Beste votter og vinterhansker for barn 2024


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Om vinteren er det viktig å holde hendene varme og tørre. Barn elsker å leke i snøen, og det blir lett vått på fingrene. Vi har sjekket ut mange forskjellige typer votter, og her anbefaler vi våre favoritter blant de beste vottene for barn!

Barn med vinterhansker gjør tommelen opp

Hvilke votter er best i test?

Hvis du vil ha absolutt topp kvalitet, bør du velge noen av Hestras premiumvotter. For eksempel noen av Army Leather-vottene deres. Utrolig fine votter som varmer godt, holder lenge og er laget for tøffe vinteraktiviteter!

✅ Absolutt topp kvalitet

To par fine votter fra Hestra

Et av de beste alternativene når det gjelder kvalitet kontra pris, er Polarn O. Pyrets polstrede votter. Lange votter som dekker godt og holder tett mot fukt, snø, vind og kulde!

✅ Gjennomgående høy kvalitet

Po.p Weather Pro® Vatterte Votter Utmerkede votter for barn

Et godt standardvalg er Didriksons Biggles. De finnes som votter i størrelser fra 0-8 år. De har også en hanskemodell som er like bra, men i størrelser fra ca. 4-10 år.

✅ Godt standardvalg for de fleste

Didriksons Biggles votter

Ønsker du et par billigere votter anbefaler vi Lindex skihansker. De er faktisk veldig gode hverdagsvotter, og veldig rimelige!

✅ Prisgunstig og stilig

Lindex Wallride skihanske

Anmeldelser av 11 forskjellige votter for vinteren

Her er korte anmeldelser og informasjon om 11 forskjellige par votter fra forskjellige populære merker.

Hestra Army Leather Patrol JR

Hestra Army Leather Patrol JR

Sjekk prisen på:

Når det gjelder vintervotter, er det få merker som kan måle seg med Hestras kvalitet. Deres Army Leather-votter er ikke bare kjent for å være ekstremt varme, men også for sin slitestyrke og stilige design.

Enten du foretrekker tommelhansker, fingerhansker eller den unike trefingerstilen, vil du oppdage at Hestra leverer et produkt av høyeste kaliber.

Hestra Army Leather Patrol JR er spesielt utviklet for yngre eventyrere. Denne fleksible og slitesterke tommelhansken er perfekt for aktive barn som trenger å holde hendene varme på kalde vinterdager.

Hansken er laget av geiteskinn fra Army Leather og har en overhånd i slitesterkt stretchpolyesterstoff som sikrer både komfort og holdbarhet. I tillegg er det avtagbare fôret en praktisk funksjon som gjør det enkelt å vaske eller tørke hansken etter en dag i snøen.

Men det som virkelig gjør denne hansken spesiell, er de tekniske spesifikasjonene. Med G-Loft-isolasjon og et uttagbart fôr i Bemberg/polyester kan du være sikker på at barnets hender holder seg varme. Detaljer som håndmanchetter, mansjetter i neopren og snøring med borrelås gir ekstra komfort og sikkerhet.

Med sin lange historie som hanskebedrift har Hestra vist hvorfor de er ledende på sitt felt. Familiebedriften ble grunnlagt i 1936 og har alltid prioritert kvalitet, noe som gjenspeiles i hver eneste hanske de produserer.

Med egen produksjon og nøye utvalgte materialer kan de garantere at hvert eneste produkt holder høyeste standard. Det er ikke overraskende at de produserer over 2 millioner par hansker i året og har en global tilstedeværelse.

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig, stilig og funksjonell vinterhanske til barnet ditt, kan du ikke gå galt i byen med Hestra Army Leather Patrol JR. Det er en investering i kvalitet som vil vare i mange vintre fremover.


Didriksons Biggles votter & hansker

Didriksons Biggles votter

Sjekk prisen på:

Didriksons Biggles er tilgjengelig både som votter og vinterhansker. Vottene er perfekte for både store og små barn, mens hanskene passer best for barn fra fem år og oppover.

Didriksons Biggles er varme og foret i en veldig komfortabel, myk teddyforing. Hanskene strammes rundt håndleddene og kan justeres slik at de passer til barnet uansett armstørrelse. Hanskene har en spenne som kan strammes hvis de trenger å sitte litt strammere.

Didriksons Biggles Hansker

Didriksons Biggles er utrolig populære og uten tvil et av de beste valgene når det gjelder babyhansker akkurat nå. De holder tett og tåler vann. Vottene er enkle å ta på, og sitter veldig bra på hendene uten å skli av. De kan trekkes høyt opp for å holde seg tett rundt armene.

Hvis du er usikker på hvilke votter du skal kjøpe i vinter, er Didriksons Biggles alltid et trygt veddemål. Definitivt blant de beste barnehanskene på markedet, i tillegg tilgjengelig til en ok pris!


Didriksons Biggles Zip votter

Didriksons Biggles Zip votter

Sjekk prisen på:

Disse vottene er veldig gode for små barn og er tilgjengelige i størrelser som passer i 0-6 år. De er varmt foret og forseglet mot både vind og vann. En av de store fordelene er den utmerkede passformen som sitter godt på små hender og er lett å ta av og på.

På siden av vottene er det en glidelås som gjør det ekstra enkelt å sette på vottene på barnets hender. De holdes på plass ekstra fast ved hjelp av borrelås rundt.

Vottene har en varm og myk polyester, eller fleecefôr. De er gode å bruke hele vinteren. En annen god detalj på Biggles Zip, er spennen som kan brukes til å feste vottene til barnets jakke eller kjeledress, 3 slik at de ikke går seg vill.

Dette er en veldig gjennomtenkt og godt designet vott. Hvis du vil ha votter til et lite barn til vinteren, er Didriksons Biggles Zip et av våre absolutte favorittvalg!


Reima Ote votter

Reima Ote votter

Sjekk prisen på:

Reima Ote er et par svært holdbare og varme votter for barn. Denne modellen har faktisk eksistert siden 1995 og er veldig populær blant småbarnsforeldre over hele Norden.

De kommer i mange stilige farger og er helt vanntette. I tillegg har de en veldig god pusteevne takket være den spesielle Hipora-membranen som ligger inne. Det er en type fôr som er funksjonell, vanntett og har god pusteevne. Teknologien ble utviklet av det sørkoreanske selskapet Kolon Industries.

Overflaten på Reimatec Ote behandles med skånsom BIONIC FINISH®ECO som er en impregnering fri for giftstoffer, noe som gjør overflaten vanntett og smussavvisende.

Fôret i vottene er varmt og veldig mykt i fleece. Vottene går langt opp og kan trekkes over jakken, og festes jevnt med en spenne for en perfekt passform.

Disse vottene er blant de aller beste vi har sett på, hvis vi sammenligner dens kvaliteter. De er utrolig holdbare med over 80 000 på Martindale-skalaen, og har usedvanlig god pusteevne. De tåler temperaturer så lave som -30 grader Celsius, og de har en vannsøyle på over 10 000 mm!

Det er mange gode grunner til at Reima Ote har vært så populær i så mange år. Disse vottene er blant de absolutt beste hanskene for barn du kan kjøpe i vinter!


Nordbjørn Reinfjord votter

Nordbjørn Reinfjord votter

Sjekk prisen på:

Et par utrolig rimelige votter fra Nordbjørn. De er vanntette takket være et spesielt mellomlag, som er perfekt for å leke i snøen.

Vottene er foret med polyester og holder varmen godt. Materialet på utsiden består av polyamid, og på håndflatene er det et gummilignende PU-materiale. Det gir vottene et godt grep, samt en forsterkning som gjør dem holdbare og holder bort smuss.

Rundt håndleddene er vottene moderat elastiske, noe som gjør det behagelig å bruke dem, samt lett å ta på vottene dine.

Blant de billige vottene for barn er Nordbjørn Reinfjord vår favoritt. En enkel vott med alle funksjonene du forventer av et par gode vintervotter.


Lindex FIX Skihansker

Lindex FIX Skihansker

Sjekk prisen på:

Disse vottene fra Lindex er ganske enkle designet, men veldig rimelige. Det er en god standard vane å ha til daglig bruk, eller som ekstra hansker. De kommer i flere farger og størrelser som passer mellom 1-6 år.

FIX skihansker er vanntette og har mange gode detaljer. For eksempel er de forsterket ved håndflatene og på enden av fingertuppene. Dette gjør at de enkelt kan ta tak i leker, snøskuffer og mer. I tillegg gir det en ekstra beskyttelse og litt ekstra varme. Vottene har også en tynn reflektor på forsiden, for litt ekstra synlighet i mørket.

På innsiden har vottene et komfortabelt fleecefôr som fungerer bra for å holde varmen. De knipser jevnt med borrelås. En av de store fordelene med Lindex FIX skihansker er at de er veldig enkle å ta på og ta av. Samtidig er de ganske korte, så de er bedre som hverdagsvotter, i stedet for de villeste snølekene.

Totalt sett er dette et par veldig gode og funksjonelle votter. De er sannsynligvis det rimeligste alternativet når det gjelder denne typen barnevotter til vinteren. Lindex FIX skihansker er perfekte som et ekstra par å ha klar!


Nordbjørn Stöten hanske

Nordbjørn Stöten hanske

Sjekk prisen på:

Et par fine vinterhansker for barn fra Nordbjørn. De er vanntette og veldig enkle å bruke når du spiller når det er vått og kaldt ute.

De er ikke super varme, så ikke de beste vottene når det er veldig kaldt ute. Nordbjørn Stöten egner seg best som hverdagshansker for litt større barn fra ca. 7-12 år, å ha på skolen og så videre.

Disse hanskene er laget av polyester, med et PU-lag på forsiden for bedre grep. Det er et par veldig glatte hansker å bruke, og de fungerer både for sport og all slags lek om vinteren.

Som vanlig når det gjelder Nordbjørn, er det også et rimelig produkt. Hvis du vil ha et par vanntette hansker for barn i skolealder, er Nordbjørn Stöten et veldig godt alternativ.


Helly Hansen Swift HT 2.0 Skihansker & Swift Mitten

Helly Hansen Swift HT 2.0 Skihansker

Sjekk prisen på:

Disse hanskene fra Helly Hansen er av veldig høy kvalitet, og det er virkelig et kvalitetsmerke når det gjelder varme og praktiske vinterklær.

Helly Hansen Swift HT 2.0 har en ekstremt høy vanntetting og et veldig fint og varmt fôr i fleece. Hanskene er lett lukket med borrelås og sitter fantastisk godt på hånden.

På håndflaten på hanskene er det en ekstra forsterkning som beskytter hendene og gir et ekstra godt grep.

Helly Hansen JR Swift Ht Mitten 2.0 Votter

Helly Hansen Swift HT Jr 2.0 er tilgjengelig både som hansker og votter. Begge er laget med samme kvalitetsmaterialer og er av meget høy kvalitet.

Hvis barnet ditt liker å tilbringe mye tid ute om vinteren, og engasjerer seg i vinteraktiviteter, er disse hanskene perfekte. De kan brukes til lek, ski, skøyter og mye mer. Hvis du vil ha et par ekte kvalitetsvotter og det passer inn i budsjettet ditt, er Helly Hansen Swift HT et fantastisk valg!


Reima Uusio 2-i-1 votter

Reima Uusio 2-i-1 votter

Sjekk prisen på:

Disse vottene skiller seg ut fra resten fordi det er to votter i en. Den indre votten er vattert og fungerer som et varmende indre fôr om vinteren. Det ytre skallet gir effektiv beskyttelse mot vann, smuss og vind. Med det ytre skallet på, er vottene vanntette med en vannsøyle fra 8 000 mm.

Vottene er veldig komfortable og myke å ha på seg. Mansjettene rundt håndleddene er elastiske og laget av et mykt ribbet materiale. I tillegg er fôret luftig og har en veldig god pusteevne på over 7 000 g/m2/24h, som er topp for denne typen votter.

Vottene er litt dyrere enn mange andre modeller vi har sett på, men kan samtidig brukes både mesteparten av høsten og vinteren takket være at det er en 2-i-1-løsning.

Reima Uusio 2-i-1 er tilgjengelig i flere farger og er et par fine og unike votter som vi liker.


Polarn O. Pyret skallvotter

Polarn O. Pyret skallvotter

Sjekk prisen på:

Disse vottene fra Polarn O. Pyret har mange gode kvaliteter og er tilgjengelige til en rimelig pris. De er helt tette mot vind og vann, og har en god passform som gjør dem egnet for de fleste barn. Disse er imidlertid ikke foret votter, og denne modellen passer best til høsten og de litt kjøligere vinterdagene når temperaturen ikke har falt for lavt.

Vottene har et langt erme som kan trekkes over jakken eller kjeledress. I tillegg er den ekstra bred for å gjøre det enkelt å få på deg vottene. Det er en stor fordel med Weather Pro skallvotter, det blir verdsatt av personalet i barnehagen som raskt kan hjelpe barna med klærne sine.

Disse vottene har blant de beste vanntettheten til sammenlignbare modeller, med en vannsøyle på 12 000 mm! De er veldig holdbare og tette og holder varmen utrolig effektiv.

Vottene er laget av polyamid, men er ikke foret. Dette gjør dem egnet for bruk før det blir veldig kaldt. De er ideelle om høsten og den kjøligere delen av vinteren, men ikke når temperaturen går for langt under null. Det er imidlertid mulig å bruke vottene med et par tynne fingerhansker under.

Alt i alt er Polarn O. Pyret skallvotter utmerket for alt vær der temperaturen er rundt 0 grader. De er rimelige og av meget høy kvalitet!


Kuling Tallinn

Kuling Tallinn Votter

Ikke lenger tilgjengelig.

Disse vottene fra Kuling er tilgjengelige i flere fine stiler som også samsvarer med merkets andre utvalg av fancy vinterklær.

Kuling Gothenburg har ribbet mansjetter som gjør den myk og komfortabel ved håndleddene. De er veldig elastiske, noe som gjør det enkelt å komme seg på og ta av seg vottene, samtidig som de gjør en god jobb med å holde tett mot snø.

Vottene er vanntette til 8 000 mm og holder tett mot vinden. De har en rimelig god pusteevne og er vanligvis komfortable å leke med, selv i lengre perioder. Overflaten på vottene behandles i PFC-fri BIONIC-FINISH®ECO, for skånsom og effektiv beskyttelse mot vann og smuss.

Kuling Gothenburg er en stilig og unik vott som er populær å kjøpe sammen med en matchende lue!


Votter eller hansker for barn – hva er best?

Når det gjelder votter for barna til vinteren, er det i hovedsak to varianter å velge mellom:

  • Votter
  • Vinterhansker

Her er hva vi tenker:

Votter er alltid best for små barn. Barn fra 0 til minst 4 år, bør du kjøpe votter til. Spesielt hvis de skal brukes i barnehagen. Det er mye lettere å få på barnets votter, og du trenger ikke å rote med fingrene. I tillegg er hansker vanligvis litt strammere i passformen, slik at det blir enda vanskeligere å få dem på.

En annen fordel med votter er at de ofte holder varmen bedre. Når fingrene er sammen, holdes de varme ved hjelp av hverandre. Hansker kan noen ganger føles litt kaldere å ha på seg.

Hansker kan være best hvis barnet er stort nok til å få hendene på seg selv. Barn fra sju år og oppover foretrekker ofte hansker, da det er lettere å leke med dem på, og det kan se litt mindre ”barnslig”.

Noen av de viktigste plaggene å ha på seg når det er kaldt om vinteren er votter og en god lue. Her kan du lese mer om de beste vinterhattene for barn!

Recent Posts