Beste rangle for baby 2024: Stimulerende leker for babyen


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En rangle er en opplagt leke å gi til en baby. Enten det er til ditt eget barn, som dåpsgave, eller ved en annen anledning, er det en nyttig gave. En rangle stimulerer alle barnets sanser og er trygg å leke med fra fødselen av. Her gir vi deg tips om noen av de beste ranglene akkurat nå!

Rangle for baby tekst og bilde av baby med rangle

Hvilken rangle er best i test?

Om du ønsker en fargerik multifunksjonell rangle, vil vi varmt anbefale Infantino rangler. Massevis av detaljer å kjenne på, se på, lytte til og bite i. En kjempefin leke som aktiverer babyen!

✅ Mange stimulerende detaljer

Infantino Rangle Ugle

Hvis du ønsker en enkel, myk og koselig rangle, liker vi utvalget på Babysjarm. Søte og tilgjengelige i mange ulike stiler!

✅ Søte og myke

Gbee Babyrangle fra Babysjarm

En unik variant vi også vil fremheve er ranglene fra Konges Sløjd. Kosedyr med flott design og en liten bjelle som klinger inni.

✅ Kreativ design

tre Konges Sløjd rangler

Flere rangler finner du lenger ned i artikkelen!

Se også våre tips om biteleker for babyer. Et must når det begynner å klø i tennene!

Liste over mange forskjellige rangler for babyer

Nedenfor kan du lese mer om mange ulike rangler. Vi har inkludert både myke og harde varianter fra flere forskjellige merker. Finn den perfekte ranglen for ditt barn!

PlayGro Aktivitetsrangle Super Shaker Rattle

En fargerik PlayGro aktivitetsrangle med ulike teksturer.

For de aller minste i familien er leker mer enn bare underholdning. De er en måte for barn å utforske verden og utvikle sine sanser på. PlayGro Aktivitetsrangle Super Shaker er en leke som ikke bare gir barnet ditt en morsom stund, men også fremmer deres tidlige utvikling.

Super Shaker Rangle er designet for å være både morsom og stimulerende. Den har innebygde kuler som gir en tilfredsstillende lyd når barnet rister på den. I tillegg har den et bitetøy som er skånsomt mot babyens følsomme tannkjøtt og hjelper med tidlig tannpleiebehov.

Den ergonomiske designen gjør det enkelt for små hender å holde og riste ranglen. Det er viktig for barns motoriske utvikling å kunne utforske og håndtere lekene sine selv. Fargerik og Lekende: Super Shaker Rangle er dekorert med livlige farger og morsomme mønstre som fanger barnets oppmerksomhet og stimulerer deres visuelle sans.

Utover moroa er denne ranglen designet for å fremme barnets utvikling. Ved å riste, bite og utforske ranglen utvikler barnet sine sanser, inkludert hånd-øye-koordinasjon og tannfrembrudd.

PlayGro er et selskap som forstår viktigheten av å tilby sikre, morsomme og utviklende leker for spedbarn og småbarn. Deres produkter er nøye designet med tanke på barnas utviklingsbehov og er kjent for sin høye kvalitet og sikkerhetsstandarder.

PlayGro Aktivitetsrangle Super Shaker er mer enn bare underholdning – det er et verktøy for din babys tidlige utvikling. Med ringlelyd, et bitetøy og et gripevennlig design, er den perfekt for små hender og munn. Gi babyen din glede og muligheten til å utforske verden med denne fargerike ranglen fra PlayGro.


Skip Hop Aktivitetsleke Rangle Pinnsvin

En sjarmerende pinnsvin-aktivitetsrangle fra Skip Hop.

For små nysgjerrige sjeler er verden full av fantastiske eventyr å utforske, og det er her Skip Hop Aktivitetsleke Rangle Explore & More Pinnsvin kommer inn i bildet. Denne fargerike og sjarmerende ranglen er designet for å engasjere og utvikle barnets sanser og ferdigheter på en leken måte.

Pinnsvinets myke gummi-kropp er perfekt formet for små hender å holde og utforske. Den innbydende teksturen på gummi-kroppen inviterer til taktile opplevelser og hjelper barnet med å utvikle sin fingerferdighet. Ringlelyd og Bite-ringer: Det lille pinnsvinet er ikke bare søtt, men også interaktivt.

Det har innebygde ringlekuler som gir en tilfredsstillende lyd når det ristes. I tillegg har den myke bite-ringer som er skånsomme mot babyens følsomme tannkjøtt og hjelper med tidlig tannpleiebehov.

Pinnsvinet er fullt av overraskelser! De bevegelige perlene inni gir visuell stimulering og oppmuntrer barnet til å bevege og riste leken.

Vi vet hvor viktig sikkerhet er når det kommer til barnas leker. Denne ranglen er fri for BPA, PVC og ftalater, noe som gjør den til en trygg og sunn lekekamerat for barnet ditt.

Skip Hop er et selskap som brenner for å skape innovative, sikre og stilige produkter for foreldre og deres barn. Deres produkter er kjent for sin kvalitet og design som vekker barns fantasi og oppmuntrer til deres utvikling.

Skip Hop Aktivitetsleke Rangle Explore & More Pinnsvin er mer enn bare en leke – den er en følgesvenn i barnets tidlige utforsking av verden. Med sitt lekne design og sikre materialer vil den gi barnet ditt timer med glede mens den hjelper dem med å utvikle sine sanser og ferdigheter. Gi din lille oppdager den perfekte følgesvennen med denne sjarmerende pinnsvin-ranglen fra Skip Hop.


Oball Rangle

En gjennomsiktig Oball rangle med fargerike kuler inni.

I lekeverdenen for små barn, er enkelhet og underholdning ofte nøkkelen til suksess. Oball Rollin’ Rainstick Rangle fra Oball er akkurat en slik leke som fanger barnets oppmerksomhet og underholder i timevis. La oss utforske hvorfor denne fargerike ranglen er så fortryllende.

Oball Rollin’ Rainstick Rangle er som en musikalsk skattekiste for barnet ditt. Den inneholder fargerike perler som låter som behagelige regndråper når den rulles. Disse beroligende lydene er ikke bare underholdende, men også avslappende for små ører.

Denne ranglen er spesielt designet med små hender i tankene. Den unike Oball-designen har store hull, som gjør det lett selv for de minste fingrene å gripe og utforske. Barnet kan enkelt rulle, riste og kaste ranglen, noe som fremmer grovmotorisk utvikling.

Laget av robust plast, er Oball Rollin’ Rainstick Rangle konstruert for å tåle hverdagslek og nysgjerrige små hender. Den er klar for eventyr både innendørs og utendørs.

Passer Fra 3 Måneder: Med sin enkle design og underholdende lyder, er denne ranglen perfekt for spedbarn fra 3 måneders alder og oppover.

Oball er et selskap kjent for sine innovative og brukervennlige leker for spedbarn og småbarn. Deres produkter er designet for å oppmuntre til lek, utforskning og utvikling på en gledesfylt måte.

Oball Rollin’ Rainstick Rangle er en enkel, fargerik og fascinerende leke som vil fortrylle ditt barn. Med sine magiske lyder, lette grep og robust konstruksjon, er den den perfekte lekekameraten for små oppdagelsesreisende. Fremme både underholdning og utvikling med denne sjarmerende ranglen fra Oball, som vil skape mange glade minner for barnet ditt.


Miffy Rangle

En hvit og blå kanin-formet rangle av Miffy.

For de aller minste oppdagelsesreisende er hver leke en ny verden av eventyr og undring. Miffy Rangle er en sjarmerende og myk ringrangle designet for å være den perfekte følgesvennen for din nyfødte. La oss utforske hvorfor denne lille ranglen er så kjær og praktisk for småbarn.

Miffy er en elsket barnebokkarakter som har sjarmert generasjoner med sin enkelhet og sjarm. Denne ranglen er formet som Miffy med fine broderte detaljer, noe som gir den et søtt og gjenkjennelig utseende.

Miffy Rangle er laget med omsorg for små hender og følsomme sanser. Det myke materialet gjør den trygg å leke og kose med, og den er skånsom mot babyens hud.

Lydlig Underholdning: Den innebygde ranglen gir en mild lydeffekt når den ristes, noe som fascinerer og underholder babyen din mens den stimulerer hørselen.

Denne ranglen er egnet fra fødselen, noe som gjør den til en perfekt gave til nybakte foreldre og deres små. Det er aldri for tidlig å introdusere babyen din til den søte verden av Miffy. Om Produsenten:

Miffy er en ikonisk barnebokkarakter skapt av den nederlandske forfatteren og illustratøren Dick Bruna. Miffy har sjarmert barn og voksne over hele verden med sine enkle og hjertevarme eventyr.

Miffy Rangle er en vidunderlig introduksjon til lekeverdenen for din nyfødte. Med sitt søte design, myke materiale og lydlige underholdning, vil den raskt bli en favoritt blant de aller yngste. Den trygge og sjarmerende tilstedeværelsen gjør den til den perfekte følgesvennen i de første månedene av barnets liv. Gi babyen din gleden av Miffy med denne elskede ranglen.


PlayGro Clip Clop Aktivitetsrangle Med Speil

En fargerik hest-formet rangle fra PlayGro med et lite speil.

For våre små engler er verden full av fantastiske oppdagelser, og hver leke er en ny portal til eventyr. PlayGro Clip Clop aktivitetsrangle med speil er nettopp en slik leke som ikke bare underholder, men også fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter og sanser. La oss se nærmere på hvorfor denne leken er en favoritt blant foreldre og barn.

Denne leken er ikke bare morsom, den er også designet med barnets taktile opplevelser i tankene. Med forskjellige teksturer stimulerer den barnets berøringssans og oppfordrer til utforsking av verden gjennom berøring.

Den lille speilen på leken introduserer babyen din til sitt eget speilbilde, noe som kan være både fascinerende og morsomt. Speilen hjelper også med å utvikle barnets følelse av selvbevissthet.

Den innebygde ranglen gir morsomme lydeffekter når den ristes, som legger til en ekstra dimensjon av underholdning og oppfordrer babyen til å utforske lydens verden.

PlayGro Clip Clop aktivitetsrangle er egnet fra 3 måneder og er designet med sikkerhet i tankene. Den er laget av materialer av høy kvalitet som er skånsomme mot babyens følsomme hud. Om Produsenten:

PlayGro er et selskap dedikert til å lage utviklingsleker for barn. Lekene deres er utviklet med hjelp fra eksperter innen barneutvikling for å sikre at de fremmer barns fysiske og kognitive utvikling.

PlayGro Clip Clop Aktivitetsrangle Med Speil er mer enn bare en leke; den er en læringsressurs. Med taktile teksturer, et speil og morsomme lydeffekter, gir den barnet ditt muligheten til å utforske verden på en trygg og spennende måte. Frem din babyens utvikling og la dem utforske verden med denne leken som er designet for å underholde og lære.


Rangle Ball Blågrønn/Gul/Oransje

En trefarget rangleball i nyanser av blågrønn, gul, og oransje.

For de aller yngste oppdagere er lek synonymt med læring. Denne fargerike skalleballen er spesielt designet for å engasjere og stimulere babyen din i de første månedene av livet deres. La oss se nærmere på denne spennende leken.

Ballet er laget for små hender og er enkelt å holde og utforske. Barnet ditt vil elske å føle på de forskjellige teksturene og fargene.

Rister du ballen sakte, høres den ut som en mild bris, men jo raskere du rister, jo mer intens blir lyden. Det er en flott måte for babyen din å utforske årsak og virkning.

Denne ballen er mer enn bare en rangle; den kan også rulles over gulvet. Når den ruller, vil den oppmuntre barnet ditt til å krabbe eller følge etter den med øynene, og stimulere sansene deres.

Å leke med ranglen oppmuntrer til utvikling av barnets motoriske ferdigheter og hjelper med øye-hånd koordinasjon.

Alder: Egnet fra 6 måneder og oppover.

Rangle ball blågrønn/gul/oransje er en fargerik og engasjerende leke som er perfekt for de aller yngste. Den oppmuntrer ikke bare til lek, men også til utvikling av motoriske ferdigheter og sanser. Gi babyen din den beste starten på deres utforskende reise med denne trygge og morsomme skalleballen.


ABC Elefantrangle

En søt elefantrangle merket med bokstavene "ABC".

For de aller minste oppdagelsesreisende er hvert nytt lyd og hver ny oppdagelse et spennende eventyr. ABC Elefantrangle er en underholdende og pedagogisk leke som vil fange babyens oppmerksomhet med sine morsomme lyder og interaktive funksjoner.

Denne lyseblå elefantranglen er formet som en vennlig elefant med små fargerike kuler i ørene og magen. Når babyen rister ranglen, svarer den med morsomme klirrende lyder.

Elefantens mage inneholder en svart-hvitt stripete kule som kan snurres. Den er festet til et speil som reflekterer mønstrene fra den roterende kulen, noe som gir babyen visuell stimulering og hjelper dem med å utforske sine sanser.

Denne ranglen er den perfekte lekekameraten å ha med i vognen, på stellebordet eller i bilen. Den er lett å ta med overalt og vil holde babyen underholdt og fornøyd.

Å leke med ABC Elefantrangle bidrar til å trene babyens grovmotorikk og øye-hånd-koordinasjon. Den oppmuntrer også til oppdagelse og utforskning, noe som er avgjørende for tidlig utvikling.

Alder: Perfekt for de aller minste fra fødsel og oppover.

ABC har solid erfaring med å lage kvalitetsleker og pedagogiske leker for barn. Deres produkter er kjent for å være trygge, underholdende og stimulerende.

ABC Elefantrangle er den perfekte lekekameraten for babyen din. Med sine morsomme klirrende lyder og interaktive funksjoner vil den underholde og stimulere barnet ditt samtidig som den bidrar til tidlig utvikling. Gi babyen din den beste starten på sitt oppdagelseseventyr med denne søte elefantranglen.


Teddykompaniet Diinglisar Rangle Bamse

En bamseformet rangle fra Teddykompaniet's Diinglisar serie.

Når det kommer til å velge den beste leken for barnet ditt, vil du sikre at den både er trygg og underholdende. Teddykompaniets Diinglisar Rangle Bamse kombinerer sikkerhet, mykhet og et søtt design for å skape den perfekte lekekameraten for de aller minste.

Denne ranglen har en sjarmerende bamseform med en honningfarget beige nyanse. Den har en stor, søt nese og mykt broderte øyne som gir den et nydelig sovende uttrykk.

Ranglens design er spesielt tilpasset små hender, slik at de lett kan gripe og utforske. Barnet ditt vil kunne holde i den komfortabelt og trygt.

Laget av 100% polyester, noe som gjør den myk og trygg for barnets sensitive hud.

Ranglen kan enkelt vaskes i maskin på 40 grader, noe som gjør den praktisk og enkel å holde ren.

CE-merket i henhold til EN71: Denne ranglen oppfyller høye sikkerhetsstandarder og er CE-merket i henhold til EN71, noe som gir deg trygghet i valget av leketøy.

Mål: Ranglen er 15 cm lang, noe som er den perfekte størrelsen for små barn å utforske og leke med.

Teddykompaniet er et anerkjent merke innen barneprodukter, kjent for å skape kvalitetsprodukter og trygge produkter som fremmer barns utvikling og velvære. Med mange års erfaring og dedikasjon til barns velvære, har de blitt en pålitelig favoritt blant foreldre over hele verden.

Teddykompaniet Diinglisar Rangle Bamse er den ultimate lekekameraten for barnet ditt. Den sjarmerende bamsefiguren, det myke materialet og de høye sikkerhetsstandardene gjør den til et utmerket valg for små barn. Gi din lille engel en leke som både underholder og fremmer deres utvikling med denne herlige ranglen fra Teddykompaniet.


Lamaze Rangle

En drake leke med fargerike detaljer fra Lamaze.

Når det kommer til å velge leketøy for babyen din, er sikkerhet og utvikling nøkkelord. Lamaze Sierra the Swan Mini Clip & Go er det ultimate leketøyet som tilbyr både sikkerhet og utviklingsmuligheter.

Dette leketøyet er designet med ulike spennende teksturer, noe som gjør det morsomt for babyen din å gripe, klemme og utforske. Taktile stimuli er viktig for å fremme barnets emosjonelle og motoriske utvikling.

Sierra the Swan har innebygde lyder som rasler og rister når babyen din leker med den. Dette stimulerer hørselsutviklingen og introduserer barnet for ulike lyder og rytmer.

Leketøyet har en morsom blomst med interessante teksturer, trygt for ditt barn å tygge på mens de utforsker verden med sansene sine.

De klare fargene og høye kontrasten på Sierra gir babyen din visuell stimulans, hjelpende dem med å oppdage nye mønstre og farger.

Lamaze-klipsen gjør det enkelt å feste denne søte leken til barnevognen, bæreselen eller stellevesken. Dette betyr at babyen din kan ha det gøy og lære uansett hvor dere er.

Lamaze er et selskap spesialisert på utviklingsleker for spedbarn og småbarn. Deres produkter er utviklet med hjelp av eksperter på barneutvikling og er kjent for å kombinere lek med pedagogisk verdi.

Lamaze Sierra the Swan Mini Clip & Go er et leketøy som vil skape øyeblikk av undring for både deg og babyen din. Med denne Lamaze-ranglen kan babyen din ha det gøy og lære hvor som helst. Invester i babyens utvikling med dette fantastiske leketøyet fra Lamaze.


Clementoni Baby Rangle Borr

En rangle formet som en boremaskin fra Clementoni.

Clementoni Baby Rangle Borr er det perfekte leketøyet for små eventyrlystne som elsker å utforske verden gjennom lek. Denne fargerike ranglen, formet som en lekeboremaskin, er et interaktivt leketøy som utvikler kreativitet og manuelle ferdigheter hos de minste.

Clementoni Baby Rangle Borr er mye mer enn en vanlig rangle. Den er et interaktivt leketøy som har mekaniske aktiviteter som hjelper barnet med å utvikle manuelle ferdigheter. Ved å trykke på knappene kan barnet aktivere morsomme lydeffekter og LED-lys som etterligner lyd og lys fra en ekte boremaskin.

Dette leketøyet er ikke bare morsomt, men også lærerikt. Den hjelper barnet med å bli kjent med bokstaver, ord og rim gjennom morsomme sanger og lyder.

Clementoni Baby Rangle Borr er egnet for barn fra 9 måneder og oppover, noe som gjør den til et utmerket første leketøy.

Clementoni er et selskap med over 50 års erfaring i å lage pedagogiske leker for barn i alle aldre. Ved å trykke på knappene og aktivere boremaskinens bevegelser og lydeffekter utvikler barnet sine manuelle ferdigheter og hånd-øye-koordinasjon.

Lekemaskinen oppmuntrer barnets fantasi og kreativitet gjennom å etterligne voksnes aktiviteter.

Den interaktive naturen til leketøyet hjelper barnet med å bli kjent med bokstaver, ord og rim på en morsom måte.

Clementoni Baby Rangle Borr er ikke bare underholdende, men stimulerer også barnets utvikling. Den er perfekt for foreldre som ønsker å gi sine barn et lærerikt og morsomt leketøy som holder dem engasjerte og hjelper dem å vokse og lære.


Sebra Blomster Rangle

En rangle formet som en blomst fra Sebra.

Sebra Blomster Rangle er den perfekte leken for små eventyrere som elsker å utforske verden med sine sanser. Denne vakre ranglen i form av en blomst er både morsom og holdbar, og vil glede både barn og foreldre.

Blomster rangle fra Sebra er laget av bærekraftig dyrket økologisk bomull og resirkulert materiale. Den er også fri for skadelige stoffer som BPA, ftalater, PFOA og PFOS. Foreldre kan føle seg trygge på at barna leker med denne sikre og miljøvennlige leken.

Rist leketøyet for å høre en mild raslende lyd som fenger de små og stimulerer deres hørselsutvikling.

Blomster Rangle er laget med omtanke og oppfyller eller overgår sikkerhetsstandard EN71. Den er CE-merket, noe som betyr at den er testet og godkjent for å være trygg for ditt barn å bruke.

Med sine dimensjoner på 11 x 9 cm er den perfekt for små hender å gripe. Skulle den bli skitten, kan du enkelt rengjøre den med en fuktig klut.

Sebra er et dansk selskap med en lidenskap for å lage kvalitetsprodukter, sikre og holdbare produkter for barn. Deres leker og barnemøbler er kjent for sin unike design og bruk av miljøvennlige materialer.

Laget av holdbare og sikre materialer, gjør den til et trygt valg for både foreldre og barn. Den milde raslende lyden stimulerer barnets hørselsutvikling og gjør leken enda morsommere. Miljøvennlig: Ved å bruke resirkulert og økologisk materiale viser Sebra sitt engasjement for en bærekraftig fremtid.

Sebra Blomster Rangle er en leke som ikke bare underholder, men også lærer barna om viktigheten av å ta vare på vår planet. Den er en perfekt gave for de små som elsker å leke og utforske med sine sanser, samtidig som den fremmer bærekraft og sikkerhet.


Konges Sløjd Mini Enhjørning

En pastellfarget enhjørning rangle fra Konges Sløjd.

Konges Sløjd Mini Enhjørning Kosedyr i sjarmerende rosa er den perfekte ledsager for ditt barn. Dette kosedyret er mer enn bare en leke; det er en myk og koselig venn som vil bringe glede og trøst til barnets verden.

Laget av bærekraftig dyrket økologisk bomull og resirkulert materiale er dette kosedyret ikke bare snillt mot ditt barn, men også mot vår planet. Den er helt fri for skadelige stoffer, møter de høyeste sikkerhetsstandardene (EN71) og er CE-merket.

Inni dette kosedyret er det en liten bjelle som gir en mild lydopplevelse når barnet klemmer på det. Dette kan være veldig morsomt og stimulerende for de små.

Med sine dimensjoner på 16 cm er det den perfekte størrelsen for små hender å holde. Skulle den bli skitten, kan du enkelt rengjøre den med en fuktig klut.

Konges Sløjd er et dansk merke kjent for sine eksklusive og holdbare produkter for barn og babyer. Deres produkter er laget av høykvalitets og miljøvennlige materialer og er designet med både barnets og foreldrenes velvære i tankene.

Dette kosedyret er perfekt for små armer å klemme, noe som gir trøst og trygghet.

Laget av miljøvennlige og sikre materialer, gjør den til et trygt valg for både barn og planeten. Lydstimulering: Den innebygde bjellen gir en morsom lydopplevelse som kan være underholdende for de små.

Konges Sløjd Mini Enhjørning Kosedyr er en perfekt gave til små barn, og det blir raskt en elsket venn og ledsager i deres lek og eventyr. Med fokus på bærekraft og sikkerhet er dette en leke som foreldre kan føle seg bra med å gi til sine barn.


NatureZOO Baby Lama Rangle Rosa

En håndlaget rosa lama rangle fra NatureZOO.

La oss introdusere NatureZOOs Baby Lama Rangle i en nydelig rosa farge. Denne unike ranglen er mer enn bare en leke; den er en vennlig følgesvenn som vil bidra til å stimulere og utvikle barnets sanser på en leken måte.

Denne ranglen er laget med omsorg og har et håndlaget, heklet design. Den har også en brodert detalj på forsiden som gir den et ekstra særpreg.

Inni ranglen er det en liten bjelle som gir en mild raslende lyd når babyen rister på den. I tillegg har ranglen forskjellige teksturer som er designet for å stimulere og utvikle barnets sanser.

NatureZOO jobber for å produsere varer som er snille både mot barnet og planeten. Ranglen er laget av 100% bambusviskose, og fyllet er 100% polyester. Den er også CE-merket for sikkerhet.

Ranglen måler 14 x 9 x 5 cm, noe som gjør den til en perfekt størrelse for små hender å utforske.

Ranglen bør kun håndvaskes for å beholde sin mykhet og kvalitet.

NatureZOO er et selskap som er dedikert til å lage kvalitetsprodukter for spedbarn og småbarn, samtidig som de tar ansvar for miljøet. Deres produkter er laget av miljøvennlige materialer og er trygge for barnet å leke med.

Ranglen tilbyr en sensorisk opplevelse med forskjellige teksturer og lyder, som hjelper med å utvikle barnets sanser. Holdbar og Sikker: Laget av miljøvennlige og trygge materialer, som gir foreldre ro i sinnet.

Den håndlagde designen og den broderte detaljen gir ranglen en unik og kjærlig karakter.

NatureZOO Baby Lama Rangle Rosa er den perfekte gaven til nyfødte og smårollinger. Den vil ikke bare gi dem glede og underholdning, men også støtte deres utvikling på en meningsfylt måte. Gi barnet ditt en leke som er laget med kjærlighet og omsorg fra NatureZOO.


Filibabba Willie Touch & Play Rangle Grå

En grå rangle med forskjellige teksturer fra Filibabba.

For de minste i familien er det ingenting viktigere enn å utforske verden rundt dem på en leken måte. Filibabbas Willie Touch & Play Rangle i en stilig grå farge er den perfekte ledsageren for barn som er klare for å oppdage sansenes magi.

Denne ranglen har en unik håndlaget, strikket design som gir den en sjarmerende og uimotståelig karakter.

Willie Touch & Play Rangle stimulerer barnets sanser på mange måter. Den har borrelås øverst for enkel grep og en mild raslende lyd når den ristes, noe som fascinerer småbarn. Ved å leke med ranglen oppmuntres utviklingen av motoriske ferdigheter.

Filibabba er dedikert til å lage produkter som er snille mot både barnet og planeten. Ranglen er laget av 100% økologisk bomull, og fyllet er 100% resirkulert polyester. Den er CE-merket for sikkerhet og følger eller overgår sikkerhetsstandarden EN71.

Ranglen måler 13 x 8 x 12 cm, som er en passende størrelse for små hender å holde og utforske.

Ranglen kan enkelt rengjøres med en fuktig klut for å bevare dens friskhet.

Filibabba er et selskap som har som mål å gjøre foreldretilværelsen enklere og barnas verden mer spennende. Deres produkter er designet med fokus på bærekraft og kvalitet.

Ranglen stimulerer flere sanser og er en underholdende lekekamerat for små barn.

Laget av økologisk bomull og resirkulert polyester, som er snill mot både barn og miljø.

Den håndlagde designen og borrelåsen som hjelper til med å utvikle motorikken, gjør ranglen både sjarmerende og funksjonell.

Filibabba Willie Touch & Play Rangle er en fantastisk gave til nyfødte og spedbarn. Den vil gi dem timer med glede og utforsking, samtidig som den støtter deres utvikling på en meningsfylt måte. Gi barnet ditt en skatt som er laget med omsorg fra Filibabba.


Liewood Ariel Rangle Tuscany Rose Mix

En rangle med forskjellige geometriske former i rosenyanser fra Liewood.

For små eventyrere som utforsker verden med nysgjerrige hender og øyne, er Liewoods Ariel Rangle i Tuscany Rose Mix den perfekte lekekameraten. Denne ranglen er ikke bare morsom å leke med, den fremmer også barnets utvikling på en lekfull måte.

Ariel ranglen består av en rekke forskjellige geometriske former, inkludert trekanter, kuler og hjul. Disse formene er fargerike og trådet på en tykkere snor, noe som gjør det enkelt for barnet å gripe og utforske.

Ved å leke med Ariel rangle trener barnet hånd-øye-koordinasjon og motoriske ferdigheter. Dette er en flott leke for å hjelpe barnet å forstå og mestre sine egne bevegelser.

Ranglen er laget av bøketre, som er både bærekraftig og trygt for barn. Den er CE-merket for ekstra trygghet.

Ranglen måler 15 cm og er perfekt formet for små hender å holde og utforske.

Ariel ranglen er enkel å rengjøre med en fuktig klut, noe som gjør den praktisk for daglig bruk.

Liewood er et dansk selskap som fokuserer på å lage høykvalitetsprodukter for barn og foreldre. Deres design er både funksjonell og estetisk tiltalende, noe som gjør at deres produkter blir en del av familielivet.

Ariel rangle er designet for å hjelpe barnets motoriske og koordinasjonsutvikling på en leken måte.

Laget av bøketre, et bærekraftig og trygt materialevalg for barn.

De forskjellige formene og fargene inviterer til utforsking og lek.

Liewood Ariel Rangle i Tuscany Rose Mix er en utmerket gave til småbarn og nyfødte. Den vil ikke bare underholde dem med sitt morsomme utseende og lyd, men også hjelpe dem i deres utvikling gjennom de første årene. Gi barnet ditt en leken start på livet med Ariel rangle fra Liewood.


I hvilken alder bruker babyer rangle?

Babyer viser ofte interesse for rangler nesten fra fødselen av. Disse fargerike og lydende lekene er designet for å fange deres oppmerksomhet og stimulere sansene deres. Mange foreldre legger merke til at deres smårollinger setter pris på å leke med rangler i alderen 0-1 år.

Det er imidlertid viktig å alltid sjekke aldersanbefalingene fra produsenten når du velger en rangle til barnet ditt. Pass på at ranglen ikke har noen løse smådeler eller andre farer som kan utgjøre en kvelningsfare. Sikkerhet bør alltid være topp prioritet når det gjelder barnets leker.


Se flere tips om babyleker!

Recent Posts