Beste sofa for barn 2024: Best i test sofaer for barnerommet


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En sofa er vanligvis et veldig populært møbel blant barn. Hvis du har plass på barnerommet, er det perfekt for å gi barnet sitt eget lille koselige hjørne. Der kan barn se på TV, lese, leke eller hvile. I denne artikkelen ønsker vi å inspirere deg og finne den beste sofaen for barn akkurat nå!

Fin barnesofa på et grønt barnerom

Du kan også være interessert i å sjekke ut vår artikkel om de beste sakkosekkene!

Hvilken barnesofa var best i test?

Liker du beanbag-stoler bør du også sjekke ut Cobana Junior Lounge Chair & Pouf!

En annen sofa vi falt for er Jotex Menton Mini som er veldig strippet ned og lett å ta vare på. Den er egnet for både utendørs og innendørs bruk.

Vi anbefaler på det sterkeste å sjekke ut Alice & Fox barnesofaer. De er litt billigere, men opprettholder fortsatt veldig god kvalitet og har blitt en stor favoritt blant mange barnefamilier i hele Skandinavia.

Alle barnesofaer vi har sett på

Her er lengre anmeldelser med detaljerer om alle sofaene vi har sett på. Kanskje du finner noen som kan passe for deg på barnerommet?

Det kan også være lurt å se tips om komfortable hengekøyer!

Kids Concept Sofa Chesterfield

Kids Concept Sofa Chesterfield

Sjekk prisen hos:

En elegant barnesofa i chesterfield-stil. Den har en stilig og tidløs følelse, men er tilpasset barn i størrelsen.

Sofaen er totalt 39 cm høy, men setehøyden er 26 cm. Perfekt å ha i barnets eget lille hjørne. Det er en liten, men ganske romslig sofa med en bredde på 85 cm, noe som gir plass til minst to barn.

Det ytre stoffet i Kids Concept Chesterfield er laget av et bomulls- og linmateriale som gir det en myk og glatt følelse. Den er fylt med PU skum og er perfekt i hardhet for barn å sitte i. Sofaens ben er laget av treet Hevea.

Hvis du vil ha en liten sofa, og liker dette retroutseendet, er Kids Concept Chesterfield Sofa et godt valg!


Jotex MENTON MINI

Jotex Menton Mini Barnesofa

Sjekk prisen hos:

En stilig barnesofa er ideell for utendørsservering. Selve rammen er laget av pulverlakkert aluminium. Dette har den store fordelen at det ikke gir en skinnende overflate som reflekterer solen og blender deg i øynene. I tillegg er det veldig lett, og du kan enkelt flytte sofaen rundt når du vil.

Sofaen måler 55 cm i høyden med en setehøyde på 29 cm. Den er 130 cm i bredde og har en dybde på 60 cm. Seteputen består av polyester og skumgummi. Det er en perfekt sofa for barna å gjøre til sin egen. Der kan de ta en pause fra lek, spise frukt, spille spill eller bare sitte og nyte livet.

Siden sofaen i stor grad består av aluminium, er det selvfølgelig lett å vaske av og holde seg ren. Hvis det søles på polstringen, kan dette også vaskes av ved 40 grader.

Jotex Menton Mini barnesofa er et utrolig allsidig møbel som kan brukes på mange måter, både utendørs og innendørs. Den er tilgjengelig i en rekke fargekombinasjoner. Vi liker ideen om en barnesofa som er holdbar, lett å holde ren og også veldig deilig designet. En veldig morsom og litt annen sofa, som vi absolutt anbefaler!


Jotex AUSTIN MINI barnesofa

Jotex Austin Mini Barnesofa

Sjekk prisen hos:

Denne barnesofaen er nesten så søt som det blir. Med sine runde former og fløyelsbelegg er det et utrolig innbydende møbel som både pryder rommet og gir deg lyst til å ligge i den.

Sofaen er konstruert med en solid fururamme og plywood-deler. Den har en suspensjon med såkalte zickzack-fjær og en polstring av kaldt skum. Det gjør hele sofaen ekstremt behagelig å sitte eller ligge i, og den har en perfekt balanse mellom motstand og mykhet. Det ytre stoffet består for det meste av bomull og en liten del av polyester. Sofaen har en setehøyde på 27 cm og er 132,5 cm i bredde. Rett og slett en anstendig sofa for barn.

Vi elsker utformingen av denne sofaen, som er utrolig tilpassbar. Den kan stå både i hjørnet og midt i rommet, i barnerommet eller stuen. Mulighetene er mange, og i tillegg er jotex austin mini tilgjengelig i flere virkelig fancy farger.

Av alle barnesofaer vi har sett på, er vi sannsynligvis mest glad i utformingen av denne. Den er virkelig søt. Samtidig er denne typen sofa alltid litt mer prekær å rengjøre, i tilfelle det blir søl og rot. Hvis du vil ha en vakker fløyels barnesofa, kan vi anbefale Jotex Ausin Mini Barnesofa uansett!


Kids Concept Saga Sofa

Kids Concept Sofa Saga

Sjekk prisen hos:

En multifunksjonell sofa med virkelig nydelig moderne design fra Kids Concept. Ved siden av setet er det en liten plass som kan brukes som bord.

Bena og rammen er laget av et stilig og slitesterkt gummitre som gir hele sofaen et stilig utseende, mens den er laget for å vare i mange år. Hele sofaen utstråler en moderne nydelig salongfølelse og er virkelig et stilig moderne møbel som graner opp de fleste rom.

Det er en heftig sofa med en lengde på 90 cm, og den kan håndtere en maksimal vekt på 80 kg. Trekket er laget av stilig bomull cenchester og en fylling av akkurat riktig mykt skummateriale.

Etter vår mening er dette en sofa som passer best for designbevisste. Det er litt dyrere enn mange andre varianter vi har sett på. Men samtidig er det et unikt og veldig trendy møbel som virkelig bidrar til interiøret på et barnerom, gang eller stue.

Hvis du vil ha noe litt ekstra og er interessert i design, foreslår vi at du sjekker ut Kids Concept Saga Sofa!


Alice & Fox Sofaer

Alice and Fox Sofa Barn

Sjekk prisen hos:

Alice & Fox har en hel samling rimelige og veldig fine barnesofaer. De kommer i litt forskjellige farger og design, og dimensjonene kan variere litt. Men totalt sett er de ganske like, og du kan absolutt finne en stil som passer deg.

De fleste Alice & Fox sofaer er dekket av et polyestermateriale, selv om det også finnes varianter i linstoff. De holder generelt veldig bra og er både solide og holdbare.

Alice & Fox har mange fine barnemøbler, og de er ofte veldig rimelige. Det er mulig å kombinere mange av deres produkter, og sofaen passer perfekt med for eksempel sittepuffene.

Siden en barnesofa vanligvis bare brukes i et par år, ønsker ikke alle å bruke for mye penger på slike møbler. Derfor er Alice & Fox sofaer et godt alternativ, da de er utrolig rimelige. Du får gode sofaer for en billig penge ganske enkelt, og vi anbefaler virkelig å sjekke ut deres utvalg!


Knorr Toys Barnesofa – Billig sovesofa for barn

Knorr Toys Barnesofa

Sjekk prisen hos:

Det tyske selskapet Knorr Toys har et fint utvalg av utrolig rimelige sofaer for barn. Dette selskapet har utviklet leker og andre produkter for barn i over 70 år. Sofaene deres er populære for det brede utvalget av farger og mønstre, og fordi de er tilgjengelige for kjøp til meget gode priser!

Det som er verdt å forstå er at dette er en veldig liten sofa. Den er også veldig myk og laget av et skummateriale. Den vil hovedsakelig være nyttig for virkelig små barn. Men siden den kan brettes ut, er det fortsatt et ganske nyttig og allsidig møbel.

Sofaen er 77 cm i bredde, og når den brettes ut, har den en lengde å ligge på som er 81 cm. Det er lett å fjerne trekket, og det kan deretter vaskes i maskin ved 30 grader.

Det er en veldig billig liten sofa dette, og til en viss grad får du det du betaler for. Det myke skummaterialet gjør sofaen litt ustabil, og så snart barnet vokser, blir sofaen nesten for myk og vinglete. Men for de som ønsker en liten og søt sofa til en ekstremt god pris, er Knorr Toys Barnesofa fortsatt et helt ok alternativ. Den koster ikke mye, og når du ikke trenger den lenger, kan du kanskje gi den bort, eller selge det for en liten krone til noen som ville være fornøyd med det.

Knorr Toys Barnesofa er ikke den beste sofaen, men definitivt en av de billigste. Et ok alternativ, så lenge du er klar over hva du kjøper.


Disney Frost Sofa – Oppblåsbar Barnesofa / Sovesofa

Disney Frozen Oppblåsbar Sofa Barn

Sjekk prisen hos:

Her er en annen veldig billig liten barnesofa. Det er en populær variant med et fint motiv fra Disney og filmene Frost. Sofaen er oppblåsbar og tar opp veldig lite plass når du tar ut luften. Det er imidlertid en veldig liten sofa, faktisk den minste vi har sett på med en bredde på 68 cm.

Det er også mulig å brette ut sofaen som en sovesofa. Det er en fin funksjon som gjør sofaen ganske nyttig, og et barn kan ha den til å hvile, legge seg ned og se på TV, sitte og bla gjennom bøker eller leke i. For små barn med eget rom kan dette helt klart være et fint tillegg. Spesielt for barn som er glad i karakterene fra Frost.

Ellers er sofaen også lett å ta vare på, og det er mulig å fjerne trekket. Den består av polyester og kan håndtere vask i vaskemaskin. Hele sofaen er lett å ta vare på og veldig praktisk. Men husk at den er ganske liten og kanskje ikke brukes etter en alder av 4 år eller så. Den er imidlertid veldig billig, og vi synes dette er en fin og rimelig liten sofa.

Hvis du vil ha en oppblåsbar sovesofa for barn, er Disney Frost sofaen et veldig rimelig alternativ. Den koster ikke mye og er et fint møbel å dekorere barnas rom med. Det fungerer bra for både koseøkter og lek, så det er vanligvis en verdsatt sofa av barna selv.


KlipKlap 3 Fold Sofa

KlipKlap 3 Fold Sofa

Sjekk prisen hos:

KlipKlap 3 Fold er en ganske eksklusiv, veldig fin sofa med mange smarte funksjoner. Et ekte designerprodukt. KlipKlap-merket kommer fra Danmark, og har siden 2010 utviklet flere fine samlinger av smarte møbler og interiørdetaljer tilpasset familier med barn.

Dette er et solid møbel som vil være hele 210 cm langt når du bretter det helt ut. Den kan derfor brukes som gjesteseng. Som sofa er det et stabilt møbel med gode ryggstøtter som både barn og voksne kan sitte i sammen. Den er 120 cm bred og har plass til 2-3 barn.

I tillegg til å være en utmerket sofa å sitte, eller ligge i, kan den brettes ut til en sovemadrass. Men det er flere funksjoner med KlipKlaps sovesofa. Den kan brukes som et treningsverktøy for små barn å krype og klatre på. Den fungerer som en trapp, den kan brukes som gymnastikkmatte når barnet stuper kråke, eller for å bygge tunneler for å krype gjennom. Det er en sofa for det kreative som ser mulighetene utover det åpenbare.

KlipKlap 3 Fold sofa er laget av polyester tekstiler og fylt med et skummateriale. Det er en forskjell i kvalitet fra billigere varianter, og denne sofaen står fast og føles solid og holdbar.

Det åpenbare negative med denne sofaen er prisen. Det er et dyrt og litt eksklusivt møbel. Men for å sette det i perspektiv, er dette et møbel du vil kunne bruke i mange år, selv når barna blir store. Det er en utmerket gjesteseng for både barn og voksne. Hvis du vil ha et virkelig kvalitetsmøbel som en barnesofa, er KlipKlap 3 Fold sofa et møbel med fantastisk godt design som vi virkelig vil anbefale!


Jox barnesofa

Produktet er ikke lenger tilgjengelig

Stilig, stilren og tidløs sofa med klassisk design. Jox er et svensk merke som er populært for sine funksjonelle og stilige barnemøbler.

Sofaen er 83 cm bred og holder i opptil 60 kg. Det er en nedstrippet og enkel design, laget av slitesterke materialer. Bena er ekte treben og møbeltrekk er en polstret tekstilblanding.

De stilige detaljene med knapper og sømmer gjør at sofaen ser veldig elegant ut. Dette er en sofa som passer perfekt i de fleste barnerom, for eksempel i et lesehjørne. Jox barnesofa er tilgjengelig i et par forskjellige farger.

Hvis du vil ha en enkel, men rimelig og elegant sofa for barnerommet, kan vi virkelig anbefale Joxs barnesofa.


Recent Posts