Beste kamera for barn 2024: Et første kamera for bilder og videoer


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Å lære fotografering er morsomt og lærerikt. Det er en måte å være kreativ på, samtidig som man opplever kule miljøer og lærer å se det vakre i omgivelsene. Å investere i et kamera til barnet ditt kan derfor bidra til mange timer med moro, samtidig som barnet lærer ting og utvikler seg.

I denne artikkelen ser vi nærmere på flere av de beste kameraene for barn i ulike kategorier!

Fire forskjellige kameraer for barn, barn som leker i bakgrunnen

Hvilket kamera for barn er best i test?

Beste polaroidkamera for barn er Fujifilm Instax Mini 11. Det er stilig, ekstremt enkelt å bruke, og produserer utrolig vakre bilder på kort tid!

Beste digitalkamera for små barn er Celly KidsCamera 2. Et utrolig rimelig og støtsikkert kamera for å trene på å ta bilder og korte videoer!

Det beste kameraet for aktiv ungdom er GoPro Hero11. Et vanntett actionkamera med svært høy oppløsning! Tøft kamera å ta med på alle eventyr som må filmes og fotograferes!

Apropos å ta bilder, har du sett disse fantastiske fototjenester for fremkalling og gaver?

En titt på 10 fine kameraer som passer for barn og unge

Det kan være litt vanskelig å velge riktig kamera når du leter etter en modell for barnet ditt. Ikke minst fordi det er så mye å velge mellom og så mange forskjellige produkter fra forskjellige merker på markedet. Selvfølgelig er det kameraer på alle moderne mobiltelefoner, men det er ikke alle som ønsker at barna deres skal ha sin egen smarttelefon.

Vi har valgt ut noen populære Polaroid-kameraer, digitalkameraer og såkalte actionkameraer. Noen passer for de minste barna, mens andre passer for tenåringer og eldre barn.

I guiden under går vi derfor gjennom noen av de mest populære produktene på markedet. Vi ser på alt fra pris til tekniske spesifikasjoner og design og veier fordeler og ulemper opp mot hverandre. På denne måten håper vi at du kan finne det kameraet som vil være det aller beste for ditt barn og som kan invitere til mange morsomme timer med fotografering og filming.

Se også våre tips om GPS-klokker for barn! Mange av disse har innebygget kamera og fungerer som en første telefon.

Fujifilm Instax Mini 11

Fujifilm Instax Mini 11 grå og svart modell

Sjekk prisen på:

 • Enkelt polaroidkamera
 • Skriver ut bilder direkte
 • Perfekt første kamera

Dette er det perfekte kameraet for barnet som akkurat begynner å fotografere og vil ha noe som er enkelt å bruke og tar flotte bilder. En rimelig modell som gir mulighet for mange timer med morsom fotografering.

For det første er dette et veldig pent kamera. Med flere forskjellige farger med stilig design blir det enda morsommere å ta kort. Kameraet vil både pryde sin plass på hyllen når det ikke er i bruk og være enda morsommere å ta frem når det er på tide å ta bilder med det.

Det er også lagt vekt på å gjøre denne modellen virkelig enkel og lett å bruke for de som ikke har så mye forkunnskaper når det kommer til fotografering. Den har for eksempel en innstilling som automatisk tilpasser seg lyset i omgivelsene. I tillegg har den en spesiell linse som gjør både nærbilder og selfies ekstra gode.

Det virkelig morsomme med dette kameraet er at det skriver ut bildene rett etter at du har tatt dem. På denne måten kan barnet ditt skape minner som varer og at det er noe helt spesielt med å ha fysiske bilder.

Når det er sagt, bør det også nevnes at bildene kanskje ikke egentlig er av høyeste kvalitet. Hvis bildet er tatt riktig i godt lys er resultatet bra, men det er fortsatt et amatør-/hobbykamera. Men det viktigste er at det er kjempegøy å skyte med den!

Når vi ser på prisen, synes vi absolutt at den er på et nivå som er rimelig. Selv om det alltid finnes billigere alternativer på markedet, gir dette kameraet mye fotografisk glede for pengene. Verdt å merke seg er at du selv må fylle på med ekstra film fra tid til annen for at kameraet skal kunne skrive ut bilder, noe som selvsagt skal regnes som en ekstra utgift.


Celly KidsCamera Digitalkamera for barn

Celly KidsCamera Digitalkamera for barn

Sjekk prisen på:

 • Passer for de minste barna
 • Enkelt design
 • Både bilde og video

Her har vi et kamera som er perfekt som en første variant for de minste barna. Modellen er enkel men har alt de små kan ønske seg når det kommer til et kamera. I tillegg er dette et veldig godt alternativ for deg som ikke vil bruke for mye penger.

Kameraet oppfyller de aller fleste kriteriene som de minste barna kan ha på et produkt som dette. Den tar bilder og kan også ta opp video med lyd. Med andre ord, å leke med dette og lære å skyte er perfekt.

En annen morsom detalj med denne er at bilder kan tas med spesielle, morsomme rammer. På den måten kan barnet ditt eksperimentere med dem ssa innstillinger og ta morsomme bilder hvor fantasien kan flyte fritt.

Bildene kan også vises på kameraets skjerm etter at de er tatt. De kan da også lastes ned til datamaskinen din via en standard USB-kabel. Du får en, som også brukes til å lade kameraet.

En ulempe er imidlertid at kameraet må ha et Micro-SD-kort for å kunne lagre bilder. Dette er dessverre ikke inkludert, noe som er trist for de som vil komme i gang og ta bilder med en gang. Selv om dette er en relativt liten ulempe i sammenhengen, kan det være litt irriterende å ikke kunne begynne å skyte med en gang.

Kameraet har et veldig enkelt design og med store fargerike knapper er det enkelt å bruke. Den kommer i to forskjellige muntre farger og er enkelt tilpasset de minste barna.

En ting som bør nevnes med dette kameraet er at oppløsningen på bildene åpenbart ikke vil være blant de aller beste. Det er et veldig enkelt kamera som først og fremst er tilrettelagt for lek og å prøve ut fotografering.

Prismessig er dette et billig kamera og for de som ikke vil bruke for mye penger kan det være et riktig godt valg. Selv om bildene er enkle, synes vi det absolutt er verdt prisen og et godt alternativ for de aller minste barna som vil prøve seg på fotografering.


Celly KidsCamera 2 Digitalkamera for barn

Celly KidsCamera 2 Digitalkamera for barn

Sjekk prisen på:

 • Oppfølgeren til modellen ovenfor
 • Passer for mindre barn
 • Et stilig og stilig lekekamera

Dette er rett og slett oppfølgeren til kameraet ovenfor. Akkurat denne modellen er bra på mange måter, ikke minst på grunn av den lave prisen som gjør den til en perfekt investering for de som ikke vil bruke for mye penger.

Kameraet er ikke så forskjellig fra forgjengeren, men det er et par ting som gjør dette til et lite steg opp. For det første har den bedre oppløsning. Dette betyr kanskje ikke så mye for barnet nå, men å kunne se tilbake på bilder du tok da du var veldig ung, når du er eldre kan være veldig gøy og da er det selvfølgelig et pluss å ha litt mer høy- bilder og videoer i oppløsning.

En annen fordel er at designet er penere. Det er mer enhetlig og stilig og gir litt mindre inntrykk av å være et lekekamera enn forgjengeren. Hvis barnet ditt bryr seg mye om hvordan lekene deres ser ut og at de ligner de ekte som voksne bruker, kan dette være et stort pluss.

Den store ulempen med modellen ovenfor gjenstår imidlertid selv på denne nyere utgaven. For å kunne lagre eller overføre bilder må du investere i et Micro-SD-kort som settes inn i kameraet. Selv om dette ikke er en stor ekstra utgift, er det litt irriterende å ikke kunne begynne å skyte med en gang.

Når det kommer til prisen er denne litt dyrere enn modellen over, selv om det ikke er stor forskjell. Gitt den ganske ubetydelige prisforskjellen, tror vi dette er et enda rimeligere alternativ, spesielt hvis du legger litt vekt på hvordan bildene barnet ditt tar faktisk blir.


Polaroid Go White

Polaroid Go White

Sjekk prisen på:

 • Passer for litt større barn
 • Stilig og stilig retrodesign
 • Skriver ut klare og skarpe bilder umiddelbart

Her har vi et polaroidkamera som kan være et perfekt alternativ for de litt større barna. Akkurat som en av modellene over er dette et kamera som fremkaller bildene kjapt og sørger for å skrive ut virkelig fine bilder som kan lagres med en gang. Dette er på mange måter et skikkelig bra kamera, som dessverre også skiller seg litt ut i pris.

Kameraet har flere gode funksjoner som gjør at det skiller seg ut fra mange andre modeller. Til å begynne med tar den faktisk veldig fine bilder med gode farger og en helt fin skarphet. Dette er det perfekte verktøyet for de som ønsker å kunne forevige minnene sine på en fysisk måte.

En annen virkelig flott ting med dette kameraet er at det har en kraftig blits. På denne måten kan barnet ditt ta bilder selv om det er mørkt ute, og dette vil gi enda flere fantastiske bilder.

En annen fordel med dette kameraet er at det har et selfiespeil og en selvutløser. På denne måten kan barnet ditt enkelt ta skikkelig fine bilder av seg selv og vennene sine, uten at noen trenger å bli utelatt fra bildet fordi de står bak kameraet.

Modellen har også veldig god batterilevetid og trenger ikke lades veldig ofte. Dette gjør den perfekt for å ta med på lengre turer eller utflukter og barnet ditt trenger ikke å bekymre seg for at batteriet går tomt og ikke kan ta bilder.

Bortsett fra alt dette ser kameraet også veldig bra ut og har et retrodesign som vil appellere til de aller fleste.

Den store ulempen er faktisk prisen. Selv om det på ingen måte er urimelig med tanke på at dette er et av de bedre barnekameraene på markedet, er det kanskje litt høyere enn noen ønsker å bruke på et kamera. Hvis du er klar for å investere litt ekstra, er dette d også et av kameraene vi på det sterkeste kan anbefale for de litt større barna.


Kodak Mini Shot 3 Retro

Kodak Mini Shot 3 Retro

Sjekk prisen på:

 • Passer for litt større barn
 • Kobles til mobiltelefonen via Bluetooth
 • Fint design

Dette er nok et kamera som vil skrive ut bilder rett på stedet når kortet tas. Modellen er en litt dyrere variant og selv om den har visse funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mengden, er det dessverre kanskje ikke den vi vil rangere som den rimeligste i denne guiden.

Hvis vi starter med å se på designet til dette produktet, er det et skikkelig fint kamera som på mange måter er Retro-inspirert. Med en gul og svart, ganske enkel design, vil den bli båret rundt med stolthet selv av ungene som er interessert i stil og mote.

Det som først og fremst gjør at dette kameraet skiller seg ut fra tilsvarende modeller på markedet er at det kan kobles til din mobiltelefon via Bluetooth. På denne måten kan barnet ditt ta fine bilder og trykke på kameraet selv når det står et stykke unna. Å ta bilder av deg selv, eller deg selv og vennene dine, blir med andre ord ekstremt enkelt og dette er en funksjon som de aller fleste barn vil sette pris på.

Noe som må nevnes som en ulempe med denne typen kamera er at man i tillegg til kameraet må investere i film til det for at barnet ditt skal kunne ta kort som skrives ut. Dette er ikke bare litt tungvint, men ganske ofte også ganske dyrt. Hvis det ikke er veldig viktig for barnet ditt å kunne skrive ut bildene umiddelbart, så kan det være rimeligere å investere i et digitalkamera.

En annen ulempe er faktisk prisen. Denne modellen koster ganske mye mer enn mange lignende varianter, selv om den ikke har så mye som gjør at den virkelig skiller seg ut. Men hvis du tiltrekkes av det slanke designet og smarte Bluetooth-funksjonaliteten, kan dette kameraet definitivt være verdt pengene og noe å se nærmere på.


Sony Cyber-shot DSC-W800

Sony Cyber shot DSC W800

Sjekk prisen på:

 • Passer for barn som er interessert i fotografering
 • Gir gode bilder
 • Stilig design

Ser du etter et kamera som tar virkelig gode bilder, men til en god pris for barnet ditt, kan dette være modellene for deg. Dette er et klassisk digitalkamera fra Sony som leverer bedre enn mange av konkurrentene på ganske mange områder.

Skal vi starte med å snakke om noen tekniske spesifikasjoner, har denne modellen for eksempel 5x optisk zoom. Dette gjør at barnet ditt kan zoome og forstørre bildet og ta fine nærbilder med virkelig god skarphet.

I tillegg til dette kan den ta opp i HD og dermed lage virkelig skarpe og vakre videoer. Når det kommer til bilder er disse også skarpe og fine og gjennom ulike innstillinger kan barnet ditt justere bildet slik det vil ha det.

Dette er rett og slett et kamera, ikke bare for å fange minner, men noe for barnet med interesse for fotografering å bruke for å lære mer og bli bedre på fotografering.

I tillegg til de klassiske innstillingene er det også en rekke funksjoner på kameraet for ulike typer kreative kreasjoner. Barnet ditt kan blant annet ta fine panoramabilder ved å holde inne en knapp og flytte kameraet fra en side til en annen.

I tillegg til dette er det en rekke bildeeffekter å legge til bildene som skal tas. På denne måten kan barnet ditt prøve seg frem og stadig oppdage nye måter å fotografere på.

Dette er rett og slett et skikkelig bra kamera som også kommer til en god pris. Ønsker du mye kamera for pengene til barnet ditt, er dette en av modellene vi på det sterkeste kan anbefale og produktet er ekstremt rimelig.


Digitalkamera 1080p Kamera for barn

Digitalkamera 1080p Kamera for barn

Sjekk prisen på:

 • Passer for mindre barn
 • Virkelig gode bilder
 • Leken design

Dette kameraet, som noen andre i denne veiledningen, kan plasseres i kategorien lekekameraer. Når det er sagt er dette en virkelig god modell som leverer veldig gode og skarpe bilder. Hvis du vil at barnet ditt skal kunne ta flotte bilder og oppdage all moroa med fotografering, kan dette være kameraet for deg.

Til å begynne med har denne modellen et enkelt og lekent design. Med et fargerikt ytre og store, enkle knapper inviterer den til å leke og oppdage.

Den enkle designen og de tilgjengelige knappene gjør også denne modellen veldig enkel og praktisk å bruke. Det tar med andre ord ikke lang tid før barnet ditt lærer hvordan det fungerer og kan ta sine egne bilder.

Bildene lagres på et MicroSD-kort og kan deretter overføres til en datamaskin eller til USB. På denne måten kan du sørge for å lagre minnene barnet ditt skapte i løpet av sine yngste år, i virkelig lang tid.

Dette er som sagt et kamera av virkelig høy kvalitet sammenlignet med tilsvarende modeller på markedet. Den kan for eksempel filme i full HD. Dette betyr at videoene blir klare og skarpe og det blir enda morsommere å se dem etterpå.

Bildene er også av høy kvalitet med høy oppløsning. Kort sagt, det er det her rett og slett et kamera som konkurrerer ut de fleste andre leketøyskameraer på markedet og tilbyr mer enn tilsvarende varianter gjør på disse områdene.

Selv om den holder et så høyt nivå, skiller ikke prisen seg særlig ut. Dette er et billig og mildt sagt rimelig kamera som er perfekt for deg som ønsker å kjøpe et lekekamera til barnet ditt, som fortsatt tar bilder av gjennomsnittlig kvalitet.


GoPro Hero10 actionkamera

GoPro Hero 10 Black

Sjekk prisen på:

 • Passer for eldre barn og unge
 • Virkelig kraftig kamera
 • Tåler det meste

Et actionkamera er en utmerket dings som fremmer bevegelse hos barn og unge. Mange aktiviteter er rett og slett morsommere når du kan filme dem. Det vil være en utmerket kombinasjon av trening og kreativitet.

Dette er en morsom bursdagsgave til ditt litt større barn som mange kanskje ikke tenker på kan være en GoPro. Her har vi en av de nyeste modellene som muliggjør filming under de mest actionfylte forhold. Dette er selvsagt litt mer en investering og et ganske dyrt kamera, men det kan åpne opp for timer med spennende eventyr, langt inn i tidene.

Dette lille og kompakte kameraet er et ekte lite kraftsenter. Den tar bilder med hele 23 MP og filmer med 5,3K videooppløsning. Dette kan sammenlignes med 4K-oppløsning, som for ikke så lenge siden var toppmoderne når det kom til TV-er og lignende skjermer. At barnet ditt mottar skarpe videoer er derfor idiotsikkert.

Kameraet har også en kraftig stabilisator. Dette gir en skikkelig fin video som ikke rister særlig mye, selv om kameraet sitter på hodet når du for eksempel løper.

En annen veldig kul funksjon er at dette kameraet er vanntett ned til 10 meter. Det er med andre ord mulig å ta ekstremt kule bilder under vann og dermed oppdage en annen verden.

Når filmene er klare, kan de automatisk lastes opp til skyen hjemme via Wifi, for eksempel når kameraet lader. Når du kjøper dette kameraet til barnet ditt får du også tilgang til ubegrenset lagringsplass i skyen og kan dermed lagre alle bildene og videoene dine så lenge du vil.

Dessverre er den store ulempen med dette kameraet prisen. Det er litt av en investering og det koster flere ganger mer enn de litt enklere kameraene i denne guiden primært tilpasset mindre barn.

Når det er sagt er dette et skikkelig bra kamera og har du et litt eventyrlystent større barn kan dette være en fantastisk måte å både lagre gode minner og oppdage fotografering og filming på en ny måte.


GoPro Hero9

GoPro Hero9

Sjekk prisen på:

 • For de større barna
 • Forgjengeren til modellen ovenfor
 • Et billigere alternativ

Synes du kameraet ovenfor virker som et skikkelig bra kamera, men egentlig ikke vil betale hele beløpet det koster, har vi her forgjengeren som kommer til en enda bedre pris. Dette kameraet er fortsatt et virkelig godt actionkamera som vil levere både bilde og video av høyeste kvalitet.

For det første filmer dette kameraet i 5K-oppløsning og tar bilder med 20Mp. Barnet ditt vil med andre ord få sylskarpe opptak i verdensklasse, selv om dette ikke er GoPros siste utgave.

Med et virkelig kraftig program for stabilisering vil barnet ditt få et stabilt og vakkert bilde, selv under de mest actionfylte forhold.

Hvis barnet ditt er interessert i streaming, kan dette også være et godt alternativ. Kameraet tillater nemlig streaming i 1080p til ulike sosiale medier.

En ting som gjør denne modellen annerledes enn den nyere utgaven ovenfor, er at den ikke laster opp ting til skyen like raskt og jevnt. Med andre ord blir det litt mer komplisert å lagre det som er filmet og dette kan selvsagt være noe av en ulempe.

Dette kameraet har imidlertid en berøringsskjerm som gjør at det skiller seg ut fra mange andre actionkameraer på markedet. Med denne kan du enkelt styre filmingen og for eksempel zoome, bare med fingrene.

Dette er som sagt forgjengeren til produktet ovenfor og det er derfor litt bedre priset. På mange måter er dette derfor et rimeligere alternativ, spesielt hvis det er ditt barns første kamera og de ikke har tidligere erfaring med filming. Du vil fortsatt få et kamera som leverer sylskarpe bilder og holder et skikkelig høyt nivå når det kommer til både kvalitet og stabilitet.


Denver ACK-8062W 4K actionkamera Wifi

Denver ACK-8062W 4K Actionkamera Wi-Fi

Sjekk prisen på:

 •     Virkelig god pris
 •     Filmer i 4K
 •     For alle aldre

Hvis du ønsker å kjøpe et actionkamera til barnet ditt, men ikke vil bruke for mye penger, kan dette være modellen for deg. Den kommer til en veldig god pris og selv om den selvfølgelig ikke står mål med de beste modellene når det kommer til ting som bildekvalitet, har den faktisk mye for seg.

Dette kameraet filmer i 4K som er virkelig god kvalitet og vil gi et bilde som er både skarpt og vakkert. For prisen du får denne modellen for, er dette den en virkelig god oppløsning. Den tar også bilder med en oppløsning på hele 20 MP, noe som er fullt nok for de aller fleste.

En annen ting som gjør at dette kameraet skiller seg ut er at det med sitt vanntette skall kan håndtere dybder på opptil 40 meter. På den måten er det ikke noe problem å ta med seg denne når du bader og la barnet få med seg alt det kule som beveger seg under overflaten.

Kameraet kan også kobles til Wifi, noe som legger til rette for mange funksjoner. En annen veldig bra ting er at den har en HDMI-utgang. Det betyr at den kan kobles direkte til for eksempel TV-en for raskt å kunne se filmene som er lagret på kameraet.

En ulempe med denne litt rimeligere modellen er batterilevetiden. Koblet til Wifi, for eksempel, kan den vare bare 30 minutter før den må lades igjen. Å ha den på og filme i lange perioder blir umulig, og det kan være greit å supplere dette med for eksempel en powerbank.

Det som imidlertid først og fremst gjør at dette kameraet skiller seg ut, er prisen. Det koster flere ganger mindre enn mer overdådige varianter, uten å ligge spesielt langt bak på mange områder. Hvis du ønsker å kjøpe et actionkamera til barnet ditt, så ta først en titt på dette for å se om du kan lage et skikkelig klipp.


Hva slags kamera bør du kjøpe til barn?

Hvilken type kamera du bør kjøpe til barnet ditt avhenger selvfølgelig av flere forskjellige ting. Her er noen tips om ting du kan tenke på før du velger.

Til å begynne med bør du vurdere barnets alder når du bestemmer deg for hvilket kamera du skal kjøpe.

Når det kommer til virkelig små barn, spiller selvfølgelig ting som kvaliteten på bildene mindre rolle, og ting som at kameraet er holdbart og kan slippes i bakken, spiller for eksempel en større rolle. Derfor kan det være greit å velge en modell som hører mer til kategorien lekekamera, eller enklere barnekamera.

For litt større barn finnes det en rekke ulike alternativer. Et actionkamera kan være et perfekt valg for de som ønsker å filme kule ting på sykkel, skateboard, undervann og mer, og det kan være et perfekt verktøy for å få barnet ditt til å være mer aktivt og finne på spennende ting til overs. tid.

Hvis barnet ditt heller vil ha noe som kan skape minner, kan et polaroidkamera eller et digitalkamera være et godt valg. Begge disse kan også fås til en god pris, og du trenger ikke å bryte banken for å gi barnet sjansen til å ta virkelig fine bilder.

Polaroid eller digitalkamera for barn, hva er bedre?

Svaret på dette spørsmålet er selvfølgelig at det kommer litt an. I noen tilfeller kan et polaroidkamera være det beste valget, mens andre barn vil sette mer pris på og ha glede av et digitalkamera.

Hvis barnet ditt har en genuin interesse for fotografering og ønsker å bli bedre til å fotografere og ta bilder, kan et digitalkamera være det rette valget. Dette vil gi bilder av høy kvalitet og hjelpe barnet ditt med å utforske og lære mer om å ta flotte bilder. Antall bilder som kan tas og lagres er også mer eller mindre uendelig, så lenge du har et sted å lagre dem digitalt.

Et polaroidkamera, som er et kamera som skriver ut bilder umiddelbart, kan også være et morsomt alternativ for barn, men kanskje mer for å lage minner. Å ha et fysisk bilde av deg selv og din beste venn å feste til lommeboken, for eksempel, kan settes stor pris på. Et polaroidkamera gjør det også mulig å ta bilder og gi dem til sine nærmeste slik at de også får fysiske minner om morsomme opplevelser.

Imidlertid vil kvaliteten på disse bildene i de fleste tilfeller ikke nå de nivåene som et godt digitalkamera kan. I tillegg vil ikke barnet ditt klare å ta fullt så mange bilder fordi mengden film i kameraet er begrenset og ofte ganske dyr.

 • Hvis barnet ditt vil ha et verktøy for å lære mer om fotografering, er et digitalkamera det beste valget.
 • Men hvis de ønsker å kunne skape fysiske minner om morsomme opplevelser, kan et polaroidkamera være perfekt.

I hvilken alder kan barn begynne å bruke kamera?

Noen estimerte retningslinjer er:

 • Enkle holdbare kameraer: Fra ca 4 år
 • Polaroid og vanlige digitalkameraer: Fra ca 7 år
 • Dyrere digitalkameraer og actionkameraer: Fra ca 10 år

Det er imidlertid bare et estimat. Hvis du som voksen er der for å veilede, kan de fleste barn prøve å bruke et ekte kamera.

Det er faktisk knapt noen nedre grense for når barn kan begynne å bruke kamera og ta bilder. Det er selvfølgelig bra om barnet har en slags sans for å være litt forsiktig med kameraet fordi selv de mer støtbestandige modellene ikke er uforgjengelige.

Når det er sagt, kan det være veldig gøy å investere i et kamera for barna, selv når de er veldig små. Du og barnet ditt vil ha mange morsomme og sære bilder å se tilbake på når du blir eldre, og det er bare veldig gøy å ha.

Er GoPro egnet for barn?

En GoPro kan først og fremst passe for litt større barn. Med tanke på at det å kjøpe en GoPro er litt av en investering, kan det være lurt å vente til du ser at barnet har et genu interesse for fotografering og filming slik at kameraet faktisk blir brukt.

Når det er sagt, kan en GoPro være et utrolig morsomt verktøy for å skape minner og fange de mest actionfylte øyeblikkene. En GoPro er det perfekte verktøyet for å få barn i aktivitet og finne på morsomme ting. Mye er rett og slett så mye morsommere når man kan lage en film ut av det.

Vi håper at alle disse tipsene vil være nyttige og at du ved hjelp av dem og guiden ovenfor vil kunne finne det perfekte kameraet for ditt barn. Husk at riktig kamera kan tillate barnet ditt å både utvikle seg kreativt og skape minner, men fremfor alt ha det skikkelig moro!


Her finner du flere artikler om elektronikk til familien!

Recent Posts