Beste vinterdress for baby 2024: Best i test vinterkjeledress for babyer


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Om vinteren er vinterdress en praktisk og enkel måte å holde små barn varme på. Hvis de bare er i barnevognen, er en vognpose ofte nok, men hvis de vil komme seg ut og føle snøen, er det nødvendig med skikkelige klær. I denne artikkelen sjekker vi ut de beste vinterdressene for små barn i vinter!

Baby med vinterdress sitter og spiser snø

Hvilken vinterdress er best i test for babyer?

Vår favoritt totalt sett er Lindberg Rocky. Det er en ekstremt godt designet vinterdress for babyer som er akkurat riktig i pris, tilgjengelig i mange størrelser og er både varm og komfortabel å bevege seg rundt. En veldig fin vinterdress for de små barna!

Hvis du vil ha en vinterdress for barn mellom ca. 1-2 år, anbefaler vi Polarn O. Pyrets forede vinterdress for babyer. Utrolig kvalitet, like god som variantene deres for store barn.

Vi ønsker også å benytte anledningen til å anbefale Reima Tilkkanen. Det er en ny modell som kan brukes både som vinterdress og vognpose. Det er en praktisk løsning og et veldig godt alternativ for babyer, fra nyfødte opp til 1 år.

Hvis du vil ha et billig alternativ, kan vi også anbefale Nordbjørn Igloo vinterdress for babyer. Det er den billigste av alle modellene vi har sett på, men er av god kvalitet og er utmerket å ha om vinteren.


Hvis du vil se våre favoritter for store barn, kan du se vår artikkel om vinterdresser for barn!

Anmeldelser og informasjon om 9 vinterdresser for babyer

Her er en nærmere titt på 9 forskjellige vinterdresser skreddersydd for babyer, fra nyfødte og oppover.

Leter du etter fine barneklær? Sjekk vår anmeldelse av Luksusbaby nettbutikk! De har et veldig fint utvalg av kvalitetsklær for barn.

Lindberg Rocky vinterdress for babyer

Lindberg Rocky vinterdress for babyer

Sjekk prisen på:

Tilgjengelig for aldre: 1 måned – 3 år

Denne søte vinterdressen for babyer fra det populære merket Lindberg er en av de fineste modellene vi har sett på. Den er tilgjengelig i størrelser som er egnet fra nyfødt opp til ca. 3 år. Det er vakre vinterdresser som er tilgjengelige i flere fine farger.

Vinterdressen er perfekt tilpasset babyer og kan åpnes helt ned på beinet, på begge sider. Dette gjør det veldig enkelt å kle selv de minste barna med Lindbergs vinterdress, noe som er veldig fint, da dette kan være en bekymring for andre babyklær.

På denne vinterdress er det en stor og varm hette som selvfølgelig kan løsnes om nødvendig. Den har en veldig varm og fluffy kunstig pelshette og er like koselig som den ser ut.

Vinterdressens erme- og benender er elastiske og holder varmen inne, og nederst på beina er det fotfester som holder den på plass over skoene.

Hele vinterdressene behandles med PFC-fri BIONIC-FINISH®ECO impregnering, som er en skånsom og miljøvennlig behandling som sikrer vanntetting.

Foringen på vinterdressene består av et varmt og koselig polyestermateriale, og dette er virkelig en av de mykeste og koseligste vinterdressene du kan kjøpe for babyer. Det fungerer bra å kle både små babyer som ligger i vognen, og litt større barn som ønsker å krype og føle snøen.

I tillegg til å være en fantastisk funksjonell vinterdress for babyer, er Lindberg Rocky også rimelig. Det er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste. Etter vår mening er dette det samlede som gir den aller beste kvaliteten i forhold til prisen. Lindberg Rocky er en utrolig søt vinterdress for babyer og vår favoritt akkurat nå, helt tydelig!


Polarn O. Pyret foret vinterdress for baby

Polarn O. Pyret foret vinterdress for baby

Sjekk prisen på:

Tilgjengelig for aldre: 9 måneder – 2 år

Denne myke, fine jumpsuiten er perfekt for små barn, som nettopp begynner å krype og gå og vil føle den nydelige snøen. Polarn O. Pyret vinterdress for babyer har et veldig mykt og nydelig fôr som varmer hele kroppen fra topp til tå.

Vinterdressene er ekstra fôret på setet for å holde varmen når barnet er i snøen. Den er også ekstra fôret i fleece på kragen og på enden av ermene for å sikre at det ikke kommer forkjølelse inn.

Polarn O. Pyret har designet sin vinterdress for babyer med mange smarte detaljer. Både ermer og ben er litt buede når du kjøper vinterdressene, for å gjøre det lettere for småbarnet å bevege seg i den. På slutten av ermene og bena, så vel som i midjen, er vinterdressen elastisk, noe som gjør det enda mer behagelig.

Glidelåsen er også egnet for babyer og kan trekkes langt ned i bena. Dette gjør det enkelt for deg som forelder å hjelpe til med å kle av og ta på babyen.

Andre praktiske detaljer inkluderer:

 • Hakebeskyttelse på glidelåsen
 • Fotfester som holder bena på plass over støvler
 • Avtakbar hette med syntetisk pels

Sist, men ikke minst, er det verdt å nevne at vinterdressene har blitt farget med en miljøvennlig teknologi kalt Dope Dye. Det gir fôret en fin farge, med mindre bruk av både vann og kjemikalier. Polarn O. Pyret er et moderne og bevisst selskap som tar et stort miljøansvar, som vi setter pris på og er glade for å støtte.

Alt i alt er Polarn O. Pyret foret vinterdress for baby en fantastisk varm og koselig vinterdress for de små barna. Vi setter enormt pris på det, og det er etter vår mening en av de aller beste vinterdressene som barnet kan ha på seg de første årene!


Reima Tilkkanen vinterdress for babyer

Reima Tilkkanen vinterdress for babyer

Sjekk prisen på:

Tilgjengelig for aldre: 1 måned – 12 måneder

Dette er en unik vinterdress for babyer med smart funksjon som gjør at den kan fungere både som en tradisjonell vognpose, og som en vinterkjeledress som babyen kan bevege seg fritt i. Det finske merket Reima er et av de fremste selskapene innen funksjonelle vinterklær for barn.

Du kan åpne denne vinterdress på begge sider ved hjelp av glidelåsene som går helt ned til bena. Nederst i midten er det en annen glidelås som du bruker til å velge om du vil bruke den som vinterdress eller vognpose. Det er en ekstremt fleksibel løsning som er veldig praktisk i designet.

Reima Tilkkanen er foret i dun og fjær, noe som gjør det utrolig mykt og luftig, samtidig som det er fantastisk å holde kulden ute. Ellers er den laget av Oeko-Tex-sertifisert polyester og er et plagg av virkelig høy kvalitet når det gjelder materialene.

Den har en vannsøyle på 10 000 mm og er både vann- og vindtett. Det fungerer bra om vinteren, selv når temperaturen når svært mange minusgrader.

I tillegg til å være praktisk, varm og enkel å bruke, er Reima Tilkkanen også veldig vakkert designet. Den kommer i flere unike og stilige farger å velge mellom. Hvis du vil ha en vinterdress for baby som fungerer både for den lille babyen i barnevognen, og for det lille barnets første møte med snøen, er Reima Tilkkanen et av de beste valgene!


Nordbjørn Igloo vinterdress for babyer

Nordbjørn Igloo vinterdress for babyer

Selges bare på:

Tilgjengelig for aldre: 6 måneder – 18 måneder

Dette er en vinterkjeledress for babyer som er tilgjengelig for kjøp til en veldig god pris. Nordbjørn Baby Igloo er også stilig og tilgjengelig i mange forskjellige farger.

Vinterdressen har et varmt fôr, og det er perfekt for ekte vinter, med snø å krype inn og leke med. På kjeledressen er det selvfølgelig en rekke smarte og velplasserte detaljer, for eksempel:

 • Fotfester for å holde vinterdressen på plass over skoene
 • Gode reflekser på hette, ermer og ben
 • Hette som løsner hvis barnet setter seg fast

Vinterdressene er gode i størrelse, og det passer vanligvis godt for de fleste. Noen føler at det er litt stort, mens andre mener at ermer eller ben er korte. Imidlertid passer det ganske bra med den angitte størrelsen, og for de aller fleste sitter den veldig bra.

Nordbjørn Baby Igloo er vanntett med en vannsøyle på 10 000 mm. Den er laget av polyester og har et mykt og komfortabelt fleecefôr i kragen.

Hvis du vil ha en veldig billig, men funksjonell og varm vinterdress for babyer, er Nordbjørn Baby Igloo vårt favorittalternativ. Det er vanskelig å slå i pris, men opprettholder samtidig relativt høy kvalitet, selv om det ikke er fullt så mykt og mobilt som for eksempel Polarn O. Pyrets vinterdress for babyer. Uansett, et fantastisk budsjettalternativ!


Petite Chérie Atelier Abella

Petite Chérie Atelier Abella

Sjekk prisen på:

Tilgjengelig for aldre: 2 måneder – 2 år

En søt og godt designet vinterdress fra det fine merket Petite Chérie. Det er en varm og tett kjeledress med fleecefôr, perfekt for små barn å ha på seg når vinteren kommer.

Sømmene på vinterdressene er teipet og veldig tett mot vind og kulde. Den har en smart plassert glidelås som går diagonalt over fronten, helt ned til benet. Dette gjør det veldig enkelt å åpne og få vinterdressene av og på, selv for småbarn under 1 år.

Petite Chérie Abella har en komfortabel hette som holder hodet varmt og på ermene og bena er det reflekser.

Totalt sett er vi imponert over denne vinterkjeledressen, og den gjør jobben utmerket med å holde babyen varm og tørr. Den tåler vann rimelig godt, og selv de minste barna kan sitte i snøen og leke i korte perioder i vinterdressene.

Et stort pluss for Petite Chérie Abella er selvfølgelig prisen. Det er sammen med Nordbjørns vinterdresser en av de rimeligste variantene. Hvis du vil ha en billig, funksjonell og fin kjeledress for babyer, vil vi absolutt anbefale en av de to som de beste valgene akkurat nå.


Isbjörn of Sweden Frost Light Weight Baby Vinterdress

Isbjörn of Sweden Frost lett vinterdress

Sjekk prisen på:

Tilgjengelig for aldre: 1 måned – 18 måneder

Varemerket Isbjörn of Sweden er kjent for sin høye kvalitet når det gjelder vinterklær, og denne vinterdressen for babyer er enda et av deres kvalitetsprodukter. Det er et vindtett og godt foret vinterkjeledress med et vannavvisende ytre lag.

Fôret er av veldig høy kvalitet, en såkalt PrimaLoft økologisk fôr, som brukes av flere av verdens mest kjente utendørsmerker. I tillegg er materialet på vinterdressene lisensiert med Bluesign©, som er en garanti for et bærekraftig og trygt arbeidsmiljø for tekstilarbeidere.

Kjeledressen er enkel å bruke, med en praktisk glidelås som går helt ned, på bunnen av benet. Lett å ta av og på, og også lett å ta vare på, da det er utmerket å vaske i en maskin, samt tørketrommel.

For det lille barnet som ligger, eller sitter i en barnevogn, kan du brette i ermer eller ben slik at vinterdress blir helt tette mot vind og kulde.

Isbjörn of Sweden er et førsteklasses merke, og vinterdressene og andre vinterklær for barn er av utrolig høy kvalitet. Dette betyr imidlertid at prisen vil være litt høyere, noe som kan avskrekke noen. Uansett er dette definitivt en av de aller beste vinterdress for babyer akkurat nå, og vi kan utvilsomt anbefale Isbjörn of Sweden Frost vinterdress!


Reima Moomin Knytte

Reima Moomin Knytte

Sjekk prisen på:

Tilgjengelig for aldre: 0 måneder – 12 måneder

Dette er en fin vinterdress for babyer fra Reima og deres serie med barneklær med mummitroll-tema. Den er tilpasset et veldig kaldt vintervær og passer når det er under null, ned til -30 grader Celsius.

Reima Moomin Knytte er tilgjengelig i flere stiler med vakre farger og mønstre. Samlet sett er laget av delvis resirkulert materiale fra gamle PET-flasker, et smart og miljøvennlig alternativ. Overflaten behandles forsiktig med BIONIC-FINISH®ECO.

Vinterdressen er godt tilpasset små babyer, og du kan brette i ermer og ben for å gjøre det helt stramt. Det er en praktisk måte å holde seg varm når barnet sitter eller i barnevognen. Det er også lett å åpne seg for å få luft inn hvis det blir for varmt, samt ta av og ta på kjeledressene ved hjelp av de lange glidelåsene på begge sider.

Moomin Knytte er en av Reimas nyeste kolleksjoner og er en søt vinterdress for babyer. Det ligger i middelklassen når det gjelder pris, og mange setter pris på vinterkjeledressene for sin unike og vakre design.


Lindex funksjonelle vinterdress

Lindex funksjonelle vinterdress

Bare tilgjengelig på:

Tilgjengelig for aldre: 7 måneder – 4 år

Dette er en vinterdress som fungerer både om høsten og vinteren, med et ekstra lag under. Vinterdressen er egnet for babyer, men er også tilgjengelig online i størrelser for barn opp til ca. 4 år.

Det er en varm og komfortabel kjeledress, med en stor fordel ved at den er lett og behagelig å bevege seg rundt i. Lindex vinterdress er vindtett og rimelig vanntett, selv om det ikke bør brukes i lengre perioder hvis det regner, eller er for vått og slapsete utenfor.

På vinterkjeledressen finner du smart plasserte kvalitetsreflekser fra 3M som er verdensledende i denne typen funksjonelle detaljer. Den har elastiske deler som holder plagget sammen i midjen og holder tett rundt ermer og ben.

Vinterdresskallet er laget av resirkulert polyestermateriale og forsiktig overflatebehandlet med BIONIC FINISH® ECO.

Lindex funksjonelle vinterdress er en helt ok kjeledress for babyer, og vi liker det originale designet som kommer i flere ulike design med forskjellige farger og figurer. En stor fordel med dette er at den er tilgjengelig i mange størrelser.


Tartine Et Chocolat Reversible vinterdress for babyer

Tartine Et Chocolat Reversible vinterdress

Sjekk prisen på:

Tilgjengelig for aldre: 3 måneder – 1 år

Dette er en eksklusiv premium vinterdress for babyer, for de som ønsker noe unikt og vakkert for din lille baby. Tartine Et Chocolat er et elegant fransk designermerke for barn og babyer, med eksklusive klær og tilbehør.

Vinterdressen er utrolig myk og fluffy og ser enormt søt ut når babyen har den på seg. En unik detalj med dette er at det kan vendes innvendig ut, slik at det myke kunstige pelsfôret ender opp på utsiden. Det gjør vinterdressene litt kjøligere på innsiden, og babyen iført det ser ut som en kosete liten isbjørn. Det er virkelig et søtt babyplagg som smelter hjertene til mange foreldre der ute.

Med Tartine Et Chocolat Reversible kjeledress for babyer får du et par myke støvletter som du kan feste ved hjelp av trykknapper. På forsiden er det en glidelås, og muligheten til å lukke med knapper, samt lommer med knapper.

Dette er litt av et luksusprodukt som er den dyreste av alle vi inkluderte i denne artikkelen. Men vi tror at den unike stilen og nydelig design vil tiltrekke seg, for de som ønsker noe eksklusivt for babyen sin. Tartine Et Chocolat Reversible vinterdress for babyer er en fin og luksuriøs vinterdress for babyer som er både varm, myk og helt unik!


Hva er forskjellen mellom en vinterdress for babyer og en vanlig vinterdress for barn?

Noen vinterkjeledresser er ganske like i modellene for baby og for barn. Men noen vanlige ting som varierer i en vinterdress for babyer kan være:

 • Glidelåser som går langt ned, slik at foreldrene kan kle barnet.
 • Ermer og ben som brettes inn når barnet ligger i en barnevogn.
 • Mange vinterdresser for babyer er bare tilgjengelig i små størrelser.
 • Litt rundere former, kan noen ganger være litt mer som en vognpose.

Trenger du en vinterdress for en baby?

Når du beveger deg utendørs med en baby om vinteren, er det viktig å kle babyen for å takle kulden. Babyer som sitter eller ligger stille i en vogn, kan lett bli veldig kalde når det er mange minusgrader. De vanligste måtene å kle de virkelig små barna på er enten med en vinterdress for babyer eller en vognpose.

Vognpose eller vinterdress – Hva er best?

Begge er gode måter å hjelpe babyen med å holde seg varm. Det er fordeler med både vognposer og vinterdresser. Her er noen av dem:

 • Det er lettere å kle babyen i en vognpose.
 • I en vinterdress kan barnet prøve å bevege seg, krype, gå og sitte i snøen.
 • I en vognpose har barnet mer luft, og du kan regulere temperaturen lettere.
 • En vinterdress for babyer er et godt plagg å ha på seg i barnehagen.

Kan nyfødte bruke vinterdresser?

Ja, det er mange vinterdresser for babyer som er egnet for bruk selv når barnet er helt nyfødt. Det varierer litt hvilke størrelser som finnes, men det er veldig enkelt å finne gode vinterdresser som passer babyer som bare er noen få måneder gamle.

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å lese artikkelen vår der vi anbefaler vognposer!

Recent Posts