt selv for små barn å drikke fra den. Utformingen av flasken er både funksjonell og stilig. Den kommer i flere forskjellige virkelig deilige fargekombinasjoner og barn har en tendens til å være veldig glad i disse flaskene.

Det som kan være verdt å vurdere er at flasken er ganske bred, noe som betyr at den kanskje ikke passer inn i koppholderen på bilen. Det er også noe dyrt, noe som kan være negativt. På den annen side vil det vare nesten evig. Det er et ekte kvalitetsprodukt, og vi er glade for at vi fant det.

Flasken kan vaskes i en maskin, selv om det kan være verdt å vaske den for økt levetid. Det er en lett å ta vare på flaske med mange fine kvaliteter. Vil ha det absolutt beste, som er med babyen i vått og tørt og varer i mange år, er Hydro Bottle Wide Mouth Kids det beste valget akkurat nå!


Klean Kanteen Insulated Kid Classic 355 ml

Klean Kanteen Insulated Kid Classic 355 ml drikkeflaske stål

Sjekk prisen på:

Vi har en forkjærlighet for rustfritt stål flasker, og dette er vår andre favoritt på listen. Klean Kanteen Insulated Kid Classic er en perfekt flaske for barn i daglig bruk.

Takket være stålmaterialet og dobbel isolering, kan væske i denne flasken holde temperaturen utrolig god. Varm drikke skal kunne holde varmen i opptil 12 timer og kalde drikker holdes avkjølt over 24 timer!

Klean Kanteen er tilgjengelig i flere forskjellige varianter, og denne modellen kommer med en sportskork som er egnet for enkel tilgang og daglig bruk. Den er ellers sølesikker og holder stramt når det er lukket. Når du skrur av hetten, har flasken en bred åpning som gjør flasken egnet selv for å bære frukt eller få isbiter inn. Det finnes andre typer korker for Klean Kanteen flasker og alle som tilhører Classic modellen passer hverandre.

Eksternt er disse flaskene malt med et patentert giftfritt pulverlakk som produsentene kaller Klean Coat. Dette er veldig holdbart og flaskene forblir nye og friske i lang tid. Unntaket er den stålfargede børstede rustfritt som ikke har belegg i det hele tatt.

Klean Kanteen flasker er enkle å holde ren, utrolig nyttig og tøff. Det er et ekte kvalitetsprodukt, og anmeldelsene på nettet snakker et entydig språk: dette er en bærekraftig flaske som holder sine løfter.

Leter du etter en veldig god stålflaske for barn, er Klean Kanteen et av de absolutt beste valgene, og vi kan virkelig anbefale denne flasken.


Camelbak Eddy Kids 400 ml – Beste plast drikkeflaske

Camelbak Eddy Kids 400 ml drikkeflaske

 Sjekk prisen på:

Her har vi en lett og jevn drikkeflaske. Selv om vi vanligvis foretrekker flasker i stål, kan vi ikke komme bort fra det faktum at plast er veldig praktisk. CamelBak Eddy er en veldig god flaske med mange fordeler.

Lokket har en myk polstring i et silikonmateriale, som beskytter tennene og gjør det praktisk å drikke selv om barnet ikke kan holde flasken helt jevn hele tiden. Flasken har et sugerør koblet til sugetuten som gjør det enda enklere for barnet å drikke. Når den er ferdig, lukkes tuten lett igjen, og flasken er helt sølesikker. Super enkel og praktisk.

Alle deler av flasken kan fjernes for enkel rengjøring. Det anbefales å håndvaske alle deler.

Camelbak Eddy er tilgjengelig i mange forskjellige farger med fine design og morsomme mønstre og figurer. Det er en fin kvalitet flaske som er både praktisk, stilig og holdbar. Alle flasker er gjennomsiktige, noe som er et pluss fordi det er raskt å bestemme hvor mye væske som er igjen.

Når det gjelder plastflasker, er Camelbak Eddy Kids vår favoritt. Det er en veldig god flaske som er utrolig godt likt. Produsenter har et godt rykte i bransjen og lage mange flasker og termos for både barn og voksne. Hvis du vil ha en fleksibel og lett flaske i barnets hverdag, er dette et godt valg!


Philips Avent Sugerørsmugge 300 ml – Rimeligst drikkeflaske for barn

Philips Avent Bendy 300 ml drikkeflaske barn

Sjekk prisen på:

Philips Avent har kvalitetsprodukter for babyer fra nyfødte og eldre. Dette sugerørkruset er en praktisk liten drikkeflaske som er funksjonell og veldig rimelig.

Sugerøret har en ventil som gjør flasken søle-fri. Deretter, når du vil lukke og beskytte sugerøret, trekk lokket ned over. Det er utrolig praktisk og enkelt. Det samme gjelder for å åpne flasken, det er også en like enkel prosess. Flasken er ekstremt enkel å bruke, og det er merkbart at den er designet med små barn i tankene.

Hele flasken består av fire flyttbare deler som er enkle å demontere når du trenger å rengjøre den. Det er mulig å vaske alle delene i oppvaskmaskinen, noe som gjør livet litt enklere.

En smart funksjon i Philips Avent Sugerørsmugge er at sugerøret selv er bøyd på bunnen. Det gjør at barnet kan drikke helt ned til bunnen av væsken uten å måtte bytte posisjon. Det er en ergonomisk flaske fullt tilpasset barnets kropp og posisjonering. Midten av flasken kurver innover for å gi godt grep, noe som også er veldig godt gjennomtenkt for små barns hender for å enkelt holde flasken selv.

Hvis du vil ha en rimelig drikkeflaske som passer selv for små barn, er Philips Avent Sugerørsmugge vår tydelige favoritt. Super glatt god flaske til en billig pris!


Nalgene Grip-N-Gulp 350 ml

Nalgene Grip-N-Gulp 350 ml drikkeflaske

Sjekk prisen på:

Nalgene utvikler flasker og beholdere for aktive mennesker, eventyrere og barn på farten. Deres Grip-N-Gulp er en slitesterk drikkeflaske for barn med flere smarte funksjoner innebygd i deres design.

Flasken er formet med en innrykk slik at barnet lett kan gripe den med sine små hender. Lokket har et innebygd søledeksel og tillater ikke vann å unnslippe når det er i posen. Flasken er tett og veldig trygg mot lekkasje.

Nalgenes flasker er av meget høy kvalitet, og det er merkbart når du holder flasken. Plasten er solid og hard, og gummidelene rundt lokket er godt forseglet. Sugetuten er myk og skånsom mot tenner og lepper.

En klage som noen erfaring er at denne flasken er litt vanskeligere enn andre lignende modeller for å suge opp vann gjennom. Derfor kan det være uegnet for små barn, da det blir vanskelig å bruke. Hvis barnet er ca. 2 år gammel, bør det ikke være noen problemer, og det bør kunne vare i mange år hvis det håndteres rimelig nøye.

Vi er litt splittet for Nalgene Grip-N-Gulp drikkeflaske. Den har vært populær i USA hvor det er laget, men det er ikke en stor greie til slutt. En helt ok flaske, men ikke mer enn det. Men gitt prisen, det er faktisk riktig verdi for kjøp. Siden det ikke er dyrt, kan vi fortsatt anbefale det, spesielt siden mange andre faktisk virker veldig fornøyd med det, selv om det ikke helt imponerte oss.


Pippi Langstrømpe Drikkeflaske 400 ml

Pippi drikkeflaske barn

Sjekk prisen på:

Stilig og enkel drikkeflaske i slitesterk plast med sjarmerende Pippi Langstrømpe og apen Herr Nilsson i pent trykk på sidene.

Flasken har et sugerør som gjør det enkelt for barn å drikke uten å måtte mase og snu flasken. Sugetuten kan senkes og heves for å hindre søl når du bærer flasken. Tuten er også myk, noe som er skånsom mot små tenner og gjør det mer behagelig å drikke fra.

 I utgangspunktet er det en veldig enkel flaske, men det er veldig stilig og blir lett en favoritt. Pippi Langstrømpe drikkeflaske er perfekt å ta med deg på utflukter, gymnastikk eller lek økt.

Denne sportsflasken skal bare vaskes for hånd, og da bør du fjerne lokket og sugerøret for å rengjøre riktig.

Alt i alt er Pippi Langstrømpe drikkeflaske en billig og rimelig stilig flaske som de fleste barn gjerne vil bruke regelmessig. Vi liker det, og for de som liker Pippi er det en perfekt gave eller gadget å få og bruke til daglig bruk. En annen lignende flaske er Bamse flasken vi skriver om nedenfor.


Bamse Drikkeflaske 400 ml

Bamse drikkeflaske barn 400 ml

Sjekk prisen på:

Denne flasken er av samme stuk som Pippi Langstrømpe drikkeflaske, men nå med Bamse og hans venner Katten Jansson og Husmusen.

Det er en god, men enkel sportsflaske med sugerør og nedfellbar tut. Flasken er perfekt for daglig bruk, selv om den ikke er laget for vanskeligere grep.

For de som ønsker en gammeldags drikkeflaske, er dette et godt og billig alternativ. Hvis barnet ditt leser Bamse og liker den typen bjørn, er denne flasken sikker på å bli en suksess.


Contigo Gizmo Flip Drikkeflaske 420 ml

Contigo Gizmo Flip drikkeflaske

Sjekk prisen på:

Dette er faktisk en veldig fin drikkeflaske for barn som er litt uvanlig her i Norge. Det er en BPA-fri flaske med sugerør av merket Contigo.

Det kalles Gizmo Flip på grunn av ”flip-funksjonen” hvor du bruker et knappetrykk for å brette ut sugetuten på toppen av flasken. Hvis du vil lukke, trykker du den på nytt til den klikker på plass. Det er en veldig deilig enhet. Til tross for mekanikken i systemet, er det holdbart og kan definitivt brukes daglig i flere år i de fleste tilfeller.

Sugerøret ligger diagonalt i flasken, noe som gjør at barnet kan drikke selv de siste dråpene.

Contigo Gizmo Flip er både trygg mot lekkasje og ganske holdbar samlet. Den tåler også oppvaskmaskin og er lett å rengjøre. Du kan enkelt fjerne lokk og sugerør når du rengjør.

Det eneste som avskrekker med denne flasken er prisen som er litt høyere enn andre plastflasker. Men sannheten er at det er verdt det for kvaliteten du får. Dette er både mer behagelig å holde og drikke fra, men også mer holdbar enn de billigere modellene.

Hvis du vil ha en veldig god plastflaske med innovativ design og en veldig kul åpningsmekanisme, er Contigo Gizmo Flip et fantastisk valg. Den kommer i mange fine farger, og for barnet blir dette lett en flaske å være stolt av å bære med deg.


Skip Hop Zoo 350 ml – Søtt design, men ikke den beste kvaliteten

Skip Hop Zoo drikkeflaske

Sjekk prisen på:

Disse flaskene er veldig søte og kommer i mange forskjellige dyr-tema design. De er populære og et godt billig alternativ for de som ønsker noe enkelt.

Dessverre er disse flaskene ikke helt tette. Selv om du bretter ned sugerørdelen, kan den lekke hvis du snur flasken opp ned, eller rister den. Avhengig av hvordan du vil bruke flasken, Dette kan være viktig å forstå før du kjøper den.

Ellers er det en helt ok flaske, men ikke forvent at fargen og trykket vil vare evig. Det er i utgangspunktet et ganske enkelt budsjettprodukt. Ta feil av oss, flasken er god, men er ikke laget for å tåle tøffe tider eller ha ekstraordinær holdbarhet.

Hvis du vil ha en enkel drikkeflaske for barn, med en søt design til en veldig god pris, kan Skip Hop Zoo være et alternativ. Vi anbefaler det først og fremst for hjemmebruk eller at du som forelder bærer den med deg for barnet når du skal på en utflukt eller aktivitet. En ok flaske, men ikke mer, men et pluss for prisen!


Herobility Sport Bottle 300 ml eller 140 ml

Herobility Sport Bottle drikkeflaske

Sjekk prisen på:

Herobility har en sportsflaske tilgjengelig i to størrelser: 300 ml og 140 ml. Det er en praktisk flaske med en smart beholder som kan skrus under flasken hvor du kan ha med noen snacks eller andre nødvendigheter.

Flasken i seg selv er veldig glatt å bruke og har flere gode funksjoner du vil dra nytte av. Den har et sugerør som også kan fjernes hvis barnet er klar til å drikke rett ut av flasken. For sugerøret er det også en smart ventil som hindrer det i å lekke.

Formen på flasken er designet for barn, og den har også et grepsvennlig håndtak på toppen som gjør det veldig praktisk for barnet å bære drikkeflasken med seg. Den lille 140 ml flasken blir raskt ganske liten, men kan brukes fra ca. 6 måneder. Hvis barnet er rundt 18 måneder gammelt, anbefales det å kjøpe den større sportsflasken i stedet.

Herobility Sport Bottle er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger. Den har en enkel, men tiltalende design. Hvis du vil ha en ganske billig, men funksjonell plastdrikkeflaske, er dette et interessant alternativ. Et pluss for beholderen under flasken, noe som gjør produktet unikt blant flaskene vi så på!


Du vil kanskje også ha tips om gode termoser!

Recent Posts