Beste støttebelte for graviditet 2024: Best i test bekkenbelte


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Graviditet er stressende for kroppen på mange måter. Alt som kan gjøre den tiden lettere å komme gjennom er gull verdt. En populær måte å gi kroppen støtte på, er med et støttebelte. De kommer i forskjellige stiler, og noen ganger kalles de også for eksempel graviditetsbelter eller bekkenbelter. Her sjekker vi ut de beste støttebeltene å ha på deg når du er gravid!

Støttebelte for bekkenløsning

Hvilket støttebelte er best i test?

Vår favoritt er Bbhugme Gravidstøtte. Det er et belte som gir støtte, samtidig som musklene holdes aktivert. Den er utviklet i konsultasjon med profesjonelle helsepersonell.

Vi må også fremheve Carriwell Støttebelter, som er det mest kjente merket for støttebelter i Norden. De har mange typer støtteprodukter, og vi setter spesielt pris på deres enkle støttebelte og over-magen-støttebelte.

Sist, men ikke minst, ønsker vi å slå et slag for Medela Graviditetsbelte. Det er en sømløs og utrolig myk belte som sitter over magen og gir en komfortabel støtte du kan ha på deg i mange timer. Det er vår favoritt blant de sømløse variantene!

Her kan du lese om støttebelter å bruke etter graviditet!

Anmeldelser og gjennomgang av 5 forskjellige støttebelter og graviditetsbelter

Her er en liste med en nærmere titt på fem forskjellige støttebelter og belter for bekkenløsning.

Sørg også for å kle deg komfortabelt under graviditeten. Vi elsker disse gravidleggingsene!

Bbhugme Maternity Support Belt

Bbhugme Maternity Support Belt

Sjekk prisen på:

Det elskede norske merket Bbhugme er først og fremst kjent for sine svært populære ammeputer. Men de har flere andre svært nyttige produkter for gravide og ammende mødre, inkludert deres støttebelte som vil hjelpe deg under graviditeten.

Produktet fungerer som et belte som sitter i midjen, i den nedre delen av magen. Du kan justere den med borrelås for å tilpasse deg kroppsformen din. Trekk deretter opp en tynn elastisk del som går opp over magen og gir litt ekstra støtte ved hjelp av stoffets elastisitet.

Det gir støtte for mage, bekken og korsryggen effektivt og reduserer smerte og belastning. Samtidig bidrar Bbhugmes graviditetsbelte til å holde magemuskler og annen sentral muskulatur aktivert.

Hele støttebeltet er laget av et veldig mykt og elastisk materiale av høy kvalitet fra Italia. Det er et materiale som både puster og føles glatt og behagelig for kroppen. Materialene er også nøye testet og Oeko-Tex-sertifisert i henhold til Standard 100.

Følelsen av å ha på seg en graviditetsstøtte fra Bbhugme er forskjellig fra de fleste andre varianter. Det gir en litt mer oppløftende effekt rundt magen, som mange opplever som positive. Samtidig føles det aldri stramt, ubehagelig eller for påtrengende. Det er en veldig velbalansert løftefølelse som virkelig lindrer uten å påvirke kroppen negativt.

Beltet er utviklet av utdannede helsepersonell og merket Bbhugme ble grunnlagt av tre kvinner med bakgrunn i kiropraktikk. Bbhugme har flere samarbeid med både barneleger og jordmødre som bidrar til produktutviklingen.

Vår erfaring er at Bbhhugme Maternity Support Belt sitter utrolig bra og er behagelig å ha på seg i de øyeblikkene som trengs. Imidlertid er opplevelsen av denne typen produkter veldig individuell, men dette er etter vår mening et av de beste støttebeltene på markedet.


Medela Graviditetsbelte

Medela Graviditetsbelte

Sjekk prisen på:

Kvalitetsmerket Medela er kjent for sine ammeklær, brystpumper og hjelpemidler i svangerskapet. Bak produktene deres er det alltid solid forskning og lang erfaring, og vi har stor tillit til Medela generelt.

Denne støttebeltet fungerer både som støtte under og etter graviditet. Den sitter komfortabelt og bidrar til å lindre kroppen. Siden den ikke har noen sømmer, og har en veldig god elastisitet, føles den fjærlett for kroppen. Men det gir fortsatt god, lett støtte for kroppen.

Det solide stoffet er tilgjengelig i svart og hvitt, og er flott å ha på seg under de vanlige klærne for å dekke magen. Det er lett å føle seg utsatt når magen er synlig, da de vanlige klærne dine blir litt korte. Derfor vil det være en sikkerhet å ha et ekstra stoff under som sitter komfortabelt og smidig langs kroppen.

Medelas graviditetsbelte er et produkt som gir ganske lite støtte, noe som ofte er det kvinner ser etter når de får et støttebelte. Men for de som ønsker en sterkere støtte, kan den oppleves litt for lett og elastisk, så det er verdt å vurdere. Hvis du er usikker på hva kroppen din trenger, er dette en god start, da det vanligvis blir verdsatt av de fleste og kan brukes som et diskret vanlig plagg under klærne. Det fungerer også å sove med, noe som også er relativt populært.

Sist, men ikke minst, er dette et støtteprodukt som er lett å ta vare på og kan vaskes i maskin. Hvis du vil ha en lett og daglig støtte som gir en moderat lettelse, er Medela Graviditetsbelte et veldig godt alternativ som vanligvis brukes ofte av en bred gruppe kvinner under graviditet.


Carriwell Justerbart Over-Magen-Støttebelte

Carriwell Justerbart Over-Magen-Støttebelte

Sjekk prisen på:

Dette Carriwell-støttebeltet er bredt og solid og gir både riktig løfting og støtte. Den er elastisk og kan justeres for å passe gjennom hele graviditeten. Beltet fungerer både for å lindre smerte i korsryggen, samt for å støtte bekkensmerter. 

Carriwells justerbare belte er ekstremt mykt sittende, diskret og bøyelig for kroppen, selv når du har andre klær over. Det er enkelt å justere beltet med den brede borrelåsen på baksiden.

Takket være den elastiske stoffblandingen med nylon, spandex og polyester passer dette støttebeltet nesten hvilken kropp som helst. Beltet gir bred støtte og kan justeres slik at det blir helt riktig for kroppen din, slik at den ikke sitter for stramt.

Hvis du tror du vil ha nytte av å få litt avlastningsstøtte, er Carriwell Justerbart Over-Magen-Støttebelte det mest fleksible og passer for de fleste kvinner. Det er et veldig godt belte fra et verdensledende selskap innen graviditet og barselklær!


Carriwell Justerbart Støttebelte

Carriwell Justerbart Støttebelte

Sjekk prisen på:

Dette er et enkelt belte fra den populære Carriwell som er enkel å bruke og gir en god støtte som gir et løft i magen, samt en støtte for korsryggen. Den kan enkelt justeres ved hjelp av borrelås og er enkel å tilpasse i størrelse og ønsket støtte.

Beltet i seg selv er mykt og skånsomt og materialet er behagelig og kutter ikke inn i huden. Den er laget av kvalitetsmaterialer med Oeko-Tex-sertifisering. Støttebeltet sitter diskret under klærne og kan også enkelt justeres i løpet av dagen hvis du begynner å føle at det er for stramt eller lignende. Det er virkelig et allsidig produkt som er ekstremt enkelt å bruke. Mange ganger føler du knapt at du har den på deg.

En ulempe som er verdt å nevne, som det gjelder for de fleste belter av denne typen, er at det kan oppleves at kantene brettes opp noen ganger. At beltet knirker opp, noe som kan føles ubehagelig, spesielt når du har klær over. Av denne grunn foretrekker mange kvinner en belte som også går opp over magen.

I alle fall er dette et rimelig og velfungerende produkt som gir god støtte under graviditet. Det er høyt verdsatt blant kvinner som har opplevd smerte under bekkenløsning, og det gir en utmerket lettelse følelse. Hvis du vil ha et enkelt støttebelte av høy kvalitet, til en god pris, kan vi absolutt anbefale å ta en titt på Carriwell Justerbart støttebelte.


Carriwell Støttebelte for Gravide

Carriwell Støttebelte for Gravide

Sjekk prisen på:

Dette er et støttebelte av en annen modell fra et av de beste merkene i bransjen. Dette er Carriwells sømløse, myke støttebelte som sitter komfortabelt og diskret på plass gjennom hele antrekket hele dagen.

Støttebeltet har en gjennomtenkt design med et ekstra elastisk materiale midt i magen, men med en litt fastere støtte på bunnen og på sidene av magen. Elastisitet får også støtten til å øke litt etter hvert som magen vokser, slik at du alltid føler riktig støtte. Det er åpenbart en nøye designet detalj, som har fått mye ros for sin bekvemmelighet.

Som sagt har denne belten ingen sømmer, og den har en tendens til å sitte veldig lett og fritt, men gir fortsatt en verdsatt støtte. Det krøller seg ikke opp, men holder vanligvis passformen veldig godt under klærne, selv når du er ute og går om dagen. Materialet er elastisk og består av 92% polyamid og 8% elastan. Materialene er Oeko-Tex-sertifisert med standard 100, akkurat som andre produkter i Carriwells sortiment.

Dette er et veldig brukervennlig produkt som er populært. Ulempen med støttebelter av denne designen er at det er viktig å velge riktig størrelse. Blir den for liten kan den føles stram, noe som slett ikke er behagelig. Det er lettere å få riktig støtte med en belte som kan justeres. Samtidig er det en stor følelse av frihet med høy komfortfaktor når støttebeltet ikke har noen sømmer eller gnagende detaljer i designen. Derfor er Carriwells sømløse støttebelte for gravide så verdsatt.

Vi er veldig fornøyd med dette produktet og ser det som en støtte som passer de aller fleste. Det er utmerket for daglig bruk og er også god å legge seg ned og hvile med. Hvis du vil ha et komfortabelt, silkeaktig utvalg uten sømmer, kan vi tydelig anbefale Carriwell Støttebelte for Gravide!


Hva er forskjellen mellom ulike typer støttebelte?

Den typen belte som kan trekkes over magen gir støtte mot en større del av kroppen.

Et støttebelte er selve beltet som støtter korsryggen og sitter rett mot bunnen av magen, under den gravide magen. Mange produkter er en kombinasjon av både et støttebelte og magebelte. De kan noen ganger kalles for eksempel graviditetsbelte eller bekkenbelte.

Noen typer belter er ment å brukes både som støtte under graviditet, og umiddelbart etterpå. Det er også spesifikke produkter i form av magebelter som bare er til bruk etter fødsel, for å gi støtte og lette gjenoppbygging av magemusklene, midjen og raskere retur av kroppsfiguren. En slik magebelte kalles noen ganger postpartum-belte eller lignende.

Bør du velge et enkelt støttebelte eller en variant som sitter over magen?

Som du vet, er det noen forskjellige modeller å velge mellom. Det er individuelt hvilken variasjon som føles mest behagelig, men her er noen tips du kan huske på når du velger:

En støttebelte som går opp over magen har en tendens til å gi en litt bedre støtte. Det dekker også mer av kroppen, som mange setter pris på når de er ute blant folk under graviditet. For enkelhets skyld er det viktig å ha en belte av riktig størrelse, fordi det ikke er behagelig hvis det blir for stramt over magen. En fordel med belter som går opp over magen er at de ofte sitter veldig bra og vanligvis ikke klumper seg sammen og ”pølse” seg.

Et enkelt støttebelte er en mindre enhet som først og fremst bidrar til å holde magen oppe og støtte korsryggen. De er veldig enkle å bruke og kan raskt tilpasses. Det er den enkleste og mest fleksible løsningen for de som ønsker å raskt kunne trekke på støtten når det trengs.

For deg som tilbringer mye tid hjemme under svangerskapet, er disse vanligvis veldig gode å ha lett tilgjengelig, da de er så enkle å bruke. Hvis du skal bruke den i lengre perioder når du er ute, kan de noen ganger føle seg litt avslørende, og noen varianter kan vanligvis brettes opp og føles litt klumpete under klærne. For det meste er de imidlertid diskrete og kan til og med enkelt justeres hvis de begynner å gnage eller lignende.

Det er også støtter som utelukkende består av en elastisk støtte som trekkes over magen. Forutsatt at de er av riktig størrelse, er disse vanligvis de mest komfortable og passer for de fleste kvinner. De gir vanligvis ikke like mye støtte som et belte, men gir en mild avlastningseffekt som ofte blir verdsatt. De er diskrete, vanligvis uten sømmer og føler seg veldig lette og tynne mot kroppen. Noen liker å sove i denne typen støttebelte.

Recent Posts