Beste eksperimentsett for barn 2024: Bokser med pedagogiske eksperimenter


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Eksperimentsett for barn er alltid morro. Fra kjemi til elektronikk og til hemmelige koder, det er sett for alt. For at et sett skal anses som bra, bør det gi muligheter for barn i alle aldre til å utforske ulike vitenskapelige emner som kjemi eller elektronikk uten for mye instruksjon fra en voksen. I denne artikkelen vil du finne de beste eksperimentsettene på markedet!

Barn som gjør kjemieksperimenter

Hvilke eksperimentsett er best i test?

Unike eksperimenter : Forskerfabrikken har mange unike eksperimenter som er kjempegøy. Vi anbefaler deres eksperimenter med badebomber eller slimete slimdyr!

Litt av alt : Litor – Dine Beste Eksperimenter – Høy kvalitets sett, med litt av alt.

Beste elektronisk : Alga – 101 Eksperimenter – Elektronisk – 101 spennende elektroniske eksperimenter.

Beste kjemisett : Amazing Chemistry – Holder famlien underholdt hele kvelden.

Bygg din egen krystall : National Geographic – Crystal Lab – Dyrk og gro din egen sellysende krystall.

Har du prøvd Albert, den smarte barneappen for læring? Her er en anmeldelse av Albert og spillene som er inkludert i appen!

En titt på mange forskjellige eksperimentsett for barn

Vi har undersøkt og testet eksperimentsett på markedet, og nedenfor er de som kom på topplisten våres. Vi har sett på kundeerfaringer, innhold, og vi har lagt inn litt for alle. Du er garantert til å finne ett sett som passer best for deg og barnet ditt.

Barn som liker eksperimenter liker vanligvis også LEGO-roboter, eller LEGO-biler og interessante brettspill.

Forskerfabrikken Kjemisett – Lag egne badebomber

Forskerfabrikken Kjemisett Lag egne badebomber

Sjekk prisen på:

 • Fra 6 år
 • Fargerik og imponerende effekt

En boks med fargerike eksperimenter. Her kan du lage mange forskjellige typer badebomber som gir fra seg både farger og ulike dufter når de slippes i vann.

Det spraker og syder, bobler og lukter når du heller i og blander de forskjellige badebombene i vann. I pakken får du alt du trenger for å lage kule små badebomber. Det følger også med en fin gaveeske til badebombene slik at du kan gi dem til en slektning eller et familiemedlem som vil sette pris på et litt mer fargerikt bad.

Alle ingrediensene er selvfølgelig ufarlige og det er enkelt å komme i gang. Eksperimentet er veldig populært og resultatet er morsomt.

Ønsker du en eksperimentboks hvor du får et tydelig resultat, i et produkt som faktisk kan brukes, så er Forskerfabrikkens badebomber en skikkelig fin pakke. Det er selvsagt ikke den mest varierte eksperimentboksen, men den er av virkelig høy kvalitet og gir et utrolig effektivt resultat. Vi liker det!

Forskerfabrikken er også kjent for sine fantastiske julekalendere for barn!


Forskerfabrikken Kjemisett – Slimete slimdyr

Forskerfabrikken Kjemisett - Slimete slimdyr

Sjekk prisen på:

 • Fra 6 år
 • Super populært!

I denne pakken får du alt du trenger for å lage dine egne slimete geléaktige små skapninger. Det er et morsomt eksperiment som pleier å være veldig populært.

Ved å blande de tilhørende væskene med vann, legge det i former og velge hvilke farger du vil ha, får du et resultat som er virkelig morsomt. De små slimdyrene er morsomme å ta på og kan ligge i vann som din egen lille akvariefisk.

Vi liker virkelig denne eksperimentboksen, og det er lett å se hvorfor den har blitt så populær. Det er rimelig enkelt for barna å gjennomføre alle deler av forsøket selv, og resultatet er noe konkret som gir stor glede.

Samtidig er det verdt å forstå at det ikke er en eksperimentboks men mange forskjellige eksperimenter. Dette er noe som gir glede i en begrenset periode. Når du har laget et sett med slimes, vil boksen til slutt ha spilt sin rolle.

Men konklusjonen er likevel at Forskerfabrikkens slimete slimdyr er en av de morsomste eksperimentboksene vi har prøvd. Det er ikke mange eksperimenter som så raskt har ført til så mye nysgjerrighet og latter.


Litor – Dine Beste Eksperimenter

Litor - Dine Beste Eksperimenter

Sjekk prisen på:

 • Litt av alt
 • Noe for alle
 • God kvalitet

Du er aldri for ung til å være vitenskapsmann! Gjør hendene skitne med våre eksperimenter som du kan gjøre hjemme. Lær om krefter, energi og miljø. Vi har alt du trenger for en morsom og lærerik opplevelse. Dette settet fra Litor har litt om alt for alle. Litor leverer flere høykvalitets eksperimentsett, og dette settet er ikke det eneste i denne listen.

Gjør deg klar til å ha det gøy med noen av de kuleste, mest pedagogiske og morsomme eksperimentene som vil få barnet ditt til å ønske mer. Fra å hente ut energi fra vann og luft, til å bygge et periskop og lage et vulkanutbrudd, dette settet har alt. Det har aldri vært enklere for barnet ditt å lære om vitenskap og sette i gang sinnet. Alt du trenger er i esken, så gjør deg klar for fantastisk læring!

Barn elsker å lære gjennom eksperimentering. Men hva om de ikke har tilgang til riktig materiale? Litor sine “Dine Beste Eksperimenter” er en boks designet for å gjøre vitenskap og ingeniørvitenskap tilgjengelig for alle. Ved hjelp av dette settet vil barnet ditt kunne utforske vitenskapens verden akkurat som de store – men med egne hender.

Inneholder:

 • Energitårn
 • Vannhjul
 • Luftpropeller
 • Vekter (trekuler)
 • Hussing
 • Filterpapir
 • Modelleire
 • Bomullspinner
 • Ispinne
 • Pipette
 • Beger
 • Kork
 • Fargeskive
 • Periskop
 • Speil
 • Vulkanmodell
 • Natron (bakepulver)
 • Sitronsyre
 • Fargetablett
 • Instruksjoner

National Geographic – Bygg Din Egen Vulkan

National Geographic - Bygg Din Egen Vulkan

Sjekk prisen på:

 • Fra 8 år
 • Morsomt og lærerikt

Lær om kjemi, og lag ditt eget vulkanutbrudd! Ikke bare vil du lære om kjemi, en du lærer også om kunst og maleri. Gå inn i en verden av vulkanutbrudd med National Geographics ”Bygg Din Egen Vulkan”-sett lar deg lage ditt eget vulkanutbrudd hjemme, komplett med ekte vulkanske prøver og utbruddspulver.

Med den medfølgende malingen og børsten, gjør vulkanen din så realistisk som mulig (eller ikke!) og legg til noe av det medfølgende gipset for et komplett utseende. Utbruddspulveret kan deretter settes av med litt simpel kjemi for å gjøre arbeidet ditt levende. En fantastisk måte å lære barnet ditt om kjemi, maling og naturfag!

Dette settet inneholder alt du trenger for å få et vulkanutbrudd, inkludert gips og vulkanskimmel, maling og pensel, vulkanske prøver, utbruddspulver og en læringsguide. Lærerikt, men morsomt for folk i alle aldre!

Jeg må innrømme at min ni år gamle datter og jeg hadde det veldig gøy med dette settet. Det var utfordrende og interessant å få akkurat de riktige fargene til utbruddet. Det eneste problemet mitt er at det ikke er nok utbruddspulver inkludert i settet for å mange utbrudd, så jeg måtte bestille mer på nettet. Men det er billig, og definitivt verdt pengene for å lære barnet ditt om vitenskap på en morsom måte.


Clementoni Amazing Chemistry

Clementoni Amazing Chemistry

Sjekk prisen på:

 • Alt innen kjemi
 • 180 spennende eksperimenter

Du trenger ikke å besøke et kjemilab for å utføre 180 spennende kjemiske eksperimenter! Dette settet fra Clementoni har alt du trenger for det perfekte kjemiske eksperimentet. Det er en fantastisk måte å lære barn om kjemi på, og passer for barn fra 8 år, men de har også eksperimenter for hele familien. Her har du timesvis med morro.

Gjør deg klar til å oppdage kjemiens verden gjennom disse eksperimentene! Med dette komplette settet har du alt du trenger: 180 eksperimenter, vernebriller, reagensrør og mer. De spennende eksperimentene i denne boken vil være en fin måte å få barna dine interessert i vitenskap.

Eksperimenter med kjemi for å finne ut hva som skjer når du blander forskjellige materialer; lag slim, utforsk kjemiske reaksjoner og mye mer. Fra å lære å lage en vulkan til å utforske molekylære forbindelser, dette morsomme settet vil garantert få barn interessert i vitenskap.


Alga – 101 Eksperimenter – Elektronisk

Alga - 101 Eksperimenter - Elektronisk

Sjekk prisen på:

 • 101 eksperimenter å utføre!
 • Eksperimenter med statisk elektrisitet, magnetisme, elektromagnetisme, og mer!

Tankevekkende og utfordrende elektroniske eksperimenter som involverer statisk elektrisitet, magnetisme, elektromagnetisme og mer. Lær om de mange fenomenene i denne verden som skjer takket være de utilnærmelige kreftene til statisk elektrisitet, magnetisme, elektriske motorer og annen elektronikk.

Eksperimenter med statisk elektrisitet, magnetisme, elektromagnetisme og mer for å få en forståelse av hvordan det fungerer. Lær om de praktiske anvendelsene av denne kunnskapen til ulike områder som elektronikk og ingeniørfag. Med 101 eksperimenter å prøve, vil du aldri kjede deg igjen.

For unge hobbyister og barn, dette er et perfekt sett for deg! Med 101 eksperimenter blir du aldri lei av å lære. Hvis du ikke finner det du vil gjøre, kan du bare bla gjennom boken og se etter en idé som fanger oppmerksomheten din.

Det som er bra med denne i stedet for kjemi eksperimentboksene er at det går ikke tomt! Du må ikke kjøpe nye kjemikalier Du må til tider kjøpe nye batteri, men det er billig. Dette settet vil holde barnet ditt underholdt i lang tid og fremover, og det er et fantastisk sett hvis barnet ditt er interessert i elektronikk.


Litor – Din Egen Stjernehimmel

Litor - Din Egen Stjernehimmel

Sjekk prisen på:

 • Lag en stjernehimmel
 • Lær om astronomi

Hold deg oppdatert på astronomistudiene dine eller nyt bare å se på nattehimmelen med dette settet! Inneholder alt du trenger for å gjenskape stjernene, stjernebildene og historiene deres.

Det er på tide å la barna bli kjent med stjernene! Litor sin eksperimentboks er her for å hjelpe deg med å lage din egen personlige stjernehimmel og lære om hvordan konstellasjoner ble navngitt. Du har alt nødvendig materiale for å lage din helt egen himmel. Det er en morsom måte for både barn og voksne å lære om astronomi.

Litor er et selskap som lager interaktive, pedagogiske produkter. Med dette settet kan du lage din egen stjernehimmel og lære om de forskjellige stjernebildene. Det er 10 stjernekort med, 80 lysende klistremerker og en lommelykt inkludert i esken. Du får også med ett instruksjonshefte, så du kan sette sammen stjernehimmelen som himmelen er i virkeligheten.

Settet inneholder:

 • Lommelykt
 • Gummistrikk
 • Pappruller
 • Aluminiumsfolie (11 ark)
 • 10 stjernekort
 • 80 selvlysende klistremerker
 • Instruksjonshefte

National Geographic – Crystal Lab

National Geographic - Crystal Lab

Sjekk prisen på:

 • Dyrk din egen selvlysende krystall
 • Ekte fluoritt inkludert

National Geographics selvlysende krystalllaboratorium. Barn kan dyrke sin egen krystall på bare noen få dager og så se med egne øyne hvordan den lyser i mørket. Inneholder: krystallvekstpulver, en selvlysende voksende stein, treskje, forstørrelsesglass.

National Geographics Crystal Lab er det kuleste vitenskapseksperimentsettet for barn. Bare bland pulveret med vann, vent noen dager, og vips! Du har din helt egen krystall. Er ikke det kjempebra? Du kan også se hvor kult det ser ut når du skinner et lys på det. Skaff denne laboratoriet for barna dine for en virkelig lærerik og morsom familieopplevelse!

Oppdag en verden av vidundere med National Geographic sitt selvlysende krystall-lab. Barn kan dyrke sin egen krystall på bare noen få dager og så se med egne øyne hvordan den lyser i mørket! Dette fullfargesettet inneholder alt du trenger for å dyrke din egen selvlysende krystall fra bunnen av på bare noen få dager. Med en spesiell blanding av mineraler, en selvlysende voksende stein og enkle instruksjoner, vil du kunne se krystallen din vokse og gløde i mørket.

Inneholder:

 • Krystall-dyrkepulver
 • En selvlysende vekststein
 • Treskje
 • Forstørrelsesglass
 • Stativ
 • En ekte fluoritt-krystall
 • National Geographics opplæringsveiledningen med instruksjoner.
 • Mål: 25,4 x 18,4 x 6 cm

KidzRobotix – Motordreven Robotarm

KidzRobotix - Motordreven Robotarm

Sjekk prisen på:

 • Bygg din egen robotarm
 • Lær om elektronikk og teknikk

Lær barnet ditt grunnleggende om elektronikk med KidsRobotix sitt morsomme sett som lar deg bygge din egen motoriserte robotarm! Utforsk robotverdenen og lær alt det innebærer. Settet er perfekt for alle barn som ønsker å starte med elekronikk eller en som ønsker å lage en flott gave til et barn som er interessert i noen av disse emnene.

Med et ekspertdesignet prosjekt for barn kan du lære barnet ditt om robotikk, teknikk og strøm. Den er laget med ekte elektronikk og en instruksjonsbok som vil hjelpe barnet ditt med byggingen. De vil få oppleve gleden ved å bygge og designe mens de lager sin egen motoriserte robotarm.

Start utdanningen til barnet ditt innen robotikk og ingeniørfag med dette morsomme prosjektet som vil lære barnet ditt om elektronikk!

Vil du lære barnet ditt om robotikk, elektronikk og STEM på en praktisk måte? Lær dem det grunnleggende om koding og programmering ved å bygge dette settet! Med vårt prisbelønte robotarmsett vil barnet ditt lære å bygge, kode, programmere og feilsøke sin egen robotarm. De vil lære hvordan koding kan brukes i den virkelige verden mens de designer sitt eget prosjekt.


Litor – Koder Og Hemmelige Meldinger

Litor - Koder Og Hemmelige Meldinger

Sjekk prisen på:

 • Lag et hemmelig språk
 • Ha skjulte koder for deg selv
 • Lær alt om krypterte koder

Gjør meldingene dine mer spennende med hemmelige meldinger! Krypter meldinger og send dem til vennene dine! Settet inneholder alt du trenger for å sende hemmelige meldinger: chiffer, symboler og en bok med koder. Med dette settet kan du skrive meldinger som bare vennen din kan dekode. Send hemmelige meldinger i dag!

Du kommer aldri til å ha en kjedelig samtale med vennene dine igjen! Med hemmelige meldinger kan du videresende hemmelige meldinger som ingen kan dekode med mindre de kjenner koden. Vennene dine kommer til å dø av å vite hva du sier – og blir umiddelbart sjalu når de finner ut at du har sendt dem hemmelige meldinger hele tiden!

Send den perfekte kryptiske meldingen med hemmelige meldinger! Dette stilige settet lærer deg alt om krypteringsmetoder, slik at du kan skrive meldinger som ingen andre kan tyde uten å kjenne til koden! Settet inneholder alt du trenger for din egen personlige kode, inkludert en bruksanvisning og to ark med bokstaver.

Løs mysteriet! Dette nye settet lærer deg hvordan du lager og løser kryptiske meldinger. Nå kan du sende hemmelige meldinger som ingen andre kan tyde med mindre de kjenner koden. Du kan til og med løse dine egne meldinger med vår unike dekoderpenn og nøkler for ekstra moro! Med 100 gåter å løse, en kodebok og dekoderpenn, har dette settet alt du trenger for en flott tid.


KidzLabs – Tyverialarm

KidzLabs - Tyverialarm

Sjekk prisen på:

 • Lær om elektronikk
 • Bygg din egen alarm

Lær barna dine om elektronikk og hvordan du lager en kul døralarm med dette settet. Det er en måte å holde ”uønskede gjester” ute av rommet ditt, og lære dem hvordan du kobler til en krets samtidig. Barn vil elske de lyse fargene og funksjonen til sin egen skapelse!

”Hva gjør du når noen kommer på døren?” KidzLabs ’tyverialarm lærer barna hvordan de bygger en krets med ett lys og en lyd, og deretter fester den til døren til rommet deres. Når døren åpnes, blinker begge lysene, og summeren piper høyt som advarsel. Det er en morsom måte å bygge en krets på, og hjelper også barna å lære vennene sine å ikke komme inn uten å banke på først!

KidzLabs er et DIY-sett som lærer barn å lage nyttige prosjekter. Dette tyverialarmsettet vil lære barnet ditt hvordan de kan bygge en alarm de kan plassere ved døren til rommet sitt og holde ”uønskede gjester” ute. Settet inneholder alt de trenger – kretskortet, høyttaleren og alle delene som trengs for å sette det sammen.

Det er på tide å lære om elektronikk! Med KidzLabs har det aldri vært enklere. Lag din egen døralarm med noen få enkle kretser og noen enkle å følge instruksjoner. Vårt gratis, barnevennlige DIY-sett er perfekt for enhver ambisiøs gründer som ønsker å lære grunnleggende hacking i sitt eget tempo og budsjett.


Litor – Sjømonster

Litor - Sjømonster

Sjekk prisen på:

 • Lær om kjemi og vitenskap
 • Lag ditt eget sjømonster

Litor – Sea Monster er et fantastisk sett for unge forskere for å øke kunnskapen sin innen vitenskap og utforske verden. Lær om krystalldannelse, kjemiske reaksjoner og mye mer. Dette settet har alle nødvendige ingredienser for å lage et skummelt sjømonster med krystallpels og eksperimentere med magisk sand. Litor er et komplett vitenskapelig eventyr for nysgjerrige barn å vokse og lære!

Bli med forskerne og lag ditt eget sjømonster! Du vil ha det gøy med å blande de grusomme ingrediensene, riste den for å piske opp en storm, og se kreasjonen din vokse med krystallpels. Eksperimenter med magisk sand og se den bryte ut til en hel mini-strandfest for monsteret ditt!

Litor – Sea Monster-eksperimentsettet er mye moro for barn fra 8 år og oppover. Det hjelper barn å lære om vitenskapelige konsepter, som krystallisering, kjemiske reaksjoner og den vitenskapelige metoden, som innebærer å gjøre eksperimenter.

Det er en fin måte å få barn interessert i STEM-emner, eller å bare ha det gøy hjemme. Barn vil elske den praktiske naturen til dette produktet, og foreldre vil elske hvor lærerikt det er.

Se sjømonsteret ditt vokse med dette kule eksperimentsettet! Litoren din kan tilpasses til å se skummel eller søt ut med krystallpels, og du kan utforske forskjellige typer magisk sand og væsker. Eksperimenter med egenskaper som surhet, viskositet og mer på de forskjellige sandtypene. Oppdag en ny verden av kule kjemiske reaksjoner som lar deg lage ditt eget Sjømonster!


Litor – Hemmelig Spionklubb

Litor - Hemmelig Spionklubb

Sjekk prisen på:

 • Ta fingeravtrykk av familien
 • Lær om kjemi og etterforskning

Har du en liten Sherlock Holmes på hendene? Dette Litor-settet er perfekt for spirende detektiver som ønsker å finne den skyldige mer enn noe annet. Den inneholder alle verktøyene du trenger for en tyvjakt, som fingeravtrykk og sporing av bevis. Dette settet er flott for familier som ønsker å tilbringe kvalitetstid sammen.

Hold din egen tyvejakt med dette settet som inneholder alt du trenger for å ta fingeravtrykk og spore opp gjerningsmannen. Det er en spennende måte for familier å tilbringe kvalitetstid sammen på.

Tilbring timer med venner og familie på å samle fingeravtrykk og prøve å finne tyven. De virkelige fingeravtrykkene er noe som ikke kan jukses. lær om kjemi, børst avtrykket godt, flere fingeravtrykk kan bli funnet på en våt gjenstand. Få disse utskriftene, fjern dem forsiktig og ta en titt på dem med et forstørrelsesglass. Fingeravtrykkene vil dukke opp og du kan finne ut hvem som er tyven. Samle nok fingeravtrykk til å sammenligne med tommelfingeravtrykket som er igjen på glassflasken.

Det er på tide å holde hjemmet ditt trygt, sikkert og sunt med dette fantastiske spionsettet. Du får alt du trenger for å underholde barna i timesvis, ta fingeravtrykk fra hele familien og se om du kan løse mysteriet. Bli å løse et mysterium!

Settet inneholder:

 • Fingeravtrykkpute
 • Pensel
 • Fingeravtrykkpulver (kullpulver)
 • Forstørrelsesglass
 • Indekskort for fingeravtrykkregister
 • Fingeravtrykk teip
 • Spillkort
 • Instruksjonshefte

Sjekk ut flere kule leker!

Recent Posts