Beste høstsko for barn 2024: Varme vanntette joggesko for høstvær


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Høsten kan være en vanskelig periode å kle barna. Vinterskoene kan være for varme, og de fôrede gummistøvlene er vanskelige å løpe, klatre og leke i. Da er det fint å ha noen sko som er varme, rimelig vanntette og enkle å bevege seg rundt i. Her er våre tips om de beste høstskoene for barn!

Barn går i skogen om høsten

Hvilke høstsko er best i test?

Vi liker virkelig Reima Patter som er en veldig fin vanntett sko som passer de fleste barn. Det er både mykt og varmt, sitter godt på foten og er lett å ta vare på.

Reima Patter Mid WP Sneakers

Sjekk prisen på:


En annen favoritt er Kuling Lofoten. En virkelig rimelig, nydelig høy joggesko som er vanntett og behagelig å ha på foten. En utmerket høstsko, tilgjengelig i mange fine farger!

Kuling Lofoten Barnesko

Sjekk prisen på:


En litt mer eksklusiv sko som vi elsker er Viking Veme Mid GTX. Den har ekstremt høy kvalitet, har Gore-tex membran og mange flere fantastiske egenskaper. Et skikkelig kvalitetshåndverk!

Viking Veme Mid GTX barnesko

Sjekk prisen på:


Til slutt vil vi fremheve Treksta Trail Mid Jr GTX. En koreansk-designet sko med unik teknologi som gjør den superlett og ekstremt behagelig å ha på seg. Dessuten har den et veldig godt grep. Fantastisk sko!

Treksta Trail Mid Jr GTX Boot

Sjekk prisen på:


Les videre for å se alle høstskoene vi anbefaler akkurat nå!

Anmeldelser av 10 fine høstsko for barn

Her ser vi nærmere på 10 forskjellige par høstsko av forskjellige merker, i forskjellige stiler. Ønsker du enda flere tips kan du se vår liste over Gore-Tex sko til barn!

Reima – Reimatec Patter Høstsko

Reima Reimatec Patter Høstsko

Sjekk prisen på:

Disse støvlene fra Reima er en veldig fin klassiker som er enkel for barna å ta av og på, ved hjelp av borrelåsfeste. Modellen har eksistert siden 2016 og har blitt et populært valg blant småbarnsforeldre fordi de er så enkle å ta vare på.

En stor fordel med Reima Patter er at de kan vaskes i en vaskemaskin ved 30 grader. Derfor er de ideelle for bruk under opplevelser gjennom hele høsten. Skoene er vanntette og holder føttene varme i det meste av været.

På toppen består skoene av tekstil og syntetisk materiale. Under den har den en god såle i termoplastisk gummi som gir et fast grep på overflaten. Innersålen kan tas ut og byttes ut om nødvendig. Skoene har også smarte refleksdetaljer på utsiden.

Disse skoene er perfekte å bruke om høsten, eller mellom årstider når det ikke er for mye snø ute. En veldig allsidig, varm og komfortabel høstsko for barn enkelt. Reima Patter er tilgjengelig i mange størrelser og passer for de fleste barn i førskole og tidlig skoleår.


Kuling Lofoten Høstsko

Kuling Lofoten Barnesko

Sjekk prisen på:

Her har vi en veldig fin støvel eller vanntett høstsko for barn fra Kuling. De kommer i mange størrelser og er tilgjengelige i flere veldig fine farger.

Kuling Lofoten er en veldig god sko for høsten, takket være vanntett, er rett foret og er utrolig behagelig å bevege seg rundt i. Skoene har en god innersåle som puter og gir akkurat nok støtte, samtidig som foten holdes varm. I tillegg er skoene polstret ekstra ved ankelen, slik at de er komfortable å gå i, selv i lengre perioder.

Under har Kuling Lofoten en såle med svært grove spor som gir et veldig godt grep og er ideell for bevegelse både i naturen og på asfalt.

Skoene er ganske høye, noe som betyr en god støtte samtidig som de holder seg varme og beskytter mot vann. Dette forhindrer imidlertid ikke muligheten for å bevege seg, så skoene er mye mer komfortable å ha på enn et par støvler.

Vi er veldig imponert over Kuling Lofoten, og for denne prisen er det en veldig rimelig barnesko å ha til høsten. Stilige farger, tilgjengelig i mange størrelser. Virkelig en høstsko å sjekke ut!


Kuling Seattle Waterproof joggesko

Kuling Seattle Waterproof joggesko

Sjekk prisen på:

En annen vanntett joggesko fra nydelige Kuling. Dette er en litt lavere variant, med mange av de kvalitetene vi finner også i Kuling Lofoten.

Kuling Seattle har også borrelåsfeste, enkelt og komfortabelt for barn å ta av og på. De har en grov ribbet undersåle som holder grepet, perfekt for å løpe rundt skolegården og lignende. Skoene er ekstra polstret ved ankelen, for å dempe og skape en behagelig følelse hele dagen.

Disse skoene kan brukes nesten når som helst på året når det ikke er snø, da de er lette og komfortable. De er ideelle for høstdager når det ikke er for vått eller ennå ikke har blitt veldig kaldt.

Den store fordelen med Kuling Seattle er kombinasjonen av å motstå vann, og være utrolig behagelig å løpe inn. Vi anbefaler disse skoene hvis du vil ha et par hverdagssko for barn som liker å være aktive og flytte mye.


Reima Keveni Joggesko

Reima Keveni Joggesko

Sjekk prisen på:

Utrolig stilige barnesko fra Reima. Keveni Joggesko er en vanntett sko laget av tekstil og syntetiske materialer. De går ganske høyt opp på anklene og gir en veldig god støtte for foten, samtidig som de holder seg varme og stramme.

Reima Keveni har veldig gode og stramme sømmer som er holdbare og bidrar til å holde skoene helt vanntette. De indre sålene kan tas ut og skoene er festet med borrelås og elastiske skolisser. Strengene er gode, da de gjør det mulig å tilpasse skoene bedre til babyens størrelse, men trenger ikke å være bundet hver gang.

På skoene er det flere reflekterende detaljer og hele skoen kan vaskes i maskin. Det er et par veldig fine sko som er tilgjengelige i flere farger å velge mellom. Sålen under er laget av termoplastisk gummi og har et fantastisk grep på de fleste overflater.

Reima Keveni er virkelig en stilig barnesko, og vi er veldig glade i designet. Hvis du vil ha en sko som går høyt på anklene og gir god støtte til foten, er dette en passende høstsko å se nærmere på!


Leaf Viskan Joggesko

Leaf Viskan Joggesko

Sjekk prisen på:

Dette er en ganske enkel, men stilig og praktisk barnesko, perfekt for høsten. Leaf Viskan har en overflatebehandling med såkalt ITC-teknologi, noe som gjør skoene vannavvisende. Leaf er et svensk kvalitetsmerke som produserer sporty sko, med mange fine barnesko i sitt sortiment.

Skoene kommer i flere farger og har et enkelt, men stilig utseende. De er knappet med borrelås og er enkle for barn å bruke. Materialene på skoene består av:

  • Nylon- og PU-materiale på toppen.
  • Tekstil i fôret.
  • Gummi på yttersålen.

Dette er virkelig en barnesko som passer for alle. De er vanligvis rimelig billige og kommer i mange størrelser. Det er ikke helt vanntett sko, men de klarer å beskytte skoene rimelig hvis det er litt vått ute.

Fremfor alt er Leaf Viskan godt likt fordi de er komfortable og enkle å bære. De sitter godt på de fleste barns føtter og fungerer bra for hverdagslek og turgåing.

Kort sagt, Leaf Viskan er en enkel, men veldig fin høstsko for barn, til en rimelig pris!


Viking Veme Mid GTX Joggesko

Viking Veme Mid GTX Joggesko

Sjekk prisen på:

Dette er en oppgradert modell fra en av Vikings mest populære barnesko. Nå er skoene både lettere og mer bærekraftig produsert. 60% av materialet som brukes til å lage skoene er resirkulert!

Toppen av disse skoene har reflekterende nettingstoff. Den indre mellomsålen er en utrolig myk og fin EVA-såle som gir en følelse av lyshet og gjør den ekstremt behagelig for foten mens du går. I tillegg er skoene utstyrt med en veldig slitesterk Gore-Tex-membran som gjør skoene både vanntette og puster gjennom materialet.

På Viking Veme Mid GTX er tærne forsterket for å beskytte foten og gi skoene lengre holdbarhet. Undersålen har et rillet mønster med supergrep takket være det tykke gummimaterialet. Alt i alt er disse skoene både veldig lette og luftige, samtidig som de er holdbare og praktiske.

Viking Veme Mid GTX er en fantastisk barnesko som er velegnet til bruk det meste av året. Det er fremfor alt en veldig god høstsko for barn som vi har blitt veldig imponerende med!


Treksta Trail Mid Jr GTX høstsko

Treksta Trail Mid Jr GTX høstsko

Sjekk prisen på:

Dette sørkoreanske merket produserer utendørs klær og utstyr for både barn og voksne. De har mange barnesko i sitt sortiment, og de opprettholder generelt veldig høy kvalitet på produktene sine.

Skoene har mange fordeler. En slik er at de er utrolig enkle og komfortable å gå rundt med. Dette er en av de letteste barneskoene vi har prøvd. Derfor er de også veldig godt likt av barn.

En annen fordel er at de er helt vanntette, mens de er designet for å la føttene puste og holde seg kjølige. Treksta Trail Mid Jr GTX er utstyrt med GORE-TEX membraner, som er et fantastisk materiale for å holde skoene dine beskyttet mot vann.

En annen funksjon som skiller Treksta fra andre sko er deres teknologi NESTfit. Det er en teknikk utviklet for skoene for å opprettholde fotens naturlige kurver og vinkler. Hver del av skoen er spesialdesignet med fotens ergonomi i tankene. Det gir et resultat som føles når du bruker skoene, og som inkluderer muligheten til bedre å spre seg ut og flytte tærne, for en bedre balanse når du beveger deg. I tillegg hjelper NESTfit-teknologien skoene med å klemme mindre på føttene, og du opplever mindre tretthet i føttene etter en tur.

Disse skoene har også en støtabsorberende funksjon i mellomsålen og en undersåle med veldig godt grep takket være de naturlige gummidelene som ligger under. Skoene er fryktelig komfortable og enkle å flytte inn, på nesten hvilken som helst overflate.

Treksta Trail Mid Jr GTX er definitivt ikke de billigste skoene på markedet. Men de er helt fantastiske, og barna som har prøvd er vanligvis veldig fornøyde, da disse skoene er veldig komfortable med å bevege seg rundt i. Hvis du vanligvis går mye, eller har mange utendørsaktiviteter, er dette et par veldig fine høstsko for barn å sjekke ut!


Kavat Halland WP Joggesko

Kavat Halland WP Joggesko

Sjekk prisen på:

Disse Kavat-skoene er superlette og enkle å bevege seg rundt i, samtidig som de er helt vanntette. Et veldig fint hverdagsutseende for barn, perfekt for høstsemesteret.

Skoene er perfekte å løpe rundt og leke i, og veldig lett å ta av ved hjelp av borrelåsfeste. De er foret med et mykt tekstilfôr som gjør dem varme nok hele høsten. Det er imidlertid en ganske lav sko, så de passer best når det ikke er for regnfullt.

Kavat Halland er laget av delvis resirkulert materiale, noe som er fine detaljer som ofte gjelder sko fra dette merket. De er også fri for fluorkarboner og andre skadelige kjemikalier. En veldig fin sko, omhyggelig laget.

Skoene er holdbare og forsterket foran på tærne og på baksiden av hælen. Det gir både beskyttelse for skoene og beskyttelse av foten. I tillegg hjelper det skoene til å sitte bedre på foten slik at de ikke risikerer å falle av eller sitte løs. Disse hele skoene kan vaskes i maskin ved 30 grader.

Kavat Halland er veldig komfortabel og barn setter vanligvis pris på hvor komfortable de er å flytte rundt i. Hvis du vil ha et par vanntette lave høstsko, er dette et veldig godt valg!


Kavat Iggesund WP Sko

Kavat Iggesund WP Sko

Sjekk prisen på:

Dette er en veldig fin joggesko fra Kavat som passer perfekt i høstsesongen. Iggesund WP er vanntett og tilgjengelig i flere virkelig stilige farger.

Kavat Iggesund WP er knappet med borrelås og er enkel for barn å bruke. Skoene tåler vann og er generelt holdbare, med ekstra forsterkning foran på tærne. Skoene er laget av resirkulert tekstilmateriale, med et mykt og fint fôr på innsiden som varmer helt riktig i høstperioden. Yttersålen er laget av gummi/ EVA-materiale og er sterk og gir et godt grep.

Den store styrken til disse skoene er nettopp vanntettheten. Kavat har klart å skape en spesiell membran av biologisk nedbrytbare materialer som holder helt tett til vann. Denne og de teipede sømmene holder tett og gir en sko som passer perfekt i all slags vær.

I tillegg har skoene en god støtdemping, og den indre sålen gir en myk og komfortabel opplevelse. Sålen gjør at føttene kan puste slik at de ikke blir svette og fanget i skoene.

Kavat Iggesund WP er en sko av ekte kvalitet som er veldig godt egnet til bruk i løpet av høsten. Kavat er et litt dyrere merke, men hvis det passer inn i budsjettet ditt, kan vi virkelig anbefale denne høstskoen!


Viking Rindal GTX Joggesko

Viking Rindal GTX Joggesko

Sjekk prisen på:

En veldig fin, lett barnejoggesko som passer perfekt om høsten. Skoene er veldig komfortable og er designet for å la foten puste, samtidig som de er beskyttet mot vann og kjølig luft.

Viking Rindal GTX har en Gore-Tex-membran som sikrer at føttene holdes tørre. Det er en slitesterk sko med ekstra forsterkning og beskyttelse for tærne.

Skoene er enkle å bruke og kan raskt festes med dobbel borrelås. De har en såle med et grovt mønster som griper overflaten. I tillegg kan skoene vaskes ved 30 grader i maskin.

Viking Rindal er definitivt et av de beste valgene hvis du vil ha vanntette joggesko som fungerer både om høsten og våren. De er egentlig ikke varme, så fremover om vinteren vil du sannsynligvis ikke ha på deg disse skoene så mye.

Men hvis du vil ha et par veldig fine sko til alle høsteventyrene, er Viking Rindal et fantastisk alternativ. Et par virkelig komfortable barnesko med Goretex!


Vi har også mange gode tips om sneakers og vintersko til barn!

Recent Posts