Beste fôrede gummistøvler for barn 2023: Tørre føtter, glade barn


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

I løpet av høsten og vinterens våte dager er et par fôrede støvler det ultimate plagget for å holde føttene varme. De kan brukes både i regn og rusk, sludd og selv når det er tid for lek i snøen. I denne artikkelen går vi gjennom flere av de beste fôrede gummistøvlene tilgjengelig for kjøp online akkurat nå og velg våre favoritter!

Barn med gule foret gummistøvler går langs strandlinjen

Hvilke fôrede gummistøvler er best i test?

Best i test akkurat nå er Viking Ultra 2.0 som er en varmfôret, utrolig slitesterk barnestøvel!

Ønsker du en enda litt varmere støvel til vinteren, er Viking Extreme det beste valget.

Et annet veldig populært valg er Kavat Gimo. Det er en støvel som settes pris på av barna, fordi den er veldig behagelig å ha på.

Vår test av mange forskjellige par fôrede gummistøvler

Å holde føttene tørre og varme er viktig for barnas velvære når vi beveger oss mot kaldere tider. Det mest praktiske plagget for dette når det er vått er de fôrede gummistøvlene. De kalles ofte allværsstøvler, fordi de er så utrolig fleksible og enkle å bruke i all slags vær. Hvis det er noe barnet ditt trenger på beina her i Norge, er det fôrede støvler.

Derfor har vi prøvd, sammenlignet og valgt så mange som syv forskjellige modeller som vi tror er verdt å sjekke ut om du bør kjøpe nye fôrede støvler på nettet!

Her er våre vurderinger av de støvlene vi har sett på.

Viking Ultra 2.0 Vinterstøvel

Viking 2.0 fôret Vinterstøvel
 • Norsk merkevare
 • Holder varmen godt
 • Koselig ullfôr

Sjekk prisen på:

Disse støvlene er laget for lek i både høstrusk og vinterslaps. De har godt fôr og kan med et par varme sokker tjene som vinterstøvler og brukes gjennom vintermånedene.

Viking er et norsk selskap som designer og selger kvalitetsklær og produkter for voksne, barn og barnefamilier. Selskapet har en historie som strekker seg tilbake til 1920-tallet. I tillegg til design og kvalitet er fokuset på bærekraft og bruk av økologiske råvarer.

Disse allværsstøvlene har raskt blitt populære, og det er lett å se hvorfor. De er stilige, enkle å ta vare på og komfortable for både store og små barn. De holder varmen godt og er helt tett mot vann og fuktighet.

Støvlene er laget av et ufarlig plastmateriale kalt elastopan. Dette materialet er fritt for PVC og er også helt biologisk nedbrytbart. Det er også veldig lett og er et utmerket alternativ til tradisjonelle gummistøvler.

Vi setter pris på vikingmerket og deres følelse av kvalitet og design. Vi er sjelden skuffet over produktene fra deres utvalg, og Viking 2.0 støvler er et par virkelige livreddere når det går ut og spilles i den våte og kalde delen av året!

Viking Extreme Thermo Boot

Kavat Gimo Fôrede Gummistøvler – Super populære

Kavat Gimo WP Fôrede Gummistøvler
 • Blant de beste gummistøvlene på markedet
 • Avtagbar sokk som fôr
 • Tett og holdbar

Sjekk prisen på:

Disse fôrede gummistøvler fra Kavat er svært populære. De er veldig søte med fluffy fôr, og har et stilig og tidløst utseende. I tillegg til det er de selvfølgelig veldig komfortable og nyttige.

Støvelen er laget av et fullt støpt gummimateriale som er vanntett og fri for PVC. Det er bærekraftig, tett og skånsomt mot mennesker og miljø. Inne i støvelen er en sokk laget av en ullblanding. Dette kan fjernes hvis ullsokkkene er våte eller hvis været er mildere. Deretter bør støvlene suppleres med en ekstra innersåle. Dette gjør at støvlene kan brukes både om vinteren og de virkelig kalde dagene, og på litt mildere, våte høstdager.

Disse støvlene har blitt oppdatert litt og er nå enda sterkere og mer holdbare enn de var tidligere. Under har de en solid såle med godt grep i slitesterk gummi. Om nødvendig kan hele støvlene vaskes på 30 grader. De bør imidlertid ikke tørkes i tørketrommel.

Vi har lang erfaring med Kavat støvler og har anbefalt dem til mange familier gjennom årene. Støvlene er et veldig godt standardvalg å ha klar for de dagene det er vått og ruffled der ute. Et veldig godt utvalg av kvalitetsstøvler rett og slett!


En Fant Thermo Fôrede Gummistøvler

En Fant Thermo Fôrede Gummistøvler

Sjekk prisen på:

Dette er en skikkelig fin fôret støvel fra det populære merket En Fant. Deres termostøvler er tilgjengelig i mange forskjellige design, både stilige ensfargede utgaver og vakkert mønstrede stiler. Vi liker virkelig En Fant og deres sans for design!

I tillegg til designet på utsiden, er En Fants-støvler også svært komfortable og praktiske. De er foret i et skikkelig mykt fôr bestående av en blanding av ull og polyester.

Materialet til støvelen er såkalt MEGOL®-materiale, et giftfritt, resirkulerbart og svært funksjonelt materiale som tåler nesten all slags vær. Disse støvlene tåler både varme og kulde til ekstreme nivåer. De kan også vaskes i maskin om nødvendig.

Andre gode egenskaper ved En Fant termostøvler er at sålen gir et godt grep i underlaget. Det er også en komfortabel og stabil støvel som føles stabil og pålitelig å ha på føttene.

Ønsker du en støvel som passer i all slags vær og som også kan brukes i skikkelig vinterkulde, er En Fant Thermal Boots et virkelig godt alternativ. Dette er en av de aller beste forede gummistøvlene der ute akkurat nå og definitivt en av våre favoritter!


Tretorn Kuling Neoprene Støvler

Tretorn Kuling Neoprene Fôrede Gummistøvler
 • Lett å ta av og på
 • Komfortable
 • God isolasjon og varmeoppbevaring

Sjekk prisen på:

Disse støvlene fra Tretorn er en drøm som forelder av flere grunner og er vår absolutte testvinner. De er fôrede med neopren, en type syntetisk gummimateriale som er vanlig for eksempel på våtdrakter. Det er et helt vanntett materiale som er veldig bra til å isolere og bidrar til å holde varmen inne i støvelen.

Utsiden av støvelen er laget av en høykvalitets naturgummi og er både holdbar og stilig. Sålen under er tykk og ribbet, noe som gir støvlene et veldig godt grep selv på glatte overflater. Selve akselen på støvelen er sammenleggbar, noe som gjør den komfortabel og smidig og ikke så hard og stiv som noen andre støvler kan være.

En av de store fordelene med Tretorn Kuling Neopren er at de er så utrolig enkle å ta av og ta på seg. De er smidige og sitter perfekt. Vi har erfaring med flere barn som prøver ut disse støvlene, og alle har uttrykt at de sitter veldig komfortabelt.

Takket være den gode isolasjonen er disse støvlene ekte allværsstøvler i ordets sanne forstand. De kan brukes om vinteren helt ned til -10 grader celsius. På denne måten kan de ofte brukes gjennom både høst og mesteparten av vinteren om ønskelig.

Støvlene har små reflekterende detaljer som gir ekstra synlighet på mørke høstdager. De er tilgjengelige i mange størrelser og kan kjøpes for både små og store barn.

Våre erfaringer og de generelle vurderingene vi har mottatt snakker et klart språk; Kuling Neoprene er en virkelig god støvel å skaffe seg for høst og vinter. Sterk anbefaling fra oss!


Viking Alv Gummistøvler

Viking Alv Varm Fôrede Gummistøvler
 • Norsk kvalitetsmerke
 • Gjør føttene lette
 • Giftfrie og milde materialer

Sjekk prisen på:

Disse allværsstøvlene er veldig godt designet og har blitt produsert med forsiktighet når det gjelder både komfort, varme og vanntetthet. De er produsert av det norske merket Viking, som har produsert kvalitetssko for barn i ca. 100 år. I dag er de et ledende merke i sko og støvler og er svært populære både i Norden og resten av verden.

Disse gummistøvlene er varmt fôrede med et syntetisk materiale som holder varmen veldig god, uten å la foten bli svett.

Takket være den eksterne isolasjonen og det indre fôret holder varmen god uavhengig av vær og klima. Skoene er egnet for alle værforhold, enten det er høst eller vinter. Støvlene kan trekkes igjen med snøring på toppen, noe som gjør at de holder seg veldig tett mot kulde og våt.

Materialet på utsiden består av et naturlig gummimateriale, som også gjelder sålen under. Gummien gjør støvelen elastisk, veldig holdbar og selvfølgelig helt vanntett. Materialet er naturlig og helt fritt for giftstoffer som kan forekomme i plastmaterialer.

Vi liker vikingstøvler, og disse er fantastiske. De kommer i en rekke farger og har en enkel, men veldig fin design. Fremfor alt er Viking Alv funksjonelle og hyggelige å leke i, samtidig som føttene er varme, noe som er det viktigste av alt!


Tretorn Gränna Vinterstøvler – Stilig og praktisk

Tretorn Gränna Winter Fôrede Gummistøvler
 • Stilig og lekent design
 • Kan strammes på toppen
 • Varmt fleecefôr

Sjekk prisen på:

Disse fancy støvlene fra Trener er både praktiske og veldig deilige. Hvis du vil ha støvler med en litt mer lekent design som skiller seg ut, er dette et godt valg. De er selvfølgelig mer enn bare et fint design; de er funksjonelle, varme og tette også!

På toppen har Tretorn Gränna nylonmansjetter som du kan stramme og justere, for å holde tett. Dette gjør dem gode vinterstøvler som du reduserer risikoen for å få snø inn i støvlene dine. En annen veldig godt laget detalj er sålen under. Det er veldig gjennomtenkt og gir et fast grep selv på glatte overflater. Spesielt hælen er laget for å holde grepet ekstra stabilt og hjelper barnet til å holde føttene godt på bakken.

Støvelen i seg selv er helt PVC-fri og er laget av et fint naturgummimateriale. Støvlene er enkle å ta av og ta på og er komfortable selv i lengre perioder. Støvlene er ment å brukes om vinteren, men er ideelle selv i høstmånedene. De er varme og holder føttene tørre gjennom hele den lange høst-vinterperioden.

Vi setter pris på disse støvlene og kjenner flere familier som bruker disse støvlene til alle sine barn. Hvis du liker dette designet og vil ha et par vinterstøvler som kan strammes for å holde seg tett mot snø, er Tretorn Gränna helt klart et alternativ å vurdere!


Didriksons Slush Kids Gummistøvler – Veldig høy kvalitet

Didriksons Slush Kids Fôrede Gummistøvler
 • Bærekraftig
 • Stilig
 • Høyt ansett kvalitetsmerke

Sjekk prisen på:

Disse fôrede gummistøvler fra Didriksons oppfyller alle våre krav til hvordan en god baby støvel skal utformes. De er komfortable, varme og svært robuste plagg som holder seg i god stand i lang tid.

Didriksons er et svensk selskap som har eksistert i over hundre år. De produserte opprinnelig arbeidsklær i fiskeindustrien. Det gir en enormt lang og bred kunnskap i klesdesign som er både bærekraftig og funksjonell. Over tid har de også blitt svært populære for sin følelse av design. Deres støvler og andre plagg er alltid tilgjengelig i en rekke farger og utseende.

Slush fôrede støvler er laget aven naturlig gummi og holder tett mot både vind og vann. De har et mykt fôr i fleecemateriale på innsiden som holder varmen og er veldig mild og behagelig for føttene. Selve akselen på støvelen er myk og justerbar, noe som gjør det fint å bevege seg rundt i den.

Didriksons støvler har et patentert design som de kaller STORMsystem. Det er et stempel som garanterer vanntetthet. Det er mange år med produktutvikling og design som står bak denne funksjonen, og den er laget med den hensikt å kunne tåle det verste av det røffe været som den våte høsten og slapsete vinteren tilbyr.

Vi er begeistret over Didriksons regntøy, og disse støvlene er et godt valg hvis du vil ha noe bærekraftig og vanskelig å stole på når vinden blåser. Tilgjengelig i flere fine farger og er varmt anbefalt av oss!


Nordbjørn Blizz Light Winter Fôrede Gummistøvler – Billigste alternativ

Nordbjorn Blizz Light Winter Fôrede Gummistøvler
 • Rimelig
 • Vanntett og funksjonell
 • Solid såle

Sjekk prisen på:

Disse støvlene er et litt billigere valg, for de som ønsker et par vanntette fôrede gummistøvler å bære under våte kalde høstdager, så vel som i den våte delen av vinteren. Nordbjørns støvler har et ganske enkelt design, men har samtidig benyttet seg av de viktigste funksjonene du finner i mer eksklusive støvler.

Støvlene er laget av EVA plast og er veldig lette på føttene. Dette gjør dem egnet selv for små barn, da de ikke blir for uhåndterbare til å traske rundt i. Sålen gir et godt grep og støvlene er veldig solide å gå med.

Blizz Light vinterstøvler har en høy aksel og er laget med den hensikt å holde babyens føtter tørre uansett vær. Fôret er ganske tynt, men med tykkere ullsokker eller pick-up sokker kan de også brukes når temperaturen faller godt under nullmerket.

Verdt å tenke på er at disse støvlene er av en litt billigere modell. De har en litt stivere og plastfølelse enn andre mer overdådige modeller, for eksempel i naturgummi. Samtidig er de svært funksjonelle og de fleste barn liker å leke i disse støvlene, selv i lengre perioder. Et alternativ er å ha disse litt mer som reservestøvler, for eksempel når andre er våte, må vaskes inne.

Uansett er vi veldig fornøyd med Nordbjørn Blizz Lights fôrede vintergummistøvler. Vi anbefaler dem til de som ønsker et par rimelige ekstra støvler å bruke når det er vått eller slushy ute!


Vanlige Spørsmål

Her er noen vanlige spørsmål som forbrukerne vanligvis har når du kjøper fôrede gummistøvler for barn.

Hva er de beste fôrede støvlene for barn?

Vår favoritt som var best i test med oss var Tretorn Kuling Neopren. De er ekstremt komfortable og et velprøvd alternativ som nesten alle barn setter pris på å ha på seg.

Når skal du bruke fôrede gummistøvler?

Fôrede gummistøvler er det perfekte plagget om høsten og vinteren når det er vått eller slapsete ute.

Denne typen støvler er god å begynne å bruke allerede om høsten når temperaturen faller under 10 pluss grader. Ett alternativ er å bruke vanlige gummistøvler med ekstra ullsokker.

Mange fôrede støvler er også egnet for bruk på de virkelig kalde vinterdagene. Men spesielt bra er å ha fôrede gummistøvler hvis det er vått og slushy og temperaturen beveger seg rundt 0 grader.

Fôrede eller ikke fôrede gummistøvler – hva er best?

Fôrede gummistøvler er best om høsten og vinteren når været er kaldere. Vanlige gummistøvler er best om våren og sommeren når det er våt, men temperaturen fortsatt er over omtrent 10 grader. Det viktigste er å sørge for at føttene dine er tørre og varme uavhengig av årstiden. Det er selvfølgelig mulig å bruke vanlige gummistøvler om høsten med ekstra tykke sokker. Men vår anbefaling er helt klart å også ha et par fôrede støvler hjemme, fordi du sikkert vil dra nytte av det.

Hvilken størrelse bør du kjøpe på støvler for barn?

Når det gjelder fôrede vinterstøvler kan være godt å ha litt større vegetasjon for barnas føtter. Det betyr at du kan prøve å kjøpe støvler som har ca. 15 mm ekstra plass. Dette betyr at du kan kjøpe en hvilken som helst størrelse større enn du ville ha kjøpt dersom det var for eksempel et par vanlige joggesko. Vinterstøvler kan også fylles ut med en ekstra såle eller et par tykkere sokker.

Et tips for å måle barnets føtter er å tegne foten på et hvitt papir og deretter måle lengden fra hæl til tå. Deretter kan du sammenligne med butikkens størrelsesguide og tilpasse ditt valg i henhold til den faktiske lengden på foten.

Er det noen gode billige fôrede støvler for barn?

Ja, det billigste paret vi anbefaler er Nordbjørn Blizz Light fôrede gummistøvler.

Kan du bruke fôrede gummistøvler hele vinteren?

Mange modeller er til bruk selv i de kaldeste månedene av vinteren. Andre modeller har litt tynnere fôr og bør helst brukes med et par ekstra sokker av tykkere slag for å holde varmen bedre.

Hvis støvlene skal brukes på skolen, er det godt å sette en navnelapp på innsiden. Der er faktisk ferdige navnelapper som er tilpasset sko.

Hvis det er veldig kaldt og ikke vått, kan et par ekte vinterstøvler vanligvis være best når du spiller i snøen i lengre perioder.

Recent Posts