Beste badebukser for barn 2024: Korte og lange modeller for gutter


«innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker»

Snart er sommeren her, og den etterlengtede strand-hangouten er nær! Det er mange merker, stiler og modeller å velge mellom. Her tipser vi om våre favoritter og noen av de aller beste badebuksene til barn!

Beste badebukser for barn

Hvilke badebukser for barn er best i test?

Ønsker du rimelige og funksjonelle badebukser anbefaler vi svømmebutikken Waterys eget merke. De egner seg utmerket både til vanlig bading og lek, samt til organisert svømmetrening.

✅ Best innen funksjonelle badetøy

Watery badebukser for gutter Flaming Vegas Eco

Et annet veldig godt og billig alternativ er Lindex badebukser. De kommer i mange stilige stiler og er utrolig populære!

✅ Rimelig og festlig design

Lindex Badebukse med krokodiller

Til slutt må vi anbefale de rimelige og morsomme badeshortsene fra Blount & Pool.

✅ Helt unike stiler

Blount & Pool, Junior Banana BEACHSHORTS JR

Anmeldelser av 11 forskjellige badebukser for barn

Her er en nærmere titt på alle badebuksene vi har sjekket ut!

Sjekk også ut våre tips om gode svømmebriller til barn! For bedre solbeskyttelse, kombiner badebuksene med en god badetrøye med UV-beskyttelse!


Watery lange badebukser for gutter Surfy Eco

Watery lange badebukser for gutter Surfy Eco

Sjekk prisen på:

Disse badebuksene fra Watery er laget av et unikt og klimasmart materiale som kommer til 55 % fra resirkulerte plastflasker. Stoffet er slitesterkt og inneholder ingen stoffer som er skadelige for deg eller miljøet.

Disse badebuksene kommer i sort og finnes i alle størrelser fra 92 opp til 164 cl. De tåler alle typer vannaktiviteter og er både UV- og klorbestandige. Fargen og den fleksible passformen bevares uansett om du bader innendørs eller utendørs. Ytterligere fordeler er at materialet har høy pusteevne og er både elastisk og vannavstøtende.

Prismessig er Surfy Eco Jammers noe høyere, men til deres forsvar er de både stilige og av høy kvalitet. Designet er enkelt og sporty med en diskret logo foran. De beskrives som komfortable, praktiske og enkle å ta av og på til tross for at benlengden ender rett over kneet.


Watery badebukser for gutter Flaming Vegas Eco

Watery badebukser for gutter Flaming Vegas Eco

Sjekk prisen på:

Disse badeshortsene er en av Waterys bestselgende modeller takket være deres komfortable lengde og lange holdbarhet. Materialet består av 100 % polyester, hvorav omtrent halvparten er laget av resirkulerte plastflasker. Resultatet er et miljøvennlig og elastisk stoff som er utrolig klorbestandig og har høy UV-beskyttelse.

Modellen er klassisk og enkel med en lengde som ender på øvre del av låret. Badebuksene har en diskret logo og et sporty utseende som mange liker. Takket være materialets unike egenskaper kan buksen brukes både på stranden og i svømmebassenget. Stoffet er også antibakterielt og motstandsdyktig mot olje og solkrem.

Watery Flaming Vegas badebukser er et perfekt alternativ for de miljøbevisste som ønsker et høykvalitetsprodukt som ikke inneholder noen skadelige stoffer. De holder seg friske og leveres i en praktisk oppbevaringspose. Prismessig er de litt høyere, men er definitivt verdt pengene!


Watery trekantede badebukser til gutter

Watery trekantede badebukser til gutter

Sjekk prisen på:

For de som ønsker et par korte og fleksible badebukser, kommer her et rimelig alternativ fra Watery. Modellen er tilgjengelig for både små og store barn og er en av merkets mest solgte badebukse. Materialet består av polyester fra blant annet resirkulerte plastflasker og er utrolig slitesterkt og motstandsdyktig.

Disse badebuksene er perfekte for svømmetrening da de er utrolig komfortable og tilbyr full mobilitet. Designet er enkelt og moderne og egner seg like godt til å henge på stranden med venner. Materialet er klor- og UV-bestandig og badebuksene beholder både farge og passform selv etter lang tids bruk.

Prismessig er disse badbuksene litt høyere, men det er vanskelig å finne et par badebukser med samme komfort og høye kvalitet. I anmeldelser får de høyeste vurdering og foreldre sier at barna deres nekter å prøve andre modeller etter å ha prøvd disse komfortable badebuksene fra Watery!


Kuling Lisbon Badebukse

Kuling Lisbon Badebukse

Sjekk prisen på:

Disse badeshorts er av en kortere modell og har en nydelig farge som får oss til å lengte til stranden! De er lyseblå med hvite detaljer og er tilgjengelige i flere størrelser. Shortsen kommer fra Kuling, et svensk merke som tilbyr slitesterke og rimelige klær som passer aktive barn og all slags vær. Disse badebuksene er laget av 100% resirkulert polyester og har en solbeskyttelsesfaktor på UPF 50+.

Elastisk midjebånd med snor for utmerket passform. De er foret med et tynt nettingstoff og tåler å bli vasket ved 30 grader. Materialet tørker raskt etter vask eller bading, og shortsen føles kjølig og behagelig mot huden.

I vurderinger er denne svømmebuksen beskrevet som praktisk for å spille, da beina er av en kortere modell. Når det gjelder pris, er Kuling Lisbon på middels nivå, og de er et utmerket alternativ for den miljøbevisste som leter etter et produkt som både varer lenge og ser bra ut.


Lindex badebukser for barn

Lindex badebukser for barn

Sjekk prisen på:

Årets kolleksjon fra Lindex består av mange fine badebukser i ulike modeller og til virkelig fornuftige priser. Det er noe for enhver smak og aldre, enten du skal bruke badebuksene til å trene svømming eller henge på stranden i sommer. Det er et bredt spekter av produkter fra størrelse 92 helt opp til 170 cl.

Svenske Lindex markedsfører seg selv som et merke som designer klær som lar barn være seg selv. Nå for tiden er 78% av deres utvalg miljømessig produsert. Mange som har kjøpt badebukser fra Lindex er fornøyd med kvaliteten og miljøtenkningen.

I badetøykolleksjonen på Lindex er det alt fra strammere modeller med strekk, tilpasset trening og lek i vannet, til shorts i forskjellige lengder. Det er både enkeltfargede og mønstrede varianter, slik at alle kan finne noe som appellerer til dem. Årets favoritter inkluderer badeshorts med tacomønstre og en penere badebukse for de mindre barna med de tegnede figurene fra Paw Patrol.


Speedo aquashorts til gutter

Speedo aquashorts til gutter

Sjekk prisen på:

Fra Speedo kommer disse praktiske og komfortable badebuksene av litt kortere modell som passer til alle slags aktiviteter i vann. De kommer i sort og rødt med en stilig og sporty logo på den ene siden. Materialet er 100 % klorbestandig for å tåle utallige timer med trening i vann uten å falme eller miste formen.

Stoffet i disse badebuksene er utrolig elastisk og modellen er utstyrt med strikk i midjen og skjult snøring for enda bedre komfort. I anmeldelser beskrives de som komfortable, slitesterke og perfekte for både svømmebassenget og stranden da de også har en solbeskyttelsesfaktor på UPF 50+. Mange mener at badebuksene er verdt å bruke en ekstra slant på.

Denne modellen fra Speedo er et utmerket alternativ for de som enkelt ønsker å kunne delta på både trening og lek med venner. Materialet er fleksibelt og følger kroppen uten å begrense bevegeligheten samtidig som det beskytter både voksne og barn mot de sterke solstrålene.


Luca & Lola Solarino Badeshorts

Luca & Lola Solarino

Sjekk prisen på:

Fra Luca & Lola kommer disse vakre badeshorts for små søta som heller vil tilbringe sommeren i vannet enn på land. Luca & Lola er et merke kjent for sine kule og trendy barneklær i fine farger og mønstre til gode priser. Denne fine badebuksen er lyseblå i fargen med et mønster fullstappet med badekrabber som bare venter på å hoppe i vannet.

Modellen er kort med romslige ben og en tynn indre bukse i mesh stoff som gjør at shortsen passer på plass når du spiller. For best passform og komfort har de både elastisk og snor i midjen med en matchende streng i hvitt. De kan like gjerne brukes som vanlige shorts som for bad, men husk at de ikke er noe for landkrabber!

Mange som kjøpte disse shortsene beskriver dem som stilige, komfortable og av god kvalitet. En stor fordel er at de kan vaskes ved 40 grader da de er laget av 100% polyester. Luca & Lola Solarino badebukser kan oppfattes som litt store i størrelse.


Lindberg River Badeshorts

Lindberg River Badeshorts

Sjekk prisen på:

Fra svenske Lindberg kommer disse virkelig tøffe badeshorts som er tilgjengelige i størrelser opp til 170 cl og passer for eventyrere i alle aldre. Modellen er lengre og har en lomme på baksiden. For enhver smak er shortsen tilgjengelig både i en fin blå farge med grå tigre og en lettere variant i offwhite med tigre i brun.

Lindberg er et merke kjent for sitt brede utvalg av utendørs klær som passer vårt nordiske klima. Disse svømmeshortsene kan brukes like godt som vanlige shorts, da modellen er veldig kjekk. Elastisk midjebånd og bånd for å sitte komfortabelt for lek og ugagn.

Shortsen er laget av mikrofiber polyester, et stoff som føles fint og kjølig mot huden. På innsiden har de et tynt nettingfôr for enda bedre komfort. De tåler vask ved 40 grader og beholder passformen selv etter vask. Lindberg er et par trendy shorts for alle sommereventyr til en god pris!


Lego Ninjago badebukser

Lego Ninjago badebukser

Sjekk prisen på:

Disse utrolig kule badeshortsene fra Lego Wear med Ninjago motiver er umulige å motstå for den lille Lego-byggmesteren som også ønsker å dyppe i det blå mellom rundene. De er populære blant barn i alle aldre og har raskt blitt en ekte bestselger som er høyt på manges ønskelister. Når det gjelder pris, er de på mellomnivå.

Shortsen er laget av 100% polyester og fôret med et tynt og komfortabelt nettingstoff for optimal passform. De går i blått og marineblått med et stort trykk i flere farger og en diskret logo. Modellen mangler lommer og har en bred mansjett i midjen med en falsk flue og snøring på forsiden.

Disse badeshortsene fra Lego Wear er veldig populære, og mange bruker dem både til svømming og som vanlige shorts. Stoffet føles lett og kult, noe som er perfekt for varme sommerdager på stranden eller ved bassenget. Et absolutt must hvis barnet selv får bestemme seg!


Color Kids Badebukser

Color Kids Badebukser

Sjekk prisen på:

Disse fantastiske badebuksene kommer fra det danske merket Color Kids, et merke med visjonen om å lage funksjonelle og miljøvennlige plagg for barn. Modellen er elastisk med korte ben og går i lyseblå, hvit og svart med en dekorativ logo foran på ett ben.

Badebuksene kan bli funnet til en veldig god pris, og mange som kjøpte dem beskriver dem som komfortable og av god kvalitet. I midjen har de en elastisk kant og indre snøring som kan reguleres for best mulig passform. Materialet er hurtigtørkende og består av 80% polyamid-nylon og 20% elastan. En fordel med disse badebuksene er at de er UV-bestandige med en solbeskyttelsesfaktor på UPF 40+.

Color Kids badebukser er garantert et favorittplagg takket være deres myke og komfortable strekk som gir full mobilitet og er glatt for både lek og bading. En veldig populær modell blant mange, og det komfortable materialet er vanskelig å motstå!


Liewood Badebukser

Liewood Badebukser

Sjekk prisen på:

En populær og virkelig oppfinnsom badebukse i shortsmodell som, takket være sin stilige design og komfortable passform, like enkelt kan brukes som vanlige shorts for hverdag eller fest. De er laget av nylon og spandex og har et tynt polyesterfôr på innsiden. Materialet er kult, lett og behagelig. Shortsen har også et UV-filter på 50+ som beskytter barnets følsomme hud mot skadelige solstråler.

I farge er disse svømmeshortsene somrigt stripet i deilig oransje og hvitt med justerbar snor foran med matchende hvit streng. De elastiske mansjetter i midjen er brede for best komfort, og mange beskriver modellen som komfortabel og praktisk for både lek og bading.

Liewood er et nordisk merke som markedsfører sine produkter som uimotståelige, gjennomtenkte og vakre med fantastiske farger. Disse spesielle svømmeshortsene er utvilsomt uimotståelige og et flott tillegg til babyens sommergarderobe!


Blount & Pool Beach Shorts Junior

Blount & Pool Beach Shorts Junior

Sjekk prisen på:

Disse unike og morsomme shorts-badebuksene kommer fra Blount & Pool, et merke som markedsfører seg selv som eksperter på komfortable og morsomme badetøy til stranden, bassenget og etter stranden. Badebuksene er laget av 100% polyester og modellen er litt kortere med elastisk og snøring i midjen for en komfortabel passform. På sidene er det åpne lommer og på baksiden en lomme som kan lukkes.

Uansett alder og smak har denne modellen et utvalg som passer. Fargene er mange og mønstrene varierer i alt fra fargerike iskremer og blomster til krokodiller og badender. Her vil alle finne en deilig favoritt eller hvorfor ikke to? I vurderinger beskrives disse svømmeshortsene som kule, stilige og et produkt som både barn og foreldre vil være fornøyd med. De kan også bli funnet til en fornuftig pris og er tilgjengelige i mange størrelser.

Disse shortsene fra Blount & Pool er perfekte for både svømming og lek. De beskrives som vakre, veldig hyggelige og likte av barn i alle aldre. Noe som kan være godt å huske på før du kjøper, er at noen beskriver dem som store i størrelse.


Molo Badebukser for barn

Molo Badebukser for barn

Sjekk prisen på:

Det populære merket Molo har mange fine modeller av badebukser og svømmeshorts for barn i alle aldre. De markedsfører seg selv som et skandinavisk klesmerke som produserer økologiske og fantasifulle barneklær av høy kvalitet og med unike detaljer. Årets samling av badebukser er hovedsakelig inspirert av havet og stranden.

De er tilgjengelige i lyse farger og med mange stilige mønstre med alt fra solnedganger til sjøhester. Molo har noe for enhver smak, enten du liker elastiske badebukser med strammere passform eller foretrekker klassiske shortsmodeller med lengre eller kortere ben.

Produktene deres er et utmerket valg for den bevisste familien med barn, da de er produsert uten unødvendige kjemikalier og er et GOTS-sertifisert merke.

Mange som kjøpte badebukser fra Molo er veldig fornøyd med både kvalitet, passform og utseende. Når det gjelder pris, tilhører merkevaren den litt dyrere, men produktene tåler å bli brukt av aktive barn og er kjent for å vare lenge.


Ellesse El Bervios Swim Shorts

Ellesse El Bervios Swim Shorts

Disse badeshortsene kommer fra Ellesse, et litt dyrere italiensk merke som har produsert skreddersydd sportsklær av høy kvalitet siden 1959. Shortsen er tilgjengelig i alternativene svart og marineblå, og de er av klassisk shortsmodell med brede ben, sidelommer og baklomme. Logoen er plassert foran på ett bukseben og på baklommen.

Shortsen er enkel og sporty, et design som mange foretrekker for daglig bruk. De kan med fordel brukes både til bading, trening og som vanlige shorts. De er laget av 100% polyester og har et indre fôr i luftig nettingstoff for ekstra komfort. Shortsen tåler å bli vasket ved 40 grader, og i vurderinger beskrives de som funksjonelle og av god kvalitet.

El Bervios badebukser passer for de som liker en komfortabel modell med litt kortere ben. De er enkle å bevege seg rundt og tørke raskt etter bading eller trening. Mange anbefaler disse fine og rimelige svømmeshortsene!


Adidas Performance Logo Badebukser

Et par stilige og holdbare badebukser til en god pris fra trendy Adidas Performance, et populært merke som passer for alle aldre. Adidas markedsfører seg selv som spesialist i sport og står for kvalitet, funksjon og stil. Disse badebuksene har ingen lommer og er svarte med den velkjente logoen i hvitt på ett ben.

Modellen er elastisk med en elastisk midje og passer tettere enn et par klassiske svømmeshorts. Det er en perfekt variant for de som ønsker korte bukseben, men tror at shorts er for brede. Dette gjør badebuksene smidige og komfortable, og de er egnet for både jogging og hengende ute på stranden eller ved bassenget. I tillegg tolererer materialet klor uten falming og tørker raskt etter bading.

Adidas Performance badebukser er laget av 80% resirkulert nylon og 20% elastan. De kan vaskes ved 30 grader og er ifølge mange den ultimate badebuksen for vannlek og lysbilder takket være deres fleksible modell og komfortable passform.


Sjekk også ut våre tips om vannpistoler og vannsklier, for morsomme vannleker om sommeren!

Recent Posts