Beste vintersko for barn 2024: For snø og kalde vinterdager


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Vinteren er en herlig tid som de fleste barn setter pris på. Det er viktig å ha de riktige klærne for å kunne nyte sesongen ordentlig. Et par skikkelige vinterstøvler er et plagg som brukes daglig. Derfor er det viktig å velge riktig type sko til barna om vinteren. Her er våre tips om de beste vinterskoene for barn!

To barn går i snøvær om vinteren

Hvilke vintersko for barn er best i test?

Vår favoritt er den superkomfortable Reima Quicker! En komfortabel vinterstøvel som er lett å bevege seg i, samtidig som den holder foten varm og tørr!

✅ Svært komfortabel vinterstøvel

Reima Quicker Vinterstøvel Barn

Ønsker du fôrede gummistøvler anbefaler vi Viking Extreme Thermo Boot. Utrolig slitesterk og varmfôret!

✅ Beskytter mot både fukt og kulde

Viking Extreme vinterstøvel

En vakker klassisk vinterstøvel som vi elsker er Rubber Duck Snowjogger

✅ Superfin snowjogger i klassisk stil

Rubber Duck Snowjogger vintersko

Ønsker du et litt billigere alternativ bør du sjekke ut Nordbjørn Polar, eller noen andre av vinterskoene deres! Ofte veldig rimelige.

✅ Tilgjengelig i mange modeller

Nordbjørn Frosty vintersko

Les mer for å se anmeldelser av alle skoene vi har sett på!

Se også våre tips om voksensko med pigger, for å unngå å skli og skade deg i vinter!

Anmeldelser av 10 forskjellige vinterstøvler for barn

Her tar vi en nærmere titt på 10 forskjellige vintersko og vinterstøvler for barn. Du kan også se vår artikkel om barnesko med Gore-Tex. Det finnes både høst- og vintersko!

Reima Quicker

Reima Quicker Vinterstøvel Barn

Sjekk prisen på:

Disse stilige vinterstøvlene fra Reimatec er både komfortable, vanntette og varme. De er tilgjengelige i størrelser mellom 28-38. Dette er en ny variant fra Reima som vi er utrolig glade for å ha funnet! En fantastisk vintersko som er tilgjengelig i flere veldig fine farger.

Støvlene er foret i et varmt og koselig fleecemateriale og holdes tett av en blanding av lær og syntetisk materiale på utsiden. Det er et par ganske høye støvler som beskytter føttene utmerket selv i dyp snø.

Snøring på Reima Quicker er elastisk, noe som gjør det enkelt å få inn foten. De holdes deretter på plass med en enkel borrelåslukking, slik at det er raskt og enkelt selv for de yngre barna å ta på seg skoene selv. Baksiden av skoene har også en liten løkke å trekke i, slik at det er lett å ta på skoene.

Skoene har et fint design og er tilgjengelig i flere fargekombinasjoner. De er også dekorert med reflekterende detaljer både foran på tærne og langs siden av skoene.

En av de viktigste styrkene til Reima Quicker er at de er så utrolig komfortable. De er et par stramme og varme støvler, men de er fortsatt superenkle å flytte og løpe rundt i.

Dette er virkelig en perfekt barnesko for vinteren! Størrelsene er tilgjengelige for barn fra rundt 3-4 år opp til ca 12 år. Reima Quicker er nye på markedet og har raskt blitt en skikkelig favoritt for oss når det gjelder vintersko for barn!


Viking Extreme vinterstøvel

Viking Extreme vinterstøvel

Sjekk prisen på:

Dette er en utrolig tøff vinterstøvel fra det populære merket Viking. Den er vanntett, holdbar og holder varmen veldig bra hele vinteren. Støvlene takler kulde ned til -20 grader celsius!

Støvlene er laget av materialet elastopan. Det er et opphavsrettsbeskyttet materiale som har flere gode funksjoner, inkludert at det er slitesterkt, lett og perfekt for sko som må være vanntette. Det er fritt for PVC og perfekt å bruke på barnestøvler.

Viking Extreme har et varmt ull- og polyesterfôr som er utrolig mykt og holder barnas føtter varme selv når temperaturen synker godt under null. Under har skoene en grov såle med et veldig fast grep som motvirker glidning.

Disse støvlene er helt klart et av de beste valgene hvis du vil ha et par solide vinterstøvler som barna forhåpentligvis kan bruke flere vintre på rad, så lenge de passer på føttene. De kommer i flere farger og er tilgjengelige i mange størrelser.

Vi er utrolig imponert over Viking Extreme vinterstøvler og anser dem for å være blant de absolutt beste vinterstøvlene du kan kjøpe for barna i vinter!


Sorel Children’s Yoot Pac Nylon vinterstøvler

Sorel Children’s Yoot Pac Nylon vinterstøvler

Sjekk prisen på:

Fine og solide støvler fra Sorel. Disse barnestøvlene er varmt foret og solide støvler for alle vær hele vinteren.

Støvlene er impregnert og har teipede sømmer, noe som gjør dem helt vanntette. Sålen er laget av solid gummi og akselen er laget av et slitesterkt polyamidmateriale. Generelt er det en støvel av høy kvalitet i et slitesterkt materiale som er lett å holde rent.

Den indre sokken til skoene er laget av termofil som både fungerer termisk isolerende og holder fuktigheten ute. Det er også mulig å fjerne den indre delen og vaske.

Sorels vinterstøvler har en rekke smarte funksjoner, inkludert:

  • En mellomsåle som holder kulden uten.
  • Et snørestykke med lås for å holde snøen ute.
  • Stabile metallringer for å holde snøringen på plass.
  • Mykt fôr.

Disse imponerende vinterskoene for barn er laget for å holde i utrolig kaldt klima. Materialet tåler temperaturer så kaldt som -40 grader! Gummisålen under har et godt grep og er perfekt for snø- og isfylte veier.

Sorel Children’s Yoot Pac er tilgjengelig i flere farger og mange størrelser. Dette er vintersko av ekstrem høy kvalitet, og vi kan virkelig anbefale dem for de som er ute mye og vil ha noe som virkelig varer. Hvis du tenker på å kjøpe skoene med 15-20 mm ekstra plass til å vokse i, kan du mest sannsynlig dra nytte av disse i flere år. Yoot Pac er et par superstøvler som varer!


Reima Reimatec Frontier vinterstøvler – Best for små barn

Reima Reimatec Frontier vinterstøvler

Sjekk prisen på:

Disse vinterstøvlene er tilgjengelige i størrelser tilpasset små barn, opp til størrelse 28. Det er et par solide støvler som er enkle å ta på og holder seg varme og stramme hele vinteren.

Skoene er laget av et slitesterkt og helt vanntett materiale. Over består materialet av en blanding av syntetisk fibermateriale og lær. Sålen under er laget av en termoplastisk gummi som gir et ekstremt stabilt grep mot underlaget.

Hele skoen er utviklet for å være vanntett og alle sømmer er forseglet med spesielle membraner. Innvendig har støvlene et fleecefôr som gjør dem myke, komfortable og fremfor alt varme og komfortable å ha på seg. De indre sålene kan tas ut og disse vinterstøvlene har en glidelås som gjør det enkelt for barnet å ta dem på og av seg.

Reima er et kvalitetsmerke med et ekstremt godt rykte, og disse vinterstøvlene for de mindre barna er et alternativ som de aller fleste mennesker liker. De er også veldig stilige og er tilgjengelige i flere forskjellige farger.

Kvaliteten lever opp til prislappen, og for oss er det ingen tvil om at Reima Frontier vintersko for barn er et av de absolutt beste valgene i år. Hvis du har små barn og ønsker best mulig kvalitet, er dette vårt beste tips for deg!


Rubber Duck Snowjogger vintersko – Klassisk vintersko for barn

Rubber Duck Snowjogger vintersko

Sjekk prisen på:

Rubber Duck har hovedkontor i Danmark. Deres spesialitet er fasjonable vintersko for kvinner og barn. Snowjoggerene deres er ekstremt populære, og de er begge et stilig og funksjonelt plagg å ha på føttene når det er kaldt.

Disse snowjoggerne er en klassisk designet vinterstøvel for barn. De er vanntette og er veldig lette på føttene. De er tilgjengelige i mange størrelser og flere forskjellige fargealternativer.

På toppen er støvlene laget av nylon og semsket skinn som gir dem et deilig utseende, men også en god beskyttelse mot elementene. Inne er de polstret og fôret er laget av syntetisk pelsmateriale som både puster og holder varmen veldig god. Yttersålen er laget av gummi og EVA-materiale og gir skoene et godt grep, uavhengig av overflaten.

Skoene er ekstremt komfortable og er veldig enkle å ta av og ta på. De festes lett med en borrelåsstropp, noe som ikke tar mange sekunder for barnet selv å fikse. Skoene er spesielt populære nettopp på grunn av enkelheten. De er enkle å ta vare på, ta på og ha på seg og leke i.

Vi har anbefalt Rubber Duck Snowjoggers til mange barnefamilier og har fått ekstremt gode tilbakemeldinger fra dem alle. Disse skoene er virkelig et supert alternativ i vintermånedene. Vi tror ikke du eller barnet ditt vil bli skuffet over et par Snowjoggers på føttene!


Reima Reimatec Vimpeli vinterstøvler

Reima Reimatec Vimpeli

Sjekk prisen på:

Ekstremt funksjonelle og fleksible vinterstøvler fra Reima. Dette er svært rimelige vintersko for barn i klassisk design, laget for klima med store mengder snø.

Reimtatec Vimpeli er veldig praktisk og smart designet. De er vanntette og er laget av både syntetiske og tekstilmaterialer. Innvendig har de et fôr i en ullblanding som garantert vil holde varmen på en behagelig måte.

Sålen under er slitesterk og er laget av et gummimateriale som gir god fasthet og grep på vinteroverflater. Andre smarte detaljer om disse vinterskoene inkluderer for eksempel refleksdetaljer, avtagbare såler og de er tilgjengelige i flere stilige farger.

Under snødekte vintre er denne typen sko en veldig god variant, og takket være at de er vanntette, er de nyttige hele vinteren uansett hvor i landet du bor. Denne modellen av vintersko er utrolig populære blant barn, ikke minst fordi de er så utrolig enkle å ta på og av. De er koselige og varmende og er et utmerket hverdagsalternativ om vinteren.

Vi liker virkelig selskapet Reimas produkter, og deres Reimatec Vimpeli vinterstøvler er et helt fantastisk alternativ. En veldig rimelig og nyttig vintersko for barn!


Nordbjørn Frosty vintersko

Nordbjørn Frosty vintersko

Sjekk prisen på:

Denne modellen, Frosty, er ganske lik Nordbjørns andre modell. Samtidig har den en topp som minner mer om klassiske snowjoggers i glanset tekstilmateriale. Denne modellen er også et veldig rimelig og funksjonelt alternativ for de som trenger nye barnesko i vinter.

Skoene har høy skaft og er laget for snødekte dager. De kan strammes for å holde tett og effektivt beskytte mot snø og kulde. Imidlertid er disse skoene ikke de aller beste hvis det er veldig vått og mye sludd. De er absolutt vanntette, men holder ikke nødvendigvis for å plaske i snødekt og veldig vått vær. Disse vinterstøvlene passer best for kalde vinterdager med snø og kulde, i stedet for milde dager med sludd.

Uansett er støvlene veldig rimelige, og det er vanskelig å finne noe alternativ som holder denne høye kvaliteten til en så lav pris. Skoene har reflekser på baksiden og har generelt en veldig stilig design. Det er en kvalitetssko til en veldig rimelig pris.

Hvis du er ute etter gode billige vinterstøvler for barn, er Nordbjørn Frosty vinterstøvel et alternativ du virkelig ikke vil gå glipp av!


Sorel Snow Commander vintersko

Sorel Snow Commander vintersko

Sjekk prisen på:

Disse solide vinterstøvlene fra Sorel er både holdbare og varme. De er perfekte for aktive barn i de kalde vintermånedene.

Snow Commander er vanntett og myk på innsiden med varmt fôr i fleecemateriale. Forsiden og baksiden av skoene er forsterket, noe som gir ekstra beskyttelse for tærne og hælen. Under er det en heftig såle med grove spor som gir et fast grep når det er glatt ute. Innersålen er formet for å gi en spesielt behagelig støtte for foten.

Sorel-merket har eksistert siden 1962 og har hovedkontor i USA. De lager alle slags sko for både voksne og barn, men er kanskje mest kjent for sine høykvalitets støvler og vintersko.

Deres Snow Commander er ment for selv de tøffeste klimaene, enten det er iskaldt ned til -32 grader, eller sludd og vått som den norske vinteren ofte er noen steder.

Hvis du leter etter et par virkelig tøffe vinterstøvler til barnet ditt, er Sorel Snow Commander helt klart et av de tøffeste alternativene. Vi er imponert over at de både er så holdbare og harde på utsiden, men fortsatt veldig varme og komfortable å ha på seg. Et godt alternativ for kalde vintre ganske enkelt!


Nordbjørn Polar vinterstøvel

Nordbjørn Polar vinterstøvel

Sjekk prisen på:

Disse vinterstøvlene er veldig kraftige og tåler tøffe tider. De er også rimelige og opprettholder veldig høy kvalitet i forhold til den lave prisen du betaler. De er tilgjengelige i svært mange størrelser og har mange fargekombinasjoner å velge mellom.

Skoene er utstyrt med en såkalt Triple-Tex-membran, som gir skoen god beskyttelse mot fuktighet. De er vanntette og holder kulde og vind ute på en effektiv måte. Samtidig er materialet designet for å tillate føttene å puste, og det blir ikke innestengt og unødvendig svett inne i støvelen.

Skoene er enkelt knappet med borrelåsfeste, og det er enkelt på og av dem. Utsiden er laget av nylon og PU-materiale og fôret er i fleece. Yttersålen er laget av slitesterk og solid gummi som varer lenge og gir et fast grep.

Totalt sett har Polar vinterstøvler fått veldig positive anmeldelser, og mange barnefamilier er veldig fornøyde med disse skoene. Hvis du vil ha billige, nyttige sko av denne modellen med borrelåsfeste, er disse helt klart et klokt valg. Vi liker Nordbjørn Polar og tror du også vil!


Kavat Voxna vinterstøvel

Kavat Voxna vinterstøvel

Sjekk prisen på:

Denne fancy vinterstøvelen er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og er en høyt verdsatt modell. De er lette i vekt og veldig enkle å ta på og spille i.

Kavat Voxna er vanntett, med teipede sømmer som holder hele støvelen tett mot vann, vind og fuktig snø. Samtidig er materialet laget for å kunne puste, noe som betyr at føttene ikke blir for varme og svette under vinterleken.

Skoen er laget av et polyamidmateriale som til en viss grad resirkuleres, med omsorg for miljøet. Fôret består av et veldig komfortabelt og varmende fleecemateriale som omslutter føttene og gjør støvlene veldig komfortable å ha på seg. Under er en gummisåle designet for å gi et veldig stabilt grep til bakken. Disse støvlene er selvfølgelig giftfrie og inneholder for eksempel ingen fluoriserende stoffer eller noe annet som er skadelig for miljøet eller helsen.

Åpningen av skoene er veldig bred, og det er lett for barnet å sette på støvlene. Innersålen kan løsnes og hele støvlene kan vaskes i maskin om nødvendig.

Det beste med Kavat Voxna er at de er designet for mobilitet. Barn må kunne bevege seg naturlig og leke uten ubehag fra skoene sine, og disse vinterstøvlene gir en god følelse av frihet. Tærne kan bevege seg fritt i skoene, og de sitter rett på føttene.

Disse vinterstøvlene fra Kavat er stilige og fremfor alt veldig smidige å bruke. Det skal være enkelt og behagelig å komme seg ut for å leke selv om vinteren. Kavat har virkelig lyktes med dette, og vi er ekstremt glade for å anbefale disse som noen av de absolutt beste


Ofte stilte spørsmål om vintersko for barn

Her er svar på noen vanlige spørsmål forbrukerne vanligvis har om kjøp av nye vintersko til barn.

Hva bør du vurdere når du kjøper vintersko til barn?

Her er noen ting du må huske på når du kjøper vintersko til barn:

Størrelse – Det anbefales ofte å kjøpe 1,5-2 centimeter større enn barnets føtter. Da har de noe å vokse i, og det er ofte mulig å fylle ut med en ekstra sokk i begynnelsen. Det betyr omtrent 1 størrelse større enn for vanlige sko.

Merke – Mange kjente merker som Reima, Kavat eller Sorel er kjent for sin høye kvalitet, så hvis du vil ha et trygt kort, er disse å foretrekke.

Vanntetting – Norsk vinter byr ofte på flere våte dager. De aller fleste gode vintersko i disse dager er vanntette. Men sørg for at det også gjelder vinterstøvlene du ser på!

Hva slags vintersko er best for barn?

Det du trenger å tenke på er hva slags vintersko du vil ha på deg. For eksempel er det:

De forskjellige modellene kan være bedre eller verre egnet til for eksempel høy snø eller vått sluddvær. Hvis du forventer mye snø, er snowjoggers eller et par heftige støvler et godt alternativ for å kunne leke og nyte tiden ute fullt ut.

Hvis du i stedet tenger noe som passer for en mild vinter, er kanskje et par forete gummistøvler bedre.

Hvis skoene for det meste skal brukes til å gå og være ute i kortere perioder, kan et par lave, komfortable vintersko være tilstrekkelig.

Hvilken størrelse bør man kjøpe på vinterstøvler til barn?

Den generelle tommelfingerregelen er at vinterstøvler eller støvler skal ha en margin på ca. 1,5-2 centimeter som man kan vokse i. Dette betyr vanligvis at du bør kjøpe en størrelse større enn du ville ha valgt for vanlige sko. Hvis barnet allerede vokser ut av skoene sine, kan to størrelser større være verdt å velge. Spesielt hvis du har tenkt å kjøpe et par finere sko som du vil kunne bruke i et par år.

Hvor lenge varer et par vinterstøvler for barn?

Gode vinterstøvler varer i årevis. Det er vanligvis mer et spørsmål om hvor lang tid det tar for barnet å vokse ut av dem. Du bør kunne stole på at du vil kunne bruke de samme støvlene 2 vintre. Det er heller ikke uvanlig at de varer opptil 3 vintre, eller 4 for større barn. Men det varierer avhengig av alder og hvor raskt barnets føtter vokser.

Hvis du likte denne artikkelen kan det være lurt å også sjekke hvilke kjeledresser vi anbefaler!

Recent Posts