Beste reisestol for baby 2024: Flotte barnestoler å ta med på tur


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En reisestol er et svært hendig verktøy når du skal ut på tur med barnet og ønsker å kunne sitte sammen ved matbordet, uansett hvor dere er. Her lister vi opp tilgjengelige alternativer og anbefaler noen av de beste reisestolene for babyer!

Guide til reisestoler for barn

Hvilken reisestol for baby er best i test?

Vårt toppval akkurat nå er Nikidom Portabel sammenleggbar barnestol. En utrolig praktisk modell som er enkel å feste og sitter stødig på de fleste vanlige stoler. Den veier 1,2 kilo, men er kun 3,2 cm tykk når du bretter den sammen. Superhendig i vesken!

✅ Hendig og lett å ta med seg

Nikidom Portabel barnestol

En annen favoritt er Beemoo Care stol-på-bord. Veldig enkel å feste til bordet, lett å bære med seg og tåler en vekt på opptil 15 kg.

✅ Godt standardvalg

Beemoo CARE barnestol festet til et bord.

En litt annerledes modell som ser virkelig flott ut, er BENBAT Yummigo. Stolen gir litt høyde og er praktisk for både hjemmebruk og reise. En super smart detalj er at stolen også fungerer som oppbevaringsplass og som en praktisk bæreveske!

✅ Unik og gjennomtenkt design

BENBAT Yummigo sitteplate med oppbevaringsrom.

Les mer om totalt 9 forskjellige reisestoler for småbarn, lenger ned i artikkelen.

Ønsker du en solid matstol å ha hjemme? Her er våre toppvalg blant barnestolene akkurat nå!

Liste over barnestoler for reiser med småbarn

Her kan du lese mer om mange forskjellige reisestoler som kan festes til spisebordet.

Beemoo CARE Stol-På-Bord

Beemoo CARE barnestol festet til et bord.

Når måltidene med din lille skatt nærmer seg, er Beemoo CARE Stol-på-Bord den perfekte ledsageren for å gjøre det hele enklere og mer behagelig. Denne funksjonelle barnestolen er enkel å montere på bordkanten og er designet for å gi deg og din baby en problemfri og hyggelig måltidsopplevelse.

Beemoo CARE Stol-på-Bord i elegant sort er ikke bare en barnestol, den er et smart og praktisk tillegg til hjemmet ditt. Enkelheten i designen gjør den lett å bruke – den festes med sikkerhetslås til bordplaten og kan enkelt tas av med den praktiske åpningsknappen. Den kan monteres på bordplater som er mellom 19 mm – 38 mm tykke, noe som gjør den fleksibel og tilpasningsdyktig til forskjellige typer bord.

Med en anbefalt alder fra 6 måneder og en maksvekt på 15 kg, er Beemoo CARE Stol-på-Bord ideell for din voksende baby. Dens kompakte størrelse og dimensjoner gjør den egnet for de fleste bordkonfigurasjoner. En høyde på 35 cm inkludert ryggstøtte og en sittebredde på 35 cm garanterer komfort og støtte for din lille skatt.

Beemoo CARE Stol-på-Bord har fått høye testvurderinger – en bekreftelse på dens kvalitet og funksjonalitet. Dens konstruksjon i jern og plast (PA) sammen med stoffet i polyester gjør den både holdbar og lett å rengjøre. Stoffet kan enkelt håndvaskes med kaldt vann og lufttørkes, mens rammen kan rengjøres med en klut og mild såpe.

Gjør måltidene enkle og morsomme for både deg og din baby med Beemoo CARE Stol-på-Bord. Denne praktiske og smidige barnestolen er den perfekte løsningen for å la din lille skatt delta i familiens måltider på en komfortabel og sikker måte. Så gi babyen din en behagelig plass ved bordet med Beemoo CARE Stol-på-Bord og nyt alle de spesielle øyeblikkene sammen!


Nikidom Portabel Sammenleggbar Barnestol

Nikidom bærbar og sammenleggbar barnestol.

Dette er en superhendig barnestol fra Nikidom. Den er lett, men veldig stabil og har gode spenner som passer til de fleste vanlige stoler.

Denne barnestolen er perfekt for de gangene du besøker familie, venner eller restauranter og trenger en trygg og komfortabel sitteplass for barnet ditt. Med sine kompakte mål på 30x23x3 cm når den er sammenfoldet, passer den enkelt i en stelleveske, noe som gjør den til en ideell følgesvenn for foreldre på farten.

Stolen er designet for barn fra 6 måneder og opp til en vekt på 15 kg. Den er ikke bare ultrakompakt, men også superenkel å sette opp, noe som sparer tid og bryderi. Med sidestøtte og en justerbar 3-punkts sele, garanterer stolen full sikkerhet for barnet ditt. Et annet pluss er at den er lett å rengjøre og til og med kan maskinvaskes, noe som gjør vedlikeholdet enkelt.

Kunder fra forskjellige deler av verden har delt sine positive erfaringer med produktet. Mange setter pris på dens stabilitet, enkelhet i rengjøring og dens praktiske bruk, spesielt under reiser. Noen påpeker imidlertid viktigheten av å plassere stolen mot en vegg eller annen møbel for å forhindre at barnet skyver seg bakover.

Oppsummert tilbyr Nikidoms bærbare sammenleggbare barnestol en kombinasjon av sikkerhet, komfort og bærbarhet, noe som gjør den til et utmerket valg for foreldre som ønsker en pålitelig sitteplass for barna sine når de er på farten.


Fillikid Flexi

Fillikid Flexi barnestol festet til et bord.

Fillikid Stol-på-bord Flexi er en bordstol designet for både hjemmebruk og reiser. Med sitt sammenleggbare skrufeste er den enkel å montere på bordplaten, noe som gir en stabil sitteplass for de små. Et av dens unike trekk er den ekstra lommen på ryggstøtten, som gir praktisk oppbevaring for våtservietter og andre småting.

Produkten er egnet for bordplater med en tykkelse mellom 1 og 8,5 cm. Når den er utfoldet, har den målene 58,5 x 38 x 28,5 cm, men den kan enkelt brettes sammen til et kompakt format av 58,5 x 38 x 5 cm, noe som gjør den lett å oppbevare eller ta med på reise.

Kundetilbakemeldingene om produktet varierer. Noen setter pris på designen og hvordan den holder seg stødig festet til bordet fra undersiden, spesielt når man legger til et lag med filt mellom bordet og festet.

Andre mener at stolen ikke er egnet for daglig bruk, da barnet kan sitte for langt fra bordet, noe som kan føre til sikkerhetsproblemer.

Det er imidlertid de som roser materialet, fargen og den komfortable polstringen, men påpeker viktigheten av å ha et tungt bord for å forhindre at stolen velter.

Mange internasjonale kunder har også nevnt at stolen er enkel å montere og demontere, og at den er spesielt praktisk for reisende barn takket være den medfølgende oppbevaringsposen.

Oppsummert tilbyr Fillikids Flexi en kombinasjon av funksjonalitet og bærbarhet, men potensielle kjøpere bør være oppmerksomme på visse sikkerhetsaspekter når de bruker produktet daglig.


BENBAT Yummigo Beltestol

BENBAT Yummigo sitteplate med oppbevaringsrom.

BENBAT introduserer Yummigo i en marineblå farge prydet med stjerner, et innovativt produkt som kombinerer funksjonalitet med sikkerhet for de små. Fra en alder av 6 måneder kan barn nyte denne sitteplaten, som er utstyrt med en trepunktssele for å sikre at de sitter trygt. Et av dens mest fremtredende trekk er de nye sidestøttene, som gir ekstra beskyttelse for barnet.

Denne sitteplaten er ikke bare et sted for barnet å sitte; den kan også brukes som en sitteforhøyer eller bæreseng, noe som gjør den allsidig for ulike situasjoner. Oppbevaringsrommet er en praktisk funksjon for foreldre som ønsker et sted å oppbevare småting, mens anti-slip håndtaket gir ekstra stabilitet når barnet sitter. Med en enkel mekanisme er den lett å feste til en stol, og den kan bære barn opp til 20 kg, noe som tilsvarer en alder på omtrent 6-36 måneder.

Materialet består av 100 % polyester, med plastdeler laget av PP. Målene når den er montert er 31 x 28,5 x 13 cm, noe som gjør den kompakt nok til å ta med på reise.

Kundetilbakemeldingene har vært overveiende positive. Mange setter pris på hvor raskt og enkelt det er å montere sitteplaten, og hvor praktisk den er å ha med overalt. Den har også fått ros for sin prisverdighet, spesielt for bruk i situasjoner som camping. Oppbevaringsrommet har vist seg å være spesielt nyttig under lengre restaurantbesøk, da det gir plass til leker.

Oppsummert tilbyr BENBATs Yummigo en kombinasjon av komfort, sikkerhet og funksjonalitet, noe som gjør den til et utmerket valg for foreldre på farten.


Matstol Sack’n Seat Carlobaby

Carlobaby's Sack’n Seat barnestol.

Når eventyret kaller og du ønsker å gi din lille skatt en komfortabel og sikker plass å sitte, uansett hvor dere er, er Sack´n Seat løsningen du har vært på utkikk etter. Denne bærbare barnestolen er et praktisk og fleksibelt alternativ som gjør reisene enklere og gir barnet ditt en egen plass ved bordet.

Sack´n Seat er designet med enkelhet og brukervennlighet i tankene. Den brettes enkelt ut fra sin beskyttelsespose og tres over hvilken som helst vanlig stol. Ved å justere de ulike stroppene, tilpasses Sack´n Seat etter stolens størrelse og form, noe som gjør den kompatibel med nesten alle typer stoler.

Med Sack´n Seat kan du tilby barnet ditt en trygg plass å sitte fra omtrent 6 måneder, eller når barnet kan sitte selv, opp til omtrent 2 år. Dette gjør den til en pålitelig følgesvenn for mange måltider og eventyr.

Sack´n Seat er et bidrag fra merket CarloBaby, som er kjent for å levere praktiske og smarte løsninger for moderne familier. Denne bærbare barnestolen er intet unntak, og den fortjener en plass i enhver forelders samling av komfortable og smarte produkter.

En av de store fordelene med Sack´n Seat er dens bærbarhet og enkelhet. Den er enkel å vaske i maskin på 30 grader og pakkes enkelt ned i sin beskyttelsespose når den ikke er i bruk. Den kompakte designen gjør den til en perfekt reisefølgesvenn, enten dere er på vei til slektninger, drar til en restaurant, eller utforsker verden sammen.

Sack´n Seat er den ultimate løsningen for foreldre som søker en komfortabel og bærbar barnestol som passer deres aktive livsstil. Gi barnet ditt en egen plass ved bordet, uansett hvor dere er, med Sack´n Seat – den bærbare barnestolen som gjør reisen enklere og eventyrene mer komfortable.


Bumbo Multisete

Bumbo Multisete i nøytral farge.

Når barnet ditt når nye utviklingsfaser, er det viktig å ha de riktige verktøyene for å støtte deres behov. Bumbo Multisete er den ultimate 3-trinns stolen som tilpasser seg barnets utvikling, fra de første sittemomentene til de tidlige årene. Med sin smarte design og allsidighet er dette setet en uunnværlig del av din foreldre-reise.

Bumbo Multisete er designet for barn i alderen 6 måneder til 3 år og tilbyr en omfattende bruk fra de aller første sittemomentene til barnet begynner å bli mer selvstendig. Dette 3-trinns setet er fleksibelt og kan tilpasses ulike behov.

Det første trinnet er som et gulvstøtte, perfekt for de små når de lærer å sitte. Den myke og komfortable sitteputen gir støtte og komfort i disse tidlige fasene.

Når barnet ditt blir mer selvsikkert, kan du enkelt konvertere den til en stolforhøyer. Med de medfølgende festeanordningene kan du trygt feste setet til en stol, noe som gjør det til en ideell plass for måltider og lek.

Det tredje trinnet involverer det smarte brett-systemet. Stolen leveres med en praktisk brett som enkelt kan festes til setet for å gi barnet ditt en stabil overflate for måltider og lek. Brettet kan oppbevares i basen av setet når det ikke er i bruk, noe som gjør det praktisk å ha med seg.

Med Bumbo Multisete får du ikke bare en allsidig og fleksibel stol som vokser med barnet ditt, du bidrar også til en god sak. En del av inntektene fra ditt kjøp går til å støtte barn i nød.

Gi barnet ditt den beste mulige sitteplassen med Bumbo Multisete. Enten det er for lek, måltider eller utforskning, er dette setet den perfekte følgesvennen for ditt voksende barn.


Minimonkey Minisits

Minimonkey Minisits barnesittestropp.

Når du er på farten og trenger en komfortabel plass for din lille skatt, er Minimonkey Minisits din pålitelige følgesvenn. Denne smarte sittestroppen forvandler en vanlig stol til en barnestol på bare et minutt, noe som gjør den til den perfekte løsningen for foreldre som stadig er på reise.

Minimonkey er selskapet bak dette geniale produktet. Med et sterkt fokus på komfort og brukervennlighet har de skapt Minisits som en allsidig og praktisk løsning for å sikre at barnet ditt har en trygg og behagelig plass uansett hvor du er.

Minimonkey Minisits er designet for småbarn fra 6 til 36 måneder og er perfekt for reiser, restaurantbesøk eller når du besøker venner og familie. Den er laget av 100 % bomull og er enkel å ta med i stellevesken eller ryggsekken.

Denne hendige sittestroppen har en fleksibel design som passer til nesten alle vanlige stoler. Den er enkel å bruke og sikrer at barnet ditt sitter stødig med en unik og patentert festeanordning, samt et sikkerhetsbelte og ekstra sikkerhetsfester.

Hygiene er viktig for små barn, og Minimonkey Minisits kan enkelt vaskes i maskin. Den smarte designen med tre justerbare stropper på baksiden av stolen, som samles i en 3-punktslås, holder barnet ditt trygt og komfortabelt i sittende stilling.

Med Minimonkey Minisits kan du forvandle en vanlig stol til en praktisk barnestol på et øyeblikk. Gi barnet ditt en trygg og behagelig plass å spise og leke, uansett hvor du er, med denne hendige og innovative reisesitsen fra Minimonkey.


Kaxholmen Barnestol På Bord

Kaxholmen barnestol festet til et spisebord.

Ikke tilgjengelig på nett.

Kaxholmen introduserer en innovativ løsning for foreldre og omsorgspersoner på farten med sin barnestol på bord. Dette produktet er spesielt designet for de anledningene når en tradisjonell barnestol mangler, som på restauranter, besøk hos venner eller under reiser.

Stolens design er både praktisk og sikker. Den kan enkelt henges på bordet, med kraftige gummikomponenter som sørger for at stolen forblir stabil. De lange armene som holder mot bordets underside gir ekstra stabilitet. Det er imidlertid viktig å merke seg at stolen ikke bør brukes på glassbord eller bord som er tynnere enn 15 mm (og ikke tykkere enn 50 mm).

For de som er på reise, er det en ekstra bonus at en bæreveske følger med. Denne funksjonen gjør det enklere å transportere stolen, noe som er en fordel for foreldre som stadig er på farten.

Sikkerheten er også tatt i betraktning med innebygde sikkerhetslåser, noe som gir foreldre et ekstra lag med trygghet når de bruker produktet.

Kunder som har brukt produktet har gitt positiv tilbakemelding, spesielt når det gjelder hvor enkelt det er å installere. Mange setter også pris på den gode prisen, noe som gjør det til et kostnadseffektivt alternativ for de som trenger en bærbar barnestol.

Oppsummert tilbyr Kaxholmens barnestol på bord en kombinasjon av funksjonalitet, sikkerhet og prisverdighet, noe som gjør den til et utmerket valg for foreldre på farten.


Dooky Reisestol

Dooky reisestol i grått og svart.

Ikke tilgjengelig på nett.

Når eventyret kaller og du trenger en pålitelig løsning for å la din lille skatt utforske verden sammen med deg, er Dooky Reisestol den perfekte følgesvennen. Denne smarte reisestolen i gråmelert og svart med en diskret logo på forsiden er designet for å holde babyen din trygg og komfortabel på hvilken som helst stol, uansett hvor dere er.

Dooky reisestol er enkel å bruke og enkel å feste rundt hvilken som helst stol med sin brede borrelåslukning. En overlapping på minst 10 cm garanterer en stabil og pålitelig festing. De to klikkspennene holder barnet ditt trygt på plass, og de justerbare stroppene på sidene kan tilpasses for å passe stolens form og størrelse.

Denne reisestolen er universelt designet for å passe de fleste stoler, noe som gjør den til en fleksibel løsning enten dere er på en restaurant, besøker venner og familie, eller nyter en velfortjent ferie.

Dooky Reisestol er spesielt egnet for små oppdagelsesreisende i alderen 6-36 måneder. Den 5-punkts selen som trygt holder barnet ditt på plass garanterer en trygg og rolig stund, mens du kan nyte mat og drikke ved siden av din lille skatt.

Denne kompakte og sammenleggbare reisestolen er laget av 100% polyester og er enkel å rengjøre med en fuktig klut og kan forsiktig maskinvaskes ved 30 grader når eventyret er over.

Dooky Reisestol er den ideelle løsningen for foreldre som søker både komfort og sikkerhet når de er ute og reiser med sine små. Gi barnet ditt en egen plass ved bordet og skap minner sammen med Dooky Reisestol – en reisestol som forenkler livet for moderne familier på farten.


Se flere tips om produkter til barnas måltider!

Recent Posts