Beste anti-skli sokker for barn 2024: Sokker for trygg innendørs lek


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Barn med mye energi og løping i bena har en tendens til å falle og slå seg med jevne mellomrom. Å løpe rundt i et par vanlige sokker innendørs fører ofte til at du sklir og mister kontrollen. For å unngå dette kan du som forelder investere i et par sklisikre sokker. Her er våre favoritter blant de beste skisokkene for barn!

Barn med føtter i ring, sokker med forskjellige mønstre og farger

Hvilke sklisikre sokker til barn er best i test?

Best sammenlagt er Polarn O. Pyrets anti-skli sokker. De er rimelige, tilgjengelige i mange farger og av meget høy kvalitet!

Et annet virkelig godt og svært rimelig alternativ er Lindex Anti-skli sokker for barn. De kan kjøpes i multipakninger til en virkelig god pris!

Til slutt må vi anbefale de fine sklisikre sokkene fra GoBabyGo. De finnes i litt forskjellige materialer, inkludert et par skikkelig varme og behagelige sokker i alpakkaull!

Se alle de sklisikre sokkene vi så på lenger ned i artikkelen!

En titt på 9 forskjellige anti-skli sokker for barn

Men når du leter etter slip-on sokker til barn, vil du fort oppdage at det er mye å velge mellom. Mange forskjellige modeller som tilbyr forskjellige ting.

I denne artikkelen vil du derfor få hjelp gjennom en omfattende guide til å finne den modellen som passer best for deg og ditt barn. I tillegg svarer vi på noen av de vanligste spørsmålene når det kommer til barneslipsokker.

Nedenfor trekker vi derfor frem noen av de mest populære modellene og sammenligner dem opp mot hverandre. Vi ser på alt fra design til pris slik at du kan finne det absolutt beste paret for deg og ditt barn.

Se også våre tips til varme, behagelige høstsko og undertøysett til barn!

Polarn O. Pyret Merinoull sokker med sklisikring

Polarn O. Pyret 2-pack anti-skli sokker

Sjekk prisen på:

Her har vi en modell av sklisikre sokker fra merket Polarn O. Pyret. Dette er en god modell som også kommer til en god pris.

For det første kommer disse sokkene i en rekke farger. Dette lar deg velge den som passer deg best. Ellers er sokkene også kjempefine, i ganske diskrete og fine farger, med hvit tekst. Estetisk sett er denne modellen veldig bra sammenlignet med mange andre produkter i denne guiden.

En annen fordel er at denne sokken er laget av økologisk bomull. Du tar med andre ord et mer bærekraftig valg når du velger denne modellen.

Rent prismessig kommer denne sokken til en helt ok pris. Det er kanskje ikke det billigste alternativet i denne guiden, men det er en sokk av høy kvalitet som også ser veldig bra ut. Vi synes dette er et rimelig alternativ som passer spesielt godt for de som legger litt ekstra vekt på utseende og design.


Lindex 5-pak sokker med anti-skli

Lindex 5-pak sokker med anti-skli

Sjekk prisen på:

Her har vi en annen sklisikre sokk som kan være veldig bra for deg som ønsker å kjøpe mange sokker samtidig og dermed ikke vil betale for mye for hver sokk.

Modellen kommer i mange forskjellige farger. Du kan enten velge en marineblå variant, eller et blandet sett med en rekke farger. Sokkene er stilige og har litt lengre skaft, noe som gjør at de sannsynligvis vil sitte på selv på barn som har en tendens til å miste sokkene.

Produktet er delvis laget av økologisk bomull, men ikke helt. Den når derfor ikke helt samme nivå når det kommer til slitestyrke som sokkene over.

En fordel med dette produktet er at det kan vaskes i maskin på 60 grader. Dette er ingen selvfølge, noen modeller av sklisikre sokker kan kun vaskes på 40 grader. Å kunne ta dem i 60-vask sammen med annet undertøy er en stor fordel som gjør vaskingen enklere.

Når vi ser på prisen, er dette en veldig god deal. Du får en 5-pakning sokker til en virkelig god pris. Hvis du skal kjøpe mange sokker til barnet ditt og kanskje vil bytte ut alle de gamle sokkene med nye sklisikre, kan dette være et virkelig godt og økonomisk alternativ.


Lindex 3-pak sokker med anti-skli

Lindex 3-pak sokker med anti-skli

Sjekk prisen på:

Denne sokken er en modell som kanskje passer best for de minste barna. Med morsomme og søte mønstre er det et morsomt alternativ for deg som ikke bare vil ha en vanlig og kjedelig sokk til barnet ditt.

Denne sokken er også laget delvis av økologisk bomull. Men det er også blandet med noen andre materialer som polyamid. En ren bomullssokk er ofte av litt høyere kvalitet og dette er med andre ord kanskje ikke modellen på toppen av listen i denne forbindelse.

Dette er som sagt en litt morsommere sokk. Med morsomme mønstre som viser forskjellige søte dyr, vil det bli verdsatt av både barn og voksne. Rett og slett et litt mer livlig og fargerikt alternativ som bryter opp den grå hverdagen litt.

 Denne modellen kan også vaskes på 60 gmaskinlinjer. En stor fordel for de som ønsker å vaske lettere og kunne vaske alt undertøy samtidig.

Modellen plasserer seg et sted i midten prismessig. Det er ikke det billigste, men ikke langt unna. Ønsker du en søt sokk til barnet ditt, som også kommer til en god pris og har god sklibeskyttelse, er dette en modell vi kan anbefale.


Joha Anti-Slip-Sokk

Joha Anti-Slip-Sokk

Sjekk prisen på:

Her har vi en litt varmere modell av sklisikre sokker som kan være et skikkelig godt alternativ på litt kaldere dager høst eller vår. Modellen kommer i noen forskjellige farger. Rent prismessig er dette imidlertid en litt dyrere variant.

En ting som kan nevnes når det kommer til denne sokken er at den i stor grad er laget i ull. Dette gjør det til et varmere alternativ. Selv om det kanskje blir litt for varmt om sommeren, kan det være et riktig godt alternativ for deg som ønsker en sklisikre sokk om høsten eller våren å varme barnets føtter med.

Det faktum at den i stor grad er laget av ull har imidlertid også visse ulemper. Den kan for eksempel kun vaskes på 40 grader, noe som er upraktisk hvis du vil vaske alt undertøyet og sokkene samtidig.

En annen ulempe er at denne sokken ikke kan henges opp til tørk. Dette er fordi det da kan strekkes. Modellen må derfor plantetørkes, noe som selvfølgelig kan være tungvint og ganske støyende.

Dessverre er en annen ulempe prisen. Denne sokken koster mer enn de fleste i denne guiden, og det vil bety at den kanskje ikke er et alternativ for andre. Men er du klar for å betale litt mer og ønsker en varm og samtidig sklisikker sokk, kan en modell som denne være verdt en nærmere titt.


GoBabyGo sklisikre sokker

GoBabyGo sklisikre sokker

Sjekk prisen på:

Denne modellen av sklisikre sokk er en av de mer eksklusive variantene i denne guiden. Sokken er laget av et materiale som gjør at den skiller seg ut fra mengden og er både sklisikker og varm.

Sokken kommer i en rekke farger til å begynne med. Du har rett og slett en rekke alternativer å velge mellom når det kommer til farge og kan ta den som passer ditt barn best. Fargene er kjempefine og sokkene gir et rustikk og solid inntrykk.

Materialet som først og fremst gjør at denne sokken virkelig skiller seg ut er alpakkaull. Dette er et varmt og solid materiale som sørger for at barnets føtter er varme selv på litt kaldere dager. GoBabyGo har imidlertid også litt billigere sokker i en blanding av bomull, polyamid og elastan.

Når det kommer til selve sklisikringen gir denne sokken også en solid løsning. Denne dekker hele fotsålen, også under tærne, og vil dermed sikre at barnet ditt kan gå stabilt uten å skli.

Dessverre er den store ulempen med denne sokken prisen. Det koster rett og slett mye mer enn de billigste modellene og er et av de dyreste alternativene i denne guiden. Det blir med andre ord dyrt å fylle hele garderoben med denne sokken.

Men ønsker du en virkelig eksklusiv sokk som gir god sklibeskyttelse og kan varme barnets føtter på kaldere dager, kan dette selvsagt være et alternativ. I så fall anbefaler vi at du ser nærmere på denne sklisikre sokken.


MP Anti-skli sokker

MP Vilde Anti-skli

Sjekk prisen på:

Denne sokken er et godt alternativ for de som ønsker en enkel sokk som er solid. Den store fordelen er at denne modellen kommer i mange forskjellige farger og kanskje fremfor alt at den har en skikkelig god sklibeskyttelse.

Modellen er ganske enkel. Sokkene er lange og har en betydelig strikk som gjør at de holder seg godt på benet. Den kommer som sagt i ganske mange forskjellige farger og det er noe som vil passe alle når det kommer til nyanser.

En ting som gjør at denne modellen skiller seg ut er selve sklibeskyttelsen. Den har ikke bare små ujevnheter på sålen for å hindre at barnet sklir, noe mange andre modeller har. Denne sokken har en hel sklisikker overflate på sålen, supplert med sklisikre puter. Dette gjør den til en av de absolutt mest stabile modellene i denne guiden og den gir et virkelig godt grep.

Prismessig er denne modellen litt dyrere. Men ønsker du sokken som gir det aller beste grepet, er dette varianten vi kan anbefale. Med tanke på de mange forskjellige fine fargene, er det også stor sjanse for at du finner en som både du og barnet ditt virkelig liker.


Happy Socks antiskli for barn

Happy Socks antiskli for barn

Sjekk prisen på:

Her er et annet alternativ som kommer i morsomme og nydelige design som kan bidra til å live opp hverdagen litt. Modellen kommer i en rekke morsomme mønstre med morsomme figurer i form av dyr, grønnsaker og mer. Dette er med andre ord en skikkelig morsom og samtidig sklisikker sokk.

Sokken består i stor grad av organisk eller økologisk kjemmet bomull. Dette gjør denne sokken til et bærekraftig alternativ som er veldig bra for deg som ønsker å ta bevisste valg og bidra til en litt bedre verden gjennom kjøpene dine.

Det er et stort utvalg av mange forskjellige design, som gjør at de fleste kan finne noe morsomt de liker. Strømpen er av høy kvalitet. Dette skyldes i stor grad at den har en forsterket hæl og en forsterket tå, som er de områdene på en sokk som vanligvis knekker først. Dette er med andre ord en sokk som sannsynligvis vil bli brukt i mange år.

Prismessig er dette en litt dyrere sokk som er høyere i pris enn de fleste andre modeller. Men med tanke på det morsomme mønsteret og den høye kvaliteten, synes vi likevel det kan være verdt pengene. Ønsker du en litt morsommere modell som også holder godt, er dette et alternativ vi kan anbefale.


Name It Sokker Anti-skli

Name It Sokker Anti-skli 3-pakning

Her har vi en sklisikre sokk som faktisk er en av de absolutt flotteste i denne guiden. I tillegg til dette kommer den også til en god pris og har en kant som kan brettes ned for å sikre at sokkene holder seg på plass.

Som sagt er dette sannsynligvis den flotteste sokken i denne guiden. Med farger som creme og marineblå passer denne som hånd i hanske på stort sett alle barn. For de som har et øye for stil og design, kan denne modellen derfor være et av de absolutt beste alternativene.

En annen fordel med denne sokken er at kanten eller skaftet enkelt kan brettes ned. Dette er ikke bare en fin estetisk detalj, men kan også gjøre at sokken sitter bedre og ikke sklir ned.

Sokken er for det meste laget av bomull. Det betyr at den vil holde en ganske høy kvalitet og forhåpentligvis holde godt over tid. Dessverre er ikke bomullen økologisk, noe som selvfølgelig er et minus, spesielt med tanke på at mange andre sokker i guiden tilbyr økologisk bomull som materiale.

Rent estetisk gir denne sokken en litt premium følelse, men den kommer til en god pris. Du får en trepakning til en pris som plasserer dette produktet et sted i midten prismessig. Er du på jakt etter en skikkelig fin sokk til barnet ditt, er dette med andre ord et virkelig rimelig alternativ.


Melton Let’s Go Strømpe

Melton Go Strømpe

Sjekk prisen på:

Er du på jakt etter en litt billigere sklisikre sokk kan denne modellen være noe for deg. Den kommer til en god pris, og selv om den kanskje ikke har antiskliegenskapene til noen andre modeller, gir den en viss beskyttelse mot å skli på gulvet.

Modellen er i stor grad laget av bomull, men også av enkelte andre materialer som polyamid. At det ikke er helt bomull kan selvsagt ha en viss innvirkning på kvaliteten. Det er imidlertid verdt å nevne at dette merket er kjent for å produsere høykvalitets sokker, så du trenger ikke bekymre deg for mye.

Sokkene er brettet like over ankelen. For de som ønsker å brette de ut og ha et par litt lengre sokker som varmer litt under bena, er denne modellen derfor veldig bra.

Dessverre tilbyr ikke denne varianten helt de samme sklisikre egenskapene som noen andre i denne guiden. Det er kun logoen eller teksten under selve sokken som er sklisikker. Dette gir selvsagt en viss beskyttelse mot å skli, men dessverre kan ikke denne sokken virkelig konkurrere med de beste modellene.


Når skal man bruke sklisikre sokker til barn?

Hvis du ikke helt har forstått hva et par sklisikre sokker skal være godt for, eller om du rett og slett lurer på i hvilke situasjoner de kan brukes, er det noen tips.

Til å begynne med kan sklisikre sokker med fordel brukes i hjemmet. Dette vil tillate barnet ditt å løpe rundt og leke uten problemer og uten at du trenger å bekymre deg for at de blir skadet.

Et annet godt sted å ha et par par sklisikre sokker til er på trampolinen. Dette underlaget er veldig glatt og barn som hopper og sklir samtidig kan føre til mange skader og ulykker. Et par sklisikre sokker her khar som mål å la barna ha det gøy uten at du trenger å bekymre deg for at de skal bli skadet.

Kort sagt kan sklisikre sokker brukes i de fleste miljøer hvor det ofte forekommer glatte overflater og fartsfylt lek.

Bør barn bruke sklisikre sokker i barnehagen?

Hvorvidt barnet ditt skal bruke sklisikre sokker på førskolen er selvfølgelig et godt spørsmål. Svaret er rett og slett at det kan avhenge litt.

Det er egentlig ingen stor ulempe ved at barnet ditt har på seg sklisikre sokker på førskolen. Det er imidlertid ikke alle som har økonomien som skal til for å bytte ut alle sokkene i barnets garderobe med sklisikre, og det trenger heller ikke være nødvendig.

Du kan med fordel velge å tilpasse sokkene etter aktiviteten på timeplanen for dagen. Skal barna være innendørs og leke mye, kan sklisikre sokker være et godt alternativ. Spesielt hvis du har et barn som ofte er veldig aktivt og driver med mye løping og ugagn innendørs.

Skal barna på utflukt, eller mest leke utendørs, kan det være lurt å ha et par vanlige sokker. Et tips kan være å ha noen par sklisikre sokker på barnehagen som kan hentes når det er mer intense aktiviteter innendørs.

Vi håper disse tipsene vil være nyttige. Vi håper også at guiden ovenfor vil være til hjelp og at du med dens hjelp vil kunne finne de sklisikre sokkene som passer best for deg og ditt barn.


Her finner du flere artikler om barneklær!

Recent Posts