Beste vindfleece 2024: Best i test fleecejakker og gensere for barn


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Fleeceklær er utmerket for å holde seg varm, men fortsatt være i stand til å bevege seg fritt og enkelt. De er egnet både som yttertøy når temperaturen er litt kul og som et mellomlag å ha på seg under jakken når det er veldig kaldt. Her er de beste fleeceklærne for barn! Vi har testet både vindfleece, samt andre gensere og jakker i forskjellige fleecematerialer.

Jente med fleecejakke som sitter på bjørkestokk

Hvilken vindfleece er best i test?

Vår absolutte favoritt er Polarn O. Pyret vindfleecejakke. Det er et av deres mest populære plagg som barnefamilier har elsket i mange år.

Polarn O. Pyret Vindfleecejakke

Sjekk prisen på:


Vi må også anbefale de utrolig komfortable Lindberg Kids Bormio Jakke.

Lindberg Kids Bormio Jakke

Sjekk prisen på:


Vi må også benytte anledningen til å anbefale den søte Kuling teddyfleece. Utrolig kosete og myke gensere!

Kuling Dayton Teddyfleecejacka

Sjekk prisen på:


Anmeldelser av 11 forskjellige vindfleecer og andre fleecejakker

Her er litt mer informasjon og vår gjennomgang av 11 forskjellige fleeceplagg for barn!

Polarn O. Pyret Vindfleecejakke

Polarn O. Pyret Vindfleecejakke

Sjekk prisen på:

Polarn O. Pyret Vindfleecejakke er svært populær blant småbarnsforeldre over hele Skandinavia. Det er en kvalitetsjakke som passer perfekt både om våren, kjølige sommerkvelder og vinter.

Polar O. Pyrets vindflance kan brukes på flere forskjellige måter. Det er et utmerket ytterplagg tidlig på høsten. Når det blir kaldere, fungerer det bra å ha under som et varmende lag. I tillegg er den spesialtilpasset med skalljakker fra Polarn O. Pyret, for en varm og vindtett kombinasjon.

Fleecejakken er laget av et vanntett materiale på ca. 3000 mm vannsøyle. Det er mye mer enn mange andre fleecegensere vi har prøvd. I tillegg er den vindtett og fungerer utmerket som et ytterplagg selv når det blåser og er litt lett regn.

En annen viktig fordel med Polarn O. Pyrets vindfleece er at det er behagelig å ha på seg for de fleste barn. Ved haken er det en myk beskyttelse slik at glidelåsen ikke gnager, og passformen på jakken er myk og lett å flytte inn.

Dette er en jakke av ekte kvalitet som vanligvis kommer ut i nye farger, men alltid med samme gode design og funksjon. Hvis du vil ha en god vindfleece som du vil kunne bruke uavhengig av vær, er Polarn O. Pyret Vindfleecejakke et trygt valg. Denne fleecejakken er en klassisk og best i test ifølge oss!


Nordbjørn Hunnebo Microfleecejakke

Nordbjørn Hunnebo Microfleecejakke

Sjekk prisen på:

En veldig godt designet og rimelig fleecegenser for barn. Nordbjørn Hunnebo Microfleece er den beste billige fleece du kan kjøpe akkurat nå, ifølge oss!

Nordbjørn Hunnebo sitter veldig bra og kommer i en rekke farger og i mange størrelser. Det er ganske romslig i størrelse og føles veldig lett å bevege seg rundt i. Den passer både som yttertøy når det begynner å bli kjølig i luften, og som et varmende plagg under jakken.

Denne fleecejakken er laget av 100% polyester og fungerer rimelig bra for å holde varmen. Det er imidlertid ikke en vindfleecejakke og ikke helt vindtett. Det er heller ikke vanntett, så hvis du skal ha det på lengre utflukter, må du sørge for at du har regntøy med deg.

Nordbjørn Hunnebo Microfleece har flere gode detaljer, som de fleste andre gode fleecejakker som:

 • Høy krage med beskyttelse av haken.
 • Brystlomme.
 • Reflekser både bak og foran.

Hvis du vil ha en billig fleecegenser som du vil få mye bruk for, må du sjekke ut Nordbjørn Hunnebo Microfleecejakke. Den kommer i veldig fine farger og er den rimeligste av alle modellene vi har sett på!


Didriksons Corin Powerstretch jakke

Didriksons Corin Powerstretch jakke

Sjekk prisen på:

En veldig myk og komfortabel fleecegenser, i rene fine farger fra Didriksons. Denne fleecejakken er utrolig behagelig og passer perfekt når det begynner å bli litt kjøligere i luften.

Didriksons Corin er laget av polyester med 5% ål, noe som gjør den utrolig myk og enkel å bevege seg rundt i. Den har en børstet innvendig som gir en myk og koselig følelse, samtidig som den er kraftig og holdbar på utsiden. Genseren har også en god pusteevne, og barnet blir sjelden for svett inni.

Didriksons Corin har også egnede bukser i samme tekniske fleecemateriale. Det er en utmerket kombinasjon for skole, utflukt eller som stilige og fullt matchende myke hverdagsklær.

Klærne er imidlertid ikke vanntette og holder ut litt vind, men ikke egnet til å bruke som yttertøy når det blir for vindfullt og kaldt. Da er de perfekte å bære under en annen vindbreaker eller lignende.

I alle fall er Didriksons Corin Powerstretch jakken et veldig fint plagg som kommer i flere lyse, sterke farger å velge mellom.


Polarn O. Pyret Pile Fleecejakke

Polarn O. Pyret Pile-fleecejakke vindtett

Sjekk prisen på:

Denne fleecejakken fra Polarn O. Pyret er en såkalt pilefleece. Det er en litt fluffier, super nydelig variant som er både varm og koselig å ha på seg.

Det er en vindtett jakke som fungerer bra som yttertøy både om våren og høsten. Glidelåsen har ekstra beskyttelse mot vind og glidelåsen er sikret for ikke å skape ubehag for haken og nakken.

Jakken er faktisk vanntett til over 3000 mm vannsøyle. Det er uvanlig for en pilefleece, så det er virkelig et stort pluss med Polarn O. Pyrets Pile fleecejakke.

Andre gode trekk ved fleecejakken er:

 • God pusteevne.
 • Gode reflekser rundt om fra 3M.
 • Glidelås av høy kvalitet fra YKK.

Sist, men ikke minst, ønsker vi å hylle Polarn O. Pyret og deres miljøtenkning. Denne fleecejakken er laget av 100% resirkulert polyester, noe som er et veldig godt initiativ, og den er også av ekstremt høy kvalitet.

Hvis du vil ha en ekstra fluffy og varm fleece, er Polarn O. Pyret Pile Fleecejakke et fantastisk alternativ som vi virkelig vil anbefale!


Helly Hansen Kids Daybreaker 2.0 Fleecejakke

Helly Hansen Kids Daybreaker 2.0 Fleecejakke

Sjekk prisen på:

Denne fleecejakken fra Helly Hansen er en ganske tynn og lett variant som er lett å bevege seg rundt i. Den er ideell for bruk det meste av året, enten som mellomlag eller som et ytterplagg hvis det bare er litt kult i luften.

Det er et stilig fleeceplagg fra det norske kvalitetsmerket i Helly Hansen. Jakken er ganske enkel, men praktisk og funksjonell. Den er laget av resirkulert fleecemateriale og har flere gode kvaliteter og egenskaper som:

 • Hull for tommelen ved ermene.
 • Glidelås av høy kvalitet fra YKK.
 • Dekk på haken på glidelåsen.

Materialet er en syntetisk fleece fra det patenterte merket Polartec® som er internasjonalt anerkjent for sin evne til å holde seg varm, til tross for at det er så tynt og lett i vekt.

Helly Hansen Kids Daybreaker veier bare 135 gram og er en fantastisk glatt og komfortabel fleecejakke for barn med mye løping i beina!


Lindberg Kids Bormio Jakke

Lindberg Kids Bormio Jakke

Sjekk prisen på:

Virkelig stilig og også veldig funksjonell barnejakke fra Lindberg i mykt og komfortabelt fleecemateriale. Linberg Kids Bormio er en av de flotteste fleecejakkene for barn av alle de nye modellene vi har sett.

Lindberg Bormio strikkes i en elastisk polyesterfleece som er utrolig glatt og behagelig å bevege seg rundt i. En av de store fordelene med denne fleecejakken er dens varmeregulerende og fuktavvisende egenskaper. Det er veldig bra å puste og frigjøre fuktig luft slik at kroppen holdes tørr og kjølig fra innsiden.

Denne fleecejakken er utmerket som et ytterplagg når det ikke er for kaldt, eller som et mellomlag når kulden begynner å krype ned riktig i temperaturen. Jakken har flere smarte funksjoner som:

 • Avtakbar hette.
 • Justerbar midje.
 • Hull for tommelen.
 • Gode lommer med glidelås.

Bormio fleecejakke er laget av 95% polyester og 5% eastan på siden, for god elastisk passform. Det er en myk og fin jakke, men ikke vanntett og heller ikke egnet for bruk når vinden er veldig kald. På den annen side, utmerket som en sporty jakke for hverdagslek og utflukter, helst med en tynnere vind- eller skalljakke å ta på hvis det blir vindfullt.

I alle fall er Lindberg Kids Bormio Jacket en veldig fin fleecejakke som passer barn som liker å være på farten og nyte både naturen og lekeplassen.


Lindberg Vindel Vindfleece

Lindberg Vindel Vindfleece

Sjekk prisen på:

Klassisk vindfleece fra Lindberg. Den er vanntett med en 5000 mm vannsøyle og utstyrt med en vindtett membran mellom polyesterstoffet og fôret. I tillegg er dette en fleecejakke som puster godt, og den er ideell for bevegelse og lek.

Designet er enkelt, men stilig og Lindberg Vindel er tilgjengelig i flere forskjellige farger. I midjen er det en snor å stramme jakken med for å holde tett og vindfleece jakken er utstyrt med to praktiske lommer.

Hvis du vil supplere vindfleec slik at den kan brukes selv når høsten blir veldig kald, passer den perfekt med Lindberg Lingbo Skalljacket.

Uansett, dette er en veldig god, enkel, men praktisk vindfleece. Kvaliteten og prisen er stort sett i tråd med våre egne favoritter fra Polarn O. Pyret og Kuling, så hvis du velger en av disse eller Lindberg Vindel Fleece jakke, tror vi du vil bli veldig fornøyd!


Nordbjørn Malö fleecejakke

Nordbjørn Malö fleecejakke

Sjekk prisen på:

Utrolig billig fleecejakke fra Nordbjørn. Den kommer i mange fine farger og stiler. Det er en ganske enkel genser i 100% polyester, og den gjør seg best som et mellomlag under en annen jakke.

Genseren er helt fin, selv om den ikke er vanntett. Hvis vinden blåser, kan det også bli litt kaldt når noe av vinden trekker gjennom fleecejakken. Derfor synes vi det passer best som et varmelag i kombinasjon med en skalljakke eller regnjakke.

Etter noen vasker kan Nordbjørn Malö fleecejakke falme litt. Men totalt sett er det en funksjonell og god fleece til en veldig god pris.

Hvis du vil ha en utrolig billig fleeceskjorte, tilgjengelig i mange forskjellige størrelser, farger og mønstre, bør du absolutt sjekke ut Nordbjørn Malö Fleece jakke!


Reima Mieti fleecejakke

Reima Mieti fleecejakke

Sjekk prisen på:

En myk og fin fleece fra Reima i retro-treningsdraktstil. Den er laget av resirkulert materiale, med børstet innvendig for en veldig koselig følelse av huden. På utsiden er genseren glatt og ganske enkel å holde ren.

Dette er imidlertid en ganske tynn genser som er best egnet til å ha på seg under jakken, for eksempel til skolen i høstsemesteret. Materialet er elastisk og veldig behagelig, og i tillegg fører det bort fuktighet slik at du ikke blir for svett under genseren.

På toppen av glidelåsen er det en beskyttelse for haken som gjør det behagelig å trekke helt opp. Reima Miete har to enkle frontlommer og er i det store og hele en enkel, tynn, men praktisk lettere fleecejakke

Hvis du vil ha en litt tynnere fleece som er behagelig stort sett hele året, kan Reima Mieti Fleecejakken være et fint alternativ.


Kuling Vindfleece

Kuling Livingo Vindfleece

Sjekk prisen på:

Dette er en veldig fin vindfleecejakke fra Kuling. Enkel design i full farge, men virkelig god kvalitet og en veldig enkel, men stilig barnejakke i fleece.

En av vindfleecejakkene med den beste vanntettingen på 8000 mm! Det er selvfølgelig også vindtett og er ideelt for høsten, for eksempel, eller tidlig på våren når været er litt usikkert. Enten det blåser eller er en regndusj, holder du kroppen varm og tørr med Kuling vindfleece.

Utformingen av jakken er gjennomtenkt med en rekke praktiske detaljer på plass, for eksempel:

 • Reflekser både foran og bak.
 • Elastiske ermer.
 • Lommer med glidelås.

Alt i alt er dette en veldig praktisk vindfleecejakke som kan brukes både som ytterplagg og som et ekstra lag under en annen jakke. Den har god pusteevne og blir sjelden for varm eller svett.


Gullkorn Design Timotei Vindfleecejakke

Gullkorn Design Timotei Vindfleecejakke

Sjekk prisen på:

Det norske merket Gullkorn har designet denne fine vindfleecejakken som de kaller Timotei. Det er utrolig søtt, med enkle farger og stilige detaljer.

Gullkorns Timotei er vindtett og vanntett med en vannsøyle på 5000 mm. Det er med andre ord en utmerket fleecejakke å ha på utsiden når høsten nærmer seg og været blir stadig mer ustabilt.

På fleecejakken er et par praktiske lommer, smarte refleksdetaljer på baksiden og rundt mansjettene. I tillegg har jakken en god krage som når opp og beskytter nakken mot vind og kulde på en veldig praktisk måte.

Dette er en veldig fin vindfleece fra Gullkorn, tilgjengelig for både små og store barn. Det eneste som trekker ned vurderingen vår litt er prisen, da den vanligvis er litt høyere enn andre sammenlignbare vindfleecejakker.

I alle fall er det ingen tvil om at Gullkorn Design Timotei Vindfleecejakke er et veldig fint plagg som holder barna varme under lek og moro hele høsten!


Hva slags fleece klær for barn bør du kjøpe?

Det finnes litt forskjellige typer barneklær i fleecematerialer, og de er godt egnet til forskjellige formål. For eksempel er det:

Vindfleece – Tilpasset for å tåle vind og ofte vanntett. Virkelig bra både som yttertøy og som et ekstra lag under en tykkere jakke. Ikke så myk og fluffy som andre fleece, men ekte allværsjakker!

Fleecejakker og gensere – Vanligvis laget av 100% polyester. Varme og komfortable gensere som er enkle å bevege seg rundt i og holde varmen god. Oftest ikke helt vindtett og sjelden vanntett. Passer som yttertøy når det er litt kjølig i luften, eller å ha under jakken.

Pilefleece – Tykt og mykt fleecemateriale som nesten ligner ull. De er varme og veldig godt likt fordi de er så myke og koselige å ha på seg. De brukes som vanlige fleecegensere og er ikke vanntette.

Det er også fleece overalls, kjent som ”one piece” eller jumpsuits for barn, med kompositt topp og bukser.

Recent Posts