Beste bestikk for barn 2024: Bestikksett for småbarn


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Det er ofte en god idé å la barna prøve å spise selv så tidlig som mulig. Skaff bestikk som er enkelt for barnet å holde i, trygt å spise med, og morsomt å ha ved matbordet. Her er våre tips til de beste barnbestikkene for de små akkurat nå!

Bestikk for barn. Tekst og bilde av spisebordsett for barn.

Hvilket bestikk for små barn er best i test?

De mest elegante alternativene er etter vår mening bestikksettene fra WMF. Perfekt for eldre barn som har begynt å spise på egen hånd!

✅ Svært elegante bestikkesett

WMF Barnbestikk 4 deler

Hvis du ønsker en nybegynnerskje som kan brukes allerede fra 6 måneders alder, anbefaler vi Knatteplocks Pre-Spoon. Med den kan de aller minste barna trene motorikken og selv smake på puré, mos og lignende mat!

✅ Smart design for babyer

Knatteplock Pre-Spoon

Hvis du ønsker noe vakkert å gi bort som gave, anbefaler vi varmt de graverte bestikkene fra ByHappyMe. Søte, personlige gaver, perfekte som dåpsgave eller fødselsgave!

✅ Vakker personlig gave

ByHappyMe Bestikk med navn

Du finner flere bestikk for barn lenger ned i artikkelen!

Et annet alternativ er å kjøpe et komplett sett med barneservise!

Liste over barnbestikk for småbarn

Nedenfor finner du hele listen over bestikk for barn som vi har sett nærmere på. Vi har prøvd å inkludere alternativer fra mange forskjellige merker, i ulike stiler og materialer.

Rätt Start Barnbestikk

Rätt Start Barnbestikk på bordet

Når det kommer til å introdusere barnet ditt til verden av selvstendig spising, er valget av bestikk viktig. Rett Start Barna fra Bakkebygrenda Barnbestikk tilbyr en magisk og morsom opplevelse ved måltidene, samtidig som det er trygt og praktisk for små hender.

Barnevennlig Design med Favorittkarakterer: Dette flotte bestikksettet er inspirert av motivene fra ”Barna fra Bakkebygrenda”. Gaffelen, kniven og skjeen har alle håndtak laget av melamin og er designet med barnets komfort og sikkerhet i tankene. De avrundede spissene på gaffelen og kniven gjør dem trygge å bruke for små spisere.

Passer Alle Anledninger: Enten det er frokost, lunsj eller middag, er Rett Start Barna fra Bakkebygrenda Barnbestikk klart til å bli satt fram for alle måltider. Dette settet er en fin investering som vil være nyttig og verdsatt ved hver måltid.

Praktisk og Enkelt å Ta Vare På: Siden foreldre alltid har hendene fulle, har Rett Start gjort det enkelt å holde bestikket rent. De kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen, noe som sparer tid og krefter.

For de Aller Minste Spiserne: Anbefalt alder for dette bestikksettet er fra 6 måneder og oppover. Det er en utmerket introduksjon til spiseverdenen og gir barnet ditt muligheten til å utforske og lære på en trygg måte.

Rett Start er et etablert merke som forstår viktigheten av sikkerhet og kvalitet når det gjelder produkter for barn. Rett Start Barna fra Bakkebygrenda Barnbestikk er intet unntak. Med sitt sjarmerende design og nyttige egenskaper vil dette bestikksettet helt sikkert gjøre måltidene til en morsom og engasjerende tid for både foreldre og barn.


Knatteplock Pre-Spoon/Starterskje

Knatteplock Pre-Spoon på en tallerken

Når din lille skatt begynner å vise interesse for å utforske matens verden, er det viktig å ha de riktige verktøyene. Med Knatteplocks pre-spoon, eller starterskje, blir introduksjonen til fast føde en leken og lærerik opplevelse.

Laget for Små Hender: Denne innovative skjeen er spesielt designet for de aller minste. Med et tykt håndtak som er lett for små fingre å gripe, kan babyen din begynne å utforske selvstendig spising allerede fra 6 måneders alder.

Designet for Læring: Skjeens unike design, med hull som fanger opp maten, betyr at barnet ditt ikke trenger å mestre skopingen. I stedet kan de fokusere på koordinasjonen mellom hånd og munn, noe som gjør overgangen til en tradisjonell skje enklere.

Første Skritt mot Selvstendighet: Å se gleden i barnets øyne når de klarer å føre skjeen til munnen er uvurderlig. Med Knatteplocks pre-spoon får barnet ditt en følelse av prestasjon og selvstendighet ved hvert måltid.

Praktiske Tips: Selv om skjeen er perfekt for most mat og puréer, kan den ta opp farge fra visse matvarer, som tomatbaserte retter. Men bekymre deg ikke, dette påvirker ikke skjeens funksjon eller sikkerhet.

Anbefalinger fra Foreldre: Mange foreldre, som den fornøyde moren som delte sin erfaring, anbefaler Knatteplocks pre-spoon. Det er ikke bare et verktøy, men en del av barnets matreise.

Knatteplock forstår viktigheten av de første stegene i barnets matopplevelse. Med deres pre-spoon starterskje får barnet ditt en trygg og morsom introduksjon til verden av fast føde. Gi barnet ditt den beste starten på matreisen med Knatteplock!


ByHappyMe Bestikk Med Navn

ByHappyMe Bestikk med navn

Måltidstid er en spesiell tid for hvert barn, og hva kan være mer spesielt enn å ha sitt eget bestikk med sitt navn på? Med ByHappyMe Bestikk med navn blir hvert måltid en personlig opplevelse.

Personlig Preg: Med ByHappyMe kan du designe ditt eget bestikksett ved å skrive barnets navn og velge den skrifttypen du liker best. Dette gir et unikt og personlig preg som barnet ditt vil elske.

Eventyrlige Motiver: For barnet som drømmer om store eventyr tilbyr dette bestikksettet motiver av biler, fly og luftballonger. Disse høykvalitets rustfrie stålbestikkene er ikke bare vakre å se på, men også perfekt designet for små hender.

Varig Inngravering: Navnet og motivet graveres med laser, noe som garanterer at de ikke falmer eller forsvinner over tid. Hver gang barnet ditt bruker bestikket, vil de bli minnet om omtanken og kjærligheten du la i å velge akkurat dette settet.

Mer enn Bare Bestikk: I tillegg til det vakre bestikket får du også en emballasje som kan forvandles til en fotoramme. Dette gjør det til en perfekt gave for dåp eller bursdager. Følg bare instruksjonene på baksiden av esken for å lage en minneverdig gave.

Vedlikeholdsråd: Selv om bestikket tåler oppvaskmaskin, anbefaler vi håndvask for å bevare dets skjønnhet og holdbarhet.

ByHappyMe er mer enn bare et merke; det er en opplevelse. Med deres kvalitetsbestikk får barnet ditt ikke bare et verktøy for å spise, men også et minne som varer livet ut. Gi barnet ditt en gave som er like unik som de er med ByHappyMe Bestikk med navn.


WMF Barnbestikk 4 Deler

WMF Barnbestikk 4 deler

Når barnet ditt tar sine første skritt mot selvstendighet ved matbordet, er det viktig å ha de riktige verktøyene. Med WMF barnbestikk i 4 deler får barnet ditt en perfekt introduksjon til de voksnes spisevaner.

Klassisk med en Vri: WMF, det anerkjente tyske merket, kombinerer tradisjon med innovasjon. Velg mellom sjarmerende Disney-temaer som Ole Brumm og Løvenes Konge, eller gå for den tidløse elegansen av sølvfargede bestikk.

Design for Læring: Bestikkene er designet med barnets utvikling i tankene. De avrundede formene gjør det enklere å holde, og hjelper barnet med å forbedre sin motorikk ved hvert måltid.

Sikkerhet og Kvalitet: WMF står for kvalitet og sikkerhet. Med bestikk tilpasset barnets hender, kan du være trygg på at barnet ditt spiser på en sikker måte.

Praktisk og Holdbart: Bestikkene er ikke bare vakre å se på, de er også praktiske. De tåler oppvaskmaskin, noe som gjør rengjøringen enkel og rask. Og med en anbefalt alder fra 36 måneder, er de perfekte for det litt større barnet som er klar for å utforske matverdenen på egen hånd.

WMF har lenge vært synonymt med kvalitet og innovasjon. Med deres barnbestikk i 4 deler, får barnet ditt en perfekt start på sin matreise. Enten du velger et søtt Disney-tema eller den elegante sølvfargede varianten, vil barnet ditt elske hvert måltid med WMF.


Bambino Little Scooper! Gaffel & Skje 2-Pack

Bambino Little Scooper Gaffel og Skje

Å introdusere barnet ditt til selvstendig spising er en spennende milepæl. Med Bambino Little Scooper! Gaffel & Skje 2-pack blir denne overgangen en smidig og morsom reise, både for barnet og for deg.

Tilpasset Små Spisehender: Dette bestikksettet er spesielt designet med tanke på barnets komfort. De ergonomiske håndtakene gir et sikkert og behagelig grep for små spisehender. Gafflene har avrundede kanter for ekstra sikkerhet, og skjeen har et bredt blad for enklere matinntak.

2-Pack for Allsidighet: I dette settet inngår to skjeer og to gafler, noe som gir deg fleksibilitet ved måltidene og muliggjør enkle bytter hvis en del skulle falle ned eller trenger vask.

Holdbart Materiale: Bambino bryr seg om både barnets sikkerhet og miljøet. Little Scooper! Gaffel & Skje er laget av polypropen, et sikkert og holdbart materiale som er fritt fra skadelige stoffer og BPA. Du kan føle deg trygg med å gi barnet ditt disse bestikkene å spise med.

Bambino er et merke som forstår foreldres behov når det kommer til barneprodukter. Deres fokus på kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet reflekteres tydelig i Little Scooper! Gaffel & Skje 2-pack. Gi barnet ditt en god start på matreisen med disse pålitelige og tilpassede bestikkene, som er perfekte følgesvenner i deres første år med selvstendig spising.


BabyLivia Silikonskje 2-Pack

BabyLivia Silikonskjeer

Når det kommer til å velge riktig bestikk for barnets måltider, er BabyLivia Silikonskje 2-pack et valg som kombinerer komfort, funksjonalitet og sikkerhet på en fremragende måte.

Mykhet og Godt grep: Den herlige silikonskjeen fra BabyLivia er designet for å passe perfekt i barnets lille hånd. Materialets mykhet gjør måltidene behagelige og reduserer risikoen for irritasjon og ubehag. Tykkelsen på skjeens håndtak er spesielt designet for de aller minste hendene og gir en ergonomisk og godt grep.

Perfekt Følgesvenn for Utflukter: BabyLivia forstår foreldres behov for praktiske løsninger. Disse silikonskjene er ikke bare nyttige hjemme, men er også perfekte å ta med på turer og eventyr. De tar minimalt med plass og kan enkelt oppbevares i en stelleveske eller matboks.

Sikkert Materiale: BabyLivia prioriterer barnets sikkerhet. Silikonen som brukes i skjeen er LFGB-sertifisert, noe som betyr at den er testet og godkjent i henhold til høye sikkerhetsstandarder. Du kan føle deg trygg med å gi barnet ditt disse skjeene å spise med.

BabyLivia er dedikert til å lage produkter som gjør hverdagen enklere for både barn og foreldre. Deres Silikonskje 2-pack er intet unntak, og kombinerer mykhet og funksjonalitet på en måte som gjør måltidene til en positiv og smidig opplevelse for barnet ditt. Velg BabyLivia Silikonskjeer for å gi barnet ditt den beste starten på matreisen.


Munchkin Bestikk Multifarget 6-Pack

Munchkin Multifarget Bestikk

Måltidstid er ikke bare en tid for næring, men også en tid for barnet å utforske og lære seg selv. Med Munchkin Bestikk Multifarget 6-pack blir måltidstiden både morsommere og mer lærerik for din lille oppdager.

Designet for Selvstendighet: Munchkin forstår viktigheten av å støtte barnets utvikling. Derfor er dette bestikksettet designet med små hender i tankene. De ergonomiske skjeene har buede håndtak som gir bedre grep og hjelper barnet med å utforske maten på egen hånd. De lett bøyde og avrundede gafflene øker sikkerheten og gjør overgangen til vanlige bestikk enklere.

Fargerikt og Morsomt: Det fargerike bestikksettet vil helt sikkert vekke barnets interesse og entusiasme for måltidene. De ulike fargene legger til en leken touch på bordet og gjør måltidstiden til en morsom opplevelse.

Økt Selvtillit: Når barnet kan spise med bestikk som er tilpasset deres behov, øker deres selvtillit og selvstendighet. Dette settet gir barnet muligheten til å spise og etterligne voksne ved bordet, noe som er en viktig del av deres utvikling.

Munchkin er et pålitelig merke som forstår behovene til foreldre og barn. Med Munchkin Bestikk Multifarget 6-pack får du et praktisk, fargerikt og funksjonelt bestikksett som fremmer barnets selvstendighet ved måltidene. Gi barnet ditt den beste starten på matreisen med Munchkin!


Done By Deer Bestikk Sea Friends

Done By Deer Sea Friends Bestikk

Måltidstid er mer enn bare å stille sulten. Det er en tid for oppdagelse og læring for de små. Done By Deer forstår viktigheten av å gjøre denne tiden morsom og funksjonell for barn og foreldre. Med Done By Deer Bestikk Sea Friends blir måltidstiden både inspirerende og enkel.

Designet for Små Hender: Done By Deer har laget dette bestikksettet med de små hendene i tankene. Skjeen og gaffelen er formet for å passe perfekt i barnets hånd og sikre et fast grep. Dette hjelper med å holde de små fokusert på maten og gir dem selvtillit til å spise selvstendig.

Morsomt og Inspirerende Design: Det fargerike Sea Friends-temaet på bestikket appellerer til barnets fantasi og gjør måltiden til en leken opplevelse. De myke sklibeskyttelsene på håndtakene gir ekstra sikkerhet og gjør bestikket behagelig å bruke.

Egnet for Selvstendige Måltider: Å spise selvstendig er en viktig del av barnets utvikling. Done By Deer Bestikk Sea Friends gir barnet ditt de perfekte verktøyene for å ta de første skrittene mot selvstendige måltider. Størrelsen er tilpasset små hender som er i ferd med å lære kunsten å spise selv.

Done By Deer er et selskap som forstår barns og foreldres behov. Med Done By Deer Bestikk Sea Friends får du ikke bare et fargerikt og inspirerende bestikksett, men også et funksjonelt verktøy for barnets utvikling. Gjør måltidstiden til en morsom og lærerik stund med Done By Deer!


Sebra Gaffel 3-Pack

Sebra Gaffel 3-Pack

Når det kommer til å introdusere barnet ditt til de spennende øyeblikkene med selvstendig spising, er Sebra Gaffel 3-Pack enestående. Med sitt nøye utformede design og praktiske egenskaper er disse bestikkene en fantastisk følgesvenn for små eventyrere ved middagsbordet.

Søte og Stilfulle: Sebras gafler er ikke bare praktiske, de er også virkelig søte. Med et stilrent design og lekne detaljer vil disse bestikkene raskt vinne både barnets og foreldrenes hjerter.

Grepvennlige for Små Hender: Det kan være en utfordring for små hender å håndtere vanlige bestikk. Sebra Gaffel 3-Pack er spesielt designet for å passe i barnets lille hånd og gir et sikkert og komfortabelt grep. Dette gjør det enklere for barnet ditt å utforske måltidene selvstendig.

Reduserer Risikoen for Søl: For småbarnsforeldre er søl en del av hverdagen. Men med Sebra Gaffel 3-Pack reduseres risikoen for søl takket være den ergonomiske designen som gjør det enklere for barnet å holde bestikkene på riktig måte.

Høy Kvalitet og Enkel Vasking: Sebra inngår aldri kompromisser med kvalitet. Disse gaflene er laget av 100 % rustfritt stål og er bygget for å vare. I tillegg kan de enkelt vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør måltidene enda enklere for foreldrene.

Sebra er et merke som forstår barns behov og foreldres ønsker. Med Sebra Gaffel 3-Pack får du ikke bare pålitelige og holdbare bestikk, men også et visuelt tiltalende tillegg til bordet. Gi barnet ditt den beste mulige starten på sin selvstendige spiseopplevelse med Sebra Gaffel 3-Pack – en perfekt kombinasjon av funksjon og design.


Twistshake Matskje 2-Pack

Twistshake Matskjeer

Når det kommer til å mate ditt lille mirakel, er hvert øyeblikk verdifullt. Twistshake Matskje 2-pack er en perfekt følgesvenn for å gjøre matstunden både behagelig og smidig, både for deg og din kjære.

Praktisk Utforming: Twistshakes matingskje er nøye utviklet for å lette hvert matingsøyeblikk. Den unike designen gjør at skjeen enkelt kan nå ned i bokser og dypere tallerkener, noe som eliminerer søl og rot. Uansett om du mater barnet ditt med mat fra boks eller hjemmelaget puré, vil disse skjeene være uvurderlige i din verktøykasse.

Stabilt Grep med Myk Berøringsflate: Matingsøyeblikk kan være ganske rotete, men med Twistshake Matskje 2-pack minimeres risikoen for at skjeene sklir ut av hånden din. Den myke berøringsflaten gir et stabilt og komfortabelt grep, noe som gjør matingen smidigere og mer kontrollert.

Fri fra BPA: Når det gjelder barnets sikkerhet, er ingen kompromisser akseptable. Twistshake forstår dette og har derfor produsert sine skjeer uten BPA. Du kan føle deg trygg med å vite at barnet ditt mates med en skje som er sikker og pålitelig.

Enkel Rengjøring: Etter at matingen er over, trenger du ikke bekymre deg for komplisert rengjøring. Twistshake Matskje 2-pack kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen, noe som sparer deg tid og energi.

Twistshake er et merke som kombinerer funksjonalitet med moderne design og omsorg for barnets velvære. Med Twistshake Matskje 2-pack får du ikke bare pålitelige matingskjeer, du får også en følgesvenn som forenkler matingen og gir deg mer tid til å nyte de spesielle øyeblikkene sammen med barnet ditt. Gjør matstunden til en gledefylt og smidig opplevelse med Twistshake Matskje 2-pack – en skje som tar hensyn til både barnets behov og din komfort.


Liewood Liva Silikonskjeer 4-Pack

Liewood Liva Silikonskjeer

Når barnet ditt tar sine første skritt mot selvstendig mating, er Liewood Liva Silikonskjeer 4-pack den perfekte følgesvennen. Med sitt smarte design og barnevennlige egenskaper gjør disse skjeene måltidet til en smidig og morsom opplevelse.

Komfortabelt grep: Liewood har tenkt på alt når de designet Liva Silikonskjeer. Disse skjeene er formet for å være enkle å gripe, selv for de minste hendene. Mating blir komfortabelt både for barnet og for deg som forelder.

Veiledende merker: En av de unike egenskapene til disse skjeene er de små merkene i enden av hver skje. Disse merkene fungerer som en indikasjon på hvor langt inn i munnen skjeen skal for å gjøre matingen smidigere og tryggere for barnet ditt. Dette er spesielt nyttig når barnet lærer å spise selv.

Fokus på sikkerhet: Liewood er kjent for sitt fokus på sikkerhet og høy kvalitet. Liva Silikonskjeer er intet unntak. Laget av 100% silikon og fri for BPA, kan du være trygg på at barnet ditt mates med skjeer som er trygge og sunne.

Lett å rengjøre: Etter matingen er det viktig at rengjøringen ikke blir en byrde. Liewood Liva Silikonskjeer kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen ved maks 65 grader, noe som gjør etterbehandlingen etter måltidet enkel og bekymringsfri.

Liewood er et merke som ikke bare fokuserer på funksjonalitet og sikkerhet, men også på estetikk og design. De små vil ikke bare elske å bruke disse skjeene, de vil også elske å spise med dem. Med Liewood Liva Silikonskjeer 4-pack blir matingen en hyggelig ritual og et skritt mot å la barnet utforske matverdenen på egen hånd.


Elodie EAT Matskje Gull

Elodie EAT Gullskje

Når det er tid for barnet ditt å utforske den spennende verden av mat, er Elodie EAT Matskje Gull et perfekt tillegg til spisebordet. Med et elegant og vintage-inspirert design gjør denne gyldne matskjeen måltidet til en stjerneklar opplevelse.

Stilfull design: Elodie EAT Matskje Gull er mer enn bare et praktisk redskap. Den gyldne overflaten og vintagestilen gjør den til en delikat dekorasjon på spisebordet og introduserer en følelse av eleganse i barnets matopplevelse.

Tilpasset små hender: Denne matskjeen er designet med små hender i tankene. Den ergonomiske formen gjør det enkelt for barnet ditt å holde skjeen og utforske maten på sin egen måte.

Holdbarhet og lettstelt: Elodie EAT Matskje Gull er laget av rustfritt stål, noe som ikke bare gir den en vakker glans, men også en holdbarhet som tåler tidens tann. Den kan brukes om og om igjen, og tåler også maskinvask.

Elodie er et merke kjent for sine produkter av høy kvalitet og unikt design. Med deres EAT-kolleksjon tilbyr de en serie med barnevennlige produkter som ikke bare er funksjonelle, men også inspirerende. Elodie EAT Matskje Gull er en del av denne kolleksjonen og gir deg muligheten til å introdusere et snev av glans og stil til barnets matopplevelser. Gi barnet ditt et glimt av luksus ved hvert måltid med denne elegante og stilfulle gyldne matskjeen.


OYOY 3-Pack Mellow Skjeer

OYOY Mellow Skjeer

Når små eventyrere tar sine første skritt inn i matverdenen, er de riktige redskapene viktige for å gjøre denne reisen smidig og morsom. Og OYOY 3-Pack Mellow Skjeer er akkurat det du trenger for å gi barnet ditt en myk og enkel start på sin matreise.

Designet for små hender: Mellow skjeene fra OYOY er laget med nøye utformede dimensjoner som passer perfekt for små hender. Barnet ditt vil kunne holde skjeen med letthet og utforske ulike teksturer og smaker med selvtillit.

Fargerike og tiltrekkende: Med deres lyse og fargerike design er Mellow skjeene ikke bare praktiske, de er også visuelt tiltrekkende for små øyne. Disse skjeene vil tiltrekke barnet til bordet og gjøre måltidet til en spennende og morsom opplevelse.

Høy kvalitet og myk berøring: OYOY er et selskap kjent for sine høykvalitetsprodukter med fokus på både design og funksjon. Mellow skjeene er intet unntak. Laget med nøye utvalgte materialer, er de ikke bare robuste og holdbare, de har også en myk berøring som er skånsom mot barnets følsomme hender og munn.

Praktisk 3-pakning: Den praktiske 3-pakningen med Mellow skjeer gir deg muligheten til alltid å ha en skje klar når det er tid for et måltid. Du kan enkelt ha en i vesken, en på kjøkkenet, og en som reserve for alle eventyrene som følger med småbarnslivet.

OYOY er et selskap som er stolt av å lage produkter som er både estetisk tiltalende og funksjonelle. Med deres Mellow skjeer har de skapt et fantastisk redskap for barnets matoppdagelse. Gi barnet ditt en smidig og morsom start på matreisen med disse fargerike og letthåndterlige skjeene fra OYOY.


Konges Sløjd Wave Bestikk Whale

Konges Sløjd Wave Bestikk med hvalmotiv

Når det er tid for barnet ditt å utforske de spennende smakene i verden, er riktig bestikk avgjørende. Konges Sløjd Wave Bestikk Whale er en enestående mulighet til å kombinere praktiske og estetiske aspekter for å gjøre hvert måltid til en morsom og givende opplevelse.

Havtema for fantasien: Wave Bestikk Whale er ikke bare et funksjonelt redskap for barnets mating, det er også et kunstverk som inspirerer til fantasi. De vakkert utformede blå bestikkene er dekorert med et lekent hvaldesign som tar små spisere med på en reise under havoverflaten med hver bit.

Holdbart og sikkert materiale: Konges Sløjd er kjent for å bruke holdbare materialer av høy kvalitet, og Wave Bestikk Whale er intet unntak. Laget av matgrad rustfritt stål og produsert med resirkulert materiale, kan du være sikker på at barnets helse og planetens fremtid er i gode hender.

Perfekt størrelse for små hender: Bestikket er designet med små hender i tankene. Den perfekte størrelsen og den ergonomiske formen gjør det enkelt for barnet ditt å holde og bruke dem selvstendig, noe som fremmer utviklingen av finmotoriske ferdigheter.

Alt-i-ett sett: Wave Bestikk Whale kommer som et praktisk 3-pakning og inkluderer en skje, en gaffel og en kniv. Dette gir barnet ditt muligheten til å utforske og håndtere ulike typer mat på en leken og sikker måte.

Konges Sløjd er et merke som ikke bare tilbyr funksjonelle produkter, men også en måte å lære barn om design, kvalitet og omsorg for miljøet. Med Wave Bestikk Whale kan du gi barnet ditt en smakfull og inspirerende matopplevelse som samtidig fremmer deres utvikling og bevissthet.


RICE 6-Pack Gaffler Flerfargede

RICE Flerfargede Gaffler

Når det handler om å gjøre måltidet til en morsom og interaktiv opplevelse for barnet ditt, er RICE 6-Pack Gaffler Flerfargede det perfekte valget. Disse fargerike gafflene er designet med både estetikk og funksjonalitet i tankene, og de er et flott tilskudd til barnets servise.

Livlige Farger for Lystige Måltider: Med RICE 6-Pack Gaffler Flerfargede kan du legge til et snev av lekenhet til hvert måltid. De lyse og livlige fargene på gafflene vekker nysgjerrighet og glede hos barnet ditt, noe som gjør måltidet til en spennende tid å se frem til.

Pålitelig Kvalitet i Melamin: Disse gafflene er laget av holdbart og barnevennlig melamin, noe som gjør dem ideelle for små hender som lærer å spise selv. Melamin er kjent for sin robusthet, noe som gjør disse gafflene perfekte for den til tider rotete matingsprosessen.

Trygg for Barnet, Godkjent av DVFA: RICE tar barnets sikkerhet seriøst. Disse gafflene er godkjent av DVFA (Danmarks Fødevare- og Veterinæradministration) og er testet for å sikre at de er helt trygge å bruke for mat. Du kan føle deg trygg med at barnet ditt bruker gaffler som er laget med deres beste i tankene.

Sett med 6 Gaffler: RICE 6-Pack Gaffler Flerfargede leveres som et praktisk sett med seks gaffler. Dette gir deg mange alternativer for hvert måltid og lar barnet ditt utforske maten på sin egen måte.

RICE er et etablert merke som fokuserer på å bringe glede og farge inn i hverdagen. Med RICE 6-Pack Gaffler Flerfargede kan du ikke bare gjøre måltidet morsommere for barnet ditt, men også introdusere dem til gleden av å spise med stil og lekenhet.


BIBS skjeer i 2 forskjellige størrelser

BIBS Skjeer i to størrelser

Når det kommer til å introdusere barnet ditt til matverdenen, er valget av riktig verktøy av største betydning. BIBS skjeer i 2 forskjellige størrelser er en fantastisk følgesvenn for foreldre som ønsker å gi sine små kjære en smidig og morsom matopplevelse.

Tilpasset Både Barn og Foreldre: Dette skjesettet er designet for å møte både barnets og dine behov. Med to forskjellige størrelser kan barnet ditt enkelt øve på å spise selv med den mindre skjeen, mens du som forelder kan hjelpe til når det trengs med den større skjeen. Det er et komfortabelt og allsidig alternativ som tilpasser seg etter barnets utvikling.

Antiglidhåndtak for Små Hender: BIBS har inkludert smarte funksjoner i designen av disse skjeene. Det avrundede håndtaket med antiglid sørger for at skjeen enkelt kan holdes av små hender uten å gli. Dette gir barnet ditt selvtillit og uavhengighet når de utforsker måltider på egen hånd.

Sikkerhet og Enkelhet i Fokus: BIBS er kjent for å produsere produkter av høyeste kvalitet som er trygge for barnet ditt. Disse skjeene er intet unntak. Laget av 100% matgodkjent materiale og designet for å være enkle å gripe og tåle maskinvask, gir de deg en bekymringsfri og komfortabel mating.

BIBS er et merke som forstår viktigheten av både funksjonalitet og estetikk når det gjelder produkter for barn. Disse skjeene i to størrelser er intet unntak, og med deres brukervennlige design og trygge materialer kan du være sikker på at du gir barnet ditt det beste verktøyet for å utforske matverdenen på en trygg og morsom måte.


Finn flere tips om barn når det gjelder mat og drikke!

Recent Posts