Beste navnelapper 2024: Klistremerker og strykemerker for barneklær


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

I barnehagen og på skolen gjør du deg selv og personalet en stor tjeneste hvis du merker alle barnas klær. Ting forsvinner og havner på feil sted, og hvis det ikke er noe navn, er det umulig å sortere ut hvem sine ting det er. Med et sett med stilige og praktiske navnelapper, vil du kunne merke alle barnas klær og gadgets på kort tid. I denne artikkelen sjekker vi ut de beste navnelappene du kan bestille online!

Liten jente ser på klærne

Hvilke navnelapper er best i test?

En av våre absolutte favoritter er Nordic Print. De har veldig fine navnelapper i mange forskjellige stiler. På Nordic Print kan du også få navnelapper med barnets bilde på. Det er et unikt produkt som bare finnes hos dem.

En annen klassiker vi liker er Askeladden navnelapper. De har sannsynligvis det bredeste spekteret når det gjelder motiver og design. Der kan du få navnelapper med flere kjente karakterer som Spider-Man, Disney-karakterer og mye mer. Sjekk ut Askeladden og deres utvalg!

Vi vil også nevne Merkmini. De har de billigste navnelappene. Litt smalere utvalg, men helt ok lapper med forskjellige søte motiver. Hvis du vil holde det enkelt og spare noen få kroner, anbefaler vi Merkmini!

Se også våre tips om de beste butikkene for fotofremkalling!

Navnelappanmeldelse – 5 forskjellige navnelappselskaper

Her er mer detaljerte beskrivelser og anmeldelser av alle slags navnelapper vi har sett på, samt noen andre alternativer for merking av barneklær.

Nordic Print

Nordic Print Logo

Sjekk sortiment og pris på:

 • Har navnelapper med egendefinert bilde
 • Mange forskjellige motiver og stiler
 • Har også ID-armbånd

Nordic Print har et veldig godt utvalg av produkter for å merke barneklær og utstyr. De har selvfølgelig navnelapper, både klistremerker og lapper som kan strykes på klærne. I tillegg tilbyr de muligheten til å inkludere sitt eget bilde på navnelappen. Dette er unikt når det gjelder navnelapper og en veldig morsom detalj.

Skjermbilde av hvordan du oppretter et navnelapp på Nordic Print

Et annet produkt som er veldig populært er også Nordic Print MY ID armbåndet. Det er et barnevennlig silikonarmbånd hvor du kan skrive en melding og telefonnummer. Det gir deg trygghet til å vite at barnet lettere kan få hjelp hvis dere blir separert. Veldig praktisk når du reiser, for eksempel, eller på steder der det er mange mennesker.

Når det gjelder navnelappene har Nordic Print et av det beste utvalget når du designer lappene dine. Du kan velge mellom mange forskjellige tekststiler, farger, bakgrunner, former og, som sagt, ditt eget bilde. Det er veldig morsomt å kunne designe så fine navnelapper for barnet.

Navnelappene kan kjøpes i pakkene:

 • 140 klistremerker
 • 135 strykelapper

De har også spesielle lapper med Brannbamsen Bjørnis som er svært populære. Et annet alternativ er minilappene deres. De er 16 x 6 mm i størrelse og kan bestilles i forskjellige farger, med plass til en rad med tekst. De er perfekte for merking av små gjenstander som solbriller, smokker, penner og mer.

Nordic Print har veldig rask levering og navnelappene deres er godt festet til klærne. Det er et kvalitetsprodukt, og vi elsker virkelig deres fine utvalg. De har muligheter som ingen annen leverandør har, og vi vil virkelig anbefale at du sjekker ut Nordic Print for å se hva de har å tilby!


Askeladden navnelapper

Askeladden Navnelapper Logo

Sjekk sortiment og pris på:

 • Ulike typer navnelapper
 • Stort utvalg av design
 • Kjente figurer fra barnefilmer

Et av de mest populære selskapene i Norge når det gjelder navnelapper er Askeladden. De har en rekke produkter som er ekstremt populære blant familier med barn.

En av deres populære navnelapper er den typen du designer helt alene. Du skriver inn hva det skal stå på navnelappen, og deretter velger du enkelt:

 • Motiver – Velg søte tegneseriebilder med alle slags ting i motorinteresser, sport, eventyr, spill eller andre hobbyer og interesser. Motiver kan velges bort hvis du vil ha et større område for tekst.
 • Bakgrunn – Farger, bakgrunnsmotiver, mønstre i mange forskjellige nyanser og stiler.
 • Tekst – Du kan velge mellom forskjellige skrifter og tekstfarger.

De selvdesignede navnelappene fra Askeladden bestilles i pakker med 120 stykker. Hver lapp måler 30 x 13 mm.

I tillegg til de selvdesignede variantene har Askeladden navnelapper en annen utrolig populær kategori som vanligvis er veldig verdsatt av barna, nemlig navnelappene deres med kjente figurer. De har et bredt spekter av navnelapper med karakterer fra eventyr, filmer og TV-serier som barn elsker. Du kan velge mellom navn som:

 • Mikke Mus & venner
 • Karakterer fra filmene Frost
 • Spiderman

Sjekk ut hele spekteret av navnelapper med kjente karakterer!

Andre produkter du finner hos Askeladden er:

 • Minilapper – Små lapper på 16 x 6 mm. til for eksempel smokk, viskelær, blyanter og mer
 • Store navnelapper – Klistremerker i forskjellige former og større størrelser til for eksempel vesker, møbler, bøker eller andre personlige gjenstander.
 • Dør- og veggdekor – Klistremerker som er festet til døren eller veggen og er enkle å fjerne.

En annen veldig fin type navnelapp som kan bestilles på Askeladden er strykemerkene deres. De sitter enda bedre enn klistremerkene, men krever selvfølgelig litt mer arbeid for å komme på plass. Også disse kan du designe akkurat som deres strykefrie lapper. Vi foretrekker faktisk strykefritt, men vet at mange liker å stryke lappene på slik at de sitter ordentlig. Det er et spørsmål om smak, og begge alternativene er veldig gode. Selvfølgelig kan du kjøpe begge varianter, og du kan enkelt matche dem i samme stilige design som du velger.

Askeladden strykefrie navnemerker sitter veldig bra og kan vaskes ved opptil 60 grader. Det er et kvalitetsprodukt, og vi anbefaler dem på det sterkeste.

Vår samlede vurdering av Askeladden er veldig bra. Dette er definitivt et kvalitetsprodukt, og vi elsker absolutt deres brede utvalg. Hvis du vil ha et sikkert kort og enkelt kan merke opp alle barnas klær, er Askeladden navnelapper et av de absolutt beste valgene, med det beste utvalget å velge mellom!


Merkmini

Merkmini navnelapper logo

Sjekk sortiment og pris på:

 • Enkelt å opprette og bestille
 • Mange forskjellige motiver
 • Ferdige pakker

Merkmini er et norsk selskap som er veldig populært for sine fine navnelapper. Det er veldig enkelt å designe dine egne, eller kjøpe ferdige pakker som du selv skriver inn navnet med. De har et veldig godt utvalg av bakgrunner, motiver og tekstskrifter.

Du kan endre svært mange forskjellige innstillinger og skrive inn 1-3 linjer på lappen. Det er vanlig å skrive inn for eksempel navn, etternavn og eventuelt telefonnummer. Du kan også velge fargen på teksten.

Merkmini har gjort det veldig enkelt å velge, da de bare har en slags lapp. Det er deres strykefrie klistremerker. De er 30 x 13 mm og kommer i en pakke med 120 navnelapper.

Det er en velfungerende lapp som sitter utmerket på plagget og kan vaskes ved opptil 60 grader i maskin. De er bevist å være bærekraftige og av virkelig høy kvalitet. Både selve, som er laget av elastisk vinylmateriale, og den trykte teksten har god holdbarhet.

Merkmini er veldig god. Det eneste negative vi kan finne er faktisk at utvalget bare inneholder en type lapp i en størrelse. Dette er imidlertid det vanligste utvalget som de fleste bruker til å merke barneklær til skole og førskole og så videre. Derfor vil Merkminis navnelapper være godt egnet for de fleste. Men hvis du for eksempel vil ha andre former eller størrelser på lappene, kan Askeladden være et alternativ å sjekke ut.

Vi er veldig fornøyde med Merkmini, både når det gjelder kvalitet og pris. Hvis du vil gjøre det enkelt for deg å merke barnas klær, kan vi absolutt anbefale disse navnelappene!


Smartlapper

Smartlapper Logo

Sjekk sortiment og pris på:

 • Har lapper til skoene
 • Kan kjøpes i mange forskjellige pakker
 • Populære norske TV-figurer

Smartlapper har et utrolig godt utvalg av navnelapper. Deres standard lapper er strykefrie klistremerker i størrelsen 30 x 13 mm. Du kan designe lappene selv, eller velge mellom en av de ferdige pakkene deres. De har mange populære motiver og også noen kjente karakterer fra TV som:

 • Poppeloppane
 • Kaptein Sabeltann
 • Karsten og Petra
 • Flåklypa

En veldig positiv ting med Smartlapper er at de kan kjøpes i mange forskjellige stiler. Noen populære varianter er:

 • Fargerike navnelapper
 • Hjerteformede lapper
 • Lapper med dyremotiver
 • Eksklusive designer lapper
 • Minilapper
 • Lapper til sko
 • Strykemerker

I tillegg kan de kjøpes i forskjellige pakker, avhengig av hvor mange du trenger. Du kan velge mellom 130, 170 eller 260 strykefrie lapper i en pakke. Det tar vanligvis mye, og ofte trengs det nye lapper hver gang et nytt skoleår starter, så det spiller vanligvis ingen rolle om du får litt for mange.

Hos Smartlapper kan du også kjøpe forskjellige pakker. For eksempel familiepakken der du får både klistremerker, strykelapper og lapper for skoene.

I tillegg til navnelappene har Smartlapper flere andre virkelig gode og veldig populære produkter. For eksempel har de et ID-armbånd med en unik løsning. På båndet er det en kode som personen som finner barnet, kan gå inn på telefonen. Deretter ser du personens posisjon på GPS på telefonen din, og personens telefonnummer, slik at du enkelt kan koble til og finne barnet ditt. En veldig smart løsning som fungerer bra for å få hjelp hvis barnet går seg vill.

Vi liker Smartlapper, og de har en rekke unike produkter og design som ikke finnes andre steder. Ta en titt selv og se hvilke fine navnelapper du kan få på Smartlapper!


Namly Design

Namly Design Navnelapper Logo

Sjekk sortiment og pris på:

 • Billigere enn konkurrenter
 • Du velger designet
 • Sterk og tåler mange vasker

Det svenske selskapet Namly har et par forskjellige varianter å velge mellom når det gjelder merking av barneklær. Den som skiller seg mest ut, og den vi skal fokusere på her, er deres selvklebende navnelapper. En åpenbar fordel med Namly er at navnelappene deres er billigere enn de fleste andre lignende produkter. Imidlertid er de av samme kvalitet, noe som gjør dem til et veldig attraktivt alternativ. Et litt smalere utvalg enn for eksempel Askeladden-navnelapper er det eneste som trekker ned rangeringen. Men Namly er helt klart et av de billigste valgene når det gjelder navnelapper!

Du kan bestille navnelappene deres i tre forskjellige sett, avhengig av hvor mange du trenger:

 • Lite sett – 66 navnelapper
 • Mellomstort sett – 99 navnelapper
 • Stort sett – 132 navnelapper

Når du har valgt hvilket sett du vil ha, vil du komme til toppen av bestillingen din; muligheten til å utforme navnelappene dine selv. Dette er noe du foreslår å gjøre med barnet ditt. Det er både morsomt for barnet å være involvert i å velge sitt eget design, og en mulighet til å øve bokstaver og stave navnet sitt.

Det er en utrolig enkel måte å lage stilige og personlige navnelapper på. Velg på Namly:

 • Tekst – Navn, etternavn og muligens til og med telefonnummer.
 • Bakgrunn – Velg mellom forskjellige farger og mønstre.
 • Motiver – Små søte ikoner, fra sport til dyr eller superhelter.

Motiver er valgfrie, og hvis du vil ha plass til mer tekst, kan du velge bort å ha et motivbilde på navnelappen din.

Namlys navnelapper måler 30 x 15 mm i størrelse. For det aller beste festet, legg lappene på vaskelappen. Da sitter de utrolig bra og kan vaskes mange ganger, opptil 60 grader uten problemer.

Disse navnelappene er utrolig praktiske å bruke. Det er enkelt, pent og ryddig og kan raskt markere hele barnets garderobe med klær. Det blir personlig og morsomt og er raskt for både deg og barnet å gjenkjenne etiketten.

Namly har raskt blitt et populært valg blant småbarnsforeldre. I tillegg til deres praktiske navnelapper, er de veldig populære for sin eksemplariske nettbutikk som er stilig og enkel å handle fra. Når du bestiller, sendes navnelappene umiddelbart, og du har produktet i postboksen etter bare noen få dager.

I tillegg til navnelappene har Namly noen andre populære fine og smarte produkter. Navneetikettene kan brukes til å markere leker, sykler, hjelmer og mer. Det kan være en ide å benytte anledningen til å bestille noen av dem samtidig hvis du velger å handle fra Namly.


Er navnelapper gode?

Ja! Navnelapper er en fantastisk måte å markere barnas klær på, slik at du raskt og enkelt kan sjekke at de er klærne dine. Ofte kan du designe navnelappene selv slik at de blir helt unike. Da vil både du og barnet ditt gjenkjenne etiketten på kort tid.

Det er klart, enkelt og sparer mye tid. Ved å kjøpe et sett med navnelapper har du nok til hele barnets garderobe, og litt mer. Du kan også merke opp ting som barnet tar med seg til førskole, skole, sportstrening og så videre.

Det er godt å merke vannflasker, innebandykølle, ryggsekk, skateboard og mer. Da ender ting vanligvis opp riktig og finner veien hjem til slutt. Kort sagt: navnelapper er fantastiske og sparer både tid og krefter i livet som forelder!

Strykefrie eller strykbare navnelapper – hva er best?

Begge har fordeler og ulemper. Strykefritt er best for enkelhets skyld. Strykbare navnemerker er bedre festet til stoffet. Klistremerkene må festes til vaskelappen eller lignende for å passe ordentlig. Samtidig kan klistremerker også brukes til andre dingser i tillegg til klær.

Fordeler med navnelapper som ikke bruker stryking:

 • Raskere å feste
 • Kan brukes til flere ting
 • Det er lettere å fjerne hvis klærne skal doneres eller selges

Fordeler med strykbare navnelapper:

 • Sitter bedre
 • Kan festes direkte til stoffet
 • Føles ikke som plast

Tåler navnelapper vaskemaskin?

Ja. Alle navnelappene vi har sett på tåler vaskemaskin. Ifølge produsentene er det standard at de skal tåle å bli vasket ved 60 grader. Når det gjelder strykefrie navnemerker, er det imidlertid viktig at de festes i henhold til instruksjonene og på rett sted for at de skal sitte ordentlig. Deretter kan de vaskes og bør holde så mange vasker som nødvendig.

Hva er den beste måten å merke barneklær på?

Det er et spørsmål om smak. Det mest populære er å bruke navnelapper uten stryking. Det er en utrolig praktisk måte å raskt og enkelt gjøre etiketten personlig og tydelig.

Navnelapper som strykes på med strykejern er også gode, men tar litt mer tid, spesielt hvis det er mange plagg som skal merkes.

Sist, men ikke minst, er en vanlig markørpenn en god måte å merke klær på. Det er den billigste og enkleste måten å merke barnas klær på.

Recent Posts