Beste gummistøvel for barn 2024: Vanntette støvler for alle anledninger


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Støvler er veldig nyttige å ha klar. Barn elsker å gå og hoppe i pytter, og våte føtter er fint å unngå. Her sjekker vi ut de beste gummistøvlene for barn akkurat nå!

Barn med regntøy og gummistøvler som spruter i vann

Hvilke gummistøvler for barn er best i test?

Hvis vi tar hensyn til pris, funksjon og popularitet, er Tretorn Gränna det desidert beste valget. Utrolig rimelige gummistøvler som også er veldig fine med sine farger og mønstre.

Tretorn Gränna gummistøvler for barn

En annen virkelig god kvalitet støvel vi tydeligvis må anbefale er Viking Jolly. Disse støvlene har en veldig stabil konstruksjon som barnet kan bevege seg jevnt inn i. De er også veldig holdbare og varer lenge!

Viking Alv Jolly Gummistøvel

Sist, men ikke minst, må vi fremheve klassikerne Kavat Grytgöl. Disse støvlene har eksistert i lang tid og er ekstremt populære. De er solide og blant de mest holdbare du kan finne. Lett å ta av og på for barna selv, så vel som pent designet i sin enkelhet.

Kavat Grytgöl Gummistøvler

Denne artikkelen handler om vanlige gummistøvler uten tykt fôr. Hvis du vil ha varmere støvler, sjekk ut vår artikkel om fôrede gummistøvler!

Anmeldelser av 10 fine gummistøvler for barn

Her er en nærmere titt på 10 forskjellige gummistøvler for barn som elsker å plaske i pytter.

Tretorn Gränna – Rimeligste gummistøvler for barn

Tretorn Gränna gummistøvler for barn

Sjekk prisen på:

Fantastiske gummistøvler fra Tretorn som har blitt veldig populære. De har også et par lignende støvler, men med vinterfôr som vi liker veldig godt. Designet er utrolig søtt, og de kommer i mange forskjellige farger.

I tillegg til den bedårende designen har Tretorn Gränna mange gode egenskaper. Materialet er utmerket og støvelen er laget av naturgummi. Det er en moderat myk, rimelig holdbar og selvfølgelig helt vanntett støvel. Innsiden er veldig komfortabel med et tynt fôr i mikrofleece materiale. I tillegg er den ytre sålen tykk og sterk og veldig holdbar. Den er også designet for å gi et godt grep på overflaten.

Tretorn Gränna er uten tvil en av de mest etterspurte gummistøvlene. En stor fordel, i tillegg til å være en god støvel totalt sett, er at den også er ganske billig. Sannsynligvis er dette den rimeligste gummistøvelen for barn, gitt den høye kvaliteten.

Hvis du vil ha en rimelig billig, utrolig søt og svært funksjonell babystøvel, er Tretorn Gränna gummistøvler et gitt valg!


Viking Jolly gummistøvler

Viking Jolly gummistøvler

Sjekk prisen på:

En kvalitetsstøvel fra Viking. Denne støvelen har et tynt polyesterfôr som gjør det mykt å ha på seg, samtidig som det varmes litt opp. Støvlene er veldig komfortable og er laget av naturgummi.

En stor fordel med Viking Jolly er at de har en naturlig passform som sitter veldig godt på de fleste føtter. De kan være litt store i størrelse, men kan fylles ut med en ekstra sokk eller en tykkere såle om nødvendig. Gummimaterialet er elastisk og smidig, noe som gjør det praktisk å gå med støvlene.

De er også holdbare og har ekstra forsterkning rundt tærne. Sålen under har et veldig grovt mønster som gir veldig godt grep og er tilpasset å kunne gå både på asfalten og bevege seg i et naturlig miljø.

Den største fordelen med Viking Jolly er at den er ekstremt stabil. Grepet på basen og passformen gjør at støvlene kan støtte foten og er utrolig ergonomiske for barnets føtter. I tillegg har de en veldig god holdbarhet som vanligvis kan brukes i minst et par år.

Viking Jolly gummistøvler er definitivt en av de bedre modellene du kan finne, blant de klassiske gummistøvlene for barn!


Kavat Grytgöl Gummistøvler

Kavat Grytgöl Gummistøvler

Sjekk prisen på:

Her har vi en ekte klassiker blant barnas gummistøvler. Kavat Grytgöl, til tross for det litt merkelige navnet, har blitt en anerkjent støvel blant foreldrene til små barn i landet. De har en enkel, men veldig deilig, solid farget design. Men i tillegg til overflaten har støvlene veldig fine egenskaper.

Kavat Grytgöl er laget av SEBS-gummi. Det er et materiale som er nedbrytbart og kan resirkuleres. Den er fri for skadelige kjemikalier som PVC, og er et veldig godt valg å bruke til gummistøvler.

Støvlene er fullt støpt, noe som betyr at det ikke er noen risiko for at de vil sprekke i sømmene. Det er en kvalitetsstøvel som er laget for å vare. De er foret med et tynt tekstilmateriale, noe som gir en behagelig opplevelse når barnet har på seg støvlene. De er luftige og kjølige, men beskytter samtidig 100% mot vann og vind.

Støvlene er godt festet til foten, men samtidig er det lett å fjerne og ta på for barnet selv. Åpningen er ganske bred på toppen, mens passformen er god innvendig. Støvlene kan også vaskes i maskin ved 30 grader om nødvendig.

Kavat Grytgöl gummistøvler er et veldig godt valg hvis du vil ha umodifiserte, tynne og fleksible støvler til barna. De er gode støvler å ha klar til bruk når den blir ekstra våt på vår- eller høstkanten.


Nordbjørn Whirlwind Gummistøvel

Nordbjørn Whirlwind Gummistøvel

Sjekk prisen på:

En fin og solid gummistøvel fra Nordbjørn. Disse støvlene er tilgjengelige i mange forskjellige farger som samsvarer med merkets eget regntøy. De har et godt utvalg av funksjonelle og stilige vanntette barneklær som vi virkelig liker.

Nordbjørn Whirlwind er en rimelig fancy gummistøvel som passer for de fleste barn. Den kommer i størrelser for både små og store barn.

Støvelen er laget av gummi og er selvfølgelig helt vanntett. På innsiden er det et tynt lag med bomull som gjør støvelen myk og behagelig å ha på. Støvlene er rimelig rette og solide, men likevel komfortable å flytte. De brukes vanligvis mye både om våren, sommeren og høsten når det er vått ute.

Whirlwind har en høy aksel og passer både for hverdagen og for skogutflukter der den kan være enda våtere. Alt i alt er Nordbjørn Whirlwind gummistøvel et godt standardvalg for de fleste!


Tretorn Wings gummistøvel

Tretorn Wings gummistøvel

Sjekk prisen på:

Dette er en veldig klassisk gummistøvel fra Tretorn, det svenske selskapet som har eksistert i godt over 100 år! Designet for disse støvlene er faktisk inspirert av deres gamle støvler fra 1960-tallet. De har forbedret seg gjennom årene, og dette er en veldig god gummistøvel for barn.

Støvlene er laget for hånd i et naturlig gummimateriale. De er populære og kommer i flere søte farger og i mange forskjellige størrelser. De er designet med en ganske smal aksel, men er fortsatt ganske store i størrelse, akkurat som mange andre umodifiserte gummistøvler kan være.

Disse støvlene er ideelle for de fleste barn og er egnet for å vokse i. De varer godt og kan ofte brukes i flere år. Spesielt hvis du kan fylle ut med litt tykkere sokker i begynnelsen, vil støvlene være i bruk i lang tid.

Vi liker det klassiske utseendet, og Tretorn Wings er en gummistøvel å stole på når vinden blåser (eller selvfølgelig når det regner)!


Reima Taika 2.0 Gummistøvler

Reima Taika 2.0 Gummistøvler

Sjekk prisen på:

Dette er et par støvler av ekte kvalitet fra Reima. De har et veldig mykt og fint, men tynt fôr som gjør støvlene komfortable og koselige å ha på seg.

Støvlene er laget av vulkanisert gummi, noe som betyr et mer holdbart og slitesterkt materiale. De er pvc-frie og består av ca. 40 prosent naturgummi. Innvendig er fôret laget av bomull og litt polyester, som hovedsakelig fungerer for å gjøre det mykere og mer skånsomt på føttene, samtidig som kulden holdes litt bedre ute.

Yttersålen er holdbar og stabil og består av en blanding av naturgummi og syntesemateriale. Resultatet er en gummistøvel som tåler det mest og fungerer utmerket både om høsten og våren.

Reima Taika 2.0 er veldig hyggelige, men ofte er de noe høye i pris mot mange andre støvler av sammenlignbar kvalitet. Definitivt en fin støvel for barn, men ikke vår absolutte favoritt generelt.


Polarn O. Pyret gummistøvler med forsterkning

Polarn O. Pyret gummistøvler med forsterkning

Sjekk prisen på:

De velkjente stripete gummistøvlene fra Polarn O. Pyret. Hvis du ser deg rundt førskoler, kan du ikke unngå å se noen par av disse fine barnestøvlene. Den klassiske fargen er mørkeblå, men de er noen ganger tilgjengelige for kjøp i litt forskjellige farger også.

Som vanlig når det gjelder Polarn O. Pyret, kan vi forvente kvalitet. Det er et sterkt materiale som består av 100% gummi, med et tynt fôr på innsiden for enkelhets skyld og beskyttelse. Holdbarhet og slitestyrke er kjennetegn på Polarn O. Pyret, og dette gjelder også for gummistøvlene.

På baksiden av støvlene sitter en refleks fra kanskje verdens største refleksproduksjonsselskap, 3M. Støvlene er laget med ekstra forsterkning både på baksiden av hælen og foran på tå hettene. Det gir både god beskyttelse for de små føttene, og lengre holdbarhet, da disse delene vanligvis slites ned først.

Polarn O. Pyret gummistøvler er populære og har vært det i mange år. Det er gode grunner til det, og du vil sannsynligvis ikke til å angre hvis du velger å kjøpe disse støvlene!


Crocs Kids Handle It regnstøvler

Crocs Kids Handle It regnstøvler

Sjekk prisen på:

For de som ønsker å holde det enkelt er Crocs Handle It regnstøvler et godt alternativ. Crocs er mest kjent for sine solide tøfler som er så utrolig praktiske og enkle å ta på. Det samme gjelder for gummistøvler for barn, med store håndtak som gjør det superenkelt for barn å ta på seg støvlene på egen hånd.

Passformen til disse støvlene er stor, og det er god plass til føttene. Det er fokuset at det skal være enkelt å bruke dem når det regner eller er vått ute. En stor fordel med Crocs Handle It regnstøvler er at de bare består av et enkelt materiale. Det er det samme ”Croslite”-materialet som vanlige Crocs er laget av.

Dette betyr at skoene tørker veldig raskt. Sett dem opp, eller heng dem opp ned og de vil tørke på kort tid! De bør imidlertid ikke tørkes i tørkeskap eller utsettes for varme.

Selv om dette er en god og veldig praktisk regnstøvel, må vi si at de ikke er like komfortable som andre støvler med litt lett fôr. Mange barn føler at Crocs Kids Handle It kan gnage litt hvis de er vant til å gå lengre avstander. De bør helst bare brukes når de trengs på grunn av regn. Dette gjelder alle gummistøvler, men Crocs blir spesielt litt stramme og kan forårsake gnaging på hælen og lignende etter en stund.

Konklusjonen er imidlertid at Crocs Kids Handle It regnstøvel er en veldig praktisk og fin gummistøvel. De er enkle å bære, veier ikke mye og super praktisk å bruke. Hvis du vil ha et par gummistøvler som er raske å ta på, er det ikke mye som slår Crocs!


Hatley Gummistøvler

Hatley Gummistøvler

Sjekk prisen på:

Kanskje det mest imponerende utvalget når det gjelder design kommer fra Hatley. De har et utrolig antall vakre gummistøvler med alle slags motiver. De har også en mer nedstrippet enkel ”Klassisk”-modell.

I tillegg til de fine mønstrene og fargene, er Hatley en god og solid gummistøvel for barn. De er håndlagde og laget av vulkanisert gummi, fri for PVC. Innvendig har de et tynt integrert fôr.

Hatley-selskapet ble opprinnelig grunnlagt i Canada som en liten gavebutikk, som deretter vokste over flere tiår til nå å være et multinasjonalt selskap med produkter solgt i nesten 40 land rundt om i verden.

Hatley gummistøvler har en såle som kan fjernes og vaskes, de er helt vanntette og har en skinnende fin overflate som er lett å holde ren. Det er i utgangspunktet en ganske standard gummistøvel, som sitter godt, og du får i utgangspunktet det du forventer.

Hvis du og barnet ditt verdsetter design og utseende, anbefaler vi at du tar en titt på Hatley og deres rekkevidde. De har mange fancy gummistøvler for barn, og du vil sikkert finne en stil som tiltrekker seg!


Kuling Caracas Gummistøvler

Kuling Caracas Gummistøvler

Sjekk prisen på:

Super stilige gummistøvler fra Kuling. Modellen heter Caracas, og de kommer i veldig mange forskjellige stiler og farger. En veldig fancy baby støvel som du vil bli glad for å se.

Kuling Caracas har et tynt fôr i mykt tekstilmateriale. Det er ikke veldig varmt, men gir en hyggelig følelse slik at gummistøvelen ikke gnager eller skaper ubehag. Det gjør det også enkelt å merke støvelen med en blyant eller navnelapp.

Dette er en god støvel i en veldig robust og solid design. Alle sømmer er sveiset og støvelen gir inntrykk av å være holdbar. Det er selvfølgelig helt vind- og vanntett og passer perfekt i de fleste vær. Hvis du kjøper et par størrelser større, kan du enkelt komme i en ekstra såle, eller et par ullsokker, støvlene kan brukes selv når det begynner å bli litt kjøligere ute.

En detalj vi liker med Kuling Caracas er den tykke sålen. Den har et godt grep på overflaten og gjør støvelen fast og stabil.

Alt i alt er Kuling Caracas en veldig fin gummistøvel for barn. Det er også rimelig billig, og vi ønsker virkelig å hylle Kuling for design og farge på støvelen. Den kommer i så mange farger og størrelser at alle vil kunne finne en variant som passer i smak. Sjekk Kulings støvler og se hvilken som vil være din favoritt!


Når i året bruker du gummistøvler uten fôr?

De kan brukes nesten hele året, bortsett fra om vinteren når det blir for kaldt. Men fremfor alt er vanlige gummistøvler uten fôr nyttig om våren, våte sommerdager og tidlig på høsten. Sammen med regntøy er gummistøvler et plagg som vanligvis er veldig bra å ha klart, da barn leker ute nesten hele året.

Om vinteren blir det vanligvis for kaldt, og da er det bedre å gå for et par vanntette vintersko eller et par gummistøvler med fôr i stedet.

Recent Posts