Beste stellebord 2024: Skifte bleier på en enkel og sikker måte


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

I løpet av den første tiden med babyen hjemme, vil det være mange nødvendige bleieskift. Å ha et tiltenkt sted for dette, med vaskeklut, rene bleier og andre hygieneartikler, gjør livet enklere i denne perioden. Et stellebord er perfekt for dette formålet.

mor skifter babyens bleie på et stellebord

Hvilket stellebord er best i test?

JLY Combine Stellekommode er en flott variant til en veldig god pris. Rimelig og veldig hyggelig!

JLY Combine Stellekommode

Den beste veggmonterte varianten er BabyDan veggmontert stellebord. Den er ekstremt stabil og enkel å bruke.

BabyDan Sofie Veggstellebord

Hvis du vil ha en enkel og billig variant, anbefaler vi Beemoo Care.

Beemoo Care Stellebord

Du finner flere stellebord lenger ned i denne artikkelen.

Beste stellebord med kommode og oppbevaring

Disse stellebordene er ordentlige møbler med skap eller hyller hvor du kan lagre alt du trenger for barnepass og hygiene.

JLY Combine Stellekommode

JLY Combine Stellekommode

Kjøp på:

Et svært rimelig stellebord med tilhørende kommode. God plass til lagring, stilig design og et veldig fint møbel generelt.

Med tre romslige skuffer og et skap med to høye hyller, er dette et veldig praktisk alternativ. Det er plass til både bleier og hygieneartikler, samt håndklær, klær og andre ting du vil ha på plass når du tar vare på babyen.

Dette er et fint møbel som også gjør seg utmerket som en vanlig kommode når barnet ikke lenger trenger å bruke den for bleieendringer.

Til tross for det lave bare, er det et bærekraftig omsorgsbyrå som har fått mange gode anmeldelser. Den er laget av furu og er et stabilt møbel på 47 kg. Byrået måler 98 cm i høyde og 83,5 cm i bredden. Det krever dermed mye plass for å være egnet til å bestille.

Hvis du er ute etter en kvalitet kommode for bleie endringer og smart lagring, er JLY Combine Stellekomode et alternativ vi kan varmt anbefale!


Troll Lux HM Stellebord

Troll Lux HM Stellebord

Sjekk prisen på:

Et annet litt enklere, men veldig fint stellebord fra Troll, er dette: Lux HM stellebord. Stellebordet har to romslige hylleplasser og en uttrekkbar oppbevaringsboks.

Dette stellebordet er veldig lett og kan også enkelt flyttes rundt ettersom at den har smarte hjul for å kunne rotere eller flytte møblene. Hjulene er valgfrie for å montere, etter behov. Selvfølgelig kan hjulene også låses for å holde stellebordet godt på plass.

I likhet med Trolls andre møbler er dette stellebordet laget av materialer av høy kvalitet og har en finish i vannbasert giftfri maling og ufarlig lim. Stellebordet måler 95 cm i høyde og 60 cm i bredden. Det er et lite og pent stellebord som passer de fleste hjem.

Alt i alt er dette en veldig praktisk løsning for barnepass som gjør livet enklere hjemme. Du har alt du trenger for å endre og ta vare på babyen, samlet i liten plass. Smidig, enkelt og praktisk uten å koste for mye eller ta opp stor plass. Troll Lux HM stellebord er et godt valg hvis du vil ha et stellebord med lagringsplass, men ikke kjøpe en full kommode eller større møbler.


Troll Royal stellebord

Troll Royal Stellebord

Sjekk prisen på:

Et stellebord med en utrolig luksuriøs følelse. Det er et fint møbel med skap og tre uttrekkbare skuffer for smart og praktisk oppbevaring av alt du trenger for å ta vare på babyen din.

På dette skiftende kontoret er det selvfølgelig mulig å fjerne den skiftende delen hvis du vil, slik at du kan fortsette å bruke den som en vanlig kommode når barnet har vokst ut av tidlig bleieskift. Troll Royal er en hel serie med veldig fine barnemøbler som du lett kjenner igjen på kronen. Det er en utrolig søt design som har blitt svært populært gjennom årene.

Stellebordet er for det meste laget av bjørk fra trær her oppe i Norden. Det er et stabilt materiale av ekstremt høy kvalitet. Fargen og limet som Troll bruker er bekreftet giftfri og nøye utvalgt for å være trygg for barn og miljø. I tillegg testes Trolls møbler i flere faser for sikkerhet i ulike institutter, for å møte de høye kravene til sikkerhet som stilles både i Europa og i USA.

Troll Royal stellebord måler 96,8 cm i høyde og 93,6 cm i bredden. Med andre ord, det er et veldig stort stykke som gir god plass til å ha barnet på, samt å lagre dine nødvendigheter. Men det krever i sin tur at du tenkte gjennom overflaten hjemme for at møblene skal passe.

Hvis du vil ha et stellebord og kommode i ett, av høy kvalitet, er dette et veldig godt valg. Et stort pluss er at det også er ganske rimelig med tanke på at det er en kvalitetsmøbler du vil kunne bruke i mange år. Vi liker Troll Royal stellebord kraftig og gir det en klar anbefaling!


JLY Dream Stellebord med lagring

JLY Dream Stellebord med lagring

Kjøp på:

Nettbutikken Jollyrooms eget merke JLY har mange rimelige og funksjonelle produkter for barn og familier. Deres Dream stellebord er en av disse. Det er et lett og praktisk stellebord som gjør det praktisk og enkelt med bleieendringer og barnepass.

Under stellebordet er to enkle hyller for enkel lagring av det essensielle. Det gir rask tilgang uten å forlate bordet. I tillegg er det en liten boks like under garderoben som kan utvides, for ekstra lagringsplass. På selve bordet er det to kanter som holder barnet trygt og hindrer det i å rulle ut på sidene.

Designet er enkelt, men veldig praktisk. Hele møblene er laget med hensyn til foreldrenes komfort og barnets sikkerhet. Stellebordet måler totalt 92 cm i høyde og 58 cm i bredden. Flytting er ganske enkelt og enkelt, men står fortsatt fast på plass og kan håndtere en vekt på opptil 11 kg.

Vi tror at JLY Dream stellebord er et svært rimelig alternativ hvis du vil ha et stellebord med lagring som er både praktisk og ryddig, uten å betale mer enn nødvendig. Vi liker dette kraftig, og blant denne typen stellebord er dette det beste budsjettvalget!


Beste veggmonterte stellebord

Disse stellebordene er montert på veggen. Det krever litt mer arbeid først for å installere dem, men de er veldig praktiske og sparer plass i hjemmet.

Troll veggmontert stellebord

Troll veggmontert stellebord

Sjekk prisen på:

Et veldig fint veggmontert stellebord fra Troll. En veldig praktisk og plassbesparende løsning som er perfekt for de som ønsker å spare plass i hjemmet.

Den skiftende delen i seg selv har en skarpkantet ramme som gir god trygghet når barnet er på plass. Det er to smarte hyller hvor du kan ha det nødvendige for bleieskift, for ikke å måtte forlate babyen et sekund mens du står der. Du kan også lagre ting på toppen av stellebordet og alt i alt kan du passe mange gadgets på en liten overflate. Når du ikke bruker stellebordet, bretter du bare luken til neste gang.

En morsom idé som gir stellebordet et lengre liv, er å gjenbruke det som et skrivebord for barnet når de har vokst fra bleieskiftetiden. Hvis du endrer stellebordet i en lavere høyde, vil det være et utmerket lite skrivebord for de små barna.

Dette møbelet måler 79 cm i høyde og 68 cm i bredden. Stellebordet tåler hele 15 kg og er en god konstruksjon av høy kvalitet.

Hvis du er ute etter et pent og stilig stellebord som er montert på veggen, er dette et fantastisk valg. Vi holder merket høyt og Troll veggmontert stellebord er et veldig fint produkt vi gjerne kan anbefale.


BabyDan veggmontert stellebord

BabyDan Veggmontert Stellebord

Sjekk prisen på:

Et stilig og klassisk veggmontert stellebord fra BabyDan. Det er veldig enkelt å bruke og glatt med en stilig og klassisk design.

BabyDan er et solid veggmontert stellebord som tåler en belastning på opptil 15 kg. Den har flere praktiske hyller med plass til vaskeklut, kluter, bleier og andre hygieneartikler. Det brettes lett opp og tar opp svært lite plass når stellebordet brettes opp.

Vi liker skarpt den enkle, men veldig vakre designen, som passer med nesten alle hjem. Stellebordet er laget av kvalitetstre. Malingen er fri for giftstoffer eller skadelige stoffer.

Dimensjonene på stellebordet er 58 x 76 x 16 cm. Det faktiske skifte-området måler 58 x 76 centimeter og gir god plass til å trygt skifte bleie og ta vare på barnet. Sidene har høye kanter for økt sikkerhet og alle kantoverflater er glatte og skånsomme å ta på.

Hvis du vil ha et stilig og stilig stellebord å montere på veggen, er BabyDan veggmontert stellebord et kvalitetsalternativ. Det er et kvalitetsprodukt som både ser bra ut og opprettholder god sikkerhet. Godt valg blant de veggmonterte alternativene!


JLY Dream veggmontert stellebord

JLY Veggmontert Stellebord Dream

Kjøp på:

Her er et svært rimelig alternativ hvis du vil ha et praktisk veggmontert stellebord uten å betale mer enn nødvendig.

Dream veggmontert stellebord fra JLY er stilig i all sin enkelhet og oppfylle akkurat de funksjonene du forventer. Det er et populært stellebord og er veldig enkelt å bruke og tar opp svært lite plass.

Det vi imidlertid ville likt, er oppbevaringshyller inne, som finnes i mange andre veggmonterte stellebord. Bortsett fra det, er dette et utmerket produkt til en mye lavere pris. På den ytre kanten er det en krok hvor du kan henge klær eller et håndkle, som er praktisk og smart.

Stellebordet har dimensjoner på 75 cm i høyde og en bredde på 58 cm. Den kan håndtere en maksimal vekt på 11 kg og er stabil og holder for det som kreves. Samlet sett er dette stellebordet en ganske grunnleggende variant, men for de aller fleste tar det ikke mer enn dette å håndtere bleieendringer i det første året eller så.

Hvis du ønsker å spare både penger og plass, er JLY Dream veggmontert stellebord et veldig klokt alternativ for å sjekke ut litt nærmere. Den er stilig i hvitt tre og passer til de fleste boliger hvor du kan montere på veggen.

Stellebordet er også inkludert i flere rimelige pakker, for eksempel med en barneseng. Vi liker det og anbefaler det som det beste budsjettvalget når det gjelder veggmonterte stellebord!


Beste billige og lette stellebord

Disse stellebordene er billige og litt enklere varianter. De er en god midlertidig løsning, for eksempel hvis du mangler plass, vil ha noe rimelig eller trenger noe å ta med deg på reisen.

Inovi Stellebord med badekar

Inovi stellebord Med Badebalje

Sjekk prisen på:

Dette søte stellebordet fra Inovi er tilgjengelig i flere fine farger. Det vil være en rekke smarte lommer, lagringsområder samt et badekar. Det er en komplett pakke for all omsorg.

Stellebordet har fire hjul for enkel bevegelse. Hjulene kan selvfølgelig låses når du vil at møblet skal stå stille på plass.

Hele stellebordet har en gjennomtenkt sikkerhet, er polstret og har høye kanter for barnets sikkerhet. Badekaret er bygget rett under garderoben, noe som gjør det enkelt å bytte fra å skifte til bading. Vannet kan deretter enkelt dreneres til vasken eller badekaret, via en lang slange. Det er et veldig praktisk og nyttig stellebord og fungerer som en alt i en løsning for bleieskift og babyhygiene.

Et ekstra pluss er at dette stellebordet er utrolig rimelig. Det er utrolig nyttig til en lav pris. Det er lett å ta vare på og gjør livet så mye enklere hjemme med små barn.

Hvis du vil ha et søtt, smart og funksjonelt stellebord, er Inovi stellebord med badebalje et fantastisk alternativ, tilgjengelig til en svært attraktiv pris!


Beemoo Care stellebord med eller uten badbalje

Beemoo Care Stellebord

Kjøp på:

Her er en annen veldig enkel å håndtere stellebord som er enkel å bruke og svært rimelig.

Beemoo Care produktlinjen er kjent for sine billige, men funksjonelle babyprodukter og hjelpemidler for familier med barn. Dette stellebordet er veldig strippet ned og har alle de grunnleggende funksjonene du forventer, uten å gjøre det komplisert eller at det koster mer enn nødvendig.

Stellebordet leveres med smart oppbevaring både under og i kurven som henger ved siden av selve stellematten. Bordet er ekstremt lett og kan enkelt brettes og bæres bort. Til tross for dette står den stødig og har plass til opptil 15 kg.

Det er sannsynligvis vanskelig å finne noen stellebord hvor du for mer valuta for pengene, enn Beemoo Care. Bordet kan kjøpes enten individuelt, eller som en variant med et badekar. Med det kan du vaske det lille barnet i riktig høyde, slik at du ikke trenger å sitte eller bøye deg ned i mellomtiden.

Stellebordet har dimensjoner på 100 x 68 cm, så det krever litt plass, men er som jeg sa lett å brette og sette til side om nødvendig. Rammen er laget av metall og skiftematte i tekstil.

Hvis du vil ha god kvalitet til den beste prisen, er Beemoo Care stellebord en veldig god kandidat som du må sjekke ut. Vi liker både merkevaren og produktet, og det er et populært og godt likt valg.


OKBaby Stellebord Flat

OKBaby Stellebord Flat

Kjøp på:

Dette stellebordet er et fleksibelt verktøy som kan brukes på en rekke måter. Den har utbrettbare ben for innstilling på gulvet eller et bord, men kan også plasseres på toppen av en barneseng eller på badekaret.

Hvis du vil bruke OKBaby stellebord på gulvet, bretter du enkelt ut beina og deretter stellebordet vil være 30 cm høyt. Det kan da også plasseres for eksempel på et bord for perfekt høyde. Hvis du vil bruke den på en barneseng eller badekar, kan du regulere og tilpasse stellebordet til formålet. Det er en veldig praktisk og enkel løsning som du kan bruke der den passer deg best.

Stellebordet som sådan er veldig lett og kan lett bæres med på reise eller lignende. Det er et fint og unikt produkt som er vel verdt å sjekke ut hvis du vil ha noe som ikke tar opp mye plass, men som fortsatt er veldig praktisk og nyttig.

Vi anbefaler spesielt OKBaby Stellebord Flat for de som bor litt overfylt eller ønsker å spare plass, men fortsatt ønsker de praktiske fordelene som et stellebord bringer med seg. Da er dette et produkt å ta en nærmere titt på!


2ME Vaskebjørn Flip veggmonterte stellebord

2ME Vaskebjørn Flip veggmonterte stellebord

Ikke lenger solgt

Dette er det enkleste veggmonterte stellebordet vi har sett på. Dette er forskjellig fra de andre variantene, da dette stellebordet har en metallramme med plastdeler og en tekstilskiftende overflate.

Dette er et veldig billig stellebord, med svært strippet design og funksjonalitet. Det er rimelig stabilt når det henger på plass og gjør jobben selv om det ikke er det mest overdådige møbelet. For de av dere som bare ønsker funksjon og ikke bryr seg om design, kan dette være et godt alternativ.

Stellebordet har lommer der du kan lagre det du trenger, slik at du alltid har det tilgjengelig under bleieskiftet. De store fordelene med dette stellebordet, i tillegg til prisen, er at den veier nesten ingenting og tar ikke opp mye plass i det hele tatt.

Hvis du bare vil ha den mest grunnleggende og ønsker funksjonalitet før finesse eller design, er 2ME Vaskebjørn Flip et helt greit veggmontert stellebord. Vi anbefaler det til de som leter etter noe billig. Men husk at det er et veldig grunnleggende produkt, og følelsen er litt plast og billig.


I denne artikkelen går vi gjennom en rekke stellebord som er opp til standarden og er både praktiske og fine møbler. Stellebordene kommer i mange forskjellige stiler. Noen er større møbler med skap og oppbevaring, andre er veggmontert og noen er litt enklere varianter som kan brettes opp eller bæres på veien. Derfor har vi delt stellebordene slik:

Hva slags stellebord bør du bruke?

Det er fordeler og ulemper med de forskjellige variantene. Først av alt må du starte fra overflaten du har. Hvis du har god plass, kan du velge hvilken som helst variant, mens hvis du bor i et mindre hjem, vil du kanskje ikke fylle opp med enda et story møbel for bleieskifting. Da kan kanskje en veggmontert løsning, eller en sammenleggbar modell, være best egnet.

Du må også vurdere om du kan bore og skru i veggene. Hvis du bor i en leid leilighet, kan du ikke få lov til å montere et stellebord på veggen uansett. En slik løsning krever også litt mer arbeid og ferdigheter.

Du kan si at:

  • Stellebord med lagringsplass – Best hvis du vil ha noe enkelt. Krever litt mer plass og er mer som et ekte møbel.
  • Vegg stellebord – Sparer plass. Krever mer arbeid, og du må ha tillatelse til å bore og skru inn i veggen.
  • Sammenleggbart stellebord – Litt mindre stabilt. Ofte billigere, tar opp lite plass og kan lett settes til side for å spare plass.

Husk at du også må kjøpe en stellematte til bordet ditt. Disse selges separat. Her kan du se våre tips om de beste stellemattene!

Spørsmål og svar om stellebord

Her er noen vanlige spørsmål som forbrukerne vanligvis har før de kjøper et nytt stellebord.

Hvilket stellebord er best?

Våre favoritter er:

Hvor bør man sette stellebordet?

Skal du sette stellebordet på soverommet, badet eller på barnerommet? Det er mange forskjellige menings om hva som er best. Det avhenger selvfølgelig av hvor mye plass du har hjemme.

Hvis du har plass på badet, kan det være fint å ha et stellebord der. Men det kan ofte være mer komplisert å komme til det med overflaten, eller installasjon på badet veggen.

En kommode med stellebord gjør det bra på soverommet eller på barnerommet. Selv om det kan lukte litt på tidspunktet for bleieskiftet, er dette bare midlertidig.

Sørg for at du holder stellebordet rent. Skitne bleier og vaskeklut må du kaste bort, eller få en godt forseglet bleiebøtte. Det er ikke så viktig i hvilket rom du plasserer stellebordet, enda viktigere har du plass til å kunne stå ved bordet uten problemer.

Hva har du ved stellebordet?

Siden du ikke bør la barnet være alene på et stellebord, er det viktig å ha alt du trenger for hånden når du bytter barn. Dette er godt å ha på plass i oppbevaringsbordet, eller annen lagring innen rekkevidde:

  • Bleier – Sier seg selv.
  • Vaskeklut – Godt å ha tilgjengelig, trenger også litt vann for å bli gjennomvåt i.
  • Våtservietter – Bleieskifterens viktigste verktøy.
  • Salver og kremer – Hvis du bruker hudsalve, for eksempel, er det godt å ha tilgjengelig for bleieendringer.
  • Små håndklær – Alltid godt å ha klar.
  • Andre hygieneartikler – Neglesaks, Q-tips, nesesuging og mer er godt å ha tilgjengelig, slik at du kan benytte anledningen til å ta vare på babyen litt ekstra.
  • Babyolje – Hvis du bruker babyolje, er det også perfekt å ha på plass.

Trenger du et stellebord?

Et barn kan skiftes bleie på nesten hvor som helst, og bleieskifting kan gjøres, for eksempel på sengen med et enkelt underlag. Men et stellebord er tilpasset for å ha barnet i riktig høyde, noe som er mildere på ryggen og kroppen.

I tillegg er det lett å ha et sted hvor alt du trenger for å bytte bleier og ta vare på babyen er samlet på samme sted.

Det er et spørsmål om bekvemmelighet i stedet for behov. Vår erfaring er at et stellebord er en god investering som det gjør livet enklere.

Mange stellebord med kommoder og større varianter fungerer også bra å bruke som vanlige oppbevaringsmøbler senere, noe som gjør dem til en god investering som varer i mange år.

Recent Posts