Beste flytemadrass 2024: Morsomme flytende leker til stranden


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Sommeren inviterer deg til sol, svømming og mye moro i vannet. Flytende leker og flytemadrasser gjør det enda vakrere på stranden eller i svømmebassenget. Her er noen favoritter vi fant, på jakt etter den beste flytemadrassen! Nederst har vi også tips om et par billige, men gode pumper som er verdt å få når du kjøper en.

Barn med rosa flytemadrass i vannet

Hvilken flytemadrass er best i test?

Sommerens store nyhet er de fantastiske flytende hengekøyene!

Spralla Flytende hengekøye

For større barn liker vi blant annet de klassiske Intex badeleker som er en ekte familiefavoritt å ta med deg ved bassenget eller stranden.

Intex Bademadrass Alligator

For virkelig små barn liker vi Bestway Swim Safe badestol som er perfekt for småbarns første kontakt med vann.

Bestway Baby Badestol

Tjek prisen på:


Husk at barn aldri skal leke med flytemadrasser alene eller på dypt vann! Og husk å beskytte deg mot solen, for eksempel med UV-drakter og en god solhatt.

Det aller beste utvalget av bademadrasser finner du her hos Extra-Leker, Partyking og Coolstuff!

12 kule badeleker og flytemadrasser for forskjellige aldre

Det er utrolig mange flytemadrasser å velge mellom i disse dager. Her har vi valgt ut 12 som vi synes er festlige. Vi har sortert dem slik:

  • Flytemadrasser for små barn
  • Morsomme flytemadrasser for store barn
  • Store spektakulære flytemadrasser for flere personer

Se også våre tips om oppblåsbare turnmatter!

Flytemadrasser for små barn og babyer

Her er 2 flytemadrasser eller badehjelpemidler for de minste barna.

Bestway Swim Save Badestol Svømmehjelp

Bestway Baby Badestol

Sjekk prisen på:

Dette er et smart svømmehjelpemiddel som du kan bruke når du bader med barnet ditt de første årene. Det kommer i to trinn:

  • 0-11 kg
  • 11-15 kg

Bestway svømmehjelp brukes når du er sammen med deg og barnet sitter trygt og kan sparke og padle seg fremover i vannet. Du er alltid i maksimal avstand på en arm og sørger for at barnet er trygt, samtidig som du gir barnet følelsen av å komme seg rundt i vannet på egen hånd.

Bestway Swim Safe er et veldig praktisk verktøy, og barn elsker vanligvis å leke i vannet på denne måten. Å holde barn som plasker i vannet kan være ganske anstrengende, derfor er det fint å ha et hjelpemiddel.

Vi liker Bestway Swim Safe badestol og anbefaler det tydelig som en billig og veldig morsom flytemadrass til babyen din!


Zoggs Svømmestol Trainer Seat

Zoggs Svømmestol Trainer Seat

Sjekk prisen på:

Her er en annen stol for babyer. Den er litt dyrere, men er laget av et veldig slitesterkt og godt materiale og har også et veldig stabilt sete med ryggstøtter som holder barnet oppe i en god posisjon.

Zoggs Trainer Seat er tilgjengelig i flere størrelser:

  • 3 – 12 måneder
  • 12-24 måneder

Det er lett å blåse opp og tømme luft og et veldig praktisk hjelpemiddel når småbarnet skal prøve å være i vannet de første gangene.

Som med alle flytemadrasser og svømmehjelpemidler for små barn, er dette ment å brukes med deg som forelder ved siden av til enhver tid. Du holder fast og sørger for at barnet sitter godt, mens barnet sparker i vannet og koser seg ved å gå videre.

Zoggs Svømmestol Trainer Seat er en av meget høy kvalitet for virkelig små barn som får sjansen til å leke i vannet.


Morsomme flytemadrasser for store barn eller voksne

Her er forslag til 8 festlige flytemadrasser for litt større barn. Husk at de bare skal brukes der barnet kan nå bunnen og alltid med en voksen i nærheten.

Hval Bestway badeleketøy

Bestway badeleketøy Hval

Sjekk prisen på:

En hval, eller faktisk en spekkhogger fra Bestway. Det er en søt og morsom badeleke for litt større barn. Det kan være litt vanskelig å komme seg oppå, noe som gir en morsom utfordring. Når du er oppå er det to håndtak for å hjelpe til med å sitte stabilt.

Det er en stor flytemadrass som måler hele 203 x 102 cm. Bestway Hval er en enkel, billig, men veldig morsom å ha i bassenget.


Intex enhjørning bademadrass

Intex enhjørning bademadrass

Sjekk prisen på:

Dette er en stor og drømmeaktig enhjørning du kan sitte og nyte i bassenget, eller ved stranden. Intex enhjørning måler hele 201 x 140 x 97 cm og har et stort område å sitte på. I tillegg har den håndtak å holde hvis den skulle gynge litt i vannet.

En veldig morsom og fargerik flytemadrass som virkelig blir likt av barn. Intex enhjørning forgylte badeleke og er en stor, rimelig og morsom flytemadrass for barn!


Flytende hengekøye

Flytende hengekøye

Sjekk prisen på:

For de som liker å nyte ting sammen, har vi funnet denne fantastiske flytende hengekøyen. Det er en romslig flytemadrass.. Kantene er hevet slik at det blir som en koselig liten båt / seng hvor du kan ligge og bare nyte livet.

Det flyter utrolig godt og man kan bare ligge der og nyte, når tiden står stille i bassenget.

Test sommerens store nyheter og ta sommergleden på alvor! Den flytende hengekøyen er en trend som vi tror er kommet for å bli.


Bestway Watermelon Island Bademadrass

Watermelon Island Bademadrass

Sjekk prisen på:

Stor, rund og nydelig flytemadrass designet som en vannmelon. Denne Bestway flytende leketøyet måler 177 cm i diameter og gir god plass til de som ønsker å spre seg ordentlig, eller for to personer samtidig.

Rundt det er tau slik at du enkelt kan ta tak i flytemadrassen og flytte den ut i vannet. Det kalles ”Watermelon Island” fordi det er som en liten øy ute i vannet hvor du kan sole deg, kjøle deg ned og bare nyte livet.

Vi liker design, kvalitet og stil på denne vannmelonmadrassen. Bestway Watermelon Island flytemadrass er et forfriskende fruktig flytende leketøy for de som er profesjonelle i å nyte livet.


Intex klassiske flytemadrasser

Intex Flytemadrass

Sjekk prisen på:

Hvis du vil ha en litt mer klassisk flytemadrass, har Intex en rekke fargerike og fancy varianter å velge mellom. De kommer i litt forskjellige former, og den mest klassiske er selvfølgelig den rektangulære.

Intex flytemadrasser er stilige, akkurat riktig størrelse og gjør livet på stranden og ved svømmebassenget litt morsommere. I tillegg er de billige og enkle å blåse opp, noe som er et stort pluss!


Intex Watermelon Popsicle

Intex Watermelon Popsicle Flytemadrass

Sjekk prisen på:

En flytemadrass designet som en forfriskende iskrem med vannmelon smak. Den er også tilgjengelig i andre ”smaker”.

Dette er en ganske søt og morsom flytemadrass med leken design. Totalt måler den 183 x 66 cm og passer for en person, barn som voksen. Det er i praksis en standard flytemadrass med rektangulær design. Men siden den har en iskrempinne på baksiden, er det lettere å la bena plaske i vannet mens du ligger og nyter livet.

Vi tror Intex Watermelon Popsicle er en forfriskende flytemadrass som utstråler sommerens glede.


Intex Bademadrass Alligator / Krokodille

Intex Bademadrass Alligator

Sjekk prisen på:

Et design som har eksistert i lang tid når det gjelder flytemadrasser er krokodillen eller alligatoren. Intex har to modeller: en mørkegrønn med en litt mer realistisk farge og en lysegrønn med et litt mer tegneserieaktig utseende. Begge er fantastisk morsomme og veldig populære blant barn.

Det kan være litt vanskelig å komme seg oppå baksiden av krokodillen, og å holde balansen når du er kommet oppå. Derfor er disse egnet for litt eldre barn som er i stand til å svømme, og bare i grunt vann der barnet kan stå.

Intex krokodille eller alligator er en populær flytemadrass som vi tror de fleste vil like.


Intex Bademadrass Smiley

Intex Bademadrass Smiley

Sjekk prisen på:

Bade med et stort smil, ved hjelp av et flytende gigantisk smil! En stor rund flytemadrass med god plass hvor du kan legge deg ned og bare nyte i bassenget. Den er 173 cm i diameter og har en streng rundt kanten der du enkelt kan holde og trekke den ut av vannet.

Vi liker denne fargerike glade smiley-madrassen. Det er morsomt å ha en rund flytemadrass, og det er lett å holde balansen hvis du ligger på den. Hvis du som forelder er ved siden av, kan selv små barn fra 3 år prøve å ligge og nyte å flyte på vannets overflate. Det er også en lignende variant: Bestway Emoji flyteleke.


Store spektakulære flytemadrasser for flere personer

Vi kunne ikke annet enn å ta med et par virkelig kule flytemadrasser med ekstreme dimensjoner, tilpasset flere mennesker.

Bestway Badeflåte

Bestway Badeflåte

Sjekk prisen på:

En Badeflåte med plass til tre personer samtidig. Denne Bestway flytemadrassen er 199 x 176 cm og er fast i vannet, i stand til å bære opptil 270 kg. Det er en ekte salong møbler med koppholdere og ryggstøtter å lene seg tilbake på.

Det er en flåte for enten eldre barn eller voksne som vil ha det hyggelig og bare henge ute på vannet. Bestway Badeflåte er en veldig rimelig flytemadrass som gir mye glede for pengene.

Bestway Gigantisk flytende enhjørning

Bestway Bestway Gigantisk flytende enhjørning

Denne gigantiske enhjørningen vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet hvis du sprenger den opp på stranden. Det er en hel festbåt og er ikke ment for barn. Det kan imidlertid være en stor morsom ting, for eksempel med tenåringer og for unge voksne.

I enhjørningen er det plass til 6 personer, med drikkeholdere for hver person. I tillegg er det et større rom hvor du kan lagre kjølte drikker eller lignende. Hele produktet måler 603 x 419 x 277 cm, og det er laget av et kraftig vinylmateriale som tåler UV-lys, saltvann og mer. Skulle det være slitasje, er et sett med materiale også inkludert for å reparere det.

På bunnen av denne spesielle flytemadrassen er et nett. Derfor kommer vann inn i bunnen, for å avkjøle føttene og bare nyte livet på den flytende enhjørningen. Det er veldig morsomt og avslappende bare å henge på vannet på denne gigantiske flytemadrassen, og å kunne hoppe inn og ta en dukkert når du føler for det.

Bestway Gigantisk flytende enhjørning er et virkelig spektakulært produkt for de som vil ta i ordentlig. Det er imidlertid ikke et passende produkt for barn, og det bør bare brukes av svømmekyndige, ansvarlige mennesker, nær land eller brygge.


Hvilken pumpe er bra for en flytemadrass?

Det er billige, men effektive pumper som gjør det enkelt å pumpe opp uansett hvor du er. Vi anbefaler disse:

Bestway Air Hammer 36 cm

Bestway Air Hammer Pumpe 36 cm

Sjekk prisen på:


Intex Håndpumpe

Intex Håndpumpe

Sjekk prisen på:

Alle disse pumpene er billige, tar lite plass og er enkle å bruke.


Recent Posts