Beste sakkosekk 2024: For barnerommet eller foran TV-en


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En av de mest fantastiske møbler å bare slappe av i er en sakkosekk. Kjære barn har mange navn, og noen ganger kalles de bønnesekker, sittesekker, saccosekker eller lignende. Uansett hva du kaller dem, her er våre tips om de beste sakkosekkene akkurat nå.

Gul sakkosekk

Hvilken sakkosekk er best i test?

Vår favoritt akkurat nå er Bean Mini Sittesekk fra Jotex. Den er perfekt for barn å ligge i og lett for barnet å flytte.

Den mest luksuriøse modellen etter vår mening er RETROit Canvas Sekkestoler. De er et eksklusivt møbel som er behagelig å både ligge og sitte i.

Det beste budsjettvalget er MyRoom sakkosekk. Det er en rimelig og fin sports-tema sakkosekk som er både stilig, komfortabel og helt rimelig i pris.

Rull ned for å lese mer om alle de 11 nydelige sakkosekkene vi har sett på!

Beste sakkosekker akkurat nå – 11 favoritter

Her viser vi alle 11 sakkosekkene vi har sett på.

Se også vår artikkel om fine hengekøyer å ha i hagen!

Fayne Beanbag

Fayne Beanbag

Sjekk prisen på:

Disse sekkene er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og prisklasser. Superfin og perfekt både på barnerommet, stua eller ute på terrassen!

Sekken er laget av Oeko-tex-sertifisert materiale og fylt med EPS-kuler. En stor fordel med Fayne Beanbags er at de gir veldig god støtte når du sitter i dem.

Dette er en av beanbagene med best kvalitet i forhold til prisen!


Jotex BEAN MINI sittesekk

Jotex BEAN MINI sittesekk

Sjekk prisen på:

Dette er en utrolig koselig beanbag fra kvalitetsmerket Jotex. Ytterstoffet består av slitesterk akryl som tåler harde grep. Innvendig er posen fylt med EPS-kuler, som gir den herlige saccofølelsen du bare vil synke ned i.

Vesken har målene 55 x 110 x 60 cm (Høyde x Bredde x Dybde) og er helt perfekt for både små og store barn å ligge og kose seg i. Når du sitter i vesken er høyden ca 16 centimeter fra gulvet.

En smart detalj med denne Bean Mini er håndtaket på en av sidene. Dette gjør det enkelt for barna selv å trekke sekken til rett plass, og flytte den vekk ved behov. Håndtaket kan også brukes til å henge bort vesken hvis du trenger plass eller skal støvsuge gulvet eller lignende.

Verdt å vite er at du ikke kan ta av ytterstoffet og vaske i maskin. Derfor kan det være lurt å ikke la barnet spise klissete mat mens det sitter på sekken. Det er imidlertid utmerket å holde det rent med en klut ved lett smuss eller søl.

Sist, men ikke minst, må vi fremheve hvor vakker Bean MINI sittesekk er. Den finnes i mange farger og passer perfekt i de fleste barnerom. Jotex er kjent for å bruke fine farger som er behagelige for øyet, og vi liker godt nyansene til denne sekken.

Alt i alt er Jotex Bean Mini Sittesekk en klar favoritt akkurat nå og vi vil virkelig anbefale den!


RETROit Canvas

Retroit Canvas Sittesekk Sakkosekk

Sjekk prisen på:

Dette er en utrolig fin sakkosekk. Det er ikke en sakkosekk for de minste barna, men snarere et fantastisk møbel for hele familien. RETROit Canvas sakkosekk er perfekt å ha i stuen og er garantert å bli verdsatt både barn og voksne.

En klar forskjell som skiller denne sakkosekk er at den faktisk består av to separate poser. Disse er forbundet ved hjelp av borrelås. Dette hindrer sakkosekken i å kollapse helt, som en vanlig sakkosekk kan gjøre. Det holdes opp og ryggstøtten gir reell støtte til ryggen i en litt liggende semi-liggende posisjon.

RETROit Canva er laget av eksepsjonelt høy kvalitet stoff. Den har en veldig god holdbarhet, og du kan forvente at den skal vare i mange år. Den kan åpnes gjennom en glidelås og har en fylling av EPS kuler.

Et par deilige detaljer på denne komfortable bag stol er håndtaket på baksiden i tykt tau samt de store karakteristiske stilige håndsydde masker langs sidene. Du legger raskt merke til når du føler det, eller kommer inn i en RETROit at det er et kvalitetsprodukt.

Det eneste som åpenbart er negativt er prisen på denne sakkosekken. Det er et premium produkt og ikke noe du kjøper bare for å gi til barna i noen år. Dette er en stilig lenestol å ha i stuen. Men selvfølgelig er det også verdsatt av barna. Bare pass deg, så det blir ingen kamp om hvem som skal sitte i den!

Hvis du vil ha et veldig fint møbel som er like behagelig å ligge i som det er vakkert å se på, sjekk ut RETROit Canvas. Den kommer i mange forskjellige farger og er en helt fantastisk sakkosekk som vi bare elsker!


NG baby Sakkosekk Mood

NG Baby Mood Sakkosekk

Sjekk prisen på:

Et svensk merke som fortsatt designer og syr sine produkter i Sverige. NG Baby har sin fabrikk i den lille byen Emmaljunga hvor de produserer mange typer produkter og tekstiler for barn og familier med barn.

NG Baby sakkosekk består av en pose laget av en stein vasket lin materiale. Det gir hele sakkosekken muligheten til å forme seg selv. Sammen med fyllingen bestående av EPS-baller, er det ekstremt enkelt å forme posen og komme til den perfekte sitteplasser eller liggende stilling.

Hele sakkosekken er 50 cm bred og litt kortere i dybden. Dette er selvfølgelig omtrent, fordi det er transformerbart og kan justeres avhengig av hvordan du sitter i den.

Det du vil oppleve når du kjøper hjem en NG baby sakkosekk er at det er et kvalitetsprodukt. Materialet er et nøye utvalgt naturmateriale som er både holdbart og behagelig samtidig. Det er en perfekt sakkosekk for både barnerommet eller i stuen foran TV-en.

NG Baby Mood er tilgjengelig i flere fargevalg og er et enkelt, men stilig møbel i sin design. Det glir lett inn i rommet og føles naturlig i de fleste hjem. Vi liker det skarpt og ser det som et virkelig kvalitetsvalg.

Hvis du verdsetter lokal produksjon og nøye utvalgte materialer, definitivt ta en ekstra titt på NG Baby sakkosekk. Vi liker det skarpt og anbefaler det som en ekte kvalitet sakkosekk!


MyRoom fotball sakkosekk

MyRoom Sittesekk Fotball Sakkosekk

Sjekk prisen på:

For de som er interessert i sport er MyRoom sakkosekk er perfekt. I tillegg til fotballvarianten er de tilgjengelige i andre sporty stiler som tennisball eller amerikansk fotball.

Det er en bred og fin bønnelignende pose med full 90 centimeter bredde. Den er laget av polyuretan og har et veldig slitesterkt eksteriør. Materialet minner om et kunstig skinn.

Polstringen gjør posen helt myk og barnet synker inn i en komfortabel stilling umiddelbart. Dette er en perfekt sakkosekk å ha foran TV-en både i barnerommet og stuen. Fungerer også helt fint for å ligge rundt å spille videospill, lese eller bare chilling.

Det er nesten ingenting åpenbart negativt å si om denne sakkosekken, og det er også rimelig billig. En litt finere pose vil trolig være laget av et naturlig materiale og ha en litt mindre plastfølelse. Men samtidig har MyRooms sakkosekker en imponerende holdbarhet og har en tendens til å bli holdt hele. De er også enkle å rengjøre med en fuktig klut.

Hvis du har et barn som liker sport og ønsker å dekorere rommet litt sporty møbler er MyRoom fotball sakkosekk et veldig godt valg. Stort pluss for prisen og virkelig et anbefalt alternativ!


Fatboy sakkosekker

Vi har sjekket ut to forskjellige Fatboys som du kan lese mer om her.

Fatboy Original

Fatboy Original Sakkosekk Barnebloggen

Sjekk prisen på:

Fatboy-merket kommer fra en nederlandsk produsent. De utvikler originale og litt sprø dekorasjon detaljer og møbler. De har eksistert i over 20 år, og deres Fatboy sakkosekk har blitt en av deres mest kjente produkter, populære over hele verden.

En Fatboy Original er en stor pose på 180 x 140 cm. Den veier opp mot 6,8 kg og er vanskelig å bevege rundt, men helt fantastisk å ligge i. Det ytre stoffet er laget av nylon og polstringen består av minst 3 542 897 skumballer ifølge produsentene selv. Det er også mulig å fylle på med nye kuler om nødvendig en dag.

Fatboys sakkosekk er solide og holdbare og laget for å vare. Stoffet kan dras rundt og løfte den tunge posen inn. Fatboy anses generelt å ha lang holdbarhet. I tillegg er nylonmaterialet både smussavstøtende og holder fuktigheten unna. Hvis posen får flekker, er det vanligvis mulig å fjerne med såpe og lunkent vann og tørke med en klut.

Fatboy Original er en veldig god sakkosekk som vi kan absolutt anbefale. Det er en grunn til at de er en av verdens mest anerkjente produkter når det gjelder denne typen møbler. Det eneste som kan være en nedside er prisen. Men kvaliteten og holdbarheten betyr at det fortsatt kan lønne å kjøpe høy kvalitet.


Fatboy Junior

Fatboy Junior Sakkosekk

Sjekk prisen på:

Denne nyere versjonen av Fatboy er spesielt designet for barn. Det er en perfekt lekeplass, slakk hjørne og TV-møbler.

Fatboy Junior er laget for å vare. Enten barna leker og lager støy, drar den rundt og er tøffe med den, vil den forbli hel. Den er tilgjengelig i en rekke farger og også forskjellige materialer. Delvis en litt mykere stein vasket nylon materiale og delvis en litt hardere nylontrekk.

Som jeg sa, størrelsen på Junior modellen er litt mindre enn originalen, og den måler 130 x 100 cm og veier mindre enn halvparten så mye, bare 3 kg. Det gjør at barna selv kan plassere den der de vil ha den og flytte den når de ønsker.

Fatboy Junior er perfekt for de som ønsker en sakkosekk som er like holdbar, komfortabel og sprø som originalen, men både billigere og mindre. Det er perfekt for barna å lage sine egne områder. Et slakk hjørne og lekeplass vil være morsommere med en Fatboy!


OYOY Manchester Sakkosekk

OYOY Manchester Sakkosekk

Sjekk prisen på:

Det danske merket OYOY har mange flotte barnemøbler og tilbehør til barnerommet.

Posen måler 70 x 60 cm og er laget av et slitesterkt og sterkt kordfløyelstoff. Stoffet er laget utelukkende av bomull og er mykt og behagelig å berøre. Polstringen består av styrofoam baller som gjør det akkurat riktig myk og veldig behagelig å ligge eller sitte i.

OYOY sakkosekk er tilgjengelig i flere forskjellige farger, og vi setter stor pris på designet. Den har en søt liten dusk av garn på toppen og hele posen gir et koselig inntrykk. Ved mindre søl og smuss, tørk lett stoffet med en fuktig klut. Men det anbefales ikke å la små barn spise eller drikke når de bruker sakkosekken for å unngå større flekker og matavfall.

Hvis du vil ha en enkel, men utrolig godt designet, garantert kvalitetspose, kan vi definitivt anbefale OYOY Manchester sakkosekk.


MyRoom JOY sakkosekk

MyRoom Joy Sakkosekk

Sjekk prisen på:

Her har vi litt av en blanding av en sakkosekk og en liggende lenestol. MyRoom JOY sakkosekk er et utrolig rimelig barnerom møbel som er tilgjengelig i flere stilige farger.

Siden posen er fylt med et mykt skummateriale, oppfører den seg både som en sakkosekk og en sofa. Når du står opp fra sakkosekken, trekkes skummet sammen igjen, og det dannes tilbake i den opprinnelige formen. Så det er ikke så mykt og hengende som en vanlig sakkosekk.

Posen er 106 cm lang og måler 69 cm i bredden og har en høyde på 67 cm. Så det er en ganske lav sakkosekk som er akkurat riktig lengde å ligge i for barn opp til ungdomsårene eller så. Det ytre materialet består av en komfortabel og holdbar Oxford nylon, og fylling av skum gummistrimler.

MyRoom sakkosekk er perfekt som en spillstol eller som en TV-sofa. Den har til og med en praktisk lomme på siden, perfekt for fjernkontrollen, musikkboksen eller andre nødvendigheter. Takket være ryggstøtten får du alltid en moderat liggende posisjon der du befinner deg.

Hvis barnet ditt ønsker et avslappet sted å ligge og ha det gøy foran TV- eller videospillet, er MyRooms sakkosekker et veldig godt valg. Et stort pluss for prisen også, klart rimelig!


Roommate sakkosekk med dyr

Produktet er utgått

Roommate merket har flere forskjellige puffer og sakkosekker formet som søte dyr. Vår favoritt er skilpadden, men de har også for eksempel en løve, kanin og en koala.

Roommate sakkosekk er laget av en fin Oeko-Tex sertifisert bomullmateriale. Fyllet består av polyesterpute og gir en veldig myk og nydelig opplevelse å sitte på. Men det har ikke samme motstand som for eksempel deres pose med styrofoam baller. Det er mer som et stort kosedyr å sitte på.

Skilpadden er 85 x 60 cm og perfekt for de fleste barnerom. Hvis du vil ha noe lekent, kanskje for et barn med stor forkjærlighet for dyr er Roommate sakkosekker er et flott alternativ for å sjekke ut litt ekstra. Det er både lekent, holdbart og komfortabelt!


Patchhome Sakkosekk

Patchhome 2-in-1 Sakkosekk

Sjekk prisen på:

Disse Patchhome sakkosekkene er et fantastisk billig alternativ. De kommer i mange flotte fargealternativer og er en enkel, men veldig deilig sakkosekk som forgylte de fleste barnerom.

Sakkosekkene er tilgjengelige i et par forskjellige størrelser. Den største er hele 420 liter og måler 145 cm i diameter. De er laget av et slitesterkt polyestermateriale, såkalt ”Oxford stoff”. De er av høy kvalitet, til tross for den lave prisen og er produsert på en fabrikk i Tyskland.

Patchhome kaller sine poser 2-i-1 fordi de er transformerbare og kan enkelt brukes både som en sakkosekk og å ligge på.

Samlet sett har denne sakkosekken fått veldig gode anmeldelser. Vanlige positive kommentarer er knyttet til bekvemmeligheten, de fine fargene og det faktum at det er så lett å ta vare på. Noen kommenterer at det lukter litt plast i begynnelsen og kan være noe hardt i utgangspunktet. Det er noe som kommer til å passere ganske raskt.

Hvis du vil ha en enkel, men veldig god sakkosekk til en uslåelig pris, er Patchhome 2-i-1 helt klart det billigste valget.


VidaXL sakkosekk

VidaXL Sittpuff Sakkosekk

Dessverre ikke tilgjengelig online

Dette er en fin og litt sjeldnere sakkosekk, eller puff som VidaXL selv kaller det. Den kommer i flere forskjellige farger med virkelig deilig design og design.

VidaXls sakkosekk er laget av et tykt og fint bomullsstoff som gir den en ekstra nyanse av mykhet sammenlignet med sakkosekk i for eksempel plast eller nylon. En ting som virkelig gjør denne varianten unik er at den har en lappet design der hvert produkt er unikt. Det gir den en ekte håndlaget følelse og blir et mer eksklusivt møbel i hjemmet ditt.

Sakkosekken er polstret med skummateriale og polyester og har en velbalansert mykhet. Du synker ikke ned for mye, men samtidig er puffen behagelig å sitte, semi-ligge og ligge i. En veldig komfortable møbler som er allsidige og fungerer både i stuen, barnerommet eller på et annet egnet sted.

VidaXLs sakkosekk måler 72 x 95 cm og 70 cm i høyden. Ifølge oss er det en av de bedre modellene vi har sett på, noe som gjør det utmerket å ha kommet for hele familien. Det kan ikke være så egnet for ville spill som en Fatboy, som det er litt mer skjørt i stoffet.

Hvis du vil ha noe unikt, med en ekte designer følelse, VidaXL sakkosekk er en litt merkelig og morsom produkt å sjekke ut.


Jollein Sofa Beanbag

Jollein Sakkosekk

Sjekk prisen på:

Denne har en litt annen stil enn andre sakkosekker, da dette er noe av en mellomting mellom en lenestol og en sakkosekk. Det er imidlertid mer som en sekk i sin mykhet, enn en sofa når du sitter i den, slik at du vet hva du kan forvente.

I posen er det 45 liter EPS baller, noe som gjør det mykt og formbart. Samtidig holder det ytre materialet i polyester selve sofaen til enhver tid, selv om du synker litt ned i setet. Det er lett å holde den ren fra milde flekker ved å tørke med en fuktig klut.

Denne sakkosekken måler 40 x 46 cm og har en høyde på 37 cm. Det er derfor en ganske liten lenestol vi snakker om, og den passer best for litt mindre barn, mellom 1 og 5 år.

Jollein sakkosekk lenestol er tilgjengelig i en rekke søte farger og blir en veldig fancy tillegg i de fleste rom. Et annet stort pluss for denne sakkosekken er at den er ganske billig.

Hvis du vil ha et fint og svært rimelig alternativ er Jollein sakkosekk lenestol en modell du absolutt ikke må gå glipp av.


Se også vår artikkel om den beste sofaen for barn!

Recent Posts