Beste vognpose 2024: Reis mykt, varmt og trygt i vognen hele året


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Når det er litt kaldt ute, trenger babyen litt ekstra varme. En vognpose er det perfekte tilbehøret for barnevognen. En god vognpose holder varmen og gjør turen myk og koselig for barnet. I tillegg er det veldig søtt å se barnet ligge innpakket i en fin og fluffy seng. Vi har valgt våre favoritter og sett på de beste vognposene som er tilgjengelige for kjøp på nettet akkurat nå!

Babyen er i vognposen i vognen utendørs om vinteren.

Hvilken vognpose er best i test?

En av våre nye favoritter er Najell vognposer. De passer til alle barnevogner og kan brukes fra nyfødt opp til 3 år. Fine farger og mange smarte funksjoner!

Najell Vognpose

Sjekk prisen hos:


Et annet premiumvalg for vintersesongen er Voksi Urban. Den holder på varmen og er laget i meget høy kvalitet.

Voksi Urban vognpose

Sjekk prisen hos:


Voksi har også en tynnere modell som er utrolig god til vår og sommer. Den heter Voksi Breeze Light og anbefales på det varmeste!

Voksi Breeze Light vognpose

Sjekk prisen hos:


Ønsker du en vognpose i lammeskinn, må vi anbefale de rimelige og flotte vognposene fra Nordlys!

Nordlys Lammeskinn vognpose

Sjekk prisen hos:


Variantene vi har valgt kommer fra en rekke merker og har forskjellige design, stil og funksjon. Vi har delt dem inn i to kategorier:

7 best i test vognposer av virkelig høy kvalitet

Her er syv fantastiske vognposer som vi har valgt. Noen koster litt mer, andre litt mindre. Men felles for alle er at de er av høy kvalitet og gjør turen varm, koselig og hyggelig for barnet i barnevognen.

Voksi Urban Vognpose – Beste vognpose akkurat nå!

Voksi Urban vognpose

Sjekk prisen hos:

Voksi-merket er en del av det norske selskapet BeSafe. Voksi er kjent for sitt utrolig fine tilbehør til bilen og barnevognen. Deres Voksi Urban Vognpose er en av våre absolutte favoritter på markedet.

Det er en prisbelønt vognpose som kan brukes i svært lang tid. Dette er fordi det kan utvides ved å erstatte toppen. Den første delen brukes ca. fra 0 til 1,5 år. Når barnet har vokst ut av det, utvide hele vognposen med den medfølgende forlengelsesdelen. Det er en utrolig smart måte å få mer verdi ut av vognposen, noe som gjør den svært rimelig. Det er koselig selv for større barn å kunne krype inn og varme seg selv så lenge de fortsatt er i barnevognen eller kanskje i en slede.

Voksi Urban har mange smarte funksjoner som gjør det veldig praktisk å bruke. For eksempel kan den åpnes på bunnen av føttene, for å få luft og redusere varmen om nødvendig. Det er også mulig å bruke hele vognposen som sittebase ved å trekke toppen helt. Vognposen har en anti-skli under som hindrer den i å bevege seg rundt i vognen under reisen.

Vognposen er laget av 100% ekte ull i soveområdet selv og dun og fjær i den øvre delen. På denne måten holder det varmen, samtidig som den er luftete og puster. Alle materialer er Oeko-Tex sertifisert og av ekstremt høy kvalitet med hensyn til miljø og mennesker.

Hvis du vil ha en vognpose utenom det vanlige, som også kan brukes i mange år, er Voksi Urban et fint valg. Vi absolutt elsker dette produktet og gi det vår varmeste anbefaling!


Najell Vognpose

Najell vognpose

Sjekk prisen hos:

Det svenske selskapet Najell har raskt blitt et svært populært merke. De lager varme og koselige vognposer som er perfekte for det kalde klimaet nordover.

Denne vognposen er laget med Najells SleepCarrier-babynest i tankene, så den har en ganske smal form utenfor. Men det er egnet til å bruke på mange måter, både i sove- og sittebarnevogn fra mange kjente barnevogn produsenter. Den har glidelåser både på toppen og bunnen, noe som gjør den veldig tilpasningsdyktig. Vognposen passer for barn fra 0 år, fortsatt opptil ca. 3 år.

Najell Winter Cover har en varm og nydelig polstring og et mykt og mildt fleecemateriale. Polstringen består av det unike materialet Sorona utviklet av selskapet DuPont. Det er et særegent fibermateriale utviklet av resirkulert polyester, som er både mykt og svært slitesterkt, og lett å holde rent og friskt. I tillegg bruker Najell Oeko-Tex-sertifiserte materialer og fokuserer på økologiske og bærekraftige råvarer. Vognposen er også helt vegansk.

Hvis du vil ha en varm vognpose, spesielt designet for å holde varmen under skandinaviske vintre, er Najell Winter Cover vognpose et fantastisk valg. Det er en fleksibel vognpose som passer til de fleste vogner og holder varmen uten at barnet blir svett. Det er flott, sier vi, og gi vognposen en sterk kjøpsanbefaling!


Elodie Details Vognpose – Vakreste og mest innovative

Elodie Details vognpose

Sjekk prisen hos:

Hvis du liker design og vil ha noe litt mer unikt, må du sjekke ut Elodie Details vognpose! De er små kunstverk og kommer i mange forskjellige farger og mønstre. De har også flere simplere mer nedstrippet modeller hvis det passer deg bedre.

Vognposene fra Elodie har mykt og nydelig fôr i resirkulert polyester, med isolerende paneler og en god varmereguleringsfunksjon. På denne måten holdes barnet alltid varmt, men aldri for varmt, slik at det blir svett i vognposen. De er laget med de nordiske vintrene i tankene og perfekt for vårt typiske klima. Det er også lett å åpne eller fjerne toppen hvis temperaturen stiger og kragen kan brettes ned og festes ved hjelp av feste.

Elodie Details vognpose har smarte hull for barnevognbeltet og er ideell for nesten alle barnevogner takket være sin universelle design. Det ytre stoffet er vannavvisende og vognposen har en smart lomme på baksiden som er festet over baksiden av vognen slik at den ikke glir av.

Disse vognposer er veldig nyttig og har mange gode anmeldelser på nettet. De har vunnet flere priser for sin fine design og praktiske funksjon. Elodie Details er en veldig praktisk og lett å ta vare på vognpose som kan vaskes i maskin og til og med tørketrommeltørkes.


Babyzen Vognpose

Babyzen vognpose

Sjekk prisen hos:

Dette er en bedårende vognpose designet for å passe Babyzen barnevogner. Det er et ekstremt godt tilbehør som holder babyen varm og komfortabel. Det er også mulig å bruke for mange vogner fra andre produsenter, da det er en universell vognpose.

Vognposen har hull slik at du enkelt kan feste den til 5-punktsbeltet på barnevognen. Det er mulig å fjerne den øvre delen hvis været er mildere og den praktiske glidelåsen gjør det enkelt å regulere varmen og flytte barnet inn og ut av vognposen.

Babyzen vognpose er også veldig praktisk og lett å lagre. Du kan enkelt rulle den opp og legge den i en oppbevaringspose som du får med når du kjøper vognposen.

Vognposen er laget av polyester og er veldig flink til å holde varmen, uten å bli for varm inne. Det er et veldig mykt og glatt materiale som føles veldig kosete for barnet å ligge i. Vi elsker både følelsen av materialer og den søte utformingen av denne fine vognposen.

Hvis du har en av Babyzens vogner, eller en lignende pen og kompakt vogn, er dette virkelig en vognpose du vil sjekke ut.  Det er et veldig fint produkt som går i tråd med Babyzens følelse av design og stil. En veldig fin vognpose som vi helt klart anbefaler!


North 13.5 Vognpose dun

North 13.5 Vognpose

Sjekk prisen hos:

Denne vognposen er veldig enkel å bruke og passer til de fleste barnevogner. Den er en super koselig vognpose med dunpolstring som holder varmen utmerket og holder vinden ute. De er også vannavvisende og holder seg tørre selv under tøffe værforhold.

Foran i vognposen er en liten lomme som barnet kan ha til smokken eller et lite leketøy. På baksiden er det hull å tre gjennom selen og fest vognposen riktig. Andre smarte sikkerhetsfunksjoner inkluderer for eksempel reflektorene nederst på føttene.

North 13.5 vognpose er en romslig og veldig koselig vognpose som virkelig pakker babyen riktig. Fôret på forsiden er-laget av ned og på undersiden har den en polyesterpolstring. Dette gjør vognposen komfortabel å sitte i, og gir den en moderat temperatur i både kaldt og litt mildere vær.

Et stort pluss er at vognposne er rimelig billig. Hvis du vil ha en rimelig og veldig fin vognpose som passer de fleste vogner, er North 13.5 vognpose med ned en veldig god kandidat til å sjekke ut!


Carena Fårö Lux Vognpose

Ikke lenger tilgjengelig

En svært rimelig vognpose fra Carena. Den har en universell design som gjør den ideell for de aller fleste barnevogner. Selvfølgelig er det mulig å tre gjennom spennene til 5-punktsbeltet for å holde vognposen på plass.

Carena Fårö Lux har mange smarte detaljer som gjør det svært funksjonelt. På undersiden har den et anti-skli materiale som holder det fast på plass. Det er også spesielle kroker som du fester vognposen med for å hindre at den glir ned hvis den blir humpete i barnevognen.

Glidelåsen kan åpnes i to retninger, noe som gjør det enkelt å lage en åpning for å få luft inn hvis det er mildt vær eller du beveger deg innendørs for eksempel. Hele vognposen kan også enkelt gjøres om til en myk og komfortabel sittepute i løpet av sesongene når den er varm og du ikke trenger vognposen.

Vognposen er laget av polyester og er en veldig fluffy og enkel vognpose. Det føles veldig lett og luftete, noe som også er følelsen for barnet som er i den.

Alt i alt er Carena Fårö Lux vognpose en utrolig fin, rimelig og godt designet vognpose. Designet er enkelt, men veldig stilig, og vi liker spesielt hvor mykt og enkelt det føles. Hvis du vil ha en kvalitetsvognpose med førsteklasses skandinavisk design, er dette et veldig fint produkt.


Britax Römer Shiny Cosytoes vognpose

Britax Römer Shiny Cosytoes vognpose

Selges ikke lenger.

En annen veldig fin vognpose er Britax Römer Cosytoes. Den har et mykt og varmt mikrofleece materiale. På utsiden er vognpose vanntett slik at barnet holdes varmt og tørt uansett vær.

På baksiden er åpninger som gjør Shiny Cosytoes egnet for bruk for de fleste barnevogner. Det er en romslig vognpose som kan brukes fra fødselen opp til 2-3 år. Glidelåsen går rundt hele vognposen, noe som gjør det lettere å flytte barnet inn og ut.

Det er en veldig lett og fleksibel og vognpose som er lett å ta med deg, og å bruke. Den måler 93 x 47 centimeter og veier mindre enn en kilo.

Når det gjelder design, er Britax Römer veldig fin. Den er ensfarget og tilgjengelig i et par forskjellige farger. Det er en enkel, men polert design og gir følelsen av kvalitet. Det samme gjelder materialene og deres holdbarhet; Dette er en vognpose som er laget for å vare et aktivt liv hvor du bruker den ofte.

Hvis du vil ha en enkel vognpose som varer i det lange løp, er Britax Römer Shiny Cosytoes  et veldig godt standardvalg. Spesielt hvis du allerede har en av deres vogner, så er det et gitt valg. Men det passer de fleste, både i stil og i design. En lett å ta vare på, varm og fin vognpose til en rimelig pris!


Beste vognposer i lammeskinn

Det er veldig populært blant lammeskinn vognposer. De holder varmen på en naturlig måte og er ekstremt varme, myke og koselige å sitte i. Her er tre fantastiske vognposer i lammeskinn som vi kan anbefale på det sterkeste.

Nordlys Vognpose lammeskinn – Billigste alternativ

Nordlys Lammeskinn vognpose

Dette er en veldig myk og koselig vognpose i et uklippet lammeskinnmateriale. Det holder varmen ekstremt godt og er en veldig vakkert designet vognpose, perfekt for kalde vintre nordover.

Innsiden av vognposen er helt dekket av lammeskinn. Dette gjør det veldig mykt, varmt og behagelig å ligge i. Det ytre stoffet er laget av polyester, og det har også en polstring i polyestermateriale. Viktig å huske på å vaske det forsiktig. Det kan tørkes med fuktig eller vasket for hånd, men bør ikke vaskes eller tørketrommel tørkes.

Nordlys lammeskinnsvognpose er praktisk og enkel å bruke med de fleste typer vogner. Den kan festes til fempunktsselen, for å sitte fast på plass. I tillegg har den et materiale under som hindrer det i å skli. Den nedre delen av vognposen kan løsnes eller åpnes for å enkelt fjerne turvesken fra selen.

Det er mulig å regulere varmen i vognposen på flere måter. Du kan for eksempel stramme hetten selv slik at den blir tyngre og holder varmen bedre hvis det blir veldig kaldt. Hvis været blir mildere, kan du i stedet trekke ned kanten rundt vognposen og feste den med trykknapper.

Hvis du vil ha en rimelig lammeskinnvognpose er Nordlys vognpose et veldig godt alternativ. Det er like oppvarming og praktisk som vi ønsker fra et produkt som dette, uten å koste mer enn nødvendig. Det er en veldig fin vognpose til en veldig god pris!


Bozz Vognpose Lammeskinn

BOZZ vognpose Lammeskinn langhåret

Denne lammeskinnvognposen er ideell for alle typer vogner. Det er veldig enkelt å bruke, og det er mykt og oppvarming som en god vognpose i lammeskinn bør være.

Bozz vognpose i lammeskinn har en ute i et nylonmateriale som er vannavstøtende og holder varmen selv når vinden blåser. Fôret er laget av en fantastisk lammeskinn fra New Zealand. Hele vognposen kan enkelt festes til barnevognen via et fempunktsbelte.

Vognposen har glidelås i midten som gjør at du enkelt kan åpne posen. Du kan til og med åpne den helt og bruke den som en dyne eller å ha på gulvet som en lekematte. På vognposen er trykknapper som lar deg åpne den hvis været blir for varmt til å ha den helt lukket.

Denne lammeskinnvognpose er utrolig god til å holde varmen og gir en veldig myk og komfortabel tur i barnevognen for den lille babyen. Samtidig er det lett å kontrollere hvor varmt det skal være ved å åpne og la luft komme inn.

Dette er en utrolig fin vognpose i lammeskinn. Den har langt og mykt hår som gir en jevn mykhet som er ren drøm å ligge innpakket i. Hvis du vil ha en av de fineste modellene på markedet, er Bozz vognpose i lammeskinn et fantastisk valg som vi virkelig kan anbefale.


Carena Vognpose Lammeskinn

Ikke lenger tilgjengelig

Her har vi en annen veldig fin vognpose i lammeskinn. Fôret består utelukkende av ekte lammeskinn og er utrolig myk og glatt, og holder varmen på en fantastisk måte.

Det ytre stoffet består av polyester og alle materialer i vognposen er Oeko-Tex-sertifisert, noe som er en stor fordel for naturen og miljøet. Vognposen er enkel å håndtere, og du kan åpne den med glidelås både foran og ned ved føttene. På baksiden er det hull som gjør det enkelt å feste den til barnevognen. Designet er praktisk og egnet for nesten alle barnevogner.

Andre smarte detaljer er anti-skli delen på baksiden og hetten som går for å brette ned for å åpne opp mer på forsiden.

Carena vognpose i lammeskinn er et veldig fint produkt, og følelsen du får når du holder det er at materialene er nøye utvalgt. Det er et kvalitetsprodukt av høyeste klasse, og det gir en luksuriøs følelse i barnevognen for barnet som sitter der.

Den er tilgjengelig i både svart og grått og er en stilig og effektiv varmeholder for å la barnet ligge i når været går mot kaldere retning. Vi er veldig glade i Carena lammeskinnvognpose og tror du vil sette pris på mykhet og varme som det gir!


Vanlige spørsmål om vognpose (FAQ)

Her svarer vi på noen av spørsmålene som ofte oppstår når forbrukerne kjøper en vognpose.

Er vognposen nødvendig?

Du trenger ikke å ha en vognpose, men det er en veldig praktisk måte å holde babyen varm når du bruker en barnevogn om høsten og vinteren. Ved hjelp av en vognpose trenger du ikke å bruke for mye ytre klær, noe som kan være plagsomt når barnet er lite hvis du må ta klærne av og på flere ganger. Ved hjelp av en vognpose er det lett å kontrollere hvor varmt det skal være ved å åpne opp eller lukke vognposen i henhold til været.

I hvilken alder bruker du en vognpose?

Oftest brukes en vognpose fra fødselen av babyen, opptil ca. 2 år. Noen litt romsligere vognpose kan brukes enda lenger enn det. For eksempel, så lenge barnet reiser, kan det brukes til å holde føttene og bena varme. Mange vognposer kan også brukes som sitteflate, for å gjøre det mykt og varmt når barnet er i barnevognen, selv om du ikke trenger å dekke barnet helt.

Du skal ha en fotsekk eller en vognpose, og er det en forskjell?

En fotsekk brukes til å dekke den nedre delen av barnevognen og beskytte barnets føtter og ben mot kulde, vind og regn. Forskjellen mellom en fotsekk og en vognpose er at vognposen er utformet slik at barnet kan innkvarteres fullt ut i vognposen fra topp til tå. En fotsekk er egnet for alle barn som kjører en vogn, mens vognposen er spesielt tilpasset de små barna.

Hvordan kler du en baby i en vognpose?

Fordelen med vognposen er nettopp at barnet ikke trenger så mye klær som du ellers ville ha på deg utendørs. Det er derfor ikke nødvendig å ha på seg for eksempel vinterdresser hvis barnet skal sitte i en vognpose. I stedet bør du ha litt tynnere klær, en vanlig genser og bukser, eller en kropp med fleecegenser på toppen. Litt mer klær enn du har innendørs, men ikke full vinter mundering.

Barnet må selvfølgelig ha varme klær på de delene av kroppen som sitter utenfor vognposen. Dette betyr for eksempel en lue, eller hvis barnet sitter opp, kan det være behov for en jakke og votter. Det avhenger av barnets alder og posisjonen der de befinner seg eller i vognen. Sunn fornuft går langt, og du bør føle om babyens kropp er varm eller kald når du er ute for å kunne justere vognposen etter behov. Det er ofte mer vanlig for foreldre å kle barnet for varmt, enn for kaldt når de sitter i vognposen. Men vær oppmerksom på barnet og føl av og til, og du vil raskt danne en idé om hva som er akkurat riktig!

Hvor lenge bruker du en vognpose?

Vanligvis brukes en vognpose i ca. to år, fra og med fødselen. Mange ganger er det mulig å bruke det lenger enn det, men da kanskje som et ben varmere eller sitteflate.

Hvordan bruker du en vognpose?

En vognpose er et smart tilbehør for barnevognen som holder barnet varmt og sitter fast på plass. Innpakning barnet i tepper kan lett bli rotete og teppene har en tendens til å bevege seg både her og der og er spunnet sammen i et rot.

I en vognpose setter du inn barnet og kan enkelt regulere hvor tett det skal sitte. Du kan åpne og lukke glidelåsen for å finne ut hvor mye luft som kommer inn. Små barn kan ligge helt innpakket i vognposen, mens større barn for eksempel kan sitte med vognposen opp til midjen. Vognposen er et fleksibelt tilbehør som kan tilpasses været og hjelper barn til å føle seg bra i barnevognen ved å heve den koselige faktoren og holde varmen riktig.

Er det nødvendig med vognpose hvis barnet har på seg en vinterdress?

Hvis barnet har på seg en vinterdress, trenger du vanligvis ikke å lukke vognposen helt opp. Det er imidlertid bra for å holde varmen for føtter og ben. Når barnet sitter stille i barnevognen, kan føttene lettere bli kalde. En vognpose eller en fotsekk er da det beste alternativet når dyner og tepper blir litt vanskelig å holde på plass mange ganger.

Recent Posts