Beste bærejakke 2024: Jakker med plass for å holde barnet varmt


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En bærejakke er en praktisk måte å dekke både deg selv og barnet i bæresjalet / bæreselen. Det er en hendig og koselig måte å bære barnet på, selv når været er kaldt. Her gir vi tips om mange forskjellige bærejakker, både tynne og tykkere modeller!

Bruk av jakker tekst og bilde av gravid mamma med jakke

Hvilken bærejakke er best i test?

Vår favoritt akkurat nå er Najells bærejakke. Det er en myk og koselig teddyjakke med fleecefor. Kan brukes både for å bære foran og på ryggen. Superkoselig jakke for kjølige høstdager!

✅ Myk og koselig

En Najell Bærejakke i moderne design.

Det mest kjente merket på markedet for bærejakker, er Mamalila. De har flere modeller, både tynnere softshelljakker og tykkere vatterte jakker for vinteren. Høy kvalitet og veldig populære!

✅ Praktiske allværsjakker

tre Mamalila bærejakker i forskjellige farger

Til slutt kan vi anbefale Wombats jakker. De er prisgunstige og får ofte gode anmeldelser!

✅ Populære jakker til en god pris

En Wombat Numbat GO jakke for gravide og bæring.

Flere bærejakker finner du lenger ned i artikkelen.

Se også våre tips om gode bæreseler og disse komfortable bæresjalene!

Liste over mange forskjellige bærejakker

Her kan du lese mer om en rekke forskjellige bærejakker fra ulike merker.

Mamalila Softshell Bærejakke Allround

En Mamalila Softshell Bærejakke i nøytral farge.

Mamalila Softshell bærejakke Allround er en allsidig jakke designet for å følge deg gjennom ulike faser i livet – fra graviditet til bæring av baby og videre. Den er laget av 100% resirkulert polyester, som tilsvarer omtrent 20 PET-flasker, noe som gjør den til et miljøvennlig valg. Jakken er ikke bare bærekraftig i materialvalg, men også i design og funksjon. Den kan brukes som en graviditetsjakke, bærejakke for baby og som en høykvalitets funksjonsjakke.

Når det kommer til funksjonalitet, er jakken både pustende og vindtett, med et vanntett membran som har en vannsøyle på 10 000 mm. Den har også en vannavvisende belegg og er FC-fri, noe som betyr at den ikke inneholder kjemikalier som er vanskelige å bryte ned eller skadelige for helsen. Jakken er fôret med lett fleece på innsiden, noe som gir ekstra varme og komfort. Den har også en feminin silhuett med en sporty look, noe som gjør den stilig for daglig bruk.

En av de mest unike funksjonene med denne jakken er dens fleksibilitet når det gjelder bæring. Den kan bæres både på forsiden og baksiden, og har en avtagbar hette for bæring på ryggen. Den har også en sammenleggbar babyhette med integrert hodepute for sovende babyer, noe som gir ekstra støtte og beskyttelse for barnet ditt.

Når det gjelder vedlikehold, anbefales det å vaske jakken ved 30 °C på skånsom syklus og unngå tøymykner. For å opprettholde den vannavvisende effekten, kan man stryke jakken etter vask eller tørke den i tørketrommel. Etter fire til fem vask kan det være passende å impregnere plagget med FC-frie produkter.

Kundeanmeldelser har generelt vært positive, med mange som setter pris på jakkens funksjon og design. Noen kunder har imidlertid nevnt at jakken kan være litt trang i ermene, spesielt for de med lengre armer. Andre har kommentert at stoffet er tykkere enn forventet, noe som gjør den varmere.

Oppsummert er Mamalila Softshell bærejakke Allround en bærekraftig, funksjonell og stilig jakke som er perfekt for de som søker en allsidig jakke for graviditet, bæring av baby og videre.


Mamalila Cosy Allrounder Parka

En Mamalila parka i mørk farge med en hette.

Mamalila Cosy Allrounder Parka er en allsidig jakke som kombinerer stil, komfort og bærekraft. Designet for kvinner, er denne parkaen spesielt laget for vandring, men fungerer like godt for daglig bruk. Laget av 100% resirkulert polyester, tilsvarende omtrent 20 PET-flasker, er den et miljøvennlig valg som minimerer ressursbruk.

Jakken tilbyr et vind- og vanntett membran med en vannsøyle på 10 000 mm, noe som sikrer at du holder deg tørr selv på regnfulle dager. Den har også en pustende belegg, noe som garanterer et behagelig klima inne i jakken selv på varmere dager. For ekstra komfort er innsiden fôret med tykk fleece, noe som gir varme uten å være klumpete.

En av de mest fremtredende egenskapene med denne parkaen er dens allsidighet. Mamalila-prinsippet betyr at denne jakken kan brukes som en graviditetsjakke, en bærejakke for baby og en høykvalitets vinterjakke. Dette gjør den til et utmerket valg for foreldre som ønsker en bærekraftig jakke som kan tilpasses ulike behov.

Når det gjelder design, har jakken en klassisk parka-look med to store lommer og to mykt fôrede glidelåslommer i midjen. Den har også en sammenleggbar hette for beskyttelse mot regn, en snor for å forhindre kald luft fra å komme inn nedenfra, og en babyhodepute for sovende barn eller for å feste hetten i blåsende forhold.

Vedlikeholdsinstruksjonene er enkle å følge: vask på 30 grader på skånsom syklus, unngå tøymykner og stryk eller tørketrommel for å friske opp den vannavvisende effekten. Etter fem vask anbefales det å impregnere jakken med FC-frie midler.

Kundeanmeldelser har vært overveiende positive, med mange som setter pris på jakkens passform, varme og kvalitet. Noen kunder har imidlertid nevnt at jakken kanskje ikke er varm nok for ekstremt kalde temperaturer, men er perfekt for høst, vinter og vår.

Oppsummert er Mamalila Cosy Allrounder Parka en utmerket kombinasjon av stil, funksjon og bærekraft, noe som gjør den til et godt valg for den moderne kvinnen på farten.


Mamalila WinterWander Pro Parka

En Mamalila WinterWander Pro Parka i vinterdesign.

Mamalila WinterWander Pro Parka er en innovativ bærejakke designet for den aktive moderne kvinnen, enten hun er gravid, bærer barnet sitt eller bare ønsker en funksjonell vinterjakke for seg selv. Med en kombinasjon av stil og funksjonalitet, tilbyr denne jakken en løsning for de som ikke vil inngå kompromisser med vinterkomforten.

Jakken er laget av 100% resirkulert polyester, noe som gjør den til et miljøvennlig valg. Den er også utstyrt med et SympaTex® membran som gir en imponerende vanntetthet på 20,000 mm, noe som garanterer at du holder deg tørr selv på de mest regnfulle dagene. I tillegg er den fôret med Thermolite® Ecomade polstring, som gir varme uten ekstra vekt.

En av de mest fremtredende egenskapene med denne parkaen er dens allsidighet. Den kan brukes som en graviditetsjakke, en bærejakke for baby (både foran og bak) og som en høykvalitets vinterjakke. Dette gjør den til et utmerket valg for de som søker en bærekraftig jakke som kan tilpasses ulike behov.

Når det gjelder design, har jakken flere funksjonelle egenskaper som tapede sømmer, toveis glidelås, justerbare mansjetter og en hette som kan justeres slik at den ikke kommer i barnets ansikt når man bærer på ryggen. Den har også ”Pitzips” for ekstra ventilasjon, noe som er spesielt nyttig for de som er aktive selv i de kalde månedene.

Vedlikeholdsinstruksjonene er enkle å følge: jakken kan vaskes på 30 grader og kan tørketromles eller strykes for å gjenopprette vanntettheten. Det er viktig å merke seg at en bærejakke ikke er et bæretøy i seg selv, men er ment å brukes sammen med et sjal, sele eller lignende.

Kundeanmeldelser og beskrivelser antyder at denne jakken er perfekt for de som verdsetter høy funksjonalitet, bærekraft og fleksibilitet. Den er også et utmerket valg for de som søker en vegansk bærejakke.

Oppsummert er Mamalila WinterWander Pro Parka en kombinasjon av stil, funksjon og bærekraft, noe som gjør den til et utmerket valg for den moderne kvinnen som ønsker en jakke som kan tilpasses hennes skiftende behov.


Najell Bærejakke

En Najell Bærejakke i moderne design.

Najell Bærejakke kombinerer stil, funksjonalitet og bærekraft, noe som gjør den til en ideell følgesvenn gjennom ulike stadier av morskapet. Designet for å passe den moderne kvinnen, tilbyr denne jakken komfort og varme under graviditeten, bæring av baby og deretter.

Jakken, laget av 100% polyester både utvendig og som indre fôr, gir en myk og varm følelse. Det fluffy teddystoffet og fleecefôret garanterer at du holder deg varm, noe som gjør den ideell for kalde dager. I tillegg er alle materialer Oeko-Tex klasse 1-sertifiserte, noe som betyr at de er fri for skadelige kjemikalier, noe som er bra både for miljøet og for barnet.

En av jakkens styrker er dens allsidighet. Den unike omslagsdesignen gir ekstra materiale for å sikre at både du og barnet ditt er komfortable og dekket når du bærer barnet i en bæresele. Og ja, du kan bære barnet ditt på ryggen, mot deg eller med ansiktet ut med denne jakken. Når du bærer på ryggen, kan du enkelt ta på deg jakken bakfra for å gi plass der det trengs.

Når det gjelder vedlikehold, er jakken lett å ta vare på. Den kan vaskes på 40°, men bør ikke tørketromles eller renses. Og med tanke på dens tidløse design, kan du enkelt bruke denne jakken selv når du ikke bærer barnet ditt.

Najell, som er et trendy svensk merke, har skapt et produkt som ikke bare er funksjonelt, men også stilig. Med gode anmeldelser og fornøyde kunder generelt, er det klart at denne bærejakken har blitt en favoritt blant foreldre.

Oppsummert, hvis du leter etter en bærejakke som kombinerer komfort, stil og bærekraft, er Najell Bærejakke et utmerket valg. Den er designet med omsorg og tanke på både foreldre og barn, noe som gjør den til en uunnværlig del av enhver foreldres garderobe.


Najell Pufferjakke

En Najell pufferjakke i trendy design.

Najell har designet en pufferjakke som kombinerer skandinavisk gate mote med funksjonell design for gravide og nybakte mødre. Med sitt løfte om ”one size fits all”, sikter jakken etter å være et allsidig tillegg til vintergarderoben for kvinner i størrelsene XS til XL.

En av jakkens mest fremtredende egenskaper er dens tilpasningsevne. Under graviditeten kan den omsluttende designen enkelt justeres for å romme den voksende magen. Etter barnets ankomst kan jakken brukes over en bæresele, noe som gir både mor og baby beskyttelse mot kulden. Dette gjør den til en investering som varer lenge etter graviditeten.

Materialmessig er Najell Pufferjakke sertifisert med Oeko-Tex klasse 1, noe som garanterer at den er fri for skadelige stoffer. Både ytterstoffet og innerfôret er laget av 100% polyester, noe som bidrar til jakkens varme og holdbarhet. Vedlikeholdsrådene er rett frem, med en anbefaling om maskinvask på 40° og å unngå rens, skyllemiddel og tørketromling.

Selv om jakken tilbyr mange fordeler, som dens tilpasningsevne og kvalitetsmaterialer, kan det faktum at den kun kommer i én størrelse være en begrensning for noen. Selv om den er designet for å passe størrelser fra XS til XL, kan passformen variere avhengig av individets kroppsform.

Oppsummert er jakken en stilig og funksjonell løsning for gravide og nybakte mødre som søker varme og komfort i vintermånedene. Selv om dens ”one size fits all”-konsept kan være en utfordring for noen, tilbyr dens allsidighet og kvalitetsmaterialer en sterk verdi for de som søker en holdbar vinterjakke.


Boob Fleecegenser for bæresele

En Boob fleecegenser designet for bæring.

Boob Design, et svensk selskap kjent for sine mammaklær og ammeklær, introduserer en innovativ 2-i-1 fleecegenser for bæresele. Denne genseren er designet med tanke på både komfort og funksjonalitet, noe som gjør den til et utmerket valg for foreldre på farten.

Genserens mest fremtredende egenskap er den avtagbare babypanelet, som enkelt kan festes og fjernes med glidelåser. Denne funksjonen gjør det mulig for foreldre å bære barna sine i en bæresele eller bæresjal, samtidig som begge holder seg varme og beskyttet mot vær og vind. Justerbare snorer ved genserens nederkant og toppen av babypanelet bidrar til å holde på varmen og redusere risikoen for trekk.

Materialet er også verdt å nevne. Laget av en varm og luftig teddyfleece i ullblanding, tilbyr genseren en myk børstet innside som føles behagelig mot huden. I tillegg er 63% av materialet resirkulert ull, noe som viser Boob Designs engasjement for bærekraft. Genseren er også produsert i Portugal av KanosPanos, noe som ytterligere understreker dens kvalitet.

Men som med alle produkter, er det noen aspekter som kan forbedres. Flere brukere har påpekt at genseren mangler lommer, noe som ville vært et praktisk tillegg. I tillegg, selv om genseren er romslig og komfortabel, er den kanskje ikke den mest flatterende designen, spesielt med et barn inni. Men som en bruker påpekte, hvilket plagg er virkelig flatterende med et barn inni?

Oppsummert er Boob fleecegenser for bæresele et utmerket valg for foreldre som søker en kombinasjon av komfort, funksjonalitet og bærekraft. Selv om den kunne dra nytte av noen små forbedringer, er den overordnede designen og kvaliteten vanskelig å slå.


Wombat Numbat GO Gravid/Bærejakke

En Wombat Numbat GO jakke for gravide og bæring.

Wombat Numbat GO er en allsidig jakke som kombinerer stil med funksjonalitet, spesielt designet for foreldre på farten. Med sin lette vekt på bare 500 gram, er den en av markedets letteste bærejakker. Den er spesielt laget for vår- og sommersesongen, noe som gjør den ideell for regnfulle og vindfulle dager i disse sesongene.

En av de mest fremtredende egenskapene ved denne jakken er dens 4-i-1 bruk. Den kan brukes under graviditeten, når magen vokser og den vanlige jakken ikke passer lenger. Med en ekstra del i glidelåsen skapes det ekstra plass for den voksende magen. Etter barnets ankomst kan jakken tilpasses for å bære barnet både foran og bak.

For de som ønsker det, kan en ekstra innsats kjøpes for å muliggjøre tandem bæring eller bæring på ryggen under graviditeten. Det er imponerende hvordan innsatsen kan tilpasses etter barnets størrelse, slik at foreldre kan fortsette å bære barnet sitt til det er 3 til 4 år gammelt.

Når jakken ikke brukes til bæring eller under graviditet, kan den ekstra delen enkelt fjernes, noe som gjør den om til en stilig jakke for daglig bruk. Dette gir jakken en lang levetid, noe som er et stort pluss.

En annen fordel med Numbat GO er dens kompakthet. Den kan enkelt brettes sammen i tre raske trinn og bæres som en skulderveske, noe som er praktisk når været er uforutsigbart. I tillegg kommer den i fire attraktive farger: Sennep, Mint, Marineblå og Lilla, noe som gir forbrukerne flere valgmuligheter.

Oppsummert er Wombat Numbat GO et innovativt produkt som kombinerer mote med funksjonalitet. Den tilbyr løsninger for både gravide kvinner og foreldre som bærer barna sine, samtidig som den beholder en stilig design for daglig bruk.

Selv om den er ideell for vår- og sommersesongen, kan noen finne den for tynn for kaldere dager. Men med tanke på dens allsidighet og holdbarhet, er det en investering verdt å vurdere for enhver forelder på farten.


Bonprix Mammajakke Med Teddyfôr Og Baby-lomme

En Bonprix mammajakke med teddyfôr og en spesiell lomme for babyen.

Bonprix introduserer en mammajakke som kombinerer komfort med funksjonalitet, spesielt designet for å følge kvinner gjennom de forskjellige stadiene av graviditeten. Jakken, som er foret med et koselig teddyfôr, lover varme og komfort på kjølige dager. En av de mest fremtredende egenskapene er baby-lommen, men det bør bemerkes at denne kun fungerer som beskyttelse mot vær og vind og ikke har noen bærefunksjon.

Designen av jakken er gjennomtenkt med flere justeringsmuligheter. Snoren i midjen fremhever den voksende magen og kan justeres for optimal passform. En annen snor bidrar til å holde på varmen, noe som er en fordel på vindfulle dager. For ytterligere fleksibilitet kan jakkens bredde justeres med glidelåsene på siden, noe som sikrer at den voksende magen alltid har nok plass.

Når det gjelder materialvalg, er jakken laget av en blanding av viskose, polyamid og elastan, mens fôret og vattering er 100% polyester. Den strålende grønne fargen gir en forfriskende touch til den ellers ensfargede designen.

Tilbakemeldinger fra kunder indikerer at jakken føles varm, noe som er et pluss for kjølige dager. Noen anbefaler å kjøpe en størrelse større for best passform, mens andre har påpekt at ermene kan føles korte for noen.

Oppsummert er Bonprix Mammajakke med Teddyfôr og Baby-lomme et gjennomtenkt produkt som tilbyr varme og justerbarhet for gravide kvinner. Selv om den tilbyr mange fordeler, som justerbarhet og en beskyttende baby-lomme, kan lengden på ermene være en potensiell ulempe for noen brukere.


Bonprix Mammajakke Med Baby-lomme

En Bonprix mammajakke med en integrert lomme for babyen.

Bonprix introduserer en vattert mammajakke designet med tanke på både komfort og funksjonalitet under graviditeten og tiden etterpå. Jakken, som har et sofistikert quiltet utseende, er utstyrt med doble glidelåser foran, noe som sikrer varme på kalde dager. Den avtakbare hetten, forsterket med en pelsapplikasjon, gir ytterligere beskyttelse mot vær og vind, med justerbarhet takket være justerbare snorer.

En av jakkens mest fremtredende egenskaper er baby-lommen med fleecefôr, som kan festes med en toveis glidelås. Denne lommen er spesielt designet for å beskytte barnet mot vær og vind, men det bør bemerkes at den ikke har noen bærefunksjon. For morens komfort har jakken en indre glidelås som beskytter bryst- og halsområdet når barnet bæres i lommen.

Når det gjelder materialer, består jakken av en blanding av polyester og polyamid, med en fuskepels av akryl og modakryl. Den svarte fargen gir jakken en tidløs og elegant følelse.

Kundeanmeldelser indikerer at jakken er varm og komfortabel, med flere brukere som uttrykker sin tilfredshet med passformen. Noen kunder har imidlertid nevnt at jakken kan være litt trang over brystet eller i ermene. Andre har påpekt at jakken kan trenge ytterligere impregnering for å tåle fuktighet. Et annet punkt som er fremhevet er den avtakbare pelsapplikasjonen på hetten, som ifølge noen kunder kunne hatt bedre kvalitet.

Oppsummert er Bonprix Mammajakke med Baby-lomme et gjennomtenkt produkt som tilbyr varme og justerbarhet for gravide kvinner og nybakte mødre. Selv om den byr på mange fordeler, som justerbarhet og en beskyttende baby-lomme, kan visse design- og materialvalg være en potensiell ulempe for noen brukere.


Hva er en bærejakke?

En bærejakke er en spesialtilpasset ytterjakke designet for foreldre som bærer barna sine i en bæresjal eller bæresele. Den gir ekstra varme og beskyttelse mot vær og vind for både forelder og barn.

Selv om bærejakken i seg selv ikke har noen bærefunksjon, kompletterer den bæresjalet eller bæreselen ved å omslutte både forelder og barn, noe som skaper et behagelig og beskyttet miljø. Perfekt for aktive foreldre som ønsker å holde seg selv og barna varme og komfortable under utendørsaktiviteter.

Bærejakker kommer i forskjellige materialer og tykkelser, for eksempel:

  • Softshell
  • Vatterte jakker
  • Parkas
  • Fleece

Er det verdt å kjøpe en bærejakke?

Å kjøpe en bærejakke kan være en utmerket investering for foreldre som ofte bærer barna sine utendørs.

Fordelene med en bærejakke inkluderer:

  1. Komfort: Den er designet for å gi ekstra varme og beskyttelse mot vær og vind for både forelder og barn når de bærer barnet i en bæresjal eller bæresele.
  2. Fleksibilitet: Mange bærejakker er justerbare og kan brukes under graviditet, for bæring på magen eller ryggen, samt som en vanlig jakke.
  3. Praktisk: Den eliminerer behovet for flere lag med klær for barnet, noe som kan være klumpete og ukomfortabelt.

Ulemper med å investere i en bærejakke inkluderer:

  1. Kostnad: Bærejakker kan være dyrere enn vanlige jakker.
  2. Kortvarig bruk: Avhengig av hvor ofte du bærer barnet ditt, kan du kanskje bare bruke bærejakken i en begrenset periode.
  3. Begrenset stil: Utvalget av stiler og farger kan være mindre enn for tradisjonelle jakker.

Alternativer til bærejakke inkluderer å bruke en større størrelse av en vanlig jakke eller en spesiell bæreponcho. Disse kan være billigere, men kanskje ikke like funksjonelle eller komfortable som en dedikert bærejakke.

Oppsummert, hvis du ofte bærer barnet ditt utendørs, spesielt under kaldere måneder, kan fordelene med en bærejakke oppveie ulempene. Det er imidlertid viktig å vurdere dine individuelle behov og budsjett før du gjør et kjøp.


Se flere tips når det gjelder å bære barn!

Recent Posts