Anmeldelse av Luksusbaby 2024: Barneklær, leker og mye mer


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Luksusbaby er en nettbutikk som tilbyr klær for alderen 0-16 år, samt leker og andre dingser som kan være bra for deg som har barn. Fokus er på å tilby designermerker, kvalitet og eksklusivitet, men utvalget er bredt og det finnes ting i ulike prisklasser og stiler.

Gjennomgang av barneklesbutikken Luksusbaby

Luksusbaby streber etter å tilby bedre service enn de fleste konkurrentene, men hvor langt er det egentlig nok at deres kundeservice er åpen lenger, svarer raskere og at pakkene sendes samme dag? Er Luksusbaby et godt valg når du skal kjøpe barneklær?

Det og mye mer prøver vi å svare på i denne anmeldelsen av nettbutikken Luksusbaby!

Er Luksusbaby en god butikk?

Luksusbaby er en seriøs bedrift med et veldig godt sortiment, spesielt når det kommer til barneklær. De har eksistert i snart ti år, er lette å få tak i og har samarbeid med store betalingstjenester og rederier.

Dette er alle forskjellige tegn på at de oppfører seg og kan stole på. Rangeringen de fikk på Trustpilot er basert på i overkant av 1500 forskjellige anmeldelser og gir dem 5.0 i vurdering – en rating som få bedrifter klarer å oppnå!

Så det er ingenting å bekymre seg for, på den måten er alt bare positivt. Hvordan ser det ut om vi ser nærmere på fordeler og ulemper, holder de samme nivå som tilsvarende virksomheter, eller er de kanskje litt bedre eller dårligere?

Luksusbaby Norge Logo

Fordeler

Det store utvalget av klær, sko, leker og ting du måtte trenge for å ta vare på et barn er en viktig fordel med Luksusbaby. Når det er mye å velge mellom, øker sjansen for at du finner akkurat det du trenger. Dessuten er det et pluss at de tilbyr ting som passer fra nyfødt helt opp til 16 år.

Du kan henvende deg til Luksusbaby for det meste du kan trenge under stort sett hele barnets oppvekst. Samlingen av merker de tilbyr er imponerende og inkluderer mange flere merker enn du normalt forventer fra en nettbutikk.

I tillegg finner du et stort utvalg av designermerker, både internasjonale og nordiske. Det er mange størrelser og forskjellige farger inni, så det er lett å finne det du leter etter i dem.

At de i tillegg til å fokusere på sitt sortiment, har investert litt ekstra i tjenesten merkes også. Å kunne få støtte mellom 7 og 11 hver dag er en stor fordel. Dessverre er det ingen kundeservice på norsk, men hvis dansk er vanskelig kan du velge å få hjelp på engelsk eller tysk.

Betalingsmulighetene som er tilgjengelige er gode og det er enkelt å finne et alternativ du vanligvis bruker og allerede føler deg trygg med. Det samme gjelder for fraktalternativene. At de sender de fleste pakkene allerede samme dag en bestilling er lagt inn er en ekstra fordel som gjør at det føles enkelt å handle hos dem.

Ulemper

Det er noen ulemper vi kan se med Luksusbaby. En av dem er at det ikke er så mange billige ting. Det er få budsjettalternativer som tilbys. Deres valg om å fokusere på det eksklusive betyr at butikken ikke er et alternativ som vil passe alle.

Selv det faktum at det kreves en bestilling på 1500 NOK for å få gratis frakt kan føles negativt. Mange klesbutikker på nett har en mye lavere grense enn det for å slippe å betale for frakt. Med tanke på hvor mye klærne på Luksusbaby koster, er det kanskje ikke så seriøst likevel, det er tross alt ganske enkelt å komme opp i 1500 kroner når du handler hos dem.

At returfrakten er 99 NOK føles derimot unødvendig dyrt, men det skyldes nok at virksomheten holder til i Danmark.

En ting som er irriterende og kan gjøre det litt vanskelig å handle på nettsiden, er at den sannsynligvis først er skrevet på dansk og deretter oversatt til norsk. De fleste steder fungerer det helt fint, men her og der dukker det opp danske ord og uttrykk midt i teksten, noe som gjør det vanskeligere å forstå hva de betyr.

Ikke en katastrofe, men kanskje litt forvirrende til tider. Det samme gjelder det faktum at støtten som gis med sjenerøse åpningstider ikke tilbys på norsk.

Vår anmeldelse av butikken Luksusbaby

Dette er en virkelig god butikk for deg som er på jakt etter klær, sko eller ting til barnet ditt – enten du har en pjokk, en «tweenie» eller en tenåring.

Tjenesten er god og problemene som kan oppstå på grunn av det danske språket kan enkelt løses med tilgjengeligheten av kundeservicen. Bestillingene sendes raskt og hvis klærne ikke passer kan du alltid returnere dem.

Det mest slående er kanskje det store og brede utvalget. Det er vanskelig å finne eksempler på butikker som tilbyr flere eller bedre merker enn du kan finne hos Luksusbaby. Alt i alt betyr dette at vi føler Luksusbaby er et godt valg – bedre enn de fleste konkurrentene.

Hvem er Luksusbaby? (Om selskapet)

Luksusbaby startet som en idé med en mor i barselpermisjon i Aalborg. Hun ville lage en nettbutikk med kvalitetsklær til barn, og startet virksomheten hjemmefra. Det tok ikke lang tid før det ble krevd mer plass enn stuegulvet hadde å tilby, og i 2014 flyttet selskapet til egne lokaler og kunne komme i gang for alvor.

I dag eksisterer Luksusbaby både som nettbutikk og som fysiske butikker. Den første fysiske butikken åpnet selvfølgelig i Aalborg, stedet der det hele begynte. I dag finnes butikker også et par andre steder i Danmark. Selskapets fokus er å tilby eksklusive kvalitetsklær til barn og unge.

Målgruppen er barn i alderen 0-16 år, og selvfølgelig også deres foreldre, da det som regel er foreldre som kjøper barneklær. Det er viktig for Luksusbaby å ha mange forskjellige merker, og også å holde prisene så lave som mulig.

Det kolliderer litt med ambisjonen om å tilby eksklusive klær, men med ryddesalg og utsalgspriser kan også de med mindre penger handle med jevne mellomrom.

Et annet fokus selskapet har er å ha en tjeneste som er bedre enn du kan finne hos de fleste nettbutikker. De fleste bestillinger er allerede pakket samme dag som bestillingen ankommer og support er tilgjengelig 7-23 hver dag.

Du har alltid 14 dagers returrett, og kan bytte eller sende tilbake varene du har bestilt. Eneste betingelse er at varene skal være ubrukte og at originalemballasjen skal være uskadet.

Hva kan du kjøpe hos Luksusbaby? (En titt på utvalget)

Skjermbilde fra Luksusbaby-hjemmesiden i nettbutikken

Luksusbaby tilbyr det meste du måtte trenge dersom du har et barn under 16 år. På den måten er det en avtale som passer alle foreldre. Det er fokus på at det som tilbys skal være av høy kvalitet og at det finnes eksklusive alternativer i sortimentet.

Dette betyr at Luksusbaby kanskje ikke passer for alle likevel. Men har du litt ekstra penger og ønsker å få tak i fine ting der du kan stole på at de holder høy kvalitet, kan Luksusbaby være den rette butikken for deg.

Klær for hver sesong

Hos Luksusbaby kan du stole på å finne moteriktige og praktiske klær og sko for enhver alder og årstid. Leter du etter en varm vinterdress, et stilig antrekk til skolestart, eller flere skifteklær til babyen din? Du finner alle slags klær for alle deler av året hos Luksusbaby – alt fra undertøy til yttertøy.

Utstyr for deg med små barn

I tillegg til klær og sko på Luksusbaby, er det et relativt stort utvalg av ting som kan være greit å ha i livet med barn. Du finner blant annet:

 • Ting til barnerommet – tepper, møbler, oppbevaring, lamper, innredning med mer.
 • Utstyr for skifte og badetid – inkludert badekar, håndklær, smokker, potter og hudpleieprodukter.
 • Ting som gjør matingen letteretåteflasker, smekker, matbokser, bestikk, boller, ammeputer og lignende.
 • Ting som kan være nødvendig når det er leggetid – for eksempel senger, puter, tepper og dyner både til babyen din og til større barn.
 • Vesker, barnevogner, barnestoler og andre praktiske ting som kan gjøre livet ditt lettere som forelder.

Leker

Luksusbaby tilbyr også leker, både for deg som har baby og for deg som leter etter noe som passer for større barn. Det er spesielle kategorier for utelek, vannlek, kjøkkenlek, og det er lett å finne det som passer for de minste barna.

I tillegg er det massevis av materiell som oppmuntrer til ulike typer kreative aktiviteter og et godt utvalg for barna som liker å kle seg ut.

Stort utvalg av merker

Det er tross alt størst fokus på klærne, og på å tilby klær fra mange forskjellige merker. Det finnes merker med funksjonelle kvalitetsklær, internasjonale designmerker og merker hvor du kan forvente spesielle og eksklusive produkter. Luksusbaby jobber hele tiden med å legge til flere merker i sortimentet, slik at du får enda mer å velge mellom.

De har mange vakre danske designermerker som er populære i hele Skandinavia som Konges Sløjd og Liewood.

Hele listen over forskjellige merker du kan finne hos Luksusbaby kan gjøres lang, men noen andre eksempler er:

 • MarMar
 • Tommy Hilfiger
 • Name It
 • Huttelihut
 • Angulus
 • Petit av Sofie Schnoor
 • Wheat
 • Soft Gallery
 • Wood Wood

Se flere merker hos Luksusbaby!

Har Luksusbaby noen egne merker?

Nei, Luksusbaby har ikke egne merker. De har i stedet satset på å tilby produkter fra mange ulike merker – og stadig legge til nye. Hos Luksusbaby kan du finne alt fra funksjonelle barneklær av høy kvalitet til eksklusive designprodukter.

Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige hos Luksusbaby?

Hos Luksusbaby er det mange betalingsalternativer, og alle de mest populære betalingsmåtene er tilgjengelige å velge mellom:

 • Betalingskort (VISA / MasterCard)
 • Vipps
 • Klarna
 • PayPal

Luksusbaby lever opp til våre forventninger til en moderne e-handel og det er veldig raskt og enkelt å fullføre bestillingen din.

Er det rask levering fra Luksusbaby?

Bestiller du før kl 12, vil bestillingen i de fleste tilfeller bli sendt samme dag. Dette gjør at bestillingen går veldig raskt og du bør ofte motta pakken innen 1-3 dager.

Pakken din sendes med Bring eller Postnord, alternativt TNT for enkelte større varer.

Kort sagt er frakten veldig smidig og det er raskt og enkelt å få bestillingen din hjem fra Luksusbaby.

Luksusbaby Norge Logo

Recent Posts