Beste regnvotter 2024: Best i test galonvotter for barn


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Barn er glade for å leke ute i all slags vær. Det blir lett kaldt om fingrene når det er vått og vindfullt, spesielt når du leker med vann og sand. Da er et par galonvotter perfekt. Her er våre forslag til de beste regnvottene for barn akkurat nå!

Barn leker med vann i skolegården

Hvilke regnvotter for barn er best i test?

Vi har to favorittmerker når det gjelder regnvotter:

Det klassiske Polarn O. Pyret-merket er av meget høy standard når det gjelder funksjonelle regntøy. Regnvottene deres i galon er noen av de absolutt beste og mest populære som er tilgjengelige for kjøp!

Vi er også veldig glad i Didriksons og deres Pileglove fôret galonvotter og deres Didriksons Glove ufôret galonvotter. Dette er et fantastisk merke for barneklær når det gjelder regntøy.

Bla videre for å lese om 8 forskjellige regnvotter for barn!

Anmeldelser og mer info om 8 forskjellige typer regnvotter

Her er en nærmere titt på 9 forskjellige galonvotter for barn. Vi har inkludert både fôret og ufôret varianter.

Polarn O. Pyret regnvotter galon

Polarn O. Pyret regnvotter galon

Sjekk prisen på:

Veldig fine regnvotter i galon fra et av våre absolutte favorittmerker når det gjelder regntøy. Vi har tidligere rost Polarn O. Pyret for regntøyet, og regnvottene er like perfekte. De kan trekkes høyt opp på armen din slik at du ikke trenger å få vann eller kald luft under.

Vottene er tilgjengelige i flere størrelser som er oppført i tall. De vanligste størrelsene på Polarn O. Pyrets regnvotter er:

StørrelsePasser til alder
Størrelse 1:6-12 måneder
Størrelse 2:1-2 år
Størrelse 3:2-4 år
Størrelse 4:4-6 år

Galonvottene er tette mot vind og vann og har en vannsøyle på 10 000 mm! Barnet kan leke med gjørme og vann uten å bli våt og fryse i disse vottene. Dette er Polarn O. Pyrets variant uten fôr egnet for vær ned til i underkant av 0 grader.

Hvis du vil gjøre det enkelt, er Polarn O. Pyret galonvotter et smart valg som du aldri vil bli skuffet over.


Polarn O. Pyret regnvotter galon med fleecefôr

Polarn O. Pyret regnvotter galon med fleecefôr

Sjekk prisen på:

Disse forete regnvottene fra Polarn O. Pyret er ekte allværsvotter. De er helt vanntette med en vannsøyle på 10 000 mm.

Vottene er laget av et ekstremt slitesterkt materiale og er utsmykket med store klare reflekser som kan ses fra alle vinkler. Perfekt for å bli sett ute i høst- og vintermørket.

Fôret er et mykt og varmt fleecemateriale som holder hendene varme, samtidig som det beskytter dem mot både vann og vind takket være skallet og sveisede sømmer. Samtidig puster fôret godt og frigjør fuktighet og varme slik at det aldri blir for svett under.

Vottene er tilgjengelige i størrelser som passer fra ca. 6 måneder til 6 år. Et perfekt supplement til andre regntøy fra Polarn O. Pyret i deres klassiske stilige og fine design.

I flere andre anmeldelser har vi rost dette merket for deres konsekvent høye kvalitet på barneklær. Spesielt regntøyet skiller seg ut, og Polarn O Pyrets regnvotter i galon med fleecefôr er virkelig noen av de absolutt beste på markedet!


Didriksons Pileglove fôret galonvott

Didriksons Pileglove fôret galonvott

Sjekk prisen på:

Dette er en veldig fin fôret galonvott fra et av våre favorittmerker når det gjelder regntøy for barn. Vottene kommer i flere fine lyse og lyse farger og har et veldig komfortabelt fôr i fleecemateriale inni.

I likhet med Didriksons regntøy har vottene en vannsøyle på 8000 mm, som er nok til å tåle kraftig regn. Vottene holdes på plass ved hjelp av et enkelt elastisk bånd med en trykknapp.

Disse svenskproduserte vottene er veldig gode til å holde vind, vann og kulde ute. Utmerket for det meste av været, spesielt når det begynner å bli så kaldt at du begynner å fryse på fingrene.

Didriksons vanntette votter er laget av Oeko-Tex-sertifisert gallon, som er både slitesterk og enkelt å holde rent. Det er et perfekt materiale for å holde vann ute.

Hvis du leter etter et par regnvotter med fôr, er Didriksons Pileglove fôret galonvott et topp valg. Virkelig god vott for høstvær og vintersludd!


Didriksons Glove galonvott uten fôr

Didriksons Glove galonvott uten fôr

Sjekk prisen på:

En annen vott fra Didriksons, i samme fine farger som deres foret variant. Didriksons hanske har nøyaktig samme vanntetting og holder seg helt tett mot vind med et polyuretanbelegg.

En veldig rimelig regnvott som passer perfekt til deres stilige, funksjonelle regntøy. Vottene er festet med trykknapper og sitter godt på hendene. De kommer i fire forskjellige størrelser:

  • 0-2 år
  • 2-4 år
  • 4-6 år
  • 6-8 år

Vottene har en dokumentert vannsøyle på 8000 mm og er ideelle når det begynner å bli kaldt om fingrene i luften og i pyttene.

Didriksons Glove uten fôr er helt klart en av de beste regnvottene for barn uten fôr!


Nordbjørn Skalvik uten fôr

Nordbjørn Skalvik uten fôr

Sjekk prisen på:

Dette er et par enkle regnvotter uten fôr i vanntett PU-materiale. Nordbjørn Skalvik er rimelig og en veldig god variant hvis du vil ha noe litt tynnere til en god pris. De passer perfekt tidlig på høsten, eller om våren når snøen begynner å smelte og det blir plussgrader.

Det mest negative med Nordbjørn Skalviks regnvotter uten fôr er at de fleste farger bare er tilgjengelige i ganske store størrelser som passer mellom ca. 6-8 år. En enkelt farge har størrelser selv for mindre barn. I tillegg er de ganske store i passformen, så det er vanskelig å bruke vottene og flytte tommelen hvis de er for store.

I alle fall er Nordbjørn Skalviks regnvotter uten fôr et godt billig alternativ som passer perfekt til Nordbjørns andre utvalg av regntøy.


Reima Puro Regnvotter

Reima Puro Regnvotter

Sjekk prisen på:

Virkelig fine regnvotter fra kvalitetsmerket Reima. De er kjent for sine funksjonelle barneklær, og når det gjelder regntøy, vet de hva de gjør.

Reima Puro regnvotter er foret med et varmt og komfortabelt polyesterfôr. De har en god vanntetting og sveisede sømmer som holder vannet borte. Reimas regnvotter er tilgjengelige i størrelser:

StørrelsePasser til alder
Størrelse 1:6-18 måneder
Størrelse 2:1-2 år
Størrelse 3:2-4 år
Størrelse 4:4-6 år
Størrelse 5:6-8 år
Størrelse 6:8-10 år

Imidlertid er ikke alle størrelser alltid tilgjengelige hos alle butikker, eller for alle varianter. Men det er vanligvis mulig å finne et par som passer.

Vottene er på mange måter svært lik de fra Polarn O. Pyret, og også Reima Puro har en vannsøyle på 10 000 mm. Andre gode funksjoner er på plass som elastisk bånd i håndleddene, reflekser som er godt synlige i de mørke og svært holdbare sømmer som varer lenge.

Reima Puro regnvotter er utvilsomt et godt alternativ som vi tror du vil være fornøyd med hvis du velger.


Reima Kura regnvotter

Dette er Reimas uforet regnvotter. De ligner veldig på deres foret variant, med mange av de virkelig gode egenskapene. Spesielt de slitesterke sveisede sømmene, den gode vanntettheten (10 000 mm) og de reflekterende detaljene er også inkludert her.

Reima Kura er også tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og er perfekt hvis du vil kunne begynne å bruke vottene dine allerede ganske tidlig på høsten. Perfekt for barn som ikke nøler med å leke med vann, selv om det er litt kaldt ute.

Alt i alt er Reima Kura et utrolig fint produkt og vel verdt å nevne når vi snakker om regnvotter for barn uten fôr.


Kuling Vilnius resirkulerte regnvotter

Ikke lenger tilgjengelig.

Disse vottene er foret i myk fleece og kommer i mange unike og veldig fine farger, enten monokrome eller i søte mønstre. En stor fordel med Kulings regnvotter er at de er laget av resirkulerte materialer, noe vi definitivt verdsetter høyt.

Kuling Vilnius resirkulerte regnvotter sitter veldig bra, både ved hjelp av en elastikk i enden av vottene og med stropper med trykknapp.

Overflaten er impregnert med Bionic-Finish Eco, som er en veldig populær helt PFC-fri vannavstøtende behandling. Dette betyr at vottene holder ute vann og blir enkle å holde rene.

Kulings regnvotter kommer i matchende farger til deres foret regntøy og har en 8000 mm vannsøyle. De kommer i mange størrelser for barn i barnehage og tidlig skolealder.

Vi er veldig glade i dette merket, og de har nylig blitt et av de bedre merkene innen regntøy. Kuling Vilnius resirkulerte regnvotter er mer enn godkjent!


Bør du bruke regnvotter med eller uten fôr?

Begge varianter oppfyller sin funksjon. For små barn kan det ofte være godt å bruke votter uten fôr tidlig når det begynner å bli litt vått og kaldt. Små barn synes det er vanskeligere å føle selv når de blir for varme eller for kalde. Men de liker å leke med vann og grave inn i sandkassen, selv om det begynner å bli kaldt.

Spesielt hvis de små barna går til barnehagen, er det verdt å få regnvotter uten fôr allerede når høstperioden begynner, slik at barnet ikke trenger å gå rundt å fryse når det er vått og kaldt.

Foret regnvotter er nyttige for nesten alle barn. De er perfekte når det begynner å bli ekte høst. De kan også brukes helt inn i vinteren og deretter om våren når snø og is begynner å smelte. Foret regnvotter er et fantastisk plagg som er utrolig nyttig for å holde hender og fingre varme og tørre.

Er det verdt å kjøpe regnvotter til barn?

Ja, det er vanligvis en god ting å ha. Spesielt for barn som går i barnehagen. De er ute i all slags vær og er glade for å leke med sand, vann og gjørme. Når det er kaldt i luften, blir sand og vann kaldt og den beste måten å beskytte barnets hender på, er med et par gode regnvotter. Barn som er ute mye bør ha på seg gode regntøy og som inkluderer regnvotter!

Kan du bruke ekstra votter under regnvottene?

Ja, hvis vottene er store nok, kan det ofte være lurt å ha votter under. Spesielt under regnvottene uten fôr. Imidlertid kan det bli litt svett etter en stund, selv om mange regnvotter faktisk puster og frigjør noe av fuktigheten og varmen.

Votter under regnvottene passer best for litt større barn som bedre kan føle om det blir for varmt eller ubehagelig. Ellers er det vanlig å foretrekke å kjøpe et par foret regnvotter, de pleier å være nok til den virkelige vinteren begynner.


Se også våre tips om gummistøvler til barn!

Recent Posts