Beste hodetelefoner for barn 2024: Flott lyd og trygt for barnas ører


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Å bruke litt tid på å finne de beste hodetelefonene for et barn sparer både penger og er trygt for barnets hørsel. Hodetelefoner med mer enn 85 desibel i volumstyrke kan skade barnas hørsel (som anbefalt av hørsels-/helseorganisasjoner), og ingen ønsker det. Det kan imidlertid være fint at barnet ditt har hodetelefoner, slik at du ikke trenger å lytte til de samme historiene og filmene hele dagen hjemme. I denne artikkelen sammenligner vi de beste hodetelefonene for barn!

Barn lytter til eventyr på hodetelefoner

Hvilke hodetelefoner for barn er best i test?

Vår nye favoritt er de utrolig komfortable JBL JR 460NC hodetelefonene!

✅ Vårt toppvalg akkurat nå

JBL JR 460NC blå

Sjekk prisen på:


En tidligere favoritt, som er litt billigere, er: JBL JR310BT trådløse hodetelefoner.

✅ Litt billigere, utmerket alternativ

JBL JR310BT trådløse Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:


Beste hodetelefoner med ledning ble JBL JR310 som er både rimelig og av virkelig høy kvalitet.

✅ Rimelig alternativ med kabel

JBL JR310 Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:


Hvis du vil ha hodetelefoner med et mer barnevennlig design, må du sjekke ut disse hodetelefonene med tema fra kjente TV-serier og spill!

✅ Festlig design

OTL Hodetelefoner med volumbegrensning

Sjekk prisen på:


Det kan også være lurt å lese vår anmeldelse av matematikkappen Albert!

Alle hodetelefonene for barn vi har tatt en nærmere titt på

Her er en nærmere titt på alle hodetelefonene for barn vi har sett på.


JBL JR310BT trådløse hodetelefoner med volumgrense

JBL JR310BT trådløse Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Her er et annet par hodetelefoner fra JBL, og det er flere gode grunner til at vi har inkludert disse også. JBL er kjent for sin høye lydkvalitet, som også gjelder barnas hodetelefoner. De kommer i flere deilige fargekombinasjoner og har blitt et svært populært valg i hodetelefonmarkedet.

JBL JR310BT er trådløs og har opptil 30 timers batterilevetid og en rekkevidde på så mye som 15 meter. Hodetelefonene lades enkelt og raskt med den medfølgende USB-C-kabelen.

Selvfølgelig er prisen litt høyere i forhold til JBLs andre kablede hodetelefoner. Men å bli kvitt ledningen kan spare padder og telefoner fra å bli trukket ned og mistet ned på gulvet (vi snakker fra erfaring her). Hvis ting blir så ille, vil trådløse hodetelefoner bli billigere i det lange løp. Hodetelefonene er komfortable med justerbar bue tilpasset barn, samt polstrede komfortable puter for ørene.

Hvis du liker JBL-produkter og barnet ditt foretrekker å unngå ledningen, er JBL JR310BT trådløse hodetelefoner perfekte for deg.


JBL JR310 – Beste ledningstelefoner for barn

JBL JR310 Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Her har vi våre favoritt hodetelefoner med ledning, nemlig den komfortable og lydisolerte JBL JR310. Dette er kvalitet gjennom fra JBL som er kjent for sin høye ytelse i alt når det gjelder lyd. Hodetelefonene er størrelse, enkel, trygg og selvfølgelig veldig stilig.

Selvfølgelig er lyden begrenset til 85 dB og lydnivået justeres enkelt på den flokefrie ledningen der det også er en innebygd mikrofon. Dette er rett og slett legendarisk lyd for små ører og kan selvfølgelig bli stylet til barnets smak med klistremerker.

Vi liker virkelig at klistremerkene som sendes med, kan brukes på igjen. Det gagner både deg og miljøet. Noe vi ikke har nevnt er at prisen er ekstremt lav i forhold til verdien du får. JBL JR310 hodetelefoner med kabel er et ekte røverkjøp bare hvis du vil ha et par rimelige og stilige hodetelefoner for barnet ditt!


Onanoff BuddyPhones Play

Onanoff BuddyPhones Play Wireless Kid’s Headphones Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Her er et par rimelige, lydisolerte hodetelefoner, med deilige lyse farger. Hodetelefonene har en integrert volumkontroll på 85 desibel som er den vanligste anbefalingen når det gjelder barnas hodetelefoner. Hodetelefonene er laget av sertifiserte, allergivennlige og ekstremt holdbare materialer, og er spesielt designet for barns passform.

Selskapet Onanoff, som står bak disse Buddyphones, er et moderne islandsk selskap som raskt har blitt svært populært. De lager førsteklasses hodetelefoner som er stilige og trygge for barn og tenåringer.

Hodetelefonene har en ledning, men fungerer også trådløst med en batterilevetid på opptil 18 timer og lades med en inkludert mikro-USB-kabel. I tillegg til dette er hodetelefonene sammenleggbare, noe som letter lagring. Det er en innebygd mikrofon som er super hvis barnet ditt skal snakke med bestemor eller en venn.

Volumet kan justeres i forskjellige moduser basert på ditt ønske mellom 75 dB, 85 dB barn eller 94 dB som kan være en reise- eller læringsmodus. Reise- eller læringsmodus forbedrer lydkvaliteten, noe som kan gjøre det enklere for barnet under reise eller læring i støyende omgivelser.

Hodetelefonene inneholder også 100 klistremerker som barnet ditt kan bruke til å designe hodetelefonene etter smak. Det gjør dem litt mer personlige og er en morsom touch på et fint produkt. I tillegg har de en smart lyddelingskabel som lar deg koble til flere hodetelefoner hvis barna vil se filmer eller lytte sammen.

Hvis du vil ha et par virkelig solide hodetelefoner for barn som er både av høy kvalitet og trygge, er Onanoff BuddyPhones Play en av våre beste valg.


eKids hodetelefoner for barn

ekids trådløse Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Hvis du vil ha et par barnehodetelefoner tema fra kjente barnefilmer som Spider-Man, Frost, Harry Potter og mer, har eKids mange modeller å velge mellom! Vi har sett nærmere på Spiderman-modellen.

Det kan være vanskelig å fortelle barnet ditt at de ikke kan skyte edderkoppbaner (vi har alle vært der uansett hvilken superhelt det er).

Du kan imidlertid kurere skuffelsen med hodetelefonene eKids Spiderman designet i henhold til Spidermans mønster! Selvfølgelig er det ikoniske edderkoppmerket på hver side av hodetelefonene.

Hodetelefonene oppfyller kravene til volumbegrensning for å beskytte de små ørene. Selvfølgelig er øreputene komfortable for den beste opplevelsen i disse Spiderman-inspirerte hodetelefonene.

For barn som bare elsker mannen i en rød drakt som skyter edderkoppnett, eller noen av de andre filmtemaene som er tilgjengelige, er eKids hodetelefoner det perfekte valget!


Roxcore hodetelefoner med volumgrense

Roxcore Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Roxcore hodetelefoner med volumgrense og ledning er et par rimelige hodetelefoner med det du forventer. Volumgrensen på 84 dB er tilgjengelig når du kobler til mobil eller nettbrett, samt myke øreputer og justerbar bue. Hodetelefonene er tilgjengelige i både blå og rosa!

Sammenlignet med hodetelefonene med ledning nevnt ovenfor, oppfattes Roxcore hodetelefoner å være litt plast, og at det ikke er noen mikrofon, og derfor anbefaler vi at du ser JBL JR310– Beste barnehodetelefoner med ledning. Men hvis barnet ditt liker den fargerike utformingen av Roxcore hodetelefoner og du ikke trenger å ha en mikrofon, er de et helt ok valg.


OTL Technologies – Hello Kitty hodetelefoner med volumgrense

Hello Kitty Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Disse Hello Kitty-tema hodetelefonene er latterlig søte. Fargekombinasjonen og illustrasjonene er helt fantastiske. Det er også et par veldig gode baby hodetelefoner.

Hodetelefonene er koblet til med en 0,9 meter lang ledning og har en innebygd volumkontroll som begrenser lyden til 85 dB. Den polstrede buen kan justeres og justeres til størrelsen på hodet og sitter utrolig komfortabelt. Det er virkelig hodetelefoner som passer nesten alle barn.

Hvis barnet ditt har funnet Hello Kittys verden, eller bare liker de søte fargene, er dette et par hodetelefoner som vil gi mye glede takket være designet, men også gjennom god komfort og lydkvalitet.

Hello Kitty hodetelefoner er helt klart en av de søteste alternativene vi har sett på. Utover den bedårende overflaten er de et helt ok og ganske rimelig alternativ, så lenge du nøyer deg med et par kablede lurer.


OTL Technologies – Pokémon hodetelefoner med volumgrense

Pokemon Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Disse Pokémon-designede hodetelefonene kommer fra samme produsent som Hello Kitty-modellen som ble gjennomgått ovenfor. De er også tilgjengelig med andre kjente temaer som Peppa Pig og Paw Patrol.

Dette er et par like komfortable og stilige barnehodetelefoner, med samme lydbegrensning og fin lydkvalitet.

Ifølge oss er dette noen av de flottest hodetelefonene for barn du kan finne. Dette gjelder for alle modeller i denne serien, og hvis barnet ditt vil ha hodetelefoner med kjente figurer eller temaer, er Pokémon-hodetelefoner eller lignende, et flott alternativ.


OTL Technologies – L.O.L. Surprise! Hodetelefoner

LOL Surprise Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Her har vi et par L.O.L Surprise-inspirerte hodetelefoner for alle barna som har forelsket seg i disse svært populære dukkene. Navnet kan antas å komme fra forkortelsen LOL (ler høyt) som brukes på sosiale medier, men det står faktisk for ”Lil Outrageous Littles” ifølge skaperne.

Hodetelefonene er identiske med Hello Kitty-hodetelefonene i tillegg til designet, noe som betyr at justeringen av størrelsen på hodetelefonene er innebygd og ikke synlig på utsiden som på Pokéball-hodetelefonene.

Med OTL Techonology’s L.O.L Suprise hodetelefoner, får du god lydkvalitet for en billig penge, pluss en enormt kul design som er perfekt for alle barn som liker L.O.L Surprise.


Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT – Beste billige hodetelefoner

Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT Hodetelefoner Barn

Dessverre ikke tilgjengelig

Nå har vi kommet til de billigste hodetelefonene på listen. Likevel får du mye for pengene dine når du kjøper et par Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT. Hodetelefonene kan brukes både trådløst med en god batterilevetid på opptil 10 timer, samt med en ledning i tilfelle et batteri går tom.

Lydkvaliteten på Anderssons hodetelefoner er uventet bra for den lave prisen. Designet er enkelt uten spesielle detaljer, og fargene som hodetelefonene er tilgjengelige i er rosa med blå detaljer, eller hodetelefoner i stilig helt blå design.

Den eneste ulempen med hodetelefonene er at instruksjonene om hvordan du kobler hodetelefonene til mobil eller nettbrett er uklare som mange vurderinger høydepunkt. Det er ikke så komplisert, men hvis du aldri har brukt et par Bluetooth-hodetelefoner før, er det kanskje ikke enkelt.

Alt i alt er dette et veldig godt valg hvis du har funksjon og pris i fokus. Du får et par kvalitetshodetelefoner til kanskje den beste prisen på markedet. Derfor er Andersson BHO-1000 trådløse hodetelefoner for barn en åpenbar anbefaling fra vår side!


Lexibook Disney Frost trådløse hodetelefoner

Disney Frozen Hodetelefoner Barn

Sjekk prisen på:

Disneys Frost har vært en stor suksess og er elsket av mange barn. Derfor er det ikke rart at det nå også er frosne hodetelefoner for alle knoker. Hodetelefonene er ekstremt godt designet og er veldig vakre, i farger og motiver fra filmen Frost.

Hodetelefonene kan brukes både via ledning og trådløst via Bluetooth. Hvis du velger å lytte trådløst, kan de vare opptil ca. 4 timer. Ikke den beste batterilevetiden, så hvis du skal kjøpe disse hodetelefonene, bør du være klar over at du kanskje lytter med ledning ganske ofte.

Samlet sett er dette et par fancy og velfungerende hodetelefoner. Lyden er ok, selv om den ikke helt når det skarpe nivået som for eksempel JBL eller Onanoff hodetelefoner. Disney Frost har også volumkontroll som begrenser lyden til 85 dB, noe som gir sunn beskyttelse for barnets ører.

Hvis Frost-filmene er høyt vurdert hjemme, er disse barnas hodetelefoner et veldig fint produkt. Det er definitivt et par stilige hodetelefoner, og vi ser Disney Frost trådløse hodetelefoner som et utmerket alternativ.

Hva er volumgrense på hodetelefoner?

Volumbegrensning er tilgjengelig for å beskytte barnas ører mot høy støy som til slutt kan føre til hørselsskader. Hodetelefoner bør ikke ha mer enn 85 desibel i volumstyrke anbefaler hørsels-/helseorganisasjoner som vi tok hensyn til når vi velger hodetelefoner i våre vurderinger. Det er verdt å påpeke at testene på volumet av hodetelefonene er basert på mobil og nettbrett. Volumet kan være høyere på datamaskiner fordi de samme begrensningene ikke alltid finnes på datamaskinen.

Er hodetelefoner farlige for barn?

Nei, hodetelefoner er i utgangspunktet ikke farlige for barn, men hodetelefoner med lyder over 85 dB kan være skadelige for barnas hørsel i det lange løp, spesielt under lengre bruk. Som et resultat er det volumkontroll på alle hodetelefoner i vår artikkel som lar deg som forelder sjekke lydnivået trygt i samsvar med hørsels- / helseorganisasjoner anbefaling av 85 dB maks volum.

Recent Posts