Beste loftseng for barn 2024: Høysenger og halvhøye barnesenger


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Det kan ofte være praktisk å møblere i høyden. En loftseng kan være en smart løsning, og det finnes også versjoner som kan bygges om og tilpasses etter hvert som barnet vokser og behovene endres. For små barn kan det være tryggheten som er viktigst, mens tenåringer foretrekker praktiske møbelkombinasjoner hvor det viktigste er lett tilgjengelig. Her er noen tips til noen av de beste loftsengene for barn og ungdom.

loftseng for barn

Hvilken loftseng for barn er best i test?

En av våre favoritter er loftsengen Gamer Ultimate. En imponerende kombinasjon av spillhjørne, seng og kontorplass. En drømmeseng for barn som elsker å spille!

Loftseng med Gamer Ultimate-design i størrelse 90x200.

En annen svært praktisk og vakker variant er Higher Loftseng med skrivebord og garderobe. Et elegant alternativ som vil være nyttig i mange år!

Loftseng med integrert skrivebord og garderobe fra Higher.

Hvis du ønsker en halvhøy seng, anbefaler vi Hoppekids loftsenger. De har mange alternativer, både enkle modeller og versjoner med sklie og andre morsomme funksjoner!

Hoppekids Halvhøy Loftseng

Flere loftsenger til barn finner du lenger ned i artikkelen.

Se også våre tips om sprinkelsenger for de minste barna!

Anmeldelser av mange forskjellige loftsenger for barn

Her kommer en mer detaljert beskrivelse av mange forskjellige stilige og praktiske loftsenger for barn!

Se også våre artikler om klassiske sprinkelsenger, koselige vugger og praktiske reisesenger!

Gamer Ultimate loftseng – 90×200

Loftseng med Gamer Ultimate-design i størrelse 90x200.

Drømmesengen for unge gamere!

Gamer Ultimate loftseng 90×200 er ikke bare en seng; den er et helhetlig møbel med mangfoldige funksjoner. Designet for den moderne ungdommen, gir denne sengen en unik kombinasjon av komfort og funksjonalitet, der spilling møter studier. Selv om den måler 90×200, tar den mindre plass enn den større 120×200-modellen, noe som gir et effektivt utnyttet rom.

Under sengen skjuler det seg et skrivebord stort nok for en imponerende skjerm, ideell for den lidenskapelige gameren. Dette private hjørnet er også perfekt for lekser. For den organiserte gamer, er det en hendig krok for hodetelefoner, og ved siden av trappen finner du både metallhåndtak for sikker oppstiging og en bokhylle for oppbevaring. Ikke glem den praktiske klesstangen under hyllen!

Det stilige karbonfiberdesignet på sengens ender legger til et moderne preg. Og denne sengen er ikke bare vakker; den er også robust og trygg. Produsert av Trasman, en anerkjent fabrikk fra Spania, kan du være trygg på at du investerer i en topp kvalitet seng som følger europeiske normer for miljø, sikkerhet og kvalitet.

Flere fordeler med denne sengen inkluderer en ventilerende sengbunn, mulighet for speilvending ved montering, skrivebordsplass for to skjermer eller en TV på opptil 50 tommer, samt LED-lys med 20 fargevalg styrt av fjernkontroll. For ekstra sikkerhet er trappetrinnene også utstyrt med anti-skli belegg.

Mål for loftsengen er: Lengde 238 cm, bredde 98 cm og høyde 183 cm. Selv om madrassmålet er 90 x 200, kjøpes madrassen separat.

Med Gamer Ultimate loftseng får du maksimal utnyttelse av rommet og en seng barna vil elske!


Higher Loftseng med skrivebord og garderobe

Loftseng med integrert skrivebord og garderobe fra Higher.

Å finne en loftseng som er både funksjonell og stilig kan være en utfordring, men Higher Loftseng med skrivebord og garderobe skiller seg ut som en komplett pakke. Ikke bare gir den en luftig soveplass, men den gir også barna et dedikert sted å gjøre lekser og oppbevare klær og andre eiendeler.

Kvalitet og funksjonalitet i én pakke: Dette er ikke bare en seng; det er et møbel som barnet ditt kan vokse med. Uansett om barnet er en gutt eller jente, denne sengen fra Kidsparadise har noe for alle. Med integrert skrivebord, romslig garderobe med skyvedør og rikelig med hylleplass både over og under sengen, oppfyller Higher Loftseng de høyeste forventningene. Dens robuste design sikrer at den vil tåle tidens tann, og dens allsidighet gjør den til et ideelt valg for dem som ønsker å få mest mulig ut av et begrenset rom.

Ikke bare er den robust med sine 184 kg, men med sin 28 mm platetykkelse er det tydelig at dette er et produkt laget for å vare. Parisot, produsenten bak denne imponerende sengen, har drevet med møbelproduksjon i Frankrike siden 1936 og er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Som en ekstra trygghet leveres sengen med en 5-års garanti.

Sengens praktiske skrivebord under har dimensjoner på 133 cm x 66 cm, perfekt for lekser, kreative prosjekter eller bare avslapning. Og den integrerte garderoben med skyvedør gjør organisering av klær og tilbehør en lek.

For den moderne familien som verdsetter kvalitet, funksjonalitet og stil, er Higher Loftseng med skrivebord og garderobe fra Kidsparadise det selvfølgelige valget.


Smoozy Loftseng m/Skrivepult

Smoozy loftseng med innebygd skrivepult.

Å finne den perfekte sengen for din voksende jente kan være utfordrende. Men med Smoozy Loftseng m/skrivepult fra Kidsparadise trenger du ikke lete lenger. Denne sengen er designet spesielt med den voksende jenta i tankene, som kanskje snart trer inn i tenårene og ønsker et eget sted å kalle sitt.

Ikke bare er dette en soveplass; den fungerer som en privat oase der hun kan innrede og tilpasse etter eget ønske. De praktiske hyllene gir plass til bøker, dekorasjoner og hemmelige dagbøker, mens den dedikerte plassen under sengen gir en følelse av et mini-kontor der hun kan jobbe med skolearbeid, kunstprosjekter eller bare drømme stort.

En unik egenskap ved denne sengen er de vendbare platene. Ønsker hun en rosa seng en dag og en blå den neste? Intet problem! Med noen enkle grep kan fargen på sengen endres, noe som gir en fleksibilitet som passer med hennes skiftende humør og stil.

Hva mer? Sengen er produsert av den anerkjente franske produsenten Parisot, kjent for å lage møbler som maksimerer plassutnyttelse. Det lange skrivebordet under sengen og oppbevaringsplassen er vitnesbyrd om dette, og gir henne all den plassen hun trenger uten å ofre stil.

Med Smoozy Loftseng m/skrivepult gir du din jente et sted der hun kan vokse, utforske og drømme. Et sted hun vil verdsette dag etter dag, helt til hun er klar for verden utenfor.


Hoppekids Halvhøy Seng ECO Luxury

Halvhøy seng fra Hoppekids i ECO Luxury-serien.

Er du på utkikk etter den perfekte sengen for ditt barn? La oss introdusere deg for Hoppekids Halvhøy Seng + Rett Stige fra ECO Luxury-serien, en perfekt blanding av stil, funksjonalitet og bærekraft.

Med en høyde på 105 cm er denne halvhøye sengen ideell for de yngste. Den gir plass til lek og oppbevaring under sengen, og kan til og med bli en koselig liten krok for overnattingsgjester. Ikke høyt nok til å virke skremmende, men høyt nok til at barnet får en nydelig utsikt fra sengen. Hver tur opp stigen blir også en øvelse i å utvikle barnets motoriske evner.

Sikkerhet er avgjørende, og med Hoppekids kan du være sikker på at barnet ditt er trygt. Stigen har dype trinn og utfresinger, og kan plasseres på hvilken som helst side av sengen, slik at du kan tilpasse den etter rommets design. Dette er en seng som følger alle EU-standarder for barnemøbler og er svanemerket. Med den miljøvennlige vannbaserte lakken kan du være sikker på at barnet ditt ikke blir eksponert for kjemikalier eller skadelige stoffer.

Men Hoppekids går utover sikkerhetsstandarder. ECO Luxury-serien understreker selskapets forpliktelse til miljøet. Ikke bare er materialene bærekraftige, men de har også en livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil (husk å registrere deg på Hoppekids’ hjemmeside!).

For de som ønsker å tilføre litt ekstra til sengen, anbefaler vi Hoppekids Sengegardin for litt privatliv og en koselig atmosfære. Og ikke glem å legge til en komfortabel Hoppekids Madrass for en god natts søvn.

Med Hoppekids Halvhøy Seng fra ECO Luxury-serien gir du barnet ditt en trygg, stilig og miljøvennlig soveplass som vil vare i årevis.


Hoppekids Halvhøy Seng ECO Luxury med sklie og skrå stige

Hoppekids ECO Luxury seng med sklie og skrå stige.

Hva om barnets seng ikke bare var en plass å sove, men også en lekeplass fylt med eventyr? Hoppekids presenterer Halvhøy Seng fra ECO Luxury-serien, hvor komfort møter moro!

Denne sengen er designet med barnets beste i tankene: en trygg høyde på 105cm gir den perfekte kombinasjonen av oppbevaringsmuligheter og lekeplass. Ikke nok med det, den skrå stigen styrker barnets motoriske evner, og sklien gir en morsom start på dagen. Tenk deg barnets glede ved å skli rett ned i en ballbinge hver morgen!

Estetikken går heller ikke på bekostning av sikkerhet. Hoppekids har klart å kombinere en elegant design med kvalitetsmaterialer som er både sikre og miljøvennlige. Sengen er svanemerket og overholder alle EU-standarder for barnemøbler. Den miljøvennlige vannbaserte lakken sikrer at barnet ditt sover trygt uten eksponering for skadelige kjemikalier.

Og her kommer den beste delen: med ECO Luxury-serien fra Hoppekids får du også en livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil. Dette er en investering i barnets fremtid, ettersom sengen senere kan bygges om til en køyeseng eller en sofaseng ved hjelp av ekstra moduler.

Ditt barns rom blir raskt det morsomste stedet i huset med denne sengen. Kombiner den med et forheng for å skape et hemmelig gjemmested, eller bruk fantasien for å skape ditt eget unike oppsett. Med Hoppekids Halvhøy Seng er mulighetene uendelige.


Hoppekids Høyseng + Rett Stige ECO Luxury

Hoppekids høyseng fra ECO Luxury-serien med rett stige.

Når barna vokser, øker også deres behov for plass og privatliv. Hoppekids’ ECO Luxury Høyseng tilbyr nettopp det – en kombinasjon av funksjon og stil som gir det beste fra begge verdener.

For de større barna som verdsetter et romslig rom, kommer denne høysengen som en velsignelse. Utnytt hele gulvplassen ved å innrede under sengen. Enten det er et koselig lounge-område, en studiepult eller en gamerens paradis, kan denne sengen romme det. Med en høyde på 135 cm under sengen er mulighetene mange.

Stigen, med sine utskjæringer og dype trinn, garanterer enkel tilgang. Samtidig er sikkerhet og kvalitet alltid en prioritet for Hoppekids, som reflekteres i sengens Svanemerking og TUV-sertifisering. Denne modulbaserte sengen i ECO Luxury-serien er laget av solid furutre og er behandlet med miljøvennlig vannbasert lakk – fri for skadelige stoffer.

En av de største fordelene med Hoppekids Høyseng er dens fleksibilitet. Når tiden er inne, kan denne sengen enkelt omdannes til en vanlig juniorseng, som kan brukes som en gjesteseng når barna flytter ut.

Med madrassmål på 90x200cm gir den rikelig med plass for vekst. Det er en ideell seng for tenåringer, voksne, eller til og med for de nettene når en forelder kanskje trenger å trøste et barn gjennom natten.

I en verden hvor funksjonalitet møter stil, er Hoppekids Høyseng + Rett Stige ECO Luxury den perfekte løsningen for de som ønsker mer plass, komfort og estetikk i barnets rom.


JLY Juniorseng Med Sklie

JLY juniorseng med en morsom sklie.

Drømmer barnet ditt om et soverom som er mer enn bare et sted å sove? JLY bringer fantasien til liv med sin Juniorseng, som er så mye mer enn en vanlig seng.

JLY Juniorseng gir barna et koselig krypinn og en morsom lekeplass alt i ett. Med et lekent telt som kronen på verket, blir denne sengen et magisk sted hvor historier tar form. De to runde vinduene i teltet gir et lite glimt inn i barnets hemmelige verden, samtidig som de skaper en trygg og ombonad krok.

Hva setter vel mer spiss på morgenen enn å starte dagen med en liten sklietur? De lett skrånende trinnene sørger for at det er trygt og enkelt for barnet å klatre opp, mens sklien gir en munter start på dagen. For de foreldrene som kanskje endrer mening underveis, er det verdt å nevne at både stige og sklie kan festes på den siden av sengen som passer best for rommets utforming.

Selv om lek og moro er en viktig del av JLY Juniorseng, har ikke komforten blitt oversett. Sengen er designet for madrasser med målene 90 x 190 cm, slik at barnet ditt kan få en god natts søvn etter en dag fylt med eventyr.

Å velge en seng for barnet ditt kan være en utfordring, men med JLY Juniorseng vil du ikke bare gi dem et sted å hvile, men også et sted hvor drømmer blir virkelighet. Som en fornøyd mamma uttrykker det: ”Veldig fin seng, datteren på 3 år elsker den nye sengen sin!”


JLY Loftseng Med Sengegardin

JLY loftseng med elegant sengegardin.

I den travle hverdagen trenger barna sitt eget lille skjulested, et pusterom der fantasien får frie tøyler. JLY har tatt hensyn til dette i sin unike loftseng design.

Med sin elegante hvite farge og skandinaviske stil, blir JLY Loftseng et naturlig midtpunkt i barnerommet. Men det er ikke bare designet som gjør sengen til noe spesielt. Takket være den medfølgende sengegardinen, blir den nedre delen av sengen forvandlet til en hemmelig hule. De tre vinduene i gardinen inviterer til lek, mens de samtidig skaper en koselig atmosfære, ideell for avslapning etter en aktiv dag.

Tilgangen til sengen er også tenkt gjennom med omsorg. De skrånende trinnene er både praktiske og sikre, og sørger for at klatreturen opp til drømmeland blir en lek. Fleksibiliteten ved å kunne montere stigen på den siden som passer rommets layout best, viser at JLY virkelig har tenkt på detaljene.

Og for de praktisk anlagte foreldrene: Sengen er designet for en madrass i størrelsen 90×190 cm, og tåler en vekt på opptil 120 kg, noe som betyr at den vil tåle både lek og veksten av ditt barn. Med ytre mål på 198 x 97 x 110 cm, passer sengen fint inn i de fleste barnerom, samtidig som den gir ekstra plass for lek eller oppbevaring under.

Med JLY Loftseng Med Sengegardin får barnet ditt et sjarmerende sted å drømme, leke og utforske – alt i ett. En investering i glede og kreativitet for de små.


vidaXL Høyseng i Heltre Furu

vidaXL høyseng laget av solid furutre.

Når vi snakker om å kombinere funksjonalitet med stilig design, er det vanskelig å ikke nevne vidaXL’s høyseng. Dette er mer enn bare en seng; det er en invitasjon til et unikt soveromseventyr for ditt barn.

Denne høysengen fra vidaXL er designet med en moderne vri, samtidig som den beholder det klassiske og rustikke preget av heltre furu. Med sitt sorte design, vil den passe naustløst inn i ethvert rom, uansett om det er dekorert i moderne eller tradisjonelle stiler.

For de som ønsker å maksimere plassen på barnerommet, er denne høysengen et perfekt valg. Ikke bare gir den deg muligheten til å skape et lekehjørne, men den gir også ekstra oppbevaringsplass under sengen. Tenk deg mulighetene – et lite leseområde, et hemmelig skjulested eller kanskje et kunsthjørne for den lille kunstneren i familien!

Sikkerhet er også et nøkkelord for vidaXL. Den innebygde stigen og rekkverket sørger for at ditt barn kan klatre opp og ned fra sengen trygt, og sove rolig om natten uten fare for å falle ut.

Selv om madrass ikke er inkludert, er det verdt å merke seg at sengerammen er designet for en standard madrassstørrelse på 90 x 200 cm. Med vidaXL’s detaljerte monteringsveiledning som følger med, vil oppsettet av denne høysengen være en bris.

Fordeler:

  • Naturlig heltre furu gir et varmt og koselig preg på rommet.
  • Moderne svart design som vil heve ethvert roms estetikk.

Ulemper:

  • Madrass må kjøpes separat.

Kort sagt, hvis du ser etter en holdbar, stilfull og praktisk løsning for barnerommet, er vidaXL’s høyseng i heltre furu et utmerket valg. En kombinasjon av kvalitet og design som ditt barn vil elske i mange år fremover.


Campervan Køyeseng

Køyeseng designet som en campervan.

Når man tenker på et barnerom, forestiller man seg ofte et sted hvor fantasien får fritt spillerom. Med Campervan køyeseng kan denne fantasien få liv. Denne unike og lekne sengen gjør ikke bare sovetid til en glede, men lar også barna dra på eventyrlige bilturer i drømmene.

Med en strålende kombinasjon av vintage grønt og hvitt design, passer denne køyesengen perfekt inn i de fleste barnerom. Men det er de små detaljene som virkelig får sengen til å skinne. Den kreative stigen formet som et surfebrett og et morsomt ratt på første etasje gir barna følelsen av å være på en spennende reise hver eneste kveld.

Selv om designet er lekent, har sikkerheten alltid vært en prioritet for produsenten. Sengen er bygget av solid MDF, og overholder BS EN 747:2012 sikkerhetsstandarder. I tillegg anbefales det å bruke madrasser med maksimalt 19 cm høyde for å sikre en høyere sikkerhetskant på toppetasjen. Dette gir foreldrene en ekstra trygghet når de legger barna til sengs.

Drømmerom er mer enn bare en leverandør av barnesenger. De er eksperter innen sitt felt, og med en imponerende 5 års garanti på alle sine barnesenger, demonstrerer de sin forpliktelse til kvalitet. Med mange års erfaring og import fra pålitelige leverandører over hele verden, sikrer Drømmerom at barnefamilier får den beste kvaliteten til riktig pris.

Så hvis du er på jakt etter den perfekte sengen som kombinerer moro, design og sikkerhet, er Campervan køyeseng det opplagte valget. Gi barnet ditt drømmer fylt med eventyr og gode nattesøvn.


Halvhøy Seng Finland Parisot

Halvhøy seng fra Finland Parisot med lagringsplass og skrivebord.

Halvhøye senger har i årevis vært en populær løsning for å spare plass på barnerommet. Men hva om man kunne få så mye mer enn bare en seng? Møt Finland Parisot 90×200 – en seng som er mer enn det øyet ser ved første øyekast.

Denne elegante sengen kombinerer komfort med funksjonalitet, og er en ypperlig løsning for mindre rom. Sengen gir ikke bare barnet en koselig soveplass, men også et eget arbeidsområde med et uttrekkbart skrivebord. Perfekt for både lekselesing og kreative stunder! Og takket være hjulene, kan skrivebordet enkelt rulles inn og ut etter behov.

Men det er ikke bare skrivepulten som gjør denne sengen spesiell. Den smarte designen inkluderer flere hyller – fra de to hyllene på skrivepulten til de fire åpne hyllene under sengen. Dette gir barnet en unik mulighet til å organisere bøker, leker og andre skatter på en oversiktlig og stilfull måte. Den dype hyllen ved foten av sengen gir ytterligere oppbevaringsplass.

Estetisk sett er Finland Parisot 90×200 et blikkfang med sin delikate kombinasjon av hvit og eikefarge. Uansett innredning eller fargevalg i barnerommet, vil denne sengen gli naturlig inn og bli et samlingspunkt.

Med en lengde på 209 cm og bredde på 184 cm (når skrivebordet er utslått), passer sengen fint inn i de fleste rom, mens den samtidig gir barnet alt det trenger for en god natts søvn, lekser, og lek.

Så hvis du leter etter en seng som virkelig kan gjøre en forskjell i barnerommet – både når det gjelder utseende og funksjonalitet – da kan du ikke gå galt med Halvhøy Seng Finland Parisot. En investering som vil tjene barnet godt i årene som kommer.


Finn flere tips om møbler til barnerommet!

Recent Posts