Beste vannpistol 2024: Vi tester sommerens beste vannpistol


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

På varme sommerdager er vann det beste som finnes. Sprøyting av vann på hverandre med vannpistoler, vannballonger og alle slags ting tilhører barndommen. I dag er det mange forskjellige merker og modeller. I denne artikkelen sammenligner vi flere ulike produkter, og vi utnevner den beste vannpistolen.

To barn ved et basseng sprøyter vann på hverandre med vannpistoler

Hvilken vannpistol er best i test?

Når det gjelder vannpistoler, er det i utgangspunktet et enkelt merke som har dominert markedet i lang tid. Det er Nerf med sine Super Soaker produkter. Men det er en annen variant som virkelig skiller seg ut:

Den kraftigste vannpistolen på markedet er SpyraThree! En helt unik kreasjon som er batteridrevet og lader & pumper automatisk ved hjelp av det innebygde batteriet. Sommerens testvinner!

✅ Ny modell 2023 – Best i test!

Spyra 3 vannpistol blå

En annen flott nyhet er Nerf Super Soaker RoboBlaster – En automatisk vannsprøyterobot som kobles til hageslangen. Virkelig gøy i hagen!

✅ Et morsomt alternativ

Nerf Super Soaker RoboBlaster

Nerf Super Soaker BarracudaBest i test blant de mindre og lettere vannpistolene. Moro med doble vannstråler.

✅ Et morsomt alternativ

Nerf Super Soaker Barracuda Water Blaster Vannpistol

En veldig billig og super fleksibel modell er den relativt nye Super Soaker Torrent. Morsomt å kunne trekke ut når du vil gi noen en uventet dusj raskt!

✅ Rimelig og rask lading

Nerf Super Soaker Torrent Vannpistol

Les videre for å se alle de 9 forskjellige variantene vi har sett på.


Hvis du liker å leke med vann, vil du kanskje også lese artikkelen vår om vannsklier!

Alle vannpistolene vi har sett på.

Her er en kort oversikt over alle de ni forskjellige vannpistolene du kan ha i arsenalet ditt til sommerens våte kamper.

SpyraThree – Den kraftigste vannpistolen i verden

SpyraTwo helt unik vannpistol med kraftig sprayevne

Kun tilgjengelig på:

Det er en vannpistol på markedet som virkelig skiller seg ut fra mengden: Spyra. Det startet som et prosjekt der grunnlegger Sebastian Walter bestemte seg for å designe verdens beste vannpistol. Fra en visjon i 2015, til et vellykket kickstarterprosjekt, ble den første prototypen Spyra One lansert 2018. I dag har de lansert en oppgradert modell, SpyraTwo, som kort fortalt er verdens beste vannpistol!

Så hva er forskjellen mellom disse og vanlige vannpistoler? Først og fremst er Spyra batteridrevet. Den lades via en USB-C-kabel. Det gir flere unike funksjoner. Du lader pistolen ved å senke fronten av våpenet under vann, og den fylles automatisk.

Når du skyter, avfyrer vannpistolen små harde vannskudd, som flyr overraskende rett og hardt. Det er en vannskytingsopplevelse som ikke ligner noe annet på markedet. Det er en utrolig kul opplevelse, som gjør det barnslig morsomt å leke med vannpistoler, selv for tenåringer og voksne.

Spyra er faktisk først og fremst for en eldre målgruppe. Det er ikke en vannpistol for små barn, og du bør heller ikke skyte på uskyldige småsøsken eller kjæledyr. Det er imidlertid en utmerket vannpistol for forskjellige typer snikskytterkonkurranser.

I tillegg til SpyraThree finnes det også en modell som heter SpyraLX. Den er litt billigere, men krever en manuell bevegelse for å pumpe en opp mellom skuddene.

SpyraThree er verdens kraftigste og beste vannpistol og det er virkelig et unikt produkt. Når du har prøvd en, er det svært sannsynlig at du ikke vil gå tilbake til vanlige vannpistoler igjen!


Nerf Super Soaker RoboBlaster

Nerf Super Soaker RoboBlaster

Sjekk prisen på:

Dette er nyheter fra Nerf og deres Super Soaker-serie. Roboblaster er både en vannkanon og et mål for å sikte med de andre vannpistolene dine. Du bruker den ved å koble den til hageslangen, som lar deg fortsette å spraye med den så lenge du vil.

RoboBlaster har flere forskjellige spillinnstillinger:

  • Robot vs. menneske – Hvor to spillere må beseire roboten.
  • Lag mot lag – En konkurranse mellom to personer om hvem som skyter målene først.
  • Menneskelig kanon – Der en person kontrollerer RoboBlasteren og sprayer vann på de andre.
  • Boss-modus – En person bærer RoboBlastern med seg som en vannrifle.

RoboBlaster er et skikkelig morsomt supplement til deg som har eller får andre Super Soakers. Den er kraftig og skyter opp til ni meter. Etter vår mening er Nerf Super Soaker Roboblaster sommerens morsomste nyhet på vannpistolmarkedet!


Nerf Super Soaker Floodinator – Vannpistolen med den største tanken

Nerf Super Soaker Floodinator Vannpistol

Sjekk prisen på:

En virkelig kraftig vannpistol med godt trykk og veldig god nøyaktighet. Super Soaker Floodinator er en solid vannpistol som er ideell for barn fra ca. 6 år.

En ting som kan overraske er hvor lett denne flotte vannpistolen er. Det endres imidlertid når du fyller den med vann, da den holder hele 2 liter. Derfor er Floodinator sannsynligvis litt for vanskelig å håndtere for de minste, men er utmerket for barn i skolealder.

Det er lett å håndtere Floodinator og kan raskt pakke den ut fra emballasjen. Så i utgangspunktet bare fylle opp og komme i gang. Pistolen i seg selv har en tønne, og den har veldig god evne til å skyte rett. Det gjør det morsomt å skyte på blink med denne vannpistolen.

Påfylling gjøres på oversiden, og det er utmerket å fylle på under kjøkkenkranen eller lignende. Det er enkelt for et barn å både åpne og lukke luken, så stort pluss for enkelhets skyld. Strålen avfyres gjennom en pumpebevegelse med håndtaket på undersiden. Så du trenger ikke å pumpe opp et trykk først, men du skyter en stråle for hver pumpe.

Ifølge produsentene bør den skyte opp til ca. 12 meter, noe som kanskje er litt overdrevent. Vi har testet, men nådd i underkant av 10 meter. Som selvfølgelig er veldig imponerende også. Med litt vind i ryggen kan det gå hele veien.

Alt i alt er Nerf Super Soaker Floodinator en vannpistol med veldig godt trykk og en fin og kontrollert stråle. Enkel å bruke og veldig glatt. Vi liker det sterkt, og dette er definitivt et godt valg hvis du vil ha noe betydelig å spille med i sommer.

Om sommeren er det viktig å beskytte deg mot solen. Sjekk ut vår artikkel om UV-klær for barn!


Nerf Super Soaker Barracuda – Liten enkel å bruke og best i test

Nerf Super Soaker Barracuda Water Blaster Vannpistol

Sjekk prisen på:

Akkurat som Twin Tide, er Super Soaker Barracuda utstyrt med to fat. Disse vannpistolene er ganske like, men det er noen forskjeller.

Super Soaker Barracuda skyter to stråler samtidig. Når du pumper bort vannet, beveger de to tønnene seg fremover og bakover om hverandre, noe som gir en litt annen effekt enn Twin Tide, som skyter litt rettere stråler.

Barracuda er en nyere modell enn Twin Tide. De er til slutt ganske like, men hvis du vil ha den litt skarpere modellen, så er kanskje Barracuda det beste valget. Hvis ikke annet, ser det kjøligere ut når det skyter ut i vannet og rørene beveger seg frem og tilbake.

Super Soaker Barracuda har plass til 1 liter vann og skyter bort vannet ved hjelp av en pumpebevegelse akkurat som de fleste moderne vannpistoler.

Dette er en brukervennlig modell som er enkel å ta ut, lett å fylle på og har et moderat trykk for å våte en venn på nært hold. Vi liker Nerf Super Soaker Barracuda og anbefaler det hvis du vil ha en rimelig lett vannpistol til en rimelig pris.


Nerf Super Soaker Blaster XP100 – Klassisk vannpistol med pumpe og lufttrykk

Nerf Super Soaker Blaster XP100 Vannpistol

Sjekk prisen på:

Som du vil legge merke til når du går inn i verden av vannpistoler, er de fleste moderne varianter laget slik at du pumper og skyter vannet med en gang. Det er forskjellig fra hvordan Super Soaker pleide å virke for mange år siden. Da var standarden at du først pumpet opp et trykk og deretter dyttet vannet bort med avtrekkeren.

Nerf Super Soaker Blaster XP100 er dermed en av de få variantene med pumpe og lufttrykk tilgjengelig i dag. Grunnen til at den forsvant er sannsynligvis fordi en uavbrutt stråle som det potensielt kan være farlig hvis den avfyres i nærheten av stikkontakter og lignende, så det er verdt å huske på.

Uansett, det er veldig gøy å skyte med en vannpistol som dette. Blaster XP100 har en romslig tank på godt over 1 liter og skyter veldig langt.

Det mest negative er at når du pumper opp et trykk og begynner å skyte det lekker litt ut av fatet og er vanskelig å stoppe. Dette betyr at når du begynner å skyte vannstrålen, er det best å fortsette. Det er ikke et stort problem, men det siver litt ut av tønnen.

For oss foreldre som husker vannpistolene fra barndommen vår, er dette litt morsom nostalgitur. Hvis du vil ha en variant med ekte pumpe og trykk, er det Nerf Super Soaker Blaster XP100 som er tilgjengelig å velge mellom. Heldigvis er det faktisk en veldig morsom modell som fungerer veldig bra også.


Nerf Super Soaker Twin Tide Vannpistol

Nerf Super Soaker Twin Tide Vannpistol

Sjekk prisen på:

Navnet Twin Tide kommer fra de doble dysene som skyter vann samtidig. En original vannpistol med dobbel glede, så å si.

Denne vannpistolen er mindre enn for eksempel Floodinator. Den har ca. 1 liter. Selvfølgelig gjør det det også litt enklere når det er fylt, så for mindre barn kan dette være mer håndterlig. Imidlertid anbefales Twin Tide fra ca. 6 år.

Som de andre Nerf vannpistoler, fyrer denne av vannstrålene som du utfører pumpebevegelsen på vannpistolen. Det er en enkel og sikker måte å skyte bort vann på.

Det er faktisk veldig godt press i strålene av denne lille vannpistolen. Det er veldig tilfredsstillende å se hvordan to separate stråler forsvinner samtidig. Twin Tide er faktisk rimelig lett å sikte med, spesielt på litt kortere avstand.

Hvis du vil ha en litt mindre og billigere modell, er Nerf Super Soaker Twin Tide et godt valg. Det er nok å våte både foreldre og harde søsken.


Nerf Super Soaker Fortnite TS-R – Beste Fortnite Vannpistol

Nerf Super Soaker Fortnite TS-R Water Blaster Vannpistol

Sjekk prisen på:

Nerf har utviklet en rekke vannpistoler som etterligner våpen fra spillet Fortnite. Vi har prøvd noen av dem, og dette er etter vår mening den beste i den serien. Deres Super Soaker Fortnite TS-R er som du kanskje forstår en modell av spillets Rare Tactical Shotgun.

Denne vannpistolen har ca. 1 liter vann. Det smarte her er at det varer utrolig lenge, over så mange som 40 pumpeskudd med vann du har tid til å skyte før det er på tide å fylle på. Det gjør det til en utmerket vannpistol å løpe rundt i hagen og vannkrig med vennene dine. Eller som en snikskytterpistol.

Super Soaker Fortnite TS-R er imidlertid ikke den beste når det gjelder lengden på strålene. Den har et ganske godt press, men det er ikke hovedsiden. Det er fremfor alt en vannpistol som er egnet for bruk på kortere avstander.

På siden av vannpistolen står det Fortnite designet i selve støping av plastpistolen. Det kunne vært ønskelig å ha litt klarere logo som noen av de andre modellene har, for de som liker spillet Fortnite. Samtidig er selve formen på våpenet kult, og det er en stor og heftig modell vi snakker om.

Uansett, når det gjelder funksjon, er denne varianten helt klart den beste av alle Fortnite vannpistoler. Hvis du er ute etter en, er det Nerf Super Soaker Fortnite TS-R du vil ha!


Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG

Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG Vannpistol

Sjekk prisen på:

Dette er en ganske deilig designet vannpistol som etterligner en Fortnite Pump Shotgun. Dessverre er det ikke den beste vannpistolen funksjonelt, selv om vi liker hvordan den ser ut.

Det er en ganske liten vannpistol. Det store problemet, slik vi ser det, er kapasitet. Blaster Pump SG kan bare holde et sted under en halvliter vann. Dette gjør at du kan pumpe ut 10 runder eller mindre før det er på tide å fylle på.

Rekkevidden i seg selv er greit, selv om den er designet for å brukes på rimelig nært hold. Jetflyene avfyres akkurat som på Nerf Super Soakers andre vannpistoler gjennom en pumpende mantelbevegelse.

For å holde den kortfattet, er dette en liten vannpistol, med et ganske morsomt utseende. Nerf Super Soaker Fortnite Water Blaster Pump SG er sannsynligvis mest en gadget for de som virkelig liker Fortnite, men langt fra den beste vannpistolen vi har prøvd.


Nerf Super Soaker Soakzooka

Nerf Super Soaker Soakzooka Vannpistol

Sjekk prisen på:

Her er en ganske stor vannpistol. Det er stort og litt uhåndterbart å holde, men har en romslig tank og skyter en fin bred vannstråle, perfekt for vannangrep på intetanende motstandere.

Soakzooka rommer ca. 1,6 liter vann, noe som selvfølgelig gjør den ganske tungt når den er full. Det krever også et godt grep med to hender som skal brukes. Den ene hånden holder hele apparatet, mens den andre pumper ut vannet. Sannsynligvis små barn vil ha problemer med denne pistolen og ikke være i stand til å bruke den for veldig lenge. Det er bedre egnet for barn over 10 år eller så, eller voksne som trenger en vannpistol for selvforsvar formål.

De er en god vannpistol, og vi liker den brede vannstrålen. Det er mulig å fukte noen grundig med soakzookan. Hvis du vil ha en litt større variant å bytte om med, er dette et alternativ, men vår mening er at det vil være litt for tungvint å bruke i lengre perioder. Selv en voksen blir lett sliten i armen av dette.

Hvis du leter etter en litt større vannpistol som pumper ut mye vann, med godt trykk, er Nerf Super Soaker Soakzooka et flott alternativ. Men vi anbefaler hovedsakelig å ha det som et ekstra alternativ for å utvikle noen ganger, da det er for vanskelig å bruke i lengre perioder.


Wazooka

Wazooka PET flaske Vannpistol

En veldig billig, men morsom vannpistol. Det som gjør Wazooka unik er at den ikke har sin egen tank, men er forbundet med vanlige PET-flasker. En morsom vri som også lar deg velge størrelsen på flasken selv. For små barn kan en standard 50 cl brusflaske være helt riktig, mens større barn kan fylle større skuffer.

Wazooka avfyres ved å trekke håndtaket mot deg i en pumpebevegelse. Det er et overraskende effektivt system, og det er i stand til å sprøyte opptil 10 meter. For en så billig vannpistol, leverer den virkelig.

Det eneste vi tenker på er hvor lenge det kommer til å vare. Det er et veldig billig og enkelt produkt, så du må forvente at det ikke er verdens mest robuste enhet. Men det faktisk holder veldig god kvalitet for prisen, og det fungerer helt fint.

Hvis du vil ha en veldig billig, men veldig morsom og unik vannpistol, kan vi faktisk anbefale Wazooka. Et morsomt alternativ til andre vannpistoler på markedet. De er tilgjengelige for kjøp i flere forskjellige farger. Hvorfor ikke kjøpe noen stykker i forskjellige farger, så det kan bli en lagsport av det hele.


Zuru Bunch O Balloons – fartsfylte vannballonger

Zuru Bunch O Ballons Vannballonger

Sjekk prisen på:

Dette er et veldig smart produkt som gir deg et helt sett med over 100 vannballonger fylt på bare et minutt. Bunch O Balloons krever tilgang til en hageslange for å koble ballongbunter.

I en pakke får du 3 bunter med 35 vannballonger i hver, i forskjellige farger. Det smarte er at du fyller opp med vannslangen, og når ballongene er fylt, faller de av og binder seg. Å fylle 100 ballonger manuelt en etter en ville ta opptil en time eller mer. Men med Bunch O Balloons, vil det ta litt tid. Ta en bøtte eller boks under og samle alle ballonger.

Det er også noen forskjellige verktøy for å kaste ballongene, noe som kan gjøre det enklere. Spesielt for barn som kan ha problemer med å holde og få ballongene bort riktig, kan en ”bærerakett” eller slynge være et morsomt tillegg. Det er litt forskjellige pakker med slike ekstra produkter å sjekke ut.

Siden vannballonger kan føles litt sløsing og ikke så miljøvennlig, kan det være fint å vite at disse ballongene er helt biologisk nedbrytbare. Det er en viktig detalj som vi virkelig setter pris på. De forbindelsesdelene av ballongene kan resirkuleres i plastsorteringen. Alt dette er viktig da dette er et produkt som bare brukes ved en eller to individuelle anledninger.

Vannballonger er barnslig morsomme, og det er virkelig noe som tiltrekker seg barn. Som voksen kan det føles litt slit og kaste bort, og ikke noe du vil gjøre hver dag. Men for individuelle anledninger, kanskje en barnefest eller en spesiell vannkrigerdag på de varmeste sommerdagene, er Bunch O Balloons et veldig morsomt produkt. Hvis du har en hageslange, er dette faktisk noe du virkelig bør prøve!


Hvem eier Nerf og Super Soaker merkevare?

Nerf og mange andre leketøy merker eies av det store amerikanske leketøyselskapet Hasbro.

Recent Posts