Beste joggesko for barn 2024: Barnesko for vår og sommer


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Om våren og sommeren er det fint å endelig kunne løpe rundt i lette sko. Barn elsker å bevege seg rundt og et par komfortable joggesko er de perfekte vår- og sommerskoene for barn. Hvis det blir veldig varmt, kan et par sandaler være det aller beste. Her viser vi våre favoritter – årets beste joggesko for barn!

Nærbilde av barns ben og joggesko i forskjellige farger

Hvilke joggesko for barn var best i test?

En ny favoritt for i år er Viking Tolga Low WP. De er den perfekte kombinasjonen av letthet og holdbarhet.

Viking Tolga Low WP

Sjekk prisen på:


Neste opp har vi Hummel Actus Tex JR Sneakers, en lett og kjølig sko, perfekt for varme sommerdager!

Hummel Actus Tex JR Sneakers

Sjekk prisen på:


Her har vi et par veldig komfortable sneakers fra det populære internasjonale merket New Balance. Stilig med utmerket komfort for lek og løping!

New Balance 373 Pigment Sneakers

Sjekk prisen på:


Best i test blant de litt billigere skoene er Bagheera Sneaker. En lett og sporty sko som er helt fantastisk om sommeren og også svært rimelig.

Bagheera Pico Sneaker

Sjekk prisen på:


Fortsett å lese for å se alle skoene vi så på!

Se også våre favorittsko til høsten!

En nærmere titt på mange moderne joggesko for barn

Her er hele listen over skoene vi har sett nærmere på i år.

Viking Footwear – Tøffe og holdbare barnesko

Fra Viking har vi også plukket ut et par favoritter. Et par lave og et par litt høyere sko med ankelstøtte.

Viking Bryne Sneaker

Viking Bryne Sneaker Barneskor

Sjekk prisen på:

Dette er en veldig god sko som både er lett å løpe og bevege seg i, men samtidig veldig tøff og holdbar. Viking klarer å kombinere funksjon og bekvemmelighet med kvalitet og styrke.

Bryne Sneakers har dobbeltmasket stoff i polyestermateriale med ekstra forsterkning rundt tærne og hælene. Disse skoene er laget for å vare. Samtidig er materialet luftig og pustende. De blir ikke for varme selv om sommeren og gjør en god jobb med å bringe bort fuktighet og varme.

Skoene er festet med to borrelåsstropper, noe som er enkelt og kan gjøres raskt av barnet selv. Dette er en ekte favoritt faktisk, og også prisen er attraktiv. Det er vanskelig å finne noe negativt å si om Viking Bryne. Dette er vår klare best-i-test sko når det gjelder lave joggesko for barn!


Viking Footwear Kid’s Cascade Mid III Gore-Tex

Viking Footwear Kid’s Cascade Mid III Gore-Tex Barneskor

Sjekk prisen på:

Dette er en veldig overdådig modell med mange kvaliteter, men med en prislapp som samsvarer med produktet.

Mens skoene har høye kanter og gir en veldig god støtte til foten, er det en komfortabel og smidig sko som er ideell for aktiviteter med mye bevegelse. Den har en eksteriør i Gore-Tex, noe som gjør den vanntett. Til tross for dette er skoen luftete og føttene kan puste, og det blir ikke for varmt selv i sommermånedene.

Viking Cacade Mid III er akkurat som bryne skoene, utstyrt med dobbelt polyesterstoff og forsterkning både på baksiden av hælen og foran tærne.

Hvis du vil ha en barnesko som kan håndtere all slags vær gjennom våren, sommeren og inn i høsten, er Viking Cascade Mid III et fantastisk valg. Vi liker virkelig kombinasjonen av den lette og tøffe mer heftige funksjonen av skoen.


Reima – Reimatec joggesko for barn

Det finske selskapet Reima har lansert mange fine barnesko opp gjennom årene. Her har vi plukket ut to modeller som vi liker litt ekstra.

Reimatec Passo joggesko

Reimatec Passo Barnesko

Sjekk prisen på:

Dette er et par barn joggesko med en ganske høy kant. De er solide og har en solid såle i termoplastisk gummi som holder føttene godt selv på glatte overflater. Det er en veldig allsidig sko. På den ene siden er den lett og luftete og veldig fleksibel, noe som gjør den til en utmerket treningssko for daglig bruk i alle former for lek. Men det er rimelig varmt med et mykt fôr i tekstil inni. Det er derfor perfekt både på våren, sommerens litt kaldere dager og tidlig høst.

Skoene leveres med en smart såle med ”Happy Fit”-utskrift som gjør det enkelt å måle og se om størrelsen er riktig. Skoene er veldig enkle å bruke og har borrelåsfeste slik at barna selv kan ta på seg skoene.

Dette er en ren sko for de som liker å være ute mye, spesielt i skogen eller andre miljøer som krever litt mer solide høye sko. Reimatec Passo er en veldig fin og holdbar barnesko som vi absolutt kan anbefale!


Reima Evaste joggesko

Reima Evaste Barneskor

Sjekk prisen på:

Den andre skoen fra Reima som vi ønsker å fremheve er deres modell Evaste. Dette er en veldig deilig vårsko for barna. De er tilgjengelige i mange stilige lyse farger. Designet er virkelig noe på ekstra Reima Evaste.

I tillegg til utseendet har disse barnejoggeskoene en rekke andre fordeler. De har en veldig god såle laget av et fleksibelt EVA-materiale med en myk gummiaktig følelse. Den gir en lett såle med et fantastisk grep på overflaten. Skoene er både enkle å bære og utrolig enkle for barna å sette på seg selv med stor bred borrelås å knipse av og på.

Hvis du vil ha en veldig lett og fri vår- og sommersko til babyen din, er Reima Evaste joggeskoen helt klart en av våre favoritter.


Leaf Hamar joggesko

Leaf Hamar Sommerskor Barn

Sjekk prisen på:

Disse skoene er både lette på føttene og vanntette. En ganske generell barnejoggesko egnet for nesten all daglig bruk.

De er enkle å sette på og har dobbel borrelås. En veldig god standardmodell som oppfyller alle våre krav til en god barnesko. Vi liker modellen kraftig, men har ikke helt samme holdbarhet som en veldig heftig sko for eksempel som Viking-modeller.

Vi ser Leaf Hamar som et fint alternativ, og det kommer i et par forskjellige fine fargealternativer å velge mellom. En tydelig godkjent sommersko for barn enkelt!


Pax Rask Joggesko

Pax Rask joggesko Barn

Sjekk prisen på:

En stilig sporty vårsko perfekt for barn med mye løping i beina. Den er laget av et lett nettingmateriale og er lett foret i mykt stoff.

Pax Rask har en god gummisåle som gir en myk og mild demping effekt. Den er også holdbar og gir et godt grep om asfalt, for eksempel. Inne er en avtagbar såle som kan erstattes om nødvendig.

Skoene er veldig enkle å sette på og spenne med borrelås. De har også elastiske lisser som holder skoen på plass, men ingenting som må knyttes.

Ellers er skoene fri for eksempel PVC, PTFE eller andre skadelige stoffer. Kort sagt, Pax Rask er et par veldig komfortable joggesko for barna å bruke i sommermånedene. Det er en frisk og lett sko som passer i alle posisjoner!


Tretorn Lunar Hybrid Barnesko – Beste vanntett barnesko

Tretorn Lunar Hybrid Barnesko

Sjekk prisen på:

Dette er en spesiell modell av barnesko som passer i mange klima. Spesielt gode er de å ha når været er litt usikkert, som når vinteren beveger seg mot vår eller sommer mot høst. De kalles hybrid fordi de er litt av en blanding mellom gummistøvler og joggesko.

Tretorn Lunar Hybrid er en vanntett sko med en veldig grov såle. Det er en utmerket sko å bære under skogsturer eller lignende utflukter som føttene kan risikere å bli våt. Skoene har mange flotte funksjoner som vi virkelig setter pris på.

Skoene er enkle å komme seg av og på. Det er ingen spenner og det er smarte slepeskinn som gjør det lettere for barnet å trekke på skoene. Innersålen kan fjernes for å lufte skoene ved behov. Fôret inne i skoen er raskt takle og skoene er isolerende uten å føle seg fanget. I tillegg er skoene helt veganske og laget av naturgummi, mikrofiber og neopren.

Dette er en utrolig nyttig sko som er perfekt på de dagene da babyen står i fare for å få våte føtter. En perfekt sko som sitter mer komfortabelt enn en gummistøvel, men gir fortsatt en veldig god beskyttelse for føttene. Vi liker Tretorn Lunar Hybrid og gi den en ekstra varm anbefaling hvis du har behov for denne typen sko!


Nike Pico 5 Unisex Joggesko

Nike Pico 5 Unisex Barnesko joggesko

Disse Nike skoene er veldig stilige og er tilgjengelige både for virkelig små barn som har blitt stilbevisste tidlig, eller litt større barn. De er laget av slitesterkt skinn og er både holdbare og veldig deilige å se på. Denne typen sko kan ofte også selges, eller blir en fin gave å arve for et annet barn når barnet vokser ut av skoene.

Skoene er enkle å bruke med borrelåsfeste og et slepejern på baksiden av hælen. Dette er en perfekt vårsko for barn, og de har god pusteevne og en myk og fin demping takket være skummaterialet i sålen. Sålen er laget av en veldig slitesterk gummi som både holder og gir et godt grep på overflaten.

Hvis du vil ha et par joggesko for barn fra et velkjent merke, er Nike Pico 5 Unisex en veldig fin barnesko å ha på seg til sommeren. Vi liker både stilen og funksjonen. Stilige, komfortable og lette sko å bevege seg rundt i og se bra ut samtidig.


Kavat Svedby

Kavat Svedby joggesko Barn

Sjekk prisen på:

Disse skoene er fantastiske, tror vi. Ikke bare det, Kavat Svedby er vanntett og har mange fine fordeler. Samtidig er dette en litt dyrere barnesko. Hvis du har et øye på Kavat, vet du at deres joggesko er toppklasse, men at prislappen er litt høyere.

Disse joggeskoene er 100% vanntette, noe som ikke er vanlig når det gjelder denne typen sko. Vanntettheten kommer fra en spesiell membran som sitter inne i skoene, samt de teipede sømmene på utsiden. Det er et smart design som gjør skoene unike. Skoenes materiale består til en viss grad av resirkulerte materialer som tekstiler og nylon, som vi ser som et stort pluss fra et bærekraftig synspunkt.

Skoene er forsterket både på hælen og på forsiden av tærne. Dette betyr at føttene sitter godt og beskyttet. Hele skoene kan til og med vaskes i maskin ved 30 grader.

Alt i alt er dette en fantastisk barnesko å ha om våren og sommeren. Veldig stilig, funksjonell og med en unik design. Vi gir Kavat Svedby en varm anbefaling, hvis økonomien din tillater disse litt dyrere barneskoene.


Bagheera Zippy joggesko – Billige sportssko for barn

Bagheera Zippy joggesko barn Barnebloggen.com

Sjekk prisen på:

En fantastisk utseende og veldig rimelig joggesko for barn fra klassisk merke Bagheera. Dette er utrolig lett og nydelig sko som er perfekt når solen skinner og verden er klar til å bli erobret.

Bagheera Zippy har et tynt og luftete nett på toppen og en støpt innersåle som passer perfekt rundt foten. Det er en sko som sitter veldig bra og er behagelig for de fleste barn å ha på føttene under aktive dager.

De er lett festet med dobbel borrelås og passer godt, men er samtidig lett å sette på og ta av deg selv. De kommer i flere fargekombinasjoner og føles veldig friske.

En overraskende billig sko, med tanke på høy kvalitet. Hvis du vil ha en veldig god sporty joggesko for barn, må du sjekke ut Bagheera Zippy joggesko. Best i test blant de billigere vårskoene for barn!


Disney Frozen joggesko – Sko til barn som liker Frost

Disney Frozen joggesko Frost Barnesko

Sjekk prisen på:

Det er et ganske bredt spekter av barnesko med design hentet fra de populære barnefilmene Frost og Frost 2. Ofte er disse til og med ganske billige, noe som er gledelig.

Noen av skoene har blinkende lys og andre morsomme funksjoner. Sjekk ut serien og se om du liker noen av disse søte skoene fra Frost-serien!


Champion – Lette barnesko for raske ben

Champion joggesko Barn Barnebloggen.com

Sjekk prisen på:

Det gamle klassiske sportsmerket Champion har et par veldig fine barnesko. De passer litt større barn og er veldig fine og enkle å flytte rundt om sommeren. Perfekt for aktiv lek og sporting.

Våre favoritter er Champion Alpha B Youth joggesko. De kommer i et par forskjellige fargekombinasjoner. Det er en veldig stilig joggesko som er utrolig lett i vekt og gir en rask og jevn følelse. Samtidig er de myke innvendige og gir en demping som er skånsom mot foten og hælen.

Hvis du vil ha et par stilige joggesko for barnet rundt skolealder, kan Champion Alpha B Youth joggesko være et veldig fantastisk alternativ. Barn liker ofte både design og følelse av disse skoene. En veldig fin joggesko for barn å ha i løpet av våren, sikkert!


Paw Patrol joggesko

Paw Patrol Sneakers joggesko barn

Sjekk prisen på:

Den populære barneserien Paw Patrol har også en rekke forskjellige sko med sine karakterer som motiver. Vi liker disse skoene, de er både billige og veldig gode. Spesielt liker vi modellen med dobbel borrelås. De er rimelig robuste, og du får en holdbar og komfortabel barnejoggesko, med stilig barnevennlig design, til en god pris.

Sjekk ut utvalget av Paw Patrol joggesko i de ulike butikkene og se om du finner noen favoritt!


Diadora Game P PS joggesko

Diadora Game P PS joggesko barnesko

Sjekk prisen på:

Det sporty merket Diadora har utviklet en veldig god barnesko som vi virkelig liker, nemlig deres Game P PS joggesko.

Dette er en enkel sko som er av virkelig høy kvalitet. Den er laget av kunstig lær og har enkel borrelåsfeste som gjør det enkelt for barn å bruke skoene selv. De kommer i flere forskjellige farger og er faktisk en veldig stilig vår- og sommersko med sporty stil som passer barn som leker mye der ute.

Skoene koster ikke for mye, og det er en svært rimelig barnesko til slutt. Godt og velprøvd merke, fine sko. Diadora Game P PS joggesko er kort sagt en svært funksjonell og veldig pent designet sommersko for barn!


Hvilken skostørrelse passer for hvilken alder?

Her er en tabell over de omtrentlige målingene som gjelder for barnesko. Husk å dobbeltsjekke i forhandlerens lokaler hvis de har noen anbefalinger. Måling bare etter alder kan være litt usikkert da dette selvfølgelig varierer fra barn til barn. Det er ofte lurt å kjøpe sko som er 1-2 størrelser større. Da er det mulig å fylle ut med en ekstra såle i begynnelsen, og så barnet har noe å vokse i.

FotlengdeSkostørrelse     Alder (omtrentlig)
9 – 11 cm17 – 18 4 – 9 måneder
11 – 13 cm19 – 21    9 – 12 måneder
13 – 15 cm     22 – 24 1 – 2 år
15 – 17 cm25 – 27 3-4 år
17 – 19 cm28 – 30    4-6 år
19 – 21 cm  31 – 33   6-7 år
21 – 23 cm  34 – 36     7-8 år
23 – 25 cm   37 – 39   10-11 år

Recent Posts