Beste puttekasse for småbarn 2024: Motorikk og læring for de små


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En puttekasse er en klassisk leketøy for småbarn som har vært populær i mange tiår. Den trener barnas motorikk, intelligens, og evne til problemløsning på en gøy måte. Dette er en utmerket leketøy å starte med fra omtrent 1 års alder. Her er våre favoritter blant de beste puttekassene for barn!

Putterkasser, tekst og bilde av babyer som leker med plukkboks / sorteringsboks

Hvilken puttekasse er best i test?

Hvis du ønsker en klassisk puttekasse i tre, vil vi varmt anbefale Mickis puttekasser. Et nordisk kvalitetsmerke som designer flotte treleker og mye mer!

✅ Nordisk kvalitetsmerke

Et bilde av Mickis puttekasse for barn.

Hvis du er på utkikk etter noe litt mer moderne og imponerende, kan du sjekke ut Vtech Baby Sorteringsskole. Den spiller lyder og melodier og lærer barna nye ord og konsepter på en leken måte.

✅ Med lyd og musikk

Et bilde av Vtechs baby sorteringsskole.

En annen morsom variant med musikk er Hape 3-i-1 Xylofon. Flott leketøy med farger, former og musikk!

✅ Pedagogisk utforming

Et bilde av Hape 3-i-1 Xylofon, Piano og Puttekasse for barn.

Flere puttekasser kan du finne lenger ned i artikkelen.

Se også våre tips om bankebrett for småbarn! Morsomme treleker som man kan ha det veldig gøy med.

Liste over forskjellige puttekasser for babyer og små barn

Nedenfor kan du lese mer om alle puttekassene vi har sett nærmere på.

Vilac Ark with Animal Shapes

Fargerik puttekasse formet som Noahs Ark med ulike dyrfigurer.

Dette er en nydelig og leken versjon av Noahs Ark som puttekasse. Med sitt livlige design fanger den oppmerksomheten til små oppdagelsesreisende. Hver dyrefigur har sin egen unike form som passer perfekt inn i arken.

Fra den blide selen på taket til den nysgjerrige løven, bidrar hvert dyr til en morsom og lærerik lekeopplevelse.

Båtens bølgende design og de karakteristiske hullene for hvert dyr gjør det enkelt og gøyalt for barna å matche dem. Dette er en fantastisk leke som hjelper med å utvikle finmotorikken, samtidig som den forteller den klassiske historien om Noahs Ark på en lekfull måte. En ekte skatt for ethvert lekerom!


Babblarna Puttekasse

Et bilde av Babblarna Puttekasse for små barn.

For de små eventyrerne og oppdagelsesreisende er Babblarna Puttekasse en leke som ikke bare underholder, men også fremmer barnets finmotorikk og kognitive evner. Denne puttekassen i tre er en pedagogisk leke som vil engasjere og utvikle ditt barns ferdigheter på en lekende måte.

Malte Babblarna-figurer: Puttekassen er dekorert med fargerike Babblarna-figurer, noe som umiddelbart vekker barnets interesse og fantasi. Babblarna er kjent for å være pedagogiske og morsomme karakterer som barn elsker.

Forbedrer Finmotorikk: Ved å matche de riktige klossene med de ulike formene på toppen av kassen, trenes barnets finmotorikk og øye-hånd-koordinasjon. Dette er en utmerket øvelse for å hjelpe dem med å utvikle disse viktige ferdighetene.

Lyddempende Design: For å redusere støynivået når klossene faller igjennom, er bunnen av kassen foret med filt. Dette er en gjennomtenkt detalj som vil bli satt pris på av foreldre.

Lærerik og Morsom: Babblarna Puttekasse er mer enn bare en leke; den er en pedagogisk ressurs. Den hjelper barnet med å lære om former, farger, og problemløsning på en interaktiv måte.

Babblarna er en velkjent og elsket svensk barnebokserie og TV-serie som fokuserer på tidlig språkutvikling og kommunikasjon hos små barn. Produktene deres er designet med pedagogikk og lek i tankene.

Babblarna Puttekasse er den perfekte leken for småbarnsforeldre som ønsker å kombinere morsom lek med læring. Dens fargerike Babblarna-tema og pedagogiske design gjør den til et utmerket valg for barn fra 12 måneder og oppover. Gi ditt barn en sjanse til å utforske og utvikle seg med Babblarna Puttekasse, og se deres finmotorikk og kreativitet blomstre. Med CE-merking kan du være trygg på at den oppfyller sikkerhetsstandardene for barnets velvære.


Hape 3-i-1 Xylofon, Piano, og Puttekasse

Et bilde av Hape 3-i-1 Xylofon, Piano og Puttekasse for barn.

Dette flerfunksjonelle instrumentet fra Hape er en fin kombinasjon av musikklek og læring for de minste.

Passende for barn i alderen 1 til 5 år, gir dette 3-i-1 instrumentet barna mulighet til å utforske musikk gjennom xylofonen og pianoet, samtidig som puttekassen utfordrer deres hånd-øye koordinasjon og kunnskap om former og farger.

Den enkle, men solide konstruksjonen sørger for at produktet tåler en støyt, noe som alltid er et pluss med barneleker. Inkluderte fargerike former bidrar til å holde barnas interesse og stimulere kreativitet.

Med en xylofon, et piano og fem former, gir dette instrumentet en kombinert lek- og læringsopplevelse. Alt i alt, et solid og verdt tillegg til ethvert barnerom.


STOY FSC 100% Puttekasse

STOY FSC 100% Puttekasse: Trekasse med fargerike geometriske former for sortering.

STOY FSC 100% Puttekasse er en bærekraftig og pedagogisk leke, designet for å fremme utviklingen av hånd-øye-koordinasjon og finmotorikk hos små barn.

Leken består av en kasse og 15 klosser som hjelper til med å utvikle barnets problemløsende og logiske tenkning ved å matche riktig form i riktig hull. Den er også utmerket for læring av ulike former og farger. Lekens størrelse er tilpasset små hender, og lokket kan åpnes for å enkelt ta ut klossene.

Ved å velge STOY FSC 100% Puttekasse støtter du også ansvarlig skogforvaltning over hele verden, ettersom produktet er sertifisert av Forest Stewardship Council® (FSC®), en global organisasjon som fremmer ansvarlig forvaltning av verdens skoger. Denne puttekassen er ikke bare et pedagogisk verktøy for barnet ditt, men også et miljøvennlig valg.


Fisher-Price Formsorterer Baby’s First Blocks

Et bilde av Fisher-Prices puttekasse for babyer.

For små oppdagere og deres foreldre er Fisher-Price Formsorterer Baby’s First Blocks den perfekte leken som kombinerer lek med tidlig læring. Denne klassiske aktivitetsleken er designet for å stimulere barnets utvikling på mange måter, samtidig som de har det gøy.

Fargerike Klosser og Bøtte: Settet inkluderer ti fargerike klosser i forskjellige former, fra sirkler til trekanter og firkanter. Barnet ditt vil elske å utforske de forskjellige formene og fargene. Klossene oppbevares praktisk i en bøtte med et avtakbart lokk.

Fremmer Formgjenkjennelse: Ditt barn lærer å matche de riktige klossene med de korresponderende hullene på bøttens lokk. Dette er en utmerket øvelse for å utvikle formgjenkjennelse og øye-hånd-koordinasjon.

Stimulerer Kreativitet: I tillegg til formgjenkjennelse, oppmuntrer dette settet også barnets kreativitet. De kan bygge med klossene og lage sine egne små kunstverk.

Læring av Farger og Telling: Over tid kan ditt barn også bruke klossene for å lære om ulike farger og grunnleggende telling. Dette gjør leken til en langsiktig investering i deres utdanning.

Fisher-Price er et selskap med lang erfaring i å lage pedagogiske leker for barn. Produktene deres er utviklet med omsorg og ekspertise for å hjelpe barn i deres tidlige utviklingsfaser.

Fisher-Price Formsorterer Baby’s First Blocks er den perfekte leken for foreldre som ønsker å kombinere lek med læring.


VIGA Puttekasse med Hjul

Et bilde av VIGAs puttekasse med hjul.

For små eventyrlystne og deres foreldre er VIGA Puttekasse med Hjul den perfekte leken som kombinerer underholdning med læring. Denne leken, med sin sjarmerende design, er laget for å stimulere barnets utvikling på flere måter samtidig som de har det gøy.

For Finmotorikk og Logisk Tenkning: VIGA Puttekasse med Hjul kommer med seks fargerike biter i forskjellige former som barnet skal plassere i riktig hull på den runde puttekassen. Denne aktiviteten er utmerket for å utvikle deres finmotorikk og logisk tenkning.

Morsom Rasle-effekt: Når bitene er i puttekassen, lager den en morsom raslelyd når den rulles over gulvet. Dette gir ekstra glede i leken og fanger barnets oppmerksomhet.

Kvalitetsmaterial: Laget av tre, er denne leken både holdbar og trygg for ditt barn å bruke.

CE-merket: Produktet er CE-merket, noe som betyr at den oppfyller høye sikkerhetsstandarder.

VIGA er et velkjent selskap som spesialiserer seg på utviklingsleker for barn. Produktene deres er kjent for sin kvalitet og forpliktelse til barns utvikling.

VIGA Puttekasse med Hjul er den perfekte leken for foreldre som ønsker å kombinere lek med læring for de små. Med fargerike biter, en underholdende rasle-effekt og muligheten til å utvikle finmotorikk og logisk tenkning, er dette en fremragende investering i ditt barns utvikling og underholdning. VIGA er et pålitelig navn i leketøysbransjen, så du kan være trygg på at du gir barnet ditt et kvalitetsleketøy som vil gi mange stunder med glede og læring.


BRIO Puttekasse

Et bilde av BRIOs klassiske puttekasse.

BRIO, kjent for sine høykvalitetsleker, presenterer stolt BRIO Puttekasse, en tidløs lekeklassiker som inspirerer og lærer de yngste oppdagelsesreisende. Denne leken er ikke bare en kilde til glede, men også en fantastisk mulighet for barn å lære om farger, former og forbedre sin øye-hånd-koordinasjon.

Seks Fargerike Klosser: BRIO Puttekasse inneholder seks klosser i ulike farger og geometriske former. Disse er spesielt designet for små barnehender, noe som gjør det enklere for de små å håndtere og utforske leken.

Ferdighetsutvikling: Denne leken hjelper barn med å utvikle flere viktige ferdigheter. De lærer å gjenkjenne og matche farger og former, og samtidig forbedrer de sin øye-hånd-koordinasjon når de plukker opp og plasserer klossene i kassen.

Uttrekkbar Skive: BRIO Puttekasse er utstyrt med en uttrekkbar skive i bunnen, noe som gjør det enkelt for barn å ta ut klossene og starte på nytt.

Høykvalitets Tre: Laget av høykvalitets tre, er BRIO Puttekasse både holdbar og sikker for barnet å bruke. Anbefalt Alder: Passer fra 12 måneder og oppover.

BRIO er et velkjent svensk selskap som har produsert høykvalitetsleker i over 130 år. Produktene deres er kjent for sin holdbarhet og fokus på barns utvikling og lekeglede.

BRIO Puttekasse er en utmerket leke som ikke bare underholder barn, men også hjelper dem med deres utvikling. Med fargerike klosser, uttrekkbar skive, og høykvalitets trematerial, vil denne leken være en favoritt i mange år fremover. Gi barnet ditt fordelen av å utforske og lære med BRIO Puttekasse.


Micki Puttekasse

Et bilde av Mickis puttekasse for barn.

Micki, et velrenommert svensk leketøysmerke, introduserer Micki Puttekasse, en klassisk og pedagogisk leke i tre som åpner døren til læring på en morsom måte. Denne puttekassen er et utmerket valg for å hjelpe barnet ditt med å utvikle finmotorikk og koordinasjon, samtidig som det utforsker farger og former.

Læring gjennom Lek: Micki Puttekasse er designet for å gjøre læring til en lek. Hullene i kassen matcher klossenes farge og form, noe som oppmuntrer barnet til å legge riktig kloss på riktig sted. Dette hjelper barnet med å utvikle sin evne til å gjenkjenne og matche former og farger.

Holdbart Materiale: Laget av FSC-sertifisert tre og MDF-material, er Micki Puttekasse både holdbar og sikker for barnet ditt. Du kan være trygg på at du gir barnet ditt et kvalitetsleketøy.

CE-merket: Micki Puttekasse er CE-merket, noe som betyr at den oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene for leketøy. Anbefalt Alder: passer fra 1,5 år og oppover.

Mål: 11,5 cm (høyde) x 13,5 cm (lengde) x 13,5 cm (bredde).

Micki er et svensk leketøysmerke med en lang og vellykket historie for å skape høykvalitets leker som fremmer barns utvikling og glede i lek. Produktene deres er kjent for sin holdbarhet og sikkerhet.

Micki Puttekasse er en utmerket leke for små barn som er klare til å utforske verden av former og farger. Med høykvalitets tremateriale og pedagogisk verdi er dette en leke som ikke bare underholder, men også bidrar til utviklingen. Gi barnet ditt fordelen av å lære gjennom lek med Micki Puttekasse.


Mummi Puttekasse

Et bilde av Mummis sjarmerende puttekasse.

Mummi, det kjære finske fortellingsuniverset, tar nå plass i barnets lekerom med Mummi Puttekasse. Denne fargerike og pedagogiske leken er ikke bare en kilde til underholdning, men også en mulighet for barnet ditt å utforske former og farger med hjelp av Mummi-vennene.

Læring med Mummi: Mummi Puttekasse er designet for å gjøre læring morsomt. Den firkantede kassen har et lokk med fire ulike geometriske hull – trekant, rektangel, kvadrat og sirkel.

Barnet ditt kan matche de fire pastellfargede klossene dekorert med søte Mummi-figurer til de riktige hullene. Dette er en flott måte for barnet ditt å utvikle sin evne til å gjenkjenne former og farger.

Passende Alder: Passer fra 12 måneder og oppover.

Mummi er en tidløs og elsket fortellingsverden skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. Mummi-figurene og deres eventyr har brakt glede og visdom til generasjoner av barn og voksne over hele verden.

Mummi Puttekasse er en leke som kombinerer det beste fra to verdener – pedagogisk verdi og den sjarmerende Mummi-verdenen.

Gi barnet ditt muligheten til å lære om former og farger på en morsom og engasjerende måte med Mummi Puttekasse. Denne leken er ikke bare en bidrag til utviklingen, men også en kilde til lekeglede med Mummi-vennene.


Vtech Baby Sorteringsskole

Et bilde av Vtechs baby sorteringsskole.

For de yngste oppdagelsesreisende vil Vtech Baby Sorteringsskole bli en underholdende og pedagogisk lekekamerat. Denne klassiske aktivitetsleken er designet for å lære barnet om bokstaver, tall og former, samtidig som den fremmer både grov- og finmotorisk utvikling.

Læring gjennom Lek: Vtech Baby Sorteringsskole er en interaktiv leke som gjør læring til en morsom opplevelse. Barnet kan sortere de fargerike klossene i riktige vinduer på huset, og trykke på knappene for å utforske ulike temaer. Ved å vri på katten kan barnet lære om former, tall og mye mer. Over 50 sanger, melodier, lyder og setninger på svensk vil engasjere og utdanne barnet ditt på en underholdende måte.

Utvikler Ferdigheter: Sorteringsskolen er ikke bare morsom, den er også designet for å fremme barnets motoriske ferdigheter. Ved å plukke opp og sortere klossene, trykke på knappene og vri på katten, utvikler barnet sin grov- og finmotorikk, og øker sin forståelse for grunnleggende konsepter som bokstaver og tall.

Høy Kvalitet: Vtech er kjent for å produsere høykvalitets og sikre leker for barn i alle aldre. Med Vtech Baby Sorteringsskole får du en pålitelig leke som vil følge barnet i tidlig læring.

Batterier Inkludert: Leken drives av 2 x AA-batterier, og demobatterier er inkludert, så barnet ditt kan begynne å utforske og lære umiddelbart.

Vtech er en ledende produsent av interaktive leker og læringsprodukter for barn. Produktene deres er kjent for å kombinere morsom lek med pedagogisk verdi og høy kvalitet.

Vtech Baby Sorteringsskole er den perfekte leken for de små oppdagerne. Den kombinerer læring og lek på en underholdende måte samtidig som den utvikler viktige motoriske ferdigheter. Gi barnet ditt en sterk start i sin læring med denne pedagogiske og morsomme leken fra Vtech. La leken begynne og se ditt barn blomstre med Vtech Baby Sorteringsskole.


Scandinavian Baby Products Sorteringskasse

Et bilde av Scandinavian Baby Products' sorteringskasse.

I søken etter leker som er både pedagogiske og underholdende for barnet ditt, er den klassiske pedagogiske sorteringskassen et utmerket valg. Denne tidløse leken kombinerer lek med læring og er designet for å hjelpe barnets finmotorikk og berøringsfølelse på en morsom måte.

Form- og Bokstavsortering: Sorteringskassen er utstyrt med ulike former og de første bokstavene i alfabetet: A, B, C og D. Barnet ditt kan utforske og sortere disse formene og bokstavene, noe som fremmer tidlig læring og kognitiv utvikling.

Lyse Barnvennlige Farger: Designet er barnevennlig med lyse og tiltrekkende farger. Barnet ditt kan lære navnene på ulike farger og skille mellom dem, noe som også hjelper til med å forbedre evnen til å gjenkjenne og navngi farger.

Pedagogisk og Gøy: Den pedagogiske sorteringskassen er designet for å være både lærerik og underholdende. Ved å leke med de ulike formene og bokstavene, kan barnet utvikle viktige ferdigheter samtidig som de har det gøy.

Fra 18 måneder: Denne sorteringskassen passer for barn fra 18 måneder og oppover. Den er designet med tanke på barnets alder og behov og tilbyr en sikker og gøy lekeopplevelse.

Vår pedagogiske sorteringskasse er produsert av en anerkjent produsent som har lang erfaring med å skape leker som fremmer barns utvikling. Kvalitet og sikkerhet er deres høyeste prioritet.

Den klassiske pedagogiske sorteringskassen er en utmerket leke for foreldre som ønsker å fremme barnas tidlige læring og utvikling samtidig som de har det gøy. Med ulike former og bokstaver, lyse farger og pedagogiske fordeler, er dette en flott tillegg til barnets lekesamling. Gi barnet ditt gaven av læring og moro med den klassiske pedagogiske sorteringskassen.

Anbefalt alder: Fra 18 måneder.


Filibabba Puttekasse Av Tre

Filibabba Puttekasse Av Tre med naturillustrasjoner og fargerike former for sortering.

For nysgjerrige barn som liker å utforske gjennom berøring, er Filibabba Puttekasse det ultimate valget. Denne puttekassen gir ikke bare timer med lek, men også en fantastisk mulighet for barnet ditt å utvikle sine ferdigheter.

Utvikler Ferdigheter: Filibabba Puttekasse hjelper barnet ditt med å forbedre sin hånd-øye-koordinasjon samt motorikk. Ved å matche riktig form til riktig hull, støtter det barnets problemløsning og logiske tenkning.

Spesifikasjoner:

Mål: 19 x 5 x 5 cm. Laget av tre. Leken oppfyller eller overgår sikkerhetsstandard EN71, noe som garanterer at den er trygg for barnet ditt. Enkel å rengjøre med en fuktig klut. Filibabba Puttekasse er ikke bare en underholdende leke; den tilbyr også en lærerik opplevelse for barnet ditt.

Å kombinere lek og læring er en fantastisk investering i barnets utvikling, og Filibabba Puttekasse leverer dette perfekt. Gi barnet ditt muligheten til å glede seg over og utvikle seg samtidig.


Liewood Ludwig Puttekasse Hus

Et bilde av Liewood Ludwigs puttekasse formet som et hus.

For de små oppdagelsesreisende er Liewood Ludwigs Puttekasse Hus en skatt. Denne klassiske puttekassen i tre fra Liewood gir en underholdende og utfordrende lekeopplevelse for barnet ditt, samtidig som den fremmer finmotorikk og koordinasjon.

Klassisk Puttekasse: Liewood Ludwig Puttekasse er en tidløs leke som har fanget interessen til barn i generasjoner. Utfordringen ligger i å plassere de ulike geometriske formene i riktige rom, for så å åpne lokket og starte på nytt. Dette er en lek som aldri går av moten og som hjelper barnet med å forbedre sin finmotorikk.

Husformet Design: Puttekassen er formet som et sjarmerende hus, og er lett å bære takket være det innebygde håndtaket, noe som gjør det til en perfekt lekekamerat for barnet ditt.

Lærerik Lek: Ved å plassere de forskjellige formene i boksen, lærer barnet å kjenne igjen og matche former, noe som gir mange pedagogiske fordeler.

Liewood er kjent for sine kvalitetsprodukter for barn, produsert med omsorg og med fokus på både barnets og miljøets beste.

Liewood Ludwig Puttekasse Hus er ikke bare en leke, men også et pedagogisk verktøy som hjelper barnet ditt med å utvikle viktige ferdigheter på en lekende måte. Med sin tidløse design og høye kvalitet, er dette en leke som vil være med barnet i mange lekestunder. Gi barnet ditt muligheten til å utforske og lære med Liewood Ludwig Puttekasse Hus.

Anbefalt alder: Egnet for barn fra 18 måneder og oppover.


Scandinavian Baby Products Puttekasse Med Musikk

Et bilde av Scandinavian Baby Products' musikalske puttekasse.

For de små eventyrerne er Scandinavian Baby Products Puttekasse Med Musikk den perfekte leken for å stimulere utviklingen deres. Denne leken er en fantastisk kombinasjon av gøy og lærerik lek.

Finn Rett Form: Denne puttekassen er designet for å lære barnet ditt om former og farger på en interaktiv måte. Ved å matche riktig form til riktig hull i boksen, trener barnet hånd-øye-koordinasjon og finmotorikk.

Morsomme Lydeffekter: For å gjøre leken enda mer engasjerende har Scandinavian Baby Products utstyrt puttekassen med morsomme lydeffekter. Når barnet plasserer en form korrekt, blir de belønnet med glade lyder som oppmuntrer deres prestasjoner.

Sikker og Holdbar: Scandinavian Baby Products har designet denne leken med tanke på barnas sikkerhet. Den er laget av høykvalitets ABS-materiale og oppfyller eller overgår sikkerhetsstandard EN71. Du kan være trygg på at barnet ditt leker med en leke som er både gøy og sikker.

Scandinavian Baby Products er kjent for å skape kvalitetsprodukter for småbarn og deres foreldre, som er både sikre, pedagogiske og underholdende.

Scandinavian Baby Products Puttekasse Med Musikk er ikke bare en leke, men også et læringsverktøy som hjelper barnet ditt med å utvikle viktige ferdigheter på en leken måte. Med lydeffekter som gir glede og belønning, er dette en flott måte for barnet å starte sin læringsreise på. Gi barnet ditt en lekende start på læringen med denne fantastiske puttekassen.

Anbefalt alder: Passer for barn fra 12 til 36 måneder.

Oppmuntre din lille oppdager til å utforske, lære og leke med Scandinavian Baby Products Puttekasse Med Musikk. Det er en investering i deres utvikling og fremtid.


Buddy & Hope FSC 100% Puttekasse Med Ville Dyr

Buddy & Hope FSC 100% Puttekasse Med Ville Dyr som inneholder trefigurer av elefant, giraff, løve, og neshorn.

For foreldre som søker en pedagogisk og miljøvennlig leke for sine små eventyrere er Buddy & Hope FSC 100% Puttekasse Med Ville Dyr et utmerket valg. Denne grønnfargede puttekassen er mer enn bare en leke – den er en læringsressurs som fremmer barnets utvikling.

Fremmer Utvikling: Denne puttekassen er designet for å hjelpe barnet ditt med å utvikle hånd-øye-koordinasjon og motoriske ferdigheter. Ved å matche de fire ville dyreformene med riktig åpning, lærer barnet grunnleggende problemløsning og logisk tenkning.

Støtter Ansvarlig Skogforvaltning: Ved å velge Buddy & Hope FSC 100% Puttekasse Med Ville Dyr støtter du ansvarlig skogforvaltning over hele verden.

Denne boksen er laget av FSC-sertifisert tre, noe som sikrer at den kommer fra skoger som forvaltes med tanke på miljøet og menneskene som bor der.

Buddy & Hope er et selskap som er lidenskapelig opptatt av å skape leker som både er pedagogiske og miljøvennlige. Deres produkter er kjent for å oppmuntre til læring gjennom lek og samtidig fremme en bærekraftig livsstil.

Buddy & Hope FSC 100% Puttekasse Med Ville Dyr er en flott leke for å stimulere barnets utvikling på en morsom måte. Den fremmer motorikk og problemløsning samtidig som den støtter ansvarlig skogforvaltning globalt.

Gi barnet ditt muligheten til å leke og lære med denne pedagogiske puttekassen, og oppmuntre deres kjærlighet til miljøet. Det er en vinn-vinn for både foreldre og barn.


Quercetti Play Bio Kubo Puttekasse

Et bilde av Quercettis bio puttekasse.

For foreldre som søker en leketøy som ikke bare underholder, men også fremmer barnets utvikling, er Quercetti Play Bio Kubo Puttekasse det perfekte valget. Denne puttekassen er ikke bare morsom, men også miljøvennlig og pedagogisk.

Fremmer Utvikling: Med Play Bio Kubo puttekassen kan barnet ditt utforske former og farger på en lekende måte. Ved å matche de fem forskjellige formene med riktig hull i kassen, forbedrer barnet sin hånd-øye-koordinasjon og finmotorikk. Dette er en pedagogisk leketøy som legger grunnlaget for problemløsning og kreativ tenkning.

Miljøvennlig Materiale: Bemerkelsesverdig nok er denne puttekassen laget av en spesiell BIO-plast som inneholder hele 40% trefibre. Dette gjør den ikke bare slitesterk, men også miljøvennlig. Ved å velge Play Bio Kubo støtter du både barnets utvikling og en bærekraftig fremtid.

Italiensk Kvalitet: Quercetti er stolte av å produsere sine leker i Italia, og dette vises i den omhyggelige utførelsen og kvaliteten på Play Bio Kubo puttekassen. Den oppfyller eller overgår sikkerhetsstandard EN71 og er CE-merket for å garantere trygg lek.

Quercetti er et italiensk selskap med en lang historie for å produsere høykvalitets leker som fremmer læring og utvikling hos barn. Deres leker er kjent for å kombinere underholdning med pedagogikk.

Quercetti Play Bio Kubo Puttekasse er en leketøy som gir barnet ditt muligheten til å lære mens de leker. Den pedagogiske siden kombineres med miljøvennlige materialer og italiensk kvalitet. Gi barnet ditt fordelen med å utvikle seg på en morsom og bærekraftig måte med denne puttekassen. Det er en investering i deres fremtid og planetens velvære.


I hvilken alder leker barn med puttekasser?

Barn begynner ofte å leke med puttekasser rundt 1-årsalderen. Denne leken er designet for å hjelpe barn med å utvikle finmotorikk og problemløsningsferdigheter ved å passe forskjellige former i de tilsvarende hullene. Puttekasser er derfor velegnet for småbarn da de støtter læring og utvikling på en lekende måte.

Barna kan fortsette å finne på kreative leker med klossene og kassene også senere, men det er hovedsakelig i alderen 1-2 år at denne leken er mest nyttig.


Finn flere gode babyleker!

Recent Posts