Beste stelleveske 2024: Disse veskene var de beste i test


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

En stelleveske er din trofaste følgesvenn i løpet av den første tiden med en baby. Der har du alt du trenger, pakket og klart til å ta med deg uansett hvor du skal. Det er uendelig mange varianter på markedet, med en forskjell i design, pris og funksjon. Her er våre tips om de beste stelleveskene akkurat nå!

Stelleveske henger på barnevognen

Hvilken stelleveske var best i test?

En klassisk prisvinnende veske er Skip Hop Duo Signature Stelleveske. Etter vår mening er det den perfekte kombinasjonen av funksjon, rimelighet og stil. En ekstremt praktisk veske med stilig design til en rimelig pris.

Skip Hop Duo Signature Stelleveske

De mest elegante akkurat nå, etter vår mening, er Bugaboo stellevesker. Stilig, slitesterk og veldig praktisk!

Bugaboo Stelleveske Desert Taupe

Hvis du vil shoppe rundt, finner du det største utvalget av stellevesker her hos Mimmis!


Det var imidlertid ikke lett å plukke ut våre favoritter. Totalt har vi sett så mange som 10 forskjellige stellevesker som vi virkelig liker. Du kan lese anmeldelser og mer informasjon om dem alle nedenfor.

Anmeldelser og informasjon om alle 10 stelleveskene vi så på

Her er noen mer detaljerte beskrivelser om alle veskene vi har sjekket ut litt ekstra.

Skip Hop Duo Signature Stelleveske – Best i vår test

Skip Hop Duo Signature Stelleveske

Sjekk prisen på:

Et merke som alltid snakkes om når det gjelder stellevesker er Skip Hop. De er store både her hjemme og internasjonalt. Skip Hop-merket eies av det store multinasjonale selskapet Carter’s Inc. En av veskene som er mest snakket om er deres Signature veske.

Prisnivået på denne vesken ligger et sted i midten og er helt rimelig for en god stelleveske. Det som slår oss direkte når det gjelder denne vesken er kvaliteten på materialet. Det er en veldig tøff og holdbar veske som tåler det meste. Materialet består av polyesterlerret og det er slitesterkt, men også fritt for skadelige kjemikalier som BPA eller ftalater.

Vesken kan bæres i et smart håndtak for rask håndtering, eller via en komfortabel skulderstropp hvis du må bære den over lengre avstander. I tillegg har den spenner som gjør det enkelt å velge om du vil bruke den eller feste den til barnevognen.

Som en liten bonus får du en praktisk stellematte med i vesken. Den er sammenleggbar og utmerket å bruke på turer eller for raske skift når du er ute og går. Hvis du vil ha en litt mer overdådig versjon, kan du sjekke ut våre tips om de beste stellemattene.

Skip Hop Duo Signature har mange lommer og mye lagringsplass. Så mange som 10 lommer er rundt vesken, hvor du kan oppbevare alt fra bleier og klær i den store plassen og mindre leker, nøkler, babyflaske og så videre i de andre rommene. Det er enda en plass spesifikt for mobiltelefonen.

Skip Hop Duo Signature har vunnet flere priser, og vi kan bare være enige med hyllestkoret. Dette er vår klare favoritt. Den er både utrolig funksjonell, solid og slitesterkt, stilig og veldig rimelig. Hvis du ønsker å holde det enkelt, er Skip Hop Duo Signature Stelleveske et godt valg og best i test selv med oss!


Bugaboo stelleveske

Bugaboo Stelleveske

Sjekk prisen på:

Det nederlandske merket Bugaboo har blitt en ekte favoritt for mange foreldre til små barn over hele verden. De er kjent for sin høye kvalitet og sin enkle, men stilige design av sine produkter.

Bugaboo stelleveske er veldig praktisk, og du legger raskt merke til at materialet er av høy kvalitet. Den består for det meste av polyester, men også delvis av bomull og andre materialer på innsiden og i fôret. Fokuset er delvis på bærekraft, men også på å gjøre det enkelt å ta vare på og holde vesken ren. Du kan enkelt rengjøre den med en fuktig klut, og det er godt til å holde smuss og fuktighet unna.

Vesken har fire forskjellige rom og er stor i størrelse. Du vil definitivt få plass til det du trenger i Bugaboo sin stelleveske. Samtidig har den ikke så mange små lommer som mange andre modeller. Det er både plusser og minuser her, vi kan savne for eksempel en lomme med glidelås for mobil og nøkler eller lignende. Men det er et spørsmål om smak, og vi setter veldig pris på romsligheten.

Vesken bæres lett med de justerbare skulderstroppene, eller via det glatte håndtaket. Selvfølgelig passer stellevesken perfekt på en barnevogn, enten Bugaboos barnevogner, eller de fleste duovognene. På barnevognen kan du enkelt feste posen ved hjelp av de integrerte barnevognkrokene.

For stellevesken får du med en veldig fin stellematte. Av alle stelleveskene vi har sett på, er dette sannsynligvis den med den mest overdådige stellematten, noe vi virkelig setter pris på. Den passer perfekt til vesken og passer perfekt i et av rommene.

Vi er definitivt fans av Bugaboo, og de har en følelse av det praktiske og bærekraftige. Vesken tåler mye og gjør livet enklere med sine romslige oppbevaringsområder. Hvis du vil ha en stor stelleveske med diskret design og fokus på funksjonalitet, er Bugaboo Stelleveske et veldig godt valg!


North 13.5 Stelleveske Ryggsekk

North 13.5 Stelleveske Ryggsekk

Sjekk prisen på:

En veldig fancy stelleveske som kan bæres på ryggen. Det er utmerket for reisende og kan også brukes som en bærbar veske og for andre gadgets.

North 13.5 stelleveske er en utrolig praktisk oppbevaringsveske. Inne i vesken er det god plass og flere siderom for smart organisering. Et av de store siderommene kan lukkes igjen, og hele vesken er lukket med to stilige spenner som bidrar til et moderne og stilig utseende.

Det er veldig praktisk å bære posen på ryggen, og den sitter komfortabelt med lange skulderstropper som er enkle å justere. På toppen er det et håndtak akkurat som på en vanlig ryggsekk, som ofte kommer til nytte. Sist men ikke minst har stellevesken også kroker som gjør det enkelt å feste til barnevognen. Kort sagt, det er en veldig funksjonell og brukervennlig stelleveske som du kan bære med deg uansett hvor du skal. Glasuren på kaken inkluderer en enkel sammenleggbar stellematte som tar opp svært lite plass og kan være i vesken til enhver tid.

Vi liker den nedstrippet, fasjonable design som vi godt kunne forestille seg å bruke lenge etter at den ble brukt som en stelleveske. Den har også alle de praktiske funksjonene som vi kunne ønske oss fra en god stelleveske. Hvis du er ute etter en ryggsekk-stil stelleveske er North 13.5 Stelleveske Ryggsekk er trolig det rimeligste alternativet!


Silver Cross Wave Stelleveske Ryggsekk

Silver Cross Wave Stelleveske

Sjekk prisen på:

En ekte premium stelleveske som bæres jevnt og komfortabelt på baksiden. Den er designet for å matche med Silver Cross Wave Duovagn barnevogn. Men selvfølgelig fungerer det bra for andre vogner også, og er en fantastisk total stelleveske.

Silver Cross Wave stelleveske er utrolig luksuriøs i sin design og passer for de som ønsker noe litt ekstra, eller som en fin gave til nye foreldre. Vesken kommer også i en veldig fin pakke, som vanligvis verdsettes når den gis som en gave.

Stellevesken er selvfølgelig også praktisk med flere forskjellige rom for alt du trenger å bære med deg når du er ute med barnet ditt. På utsiden er det en smart oppbevaringslomme, og på innsiden er det en romslig plass til alle nødvendigheter, samt to mindre lagringsplasser hvor du kan organisere gadgets.

Vesken er laget med lærimitasjon detaljer som gir den sin elegante utseende. Silver Cross er kjent for sine elegante produkter, med samlinger som spenner fra barneklær til vogner og babygadgets.

Du kan enkelt bære vesken som en ryggsekk, og den kan justeres for å passe deg. I tillegg til det er det et praktisk håndtak og braketter for barnevogner. For posen får du også en separat myk og fin skiftende pute samt en spesiell flaskeholder som holder babyflasken beskyttet i vesken.

Hvis du har, eller ønsker å få en Silver Cross Wave barnevogn, er denne stellevesken et gitt valg. Den kommer i flere fine farger som matcher. Men det er også et veldig fint valg for de som bare vil ha noe ekstra elegant, eller gi bort en vakker stelleveske som en gave til en kommende mor. Vi er veldig glade i Silver Cross Wave stelleveske og tror du vil sette pris på det også!


Elodie Stelleveske Soft Shell

Elodie Soft Shell Stelleveske

Sjekk prisen på:

Denne stellevesken fra fantastisk Elodie er veldig populær. Det er en ganske enkel veske, men den er stilig og enkel å bruke. Den kommer i flere fine farger og er ideell for å reise med, eller henge ut på vognen.

Elodie Soft Shell festes til trallen med borrelåsfester. Det er en litt uvanlig løsning, men det er utrolig glatt og det fungerer bra. Siden det er festet til barnevognhåndtaket, passer det perfekt med enhver barnevogn.

Stellevesken er svært rimelig, og du får mye funksjon for pengene. For vesken får du en fin skiftende seng med polstring, som er perfekt for bleieendringer uansett hvor du er. I vesken er det en såkalt termolomme hvor du kan plassere barnets flaske. Dette sikrer at den står oppreist og opprettholder riktig temperatur i lang tid.

Vesken er romslig og har mange separate rom hvor du enkelt kan sortere og organisere innholdet. For eksempel et stort rom for bleier og barneklær, mindre rom for telefoner, nøkler og andre småting, og mer. En enkel veske med ekstremt god praktisk funksjon enkelt.

Den nedstrippet og fancy design gjør vesken en utmerket skulderveske å bære med deg selv når du har sluttet å bruke den til barnepass. Da passer det perfekt, for eksempel å ha den bærbare datamaskinen i.

Vi er mangeårige fans av Elodie Details og deres evne til å kombinere stilig design med praktiske nyttige produkter. Elodie Stelleveske Soft Shell er rimelig, stilig og en veldig god pose som vi tror vil passe de aller fleste mennesker!


Twistshake Stelleveske

Twistshake Stelleveske

Sjekk prisen på:

Når det gjelder Twistshake, er det en ting vi forventer: funksjonalitet. De har smidd et veldig godt rykte som et merke som virkelig leverer praktiske produkter. Deres stelleveske er ikke noe unntak.

Twistshake stelleveske er en stabil og romslig variant med mange gode rom for enkel oppbevaring. Du har en stor romslig plass i midten og tre mindre rom langs sidene. Disse er utmerket som flaskeholdere som de holder flasken oppreist, men kan også brukes til å lagre andre elementer. Utenfor er det også tre oppbevaringslommer, en med glidelås for sikker oppbevaring.

Stellevesken kan bæres over skulderen, med en stropp som også kan fjernes hvis ønskelig. Den har et vanlig håndtak og spesielle braketter for barnevogner. For vesken får du også en stellematte som raskt kan brettes ut og brukes om nødvendig.

Twistshakes stellevesken har hele 15 liter, noe som gir vei til det meste du kanskje må ha med deg i løpet av en dag som forelder. En detalj som skiller seg ut, som vi virkelig setter pris på med denne posen, er at den står veldig fast. Når du åpner vesken, holdes den åpen takket være en stålmontert ramme langs kanten av vesken. Det er noe du ofte ikke tenker på, men det kan være så frustrerende å finne det du trenger ellers, hvis du har en hånd opptatt, for eksempel.

Hvis du vil ha en romslig og veldig praktisk veske, er Twistshake Stelleveske et fantastisk alternativ. Det er en av de mest brukervennlige og funksjonelle stelleveskene vi har fått æren av å prøve!


Skip Hop Chelsea Stelleveske

Skip Hop Chelsea Stelleveske

Modellen er ikke lenger til salgs.

En fantastisk fin stelleveske som ligner en elegant veske. I tillegg til det fantastiske designet har Skip Hop Chelsea mange nyttige funksjoner.

En av de store fordelene med Skip Hop Chelsea er at den er veldig godt utstyrt med forskjellige lommer og oppbevaringsrom. Rundt vesken er det 12 forskjellige rom hvor du kan sortere og lagre alle forsyningene du trenger å ta med deg. Det finnes mange typer rom, inkludert glidelåser for mobile og viktige gjenstander, flaskeholdere, små lommer for ulike gadgets og selvfølgelig et stort hovedrom for bleier, håndklær og generelle omsorgsartikler.

Vesken bæres mest jevnt med de avtakbare skulderstroppene eller det glatte håndtaket. Vesken kan også enkelt festes til barnevognen gjennom klips. Under har Chelseas stelleveske små metallpoter som gir beskyttelse hvis du trenger å sette den på bakken eller harde overflater.

Vesken er laget av polyester med stilige detaljer i lærimitasjon. Det er helt fritt for farlige kjemikalier som ftalater og BPA. Posen inneholder også en hendig stellematte å ta med deg på reisen.

Chelsea stellevesken er også tilgjengelig i en lignende modell, men designet som en ryggsekk. Det er litt annerledes i design og har ikke så mange lommer, for eksempel, men er definitivt verdt å sjekke ut hvis du vil ha en ryggsekk-stil veske!

I alle fall er vår generelle vurdering at Skip Hop Chelsea er en helt fantastisk stelleveske. Designet er nydelig hvis du spør oss, og vi setter pris på alle de små rommene og oppbevaringsområdene. Hvis du vil ha noe med ekstra plass til alle de små viktige dingsene, er Skip Hop Chelsea en stelleveske for deg!


Buddy & Hope Stelleveske

Buddy & Hope Stelleveske

Sjekk prisen på:

En utrolig billig stelleveske som fungerer helt fint hvis du bare vil ha noe enkelt å oppbevare det essensielle i, når du er ute på farten med barnet ditt. Buddy & Hope Stelleveske er tilgjengelig i flere forskjellige farger og er et svært populært valg.

Stellevesken er laget av nylon, men er fortsatt myk og faktisk Oeko Tex-sertifisert, noe som er et pluss for miljøet. Gitt prisen er Buddy & Hope et veldig sjenerøst alternativ, da du også får en stellematte som du kan bære med deg i vesken.

Denne stellevesken passer nesten alle barnevogner og er veldig enkel og fleksibel å bære med deg. Den har skulderstropper som kan løsnes, samt et vanlig håndtak for rask og jevn håndtering.

Romsligheten i denne stellevesken er veldig bra, og den har en ekstra lomme inni for deg å organisere tingene dine litt. Men det vi mangler, er litt flere lommer. Det er vanligvis praktisk med et par ekstra lommer, helst de med glidelåser. Selv ting som smokkerholdere og andre fasiliteter mangler fra Buddy & Hopes veske.

Buddy & Hope stelleveske lukkes med trykknapper på forsiden og glidelåser for den store åpningen. Alt i alt er dette en veldig god stelleveske, og det vil trolig være vanskelig å finne en variant hvor du får mer valuta for pengene. Men det er ganske enkelt, og for de som vil bruke vesken daglig, er det ofte ønskelig å ha en veske med litt bedre sorteringslommer og lignende.

Vi liker denne stellevesken og tror det vil gå bra for de aller fleste. Hvis du vil ha en litt billigere modell, er Buddy & Hope vårt absolutte toppvalg som den beste budsjett håndbagasje!


Emmaljunga Stelleveske Travel

Emmaljunga Stelleveske Travel

Emmaljunga er fantastisk på design og har sett hvor stellevesken passer perfekt til barnevogntrekket. Men uansett om du har en Emmaljunga vogn, eller ikke, er deres vesker virkelig gode produkter.

Denne vesken kalles Travel og er flott for både lange og korte turer. Med mange lommer og rom hvor du kan sortere alle nødvendigheter for både deg og barnet. Vesken er også perfekt som en bærbar veske til den bærbare datamaskinen når du ikke trenger å bruke den til barnas gjenstander lenger. Vi er veldig fornøyde med hvor praktisk vesken er med flaskeholdere på sidene, låsbare lommer både på innsiden og utsiden, og god plass inni. Med denne vesken kan du virkelig få alt du trenger, og også holde den organisert og lett å finne.

Emmaljunga Travel er tilgjengelig i mange forskjellige farger og stiler, og hvis det er ett merke å bli rost for sin design og materialer, er det Emmaljunga. Du kan være trygg på at du får kvalitet når du velger sine produkter, selv om det selvfølgelig kommer til en litt høyere prislapp.

For posen får du også med en skiftende seng som er lett å bære med og lett å rengjøre som det kan vaskes på maskin. Du kan bære vesken i håndtakene, den avtakbare skulderstroppen, eller selvfølgelig enkelt feste den til barnevognen. Den er perfekt for en tralle fra Emmaljunga, men fungerer perfekt for de fleste vogntyper.

Hvis du vil ha en stelleveske laget av kvalitetsmaterialer, men et gjennomtenkt design og stilig eksteriør, er Emmaljunga Travel Stelleveske et trygt valg.


Bjällra of Sweden Stelleveske – Flott design

Bjällra of Sweden Stelleveske

Modellen er ikke lenger til salgs.

Bjällra of Sweden er et spennende merke i markedet for babyprodukter. Deres stellevesker er litt mer eksklusive og har en høyere prislapp. De kombinerer eleganse med funksjon på en moderne måte, som vi må si at vi virkelig kan sette pris på.

Det første vi blir truffet av er det elegante bølgete stoffet på utsiden av vesken. Kombinert med gullkjeden på skulderremmen, gir vesken et trendy utseende som minner om en designerveske. Stroppene og detaljene på vesken er også laget av ekte skinn, og produsentene har virkelig fokusert på å gi stellevesken den lille ekstra.

Utover det fine eksteriøret har Bjällra of Sweden også tatt hensyn til veskens funksjon. Både innvendig og utvendig har du flere smarte lommer som kan lukkes med glidelåser. Totalt er det 11 lommer på stellevesken, inkludert siderom hvor du kan oppbevare babyflasken. Posen kan bæres enten i håndtaket, via skulderstroppen eller ved å feste den til barnevognen ved hjelp av smarte kroker.

Stellevesken leveres med en enkel, men veldig praktisk stellematte tilpasset for reise. Det tar opp svært lite plass og er perfekt å alltid ha i vesken.

Vi liker virkelig utformingen av vesken. Det føles også som Bjällra of Sweden ikke har inngått noen kompromisser når det gjelder funksjon og alt det praktiske. Dette er en perfekt stelleveske for de som beveger seg rundt i et storbymiljø og ønsker et elegant og trendy utseende når de er ute med barnet sitt. Vår gjennomgang av Bjällra of Sweden Stelleveske er tydelig positiv, og vi kan anbefale den!


Hva er en stelleveske?

En stelleveske er en type veske som er spesielt designet for deg å bære med deg alt som trengs for å ta vare på barnet ditt utenfor hjemmet. Derfor, for eksempel, kommer en stelleveske vanligvis med en sammenleggbar baby coaster som du alltid kan bære med deg.

Stellevesker kommer i forskjellige stiler, det er for eksempel:

  • Stellevesker båret over skulderen
  • Små stelleveske som ser ut som en veske
  • Stellevesker båret som en ryggsekk

De aller fleste stelleveskene kommer også med noen form for braketter som gjør at de kan henges foran barnevognen. Det er veldig praktisk å ha rask tilgang til barnets ting som smokker, flasker eller håndklær, våtservietter og så videre.

Stellevesker er tilgjengelige i alle tenkelige stiler, farger og designere, og det er en mengde forskjellige merker å velge mellom.

Hva er forskjellen mellom en stelleveske og en vanlig veske?

Stellevesker kan se veldig annerledes ut, men ofte er de svært lik vanlige håndvesker eller lignende. Her er noen vanlige forskjeller mellom stellevesker og vanlige vesker:

  • Stellevesker kommer ofte med en stellematte
  • På en stelleveske har du ofte flaskeholdere som passer til en babyflaske eller babykopp
  • En stelleveske er vanligvis tilpasset for å festes til en barnevogn
  • Mange stellevesker har flere rom og er tilpasset gadgets du trenger å bære med deg som forelder til en baby

Hva bør du vurdere når du kjøper en stelleveske?

Det er et par ting som kan være godt å vurdere når du kjøper en stelleveske. Her er våre tips:

Størrelse – Det er alt fra veldig små garderober med plass til det essensielle, til større modeller med plass til mer enn bare bleier og vaskeservietter. Vi foretrekker de litt større stellevesken med plass til ekstra klesskift, leker, hygieneprodukter og mer.

Lommer og rom – Ofte har stellevesken mange forskjellige lommer. Det er noe vi virkelig anbefaler. Da kan du enkelt holde styr på ting. Leker i ett rom, bleier i et annet og så videre.

Funksjon og bæring – Stellevesker kan være litt annerledes designet. Den vanligste modellen, som vi også foretrekker, er den litt større hånd/skulderveske. Det kan også henges på barnevognen og er veldig praktisk å bære med deg. Det er også, for eksempel, ryggsekkvarianter eller mindre vesker som ligner mer på en vanlig veske.

Recent Posts